Отстъпки за телефон, интернет и телевизия за ветерани

Множество устройства за отстъпки за ветерани.

Много компании от САЩ предлагат отстъпки за ветерани и други военни, в подкрепа и благодарност за работата, която вършат и свършат. Много от тези програми за отстъпки се предлагат както на служители с активно обслужване, така и на ветерани, както и на съпрузи.

Основен месечен разход в повечето домакинства са разходите за телефон, интернет и телевизия. Независимо дали всички тези услуги са пакетни или не, това може да представлява огромна част от месечните сметки. За щастие, много доставчици на услуги в рамките на индустрията предлагат доста прилични военни отстъпки. Някои доставчици предлагат директни отстъпки, както при вас можете да кандидатствате онлайн през уебсайта им или да ги посетите в магазина. Други предлагат ексклузивни отстъпки на членовете на програмата за предимства на ветерана.

В тази публикация ще ви посочим кои доставчици предлагат отстъпки и колко можете да очаквате да слезят сметката си. Ще предложим и няколко съвета за безпроблемното протичане на процеса на кандидатстване. Да започваме!

Компании, предлагащи отстъпки за телефон, интернет и телевизия за ветерани

Първо, ще разгледаме кои компании предлагат отстъпки чрез собствените си уебсайтове. Имайте предвид, че посочените тук отстъпки не се отнасят непременно за всички пакети. Така че преди да вземете окончателното си решение, не забравяйте да проверите дребния печат на уебсайта и / или да говорите с представител на компанията.

AT&T: AT&Програмата T Signature ви дава 15% отстъпка от месечната си такса услуга за телефон, интернет и телевизия. Той е отворен за военнослужещи и ветерани. Активното дежурство може да се запише онлайн, но ветераните трябва да посетят магазин със съответния идентификационен код и код за отстъпка. Тази програма е отворена и за пожарникари с членство в IAFF.

Verizon Wireless: Активните членове на службата и ветераните могат да получат до 40 $ на месец неограничени планове, до 15% отстъпка от месечните си такси за други услуги и 25% отстъпка от някои аксесоари. Можете да кандидатствате онлайн, като използвате различни форми на лична карта, включително DD формуляр 214 или лична карта на ветерани. Пожарникарите също се класират за отстъпка с доказателство за заетост.

спринт: Този доставчик предлага и 15% отстъпка от месечни такси за служители и ветерани с активно обслужване, включително семейни планове. Можете да използвате военен имейл, за да попълните формуляр и да получите код на оферта онлайн. В противен случай можете да посетите магазин и да представите документ за удостоверение, като например лична карта на ветераните. Sprint също предлага 22% отстъпка за отделни членове на FireRescue GPO и членове на GPO за правоприлагане.

Обърнете внимание, че при някои търсения може да се появят отстъпки от nTelos, но този доставчик вече е станал част от Sprint. Ако сте били с nTelos и преминавате към Sprint, би трябвало да можете просто да запазите съществуващия си курс. Ако преди не сте заявявали отстъпката, можете да проверите дали отговаряте на условията за отстъпка от спринта. Това обаче може да означава промяна на Sprint rate, което може или не може да бъде полезно.

T-Mobile: T-Mobile беше малко отстъпка с военните си отстъпки и по-рано предлагаше нерекламирана отстъпка, която беше трудно да се получи. В момента обаче се рекламира специална военна отстъпка с 20% отстъпка от първия ред ($ 55 на месец) и 50% от втория и третия ред. Това включва неограничени разговори, текст и данни в САЩ, неограничен разговор и текст и 5 GB данни в Мексико и Канада, безплатен Netflix и др. За да кандидатствате, първо трябва да потвърдите военното си състояние и да активирате военния план на T-Mobile ONE.

US Cellular: Друга компания, която предлага 15% отстъпка, е US Cellular. Това е отворено за военнослужещи и ветерани с активно поведение и обхваща единични линии и семейни планове. За да получите отстъпката, можете да им се обадите на предоставения номер и да потвърдите статуса си.

DISHForMyRV: Активният персонал и ветераните могат да получат 40 долара от пакет за сателитна антена от DISHForMyRV. Тази компания предлага телевизия Pay-As-You-Go за пътници в САЩ. Просто попълнете формуляр онлайн, за да получите кода за отстъпка.

ябълка: Отстъпките варират в зависимост от продуктите, но Apple предлага специални цени за членове на активната служба и ветерани за много артикули. Предпочитаното ценообразуване се разпростира върху държавните служители, така че обслужващият персонал като пожарникари и първи отговорници също отговаря на изискванията. Елементите с намаление включват телефони, таблети, компютри, аксесоари и план за защита на AppleCare.

Членство за ветерани

Отстъпки за телефон, интернет и телевизия за ветерани

Veterans Advantage (VA) си партнира с множество организации от различни отрасли, за да доставят спестявания на ветерани от всичко - от пътуване до финансови услуги. Що се отнася до доставчиците на телефон, интернет и телевизия, те си партнират с много от компаниите, за които споменахме по-горе, но и с няколко други. Нещо повече, те осигуряват междуселищна телефонна услуга на много прилични цени.

Месечните такси на VA варират от 4,99 долара на месец за една година до 9,99 долара на месец на база месечно. Така получавате членска карта, която да използвате за отстъпки, както и OurCAREPackage, план за обезщетения, който покрива застраховка, пътуване, финансова и медицинска помощ.

Докато много от неговите партньори ще ви предложат същите сделки, когато просто покажете лична карта на ветераните, едно от другите предимства да станете член е увеличената поверителност и защита от кражба на самоличност. Всъщност това е голям проблем както за военнослужещите, така и за ветераните и VA твърди, че използването на картата им е по-безопасно.

Ето какво можете да очаквате, когато става дума за отстъпки за телефон, интернет и телевизия.

Verizon Wireless: Това е същата отстъпка, спомената по-горе и можете да получите достъп чрез показване на вашата VetRewards карта в магазина.

Verizon Fios: За разлика от офертата на Verizon Wireless, тази е изключително за членове на VA. Пакетите Double Play (интернет и телефон или интернет и телевизия) могат да бъдат дисконтирани с 60 долара годишно. Пакетите Triple Play (интернет, телефон и телевизия) могат да се ползват с отстъпка от 120 долара годишно. Новите клиенти трябва да се регистрират чрез връзката Само за членове, за да се класират.

T-Mobile: Тази оферта е за военни спестявания на T-Mobile, което ще ви осигури до 50% отстъпка от нови и съществуващи акаунти. Можете да кандидатствате онлайн или по телефона.

DIRECTV: Този доставчик предлага някои големи отстъпки до 87%. Въвеждащият пакет за избор на ветерани предимство (за нова услуга) ще ви даде 150+ канала за $ 35 на месец (плюс данъци) за първите 12 месеца (когато се регистрирате за 24-месечен договор). Можете да получите безплатен DVR Genie HD, някои платени канали безплатно (включително HBO) и карта за подарък Visa в размер на 100 долара. Освен това получавате допълнителна година към плана си за членове на VA. Регистрирайте се чрез портала Само за членове.

Гранични комуникации: Можете да спестите до 120 долара годишно, когато се регистрирате за нов акаунт чрез програмата за отстъпки на Frontier Communications VA. Това означава 5 $ на месец отстъпки от планове за Double Play и $ 10 на месец от планове за Triple Play.

Apple: Предоставените отстъпки за Apple не са напълно обяснени, но изглежда са подобни на споменатите по-горе.

Dell Computers: Dell изпълнява EPP програма на федералното правителство, част от която е и VA. Членовете могат да пазаруват през частния си магазин Dell, за да получават редица отстъпки. Те включват до 30% отстъпки от компютри плюс допълнителни 10% отстъпки, отговарящи на изискванията.

Както споменахме, много от офертите са достъпни извън членството, но това осигурява удобен начин за пазаруване, особено ако планирате да се възползвате и от други оферти. Плюс това сме привърженици на всичко, което предлага малко повече поверителност.

Съвети за получаване на вашата отстъпка

Както споменахме в сделките по-горе, често има конкретни инструкции за достъп до всяка оферта. Като такива сме съставили няколко съвета, за да гарантираме, че осребряването на вашата отстъпка е обикновена.

Ако предявявате заявление в магазина, предварително проверете какво ще ви е необходимо, за да си спестите пътуване. Обикновено личната карта на ветераните ще бъде достатъчна, но може да ви е необходим имейл или други подкрепящи документи, като DD формуляр 214.

  • Не се страхувайте да задавате въпроси, ако първоначално сте отказали отстъпка. Както споменахме, някои от тези сделки не се рекламират добре. В някои компании дори персоналът може да не ги знае. Ако смятате, че отговаряте на условията, винаги си струва да поискате да говорите с мениджър, за да проверите отново.
  • По същите линии, ако вече сте с доставчик или искате да се регистрирате с такъв, който не рекламира отстъпка, все още е добре да попитате. Има вероятност те да съответстват на отстъпката на конкурент, за да запазите бизнеса си.
  • Ако се сблъскате с проблеми, потърсете съвет за последните форуми. Понякога някой ще има трик да ускори нещата.
  • Не забравяйте, че много отстъпки идват с много предупреждения, като например да се налага да се регистрирате за по-дълъг срок. Затова не забравяйте да направите домашната си работа и преценете кой доставчик и пакет е подходящ за вас, а не само този, който предлага най-голямата отстъпка.

„Американски флаг“ от Ерик, лицензиран под CC BY 2.0

Може също да ви харесат Интернет доставчициКак да изчистите кеш паметта си на Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera, Android и iOSInternet доставчици Факти и статистически данни за сайтовете за 2016-2019Интернет доставчициИнтернетни и широколентови условия и обясненияИнтернетни доставчициКак да ускорите интернет връзката си - 15 съвета и трика

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 17

Adblock
detector