Хакерство с Python – 6 най-добри онлайн курсове за етични хакери

Хакване с python 6 най-добрите онлайн курсове за етични хакери

Етичните хакери играят важна роля в организациите, като намират и коригират уязвимостите в системите и приложенията. Python е a език за програмиране на високо ниво това е идеално за професионалисти по сигурността, тъй като е лесно да се учи и ви позволява да създавате функционални програми с ограничено количество код.

Наличен е достоен избор от курсове, за да научите за етичното хакване с Python. Не всички обаче са направени еднакво. Те се различават значително, що се отнася до дълбочината на програмата, пригодността за различни нива, достъпността и цената. Ще разгледаме по-подробно, но ето един поглед върху нашите онлайн курсове за етично хакерство на Python:

 1. StationX: Пълният Python за хакерска и киберзащитна група
 2. Кинотеатър: Въведение в Python
 3. Cybrary: Разработване на етични инструменти за хакерство с Python
 4. CyberTraining 365: Етичен хакер с Python
 5. Udemy: Python 3 за обиден PenTest: пълен практически курс
 6. Udemy: Мрежово програмиране на Python | Мрежови приложения & Инструменти за хакване

Изборите ни за най-добрите курсове за хакване с Python се основаваха на следните критерии:

 • Осигурява изобилие от теоретично и практическо обучение
 • Предлага стойности за пари
 • Ясно е за кого е подходящ курса
 • Може да бъде завършен изцяло онлайн
 • Предоставя сертификат за завършване

Най-добрите онлайн курсове за етично хакване с Python

Ето нашия списък с най-добрите хакове с онлайн курсове на Python за етични хакери:

1. StationX: Пълният Python за хакерска и киберзащитна група

Курсове за етично хакерство на StationX Python.

StationX предлага пакет от три курса, проектирани да помогнат на начинаещите Python да станат напреднали потребители с богати познания за киберсигурност. Тя включва 36 часа видео лекции по заявка.

Курсовете стачкуват перфектен баланс между теоретичния и практическия компонент на хакване с Python. Нещо повече, те се придържат към смисъла, така че да не се затъвате в ненужни подробности, които биха могли да бъдат непосилни, особено за начинаещи.

Ще се научите чрез пример, като пишете свои собствени програми за хакване и сигурност, моделирате проблеми и проектирате и прилагате съответните решения.

Курсовете, включени в пакета са:

 • Научете Python и етично хакерство от нулата
 • Python за начинаещи: Научете програмиране на Python (Python 3)
 • Cyber ​​Security - Python и уеб приложения

Ако искате да започнете кариера в киберсигурността или просто искате да научите повече за хакерството с Python, този пакет може да се окаже много подходящ. Нещо повече, StationX има на разположение множество други страхотни курсове и пакети. Можете дори да се възползвате от неговото VIP членство и да получите достъп до всички курсове за ниска годишна такса.

2. Кибрит: Въведение в Python

Курсове за етично хакерство на Cybrary Python.

Ако сте обучаващ се на високо ниво, който просто иска да научи най-големия минимум, това може да е за вас. Инструкторът Джо Пери нещата опростяват този курс насочена към некодиращите. В него ще научите „трябва да знаете“ аспектите на Python, вместо да задълбавате в неговите специфики.

Intro to Python съдържа около 10 часа материал, обхващащ основни понятия до усъвършенствани скриптове. Създаден да подготвя хора, които обмислят кариера в тестовете за проникване и киберсигурност, той се фокусира върху преподаването на командите и функциите, които са най-важни за индустрията.

Този курс включва два модула:

 • Просто Основите
 • Типове данни и логика.

След като сте готови, ако искате да разширите знанията си, Cybrary има много повече курсове, от които да избирате, много от които са безплатни. Ще трябва да създадете акаунт за достъп до който и да е от курсовете и след като се регистрирате, ще ви бъде предложен пакетът Insider Pro. Това струва 99 долара на месец (или 83 долара на месец, когато се таксува годишно) и ви дава достъп до повече курсове, ръководство за кариерни пътеки и наставник. Той идва със седемдневен безплатен пробен период.

Вижте също: Най-добри етични хакерски курсове

3. Кинотеатър: Разработване на етични хакерски инструменти с Python

Курсове за етично хакерство на Cybrary Python.

Друго популярно предложение на Cybrary е Разработване на етични хакерски инструменти с Python. Този курс включва малко повече от час видеоклипове, така че е бърз за завършване, но пълен с полезна информация, включително да ви обучава как да комбинирате няколко библиотеки Python и автоматизирано събиране на информация. Дори ще научите как да кодирате keylogger и да напишете брутафорцер за ZIP парола.

Ето модулите, включени в този курс:

 • Въведение
 • Автоматизиране на събиране на информация
 • Писане на Keylogger в Python
 • ZIP Password Bruteforcing в Python
 • Върви напред

Това се счита за курс на средно ниво, така че са необходими някои основни знания в Python. Може да е добра идея да вземете Въведение в Python курс, последван от този.

4. CyberTraining 365: Етично хакерство с Python

Кибертренинг 365 курсове за етично хакерство на Python.

Етично хакерство с Python е изчерпателен курс, съдържащ малко по-малко от осем часа видео уроци. По време на тази програма ще научите основите на Python, включително простото кодиране, използвайки променливи, изрази и речници.

Освен това ще имате достъп до етични уроци за хакерство, като „Buffer overflow and exploit write with Python“ и „Syn Flood attack with Scapy.“ Учебната програма включва 23 урока с продължителност от три до 36 минути. Ето няколко примера на урока:

 • Обработка на файлове в Python
 • Ping Sweep with Scapy
 • Обектно-ориентирано програмиране в Python
 • Криминалистическо разследване с Python

Курсът е подходящ за начинаещи, но все пак става доста сложен и може да научи опитни програмисти на нещо или две. Всеки урок включва изпит, който ви позволява да идентифицирате пропуските във вашите знания.

CyberTraining 365 предлага безплатна 5-дневна пробна версия, така че ако сте бързи, може да можете да вземете този курс безплатно. След като изпитанието ви приключи, ще плащате $ 9 за първия месец и $ 59 на месец след това. Можете да получите отстъпки, ако се регистрирате за шестмесечен или годишен срок. Ако се интересувате само от този курс, той е достъпен и в Udemy за $ 19,99.

5. Udemy: Python 3 за обиден PenTest: пълен практически курс

Курсове за етично хакерство на Udemy Python.

Популярният курс на Udemy Python 3 For Offtack PenTest е за по-напреднали потребители. Покрива задълбочени теми, свързани с етичните хакерски и проникващи тестове но включва някои примери от реалния свят, които да ви помогнат да видите нещата от практическа гледна точка.

Цената за този курс е $ 99,99. Общата продължителност на всички видеоклипове е около пет часа; това включва 58 лекции, разделени на седем модула:

 • Бързо въведение
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: получаване на достъп - първата ви устойчива черупка
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Разширена скриптова обвивка
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Хвани ме ако можеш!
 • Python 3: Как злонамерен софтуер злоупотребява с криптография? Python отговори
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Хакване на пароли
 • Windows 7 & 10 Ескалация на привилегиите - Слабо разрешение за обслужване

Едно забележително нещо в този курс е, че той редовно се актуализира, така че можете да бъдете сигурни, че уроците се справят с най-актуалната информация и версии на програмата. Нещо повече, инструкторът на курса Хусам Храис е бърз в отговорите на студентските запитвания и дори ще актуализира курса при поискване. Курсовете Udemy идват със сертификат за завършен.

Както споменахме, това не се счита за програма за начинаещи и предпоставките включват начинаещ Python (или друг скриптов език) и средно ниво на познания за етично хакерство и проникване.

6. Udemy: Мрежово програмиране на Python | Мрежови приложения & Инструменти за хакване

Курсове за етично хакерство на Udemy Python.

Това е друг, малко по-ценен курс, предлаган от Udemy, но е насочен към начинаещи. Курсът е нов за платформата, но вече доказва хит, тъй като привлече хиляди студенти и направи страхотни отзиви. То прави нещата бавно и обяснява всичко, което трябва да знаете за настройката на вашата среда и да започнете работа с Python 3.

Ще научите и за основите на работата в мрежа, включително интернет архитектура и Python TCP връзки. Практическите уроци включват настройка на повече от 15 инструмента за приложение на кода Python 3 и мрежови приложения, създаване на инструмент за мъже в средата Python 3 и изграждане на инструмент за изстъргване на данни.

Курсът се състои от 26 лекции (около шест часа видео), разделени на четири модула:

 • Въведение в този курс на Python 3
 • Настройка на вашата среда
 • Първи стъпки с работа в Python 3 Networking
 • Python 3 Network Hacking

Доста скъпо струва 199,99 долара, но Udemy предлага редовни отстъпки, така че внимавайте за тях.

Udemy предлага много други курсове, свързани с киберсигурността, включително повече по темата за хакерството с Python. Ето няколко други, които може да искате да проверите:

 • Въведение в Python за етично хакерство
 • Обиден Python | Овладяване на етичното хакерство с помощта на Python
 • Cyber ​​Security - Python и уеб приложения

Защо да влизате в етично хакване?

Терминът „хакерство“ често съзнава престъпниците, седнали зад компютър, криещи самоличността си и криейки цифрова поразия. Не всички хакери обаче са злонамерени (черна шапка) хакери. Етични хакери (бяла шапка) играят изключително важна роля в киберсигурността. Те намират и коригират пропуски в сигурността, преди злонамерените страни да имат шанс да ги експлоатират.

С киберпрестъпността става все по-важен въпрос, следва, че индустрията за киберсигурност расте. Като такова, има голямо търсене на етични хакери с ноу-хау и умения да бият престъпници до удара. Някои от отговорностите на етичните хакери включват:

 • Сканирайте системите на организацията, които търсят портове, отворени за атака
 • Патч инсталациите, така че да са актуални
 • Тествайте системи за откриване и предотвратяване на проникване
 • Изтъркайте всяка част от мрежата на компанията, търсейки уязвимости
 • Помогнете да се справите със ситуации, свързани с измама на служители онлайн или кражба на цифрови активи
 • Проверете за неща като отвлечени уеб сървъри и приложения и смъркащи мрежи

Етичната хакерска кариера започва със солидно разбиране как да кодирате, последвано от обучение в специфичните области, в които искате да влезете. Може да искате да получите призната акредитация в тази област, например сертифицирания сертификат за етичен хакер (CEH).

Защо да използвате Python за етично хакване?

Python е езикът за програмиране на избор за десетки етични хакери. Всъщност добрата манипулация на Python се счита за съществена за напредъка в кариерата на киберсигурността. Една от основните тегления е, че получавате мощен език в много лесен за използване пакет.

Python е гъвкав и функционален, като същевременно е интуитивен и лесно четим. Той е идеален за скриптове на малки програми, което е огромна част от ролята на етични хакери. Освен това, когато започнете да използвате Python, вие се присъединявате към огромна общност от посветени фенове. Това означава, че ако имате нужда от съвети или съвети или се сблъскате с някои проблеми, има много ресурси - включително документация и форуми - за да се обърнете към.

Освен киберсигурността, Python може да бъде безценен език като част от основата на знанието и в други кариери. Тези, които се интересуват от уеб разработка и тестване, големи данни, разработване на игри, изкуствен интелект или разработване на интелигентни устройства, всички могат да се възползват от познанията на Python.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector