Hozzászólás a politikáról? – Az emberek 44,6% -a találja idegesítőnek

A közösségi média mindenki előtt közmondásos mikrofont helyezett el, amelynek hangszórói a világ felé irányultak. Ezen arany, de megterhelt lehetőséggel szembesülve, suttoghatunk, kiabálhatunk, vagy teljesen kikapcsolhatjuk..

Sokan úgy döntenek, hogy átfogják a mikrofont: A Facebook naponta négy petabites (ez 4 millió gigabájt) adatot állít elő, a Twitter 500 millió új tweetet hoz létre, és átlagosan 80 millió pillanatfelvételt osztanak meg az Instagram-on a naptól napnyugtáig. Ha azonban a latte art, az egzotikus célállomások és az átölelhető háziállatok bemutatását szem előtt tartó, bolyhos hozzászólások tengerére nézel, akkor a közösségi média komolyabb oldalát találja: a politikai diskurzus.

A szociális média és a politika kereszteződése a szélsőségek valósága. Forradalmasította azt a módszert, amellyel a jelöltek kampányaikat futtatja, miközben a 2016-os választások nyomán a harag lángját (a Facebook „dühös reakciójának felhasználása alapján”) lángolja. Eszköz lehet az aktivizmushoz és az elkötelezettséghez, vagy pedig a gyűlöletbeli trollolás táptalaja. A demokratikus és a republikánus értékek közötti gyorsan bővülő szakadékot ábrázoló politikai helyzetben, amelyben az ellenzéki párt felé mutató negativitás rohan.

Annak érdekében, hogy jobban megértsük az amerikaiak bonyolult politikai kapcsolatát a közösségi médiával, 1010 olyan személyt vizsgáltunk meg, akik arról számoltak be, hogy heti egyszer legalább egy közösségi médiafiókkal rendelkeznek. Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg arról, ki felad, kik unatkoztak, és mindent megtesz a kettő között.

A túlzott bánásmód

hangulat-felé beszédű-politika-on-társadalmi-media

A szociális média és a politika közötti házasság a végső kétélű kard. Egyrészt beindította a fokozott kommunikáció és fokozott részvétel új korszakába: A jelölteknek és a szavazóknak soha nem volt egyértelműbb útja a produktív párbeszédnek, gyakorlatilag nincs akadálya a részvételhez való belépésnek, a beszélgetés folytatódhat és hosszú ideig virágzik. miután a szavazólapokat összegyűjtötték.

A szociális oldal viszont megosztó és polarizáló lehet. Létrehozhat „szűrőbuborékokat” vagy „visszhangkamrákat”, amelyek megerősítik a meglévő hiedelmeinket, létrehozva egy személyes hírcsatornát, amelybe belemerül a megerősítő torzítás és az ismerős vélemények. Ami rendszeresen kölcsönhatásba lépünk, az amerikaiak kimerülteknek és elszigetelteknek érzik magukat az online kibontakozó diskurzus minősége és mennyisége szempontjából..

A válaszadók közel fele bosszúsnak érezte magát, amikor az emberek a médiában megvitatták a politikát. És bár csaknem 64 százalékuk szerint nyitottak voltak a saját véleményüktől eltérő nézetekkel való kölcsönhatásra, körülbelül a felük szerint a hírcsatornáikat általában hasonló véleményűek lakották. Az egyik Pew Research Center tanulmány szerint az amerikaiak 53% -a (a republikánusok 49% -a és a demokraták 57% -a) „stresszes és frusztrálónak” találta a politikát azokkal az emberekkel, akik nem értenek egyet velük..

Ki a ki a politikai kiküldetésről

frekvencia-of-politikai-üzenete fél-társadalmi-media-platform

Hívja őket vastag bőrűnek, merésznek hívja őket, bármit is hívhat, amit akarsz - egyes tanulmányok kimutatták, hogy a szociális médiában a politikát megvitatók körében közös vonás az, hogy mások gondolja, amit mások gondolnak. A válaszadók között, akik arról számoltak be, hogy „gyakran” jelentenek online politikai hozzászólásokat, közel 48 százalék volt republikánus, nagyjából 31 százalék demokraták, és körülbelül 21 százalék volt független.

A demokraták legnagyobb koncentrációja a „néha” kategóriához kapcsolódik, és az ilyen gyakorisággal kiküldött emberek kb. 37% -át teszi ki. A független személyek különösen vonakodtak a politikáról a szociális médiában folyó vitákban: A válaszadók több mint 39% -a, akik „soha” nem töltöttek be függetlennek nyilvánított politikai álláshelyeket, szemben a republikánusok csaknem 29% -ával és a demokraták közel 32% -ával.

Nem számít politikai hovatartozásuktól, a válaszadók leggyakrabban a földcsuszamlás következtében lépnek a Facebook-ra, mint online dobogójukra. A szöveges alapú platform a távoli másodpercet vett igénybe, talán részben annak köszönhető, hogy a platform iránti bizalom és érdeklődés elveszett. Bárki, aki belemerült a Facebook-on folytatott politikai megbeszélésekbe, valószínűleg észrevette tendenciáját, hogy digitális csapdába esik, és a szöveges üzenet lehet a legrosszabb. Egy közelmúltbeli tanulmány rámutatott, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel utasítják el a véleményformálót, ha nem tájékozottak, ha politikai álláspontjukról olvasnak, szemben a video.

Népszerű témák, népszerű álláspontok

top-politikai-üzenete-on-társadalmi-media-by-politikai-affilication

Miközben a politikai álláshelyek megkülönböztethetetlen véleménymá válhatnak, a pártok leginkább feltett témáinak meghatározása érdekes gyakorlat a differenciálás során.. A demokraták, független személyek és a republikánusok egyesítésének egyetlen közös menete a társadalmi kérdésekre összpontosított. Ez a téma volt a legnépszerűbb, bár a demokraták a másik két csoportnál gyakrabban vitatták meg.

A független személyek néhány alapvető témát, például a környezetet, az elnököt és a gazdaságot tettek közzé, míg a republikánusok különösen a bevándorlásra, a gazdaságra, a nemzetbiztonságra és az elnökre koncentráltak. Legutóbb, az Egyesült Államok határához közeledő migráns lakókocsi válaszában, Trump elnök megerősítette a konzervatívok bevándorlási álláspontját egy menedékjogi tilalom megszüntetésével, amely hasonló a 2017. évi muszlim utazási tilalomhoz..

Jön a Blow a hozzászólásokban

leginkább vitatott politikai-téma-on-társadalmi-media

Időnként a közösségi médiában megjelenő „közzététel” megütése úgy érzi, mintha az ürességbe kiabálnánk - de az adott státuszra vagy megosztásra felbukkanó interakció mértéke csak a kérdéses témától függhet..

A közösségi média hozzászólásai között, amelyek másoktól kapott megjegyzéseket, azok, amelyek a társadalmi kérdésekre összpontosítottak, a leginkább kölcsönhatásba kerültek. Az elnökkel kapcsolatos álláshelyek nem maradtak messze. Valójában a jelenlegi elnök és a közösségi média nemcsak egymásba illeszkedik: Trump elnök nemcsak aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy ezek a platformok elfogultak a republikánus nézetekkel szemben, hanem a Twitter használatát és az azt meghatározó bosszússágot is világszerte felvetette. vita.

Kutatásaink szerint az elnökkel kapcsolatos hozzászólások véleményét szintén a legmérgezőbbnek tekintik - és a mai rendkívül polarizált politikai légkörben ez nem meglepő. Ez a kérdés azonban messze túlmutat a politikai fejek és a sürgetõ gombokkal foglalkozó társadalmi kérdések keretein. A video-óriás YouTube a hírhedt, hogy ellenőrizetlen kommentárrészekkel rendelkezik, és egyre több hírportál veszi teljes mértékben megszabadulni az övétől a produktív beszélgetés hiánya miatt.

Ne láss gonoszt

bujkál-blokkoló-társadalmi-media-users-politikai-üzenete

A született vitázók számára a politikai nézeteltérés pillanatait üdvözlő kihívás lehet, ám sokan konkrét intézkedéseket tesznek annak érdekében, hogy elkerüljék véleményüket bizonyos közönségnek: A válaszadók közel 27% -a mondta, hogy módosította a szociális média beállításait, hogy elrejtse politikai álláspontját másoktól, ezeknek csaknem felét rejtették el a barátok vagy az ismerősök ellen.  

Az emberek további 42 százaléka elismerte, hogy finomította beállításait, hogy elrejtse a politikai álláshelyeket másoktól, az ismerősök pedig a leggyakrabban bosszantják őket. Amikor a nagydíj túl sok lesz, több alkalmazás és bővítmény érhető el, hogy egyszerre és mindenkorra megtisztítsa a képernyőjét a politikától..

Barát vagy ellenség?

barátságtalan-nem követ-társadalmi-média-politikai üzenet

Ó, ismerősök. Nagyon jóak az italokról folytatott könnyű csevegéshez vagy az ismert bizottsági pillantás megosztásához az igazgatósági ülés során, ám az ismerősök közötti kapcsolat messze nem elég erős ahhoz, hogy ellenálljon az összecsapó politika nyomásának..

A válaszadók csaknem 44 százaléka mondta, hogy politikai nézetei vagy hozzászólásai miatt törölt valakit a közösségi médiából. A megismerkedést leggyakrabban a szociális média hírcsatornáiból távolítják el - az emberek 74,8 százaléka, akik beismerték, hogy valaki barátságtalanná teszik, az a személy, aki ismerős. A válaszadók csaknem 52 százaléka számolt be a barátok eltávolításáról, 22 százalék pedig azt mondta, hogy baráti társaságot nem mutattak. Annak ellenére, hogy a közösségi médiában való közzétételt gyakran késlekedés nélkül végzik, általában a legjobb, ha a politikát a munkahelyen kívül tartjuk (ami kiterjed az internetre, ha munkatársaik vannak a közösségi média fiókjain)..

Noha a hírcsatornád napi azonos elutasító hangja frusztráló lehet, fontos is felismerni a szelektivitás veszélyeit. Annak a véleménynek kitéve, amely nem tükrözi a saját véleményét, elengedhetetlen része annak, hogy tájékozott és aktív tagja legyen a társadalmi szövetnek, és az olyan beszélgetések üdvözlése olyan emberekkel, akiknek véleménye eltér a véleményétől, fontos lépés a másik fél félelmének leküzdése felé. Ne felejtsen el ellenállni a vádló vádaknak, és kerülje el azt a hozzáállást, hogy meg akarja változtatni a beszélgetőpartner véleményét a get-go-tól..

Times, ők A-Changinok ”

politikai-viták-on-társadalmi-media-alatt-2016-választáson

A 2016. évi amerikai elnökválasztás az egyik volt a könyvek számára - és egy, amelyeknek a szociális média diskurzusa volt a DNS-ében. Egyrészt a 2012-es elnökjelölt korábbi kohorszja kevesebb mint felét tette közzé a Facebook-on, a Twitter-ben és hasonlókban. A szavazók részéről a Facebook azon tendenciája, hogy „visszhangkamrá” váljon (olyan helyzetben, amikor a hírcsatornád, amelyet a személyes érdekeid táplálnak, folyamatosan megerősíti véleményét azáltal, hogy cikkeket és tartalmakat tükröz, amelyek azokat tükrözik), látta a közösségi médiát. a felhasználók még mélyebben ásnak a sarkukban a hitükben. A visszhangkamra effekt valójában annyira kiemelkedő, hogy a Facebook olyan szabadalmat keres, amely elősegítené az emberek politikai hírcsatornáit..

A közösségi média sok szempontból megváltoztatta a politikai környezetünkkel való kölcsönhatás módját - és válaszadóink szerint a 2016. évi választások óta az egyik legnagyobb változás a tisztelettel kapcsolatos. Azok között, akik a választások előtt legalább egy aktív fiókkal rendelkeztek, 58 százalék mondta, hogy úgy érzi, hogy az online politikai megbeszélések kevésbé tiszteletben tartják, mint korábban. Mindössze 12,5 százalék tapasztalta a tiszteletteljes diskurzus emelkedését 2016 óta.

A fokozott politikai konfliktus és az egyetértés gyakran az embereket mozgósítja. Másrészt apátiához vezethet. A demokraták közel 38% -a mondta, hogy a választások nyomán valószínűbb, hogy a közösségi médiában jelennek meg, míg a független és a republikánusok kevesebb mint egynegyede érezte ugyanazt.

A független jelöltek támogatói adták a legtöbb „kevésbé valószínű” választ; ennek a csoportnak a száma azonban a legtöbb ember úgy érezte, hogy „sem több, sem kevésbé valószínű” online postázni. A három politikai hovatartozásban a republikánusok mutatták a legnagyobb koncentrációt: „sem több, sem kevésbé valószínű”.

Következtetés

A politikai hajlandóságról való közzététel nem csupán a barátok listáján szereplők gondolatait és véleményét érinti. A Facebook-on és a hozzászólásaidon összegyűjthetők a célzott hirdetésben felhasznált adatok. Az érzelmi elemzés alkalmazható a közzétett linkekre és szövegre a politikai hovatartozás meghatározása érdekében. Ezenkívül a hirdetők esetenként kitalált kitalálást végezhetnek a tetszik hozzászólások, a csatlakozott csoportok és az Ön által követett oldalak alapján. Ez a viselkedés a Cambridge Analytica nemrégiben bekövetkezett fiaskójának középpontjában, amelyben egy harmadik fél fejlesztője több millió ismeretlen fióktulajdonos Facebook adatait felhasználta a felhasználók megcélzására és a közvélemény alakítására..

Ez azt jelenti, hogy bármilyen politikai magatartásban részt vesz a Facebookon, így több politikai hirdetés és szponzorált eredmény jelenhet meg a hírcsatornában, és a hasonló gondolkodású felhasználók üzenetét prioritásként kezelik. Ez hozzájárul a fentiekben ismertetett visszhangkamra effektushoz, amelyben a felhasználók jobban beágyazódnak politikai hiedelmükbe, mivel az eltérő vélemények ritkán mutatnak.

Módszertan

1010 embert vizsgáltunk meg az Amazon Mechanical Turk segítségével. A válaszadóknak jelentést kellett tenniük legalább egy olyan közösségi médiafiókkal kapcsolatban, amelyet hetente legalább egyszer használtak felkérésre.

A válaszadók 51,9% férfiak és 48,1% nők voltak. A válaszadók átlagéletkora 37,8 év volt, szórása 11,9 volt.

A projekt egyes részei politikai mutatók szerint bontják a mutatókat. A politikai hovatartozás mintáinak mérete a következő:

 • Demokraták: 438
 • Republikánusok: 247
 • Függetlenek: 278
 • Liberálisok: 35
 • Zöld párt: 7
 • Egyéb: 5

Azokat a válaszadókat, akik Libertariának, Zöld Pártnak vagy „Egyébnek” minősültek, kizártuk az adatok vizualizációjából az alacsony csoportméretek miatt ezekben a csoportokban.

A projekt egyes részei politikai hovatartozás alapján bontják az adatokat. E vizualizációkhoz az adatokat súlyoztuk, hogy kiegyenlítsük a különböző politikai hovatartozások mintáinak méretét.

Amikor kikérdezték kiküldetési szokásaikról, a válaszadók a következő lehetőségeket kaptak:

 • Mindig
 • Gyakran
 • Néha
 • Ritkán
 • Soha

Az adatok végleges megjelenítésénél a válaszokat, akik „mindig” és „gyakran” válaszoltak, egyértelmûség érdekében egyetlen csoportba egyesítettük.

A válaszadókat megkérdezték a közösségi média hozzászólásaiban megvitatott politikai témákról. Ezután a kérdésre adott válaszuk alapján felkérték őket, hogy azonosítsák azoknak a témáknak a megjegyzés szakaszát, melyeket az állampolgárság és tiszteletteljesítmény szempontjából a legrosszabbnak ítélték meg..

Megkérdeztük a válaszadókat, hogy blokkolták-e bizonyos emberek üzenetét, és hogy politikai nézeteik miatt barátságtalanok / követés nélküli emberek voltak-e. Meg kell jegyezni, hogy a válaszadók a szociális média platformon keresztül válaszoltak. Például, nem barátod az embereket az Instagram-on; inkább eltávolíthatja vagy blokkolhatja őket. Ezenkívül a szociális média platformon alapuló különféle ismeretek vannak. Vannak olyan platformok, ahol az emberek talán nem ismernek valakit, de „követik” azt a személyt.

Amikor arra kérték, hogy hasonlítsák össze a szociális média politikai diskurzusát a 2016. évi választások elõtt, csak azok a válaszadók válaszoltak, akik arról számoltak be, hogy legalább egy szociális média fiókkal rendelkeznek, amelyet legalább hetente egyszer a választások elõtt használtak. A válaszadók ezen csoportjának a következő lehetőségeket kapta, amikor felkérték, hogy jellemezzék a mai politikai vitákat a 2016. évi választások előtti vitákhoz képest:

 • Sokkal tiszteletreméltóbb
 • Közepesen tisztelettel
 • Ugyanarról
 • Valamivel kevésbé tiszteletteljes
 • Sokkal kevésbé tiszteletes

Az adatok végső megjelenítésénél a „sokkal tiszteletreméltóbb” és a „közepesen tiszteletben tartó” csoportokat egyesítették „tiszteletteljes” címkével. „Kevésbé tiszteletteljes”.

Amikor megkérdezték, mennyire valószínűleg jelentenek ma a politikáról a szociális médiában a 2016. évi választások előttihez képest, a válaszadók a következő lehetőségeket kaptak:

 • Sokkal valószínűbb
 • Nagyobb valószínűséggel
 • Sem több, sem kevésbé valószínű
 • Kevésbé valószínű
 • Sokkal kevésbé valószínű

A végső megjelenítés során a „sokkal valószínűbb” és a „valószínűbb” egy „sokkal valószínűbb” és „kevésbé valószínű” és „sokkal kevésbé valószínű” címkével ellátott csoportba lett összekapcsolva a „kevésbé valószínű” címkével.

korlátozások

Mivel ezeket az adatokat egy felmérés útján gyűjtötték, az önjelentésre támaszkodik. Az önjelentéses adatokkal kapcsolatos lehetséges problémák a túlzás, a teleszkóp, a szelektív memória és a hozzárendelés.

Például a projekt egyes részei tartalmazzák a politikai diskurzus online összehasonlítását a 2016-os választás előtt a választások után. Valószínű, hogy a felmérés válaszadói szelektíven emlékezetbe kerültek bizonyos tényekre vagy érzelmekre a választások előtt.

források

 • https://www.brandwatch.com/blog/47-facebook-statistics/
 • https://www.brandwatch.com/blog/44-twitter-stats/
 • https://www.brandwatch.com/blog/instagram-stats/
 • https://digitalmarketinginstitute.com/en-ca/blog/15-02-2018-how-social-media-can-enhance-political-campaigns
 • https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/7/18/17588120/trump-politics-anger-facebook-pew
 • http://www.pewinternet.org/2018/07/11/public-attitudes-toward-political-engagement-on-social-media/
 • https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2018-07-24/politicized-trolling-on-line-is-more-destructive-than-fake-news
 • https://www.vox.com/policy-and-politics/2017/10/27/16553698/pew-political-typology-polarization
 • https://www.adweek.com/digital/5-ways-social-media-will-disrupt-politics/
 • https://theconversation.com/why-social-media-may-not-be-so-good-for-democracy-86285
 • https://www.theatlantic.com/technology/archive/2017/05/how-platforms-are-poisoning-conversations/524031/
 • http://www.people-press.org/2018/11/05/more-now-say-its-stressful-to-discuss-politics-with-people-they-disagree-with/
 • http://theconversation.com/why-do-people-talk-politics-online-because-they-dont-care-what-you-think-101700
 • https://www.inc.com/minda-zetlin/you-should-never-ever-argue-with-anyone-on-facebook-according-to-science.html
 • https://www.vox.com/2018/10/26/18025768/trump-migrant-caravan-ban-asylum
 • https://www.bbc.com/news/world-us-canada-38781302
 • https://www.usatoday.com/story/news/2018/08/18/trump-says-social-media-discriminates-against-gop-conservatives/1030478002/
 • https://theconversation.com/the-math-behind-trumps-tweets-100314
 • https://www.psychologytoday.com/ca/blog/darwins-subterranean-world/201808/the-polarization-america
 • https://www.polygon.com/2018/2/16/17020326/nikolas-cruz-youtube-comment-section
 • https://www.kqed.org/lowdown/29720/no-comment-why-a-growing-number-of-news-sites-are-dumping-their-comment-sections
 • https://qz.com/quartzy/1135399/thanksgiving-how-to-constructively-talk-politics-with-your-family/
 • https://www.pcworld.com/article/3154311/software-productivity/4-ways-to-block-political-posts-on-facebook.html
 • https://www.thebalancecareers.com/nix-political-discussion-at-work-1918476
 • https://www.theodysseyonline.com/unfriending-someone-because-political-views-worst
 • https://www.vox.com/first-person/2017/8/22/16171270/partisanship-politics-discussion-family
 • http://www.journalism.org/2016/07/18/candidates-differ-in-their-use-of-social-media-to-connect-with-the-public/
 • https://www.npr.org/2016/11/08/500686320/did-social-media-ruin-election-2016
 • https://mashable.com/article/facebook-patent-political-content/#Y_LtMO1L0gqw
 • https://www.thoughtco.com/how-social-media-has-changed-politics-3367534
 • https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/cambridge-analytica-facebook/
 • https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/the-first-amendment-what-it-means-free-speech-online/
 • https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/the-first-amendment-what-it-means-free-speech-online/

Méltányos felhasználási nyilatkozat

Függetlenül attól, hogy a politikát a közösségi média platformjain kívánja megvitatni, örömmel fogadhatja ezt a tanulmányt minden nem kereskedelmi célú újrafelhasználás céljából. Ha úgy dönt, kérjük, kapcsoljon vissza ide, hogy mások áttekintsék a teljes projektet.

Lehet, hogy tetszik az Internet szolgáltatókTechnológia és az internetes függőség: Hogyan lehet felismerni, és hogyan lehet felépülni az internetről Szolgáltatók Mi a nettó semlegesség, miért számít és hogyan lehet harcolni érte? InternetszolgáltatókTelefon, internet és TV kedvezmények veteránok számáraInternet szolgáltatókHogyan kapcsolódnak a repülőgépek a wifi-hez és ez biztonságos?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 67 =

Adblock
detector