Hacking with Python – 6 legjobb online tanfolyam etikus hackerek számára

Hacking with python 6 legjobb online tanfolyam etikus hackerek számára

Az etikus hackerek fontos szerepet játszanak a szervezetekben azáltal, hogy felfedezik és kijavítják a rendszerek és alkalmazások sebezhetőségét. A Python egy magas szintű programozási nyelv ez ideális a biztonsági szakemberek számára, mivel könnyen megtanulható, és lehetővé teszi funkcionális programok létrehozását korlátozott mennyiségű kóddal.

Rendelkezésre áll egy rengeteg kurzus, amely megtanulja a Python etikai hackelését. De nem mindegyik készül azonos. A programmélység, a különféle szintekre való alkalmasság, az akadálymentesség és az ár szempontjából nagyon eltérőek. Részletesebben foglalkozunk, de itt van egy pillantás az online Python etikai hackelés tanfolyamokra:

 1. StationX: A teljes Python a hackeléshez és a kiberbiztonsági csomaghoz
 2. Cybrary: Bevezetés a Pythonba
 3. Cybrary: Etikai csapkodási eszközök fejlesztése Python segítségével
 4. CyberTraining 365: Etikai hackelés Python-nal
 5. Udemy: Python 3 támadó PenTesthez: Teljes gyakorlati tanfolyam
 6. Udemy: Python hálózati programozás | Hálózati alkalmazások & Hacker szerszámok

A Python-nal való hackelés legjobb tanfolyamának kiválasztása az alábbi kritériumok alapján történt:

 • Rengeteg elméleti és gyakorlati tanítást nyújt
 • Ár-érték arányt kínál
 • Világos arról, hogy kinek felel meg a kurzus
 • Teljesen online elérhető
 • Biztosítja a befejezést

A legjobb online tanfolyamok az etikus hackeléshez a Python segítségével

Itt található az etikus hackerek számára elérhető Python online tanfolyamokkal végzett legjobb hackelés listája:

1. StationX: A teljes Python a hackeléshez és a kiberbiztonsági csomaghoz

StationX Python etikai hackelés tanfolyamok.

Az StationX három tanfolyam-kötetet kínál, amelynek célja, hogy a Python kezdõi haladó felhasználók legyenek széles körû kiberbiztonsági ismeretekkel. Ez 36 órás video-előadást tartalmaz.

Tanfolyamok sztrájkolják a tökéletes egyensúly az elméleti és a gyakorlati elemek között a Python-nal való hackelés. Sőt, ragaszkodnak a lényeghez, tehát nem szabad belemerülnie a szükségtelen részletekbe, amelyek elsöprőek lehetnek, különösen a kezdők számára.

Példaként tanulhatja meg saját hackelési és biztonsági programjainak írását, modellezési problémákat, valamint a megfelelő megoldások megtervezését és végrehajtását.

A csomagban szereplő tanfolyamok a következők:

 • Ismerje meg a Python és az etikus hackelés a semmiből
 • Python kezdőknek: Ismerje meg a Python programozást (Python 3)
 • Kiberbiztonság - Python és webes alkalmazások

Ha kiberbiztonsági karriert szeretne kezdeni, vagy egyszerűen csak többet szeretne megtudni a Python-ral való hackelésről, ez a csomag nagyszerű lehet. Ráadásul a StationX rengeteg más nagyszerű tanfolyamot és csomagot kínál. Akár kihasználhatja VIP tagságát, akár alacsony éves díj ellenében hozzáférhet minden kurzushoz.

2. Cybrary: Bevezetés a Pythonba

Cybrary Python etikai hackelés tanfolyamok.

Ha Ön magas szintű tanuló, aki csak a minimumot szeretné megtanulni, akkor ez valószínűleg az Ön számára áll. Joe Perry oktató egyszerűnek tartja a dolgokat ezen a kurzuson nem kódolók felé irányítva. Ebben megtanulja a Python „tudnia kell” aspektusait, ahelyett, hogy mélyebbre mélyülne.

A Python bevezetése körülbelül 10 órányi anyagot tartalmaz, amely az alapfogalmakat a fejlett szkriptekig egészíti ki. Úgy tervezték, hogy felkészítsék az embereket, akik fontolóra veszik a penetrációs tesztelést és a kiberbiztonságot, és az ipar számára legkritikusabb parancsok és funkciók oktatására összpontosít..

Ez a tanfolyam két modult tartalmaz:

 • Csak az alapok
 • Adattípusok és logika.

Ha elkészült, és ha kibővíteni szeretné tudását, a Cybrary-nak rengeteg további tanfolyam közül választhat, amelyek közül sok ingyenes. A kurzusokhoz való hozzáféréshez fiókot kell létrehoznia, és a beiratkozás után felkínálják az Insider Pro csomagot. Ez havi 99 dollárba kerül (vagy havonta 83 dollár, ha évente számlázik), és hozzáférést biztosít további tanfolyamokhoz, karrier útmutatókhoz és mentorokhoz. Hétnapos ingyenes próbaverzióval jár.

Lásd még: A legjobb etikus hackelés tanfolyamok

3. Cybrary: Etikai csapkodási eszközök fejlesztése Python segítségével

Cybrary Python etikai hackelés tanfolyamok.

Egy másik népszerű ajánlat a Cybrary oldalon Etikai csapkodási eszközök fejlesztése Python segítségével. Ez a kurzus alig több mint egy órás videókat tartalmaz, így gyorsan elkészíthető, de hasznos információkkal teli, beleértve az oktatást is hogyan lehet kombinálni több Python könyvtárat és automatizálja az információgyűjtést. Még megtanulja, hogyan kell kódolni a keyloggert, és hogyan kell írni ZIP jelszóval ellátott bruteforcer-ot.

Itt találhatók a tanfolyamon szereplő modulok:

 • Bevezetés
 • Az információgyűjtés automatizálása
 • Keylogger írása Pythonban
 • ZIP jelszó bruteforcing Pythonban
 • Előre menni

Ezt középfokú kurzusnak tekintik, tehát szükséges néhány Python háttér-ismeret. Jó ötlet lehet ezt megtenni Bemutatkozás Python-ra természetesen ezt követi.

4. CyberTraining 365: Etikai hackelés Python-nal

Cybertraining 365 Python etikai hackelés tanfolyamok.

Etikai hackelés Python-nal egy átfogó tanfolyam, amely alig kevesebb, mint nyolc órás video oktatóanyagokat tartalmaz. A program során megtanulja a Python alapjait, beleértve az egyszerű kódolást is, változókat, utasításokat és szótárakat használva.

Emellett hozzáférhetnek olyan etikus hackelési oktatóprogramokhoz is, mint például „A puffer túlcsordulása és kihasználása az írás segítségével a Python” és a „Syn Flood támadás a Scapy-val”. A tanterv 23 órát tartalmaz, 3 - 36 perces időtartamra. Íme néhány példa:

 • Python fájlkezelés
 • Ping Sweep Scapy-val
 • Objektum-orientált programozás Pythonban
 • Törvényszéki vizsgálat Python segítségével

A tanfolyam teljes kezdőknek megfelelő, de meglehetősen összetetté válik, és akár egy-két dolgot megtaníthat a tapasztalt programozókra. Minden lecke tartalmaz egy vizsga, amely lehetővé teszi a tudás hiányosságainak azonosítását.

A CyberTraining 365 ingyenes 5 napos próbaverziót kínál, így ha gyors vagy, akkor ingyenesen részt vehet ezen a kurzuson. Miután befejeződött a próba, az első hónapért 9 dollárt, az azt követő hónapban pedig 59 dollárt fog fizetni. Kedvezményeket kaphat, ha hat hónapos vagy éves feliratkozást jelent. Ha csak ez a tanfolyam érdekli, akkor az Udemy-on 19,99 dollárért is elérhető.

5. Udemy: Python 3 támadó PenTesthez: Teljes gyakorlati tanfolyam

Udemy Python etikai hackelés tanfolyamok.

Az Udemy népszerű Python 3 for Offensive PenTest tanfolyama haladóbb felhasználók számára szól. Fedezi az etikus hackeléssel és a penetrációs teszteléssel kapcsolatos mély témák de tartalmaz néhány valós példát, amelyek segítenek látni a dolgokat a gyakorlati szempontból.

A tanfolyam ára 99,99 USD. Az összes videó teljes hossza körülbelül öt óra; ez 58 előadást foglal magában hét modulra osztva:

 • Gyors bevezetés
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Hozzáférés - az első perzisztens héj
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Advanced Scriptable Shell
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Fogjon meg, ha tudsz!
 • Python 3: Hogyan rosszindulatú programok visszaélnek a kriptográfia segítségével? Python válaszok
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Jelszavak feltörése
 • Windows 7 & 10 Jogosultságnövelés - Gyenge szolgáltatási engedély

Az egyik figyelemre méltó dolog ebben a kurzusban az, hogy rendszeresen frissítik, így biztos lehet benne, hogy a leckék a legfrissebb információkkal és a program verzióival foglalkoznak. Sőt, Hussam Khrais kurzusoktatója azonnal reagál a hallgatói kérdésekre, és kérésre még frissíti a kurzust. Az udemiák tanfolyamai a befejezésről szóló igazolással érkeznek.

Mint már említettük, ez nem tekinthető kezdő programnak, és az előfeltételek között szerepel a kezdő szintű Python (vagy más szkriptnyelv) és az etikus hackelés és a penetrációs tesztek középszintű ismerete..

6. Udemy: Python hálózati programozás | Hálózati alkalmazások & Hacker szerszámok

Udemy Python etikai hackelés tanfolyamok.

Ez egy újabb, kissé drágább tanfolyam, amelyet Udemy kínál, de kezdőknek szól. A tanfolyam új a platformon, de már bebizonyítja a slágert, ezer hallgató ezer vonzása és néhány nagyszerű vélemény összegyűjtése érdekében. Azt lassan veszi a dolgokat és elmagyaráz mindent, amit tudnia kell a környezet beállításáról és a Python 3 használatának megkezdéséről.

Megtudhatja a hálózatépítés alapjait, beleértve az internetes architektúrát és a Python TCP kapcsolatokat. A gyakorlati órák több mint 15 Python 3 kód alkalmazás eszköz és hálózati alkalmazás beállítását, a közepén lévő Python 3 eszköz létrehozását és egy adatkaparó eszköz felépítését foglalják magukban..

A tanfolyam 26 előadást tartalmaz (kb. Hat óra videó), négy modulra osztva:

 • Bevezetés ehhez a Python 3 pályához
 • A környezet beállítása
 • Az első lépések a Python 3 hálózatépítéssel
 • Python 3 hálózati hackelés

Meglehetősen drága 199,99 dollárnál, de Udemy rendszeres árengedményeket kínál, tehát vigyázzon rájuk.

Az Udemy számos más, a kiberbiztonsággal kapcsolatos kurzust is kínál, többek között a Python-val való hackelés témájáról. Íme néhány más, amelyeket érdemes megnézni:

 • Bevezetés az etikus hackelés Pythonjához
 • Sértő Python | Etikai hackelés elsajátítása Python használatával
 • Kiberbiztonság - Python és webes alkalmazások

Miért kell belemenni az etikus hackelésbe??

A „hackelés” kifejezés gyakran a számítógép mögött ülő bűnözőkre emlékeztet, akik elrejtik személyazonosságukat, és digitális pusztítást keltenek. Nem minden hackerek azonban rosszindulatú (fekete kalap) hackerek. Etikai (fehér kalap) hackerek rendkívül fontos szerepet játszanak a kiberbiztonságban. Megállapítják és kijavítják a biztonsági hibákat, még mielőtt a rosszindulatú feleknek esélyük lenne arra, hogy kihasználják azokat.

Mivel a kiberbűnözés egyre hangsúlyosabb kérdéssé válik, ebből következik, hogy a kiberbiztonsági ipar növekszik. Mint ilyen, nagy szükség van az erkölcsi hackerekre, amelyek rendelkeznek know-how-val és hozzáértéssel, hogy a bűnözőket ütésbe verjék. Az etikus hackerek néhány felelőssége magában foglalja:

 • Vizsgálja meg a szervezet rendszereit, amelyek támadásra nyitott portokat keresnek
 • Javítsa a telepítéseket, hogy naprakészek legyenek
 • Tesztelje a behatolás észlelési és megelőzési rendszereit
 • Sérülékenységeket keres a vállalati hálózat minden részére
 • Segítsen az online alkalmazottak által elkövetett csalásokkal vagy digitális eszközök lopásával kapcsolatos helyzetek kezelésében
 • Ellenőrizze, hogy vannak-e eltérített webszerverek és -alkalmazások, valamint szippantó hálózatok

Az etikus hackerek karrierje a kódolás alapos megértésével kezdődik, majd edzésekkel jár azokon a területeken, ahol szeretne részt venni. Érdemes lehet elismert akkreditációt folytatni a területen, például a Certified Ethical Hacker (CEH) tanúsítással..

Miért használjuk a Python-ot etikus hackeléshez??

A Python az etikus hackerek számának kiválasztott programozási nyelve. Valójában a Python megfelelő kezelése elengedhetetlen a kiberbiztonsági karrier előrehaladásához. Az egyik legfontosabb felhívás az, hogy nagyon hatékony nyelvű nyelvet kapsz egy nagyon könnyen használható csomagban.

Python van rugalmas és funkcionális, miközben intuitív és könnyen olvasható. Ideális kis programok szkripteléséhez, ami az etikus hackerek szerepének hatalmas része. Ráadásul, amikor elkezdi használni a Python-ot, csatlakozik egy hatalmas rajongói közösséghez. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen tippekre vagy tanácsra van szüksége, vagy valamilyen kérdéssel szembesül, rengeteg forrás áll rendelkezésre - ideértve a dokumentációt és a fórumokat is -.

A kiberbiztonságon kívül a Python felbecsülhetetlen értékű nyelv is lehet, mint a más karrierek tudásalapjának része. A webes fejlesztés és tesztelés, a nagy adatok, a játék fejlesztése, a mesterséges intelligencia vagy az intelligens eszközök fejlesztése iránt érdeklődők mind profitálhatnak a Python ismeretéből..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 84

Adblock
detector