Telefonos és internetes kedvezmények idős emberek számára

Egy idős ember nézett egy mobiltelefon.

Nemrég közzétettünk egy postát, amelyben kiderült, hogy melyik telefon-, internet- és TV-szolgáltató kínál kedvezményt a veteránok számára. Kiderül, hogy ugyanazok a szolgáltatók néhányuknak, és többek között külön csomagokkal is rendelkeznek, amelyek telefonos és internetes engedményeket kínálnak az idősebbek számára is.

Noha az ilyen típusú árengedmények nem olyan elterjedtek, mint amit szeretnénk látni, vannak szolgáltatók, akik megértik, hogy a népesség sok idõsebb tagja, különösen a nyugdíjasok, nem annyit keresnek, mint a fiatalabb emberek. Ezért testreszabott csomagokat, árazási terveket vagy kedvezményeket készítettek, hogy szünetet tartsanak.

Ebben a bejegyzésben kiderítjük, mely amerikai telefon- és internetszolgáltatók kínálnak idősebb kedvezményeket, mielőtt részletesebben ismertetünk néhány olyan ajánlatot, amelyben az Egyesült Királyság lakosai élhetnek. Ugorjunk be!

USA kedvezmények

Az Egyesült Államokban számos szolgáltató kedvezményeket kínál kizárólag életkor alapján, 55 és 65 év közötti életkoron kezdve. A kedvezmények azonban csak az AARP tagsággal rendelkezők számára vonatkoznak. Az 50 évesnél idősebbek csatlakozhatnak az AARP-hez évente 16 dollárért, és hozzáférhetnek olyan ügyekhez, mint utazás, étkezés, szórakozás és ruházat. Az exkluzív AARP kedvezményeket kínáló szolgáltatók között szerepel az AT&T, krikett vezeték nélküli és fogyasztói mobiltelefon. Az ajánlatok részleteit az alábbiakban részletezzük.

A T-Mobile

A T-Mobile egy Korlátlan 55+ nevű akciót kínál minden 55 évnél idősebb ember számára. Havonta 60 dollárért két vonalt kaphat korlátlan beszélgetési, szöveges és 4G LTE okostelefon-adatokkal. Csak az elsődleges számlatulajdonosnak kell 55 évesnél idősebbnek lennie ahhoz, hogy kihasználhassa az ajánlatot. Az ár tartalmazza az adókat és díjakat, valamint az AutoPay (a T-Mobile automatikus fizetési rendszer) 5 USD árengedményét. A meglévő ügyfelek telefonon feliratkozhatnak, de az új ügyfeleknek fel kell látogatniuk egy boltot, és be kell mutatniuk egy kormány által kiállított igazolványt életkoruk igazolására..

NÁL NÉL&T

Az AT&A Senior Nation terv 65 évesnél idősebb alapvető telefonfelhasználókra irányul. 29,99 dollárért 200 Anytime Percet kaphat, korlátlan mobil-mobil perceket (AT-hez).&T mobilitási ügyfelek), és 500 éjszakát és hétvégi percet. Ez vonatkozik az országos hívásokra, és barangolási vagy távolsági díjak nem kerülnek felszámításra. Vegye figyelembe, hogy ez csak az alapvető telefonfelhasználók számára nyitott, okostelefonok és táblagépek esetén nem érhető el. Az ajánlat telefonon vagy üzletben érhető el, de nem online.

Van is egy exkluzív AT&T kedvezmény az AARP tagjai számára. Ez 10% -kal csökkenti a havi ismétlődő díjakat a minősített hang- és adatvezeték nélküli csomagok esetén.

Verizon Wireless

A Verizon Wireless a 65 évnél idősebbek számára is kedvezményt kínál. Ez azonban csak a meglévő ügyfelek számára érhető el. A Nationwide 65 Plus tervek ára nagymértékben különbözik, mivel a felhasználóknak több lehetőség van a sorok, az üzenetek és az adatmennyiség szempontjából. Az alapvető egysoros hangcsomag 29,99 USD a 200 bármilyen percért.

A Verizon szintén részt vesz a Lifeline programban, amely megtakarítást kínál az alacsony jövedelmű ügyfelek számára. Kedvezményes telefon- és internetszolgáltatásokra is van lehetőség.

CenturyLink

Ha Arizonában tartózkodik, akkor egy másik szolgáltató, amely Lifeline szolgáltatásokat nyújt, a CenturyLink. A 65 éves vagy annál idősebb életminősítők havonta 9,25 USD árengedményt kapnak, valamint további változó árengedményt kaphatnak..

Krikett vezeték nélküli

A Cricket Wirelessnek nincs konkrét időskori terve, ám engedményt kínál az AARP tagjai számára. Amikor vezeték nélküli telefont vásárol a Cricket-től, 20 dollár postai engedményt kaphat a Cricket Visa Promotion Card-ról. A kártya vezeték nélküli szolgáltatások fizetésére használható ki a kiadást követő 150 napon belül. Minden AARP-tag háztartásonként legfeljebb öt soron kedvezményt kaphat. A kedvezmények a meglévő ügyfelek rendelkezésére állnak a telefonfrissítések során is, minden 24 hónapban.

Fogyasztói mobiltelefon

Egy másik szolgáltató, amely kizárólagos kedvezményeket kínál az AARP tagjai számára, a Consumer Cellular. A tagok 5% kedvezményt kapnak havi díjakból és használati díjakról, 30% kedvezményt kapnak egyes kiegészítőkre és kiterjesztett pénz-visszafizetési garanciára. A csomagok esetében többféle lehetőség létezik, de a vállalat kijelenti, hogy a kedvezménnyel „havi 25 dollár alatti átlagos számlát kaphat az összes olyan beszélgetésért, szövegről és adatról, amelyre ügyfeleinknek szükségük van.”

Charter Spectrum

A Charter Spectrum egyike azon kevés internetszolgáltatóknak, amelyek kedvezményt kínálnak az időseknek. A Spectrum Internet Assist program minden háztartás számára elérhető, amelyben legalább egy személy tagja a kiegészítő biztonsági jövedelem (SSI) programnak, és 65 évesnél idősebb. A program a közösségi támogathatósági előírások (CEP) és a Nemzeti Iskolai ebédprogram (NSLP). Havonta alacsony, 14,99 dollár áron nagy sebességű internet érhető el, adatkapcsolatok nélkül, beleértve a modemet is. Wifi hozzáadható további 5 dollárért havonta. Ne feledje, hogy a tervet és az árat nem nagy mértékben népszerűsítik, ezért kérdezze meg.

Nem biztos benne, milyen internetes lehetőségek állnak rendelkezésre a címen? Itt kereshet az Ön közelében lévő internetszolgáltatók között.

Bónusz tipp: Az új telefonok nagyon drágák lehetnek, ha egy használt telefon vásárlása 50% -ot vagy ennél többet takaríthat meg Önnek.

Egyesült Királyság kedvezmények

Az Egyesült Királyságban a szolgáltatók egy kicsit kevésbé hajlandók szünetet nyújtani az időseknek. Ennek ellenére továbbra is létezik néhány módszer ezen számlák csökkentésére és egy kis pénz megtakarításra.

Virgin Media

Ha Ön Virgin Media ügyfél, akkor lehet, hogy már ismeri a Talk Protected tervét. Ez befagyasztja az otthoni telefonvonal bérleti díjait az idős és fogyatékkal élő ügyfelek számára. 2017 januárjától havi 17,99 GBP-t állapítottak meg, a jövőben nem terveztek emeléseket. Az ügyfelek 5 £ -ot is kaphatnak más támogatható Virgin Phone-csomagokkal.

BT

A BT a BT Basic tervet kínálja számos ügyfél számára, beleértve azokat is, akik a nyugdíjalapból részesülnek. A költségvetési szolgáltatás alacsony havi bérleti díjat és hívási támogatást biztosít. Állítólag egyszerű, de eleinte kissé zavarónak tűnik. A BT Basic havi 5,10 GBP-t fizet, beleértve a hívásokra fordított 1,50 £ -ot. Ez magában foglalja az ingyenes hétvégi hívásokat (akár 60 percig) a 0845 és a 0870 számokra (többek között a bankok és a közüzemi társaságok gyakran használják). Ezenkívül havonta akár 10 font extra összeget is fizethet az Egyesült Királyságbeli mobiltelefonokra történő hívások kezdeményezéséhez. A 10 GBP-os felső korlát azt jelenti, hogy korlátlan hívásokat kezdeményezhet. Ugyanakkor itt érvényes „tisztességes felhasználási politika”, tehát ha a BT úgy gondolja, hogy az ügyfél az ajánlatot „túlzottan” használja, akkor kapcsolatba léphetnek vele..

Ha mind telefonhoz, mind internethez hozzáférést szeretne, akkor a BT Basic + szélessávú szolgáltatás nagyon sokat hangzik. Havonta 9,95 fontért kaphatja meg a fent említett telefonvonal-bérleti díjat, 17 Mb / s internettel és 12 GB-os adattal. E csomagok alkalmazásának folyamata kissé összetett. Fel kell hívnia, hogy megkapja az űrlapot, és ha visszakapja azt, harminc napot várhat, hogy megtudja, elfogadták-e Önt.

Ingyenes TV licenc

Egy másik terület, ahol az Egyesült Királyság idősek megmenthetnek, a TV-engedélyük. Minden egyes televízió tulajdonosa és üzemeltetője az Egyesült Királyságban évente 147 fontot fizet. Ha azonban 75 évesnél idősebb, ingyenesen megkaphatja az engedélyét. Az eredeti ingyenes licenchez valójában jelentkeznie kell, de ezt később kétévente automatikusan megújítják. Ha 74 éves korában megújítja engedélyét, akkor kérelmezhet rövid távú engedélyt, így nem fizeti meg a 75. születésnapját.

Tippek a szolgáltató kiválasztására

Nem számít hol vagy, a megfelelő szolgáltató és terv kiválasztása félelmetes lehet. Van azonban néhány alapvető tipp, amelyet követni lehet a megfelelő üzlet elérése érdekében.

Hasonlítsa össze az ajánlatokat

Csak azért, mert egy szolgáltató különleges ajánlatot kínál az időseknek, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a megfelelő ajánlat az Ön számára. Ha olyan kiegészítő szolgáltatásokért fog fizetni, amelyek nem szerepelnek az ajánlatcsomagban, akkor jobb, ha inkább más tervvel foglalkozik. Hasonlítsa össze a különféle szolgáltatók által kínált árakat, valamint az egyes terveket.

Olvassa el a kis szöveget

A különféle szolgáltatók összehasonlítása során az egyik probléma az, hogy mindegyikük eltérően határozza meg árazását. Például egyesek adókat és díjakat tartalmaznak az áraikban, míg mások nem. Egyes szolgáltatók emellett túlzott összegeket számítanak fel, ha túllépik a terv korlátjait, például a percekre vagy az adatokra vonatkozó korlátozásokat. Ezen felül lehet, hogy egyszeri vagy pótdíjakat fizetnek, például a felszerelésért vagy a telepítésért. Ellenőrizze a finom nyomtatást, hogy pontosan megtudja, mire fizet majd előre, és minden hónapban.

Tárgyalja meg az árakat

Mivel az árak és a csomag jellemzői online vagy szórólapon szerepelnek, úgy tűnik, hogy kőbe vannak rakva. Gyakran van azonban néhány mozgékony helyiség, így mindig érdemes feltenni. A képviselő, akitől beszélt, csökkentheti a havi tarifát, meghosszabbíthatja a bevezető díjat, vagy hozzáadhat néhány kedvezményt a csomaghoz.

Váltás a szolgáltatókra

Sokan végül ugyanahhoz a szolgáltatóhoz fordulnak, egyszerűen azért, hogy elkerüljék a váltás gondját. Hosszú távon azonban sok pénzt takaríthat meg, ha hajlandó megváltoztatni a dolgokat. Az új ügyfelek gyakran fantasztikus bevezetési díjat kapnak, több hónaptól egy évig terjedő időszakokkal. Ha ezeket meredek emelkedések követik, akkor egyszerűen válthat, amikor az ajánlat lejár, és kihasználhatja egy másik szolgáltató új ügyfél-ajánlatát. Ne feledje azonban, hogy egyes szolgáltatók nagyszerű korai lemondási díjat számítanak fel. Ez egy újabb ok, hogy olvassa el a kis részletet, hogy megtudja, mire készül!

Tud-e bármilyen ajánlatot az idősek számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés rovatban!

Jérôme Choain „Technology Senior”, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Lehet, hogy tetszeni fog az Internet szolgáltatókHogyan lehet törölni a gyorsítótárat a Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera, Android és iOSInternet szolgáltatókban. A 2016-2019 évi internetes szolgáltatók internetes zaklatási tényei és statisztikáiInternet szolgáltatókInternet és szélessávú szolgáltatások feltételei és sebessége magyarázvaInternet szolgáltatók Hogyan kell felgyorsítani az internetkapcsolatot - 15 tipp és trükk

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 96

Adblock
detector