Area 51 IPTV: Какво е Area 51 IPTV и трябва ли да го използвате?

Зона 51 се превърна в много популярна IPTV услуга. Поддръжниците на услугата казват, че тя осигурява стотици канали само за 5 долара, така че как човек може да се обърка? Въпреки това, има някои въпроси относно това как IP 51 на IPTV може да реализира печалба и дали това е „твърде добър, за да е истина“. По-долу ще разгледаме какво може да предложи IPTV на Area 51 и дали си струва да се регистрирате за услуга.


площ 51

Област 51 IPTV - Обобщение

Ще разгледаме по-обширни подробности за Зона 51 по-долу. Като цяло приложението Area 51 и Kodi addon може да представлява риск, докато услугата като цяло има някои отговори на въпроси, особено поради ниската си цена в сравнение с реалната цена за предлагане на каналите, които предоставя. Някои услуги, предлагащи IPTV по подобен начин, като Set TV и Fab TV, и двете бяха преведени офлайн поради нарушаване на авторски права. Това не означава, че IP 51 ще бъде също толкова добър, но има много въпроси, които съществуват поради тези прилики.

Поради тези причини не препоръчваме IPTV услуга на Area 51.

Потребителите в област 51 ще трябва да използват допълнителни защити и защита на поверителността при използване на услугата, включително предприемане на стъпки за предотвратяване на мониторинг на ISP, хакове от злонамерени програмисти и други заплахи за сигурността.

Отказ от отговорност: Comparitech не се оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително стрийминг на видео от пиратски IPTV източници. Моля, обмислете местните закони, жертви и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Предупреждение: Винаги използвайте VPN с вашата IPTV услуга

Всички IPTV услуги крият известен риск за сигурността и поверителността и потребителите трябва да са наясно с тях. Ако използвате услуга IPTV, вашият интернет доставчик може да регистрира информация за това, което гледате и откъде го предавате. Той може също да намали скоростта ви въз основа на факта, че предавате видео.

Ако използвате интернет чрез обществен WiFi (например в кафене или фитнес зала), хакерите също могат да влязат в устройството ви и да откраднат пароли и данни от кредитни карти.

VPN ще кодира данните, които изпращате и получавате от вашата IPTV услуга или от всеки друг уебсайт, който посещавате, като прави почти невъзможно вашият интернет доставчик да знае какво гледате или дори че стриймирате видео. Това ще запази поведението ви за поточно предаване частно, ще помогне за намаляване на скоростта на заглушаване и повишаване на защитата срещу хакери.

От всички налични VPN открихме, че ExpressVPN е най-доброто за IPTV потребителите. Той има приложения за повечето телевизионни устройства, светкавично бързи и не пази дневници на дейностите на потребителите. Това е отлично средство за потребителите на IPTV да защитят поверителността си по време на поточно предаване.

Опитайте това без риск: Вземете 3 месеца безплатно тук с годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че ще получите пълно възстановяване на сумата, ако не сте удовлетворени.

Какво представлява услугата IPTV за зона 51?

Area 51 предлага над 500 канала от голямо разнообразие от страни, включително САЩ, Великобритания, Индия, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Пакистан и други. От САЩ има кабелни канали като SYFY, TBS и truTV; първокласни спортни канали като NFL Sunday Ticket и NBA Pass; и филмови канали като Starz и HBO. От Великобритания има всички канали на BBC и ITV, Sky News, Sky Sports и много други.

Цената за този общ пакет канали е само $ 5 / месец. Този ценови маркер за $ 5 включва възможността за поточно предаване на две устройства едновременно. Допълнителните устройства струват допълнително.

Софтуерът Area 51 може да се стартира само на устройства с Android. Няма налични версии за Apple TV, Roku, PC, Mac или iOS. Въпреки това, има добавка на Kodi, която може да се използва за достъп до услугата на всяко устройство, което ще работи Kodi.

Ако използвате Area 51 IPTV?

Area 51 оперира с услуга, подобна на други IPTV услуги, които са направени офлайн, като Set TV, Fab TV и шепа други. Тези служби бяха обвинени в незаконни пиратски операции от различни власти. Това не означава, че Area 51 IPTV също изпълнява своите операции по подобен начин. Има обаче много въпроси без отговор.

Първо, изглежда, че зона 51 не таксува потребителите по подходящ начин за броя канали, които предлага. Вместо това, тя таксува потребителите единствено според това от колко устройства потребителите поточат.

За да може да работи услуга IPTV, тя трябва да плаща на мрежи и притежатели на авторски права за правото на препродаване. Това означава, че предоставянето на по-голям пакет канал за потребителите струва повече на услугата. Поради тази цена, добре познатите IPTV услуги като Sling TV, DirecTV Now или fuboTV, обикновено таксуват по-висока абонаментна такса за своите канални пакети. Това повдига въпроса как Area 51 успя да предложи тези канали като толкова ниска цена, докато другите услуги таксуват повече.

Второ, цената на абонамент за Area 51 е толкова ниска, че не е ясно как компанията би могла да реализира печалба, ако плаща за препродадени права. Например, Wall Street Journal съобщи, че ESPN струва на телевизионните доставчици над 6 долара на клиент. Тъй като Area 51 предлага целия си пакет за $ 5, това означава, че услугата трябва да носи загуба от $ 1 на потребител, само защото носи ESPN. Всички останали канали, които носи, трябва да го накарат да загуби още повече.

Разбира се, може да се окаже, че зона 51 поема тези загуби. Област 51 обаче оставя много въпроси без отговор и досега не е направил опит да отговори на тези въпроси, които сме виждали. Смятаме, че потребителите на IPTV трябва да са наясно с тези проблеми, тъй като Area 51 може да излезе офлайн поради загуба на пари или по други свързани причини

Проблеми със сигурността с Area 51

В допълнение към тези проблеми има значителни проблеми с поверителността и сигурността, свързани с използването на Area 51. За да използват Area 51, потребителите обикновено трябва да изтеглят копие на apk файла Area 51. Въпреки това, търсене в Google за „Area 51 apk“ понастоящем осигурява резултат от магазина в Google Play, но не само отрицателни, 1-звездни отзиви на първото място. Тези отзиви казват, че приложението е фалшиво и ще доведе до хакване на устройството на потребителя, ако бъде изтеглено. Освен това в описанието на приложението се твърди, че това е безплатна услуга, което очевидно не е вярно.

Тъй като търсачките водят потребителите към тези грешни резултати, има голяма вероятност много потребители да изтеглят злонамерени файлове, докато се опитват да намерят правилния. Това може да повреди устройствата на потребителите и да им струва време и / или пари.

Този проблем може лесно да бъде разрешен от доставчика на услуги, ако той публикува автентично копие на apk файла на своя уебсайт. Въпреки това няма връзка към apk файл на началната страница на Area 51 и услугата не предоставя информация къде потребителите могат да намерят официално копие на файла.

Потребителите могат да инсталират добавка на Kodi вместо приложението за Android, за да гледат Area 51 IPTV. Този добавка на Kodi обаче е достъпен само с използване на хранилище на трети страни, което не е много добре известно. Доколкото можем да разберем, този Kodi addon е разработен от някой, който няма връзка с Area 51.

Ако искате да знаете някои алтернативни IPTV услуги, които са по-безопасни и надеждни, прочетете повече по-долу.

Алтернативи на зона 51 за телевизия на живо

Ето някои алтернативи на услугата IPTV за зона 51. Всички от следните услуги предоставят официални приложения на своите уебсайтове или в официалните магазини на платформата (Google Play Store, Amazon Fire TV Store, Apple TV Store и др.). Освен това тези приложения имат висока оценка, положителни отзиви от потребители и няма известни оплаквания от злонамерен софтуер или други проблеми със сигурността.

FuboTV

fubo tv 2

FuboTV е IPTV услуга, специално насочена към спортните фенове. Той носи над 70 канала в основния си пакет от $ 44.99 / месец. Това включва Fox Sports South, Fox Sports Southeast,

FS1, beIN Sports Network, CBS Sports, History Channel, USA Network, Sundance TV, Fox Business, FUSE, POP и много други.

В допълнение към този основен пакет, fuboTV предлага и пакет „International Sports Plus“ с пет допълнителни канала (Fox Soccer Plus, GolTV English, GolTV Spanish, Tyc Sports, Motorsport.tv), пакет „fubo Cycling“ със същите тези канали плюс Фубо Колоездене, пакет „Спорт Плюс“ с 21 допълнителни спортни канала и пакет „Приключенски“ за любители на открито. Цената за тези пакети варира от 5 до 12 долара допълнително на месец. Всичките девет канала на Showtime също са на разположение срещу допълнителни $ 10,99 на месец.

Той има приложения за Roku, Apple TV, Amazon Fire TV и Android TV. FuboTV също ще работи на всяко устройство, което има уеб браузър.

Вашите идентификационни данни за вход в fuboTV могат да се използват за отключване на съдържание от приложения, свързани с всеки канал, за който сте абонирани. Например основният пакет ще ви позволи да отключите първокласно съдържание от приложенията на Channel Channel и USA Network. Това е ясно предимство от използването на fuboTV над Area 51, тъй като Area 51 не носи съдържание по заявка.

FuboTV предлага безплатна пробна версия за седем дни, а първият месец за новите абонати е с 5 долара от редовната цена.

Sling TV

прашка телевизия 2

Sling TV е услуга за IPTV, насочена към потребители, които искат избрани няколко канала на ниска цена. Той предлага два основни пакета, които обслужват различни аудитории. За потребители, които искат ESPN и Disney канали, Sling предлага пакет, наречен „Sling Orange“, който носи ESPN 1-3, Disney Channel и 28 други кабелни канала в САЩ. За потребителите, които искат канали, притежавани от NBC, Sling предлага пакет, наречен „Sling Blue“, който включва NBC по поръчка, NBC Sports, САЩ, SYFY и 38 други канала.

Независимо кой основен пакет е избран, цената е само $ 25 / месец. Допълнителни канали се предлагат като част от допълнителни пакети, които струват $ 5- $ 10 на месец. Например, пакетът "Comedy Extra" предлага MTV, MTV2, Paramount Network, CMT, лого, Revolt, GSN и TV Land срещу 5 долара допълнително на месец, а пакетът "Kids Extra" предлага Nicktoons, TeenNick, Boomerang и BabyTV за същите 5 долара допълнително на месец.

Sling TV има приложения за Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, AirTV Player и телефони и таблети с Android. В допълнение, той може да се използва на всяко устройство, което има уеб браузър. Подобно на fuboTV (по-горе), Sling TV може да се използва за отключване на съдържание при поискване от приложения за телевизионни канали като САЩ, SYFY, история и т.н..

Xumo

xumo tv

Xumo е безплатна IPTV услуга, която създава поточни канали чрез изстъргване на видеоклипове от мрежови уебсайтове. В услугата има над 100 канала, включително CBSN, MSNBC, Fail Army, The Pet Pet Collective, People TV, HooplaKidz, Sports Illustrated, Futurism и други.

Xumo има приложения за iOS и Android устройства (включително Android TV и Nvidia Shield). Приложението за Android може да се стартира на устройство на Amazon Fire TV, но първо трябва да бъде „зареден“ с помощта на Downloader или приложение за файлов мениджър.

USTVnow

ustvnow_guide

USTVnow е услуга за IPTV, насочена към американските военни, разположени в чужбина. Той предлага безплатен пакет, който включва филиала на Ню Йорк на всички мрежи на каналите в САЩ: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, The CW и My 9. За 29 долара на месец предлага допълнителни 18 канала, включително AMC , Discovery, Fox News, FX, National Geographic, Nickelodeon, TLC и други.

USTVnow има приложения за Roku и Apple TV. Може да се стартира и чрез уеб браузър. За USTV сега няма налични приложения за Android или Amazon Fire TV, но много потребители на Android / Fire TV разчитат на Kodi, за да видят неговото програмиране.

Най-добрите услуги по заявка за използване с IPTV

Въпреки че горните IPTV услуги работят чудесно за гледане на телевизия на живо, понякога може да искате да гледате филми или предавания, които не са достъпни на живо или дори не са в безплатните приложения на мрежите. Ето няколко страхотни приложения, които можете да използвате, за да получите още повече съдържание при поискване.

Popcornflix

popcornflix

Popcornflix е безплатна видео услуга при поискване, създадена от Screen Media Ventures. Той предлага голям каталог на филми, включително филми на ужасите, драми, трилъри, романси, мистерии, вестерни, семейни филми и други жанрове на филма. Включени са няколко забележителни заглавия Момичето с драконовата татуировка, зодиак, Кратък срок 12, Ловът за червен октомври, Школа на рока, и Терорът на Amityville.

Popcornflix се предлага в Roku, Apple TV, Amazon Fire TV и чрез уеб браузър на компютър, Mac или мобилно устройство.

Туби телевизор

Туби телевизионна нощ

Tubi TV разполага с един от най-големите каталози на всеки видео сайт по заявка, съперничещ на този на Netflix. Той се поддържа с реклама и не изисква абонаментна такса. Тези реклами могат да бъдат заобиколени, ако използвате Kodi версията на приложението. 

Има хиляди филми, разпространени в много различни жанрове, включително филми на чужд език, култова класика, инди филми, бойни изкуства, трилъри, романтика, научнофантастична и фентъзи и много други. Огромната му библиотека включва Светът на Уейн 2, Ясна и настояща опасност, Windtalkers, Бандити, Световен търговски център, Хотел Руанда, Showgirls, Преследване на Ейми, и много други популярни заглавия.

Tubi TV разполага и с богата колекция от телевизионни предавания, включително Патешката династия, Вълча кръв, Мъртвата зона, Съдебни досиета, и още.

Услугата е достъпна в повечето телевизионни, мобилни и компютърни платформи. Освен това има различни библиотеки със съдържание в САЩ, Великобритания и Канада, но можете да използвате VPN, за да заобиколите ограниченията му за географско съдържание и да получите достъп до пълната библиотека на наличното съдържание.

пукане

пукане

Crackle е телевизионна услуга по заявка, собственост на Sony. В него има стотици филми и сериали, по-голямата част от които са с висока разделителна способност. Забележителните заглавия включват Таладега Ночи: Баладата за Рики Боби, Възрастни, Robotech, Терминатор: Хрониките на Сара Конър, Resident Evil: Възмездие, и Годзила (1998) сред много други.

Crackle е наличен в повечето телевизионни платформи, мобилни устройства и персонални компютри, включително Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Android и iOS.

Поради големия си брой реклами, препоръчваме ви да използвате добавката Kodi за Crackle, която ще изтрие рекламите вместо вас.

Viewster

viewster

Viewster е швейцарска VOD услуга, която е специализирана в игри и аниме съдържание. Някои от по-популярните му заглавия включват Maricraft, Cromartie гимназия, Street Fighter: Новите предизвикателства, и Животът на Бекии.

Viewster е наличен в Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android, iOS и в уеб браузър.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 6 =