7 legjobb online kiberbiztonsági tanfolyam kezdőknek

A legjobb online kiberbiztonsági tanfolyam kezdőknek

A kiberbiztonság egyre növekvő kérdés mind az üzleti életben, mind az egyének számára, és a helyszíni képzés iránti igény növekszik. Szeretné szigorítani otthoni vagy munkahelyi kiberbiztonsági intézkedéseit? Vagy esetleg Ön egy munkáltató, aki fokozni kívánja vállalkozásának biztonsági intézkedéseit, és oktatni szeretné alkalmazottait a témában. Lehet, hogy te vagy figyelembe véve a kiberbiztonsági karriert és szeretnének indulni. Online kiberbiztonsági tanfolyam kezdőknek segíthet.

Bármi is legyen az oka annak, hogy mélyebben bele akar mélyedni a kiberbiztonság világába, minden bizonnyal van egy megfelelő online tanfolyam. A tanítóeszközök nagyban különböznek a hozzáférhetőség, a hatály, a különféle szintű kompetenciákra való alkalmasság és természetesen az ár szempontjából.

Rengeteg lehetőség közül lehet választani, amelyek közül a kiválasztási folyamat túlnyomórá válhat. Ezért állítottuk össze a hét legfontosabb online kiberbiztonsági tanfolyam listáját. Mielőtt megismernénk a részleteket, itt található egy áttekintő lista az online elérhető legjobb kiberbiztonsági tanfolyamról:

 1. StationX VIP tagság: Korlátlan hozzáférést biztosít számtalan kiberbiztonsági tanfolyamhoz, ideértve az etikus hackelést, a penetrációs teszteket és még sok minden mást. Minden szintre alkalmas, kiváló ár-érték arány.
 2. Bevezetés a kiberbiztonsági szakirányú tanfolyamba: 4 belépő szintű kurzust foglal magában, amelyek segítenek a kiberbiztonsági karrier felé vezető úton..
 3. SANS Cyber ​​Aces Online: A tanfolyamok a hálózatépítés, az operációs rendszerek és a rendszergazda körüli biztonsági alapelveket fedik le.
 4. edX A kiberbiztonság alapjai: Jó lehetőség azok számára, akik egyetemi akkreditált kurzust keresnek.
 5. Heimdal kiberbiztonság kezdőknek: A tanfolyam inkább az általános felhasználó felé irányul, aki jobban meg akarja érteni a kiberbiztonságot.
 6. CybARY Bevezetés az informatika és a kiberbiztonság területére: A hálózati tervezést, a rendszer adminisztrációját, a kriminalisztikát és a penetrációs teszteket foglalja magában.
 7. Harvardi kiberbiztonság: Kockázatkezelés az információs korban: Kiberbiztonsági tanfolyam, amely a támadások típusait, a kockázatokat és az enyhítési stratégiákat foglalja magában, a megfelelés és a jogi kérdések mellett. Nem olcsó 2800 fontnál.

A kurzusok kiválasztását az alábbi kritériumok alapján alapozzuk:

 • Ár-érték arányt kínál
 • Nem igényel sokat, ha van ilyen, a kiberbiztonsággal kapcsolatos korábbi ismereteket
 • Praktikus tanácsokat kínál, amelyeket otthoni, üzleti vállalkozási vagy kiberbiztonsági karrierjében alkalmazhat
 • Teljesen online működik, nincs szükség utazásra
 • Bizonyos típusú tanúsításokat nyújt a befejezés után

A legjobb online kiberbiztonsági tanfolyam kezdőknek

Itt található a legjobb online kiberbiztonsági tanfolyamok kezdőknek:

1. StationX VIP tagság

A StationX kiberbiztonsági tanfolyam online.

A StationX közel 100 kurzust kínál a kiberbiztonsággal kapcsolatban, ideértve az etikus hackelés, penetráció-tesztelés, hálózatépítés, biztonsági kódolás, digitális kriminalisztika és az eseményekre való reagálás tanítását. Még olyan tanfolyamokkal is rendelkezik, amelyek középpontjában a legjobb biztonsági tanúsítványok átadása és a vizsgákra való felkészülés áll.

A StationX VIP tagság korlátlan hozzáférést biztosít az összes kurzushoz, amelyek közül sok ezer nagyszerű véleményt gyűjtött össze. Ha figyelembe vesszük, hogy az egyes kurzusok önmagukban 90–2000 dollárba kerülnek, akkor az összes kurzusra való belépésért évente 149 dollár (általában 1,199 dollár) kedvezményes díj megéri. Az előadásokat adatfolyammal töltheti le és töltheti le, és mobilról vagy asztalról hozzáférhet hozzájuk. Majd tanuljon saját sebességgel és minden tanfolyam elvégzéséről igazolást kapnak.

Kezdőknek javasoljuk a kezdést A teljes kiberbiztonsági tanfolyam! amely négy kötetből áll, az osztályokkal, amelyeket kiberbiztonsági szakértő és a StationX vezérigazgatója, Nathan House tanított. Ezek a modulok ezen a kurzuson:

 • Hackerek kitett: Tanulja meg a hackerek leállítását, a nyomkövetés blokkolását és a kormányzati felügyelet megakadályozását.
 • Hálózati biztonság: Tudjon meg többet a hálózati biztonságról, a wifi biztonságról és a hackerekről, tűzfalakról, jelszókezelőkről és egyebekről.
 • Névtelen böngészés: Fedezze fel az anonim böngészés világát, beleértve az IP-címek, a Tor és a VPN-ek elrejtését.
 • Végpont védelem: Tudjon meg többet a víruskereső szoftverekről, a rosszindulatú programokról, a titkosításról és az alkalmazásvezérlésről.
  10 általános csalás a szabadúszók számára (és hogyan lehet elkerülni őket)

Miután ezt megtette, folytathatja a böngészést, és megnézheti, mi megragadja az érdeklődését a következő. A tagság megvásárlásával továbbra is hozzáférhet új képzésekhez, amelyek folyamatosan bővülnek. A tanfolyamokat a legfontosabb biztonsági szakértők mutatják be, tehát tudod, hogy a legjobb képzések legjobbjait élvezitek.

Mindent egybevetve, ez egy olyan képzési eszközkészlet, amely jól szolgálhat, ha az iparban folytatott karriert kezdeményez. Mivel rendszeresen frissítik, felhasználhatja arra, hogy a kiberbiztonság terén elért haladást elérje, és karrierje során tovább támogassa magát..

Még ha nem is szakmai karriert folytat, ez valószínűleg jó lesz. Mivel testreszabhatja a tanulását, ez a tagság megfelelő azoknak, akik át akarják venni a kiberbiztonság irányítását a saját vállalkozásukban, vagy akár olyanoknak, akik egyszerűen csak szeretnének többet megtudni a terepről..

A LEGJOBB CIBERKOCKÁZATI Kurzusok: A StationX a mi első választásunk kezdőknek. A StationX VIP tagság korlátlan hozzáférést biztosít az összes tartalomhoz, ideértve a felső biztonsági tanúsítványok átadására irányuló tanfolyamokat is.

2. Bevezetés a kiberbiztonsági szakterületbe

Coursera kiberbiztonsági tanfolyam online.

A Coursera működési módjaként több tanfolyamot mutat be a specializáció részeként. Az összes kurzust szakirányon belül veheti igénybe, vagy kiválaszthat konkrét kurzusokat. Minden specializáció magában foglal egy gyakorlati projektet, amelyet a bizonyítvány megszerzéséhez be kell fejeznie.

A kiberbiztonsági specializáció bevezetése négy tanfolyamot tartalmaz:

 • Bevezetés a kibertámadásokba: Alapvető ismereteket nyújt a fenyegetésekről és a sebezhetőségekről, valamint áttekintést nyújt a kibertámadások végrehajtásáról.
 • Kibernetikus támadások: Tanítja a kibervédelem és a kriptográfia alapjait, ideértve a hitelesítési megoldásokat és a nyilvános kulcsú kriptográfiát.
 • A valós idejű számítógépes veszélyek észlelése és enyhítése: Megvitatja a valós idejű kiberbiztonsági technikákat, valamint a közös támadások észlelésének és megelőzésének módját.
 • Vállalati és infrastruktúra-biztonság: Bevezet egy fejlettebb témákat, mint például a vállalati megfelelési keretek, valamint a blockchain és a mobil biztonság kérdései.

Ez a kurzuskészlet meghaladja az alapokat, tehát kevésbé alkalmas az otthoni felhasználók számára, akik ki akarják javítani a kiberbiztonsági ismereteiket, és inkább az üzleti tulajdonosoknak vagy a leendő kiberbiztonsági szakembereknek. A javasolt időkeret: kilenc óra hetente két hónapig.

Számos különálló Coursera kurzust ingyen vehet igénybe. A szakosodás elvégzéséhez és a hozzá kapcsolódó gyakorlati projekt beszerzéséhez havonta díjat kell fizetnie. A szakosodások hét napos ingyenes próbaverzióval járnak, melyeket követően minden hónapban 39–79 dollárba kerülnek. Ez azt jelenti, hogy minél hamarabb átjut a kurzusokon és a projekten, annál kevesebbet kell fizetnie.

Miután befejezte ezt a specializációt, létezik más kapcsolódó is, például vállalkozási kiberbiztonság és alkalmazott kriptográfia..

3. Cyber ​​Aces Online

A SANS Institute kiberbiztonsági tanfolyam online.

A SANS Cyber ​​Aces Online tanfolyamokat a SANS Intézet ingyenesen kínálja, erről kétségtelenül hallottál, ha valamilyen módon érdekli a kiberbiztonság. Ez a szervezet nagyra becsüli az információbiztonságot, és három évtizeden keresztül folytat kutatási és oktatási programokat.

Az intézet személyes képzési rendezvényeket tart az egész világon, de ezek általában több ezer dollárt fizetnek egy pop-ról. Mint ilyen, élvezet az, ha ezen online srácoktól ingyenes online képzést szerez be. Ennek ellenére a jelenlegi kínálat korlátozott azzal, hogy csak egy tanfolyam áll rendelkezésre. De ha csak kóstolót keres, akkor az ideális lehet.

A kurzus a kiberbiztonság alapjait tanítja, amelyek a következőkre terjednek ki:

 • Operációs rendszer: A parancssori felhasználásra összpontosítva ez a modul fogalmakat és parancsokat tanít Linux alatt és a Windows haladó használatában.
 • Hálózat: Ez magában foglalja a számítógépes támadások és a megfelelő védelem alapjait hálózati szempontból. Megtalálhatja az egyes OSI-rétegekben használt protokollokat, különösen a hálózati réteget.
 • Rendszer adminisztráció: Az utolsó modul adminisztrációs funkciókat tanít a népszerű szkriptkörnyezetekben.
  Mi az a Vishing (példás csalásokkal), és hogyan lehet felismerni és elkerülni azt

Választhat úgy, hogy kurzusokat vet fel kvízekkel vagy anélkül, amelyek feleletválasztós formátumban kerülnek bemutatásra, és tesztelik az egyes modulok ismereteit és megértését..

Ez a tanfolyam a leendő kiberbiztonsági szakemberek vagy a lakosság tagjai felé irányul. A SANS Intézet azt reméli, hogy az ilyen ingyenes tanfolyamok biztosításával az emberek jobban képzettek a kiberbiztonság területén, és ez végül „hozzájárul nemzetünk biztonságának megerősítéséhez”.

4. edX a kiberbiztonság alapvető elemei

edX kiberbiztonsági tanfolyam online.

Az edX remek forrás az akkreditált egyetemi tanfolyamok számára. Ezeket a tanfolyamokat maguk a különféle egyetemek tervezték meg, és hitelesített bizonyítvánnyal rendelkeznek. Ezek azonban költségekkel járnak. A kiberbiztonság alapvető szakmai bizonyítványát a Washingtoni Egyetem (UWashingtonX) kínálja, és 356,40 dollárba kerül..

A teljes program javasolt időtartama (amely négy bevezető tanfolyamot tartalmaz) hetente 2–5 óra 16 héten keresztül.

A tanfolyamok a következők:

 • Bevezetés a kiberbiztonságba: Megválaszolja a kiberbiztonság kérdéseit és biztosítja azok műveltségét.
 • Kiberbiztonság: A CISO nézete: Legyen bele a kiberbiztonsági műveletekbe, különös tekintettel arra, amit az információbiztonsági főtisztviselő (CISO) tesz egy vállalaton belül.
 • Kiberbiztonsági eszközkészlet kiépítése: Tanítja a kiberbiztonsági szakemberré válásához szükséges készségeket.
 • A kiberbiztonsági karrier útjának megkeresése: Megvitatja a különböző pályafutási útvonalakat, amelyeket követhet, és segít eldönteni, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Minden tanfolyam külön-külön 99 dollárba kerül, így kb. 40 dollárt takaríthat meg a csomag megvásárlásával. Mint láthatja, ennek a programnak a folyamata olyan személyre szabott, aki a karrier folytatására gondolkodik a kiberbiztonság területén.

Ha elvégezte ezt, ha valami fejlettebbet keres, akkor érdeklődésre számíthat a kiberbiztonsági MicroMasters® program. Meglehetősen drága 1 080 dollárnál, de a hossza és terjedelme természetesen kétségtelenül megéri. A magasan elismert Rochesteri Technológiai Intézet irányítja, és célja azoknak a tanulóknak szól, akik kiberbiztonsági karrierjük elindítására törekszenek.

5. Heimdal kiberbiztonság kezdőknek

Heimdal kiberbiztonsági tanfolyam online.

A Heimdal Security egy megbízható cég, amely technológiákat és hírszerzést nyújt a számítógépes bűnözés elleni küzdelemben. A Heimdal ingyenes praktikus kiberbiztonsági tanfolyamot kínál kezdőknek. Míg a listán szereplő sok kurzus a leendő kiberbiztonsági szakembereknek szól, ez az inkább egy általános felhasználó felé irányul fel akarják verni az otthoni kiberbiztonságukat.

Ez a tanfolyam az Ön számára jár, mivel az órákat kétnaponként kézbesítik a postafiókba. 20 óra alatt megtanulhatja:

 • A kiberbiztonsági alapok, például a szókincs és a biztonsági rendszer felállítása
 • Eszközök és taktikák, amelyek megóvhatnak a rosszindulatú programoktól
 • Hogyan lehet a rendszert kevésbé érzékenyvé tenni a számítógépes veszélyekkel szemben
 • Hogyan lehet biztonságosabbá tenni gyermekeit és más szeretteit online?
 • Hogyan lehet biztonságosan felfedezni az internetet (beleértve az e-maileket és a közösségi médiát)
 • Biztonsági ismeretek, például a támadások működésének ismerete, valamint a támadások elkerülésének és kezelésének módja

Néhány példa lecke címei: „Nincs több műszaki zavar! Mester alapvető biztonsági feltételeket 20 perc alatt, ”- Ossza meg. Csipog. Protect. Ismétlés. - közösségi média, a biztonságos út ”és„ Mi a gyerekeid & a szülőknek meg kell tanulniuk a kiberbiztonságot. ”Láthatja, hogy ez valójában a háztartás felé irányul, és kevésbé releváns azok számára, akik kiberbiztonsági karriert szeretnének folytatni..

6. Kibirális bevezetés az informatika és a kiberbiztonság területére

Cybrary kiberbiztonsági tanfolyam online.

Ha a kiberbiztonsági karrierről vitatkozik, és arra gondol, hogy melyik utat választja, akkor ez a kurzus megfelelő lehet. Úgy tervezték, hogy segítsen a döntéshozatalban a kiberbiztonság fő területei között, moduláris formátumban négy elsődleges tudományágat fed le, mint alig több, mint négy órás videókat..

  Titkosítás, kivonás, sózás - mi a különbség?

Megtudhatja a rendszer adminisztrációját, a hálózati tervezést, az eseményekre való reagálást és a kriminalisztikát, valamint a penetráció tesztelését.

Számos Cybrary tanfolyam ingyenes, és ha tetszik ez a kurzus, vannak még sok közül lehet választani. A könyvtárban a kurzus típusa és nehézségi szint alapján kereshet. Az összes tanfolyamot videoformátumban mutatják be, tehát nagyszerűek a vizuális tanulók számára.

Ne feledje, hogy ha belépsz, meglehetősen agresszív értékesítés van a Cybrary Pro verziójára, amely hozzáférést biztosít további tanfolyamokhoz és egyéb előnyökhöz, például karrier útmutatásokhoz és mentorhoz. Ez havi 99 dollárba kerül, ami drága, de van egy 7 napos ingyenes próbaverzió, hogy kiderüljön, megfelelő.

7. Harvardi kiberbiztonság: Kockázatkezelés az információs korban

Harvward kiberbiztonsági tanfolyam online.

Ez a Harvard tanfolyam nyolc modulra oszlik, amelyeket annyi hét alatt kell kezelni. Becslések szerint hetente 8–11 órát kell igénybe venni. A tanfolyam végére kiber-kockázat-csökkentési stratégiát dolgozhat ki vállalkozása vagy ügyfele számára. Akkor is ismeri a jogi és megfelelési folyamatok amelyek kísérik a cyberacks.

Megtudhatja a vállalkozásokat fenyegető különféle kibertámadások típusait, valamint azt, hogy mely rendszerekre esik a legnagyobb támadás kockázata, valamint a kiberbiztonság holisztikus megközelítésének fontosságáról. A modulok tartalmazzák A szervezet fenyegetéseinek azonosítása (2. modul), A technológia megértése (5. modul), és Kiber kockázat és a törvény (6. modul).

A tanfolyam befejezése után elmegy a Harvard Egyetem alelnöki irodájának igazolásával a továbbtanuláshoz. Ahogy az várható volt, ennek a kalibernek egy tanfolyamához izmos árcédulát kell használni. Jelenleg 2800 dollárt kell fizetnie a regisztrációhoz. Ha nem rendelkezik szűk költségvetéssel, akkor ez a darab megéri, de sokak számára egyszerűen elérhetetlen.

Miért vesz ki kiberbiztonsági tanfolyamot??

A számítógépes bűnözés egyre növekvő probléma, amely mindennapi életünk szerves részévé válik. Szinte mindenki most használja az internetet valamilyen módon, formában vagy formában otthon, munkahelyen és útközben. Még azoknak a viszonylag kevésnek, akik félnek a technológiától, továbbra is olyan vállalatokkal kell foglalkozniuk, amelyek számára a számítógépes bűnözés valódi potenciális veszélyt jelent.

Mint ilyen, az alapvető követelménnyé vált az emberek számára, hogy tudatosítsák magukat a fennálló kockázatokról és arról, hogy mit tehetnek maguk védelme érdekében. A kiberbiztonsági kurzus bevezetésének három fő oka van:

 • Magának és családjának a védelme. Könnyen tudomásul venni a tudatlanságot és azt mondani, hogy a dolgokat a szakértőkre kell bízni, de gondolkodjunk erről így: a rendőrségre hagyjuk a tolvajok elfogását, de ez nem jelenti azt, hogy szokásunk lenne nyitva tartani bejárati ajtóinkat, vagy a kulcsok hagyása az autóban. A számítógépes bűnözés elleni küzdelemnek csoportos erőfeszítésre kell törekednie, és jó indulási lehetőség lehet a fenyegetésekkel és azok enyhítésével kapcsolatos oktatás..
 • Védje vállalkozását. A nagy- és a kisvállalkozások veszélyeztetettek abban, hogy a kiberbiztonság szempontjából lemaradnak. Az üzleti tulajdonosok túl gyakran csak akkor döntenek a játék felgyorsításáról, amikor már túl késő, és már veszteségeket szenvedtek. A DDoS támadások, az adatok megsértése, az adathalász rendszerek és még sok más jelezhetik a jelentős monetáris veszteségeket és a sok stresszt. A kiberbiztonsági tanfolyam bevonása elősegítheti az ön vállalkozása kiberbiztonságának megelőzését, mielőtt késő lenne..
 • Kiberbiztonsági karrier folytatása. Ha szenvedélyes a kiberbiztonság iránt, és úgy gondolja, hogy karrierjét szeretne folytatni a területen, akkor szerencséd van. Az előrejelzés szerint 2023-re 3,5 millió kiberbiztonsági munkahely lesz megnyitva [PDF]. Ez az iparág várhatóan a 2015-ös 75 milliárd dollárról 170 milliárd dollárra fog növekedni 2023-ban. A kiberbiztonsági tanfolyam kezdő kezdőknek segíthet eldönteni, hogy ez valóban az Ön meghívása, és ha igen, akkor melyik tudományterületen szeretne szakosodni. E- A tanfolyamok olcsók és megfelelő képesítéssel nyitják meg a magasan fizetett karrier lehetőségét a kiberbiztonság területén.

Lásd még:

 • Etikai hackelés tanfolyamok
 • A kiberbiztonsági fizetés és az amerikai állam kilátásai

Kép jóváírása: StockSnap irodai íróasztal a CC BY 2.0 alapján engedéllyel rendelkezik

About the author

Comments

 1. A kiberbiztonság fontos téma mind az üzleti életben, mind az egyének számára. Az online kiberbiztonsági tanfolyamok iránti igény növekszik, és számos lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik mélyebben akarnak belemerülni a témába. Az ár-érték arány, a hozzáférhetőség és a tanúsítványok megszerzésének lehetősége fontos szempontok a tanfolyamok kiválasztásakor. Az összesített lista segít a választásban, és a StationX VIP tagság kiváló lehetőséget kínál a korlátlan hozzáféréshez számos kiberbiztonsági kurzushoz. Az online tanfolyamok segítenek a kiberbiztonsági karrier felé vezető úton, és javítják az otthoni vagy munkahelyi biztonságot.

Comments are closed.