51. terület IPTV: Mi az 51. terület IPTV és használnia kell?

Az 51-ös terület nagyon népszerű IPTV-szolgáltatássá vált. A szolgáltatás támogatói azt állítják, hogy több száz csatornát kínál mindössze 5 dollárért, tehát hogyan lehet az ember rosszul? Vannak néhány kérdés azzal kapcsolatban, hogy a 51-ös IPTV hogyan profitálhat, és hogy „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen”. Az alábbiakban azt vizsgáljuk meg, hogy a Area 51 IPTV mit kínál és érdemes-e feliratkozni a szervizre.


51-es körzet

51. terület IPTV - Összegzés

Az 51-es körzet részletesebb részleteivel foglalkozunk. Általánosságban elmondható, hogy a Area 51 alkalmazás és a Kodi kiegészítő kockázatot jelent, míg a szolgáltatás egésze néhány kérdést megválaszol, főként annak alacsony költsége miatt, amelyet az általa biztosított csatornák tényleges ára kínál. Néhány, hasonló módon IPTV-t kínáló szolgáltatást, például a Set TV-t és a Fab TV-t, a szerzői jogok megsértése miatt offline állapotba vették. Ez nem azt jelenti, hogy az 51-ös IPTV is lesz, de sok kérdés merül fel ezen hasonlóságok miatt.

Ezen okok miatt nem ajánljuk az 51-ös IPTV szolgáltatást.

Az 51-ös körzet felhasználóinak extra biztonsági és adatvédelmi védelmeket kell alkalmazniuk a szolgáltatás használatakor, beleértve az internetszolgáltatók figyelésének, a rosszindulatú programozók általi támadások és más biztonsági fenyegetések megelőzését..

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a videó streamingjét a kalóz IPTV forrásokból sem. Kérjük, vegye figyelembe a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy folyamolja.

Figyelem: Mindig használjon VPN-t az IPTV-szolgáltatással

Az összes IPTV-szolgáltatás bizonyos biztonsági és adatvédelmi kockázatokat jelent, és a felhasználóknak tisztában kell lenniük ezekkel. Ha IPTV szolgáltatást használ, akkor az internetszolgáltató naplózhat információkat arról, amit éppen néz, és honnan közvetíti. Az is pusztán az a tény, hogy a videó streamingje, fojtja a sebességet.

Ha nyilvános WiFi-n keresztül (például egy kávézóban vagy edzőteremben) használja az internetet, a hackerek bejuthatnak a készülékbe, és ellophatnak jelszavakat és hitelkártya-adataikat..

A VPN titkosítja az Ön IPTV szolgáltatásához vagy bármilyen más webhelyhez küldött és az általa meglátogatott adatokat, így szinte lehetetlenné teszi az internetszolgáltató számára, hogy tudja, mit néz, vagy akár azt is, hogy videót közvetít. Ez a streaming viselkedését magántulajdonban tartja, csökkenti a sebességfojtást és fokozza a hackerek elleni védelmet.

Az összes elérhető VPN közül azt találtuk, hogy az ExpressVPN a legjobb az IPTV felhasználók számára. A legtöbb TV-készülékhez alkalmazások vannak, villámgyors, és nem tart naplót a felhasználók tevékenységeiről. Kiváló eszköz az IPTV-felhasználók számára adatvédelemhez az adatfolyam közben.

Próbáld ki kockázat nélkül: Töltsön 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Mi az a 51-es körű IPTV szolgáltatás?

Az 51. terület több mint 500 csatornát kínál számos országból, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Indiát, Kanadát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Oroszországot, Pakisztánt és másoktól. Az Egyesült Államokból kábelcsatornái vannak, mint például a SYFY, a TBS és a truTV; prémium sportcsatornák, például az NFL Sunday Ticket és az NBA Pass; és olyan filmcsatornák, mint a Starz és a HBO. Az Egyesült Királyságból az összes BBC és ITV csatorna, a Sky News, a Sky Sports és még sokan mások.

A csatorna teljes csomagjának ára mindössze 5 dollár / hónap. Ez az 5 dolláros árcímke magában foglalja a stream továbbvitelének lehetőségét egyszerre két eszközön. A kiegészítő eszközök extra költségekkel járnak.

A Area 51 szoftvert csak Android-eszközökön lehet futtatni. Az Apple TV, a Roku, a PC, a Mac vagy az iOS nem érhető el. Van azonban egy Kodi-kiegészítő, amely a Kodi-t futtató eszközök bármelyik szolgáltatásához elérhető.

Ha az 51-ös IPTV-t használja??

Az 51-ös terület olyan szolgáltatást működtet, amely hasonló az offline IPTV-szolgáltatásokhoz, mint például a Set TV, a Fab TV és egy maroknyi más. Ezeket a szolgáltatásokat azzal vádolták, hogy a különféle hatóságok jogellenes kalóztevékenységet folytattak. Ez nem azt jelenti, hogy az 51-ös IPTV is működik hasonló módon. Van azonban sok megválaszolatlan kérdés.

Először is, úgy tűnik, hogy az 51. terület nem számítja fel megfelelően a felhasználókat az általa kínált csatornák számáért. Ehelyett a felhasználókat csak annak alapján számítja fel, hogy hány eszközről áramolnak a felhasználók.

Az IPTV szolgáltatás működéséhez fizetnie kell a hálózatoknak és a szerzői jogok tulajdonosának az újraküldés jogáért. Ez azt jelenti, hogy egy nagyobb csatornacsomag biztosítása a felhasználók számára többet fizet a szolgáltatásért. Ezen költség miatt az olyan ismert IPTV-szolgáltatások, mint a Sling TV, a DirecTV Now vagy a fuboTV, általában magasabb előfizetési díjat számítanak fel csatornacsomagjaikért. Ez felveti a kérdést, hogy hogyan sikerült az 51-ös körzetnek ezeket a csatornákat olyan alacsony költségként kínálnia, míg más szolgáltatások többet számítanak fel.

Másodszor, az 51-es körzet előfizetésének költségei olyan alacsonyak, hogy nem világos, hogy a társaság hogyan nyerhet nyereséget, ha az újraküldési jogokért fizeti. Például a Wall Street Journal beszámolt arról, hogy az ESPN TV-szolgáltatóknak több, mint 6 dollárba kerül ügyfelenként. Mivel az 51-ös terület teljes csomagját 5 dollárért kínálja, ez azt jelenti, hogy a szolgáltatásnak felhasználónként 1 dollárt kell vesztenie, csak azért, mert ESPN-t hordoz. Az összes többi csatornának, amely még tovább veszít, el kell vesznie.

Természetesen előfordulhat, hogy az 51. terület viseli ezeket a veszteségeket. Az 51. terület azonban sok kérdést megválaszolatlanul hagy, és eddig nem próbált megválaszolni ezeket a már látott kérdéseket. Úgy gondoljuk, hogy az IPTV-felhasználóknak tisztában kell lenniük ezekkel az aggodalmakkal, mivel az 51-ös terület pénzmentesség vagy egyéb kapcsolódó okok miatt offline kapcsolatba léphet.

Biztonsági kérdések az 51-ös körzettel

Ezen kérdések mellett jelentős adatvédelmi és biztonsági aggályok merülnek fel az 51-ös terület használatával. Az 51-ös terület használatához a felhasználóknak általában le kell tölteniük az 51-ös terület apk fájlját. A „51 terület apk” kifejezésre vonatkozó Google-keresés azonban jelenleg a Google Play áruház eredményét eredményezi, csak negatív, egycsillagos véleményekkel az első helyen. Ezek az áttekintések azt állítják, hogy az alkalmazás hamis, és annak letöltését követően a felhasználó eszközét megtámadják. Ezen felül az alkalmazás leírása azt állítja, hogy ingyenes szolgáltatás, amely nyilvánvalóan nem igaz.

Mivel a keresőmotorok vezetik a felhasználókat ezekhez a hibás eredményekhez, nagy a valószínűsége annak, hogy sok felhasználó végül letölt a rosszindulatú fájlokat, miközben megpróbálja megtalálni a megfelelőt. Ez károsíthatja a felhasználók eszközét, és időt és / vagy pénzt okozhat nekik.

Ezt a problémát a szolgáltató könnyen meg tudja oldani, ha az apk fájl hiteles másolatát közzéteszi weboldalán. Az 51-es terület honlapján azonban nincs hivatkozás egy apk-fájlra, és a szolgáltatás nem nyújt információt arról, hogy a felhasználók hol találhatják meg a fájl hivatalos másolatát..

A felhasználók telepíthetnek Kodi kiegészítőt az Android alkalmazás helyett, hogy megtekintsék az 51-ös terület IPTV-jét. Ez a Kodi-kiegészítés azonban csak egy harmadik féltől származó lerakat segítségével érhető el, amely nem nagyon ismert. Amennyire meg tudjuk mondani, ezt a Kodi kiegészítőt valaki fejlesztette ki, aki nem tartozik az 51. területhez.

Ha szeretne tudni néhány biztonságosabb és megbízhatóbb IPTV szolgáltatást, olvassa el alább.

Alternatívák az 51-ös területhez élő TV-hez

Íme néhány alternatíva az 51-ös IPTV szolgáltatáshoz. A következő szolgáltatások mindegyike hivatalos alkalmazásokat biztosít webhelyein vagy a hivatalos platformüzletekben (Google Play Store, Amazon Fire TV Store, Apple TV Store stb.). Ezen felül ezek az alkalmazások magas minősítéssel, pozitív felhasználói véleményekkel rendelkeznek, és nincsenek ismert panaszaik a rosszindulatú programokról vagy más biztonsági problémákról.

FuboTV

fubo tv 2

A FuboTV egy kifejezetten a sportrajongóknak szóló IPTV szolgáltatás. Több mint 70 csatornát hordoz az alapcsomagban 44,99 USD / hó. Ide tartozik a Fox Sports South, a Fox Sports Southeast,

FS1, beIN Sports Network, CBS Sports, History Channel, USA Network, Sundance TV, Fox Business, FUSE, POP és még sokan mások.

Ezen alapcsomag mellett a fuboTV öt extra csatornával (Fox Soccer Plus, GolTV English, GolTV Spanish, Tyc Sports, Motorsport.tv) kínál „International Sports Plus” csomagot, valamint ugyanazon csatornákkal ellátott „fubo Cycling” csomagot. plusz a fubo kerékpározás, egy “Sports Plus” csomag 21 extra sportcsatornával és egy “Kaland” csomag szabadtéri rajongók számára. Ezeknek a csomagoknak a költségei havonta 5 és 12 dollár között mozognak. A Showtime mind a kilenc csatornája havi 10,99 USD extra áron elérhető.

Van alkalmazásai Roku, Apple TV, Amazon Fire TV és Android TV számára. A FuboTV minden olyan eszközön el fog futni, amely rendelkezik böngészővel.

A fuboTV bejelentkezési hitelesítő adatai felhasználhatók az előfizetésükhöz tartozó csatornákhoz tartozó alkalmazások tartalmának feloldására. Például az alapcsomag lehetővé teszi a prémium tartalom feloldását a History Channel és az USA Network alkalmazásokból. Ez egyértelmű előnye a fuboTV használatának az 51-ös területen, mivel az 51-ös terület nem tartalmaz igény szerinti tartalmat.

A FuboTV hét napig ingyenes próbaverziót kínál, és az új előfizetők számára az első hónap 5 dollár a normál árnál.

Sling TV

hevederes tv 2

A Sling TV egy olyan IPTV szolgáltatás, amely azon felhasználók számára szól, akik néhány csatorna kiválasztását alacsony áron akarják. Két alapcsomagot kínál, amelyek különféle közönségek számára megfelelnek. Azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének ESPN és Disney csatornákat, a Sling „Sling Orange” nevû csomagot kínál, amely ESPN 1-3, Disney Channel és 28 másik amerikai kábelcsatornát hordoz. Azoknak a felhasználóknak, akik az NBC tulajdonában lévő csatornákat akarják, a Sling egy „Sling Blue” nevű csomagot kínál, amely tartalmazza az NBC On-demand, az NBC Sports, USA, a SYFY és 38 további csatornát..

Függetlenül attól, hogy melyik alapcsomagot választja, a költség mindössze 25 USD / hó. További csatornákat kínálunk olyan kiegészítő csomagok részeként, amelyek havonta 5–10 dollárba kerülnek. Például a „Comedy Extra” csomag MTV, MTV2, Paramount Network, CMT, Logo, Revolt, GSN és TV Land szolgáltatásokat kínál havonta 5 dollárért, a „Kids Extra” csomag pedig Nicktoons, TeenNick, Boomerang és BabyTV lehetőséget kínál. ugyanazon havi 5 dollárért.

A Sling TV alkalmazásokat tartalmaz az Apple TV, a Roku, az Amazon Fire TV, az Android TV, az AirTV Player, valamint az Android telefonok és táblagépek számára. Ezenkívül bármilyen webböngészővel rendelkező eszközön használható. A fuboTV-hez hasonlóan (fent), a Sling TV felhasználható az igény szerinti tartalom feloldására a TV-csatornaalkalmazásokból, például az USA, a SYFY, az Előzmények stb..

Xumo

xumo tv

Az Xumo egy ingyenes IPTV szolgáltatás, amely streaming csatornákat hoz létre a hálózati webhelyekről származó videók feltárása révén. Több mint 100 csatorna érhető el a szolgáltatáson, köztük a CBSN, az MSNBC, a Fail Army, a The Pet Collective, a People TV, a HooplaKidz, a Sports Illustrated, a Futurism és egyebek..

Az Xumo alkalmazásokat kínál iOS és Android eszközökhöz (beleértve az Android TV-t és az Nvidia Shield-t). Az Android alkalmazás futtatható egy Amazon Fire TV készüléken, de először le kell töltenie Downloader vagy fájlkezelő alkalmazás segítségével..

USTVnow

ustvnow_guide

Az USTVnow egy IPTV szolgáltatás, amelyet a tengerentúli katonai állomáson tartózkodó amerikai katonaság céljára szántak. Ingyenes csomagot kínál, amely magában foglalja az összes amerikai hálózati csatorna New York-i leányvállalatát: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, The CW és a My 9. Havonta 29 dollárért további 18 csatornát kínál, köztük az AMC-t. , Discovery, Fox News, FX, National Geographic, Nickelodeon, TLC és mások.

Az USTVnow rendelkezik Roku és Apple TV alkalmazásokkal. Web böngészővel is futtatható. Nincs elérhető Android vagy Amazon Fire TV alkalmazás az USTV Now számára, de sok Android / Fire TV felhasználó a Kodi-ra támaszkodik a programozásának megtekintésére..

Az IPTV-vel használható legjobb igény szerinti szolgáltatások

Noha a fenti IPTV-szolgáltatások nagyszerűen működnek élő TV-nézésben, néha érdemes filmeket vagy műsorokat nézni, amelyek nem érhetők el élőben, vagy amelyek még a hálózatok ingyenes alkalmazásaiban sem szerepelnek. Íme néhány nagyszerű alkalmazás, amelyek segítségével még több igényes tartalmat szerezhet.

Popcornflix

popcornflix

A Popcornflix egy ingyenes on-line video szolgáltatás, amelyet a Screen Media Ventures hozott létre. Nagy filmek katalógusát kínálja, beleértve horror filmeket, drámákat, thrillereket, románcokat, rejtélyeket, nyugati anyagokat, családi filmeket és egyéb filmes műfajokat. Néhány figyelemre méltó cím szerepel A lány a sárkány tetoválással, Állatöv, Rövid távú 12, A vadászat a vörös októberben, A Rock School, és Az Amityville-féle terror.

A Popcornflix elérhető a Roku, az Apple TV-n, az Amazon Fire TV-n, valamint egy PC, Mac vagy mobil eszköz böngészőjén keresztül..

Tubi TV

Tubi tévé film este

A Tubi TV az összes legnagyobb videokatalógusban megtalálható, a versenytársakkal szemben a Netflix katalógusával. Ez hirdetés-támogatott, és nem igényel előfizetési díjat. Ezek a hirdetések megkerülhetők, ha az alkalmazás Kodi verzióját használja. 

Ez a film több ezer filmet tartalmaz, különféle műfajok között, ideértve az idegen nyelvű filmeket, kultikus klasszikusokat, indie filmeket, harcművészeteket, thrillereket, romantikát, sci-fi-t és fantasy-filmeket és még sok másat. Hatalmas könyvtára magában foglalja Wayne's World 2, Nyilvánvaló és jelenlegi veszély, Windtalkers, Bandits, Világ kereskedelmi Központ, Hotel Ruanda, showgirls, Üldözi Amy, és sok más népszerű cím.

A Tubi TV TV-műsorok kiterjedt gyűjteményével is rendelkezik, beleértve Kacsa dinasztia, Farkas vér, A halott zóna, Törvényszéki fájlok, és több.

A szolgáltatás elérhető a legtöbb TV, mobil és PC platformon. Különböző tartalomkönyvtárakkal rendelkezik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában, de a VPN használatával megkerülheti a földrajzi tartalmi korlátozásokat, és hozzáférhet a rendelkezésre álló tartalom teljes könyvtárához..

Ropogás

ropogás

A Crackle egy igény szerinti TV-szolgáltatás, amelyet a Sony birtokol. Több száz filmjei és műsorai vannak, amelyek többsége nagyfelbontású. A figyelemre méltó címek között szerepel Talladega Éjszaka: Ricky Bobby balladája, Felnőttek, Robotech, Terminátor: A Sarah Connor krónikák, Lakó gonosz: Megtorlás, és Godzilla (1998) sok mások között.

A Crackle elérhető a legtöbb TV-platformon, mobil eszközön és személyi számítógépen, ideértve a Roku, az Amazon Fire TV, az Apple TV, az Android és az iOS rendszert..

Nagyszámú hirdetése miatt azt javasoljuk, hogy használja a Crackle Kodi kiegészítését, amely kiszorítja a hirdetéseket az Ön számára.

Viewster

viewster

A Viewster egy svájci székhelyű VOD szolgáltatás, amely játék- és animetartalmakra specializálódott. Néhány népszerűbb címe többek között Maricraft, Cromartie Középiskola, Street Fighter: Az új kihívók, és Beckii élete.

A Viewster elérhető Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android, iOS és webböngészőkben.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 81