Reduceri la telefon, internet și TV pentru veterani

Dispozitive multiple pentru reduceri pentru veterani.

Multe companii din SUA oferă reduceri pentru veterani și alte persoane militare, în sprijinul și recunoștința muncii pe care o depun și au depus-o. Multe dintre aceste programe de reduceri sunt oferite atât personalului activ și veteranilor, cât și soților.

O cheltuială majoră lunară în majoritatea gospodăriilor este cea a telefonului, internetului și televizorului. Indiferent dacă toate aceste servicii sunt incluse sau nu, aceasta poate reprezenta o bucată importantă a facturilor lunare. Din fericire, mulți furnizori de servicii din cadrul industriei oferă reduceri militare destul de decente. Unii furnizori oferă reduceri directe, întrucât în ​​tine poți aplica online pe site-ul lor web sau le poți vizita în magazin. Alții oferă reduceri exclusive membrilor programului Veteran Advantage.

În această postare, vă vom completa despre furnizorii care oferă reduceri și cât de mult vă puteți aștepta să vă înregistreze factura. Vom oferi, de asemenea, câteva sfaturi pentru ca procesul de solicitare să funcționeze fără probleme. Să începem!

Companii care oferă reduceri de telefon, internet și TV pentru veterani

În primul rând, vom arunca o privire asupra companiilor care oferă reduceri prin site-urile proprii. Rețineți că reducerile menționate aici nu se aplică în mod necesar tuturor pachetelor. Așa că, înainte de a lua decizia finală, asigurați-vă că consultați site-ul de tipărire mică și / sau vorbiți cu un reprezentant al companiei.

LA&T: AT&Programul T Semnătura vă oferă 15% din reducerea taxei de serviciu lunară pentru telefon, internet și TV. Este deschis militarilor și veteranilor activi. Serviciul activ se poate înscrie online, dar veteranii ar trebui să viziteze un magazin cu codul de identitate și codul de reducere. Acest program este, de asemenea, deschis pentru pompieri cu un membru IAFF.

Verizon Wireless: Membrii serviciilor activi și veteranii pot primi până la 40 de dolari pe lună din planurile nelimitate, cu până la 15% din taxele de serviciu lunare pentru alte planuri și 25% din unele accesorii. Puteți aplica online utilizând diverse forme de identitate, inclusiv un formular DD 214 sau o carte de identitate a veteranilor. Pompierii se califică și pentru o reducere cu dovada angajării.

Sprint: Acest furnizor oferă, de asemenea, 15% din taxe lunare personalului activ și veteranilor, inclusiv planuri familiale. Puteți utiliza un e-mail militar pentru a completa un formular și a primi un cod de ofertă online. În caz contrar, puteți vizita un magazin și puteți prezenta o dovadă a documentului de serviciu, cum ar fi o carte de identitate a veteranilor. De asemenea, Sprint oferă 22% reducere pentru membrii GPO FireRescue și membrii GPO pentru executarea legii.

Rețineți că reducerile nTelos pot apărea în unele căutări, dar acest furnizor a devenit acum parte a Sprint. Dacă ați fost cu nTelos și ați mutat la Sprint, ar trebui să puteți păstra doar rata dvs. existentă. Dacă nu ați solicitat reducerea înainte, puteți verifica dacă sunteți eligibil pentru reducerea Sprint. Totuși, acest lucru poate însemna trecerea la o rată Sprint, care poate fi sau nu utilă.

T-Mobile: T-Mobile s-a oprit puțin și a fost cu reducerile militare și a oferit anterior un discount neanunțat dificil de obținut. Cu toate acestea, în prezent face reclamă la o reducere militară specială cu 20% din prima linie (55 dolari pe lună) și 50% a doua și a treia linie. Aceasta include discuții, text și date nelimitate în SUA, discuții și text nelimitate și 5 GB date în Mexic și Canada, Netflix gratuit și multe altele. Pentru a aplica, mai întâi, va trebui să vă verificați statutul militar și să activați un plan militar T-Mobile ONE.

SUA celulară: O altă companie care oferă 15% reducere este US Cellular. Acesta este deschis militarilor și veteranilor activi și acoperă linii unice și planuri familiale. Pentru a obține reducerea, puteți să le sunați la numărul furnizat și să confirmați starea dvs..

DISHForMyRV: Personalul activ și veteranii pot primi 40 de dolari de pe un pachet de antene prin satelit de la DISHForMyRV. Această companie oferă TV Pay-As-You-Go pentru călătorii din SUA. Pur și simplu completați un formular online pentru a primi codul dvs. de reducere.

măr: Reducerile variază în funcție de produse, dar Apple oferă prețuri speciale membrilor activi și veteranilor pe mai multe articole. Prețurile preferate se extind asupra angajaților guvernamentali, astfel încât personalul serviciilor, cum ar fi pompierii și primii respondenți să se califice. Articolele cu reduceri includ telefoane, tablete, computere, accesorii și Planul de protecție AppleCare.

Calitatea de membru Veterans Avantage

Reduceri la telefon, internet și TV pentru veterani

Veterans Advantage (VA) parteneri cu mai multe organizații din industrii pentru a oferi economii veteranilor cu privire la orice, de la călătorii la servicii financiare. În ceea ce privește furnizorii de telefon, internet și TV, ei sunt parteneri cu multe dintre companiile pe care le-am menționat mai sus, dar și cu alte câteva. Ba mai mult, acestea oferă un serviciu de telefonie la distanță lungă la prețuri foarte decente.

Taxele lunare de la VA variază de la 4,99 USD pe lună pentru un an la 9,99 dolari pe lună, de la o lună la alta. Aceasta vă oferă un card de membru pe care îl puteți utiliza pentru reduceri, precum și pachetul OurCARE, un plan de beneficii care acoperă asigurări, călătorii, asistență financiară și medicală.

În timp ce mulți dintre partenerii săi vă vor oferi aceleași oferte atunci când vă arătați pur și simplu o carte de identitate pentru veterani, unul dintre celelalte beneficii de a deveni membru este protejarea vieții private și protecția împotriva furtului de identitate. Într-adevăr, aceasta este o problemă importantă atât pentru militarii activi, cât și pentru veterani, iar VA susține că utilizarea cardului lor este mai sigură.

Iată ce vă puteți aștepta când vine vorba de reduceri pentru telefon, internet și TV.

Verizon Wireless: Aceasta este aceeași reducere menționată mai sus și poate fi accesată afișând cardul VetRewards în magazin.

Fișiere Verizon: Spre deosebire de oferta Verizon Wireless, aceasta este exclusivă pentru membrii VA. Pachetele Double Play (internet și telefon sau internet și TV) pot fi reduse cu 60 USD anual. Pachetele Triple Play (internet, telefon și TV) pot beneficia de o reducere de 120 USD anual. Clienții noi trebuie să se înscrie prin link-ul Numai membri pentru a se califica.

T-Mobile: Această ofertă este pentru economii militare T-Mobile, care vă vor reduce până la 50% din conturile noi și existente. Puteți aplica online sau telefonic.

DirecTV: Acest furnizor oferă reduceri de până la 87%. Pachetul introductiv de selectare a avantajelor veteranilor (pentru un nou serviciu) vă va oferi 150+ canale pentru 35 de dolari pe lună (plus taxe) pentru primele 12 luni (când vă înscrieți pentru un contract de 24 de luni). Puteți obține DVR HD Genie gratuit, unele canale plătite gratuit (inclusiv HBO) și un card cadou Visa de 100 USD. De asemenea, veți primi un an suplimentar la planul dvs. de membru VA. Înscrieți-vă prin portalul numai pentru membri.

Comunicații de frontieră: Puteți economisi până la 120 USD pe an când vă înscrieți pentru un nou cont prin programul de reducere Frontier Communications VA. Aceasta se traduce în 5 dolari pe lună din planurile Double Play și 10 USD pe lună din planurile Triple Play.

Măr: Reducerile oferite pentru Apple nu sunt complet explicate, dar par a fi similare cu cele menționate mai sus.

Calculatoare Dell: Dell rulează un program de guvernare federală PPE, din care VA face parte. Membrii pot face cumpărături prin magazinul privat Dell pentru a primi o serie de reduceri. Acestea includ până la 30% reducere a calculatoarelor, plus un plus de 10% din cumpărăturile eligibile.

După cum am menționat, multe dintre oferte sunt disponibile în afara abonamentului, dar oferă un mod convenabil de a face cumpărături, mai ales dacă intenționați să profitați și de alte oferte. În plus, suntem susținători de orice lucru care oferă un pic de confidențialitate.

Sfaturi pentru obținerea reducerii

După cum am menționat în ofertele de mai sus, există adesea instrucțiuni specifice pentru accesarea fiecărei oferte. Ca atare, am pus la dispoziție câteva sfaturi pentru a ne asigura că răscumpărarea reducerii este simplă.

Dacă revendicați în magazin, verificați ce aveți nevoie în prealabil pentru a vă salva singur. De obicei, un card de identitate pentru veterani va fi suficient, dar este posibil să aveți nevoie de un e-mail sau de alte documente justificative, cum ar fi un formular DD 214.

  • Nu vă fie frică să nu puneți întrebări dacă inițial ați refuzat o reducere. După cum am menționat, unele dintre aceste oferte nu sunt bine publicitate. În unele companii, este posibil ca personalul să nu fie la curent. Dacă credeți că sunteți eligibil, merită întotdeauna să citiți un manager pentru a verifica dublu.
  • În aceeași linie, dacă sunteți deja cu un furnizor sau doriți să vă înscrieți cu unul care nu face reclamă la o reducere, este încă o idee bună să întrebați. Este posibil să se potrivească reducerii unui concurent pentru a vă menține afacerea.
  • Dacă aveți probleme, consultați forumurile recente. Uneori cineva va avea un truc pentru a grăbi lucrurile.
  • Nu uitați că multe reduceri vin cu o mulțime de avertismente, cum ar fi, de exemplu, să vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă. Prin urmare, asigurați-vă că vă faceți temele și decideți ce furnizor și pachet este potrivit pentru dvs., nu doar cel care oferă cea mai mare reducere.

„American Flag” de Eric licențiat sub CC BY 2.0

S-ar putea să vă placă De asemenea, furnizorii de internetCum să vă ștergeți memoria cache pe Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera, Android și iOS Furnizori de internetConcurcări și date statistice pentru 2016-2019 Furnizori de internetTermeni și viteze de internet în bandă largă explicate Furnizori de internetCât să vă grăbiți conexiunea la internet - 15 sfaturi și trucuri

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

Adblock
detector