Telefonos, internetes és tévékedvezmények veteránok számára

Több eszköz a kedvezményekre veteránok számára.

Az Egyesült Államokban sok vállalat kedvezményeket kínál a veteránok és más katonai személyzet számára az általuk elvégzett és elvégzett munka támogatásaként és hálaként. E kedvezményes programok nagy részét az aktív szolgálatot teljesítő személyzetnek és a veteránoknak, valamint a házastársaknak is kínálják.

A legtöbb háztartás havi jelentős költsége a telefon, az internet és a TV. Függetlenül attól, hogy ezek a szolgáltatások csomagban vannak-e vagy sem, ez a havi számlák izmos részét képezi. Szerencsére sok iparágban működő szolgáltató kínál tisztességes katonai engedményeket. Egyes szolgáltatók közvetlen árengedményeket kínálnak, mivel itt Ön online jelentkezhet a saját weboldalán keresztül, vagy meglátogathatja őket a boltban. Mások exkluzív engedményeket kínálnak a Veteran's Advantage program tagjai számára.

Ebben a bejegyzésben kitölti Önt arról, hogy mely szolgáltatók kedvezményeket kínálnak, és mennyit számíthat számlájának elszámolására. Néhány tippet is kínálunk az alkalmazási folyamat zökkenőmentes futtatásához. Lássunk neki!

Telefonos, internetes és TV-kedvezményeket kínáló cégek veteránok számára

Először azt vizsgáljuk meg, hogy mely társaságok kínálnak engedményeket saját webhelyükön keresztül. Vegye figyelembe, hogy az itt említett kedvezmények nem feltétlenül vonatkoznak minden csomagra. Tehát a végső döntés meghozatala előtt feltétlenül nézze meg a weboldal apró részét és / vagy beszéljen a cég képviselőjével.

NÁL NÉL&T: Az AT&A T Signature Program 15% -kal csökkenti a telefon, internet és TV havi szolgáltatási díját. Nyílt az aktív katonaság és a veteránok számára. Az aktív szolgálat regisztrálhat online, de a veteránoknak meg kell látogatniuk a megfelelő azonosítóval és kedvezménykóddal rendelkező áruházat. Ez a program az IAFF tagsággal rendelkező tűzoltók számára is nyitva áll.

Verizon Wireless: Az aktív szolgáltató tagok és a veteránok akár 40 dollárt is kaphatnak havonta korlátlan tervekből, akár 15% -ot a havi szolgáltatási díjaikból más tervekhez, és 25% -ot bizonyos kiegészítőkhez. Online jelentkezést kérhet a személyazonosító okmányok különböző formáiban, ideértve a DD 214-es űrlapot vagy a Veteránok személyi igazolványát. A tűzoltók kedvezményben részesülnek a foglalkoztatás igazolásával.

Sprintel: Ez a szolgáltató havi díjakat is kínál 15% kedvezménnyel az aktív ügyeletes személyzet és a veteránok számára, ideértve a családi terveket is. Használhat egy katonai e-mailt az űrlap kitöltéséhez és az ajánlatkód online fogadásához. Ellenkező esetben meglátogathat egy boltot, és bemutathatja a szolgáltatási igazolást, például egy veterán személyi igazolványt. A Sprint 22% kedvezményt biztosít az egyes FireRescue GPO-tagok és a rendészeti GPO-tagok számára is.

Vegye figyelembe, hogy az nTelos kedvezmények előfordulhatnak néhány kereséskor, de ez a szolgáltató mostantól a Sprint részévé vált. Ha nTelos-szel dolgozott, és a Sprintre váltott, akkor képesnek kell lennie arra, hogy egyszerűen megtartsa a meglévő arányát. Ha még nem igényelte a kedvezményt, akkor ellenőrizheti, hogy jogosult-e a Sprint-kedvezményre. Ez azonban azt jelentheti, hogy a Sprint arányra váltunk, ami esetleg nem érdemes.

A T-Mobile: A T-Mobile egy kicsit távol volt a katonai kedvezményektől, és korábban nem reklámozott árengedményt nyújtott, amelyet nehéz volt megszerezni. Jelenleg azonban egy speciális katonai árengedményt hirdet, 20% -kal az első sorból (55 USD havonta), és 50% -kal a második és harmadik sorból. Ez magában foglalja a korlátlan beszédet, szöveget és adatokat az Egyesült Államokban, korlátlan beszédet és szöveget, valamint 5 GB-os adatokat Mexikóban és Kanadában, ingyenes Netflix-et és még sok másat. A jelentkezéshez először ellenőriznie kell katonai állapotát, és aktiválnia kell a T-Mobile ONE katonai tervet.

USA Cellular: Egy másik cég, amely 15% kedvezményt nyújt, az US Cellular. Ez nyitva áll az aktív katonaság és a veteránok számára, és magában foglalja az egy vonal és a családi terveket. A kedvezmény megszerzéséhez felhívhatja a megadott számot, és megerősítheti állapotát.

DISHForMyRV: Az aktív szolgálatban lévő személyzet és a veteránok 40 dollárt kaphatnak a műholdas antennacsomagból a DISHForMyRV-től. Ez a cég Pay-As-You-Go TV-t kínál az USA-ban utazók számára. Egyszerűen töltse ki az űrlapot online, hogy megkapja a kedvezményes kódot.

alma: A kedvezmények terméktől függően változnak, de az Apple különféle árakat kínál az aktív szolgálat tagjai és veteránjai számára. Az előnyben részesített árképzés az állami alkalmazottakra terjed ki, így a kiszolgáló személyzet, például a tűzoltók és az elsősegélynyújtók is jogosultak. Kedvezményes termékek a telefonok, táblagépek, számítógépek, tartozékok és az AppleCare Protection Plan.

Veterans Advantage tagság

Telefonos, internetes és tévékedvezmények veteránok számára

A Veterans Advantage (VA) számos szervezettel együttműködik az iparágakban, hogy megtakarítást nyújtson a veteránok számára az utazástól a pénzügyi szolgáltatásokig. A telefon-, az internet- és a TV-szolgáltatókkal kapcsolatban a sok fent említett társasággal, de még néhány más céggel is partnereink vannak. Sőt, távolsági telefonszolgáltatást nyújtanak nagyon kedvező áron.

A VA havi díjai havi 4,99 dollárról egy évre, havonta 9,99 dollárra változnak. Ezzel kap tagsági kártyát kedvezményekhez, valamint a OurCAREPackage-t, egy ellátási tervet, amely fedezi a biztosítást, az utazást, a pénzügyi és az orvosi segítséget..

Noha sok partnere ugyanazokat az ajánlatokat fogja ajánlani Önnek, amikor egyszerűen bemutatja a veterán személyi igazolványt, a tagság másik előnye a fokozott adatvédelem és az identitáslopások elleni védelem. Valójában ez nagy kérdés mind az aktív katonaság, mind a veteránok számára, és VA azt állítja, hogy a kártya használata biztonságosabb.

Íme, amit számíthat telefonon, interneten és tévében nyújtott kedvezményekre.

Verizon Wireless: Ez ugyanaz a kedvezmény, amelyet fent említettünk, és a VetRewards Kártya üzletében történő bemutatásával érhető el.

Verizon Fios: A Verizon Wireless ajánlatától eltérően ez az ajánlat kizárólag a VA tagjainak szól. A Double Play csomagok (internet és telefon, vagy internet és TV) évente 60 dollárra engedményezhetők. A Triple Play csomagok (internet, telefon és TV) évente 120 USD kedvezményre jogosultak. Az új ügyfeleknek csak a Tagok linkre kell regisztrálniuk, hogy jogosultak legyenek.

T-Mobile: Ez az ajánlat a T-Mobile katonai megtakarításaira vonatkozik, amelyek akár 50% -kal kevesebb új és meglévő számlához vezetnek. Jelentkezhet online vagy telefonon.

DIRECTV: Ez a szolgáltató néhány izgalmas, akár 87% -os kedvezményt kínál. A Bevezető Veteránok Előnyei Kiválasztási Csomagja (új szolgáltatáshoz) 150+ csatornát fog biztosítani havonta 35 dollárért (plusz adók) az első 12 hónapban (amikor 24 hónapos szerződésre jelentkezik). Ingyenes Genie HD DVR-t, néhány fizetős csatornát (beleértve a HBO-t) és 100 dolláros Visa ajándékkártyát is kaphat. Ezenkívül további egy év hozzáadódik a VA tag-tervéhez. Regisztráljon a Csak Tagok portálon.

Határokon átnyúló kommunikáció: Évente akár 120 dollárt takaríthat meg, ha új számlára jelentkezik a Frontier Communications VA kedvezményprogramján keresztül. Ez azt jelenti, hogy havonta 5 USD lesz a Double Play tervek és 10 USD havonta a Triple Play tervek.

Alma: Az Apple számára biztosított kedvezményeket nem fejtették ki teljesen, de úgy tűnik, hogy hasonlóak a fentiekhez.

Dell Computers: A Dell vezet egy szövetségi kormányzati EPP programot, amelybe a VA is tartozik. A tagok vásárolhatnak magán Dell üzletükön keresztül, hogy különféle kedvezményeket kapjanak. Ide tartoznak a számítógépek akár 30% -a, plusz további 10% -a kedvezményes vásárlások esetén.

Mint már említettem, számos ajánlat a tagságon kívül érhető el, de kényelmes módot kínál a vásárlásra, különösen akkor, ha más ajánlatok kihasználását tervezi. Plusz mindazok támogatói vagyunk, amelyek valamivel nagyobb adatvédelmet kínálnak.

Tippek az árengedmény megszerzéséhez

Mint a fentiekben említjük, gyakran vannak külön utasítások az egyes ajánlatok eléréséhez. Mint ilyen, néhány tippet állítottunk össze annak biztosítása érdekében, hogy az árengedmény egyszerűen beváltható legyen.

Ha üzletet igényel, ellenőrizze előre, hogy mire van szüksége utazásának megmentéséhez. Általában elegendő egy veterán személyi igazolvány, de szüksége lehet e-mailre vagy más igazoló dokumentumra, például a DD 214 űrlapra.

  • Ne félj kérdéseket feltenni, ha kezdetben megtagadták a kedvezményt. Mint már említettem, ezeknek az ügyeknek néhány hirdetése nem megfelelő. Egyes vállalatokban még a személyzet sem ismeri őket. Ha úgy gondolja, hogy jogosult vagyunk, mindig érdemes megkérdezni, hogy beszéljen egy kezelővel, hogy ellenőrizze újra.
  • Ugyanezen vonal mentén érdemes megkérdezni, ha már kapcsolatba lépett egy szolgáltatóval, vagy szeretne feliratkozni olyan szolgáltatással, amely nem reklámozza a kedvezményt. Valószínű, hogy megegyeznek a versenytársak árengedményeivel, hogy megőrizhesse vállalkozását.
  • Ha problémákba ütközik, keressen tanácsot a legutóbbi fórumokon. Néha valakinek trükkö lesz a dolgok felgyorsítására.
  • Ne feledje, hogy sok engedményhez nagyon sok figyelmeztetés vonatkozik, például hosszabb távra történő feliratkozáshoz. Ezért feltétlenül végezze el házi feladatát, és döntse el, hogy melyik szolgáltató és csomag az Ön számára megfelelő, nem csak az, amelyik a legnagyobb árengedményt nyújtja..

Eric „Amerikai zászló” engedélyezése a CC BY 2.0 alapján

Lehet, hogy tetszeni fog az Internet szolgáltatókHogyan lehet törölni a gyorsítótárat a Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera, Android és iOSInternet szolgáltatókban. A 2016-2019 évi internetes szolgáltatók internetes zaklatási tényei és statisztikáiInternet szolgáltatókInternet és szélessávú szolgáltatások feltételei és sebessége magyarázvaInternet szolgáltatók Hogyan kell felgyorsítani az internetkapcsolatot - 15 tipp és trükk

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

Adblock
detector