Попусти за телефон и интернет за старије људе

Старији мушкарац који гледа у мобител.

Недавно смо објавили пост који открива који телефони, интернет и ТВ провајдери нуде попусте за ветеране. Испада да неки од истих провајдера, уз неколико других, имају посебне пакете који нуде попуст путем телефона и интернета и за старије људе..

Иако ове врсте попуста нису толико раширене као што бисмо желели да виде, они су неки пружаоци који разумију да многи старији припадници становништва, посебно они који су у пензији, не зарађују колико млађи људи. Стога су прилагодили пакете, планове за цене или попусте како би им омогућили предах.

У овом посту открићемо који амерички добављачи телефона и интернета нуде попусте за старе кориснике, пре него што детаљно опишемо неке понуде које становници Велике Британије могу да искористе. Улазимо!

Амерички попусти

У САД-у, неколико пружалаца услуга нуди попусте искључиво на основу старости, а прихватљивост почиње од 55 до 65 година. Међутим, неки попусти су ексклузивни за оне који имају чланство у ААРП-у. Свако изнад 50 година може се придружити ААРП-у за 16 долара годишње и остварити приступ пословима попут путовања, благоваонице, забаве и одеће. Пружаоци услуга који нуде ексклузивне ААРП попусте укључују АТ&Т, крикет бежични и потрошачки мобилни. Детаље о тим понудама детаљно ћемо проучити у доњим одељцима.

Т мобил

Т-Мобиле нуди посебну понуду која се зове Унлимитед 55+ за све старије од 55 година. За 60 долара месечно можете добити две линије са неограниченим подацима о говору, тексту и 4Г ЛТЕ паметном телефону. Међутим, само примарни власник рачуна мора бити старији од 55 година да би искористио понуду. У цену су урачунати порези и таксе као и попуст на АутоПаи (систем аутоматског плаћања Т-Мобиле) од 5 УСД. Постојећи купци се могу пријавити телефоном, али нови купци ће морати да посете продавницу и представе личну карту која је издала влада да би доказали своју старост.

АТ&Т

АТ&Т Сениор Натион план је намењен основним корисницима телефона старијим од 65 година. За 29,99 УСД, можете добити 200 било којег минута, неограничене минуте од мобилног до мобилног телефона (на АТ&Т мобилни купци), и 500 ноћи и викенда минута. Ово се односи на позиве широм земље и не наплаћује се накнада за роаминг или велике удаљености. Имајте на уму да је ово отворено само за основне кориснике телефона и није доступно за паметне телефоне или таблете. Понуди се може приступити преко телефона или у продавници, али не путем интернета.

Постоји и ексклузивни АТ&Т попуст понуђен члановима ААРП-а. Ово одузима 10% месечне периодичне накнаде на квалификованим плановима за говорне и податковне бежичне везе.

Веризон Вирелесс

Веризон Вирелесс такође нуди попуст онима старијим од 65 година. Међутим, доступан је само постојећим купцима. Цијене за Натионвиде 65 Плус планове увелике варирају јер корисници имају више опција када је ријеч о броју линија, броју порука и количини података. Основни говорни план с једном линијом износи 29,99 УСД за 200 било које минуте.

Веризон такође учествује у Лифелине програму који купцима нуди мале уштеде. На располагању су попусти и за телефонске и за интернет услуге.

ЦентуриЛинк

Ако сте у Аризони, други добављач који нуди услуге Лифелине је ЦентуриЛинк. Квалификатори Лифелине-а који имају 65 или више година могу добити Лифелине попуст од 9,25 УСД месечно, као и додатни променљиви попуст.

Крикет бежични

Црицкет Вирелесс нема одређени план за сениоре, али он нуди рабат члановима ААРП-а. Када купите бежични телефон од крикета, можете добити 20 УСД попуста поштом за промоцију Црицкет Виса промотивне картице. Картица се може користити за плаћање бежичних услуга до 150 дана након издавања. Сваки члан ААРП-а може добити рабате на највише пет линија по домаћинству. Ратови су доступни и постојећим купцима на надоградњи телефона свака 24 месеца.

Цонсумер Целлулар

Још један провајдер који нуди ексклузивне попусте члановима ААРП-а је Цонсумер Целлулар. Чланови добијају 5% попуста на месечне накнаде и трошкове коришћења, 30% попуста на одабрани прибор и продужену гаранцију поврата новца. Када је у питању пакет, постоји више опција, али компанија наводи да уз попуст можете добити „Просечан рачун испод 25 долара месечно за све разговоре, текст и податке које наши клијенти требају“.

Цхартер спектар

Цхартер Спецтрум један је од ријетких интернет провајдера који нуди попуст за старије особе. Програм Спецтрум Интернет Ассист доступан је било којем домаћинству у којем је најмање једна особа члан програма додатног осигурања од прихода (ССИ) и старији је од 65 година. Такође је отворен и онима из Заједнице о признавању подобности (ЦЕП) и Национални програм за ручак у школи (НСЛП). Ниска цена од 14,99 УСД месечно добиће брзи интернет без ограничења података, укључујући модем. Вифи се може додати за додатних 5 УСД месечно. Имајте на уму да план и његова цена нису добро промовисани, стога обавезно питајте.

Нисте сигурни које су опције интернета доступне на вашој адреси? Овде покрените претрагу за интернет провајдере у вашој близини.

Бонус тип: Нови телефони могу бити скупи, куповином половног телефона можете уштедети 50% или више.

УК попусти

У Великој Британији, пружаоци услуга су мало мање спремни понудити паузе за старије особе. Међутим, постоји још неколико начина да смањите те рачуне и уштедите мало новца.

Виргин Медиа

Ако сте купац Виргин Медиа, можда већ знате за њихов план заштићен Талком. Ово замрзава трошкове најма кућних линија за старије и немоћне кориснике. Од јануара 2017. износили су 17,99 фунти месечно, без будућих повећања. Купци такође могу добити 5 £ попуста на друге прихватљиве планове Виргин Пхоне.

БТ

БТ нуди БТ Басиц план разним купцима, укључујући оне који примају накнаду за пензијски кредит. Буџетска услуга пружа ниску месечну најамнину уз додатак за позив. Тврди се да је једноставно, али чини се да је у почетку мало збуњујуће. БТ Басиц кошта 5,10 £ месечно, укључујући 1,50 £ за потрошњу на позиве. Такође укључује бесплатне позиве за викенд (до 60 минута) до бројева 0845 и 0870 (које често користе банке и комунална предузећа, између осталог). Поред тога, месечно можете платити до 10 фунти за позиве мобилним телефонима из Велике Британије. Најнижа цена у износу од £ 10 значи да можете позивати неограничено. Међутим, овде игра „политика поштене употребе“, па ако БТ мисли да купац користи понуду „претерано“, можда ће бити у вези.

Ако желите приступ и телефону и интернету, тада БТ Басиц + широкопојасни звучи јако пуно. За 9,95 фунти месечно добијате горе поменути најам телефонске линије, заједно са интернетом од 17 Мб / с и 12 ГБ података месечно. Процес пријаве за ове пакете мало је збуњен. Морате да позовете да бисте добили образац, а након што га вратите, можда ћете сачекати до тридесет дана да сазнате да ли сте прихваћени.

Бесплатна ТВ лиценца

Друга област на којој старији људи у Великој Британији могу да уштеде је њихова ТВ лиценца. Сваки становник Велике Британије који је власник и ради на телевизији дужан је да плати 147 фунти годишње за ТВ лиценцу. Међутим, ако имате више од 75 година, лиценцу можете добити бесплатно. За почетну бесплатну лиценцу морате се пријавити, али накнадно ће се аутоматски обнављати сваке две године. Ако обнављате лиценцу у 74. години, можете поднијети захтев за краткорочну лиценцу тако да не плаћате свој 75. рођендан.

Савети за избор провајдера

Без обзира где се налазите, избор правог добављача и плана може бити застрашујући задатак. Међутим, постоји неколико основних савета које можете следити да бисте осигурали прави посао.

Упоредите понуде

Само зато што провајдер нуди посебну понуду за старије особе, не значи да је то прави посао за вас. Ако ћете плаћати додатне функције које нису укључене у пакет понуде, можда ће вам бити боље да заједно идете са другачијим планом. Упоредите цене које нуде различите провајдере као и различите планове које сваки има.

Прочитајте ситни отисак

Један од проблема приликом поређења различитих пружатеља услуга је тај што сви различито постављају своје цене. На примјер, неки укључују порезе и таксе у своје цијене, док други не. Такође, неки провајдери наплаћују прекомерне износе ако прекорачите ограничења плана, попут оних за минуте или податке. Штавише, може постојати једнократна или додатна накнада, као што је опрема или инсталација. Проверите фини отисак да бисте тачно видели шта ћете плаћати унапред и сваког месеца.

Преговарајте о ценама

Будући да су цене и могућности пакета наведене на мрежи или на летацима, може се чинити да су постављене у камену. Међутим, често постоји соба за мазање, зато је увек вреди распитати се. Представник са којим разговарате можда ће моћи да смањи месечну стопу, продужи уводну стопу или додате неке перкете у пакет.

Замените провајдере

Многи људи на крају остају при истом даватељу услуга како би избегли гњаважу пребацивања. Међутим, дугорочно бисте могли уштедети много новца ако желите да изнова и изнова мењате ствари. Нови купци често добијају фантастичне уводне цене, с периодима у распону од неколико месеци до године. Ако их прате нагли порасти, једноставно бисте могли пребацити када понуда истекне и искористити нову понуду другог купца. Међутим, имајте на уму да неки провајдери наплаћују велике накнаде за рано отказивање. Ово је још један разлог да прочитате ситни отисак да бисте знали у шта се упуштате!

Знате ли за неку понуду која је доступна за старије особе? Јавите нам се у поље за коментаре испод!

„Тецхнологи Сениор“ компаније Јероме Цхоаин лиценциран под ЦЦ БИ 2.0

Можда ће вам се допасти и интернетски провајдериКако очистити кеш меморију на Цхроме, Фирефок, Едге, Сафари, Опера, Андроид и иОСИнтернет провајдерима Чињенице и статистике о злостављању интернета за 2016-2019Интернет провајдериИнтернети и широкопојасни услови и брзине објасњениИнтернет провајдериКако да убрзају интернет везу - 15 савета и трикова

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector