Кой е най-добрият блокер на изскачащи прозорци? Поставихме 12 на теста

изскачаща реклама
Всички мразят изскачащите реклами, превръщайки блокиращите изскачащи програми в идеално приложение за интернет потребителите. Въпреки че повечето уебсайтове сега използват други форми на реклами, все пак ще намерите изскачащи прозорци в повечето ъгли на мрежата. В някои случаи уебсайтовете, заразени със злонамерен софтуер, показват изскачащи реклами без знанието на собствениците им. И в най-лошите случаи тези случайни изскачащи прозорци може да не са резултат от лошо планиране на рекламата, а парче злонамерен рекламен хайвер, появяващ изскачащи реклами на вашата машина.

Прекратяването на изскачащия ад може да бъде напълно удовлетворяващо - и изненадващо просто. Има редица изскачащи и рекламни блокери там, които ще се уверят, че вашето уеб сърфиране е възможно най-безпроблемно (и по-малко досадно). Ще намерите различни блокери на изскачащи прозорци, достъпни за всеки уеб браузър, като много от тях обхващат всички уеб браузъри.

Най-добрите изскачащи рекламни блокери за 2019 г.

Въз основа на нашето многоточково тестване на софтуер следните 12 безплатни блокера на изскачащи прозорци осигуряват най-добрите резултати за потребителите:

 1. Google Chrome
 2. Microsoft Edge
 3. Internet Explorer
 4. Firefox
 5. опера
 6. AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 7. AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 8. Поверителност Badger (Chrome)
 9. Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera; Само за Windows OS)
 10. Smart Popup Blocker (Internet Explorer; Само за Windows OS)
 11. Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome; Само за Windows OS)
 12. uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Някои от тези блокери на изскачащи прозорци също ще блокират редовни реклами на страница. Много от тях са вградени в уеб браузъра, който вече използвате и може просто да е необходимо да бъдете включени или да настроите настройките, за да работят правилно. Нека разгледаме подробно повече от тези опции.

Предпочитаният ни блокер за изскачащи програми: Opera
Уеб браузър на Opera

Поставихме шепа блокери за изскачащи и рекламни програми към теста. Чрез нашето тестване установихме, че вградените блокери на изскачащи прозорци в най-популярните уеб браузъри се справиха най-добре с блокирането на изскачащи прозорци. Повечето не включват функции за блокиране на реклами. Ако обаче искате вграден изскачащ прозорец и блокер за реклами, отидете с уеб браузъра Opera. Браузърът е бърз, работи с по-малко ресурси от Chrome и има вграден VPN, нещо, което със сигурност поддържаме в Comparitech.

Значението на блокирането на изскачащи прозорци

Изскачащите прозорци и блокирането на реклами са по-важни от това просто да се отървете от силно договореното раздразнение на подобни реклами. Рекламите от всякакъв вид могат да представляват риск за сигурността.

Ако получавате много нежелани изскачащи прозорци, това може да означава, че имате инсталиран рекламен софтуер, вид злонамерен софтуер. Можете да се отървете от това доста лесно. Нашето ръководство за премахване на зловреден и рекламен софтуер на компютри с Windows трябва да ви помогне да почистите системата си.

Нормалната реклама на много необезпечени уебсайтове също може да представлява риск от вируси. Хакерите могат да използват реклами за разпространение на злонамерен софтуер във вашата система. Това не е нечувано или рядко и дори се случи с Yahoo през 2015 г., когато група хакери отвлекоха реклами на много от основните страници на Yahoo в опит да разпространяват зловреден софтуер.

Считайте блокирането на изскачащи прозорци за абсолютно необходимо за вашата собствена сигурност и вашия здрав разум.

Разликата между блокиране на изскачащи програми и блокиране на реклами

Внимавайте да обмисляте „блокиране на изскачащи прозорци“ и „блокиране на реклами“ едно и също нещо. Те често се използват взаимозаменяемо, но много сайтове усещат болезнената щипка на adblockers.

Блокерите на изскачащи прозорци ще блокират уебсайтовете да изпращат всякаква форма на изскачащи прозорци или ще спрат появата на рекламни програми да се показват. Това може да бъде всичко, което зарежда изскачащо меню, а не само реклами. Някои уебсайтове всъщност използват изскачащи прозорци за законни цели, като например за влизане в различни области на уебсайта или за извършване на плащания. В тези случаи може да искате да включите в бели списъци някои уебсайтове, които обикновено често използвате, които използват изскачащи прозорци извън рекламите, но за добри цели.

Рекламните блокери обаче ще блокират всяка и всяка реклама на страница. Това ще включва изскачащи прозорци и реклами на страница. Тъй като рекламите на страницата са хлябът и маслото на повечето уебсайтове, рекламните блокери хвърлиха голяма част от цялата интернет икономика в опашката. Както твърди Harvard Business Review:

„Дебатът за блокиране на реклами става все по-поляризиран. Онези, които се противопоставят на блокирането на реклами, го оприличават на пиратството на съдържанието, като твърдят, че излагането на реклами е цената, която читателите трябва да платят за безплатно съдържание. Другата страна на дебата се подкрепя от компании, които създават софтуер за блокиране на реклами, както и онлайн активисти за поверителност. Те критикуват ефекта на рекламите върху потребителското изживяване, но най-голямото им притеснение се състои в проследяване на поведението, практика, използвана от много рекламни компании, за да се запознаят с интересите на потребителите въз основа на тяхната уеб активност. "

Всъщност рекламните блокери поставят огромна вдлъбнатина в безплатното уеб съдържание, което е най-голямата нежелана последица от използването им. Това породи повече сайтове, използващи партньорски връзки или препратки (нещо, което правим тук в Comparitech по случай), за да помогнем за запазването на пословичните светлини. Когато използвате рекламни блокери, помислете за въздействието, което то може да окаже върху уебсайтовете, с които се наслаждавате безплатно.

Можете да помислите за бели списъци на някои сайтове, които харесвате, знаете и се доверявате, които използват реклама. Тези реклами все още генерират приходи за тези уебсайтове, дори ако не кликнете върху рекламата.

Поставяне на изскачащи блокери на теста

Решихме да тестваме голяма част от блокери на изскачащи прозорци, достъпни на открития пазар. Някои от тях бяха вградените блокери, които се предлагат с популярни уеб браузъри. Други са самостоятелни програми или разширения за уеб браузъри, които предлагат няколко допълнителни предимства. Тествахме всички от следните:

Вградени блокиращи изскачащи прозорци в следните браузъри:

 • Google Chrome
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer
 • Firefox
 • опера
 • Netscape (само се шегувам)

Приложения и разширения на трети страни:

 • AdBlock (Chrome, Opera, Edge)
 • AdBlock Plus (Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer)
 • Поверителност Badger (Chrome)
 • Adfender (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera; Само за Windows OS)
 • Smart Popup Blocker (Internet Explorer; Само за Windows OS)
 • Ad Muncher (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome; Само за Windows OS)
 • uBlock (Chrome, Safari, Firefox)

Всички блокери на изскачащи проби бяха тествани по два различни метода. Първият беше PopupTest.com. Уебсайтът предоставя 17 отделни теста за различни методи за изскачане. Това включва 4 теста за добри изскачащи прозорци, които трябва да е ефективен блокер на изскачащи прозорци не блок. Изключихме два от тестовете, тъй като изглежда, че тези две страници не създават извадки от извадката.

Вторият метод, който използвахме, беше с тест на собствена реклама за реклами на страница и изскачащи реклами, произведени на уебсайтовете http://animefushigi.co/latest-anime/ (6 реклами на страница, 2 изскачащи менюта) и добро изскачащо вход от Bungie.net. 

Ние даваме резултати за всеки блокиращ изскачащ прозорец:

 • Резултатът на PopupTest.com (от 100)
 • Резултат въз основа на изскачащи менюта, блокирани от animefushigi.co/latest-anime/ и разрешен от Bungie.net (-10 за разрешаване на изскачащото меню, +10 блокиране на него; +10 за допускане на доброто изскачащо меню, -10 за блокирането му; +10 за блокиране на рекламата на страницата)
 • Резултат въз основа на допълнителни функции, като бели списъци, блокиране на реклами на страница и проследяване на филтрирането на бисквитки (10 точки за всяка допълнителна функция, без максимален резултат). 

Тези резултати се комбинират за създаване на краен резултат за всяко приложение за блокиране на изскачащи прозорци / рекламен блокер.

*Забележка: Вградените блокиращи изскачащи прозорци работят предимно само върху изскачащи прозорци, а не на странични реклами. Максималният резултат за тях за „родните изскачащи прозорци“ беше 20, докато приложенията на трети страни, предназначени да блокират всички форми на реклами, имат максимална оценка 90.

Анализирани резултати от теста

Може би сте забелязали, че резултатите на PopupTest.com са били подозрително сходни за блокерите на уеб браузърите и блокиращите устройства на трети страни. При тестване открихме, че вградените блокери на изскачащи прозорци изглежда блокират тестовите изскачащи прозорци, които сме включили, докато приложенията и разширенията на трети страни всички ги игнорираха..

Причината за това се дължи на смесица от това как работят изскачащите прозорци и как работят вградените и блокиращи устройства на трети страни. различно. Вярваме, че това е така, защото рекламните блокери на трети страни са предназначени предимно за действително блокиране на реклами чрез IP или филтриране на домейни. Междувременно вградените блокери на изскачащи прозорци работят предимно чрез безразборно затваряне на прозорците.

Това обяснява защо блокерите на трети страни не успяха да блокират пробите от PopupTest, докато вградените модули ги блокираха толкова лесно. Тя се свежда до съдържанието на страницата и използвания метод. Тъй като програмите на трети страни търсят съдържание, ако не открият външни връзки на страницата или в изскачащите прозорци, те няма да ги блокират. Междувременно някои изскачащи прозорци не отварят нови прозорци от уеб браузъра, но плават с javascript реклами, вградени в кода на страницата. Тъй като те всъщност не създават отделни страници, вграденият блокер на браузъра не работи.

С изключение на Opera, вградените блокери на изскачащи прозорци просто не са интелигентен, докато блокерите на трети страни са проектирани така, че да са по-отличителни, въпреки че има промяна въз основа на това дали можете или не можете да коригирате настройките.

Вградени блокери за изскачащи прозорци в уеб браузъра

Не всички блокиращи изскачащи програми са самостоятелни приложения. Някои от тях са вградени в уеб браузърите, които повечето от нас вече използват.

Google Chrome

хром символ

Google Chrome се представи подобно на Firefox и Microsoft Edge. Той премина всички проби от PopupTest.com, които опитахме, включително и добрите изскачащи прозорци. Не успя тестът за собствена реклама от animefushigi.co/latest-anime/, като не успя да блокира изскачащите прозорци, породени на страницата (и двете). Всички реклами, включително досадното изскачащо меню в края на страницата, продължиха да се показват. Той премина родния тест за добро изскачане от Bungie.net.

Можете да добавите изключения към изскачащия блокер на Google, за да добавите надеждни URL адреси. Браузърът също така включва блокер за проследяване на бисквитки.

Въз основа на трите теста, вграденият блокиращ изскачащ прозорец на Google е добър, но не изключителен. Той не успява да блокира истинските реклами, въпреки че няма да направи грешката да блокира добрите.

Резултат от PopupTest.com: 100 * (най-добър възможен резултат) *

Индивидуален изскачащ резултат: -10

Оценка на допълнителни функции: 20

Обща сума: 110

Firefox

Лого на Firefox
Firefox има ограничен набор от функции във вградения си рекламен блокер. Можете да блокирате изскачащи прозорци и бисквитки за проследяване с допълнителна функция на белите списъци чрез изключения. Firefox премина пробите от PopupTest.com, включително добрите изскачащи прозорци. Той не успя да блокира изскачащите прозорци, които хвърлят хайвера на animefushigi, но позволи доброто изскачащо меню от Bungie.net.

Вграденият блокер на Firefox е също толкова полезен, колкото този в Google Chrome. Той няма да блокира изскачащите менюта, които искате, но може и да не блокира изскачащите менюта, които не искате.

Резултат от PopupTest.com: 100 * (най-добър възможен резултат) *

Индивидуален изскачащ резултат: -10

Оценка на допълнителни функции: 20

Обща сума: 110

Microsoft Internet Explorer
Internet Explorer

Въпреки че Microsoft сега се докосва до своя браузър Edge, той все още включва IE в по-новите си операционни системи. Вграденият блокиращ изскачащ прозорец на IE предоставя повече възможности от всички останали браузъри, като ви позволява да настроите силата на блокирането си (от само блокиране от несигурни уебсайтове до блокиране на всички изскачащи едро) и ви позволява да добавяте в изключения.

С зададеното „високо” ниво на блокиране IE се представи подобно на останалите уеб браузъри, като премина всички тествани от PopupTest.com проби, които тествахме, включително позволявайки на добрите изскачащи прозорци да се отварят вдясно. При animefushigi IE наполовина блокира една изскачаща реклама (полето е заредено без съдържание) и не успя да блокира другото изскачащо меню. Не блокира рекламите на страницата. За съжаление IE блокира изскачащото меню за вход от Bungie.net, маркировка срещу него.

Като цяло, вграденият блокер на IE е по-склонен да блокира нещата, които всъщност искате да заредите, докато не успява да блокира действителните изскачащи прозорци.

Резултат от PopupTest.com: 100 * (най-добър възможен резултат) *

Индивидуален изскачащ резултат: -25

Оценка на допълнителни функции: 20

Обща сума: 95

Microsoft Edge
2016-12-13 15_45_14-microsft edge - Google Търсене - Opera

Microsoft Edge се представи подобно на Google Chrome и Firefox на пробите PopupTest.com. Той блокира всички тестове, които използвахме от сайта, като същевременно успешно позволява всички добри изскачащи прозорци. Той изненадващо блокира една от двете изскачащи прозорци, които се появиха на анимефушиги, нещо, което Chrome, IE и Firefox не можаха да направят. Точка срещу нея се случи с изскачащия тест за вход в Bungie.net. Edge позволява на прозореца да излезе, но не успя да зареди съдържанието.

За съжаление не можете да коригирате настройките за блокиращия изскачащ прозорец на Edge. Това включва невъзможността да се добавят изключения за различни уебсайтове или да се коригира силата на блокера по никакъв начин. Въпреки че работи незначително по-добре от другите браузъри при блокиране на изскачащи прозорци, липсата на опции и блокирането на добри изскачащи прозорци не е напълно положително.

Резултат от PopupTest.com: 100 * (най-добър възможен резултат) *

Индивидуален изскачащ резултат: -20

Оценка на допълнителни функции: 0

Обща сума: 80

опера
Браузър на Opera

Уеб браузърът Opera предлага няколко функции за поверителност извън общо блокиране на изскачащи прозорци. Той е създаден за блокиране на реклами на страница и включва вграден VPN и блокер за бисквитки за проследяване. Браузърът премина всички проби от PopupTest.com, които използвахме, включително добрият изскачащ тест. Opera е единственият вграден рекламен блокер, който всъщност блокира всяка реклама на страницата на animefushigi, включително изскачащите прозорци, и единственият, който предизвика animefushigi да ме изпрати на страничната им страница за блокиране на реклами.

Opera също позволи на доброто изскачащо меню от Bungie.net да се зареди веднага. Заедно с другите положителни блокове, Opera по същество взриви другите уеб браузъри и дори много от блокерите на трети страни, направо от водата с функционалност. Особено интересен беше фактът, че този вграден блокер изглежда по-дискриминиращ от всички останали браузъри в нашия списък, способен да блокира пробите на PopupTest.com, като същевременно позволява също доброто изскачане и блокира незадоволителните чрез IP филтриране. Този наистина е „най-доброто от двата свята“.

Резултат от PopupTest.com: 100 * (най-добър възможен резултат) *

Индивидуален изскачащ резултат: 90 * (най-добър възможен резултат) *

Оценка на допълнителни функции: 20

Общо: 210

Програми и разширения за блокиране на реклами за изскачащи прозорци

AdBlock

Adblock изскачащи блокери

Adblock се представи впечатляващо добре при тестване. Въпреки че не успя пробите от PopupTest.com (очаквано), с изключение на добрите изскачащи прозорци, които позволява, той бързо премина теста на animefushigi, блокирайки всички реклами на тази страница и подкани пренасочване към страницата за блокиране на рекламата , AdBlock също позволи изскачащото меню за вход в Bungie.net да се зарежда без отказ.

Истинската сила в AdBlock е точно колко персонализираща е. Можете да промените голям брой настройки на това разширение, включително бели списъци, персонализирани и предварително зададени филтри, индивидуализирано блокиране или разрешаване на реклами чрез щракване с десния бутон и бели списъци за конкретни реклами в YouTube.

AdBlock се очертава като една от най-добрите опции в нашия списък, особено поради това колко функции са опаковани в това сега безплатно приложение. Въпреки че е проектиран само за работа с Chrome, можете също да получите това приложение в Opera, като изтеглите разширението за Google Chrome.

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: 90 * (най-добър възможен резултат) *

Оценка на допълнителни функции: 50

Обща сума: 166

Adblock Plus
Adblock Plus изскачащи блокери

Adblock Plus е сравнително просто приложение с няколко основни допълнителни опции. Можете да създавате списъци с филтри, които позволяват или забраняват изскачащи прозорци от определени уебсайтове, позволяват ненатрапчиви реклами, създавате свои собствени списъци за филтриране на синтаксиса и използвате общата функция за бели списъци.

Тя не успя пробите от PopupTest.com, премина добрите прозорци от сайта и премина теста на animefushigi с летящи цветове. Анимефушиги, по-специално, бързо ме прехвърли на тяхната гневна страница за блокиране. ABP също така позволи на Bungie.net да хвърли хайвера си изскачащото поле, което също е добър знак. С ефективното си блокиране и допълнителни функции, ABP определено е чудесен вариант за онези, които искат да деактивират реклами на страница, но които не се нуждаят от много допълнителни функции, за да лекуват опита.

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: 90 * (най-добър възможен резултат) *

Допълнителна оценка на характеристиките: 30

Обща сума: 146

AdFender
Adfender изскачащи блокери

Adfender разполага с голям брой опции. Идвайки с пробна версия, тя се рекламира като може да блокира почти всичко - от изскачащи прозорци до проследяващи бисквитки до реклами в Youtube. Очаквано, той не блокира нито една от изскачащите прозорци от PopupTest.com, като същевременно позволява на добрите изскачащи проби да се заредят.

AdFender превъзхожда блокирането на всички реклами на animefushigi, което подсказва пренасочването към страницата за блокиране на реклами доста бързо. Показателите на AdFender, до които се стига от системната област, показват голям брой реклами, блокирани от сайта. Това приложение също позволи на Bungie.net да зареди изскачащия си вход, без забавяне на зареждането.

Като цяло, AdFender е един от най-персонализираните в списъка. Можете да коригирате порта за слушане, да приложите настройки за прокси, да зададете опции за филтриране на HTTPS, да преглеждате анонимно през Tor, да блокирате бисквитките за проследяване и да блокирате реклами в различни приложения извън уеб браузърите и да преглеждате статистиката за блокиране. Имайте предвид, че повечето от тези функции са достъпни само в пълната версия. Безплатната версия включва само разширеното блокиране на изскачащи прозорци.

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: 90 * (най-добър възможен резултат) *

Оценка на допълнителни функции: 70

Обща сума: 186

Smart Popup Blocker
Smart Popup Blocker изскачащи блокери

Smart Popup Blocker е един блокер, който просто искате да избегнете. Не само, че не успя да проби от PopupTest.com, но също така не успя да блокира изскачащи прозорци или реклами на страница от animefushigi. Това позволи на добрите изскачащи прозорци от PopupTest и Bungie.net. Като се има предвид, че е създаден да работи с Internet Explorer, там е тестван, без резултат.

Достъпа до Smart Popup Blocker можете да получите от вашата системна област. Ако установите, че действително работи, Smart Popup Blocker включва също бели списъци и управление на бисквитки, така че можете да изтриете нежелани бисквитки за проследяване.

Освен това има малко полезни функции, за които да говорим за това приложение, извън мениджъра на бисквитки, белият списък, звуковите известия и блокирането на изскачащи файлове за Windows Messenger (не е необходимо за почти всички).

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: -80

Оценка на допълнителни функции: 50

Обща сума: -4

Ad Muncher
блокери на изскачащи реклами

Ad Muncher има голям брой възможности за персонализиране. Има настройки за промяна на поведението на сайта, като премахване на музика, фонови изображения, автоматични презареждания и самостоятелно маркиране, предотвратяване на бисквитки за проследяване, много подробни опции за блокиране на реклами, предварително зададени и адаптивни настройки на филтъра, премахване на изображение за съдържание за възрастни, деактивиране за интранет връзки, някои настройки на поведението на браузъра, опцията за промяна на блоковото съобщение на всичко, което искате, и подробни дневници за търсене.

Ad Muncher работеше подобно на другите приложения на трети страни. Не успя PopupTest.com пробни тестове и позволи добри реклами от този тест да преминат. Той също така позволи доброто изскачащо вход от Bungie.net. Въпреки че блокира двете изскачащи прозорци от animefushigi, той не успя да блокира нито една от рекламите на страницата.

Въпреки че не успя да блокира рекламите на страницата, Ad Muncher все пак се представи добре. За тези, които обичат да четат дневници, това е едно приложение за изтегляне. Дървените трупи са невероятно детайлни и подлежащи на търсене. За това вероятно ще искате да пренебрегнете попадението, направено от пробите PopupTest.com. Като директен блокиращ изскачащ прозорец за реални реклами, той е отличен. За реклами на страница обаче може да искате да потърсите другаде.

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: -30

Оценка на допълнителни функции: 130

Обща сума: 126

uBlock
блокиране на изскачащи прозорци

uBlock е много ефективен при блокиране на реклами. Най-големият недостатък на това разширение е, че има само ограничени функции за персонализиране. Тя ви позволява да скриете блоковите задържатели, показва ограничено количество данни от дневника, има лична и трета страна филтриране, позволява бели списъци и позволява динамични правила за филтриране. Въпреки това не можете да регулирате силата на филтъра.

uBlock не успя пробите на PopupTest.com, както се очакваше, като същевременно позволи добрите проби от теста. Той също премина добрият входен тест за вход от Bungie.net. Той блокира всички изскачащи прозорци и реклами на страницата на animefushigi, задейства пренасочването на блокиращата рекламата страница.

Като разширение това е чудесна опция за тези, които не искат да изтеглят никакви програми на своя компютър. Използва много малко памет, което го прави добра и ефективна опция за тези, които искат лесно, безплатно блокиране на реклами.

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: 90 * (най-добър възможен резултат) *

Оценка на допълнителни функции: 50

Обща сума: 166

Поверителност Badger
Поверителност Badger блокери на изскачащи прозорци

Безплатен, специализиран блокер от Фондацията за електронни граници, Privacy Badger е малко по-трудно да оцените сред останалите вградени блокери и блокери на трети страни. По собствените думи на EFF, Badger за поверителност „се фокусира върху забрана на видими или невидими скриптове или изображения на„ трета страна “, които изглежда ви следят, въпреки че изрично сте отказали съгласието, като изпращате заглавие„ Не проследявайте “. Просто така се случва, че повечето (но не всички) от тези трекър тракери са реклами.

Когато видите реклама, тя ви вижда и може да ви проследи. Поверителността Badger е тук, за да спре това. “Това означава, че ако видите реклама, блокирана от Badger за поверителност, това е тракер. По този начин, Badger за поверителност не блокира много от същите реклами, които правят и другите.

Както се очаква, Privacy Badger има много малко допълнителни опции. Можете да зададете настройки на филтъра, уебсайтове с бели списъци, да попречите на WebRTC да изтича вашия IP адрес, да замените социални джунджурии и да показвате блокирани броя на рекламите.

Badger за поверителност отговори на очакванията с пробите от PopupTest.com (не успях тестовете с лоши изскачащи програми, преминаха добрите). Той не блокира нито една от рекламите на страницата на animefushigi, включително изскачащите прозорци. Можем само да предположим, че това означава, че на страницата нямаше проследяващи реклами. Единственият проблем в Badger за поверителност беше, че блокира изображението от зареждане в изскачащото меню за вход в Bungie.net. Това обаче не попречи на влизането.

Резултат от PopupTest.com: 26

Индивидуален изскачащ резултат: -80

Оценка на допълнителни функции: 50

Обща сума: -4

„Поп-слайд презентация за представяне на реклами“ от Rick B, лицензиран под CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector