Mi a legjobb felbukkanó blokkoló? Tesztünk 12-et

felugró hirdetés
Mindenki utálja a felbukkanó hirdetéseket, így a felbukkanó blokkolókról elérhető alkalmazás az internetes felhasználók számára. Bár a legtöbb webhely mostantól más típusú hirdetéseket is használ, továbbra is felbukkanó pop-upokat talál az internetes legtöbb sarkában. Egyes esetekben a rosszindulatú programokkal fertőzött webhelyek felbukkanó hirdetéseket jelenítenek meg a tulajdonosok tudta nélkül. És a legrosszabb esetekben ezek a véletlenszerű előugró ablakok nem a rossz hirdetési tervezés eredményei lehetnek, hanem egy darab rosszindulatú hirdető program, amely felugró hirdetéseket hoz létre a számítógépén.

A felbukkanó pokol véget vetése teljesen kielégítő lehet - és meglepően egyszerű. Számos felugró és adware blokkoló létezik, amelyek biztosítják, hogy az Ön böngészési élménye a lehető legkevesebb (és kevésbé idegesítő) legyen. Minden böngészőhöz különféle felbukkanó blokkolókat talál, sok közülük az összes böngészőre kiterjed.

A legjobb felugró hirdetési blokkolók 2019-re

A többpontos szoftver tesztelésünk alapján a következő 12 ingyenes felbukkanó blokkoló biztosítja a legjobb eredményeket a fogyasztók számára:

 1. Google Chrome
 2. Microsoft Edge
 3. internet böngésző
 4. Firefox
 5. Opera
 6. AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 7. AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 8. Adatvédelmi jelvény (Chrome)
 9. Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera; Csak Windows operációs rendszer)
 10. Intelligens felbukkanó blokkoló (Internet Explorer; Csak Windows operációs rendszer)
 11. Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome; Csak Windows operációs rendszer)
 12. uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Ezen felugró blokkolók némelyike ​​szintén blokkolja a szokásos oldali hirdetéseket. Sokan be vannak építve a már használt böngészőbe, és lehet, hogy csak be kell kapcsolniuk, vagy a beállításokat megfelelő működésbe kell állítani. Vizsgáljuk meg részletesebben ezeket a lehetőségeket.

Az általunk preferált felbukkanó blokkoló: Opera
Opera böngésző

Egy marék felbukkanó és adware blokkolót tettünk a tesztre. Tesztelésünkkel azt tapasztaltuk, hogy a legnépszerűbb böngészők beépített felbukkanó blokkolói csinálták a legjobban a felbukkanó ablakok blokkolását. A legtöbb nem tartalmazza a hirdetést blokkoló funkciókat. Ha azonban beépített felbukkanó és hirdetési blokkolót szeretne, lépjen az Opera böngészővel. A böngésző gyors, kevesebb erőforrással működik, mint a Chrome, és rendelkezik egy beépített VPN-sel, amit minden bizonnyal támogatunk a Comparitech-nél.

A felbukkanó blokkolás fontossága

A felbukkanó ablakok és a hirdetések blokkolása sokkal fontosabbak, mint pusztán megszabadulni az ilyen hirdetések sokat elfogadott bosszúságától. Mindenféle reklám biztonsági kockázatot jelenthet.

Ha nagyon sok nem kívánt pop-up érkezik, ez azt jelentheti, hogy a rendszerére telepített adware, egyfajta rosszindulatú program. Nagyon könnyen megszabadulhat tőle. A rosszindulatú és reklámprogramok eltávolítását a Windows számítógépeken segítő útmutatónk segíthet a rendszer megtisztításában.

Számos nem biztonságos webhelyen található normál hirdetések szintén víruskockázatot jelenthetnek. A hackerek hirdetéseket használhatnak a rosszindulatú programok terjesztésére a rendszerére. Ez nem hallhatatlan vagy ritka, és 2015-ben még a Yahoo-val történt, amikor a hackerek egy csoportja eltérített a Yahoo számos főoldalán található hirdetésektől, hogy rosszindulatú programokat terjesszen..

Fontolja meg a felbukkanó blokkolókat, hogy feltétlenül szükségszerű legyen a saját biztonsága és józansága szempontjából.

A különbség a felbukkanó és a hirdetési blokkolás között

Vigyázzon, ha fontolja meg ugyanazt a „felbukkanó blokkolást” és a „hirdetésblokkolást”. Gyakran felváltva használják őket, de sok webhely érzi az adblokkolók fájdalmas csipetét.

A felbukkanó blokkolók megakadályozzák a webhelyeket bármilyen felugró ablak elküldésében, vagy megakadályozzák, hogy az adware az előugró ablakok megjelenjenek. Ez bármi, ami betölti a felugró ablakot, és nem csak a hirdetések. Néhány webhely valóban legitim célokra használ felbukkanó ablakokat, például a webhely különböző területeire történő bejelentkezéshez vagy a kifizetésekhez. Ezekben az esetekben érdemes lehet felvenni a bal oldali listára néhány olyan weboldalt, amelyet általában gyakorol, és amelyek felbukkanó ablakokat használnak a reklámokon kívül, de jó célokra..

A hirdetés-blokkolók azonban blokkolják az összes hirdetést az oldalon. Ez magában foglalja a felbukkanó ablakokat és az oldalon megjelenő hirdetéseket. Mivel az oldalakon történő hirdetések a legtöbb weboldal kenyere és vaja, a hirdetésblokkolók a teljes internetgazdaság nagy részét egy hátsó tartóba dobták. Ahogy a Harvard Business Review megállapítja:

„A hirdetések blokkolásáról szóló vita egyre inkább polarizálódik. Azok, akik ellenzik a hirdetések blokkolását, hasonlítják a tartalomkalózkodáshoz, azzal érvelve, hogy a hirdetéseknek való kitettség az az ár, amelyet az olvasóknak fizetniük kell az ingyenes tartalomért. A vita másik oldalát a hirdetést blokkoló szoftvereket létrehozó cégek, valamint az online adatvédelmi aktivisták vívják. Bírálják a hirdetéseknek a felhasználói élményre gyakorolt ​​hatását, de legnagyobb aggodalmuk a viselkedéskövetés köré fordul, amely gyakorlatot sok reklámcég használ arra, hogy megismerje a felhasználók érdeklődését webes tevékenységeik alapján. ”

Valójában a hirdetésgátlók hatalmas horpadást jelentenek az ingyenes internetes tartalmakba, ami a felhasználásuk legnagyobb szándékos következménye. Ez több olyan webhelyhez vezetett, amelyek kapcsolt hivatkozásokat vagy hivatkozásokat használnak (amit itt a Comparitechnél alkalmanként csinálunk) annak érdekében, hogy elősegítsük a közmondásos fények világítását. Hirdetésblokkolók használatakor vegye figyelembe annak hatását azokra a webhelyekre, amelyeket ingyenesen használ.

Érdemes fontolóra venni néhány olyan webhely felvételét a listába, amelyben szereti a hirdetéseket használó, ismeri és megbízható webhelyeket. Ezek a hirdetések továbbra is jövedelmet generálnak ezen webhelyek számára, még akkor is, ha nem kattint a hirdetésre.

Felugró blokkolók tesztelése

Úgy döntöttünk, hogy kipróbálunk egy nagyszámú, a nyílt piacon rendelkezésre álló felbukkanó blokkolót. Néhányan azok a beépített blokkolók voltak, amelyek a népszerű webböngészőkkel érkeznek. Mások önálló programok vagy webböngésző-bővítmények, amelyek néhány további előnyt kínálnak. Az alábbiak mindegyikét teszteltük:

Beépített felbukkanó blokkolók a következő böngészőkben:

 • Google Chrome
 • Microsoft Edge
 • internet böngésző
 • Firefox
 • Opera
 • Netscape (csak vicceltem)

Harmadik féltől származó alkalmazások és kiterjesztések:

 • AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 • AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 • Adatvédelmi jelvény (Chrome)
 • Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera; Csak Windows operációs rendszer)
 • Intelligens felbukkanó blokkoló (Internet Explorer; Csak Windows operációs rendszer)
 • Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome; Csak Windows operációs rendszer)
 • uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Az összes felbukkanó blokkolót két különböző módszerrel teszteltük. Az első a PopupTest.com volt. A weboldal 17 különféle tesztet kínál a felbukkanó módszerek számára. Ez magában foglalja a jó felbukkanó ablakok 4 tesztet, amelyeket egy hatékony felbukkanó blokkolónak meg kellene tennie nem Blokk. Kizártunk a tesztek közül kettőből, mivel úgy tűnik, hogy ez a két oldal nem hozott létre mintát felugró ablakokat.

A második módszer, amelyet natív hirdetési teszttel használtunk a http://animefushigi.co/latest-anime/ webhelyeken (6 oldalon megjelenő hirdetés, 2 felbukkanó ablak) előállított oldal- és felugró hirdetésekhez, valamint egy jó bejelentkezési felbukkanást a Bungie.net. 

Minden felugró blokkolóért pontokat adunk:

 • A PopupTest.com pontszáma (100-ból)
 • Az animefushigi.co/latest-anime/ által blokkolt és a Bungie.net által engedélyezett pop-upokon alapuló pontszám (-10 az előugró ablak engedélyezéséhez, +10 blokkolásához; +10 a jó felugró ablak engedélyezéséhez, -10 a blokkoláshoz; +10 az oldalsó hirdetés blokkolására)
 • Pont olyan kiegészítő funkciók alapján, mint például a fehér engedélyeztetés, az oldali hirdetés blokkolása és a cookie-k szűrése (10 pont minden kiegészítő szolgáltatásért, nincs maximális pontszám). 

Ezeket a pontszámokat egyesítik, és az egyes felbukkanó blokkoló / hirdetés blokkoló alkalmazások számára végső pontszámot képeznek.

*Jegyzet: A beépített felbukkanó blokkolók többnyire csak az előugró ablakokon működnek, nem az oldalon megjelenő hirdetéseknél. A „natív felbukkanó pop-upok” esetében ezek maximális pontszáma 20 volt, míg a reklámok minden formáját letiltó külső alkalmazások maximális pontszáma 90.

A vizsgálati eredmények elemzése

Lehet, hogy észrevetted, hogy a PopupTest.com eredményei gyanúsan hasonlóak voltak a webböngésző és a harmadik féltől származó blokkolók esetében. A tesztelés során azt találtuk, hogy a beépített böngésző felbukkanó blokkolók úgy tűnik, hogy blokkolják a mellékelt teszt pop-upokat, míg a harmadik féltől származó alkalmazások és kiterjesztések figyelmen kívül hagyták őket..

Ennek oka a felbukkanó pop-ok működésének, valamint a beépített és a külső gyártók blokkolóinak keveréke. eltérően. Úgy gondoljuk, hogy ez azért van, mert a harmadik féltől származó hirdetésgátlókat elsősorban arra tervezték, hogy ténylegesen blokkolják a hirdetéseket IP- vagy domainszűrésen keresztül. Eközben a beépített felbukkanó blokkolók elsősorban az ablakok válogatás nélküli bezárásával működnek.

Ez magyarázza, hogy a külső gyártóktól való blokkolók miért nem blokkolták a PopupTest mintáit, míg a beépített felhasználók ilyen könnyen blokkolták azokat. Az oldal tartalmára és az alkalmazott módszerre vonatkozik. Mivel a harmadik féltől származó programok tartalmat keresnek, ha nem észlelnek külső linkeket az oldalon vagy a felbukkanó ablakokban, akkor nem blokkolják azokat. Időközben egyes felbukkanó ablakok nem nyitnak új ablakokat a böngészőből, hanem úszó javascript hirdetések vannak beépítve az oldal kódjába. Mivel valójában nem külön oldalakat hoznak létre, a böngésző beépített blokkolója nem működik.

Az Opera kivételével a beépített böngésző felbukkanó blokkolók egyszerűen nincsenek intelligens, míg a harmadik féltől származó blokkolók jobban megkülönböztethetőek, bár vannak eltérések attól függően, hogy módosíthatja-e a beállításokat.

Beépített böngésző felbukkanó blokkolók

Nem minden felbukkanó blokkoló önálló alkalmazás. Egyesek közvetlenül a böngészőkbe vannak beépítve, a legtöbbünk máris használ.

Google Chrome

króm szimbólum

A Google Chrome hasonlóan teljesített, mint a Firefox és a Microsoft Edge. Meghaladta az összes kipróbált PopupTest.com mintát, beleértve a jó pop-upokat is. Sikertelen az animefushigi.co/latest-anime/ natív hirdetési tesztje, és nem blokkolta az oldalon megjelenő felbukkanó ablakokat (mindkettő időzített). Az összes hirdetés, beleértve az oldal alján lévő bosszantó felugró ablakokat, továbbra is megjelenik. Teljesítette a Bungie.net natív jó felugró tesztjét.

Kiválasztásokat adhat a Google felbukkanó blokkolóival, hogy megbízható URL-eket adjon hozzá. A böngésző tartalmaz egy követő cookie-blokkolót is.

Mind a három teszt alapján a Google beépített felbukkanó blokkolója jó, de nem kivételes. Nem blokkolja a valódi hirdetéseket, bár nem fogja elkövetni azt a hibát, hogy blokkolja a jó hirdetéseket.

PopupTest.com pontszám: 100 * (a lehető legjobb pontszám) *

Natív felbukkanó pontszám: -10

További funkciók pontszáma: 20

Teljes: 110

Firefox

Firefox logó
A Firefox korlátozott funkciókkal rendelkezik a beépített hirdetés-blokkolóban. Blokkolhatja a felbukkanó ablakokat és a nyomkövető cookie-kat, azzal a kiegészítő funkcióval, hogy kivételekkel engedélyezi a webhelyek engedélyezését. A Firefox átadta a PopupTest.com mintákat, ideértve a jó pop-upokat is. Nem sikerült blokkolni az animefushigi-en áradó felbukkanó ablakokat, de lehetővé tette a jó felbukkanást a Bungie.net oldalról.

A Firefox beépített blokkolója ugyanolyan hasznos, mint a Google Chrome böngészője. Nem blokkolja a kívánt előugró ablakokat, de lehet, hogy nem blokkolja azokat a pop-upokat, amelyeket nem kíván.

PopupTest.com pontszám: 100 * (a lehető legjobb pontszám) *

Natív felbukkanó pontszám: -10

További funkciók pontszáma: 20

Teljes: 110

Microsoft Internet Explorer
internet böngésző

Noha a Microsoft most már bekapcsolja az Edge böngészőt, még mindig tartalmazza az IE-t az újabb operációs rendszerein. Az IE beépített felbukkanó blokkolója több lehetőséget kínál, mint az összes többi böngésző, lehetővé téve a blokkolás erősségének beállítását (a blokkolástól csak a nem biztonságos weboldalaktól az összes felbukkanó ablak nagykereskedelemig történő blokkolásáig), valamint kivételek beillesztését.

A beállított „magas” blokkolási szint mellett az IE a többi böngészőhöz hasonlóan teljesített, átadva az összes tesztelt PopupTest.com mintát, beleértve a jó pop-upok megnyitását is. Az animefushigi oldalon az IE félig blokkolta az egyik felbukkanó hirdetést (a dobozt tartalom nélkül töltötte be), és a másik felbukkanást nem blokkolta. Nem blokkolta az oldalon megjelenő hirdetéseket. Sajnos az IE blokkolta a Bungie.net bejelentkezési felugrását, ez egy védjegy.

Összességében az IE beépített blokkolója inkább a ténylegesen betölteni kívánt dolgok blokkolására irányul, miközben a tényleges pop-upok blokkolására nem hajlik.

PopupTest.com pontszám: 100 * (a lehető legjobb pontszám) *

Natív felbukkanó pontszám: -25

További funkciók pontszáma: 20

Teljes: 95

Microsoft Edge
2016-12-13 15_45_14-microsft él - Google Search - Opera

A Microsoft Edge hasonlóan teljesített, mint a Google Chrome és a Firefox a PopupTest.com mintáin. Letiltotta az összes tesztet, amelyet az oldalon használtunk, miközben sikeresen engedélyezte az összes jó felbukkanást. Meglepően blokkolta az animefushigi-en született két felbukkanó ablak egyikét, amit a Chrome, az IE és a Firefox nem tudott megtenni. Egy pont ezzel szemben a Bungie.net bejelentkezési felbukkanó tesztjével történt. Az él lehetővé tette az ablak megjelenését, de a tartalom betöltése nem sikerült.

Sajnos az Edge felbukkanó blokkolójának beállításait nem tudja módosítani. Ez magában foglalja a képtelenséget arra, hogy kivételeket adjon a különböző webhelyek számára, vagy bármilyen módon módosítsa a blokkoló erősségét. Noha a felbukkanó ablakok blokkolásakor kissé jobban működik, mint a többi böngészőnél, a lehetőségek hiánya és a jó előugró ablakok blokkolása nem teljesen pozitív.

PopupTest.com pontszám: 100 * (a lehető legjobb pontszám) *

Natív felbukkanó pontszám: -20

További funkciók pontszáma: 0

Teljes: 80

Opera
Opera böngésző

Az Opera böngésző az általános felbukkanáson túlmenően néhány adatvédelmi funkciót is kínál. Az oldalakon megjelenő hirdetések blokkolására szolgál, és tartalmaz egy beépített VPN-t és egy tracker cookie-blokkolót. A böngésző letette az összes általunk használt PopupTest.com mintát, beleértve a jó felbukkanó tesztet is. Az Opera az egyetlen beépített hirdetés-blokkoló, amely ténylegesen blokkolta az animefushigi oldalon lévő összes hirdetést, beleértve a felbukkanó ablakokat, és az egyetlen, amely miatt az animefushigi küldött engem a szidó hirdetésgátló oldalukra..

Az Opera lehetővé tette a jó felbukkanást a Bungie.net oldalról is. A többi pozitív blokkot figyelembe véve az Opera lényegében kifogásolta a többi böngészőt és még a harmadik fél blokkolóit is, közvetlenül a vízből, funkcionalitással. Különösen érdekes volt az a tény, hogy ez a beépített blokkoló diszkriminatívabbnak tűnt, mint a listánkon szereplő összes többi böngésző, képes blokkolni a PopupTest.com mintákat, ugyanakkor lehetővé teszi a jó felbukkanó ablakokat, és blokkolja a nem kielégítőket az IP szűrés révén. Ez valóban „mindkét világ legjobbja”.

PopupTest.com pontszám: 100 * (a lehető legjobb pontszám) *

Natív felbukkanó pontszám: 90 * (a lehető legjobb pontszám) *

További funkciók pontszáma: 20

Összesen: 210

Felbukkanó hirdetésgátló programok és kiterjesztések

AdBlock

Adblock felbukkanó blokkolók

Az Adblock lenyűgözően jól teljesített a tesztelés során. Miközben kudarcot vallott a PopupTest.com mintáinak (várhatóan), kivéve a jó előugró ablakokat, amelyeken keresztül megengedett, gyorsan letette az animefushigi tesztet, blokkolta az összes hirdetést ezen az oldalon, és sürgette az átirányítást a hirdetésgátló oldalra. . Az AdBlock lehetővé tette a Bungie.net bejelentkezési felugró ablakának hiba nélküli betöltését is.

Az AdBlock valódi erőssége, hogy testreszabható. Nagyon sok beállítást módosíthat ezen a kiterjesztésen, ideértve a fehérlistát, az egyéni és az előre beállított szűrőket, a személyre szabott hirdetések blokkolását vagy engedélyezését a jobb egérgombbal történő kattintással és az engedélyezési engedélyeket az egyes youtube hirdetéseknél.

Az AdBlock a listánk egyik legjobb opciójaként tűnik fel, különösen azért, mert hány szolgáltatás van csomagolva erre a most ingyenes alkalmazásra. Annak ellenére, hogy csak a Chrome-val való együttműködésre tervezték, akkor ezt az alkalmazást az Opera-ra is beszerezheti, ha letölti a Google Chrome Extension bővítményt.

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: 90 * (a lehető legjobb pontszám) *

További funkciók pontszáma: 50

Teljes: 166

Adblock Plus
Adblock Plus felbukkanó blokkolók

Az Adblock Plus egy viszonylag egyszerű alkalmazás, néhány további kulcsfontosságú lehetőséggel. Készíthet olyan szűrőlistákat, amelyek megengedik vagy tiltják bizonyos webhelyek felbukkanását, engedélyezhetnek nem behatoló hirdetéseket, saját szűrési szintaxislistákat hozhatnak létre és használhatják az általános engedélyezési funkciót.

Nem sikerült eldöntenie a PopupTest.com mintákat, átadta a jó felugró mintákat a webhelyről, és repülő színekkel teljesítette az animefushigi tesztet. Különösen az Animefushigi hajtott végre engem dühös adblokkoló oldalukra. Az ABP lehetővé tette a Bungie.net számára a bejelentkezési felugró ablak megjelenését is, ez jó jel is. A hatékony blokkolással és a kiegészítő funkciókkal az ABP határozottan kiváló lehetőség azok számára, akik le szeretnék tiltani az oldalsó hirdetéseket, de akiknek nincs szükségük sok kiegészítő funkcióra a tapasztalatok kialakításához.

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: 90 * (a lehető legjobb pontszám) *

További jellemző pontszám: 30

Teljes: 146

AdFender
Az Adfender felbukkanó blokkolók

Az Adfendernek számos lehetősége van. Próbaverzióval együtt hirdet, hogy képes szinte mindent blokkolni, a felbukkanó ablakoktól a tracker sütikig és a Youtube hirdetéseinek. Várhatóan nem blokkolta a PopupTest.com egyik felbukkanó ablakát, miközben lehetővé tette a jó felbukkanó minták betöltését.

Az AdFender kiválóan blokkolta az összes hirdetést az animefushigi-en, és viszonylag gyorsan felszólította az átirányítást a hirdetés-blokkoló oldalra. Az AdFender mutatói, amelyek a tálcáról érhetők el, nagy számú hirdetést mutatnak a webhelyről. Ez az alkalmazás lehetővé tette a Bungie.net számára a bejelentkező előugró ablakok betöltését is, a letöltés lassulása nélkül.

Összességében az AdFender az egyik legjobban testreszabható a listán. Módosíthatja a hallgatási portot, alkalmazhatja a proxybeállításokat, beállíthatja a HTTPS szűrési lehetőségeket, névtelenül böngészhet a Tor-on, blokkolhatja a követő sütiket, és blokkolhatja a webböngészőn kívüli különféle alkalmazások hirdetéseit, és megnézheti a blokkolási statisztikáit. Vegye figyelembe, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége csak a teljes verzióban érhető el. Az ingyenes verzió csak a fejlett felugró ablakok blokkolását tartalmazza.

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: 90 * (a lehető legjobb pontszám) *

További funkciók pontszáma: 70

Teljes: 186

Intelligens felbukkanó blokkoló
Intelligens felbukkanó blokkoló felbukkanó blokkolók

Az Intelligens felbukkanó blokkolók olyan blokkolók, amelyeket egyszerűen el szeretne kerülni. Nemcsak elbukott a PopupTest.com mintáin, de nem is blokkolta az animefushigi felbukkanó ablakokat vagy oldalsó hirdetéseket. Ez lehetővé tette a PopupTest és a Bungie.net jó pop-upjait. Tekintettel arra, hogy az Internet Explorerrel való együttműködésre lett kifejlesztve, ott hiába tesztelték.

Az Intelligens felbukkanó blokkolók a tálcáról érhetők el. Ha úgy találja, hogy ez valóban működik, az Intelligens felbukkanó blokkoló tartalmaz engedélyezési listákat és sütik kezelését is, így törölheti a nem kívánt nyomkövető sütiket.

Néhány hasznos funkcióról beszélhetünk ezen az alkalmazáson kívül a cookie-kezelőn, a balos listán, a hangjelzéseknél és a Windows Messenger felbukkanó funkcióinak blokkolásán (szinte senkinek nem szükséges).

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: -80

További funkciók pontszáma: 50

Teljes: -4

Ad Muncher
ad muncher felbukkanó blokkolók

Az Ad Muncher számos testreszabási lehetőséget kínál. Vannak olyan beállítások, amelyek megváltoztathatják a webhely viselkedését, például a zene, a háttérképek, az automatikus újratöltések és az önkönyvelés eltávolítása, a tracker-sütik megakadályozása, a nagyon részletes hirdetési blokkolási lehetőségek, az előre beállított és testreszabható szűrőbeállítások, a kép eltávolítása felnőtt tartalmakhoz, az intranet letiltása kapcsolatok, egyes böngésző viselkedési beállítások, a blokk üzenet bármire változtatása, és a részletes, kereshető naplók.

Az Ad Muncher hasonlóan működött, mint a többi gyártói alkalmazás. Nem sikerült a PopupTest.com minta tesztjeit, és lehetővé tette a teszt jó hirdetéseinek átjutását. Ez lehetővé tette a jó bejelentkezés felbukkanását is a Bungie.net oldalról. Miközben blokkolta a két előugró ablakot az animefushigi-től, egyik oldalán megjelenő hirdetést sem tudta blokkolni.

Noha az oldalsó hirdetéseket nem tudta blokkolni, az Ad Muncher mégis jól mutatott. Azok számára, akik szeretnek naplókat olvasni, ez egy alkalmazás, amelyet letölthet. A naplók hihetetlenül részletesek és kereshetők. Ehhez valószínűleg figyelmen kívül kell hagynia a PopupTest.com mintáiból származó találatot. A valós hirdetések egyenes felugró ablakának blokkolójaként a legfontosabb. Az oldalakon megjelenő hirdetéseknél azonban érdemes máshol keresni.

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: -30

További funkciók pontszáma: 130

Teljes: 126

uBlock
ublock felbukkanó blokkolók

Az uBlock nagyon hatékonyan blokkolja a hirdetéseket. A kiterjesztés legnagyobb hátránya, hogy csak korlátozott testreszabási funkciókkal rendelkezik. Lehetővé teszi a blokk helyőrzők elrejtését, korlátozott mennyiségű naplóadatot mutat, személyes és harmadik fél által végzett szűrést végez, engedélyezi a feketelistára való felvételt és a dinamikus szűrési szabályokat. A szűrő erősségét azonban nem tudja beállítani.

Az uBlock a várt módon meghiúsította a PopupTest.com mintákat, miközben engedélyezte a jó mintákat a tesztből. Ez szintén sikeres volt a Bungie.net jó bejelentkezési felbukkanó tesztjén. Blokkolta az összes előugró ablakot és az animefushigi oldalon lévő hirdetéseket, kiváltva ezzel a hirdetést blokkoló oldal átirányítását.

Bővítésként ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik nem akarnak programot letölteni a számítógépükre. Nagyon kevés memóriát igényel, ezáltal jó, hatékony opció azok számára, akik egyszerű, ingyenes hirdetési blokkolást akarnak.

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: 90 * (a lehető legjobb pontszám) *

További funkciók pontszáma: 50

Teljes: 166

Adatvédelmi borz
Adatvédelmi Badger felbukkanó blokkolók

Az Electronic Badier Alapítvány ingyenes, speciális blokkolója, a Privacy Badger egy kissé nehezebb értékelni a beépített és a harmadik féltől származó blokkolók körében. Az EFF szavai szerint a Privacy Badger „arra koncentrál, hogy tiltja az olyan látható vagy láthatatlan„ harmadik fél ”szkripteket vagy képeket, amelyek úgy tűnik, hogy követik Önt, annak ellenére, hogy kifejezetten megtagadta a hozzájárulást a Ne kövesse fejléc küldésével. Éppen így történik, hogy a legtöbb harmadik fél nyomkövető hirdetése (de nem az összes).

Amikor megjelenik egy hirdetés, a hirdetés lát téged és követni tudja. Itt van az Privacy Badger, hogy ezt megállítsuk. ”Ez azt jelenti, hogy ha egy olyan hirdetést lát, amelyet a Privacy Badger blokkol, akkor egy tracker. Mint ilyen, az Privacy Badger nem blokkolja ugyanazon hirdetések sokaságát, mint a többi.

Ahogy az várható volt, a Privacy Badgernek kevés további lehetősége van. Beállíthatja a szűrőbeállításokat, a webhelyek engedélyezési listáját, megakadályozhatja, hogy a WebRTC kiszivárogtassa az Ön IP-címét, cserélje ki a közösségi kütyüket, és megjelenítse a blokkolt hirdetések számát.

A Privacy Badger eleget tett az elvárásoknak a PopupTest.com mintákkal (nem sikerült a rossz felbukkanó teszteket, a jó eredményeket átadta). Nem blokkolta az animefushigi oldalon található hirdetések egyikét sem, beleértve a felbukkanó ablakokat. Csak azt feltételezhetjük, hogy ez azt jelenti, hogy az oldalon nem voltak nyomkövető hirdetések. Az Privacy Badger egyetlen akadálya az volt, hogy megakadályozta, hogy a kép betöltődjön a Bungie.net bejelentkezési felugró ablakán. Ez azonban nem akadályozta meg a bejelentkezést.

PopupTest.com pontszám: 26

Natív felbukkanó pontszám: -80

További funkciók pontszáma: 50

Teljes: -4

Rick B „Pop Up Ad Presentation Chalkboard Slide” című cikke, CC CC 2.0 engedéllyel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector