Reduceri la telefon și internet pentru persoanele în vârstă

Un bărbat mai în vârstă care se uită la un telefon mobil.

Recent am publicat o postare care dezvăluie care furnizori de telefoane, internet și TV oferă reduceri pentru veterani. Se pare că unii dintre aceiași furnizori, împreună cu alți câțiva alții, au pachete speciale care oferă reduceri de telefon și internet pentru persoanele în vârstă..

Deși aceste tipuri de reduceri nu sunt la fel de răspândite pe cât ne-am dori să vedem, sunt unii furnizori care înțeleg că mulți membri mai în vârstă ai populației, în special cei care sunt pensionari, nu câștigă la fel de mult ca tinerii. Prin urmare, au pachete personalizate, planuri de prețuri sau reduceri pentru a le oferi o pauză.

În această postare, vom dezvălui ce furnizori de telefonie și internet din SUA oferă reduceri mai mari, înainte de a detalia câteva oferte de care rezidenții din Marea Britanie pot profita. Să sărim!

Reduceri din SUA

În SUA, mai mulți furnizori oferă reduceri doar în funcție de vârstă, eligibilitatea începând de la vârste cuprinse între 55 și 65 de ani. Cu toate acestea, unele reduceri sunt exclusiv celor cu statut de membru AARP. Oricine are peste 50 de ani se poate alătura AARP cu 16 USD pe an și poate avea acces la oferte despre lucruri precum călătorii, mese, divertisment și îmbrăcăminte. Furnizorii care oferă reduceri AARP exclusive includ AT&T, Cricket Wireless și celular pentru consumatori. Vom intra în detaliile acestor oferte în secțiunile lor de mai jos.

T-Mobile

T-Mobile oferă o ofertă specială numită Unlimited 55+ pentru oricine are peste 55 de ani. Pentru 60 de dolari pe lună puteți obține două linii cu date nelimitate de vorbire, text și 4G LTE pentru smartphone. Cu toate acestea, numai titularul principal al contului trebuie să aibă peste 55 de ani pentru a profita de ofertă. Prețul include impozitele și taxele, precum și reducerea de 5 dolari AutoPay (sistemul de plăți automate T-Mobile). Clienții existenți se pot înscrie la telefon, dar noii clienți vor trebui să viziteze un magazin și să prezinte un ID emis de guvern pentru a demonstra vârsta lor.

LA&T

AT&Planul T Senior Nation se adresează utilizatorilor de telefon de bază cu vârsta de peste 65 de ani. Pentru 29,99 USD, puteți obține 200 de minute oricând, nelimitate de la mobil la minute mobile&Clienții T Mobility) și 500 de nopți și weekend-uri. Aceasta se aplică apelurilor la nivel național și nu se vor aplica taxe de roaming sau de lungă distanță. Rețineți că aceasta este deschisă doar utilizatorilor de telefon de bază și nu este disponibilă pentru smartphone-uri sau tablete. Oferta poate fi accesată la telefon sau în magazin, dar nu și online.

Există, de asemenea, un AT exclusivist&Reducere T oferită membrilor AARP. Acest lucru necesită 10% din taxele recurente lunare pe planurile de voce calificate și fără date.

Verizon Wireless

Verizon Wireless oferă, de asemenea, o reducere pentru cei cu vârsta de peste 65 de ani. Cu toate acestea, este disponibil numai pentru clienții existenți. Prețurile pentru planurile Nationwide 65 Plus variază foarte mult, deoarece utilizatorii au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de numărul de linii, numărul de mesaje și cantitatea de date. Un plan vocal de bază pentru o singură linie este de 29,99 USD pentru 200 de minute.

Verizon participă, de asemenea, la programul Lifeline, care oferă economii clienților cu venituri mici. Există o reducere disponibilă atât pentru serviciile de telefon, cât și pentru internet.

CenturyLink

Dacă vă aflați în Arizona, un alt furnizor care oferă servicii Lifeline este CenturyLink. Calificatorii Lifeline care au 65 de ani sau mai mult pot primi reducere Lifeline de 9,25 USD pe lună, precum și o reducere suplimentară variabilă.

Cricket Wireless

Cricket Wireless nu are un plan specific pentru persoanele în vârstă, dar oferă reduceri membrilor AARP. Când cumpărați un telefon wireless de la Cricket, puteți primi un card de promoție de 20 de dolari pentru rambursarea cardului de promovare a vizelor Cricket. Cardul poate fi folosit pentru a plăti serviciile wireless până la 150 de zile de la emitere. Fiecare membru AARP poate primi rabaturi de până la cinci linii pe gospodărie. De asemenea, reducerile sunt disponibile pentru clienții existenți la actualizările telefonice la fiecare 24 de luni.

Celular de consum

Un alt furnizor care oferă reduceri exclusive membrilor AARP este Consumatorul celular. Membrii primesc 5% din comisioane lunare și taxe de utilizare, 30% din reducerea accesoriilor selectate și o garanție extinsă de returnare a banilor. Există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de pachete, dar compania afirmă că, cu reducerea, puteți obține „O factură medie sub 25 USD pe lună pentru toate discuțiile, textul și datele de care au nevoie clienții noștri”.

Spectrul charter

Charter Spectrum este unul dintre puținii furnizori de internet care oferă reducere persoanelor în vârstă. Programul Spectrum Internet Assist este disponibil pentru orice gospodărie în care cel puțin o persoană este membră a programului suplimentar de venit pentru securitate (SSI) și are peste 65 de ani. De asemenea, este deschis celor din prevederea comunității de eligibilitate (CEP) și Programul Național de Prânz Școlar (NSLP). Un preț scăzut de 14,99 USD pe lună va primi internet de mare viteză, fără capace de date, modem inclus. Wifi poate fi adăugat cu 5 USD suplimentar pe lună. Rețineți că planul și prețul acestuia nu sunt puternic promovate, așa că asigurați-vă că întrebați.

Nu sunteți sigur ce opțiuni de internet sunt disponibile la adresa dvs.? Efectuați o căutare aici pentru furnizorii de internet din apropierea dvs..

Sfat bonus: Telefoanele noi pot fi foarte scumpe, cumpărarea unui telefon folosit vă poate economisi 50% sau mai mult.

Reduceri din Marea Britanie

În Marea Britanie, furnizorii sunt puțin mai puțin dispuși să ofere pauze seniorilor. Cu toate acestea, există încă câteva modalități de a reduce aceste facturi și de a economisi puțini bani.

Virgin Media

Dacă sunteți un client Virgin Media, este posibil să știți deja despre planul lor Talk Talk Protected. Aceasta îngheață tarifele de închiriere a liniei telefonice pentru clienții vârstnici și cu dizabilități. În ianuarie 2017, aceștia au fost stabiliți la 17,99 lire sterline pe lună, fără să se prevadă creșteri viitoare. Clienții pot primi, de asemenea, 5 GBP din alte planuri eligibile pentru telefonul Virgin.

BT

BT oferă planul BT Basic pentru o serie de clienți, inclusiv celor care beneficiază de prestația de credit Pensii. Serviciul bugetar oferă o taxă lunară de închiriere, împreună cu o indemnizație de apel. Aceasta susține că este simplă, dar la început pare puțin confuză. BT Basic costă 5,10 GBP pe lună, inclusiv 1,50 GBP pentru a cheltui în apeluri. De asemenea, include apeluri gratuite de weekend (până la 60 de minute) la numerele 0845 și 0870 (deseori utilizate de bănci și companii de utilități, printre altele). În plus, puteți plăti până la 10 GBP în plus pentru a efectua apeluri la telefoanele mobile din Marea Britanie. Prețul de 10 lire sterline înseamnă că puteți efectua apeluri nelimitate. Cu toate acestea, aici există o „politică de utilizare corectă”, astfel încât dacă BT consideră că un client folosește oferta „în exces”, este posibil să fie în legătură.

Dacă doriți acces atât la telefon, cât și la internet, atunci BT Basic + Broadband sună ca o mare sumă. Pentru 9,95 lire sterline pe lună, primiți închiriere a liniei telefonice menționate mai sus, împreună cu internet de 17 Mb / s și 12 GB date pe lună. Procesul de aplicare pentru aceste pachete este puțin transformat. Trebuie să apelați pentru a primi un formular și, odată ce îl returnați, este posibil să așteptați până la treizeci de zile pentru a afla dacă ați fost acceptat.

Licență TV gratuită

Un alt domeniu în care seniorii din Marea Britanie pot salva este licența TV. Fiecare rezident din Marea Britanie care deține și operează un televizor trebuie să plătească 147 de lire sterline pe an pentru o licență TV. Cu toate acestea, dacă aveți peste 75 de ani, puteți obține licența gratuit. Pentru licența gratuită inițială, trebuie să aplicați efectiv, dar ulterior va fi reînnoită automat la fiecare doi ani. Dacă îți reînnoiești licența la 74 de ani, poți solicita o licență pe termen scurt, astfel încât să nu plătești după 75 de ani.

Sfaturi pentru alegerea unui furnizor

Indiferent unde te afli, alegerea furnizorului și a planului potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Cu toate acestea, există câteva sfaturi de bază pe care să le urmați pentru a vă asigura că veți obține afacerea potrivită.

Comparați ofertele

Doar pentru că un furnizor oferă o ofertă specială pentru persoanele în vârstă, nu înseamnă neapărat că este cea mai potrivită pentru dvs. Dacă veți ajunge să plătiți pentru funcții suplimentare care nu sunt incluse în pachetul de oferte, este posibil să mergeți cu un plan diferit. Comparați prețurile oferite de diverși furnizori, precum și diferitele planuri pe care le are fiecare.

Citiți amprenta mică

Una dintre problemele atunci când se compară diferiți furnizori este că aceștia își stabilesc prețurile în mod diferit. De exemplu, unele includ taxe și taxe în prețurile lor, în timp ce altele nu. De asemenea, unii furnizori taxează sume exorbitante dacă depășiți limitele planului, cum ar fi cele pentru minute sau date. Ba mai mult, pot exista taxe unice sau suplimentare, cum ar fi pentru echipament sau instalare. Verificați tipărirea amendă pentru a vedea exact ce veți plăti înainte și în fiecare lună.

Negociază prețurile

Întrucât prețurile și caracteristicile pachetului sunt listate online sau pe pliante, se poate părea că sunt date cu pietre. Cu toate acestea, există adesea o cameră de tip wiggle, așa că merită întotdeauna să întrebați. Reprezentantul cu care vorbești poate fi capabil să scadă rata lunară, să extindă o rată introductivă sau să adauge câteva avantaje la pachet.

Furnizori de comutare

Multe persoane ajung să se lipească de același furnizor pur și simplu pentru a evita dificultatea comutării. Cu toate acestea, puteți economisi mulți bani pe termen lung dacă sunteți dispus să schimbați lucrurile din când în când. Clienții noi obțin adesea rate de introducere fantastice, cu perioade cuprinse între câteva luni și un an. Dacă acestea sunt urmate de creșteri puternice, atunci puteți trece pur și simplu atunci când oferta expiră și să profite de noua ofertă pentru clienți a unui alt furnizor. Cu toate acestea, rețineți că unii furnizori percep taxe de anulare anticipată. Acesta este încă un motiv pentru a citi tipăritul mic pentru a ști în ce treci!

Cunoașteți vreo ofertă disponibilă pentru persoanele în vârstă? Spuneți-ne în caseta de comentarii de mai jos!

„Senior Technology” de Jérôme Choain licențiat sub CC BY 2.0

S-ar putea să vă placă De asemenea, furnizorii de internetCum să vă ștergeți memoria cache pe Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera, Android și iOS Furnizori de internetConcurcări și date statistice pentru 2016-2019 Furnizori de internetTermeni și viteze de internet în bandă largă explicate Furnizori de internetCât să vă grăbiți conexiunea la internet - 15 sfaturi și trucuri

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector