Hogyan állítsuk be az IPTV-t a Perfect Player-en

Tökéletes lejátszó IPTV

Figyelem: Mindig használjon VPN-t az IPTV-vel

Mielőtt elkezdené az IPTV-szolgáltatások használatát, fontos megtenni a magánélet védelmét.

Az internetszolgáltató láthatja az IPTV-adatokat, amelyeket a hálózaton keresztül küld vagy fogad. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató naplózhatja azokat a műsorokat vagy filmeket, amelyeket éppen néz, és honnan közvetíti őket. Ezenkívül az a tény is, hogy videót streaming, beállíthatja az internet sebességét. Ezen felül, ha nyilvános wifi-t használ, a hálózatot megosztó hackerek könnyen láthatják a jelszavakat, a hitelkártya-információkat és az interneten keresztül küldött egyéb személyes adatokat..

A VPN titkosítja az Ön adatait, így a hackerek, az internetszolgáltató vagy bárki más számára nehezen tudhatja meg, mit csinál. Ez megtartja a magán viselkedését: privát.

Nem minden VPN jó az IPTV felhasználók számára. Legtöbbjüknek nincs TV-készülékeihez tartozó alkalmazások, és sokan túl lassúak a HD-videó folytatásához. Az ExpressVPN rendelkezik egy alkalmazással az Amazon Fire Stick, az Nvidia Shield, az Android TV és az Odroid számára. Ezenkívül azt találtuk, hogy ez az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN.

Próbáld ki kockázat nélkül: Töltsön 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a videó streamingjét a kalóz IPTV forrásokból sem. Kérjük, vegye figyelembe a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

A Perfect Player telepítése

Mielőtt beállítja a Perfect Player alkalmazást az IPTV-szolgáltatással való együttműködéshez, letöltenie kell és telepítenie kell azt. A Perfect Player jelenleg csak Android-eszközökön érhető el. A telepítésre vonatkozó utasítások a használt Android-eszköz típusától függően változnak.

Így telepítheti a Perfect Player alkalmazást Android telefonokra, táblagépekre vagy tévékészülékre, valamint az 1., 2. vagy 3. generációs Amazon Fire TV / Stick eszközre..

Android TV doboz, telefon vagy táblagép

Ha van egy Android telefonja, táblagépe vagy Android TV-fiókja, amely hozzáféréssel rendelkezik a Google Playhez, a Perfect Player telepítése egyszerű. Csak nyissa meg a Google Play alkalmazást, és keressen rá Tökéletes játékos. Kék-zöld logóval rendelkezik, és a Niklabs Software fejlesztette ki. A készülékre kattintva rákattinthat erre a linkre is, hogy közvetlenül odajusson.

Amikor megérkezett a Perfect Player oldalra a Google Play Áruházban, csak kattintson telepítés telepítéséhez a készülékre.

Lásd még: A legjobb VPN-k Android dobozokhoz

Amazon Fire TV / Stick (1. és 2. generáció)

Ugyanolyan egyszerű volt a Perfect Player telepítése a Fire TV-hez, mint az Android telefonra telepítése. Az Amazon azonban a közelmúltban eltávolította a Perfect Player alkalmazást az Amazon App Store-ból, megnehezítve a telepítést. A helyzet még rosszabbá tétele érdekében a Niklabs Software nem kínál webhelyén a program apk fájljait.

A probléma ellenére még mindig meglehetősen egyszerű a Perfect Player telepítése 1. vagy 2. generációs Amazon Fire TV-re Android telefon vagy tabletta segítségével. Az alábbiakban olvashatjuk, hogyan lehet ezt megtenni:

  • Android telefonján vagy táblagépén nyissa meg a Google Play Áruház app
  • Keresse meg és telepítse Tökéletes játékos
  • Keresse meg és telepítse Apps2Fire
  • Az Amazon Fire TV készüléken menjen a beállítások → eszköz → fejlesztői beállítások. Bekapcsol ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat és ADB hibakeresés
  • Nyomja meg a Vissza gombot, hogy kilépjen a fejlesztői lehetőségektől és térjen vissza a eszköz menü. Innentől válassza a lehetőséget Ról ről
  • Írja le a IP-cím az Amazon Fire TV készülékéhez
  • Nyissa meg az Android telefonján vagy táblagépén Apps2Fire. A képernyő alsó részén egy függőleges alkalmazáslista jelenik meg, a tetején pedig egy vízszintes menü.
  • Húzza balra, hogy a menü jobb oldala látható legyen. választ beállít
  • Írja be az Amazon Fire TV IP-címét
  • Húzza vissza jobbra, és újra felfedi a menü bal oldalát. választ helyi alkalmazások
  • Az alkalmazások listájából válassza a Perfect Player lehetőséget. Egy-két percen belül települ a Fire TV-hez

Amazon Fire TV / Stick (3. generáció)

Mivel az Apps2Fire népszerűvé vált, az Amazon megállt annak használatának megakadályozása érdekében. A Fire TV-készülékek újabb modelljeivel rendelkező felhasználók azt tapasztalták, hogy az Apps2Fire „Nem sikerült csatlakozni a Fire TV-hez” hibaüzenetet jelenít meg. Fut, és helyes az IP-cím? ”, Amikor megpróbálják csatlakozni. Ennek eredményeként az előző módszer nem használható a Perfect Player telepítéséhez a 3. generációs Fire TV készülékekre.

Függetlenül attól, hogy a Perfect Player-et továbbra is telepítheti egy harmadik generációs Amazon Fire TV-re vagy Fire Stick-re. Az egyetlen fogás, hogy mind Android telefonra, mind táblagépre szüksége van és PC-vel erre. Így telepítheti a Perfect Player szoftvert egy harmadik generációs Amazon Fire TV / Stick eszközre:

 • Android telefonjáról vagy táblagépéről nyissa meg a Google Play Áruház app
 • Keresse meg és telepítse Tökéletes játékos
 • Keresse meg és telepítse MyAppSharer
 • Nyissa meg a MyAppSharer alkalmazást. Látni fogja az Android-eszközre telepített alkalmazások listáját
 • választ Tökéletes játékos
 • Koppintson a jobb alsó sarokban található ikonra, amely úgy néz ki, mint három sor, pontokkal a végén összekötve. Néhány másodpercbe telti, amíg a MyAppSharer létrehoz egy apk fájlt a Perfect Player számára
 • Válassza ki a használni kívánt „megosztás” módját (saját magával). Megállapítottuk, hogy a legjobban működött az apk fájl elküldése magadnak, majd egy számítógép segítségével az e-mailből történő letöltéshez. De ha működik az „exportálás az sd-kártyára”, egyszerűbbnek kell lennie, mint az e-mailen
 • Miután megszerezte az apk fájlt a számítógépen, húzza ki a Fire TV / Stick csatlakozóját a televízióból és a konnektorból. Dugja be a számítógépbe a Fire TV készülék USB-kábelével
 • Várja meg, amíg a Windows vagy a Mac OSX telepíti az eszköz illesztőprogramját. Amikor kész, nyissa meg a fájl helyét, és húzza át a Fire TV-re
 • Húzza ki a Fire TV / Stick csatlakozóját, és dugja vissza a konnektorba és a TV-be
 • Miután a Fire TV elindult, menjen a beállítások → eszköz → fejlesztői beállítások. Bekapcsol ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat és ADB hibakeresés
 • Keressen egy nevű alkalmazást ES File Explorer. Telepítse ezt az alkalmazást
 • Töltse be az ES File Explorer programot. kettyenés belső tároló
 • Keresse meg azt a helyet, ahol a fájlt mentette, és kattintson rá
 • Amikor az ES File Explorer megkérdezi, hogy mit kell tennie a fájllal, kattintson az OK gombra telepítés. A Perfect Playernek néhány másodpercen belül települnie kell

Lásd még: A legjobb VPN Firestick-hez

Az IPTV beállítása a Perfect Player-en

Miután telepítette a Perfect Player alkalmazást, ideje beállítani azt az IPTV szolgáltatással. Először tekintse át az IPTV szolgáltatás támogatási dokumentumait, és keresse meg az M3U URL-t és az EPG URL-t. Néhány IPTV-szolgáltatásnak nincs EPG URL-je, mivel nincs elektronikus műsorfüzet. Ha a szolgáltatás egyike ezeknek, keresse meg az M3U URL-t. A Perfect Player használatához M3U URL szükséges, tehát ha szolgáltatása nem rendelkezik, akkor nem tudja a Perfect Player programot csatornáinak megtekintésére használni..

Most, hogy megvan ez az információ, nyissa meg a Perfect Player alkalmazást. Látni fogja a fő kezelőpanelt, a lejátszás és a stop gombokkal stb. Mozgassa a kurzort egészen jobbra úgy, hogy az kiemelje a fogaskerek ikon. Kattintson erre az ikonra a beállítások képernyő.

Tökéletes játékos 2

Amikor megnyílik a beállítások képernyő, látni fogja a lehetőségek listáját, beleértve az „általános”, „GUI”, „lejátszás” és „teljes verzió feloldása” elemet. Tábornok az általános beállítások menü megnyitásához.

Hogyan állítsuk be az IPTV-t a Perfect Player-en

Most kattintson a gombra lejátszási lista (URL vagy fájl elérési útja) és írja be az M3U URL-jét a mellékelt mezőbe.

Tökéletes X játékos

Ha egynél több IPTV-szolgáltatása van, érdemes megadnia ennek a nevét, így nem keverheti össze másokkal. Ebben az esetben mozgassa a kurzort a Név (választható) és írja be a szolgáltatás megfelelő nevét.

Ha befejezte az M3U URL és (opcionális) név megadását, kattintson a gombra rendben hogy bezárja a párbeszédpanelt. Ha rendelkezik EPG URL-lel, kattintson a gombra EPG (URL vagy fájl elérési útja) és írja be ezt az információt, majd kattintson a gombra rendben újra.

Most kattintson a Vissza gombra, amíg visszatér a Perfect Player fő kezelőpaneljére. Látnia kell egy „frissítés” üzenetet. Várjon néhány másodpercet, amíg a csatornamenü betöltődik a Perfect Playerbe.

Tökéletes játékos 5

Ehhez csak egy IPTV szolgáltatást kell beállítani a Perfect Player segítségével.

A gyors Google-kereséssel hozzáférést kell biztosítani azoknak a hivatalos URL-eknek a listájához, amelyeket csatlakoztathat a Perfect Player alkalmazáshoz. Ezek a linkek gyakran változnak, ezért lehet, hogy rendszeresen frissítenie kell az alkalmazásával párosított linkeket.

Saját IPTV csatornalista létrehozása (M3U fájl)

Saját IPTV csatornalista létrehozásához kezdje meg egy egyszerű szöveges alkalmazás, például a Jegyzettömb vagy a TextEdit megnyitásával. Írja be a dokumentum tetejére az # EXTM3U szöveget. A dokumentum többi részében mindegyik csatornára soroljon egy m3u8 hivatkozást. Ezek a m3u8 hivatkozások megtalálhatók az IPTV fórumokon és az IPTV-orientált weboldalakon, és felsorolunk néhányat az alábbiakhoz.

Ha befejezi, akkor kap egy dokumentumot, amely így néz ki.

IPTV csatornalista

Mentse a fájlt. Most nyisson meg egy böngészőt, és keresse meg a pastebin.com oldalt. A mezőn, ahol azt mondja új paszta, vágja ki és illessze be a szöveges fájl tartalmát.

pastebin 2

Görgessen le az aljára, és nyomja meg a gombot hozzon létre új pasztát gomb.

pastebin 3

Ha olyan választ kap, amely szerint „a beillesztés elindította az automatikus SPAM-észlelési szűrőt”, töltse ki a captcha-t és kattintson az Beküldés. Most kapnia kell egy üzenetet, amely azt mondja: „a vendég paszta meg lett feladva”.

pastebin 4

Másolja a képernyő tetején található URL-t, és mentse el biztonságosan. Ez az az imént létrehozott új IPTV csatornalista URL-je. Most beírhatja ezt az URL-t a Perfect Playerbe a „lejátszási lista (URL vagy fájl elérési útja)” mezőben beállítások → általános az új IPTV-szolgáltatás nézésének megkezdése.

Túl sok munka? Próbálja ki ezeket a tökéletes játékos alternatívákat

A Perfect Player használata messze nem a tökéletes TV-nézés élményét jelenti. Ha úgy találja, hogy egy kicsit túl sok erőfeszítésre van szükség a Perfect Player beállításához és használatához, érdemes kipróbálni néhány ilyen élő TV-lehetőség közül.

FuboTV

Fubo TV 3

A FuboTV egy IPTV szolgáltatás, amely a sport rajongók számára szól, bár számos nem-sport csatornával is rendelkezik. Több mint 80 csatornát kínál, köztük az NBCSN, az NFL Network, az NBA TV, az USA, az FX, a SYFY és még sokan mások. Az első hét napra ingyenes próbaverzió érhető el, és a szolgáltatás első hónapjában 5 dollár kedvezmény érhető el. Az első hónap utáni hónap ára 44,99 USD.

A fuboTV beállítása egyszerű. Csak töltse le az alkalmazást Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV vagy Android vagy iOS mobil eszközökhöz. Ha csatornáit PC-n szeretné megtekinteni, csatlakozzon a fuboTV webhelyéhez egy szokásos webböngészővel.

Az élő TV-csatornákon kívül a fuboTV bejelentkezési adataival igény szerint is megtekintheti a History Channel, az AMC, FX, HGTV és más csatornákat. Ez egyértelmű előnye a fuboTV használatának a legtöbb IPTV szolgáltatáshoz képest, mivel ezek a szolgáltatások általában nem nyújtanak igény szerinti tartalmat.

USTVnow

USTVnow 3

Az USTVnow ingyenes és prémium IPTV szolgáltatást kínál a tengerentúli amerikai katonai állomás számára, de bárki létrehozhat egy fiókot név és e-mail cím megadásával. Az ingyenes TV csomag magában foglalja a főbb amerikai műsorszóró hálózatok New York-i leányvállalatát: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, The CW és a My 9. A prémium csomag újabb 18 csatornát ad ezekhez, beleértve az USA-t, a Fox News, a Comedy-t. Központi, történelem, élettartama és mások, havonta 29 USD.

Az USTVnow beállításához le kell töltenie a Roku vagy az Apple TV hivatalos alkalmazását, meg kell nézni egy böngészőn keresztül, vagy használni kell az USTVnow Kodi kiegészítőt. Függetlenül attól, hogy melyik módszert használja, az USTVnow beállítása lényegesen egyszerűbb, mint a Perfect Player használata.

Pluto.tv

Pluto tv 2

A Pluto.tv egy ingyenes IPTV szolgáltatás, több mint 100 csatornával, köztük a CBSN, a Bloomberg, az Anime All Day, a DramaFever, a World Poker Tour és még sokan másokkal. A Pluto.tv eszközön történő beállításához egyszerűen csatlakozzon egy webböngészővel, vagy töltse le a hivatalos alkalmazást a Roku, az Amazon Fire TV, az Apple TV vagy az Android vagy iOS mobil eszközhöz..

Xumo

xumo tv 2

Az Xumo egy másik ingyenes IPTV szolgáltatás, hasonló a Pluto.tv-hez. Több mint 140 csatornát kínál, köztük a Sports Illustrated, az MMAjunkie, a TMZ, a People TV, a TYT hálózat, az idő, a CNET, a vezetékes, a Vogue, a Cooking Light, a Southern Living és még sokan mást. Az Xumo TV rendelkezik Android, iOS és Roku alkalmazásokkal. Amazon Fire TV készüléken való megtekintéshez töltse le a Fire TV Silk böngészőt, nyissa meg azt, és keresse meg az xumo.tv oldalt..

Sling TV

Sling TV 3

A Sling TV egy prémium IPTV szolgáltatás, amelyet azoknak a felhasználóknak szánnak, akik alacsony károkat akarnak néhány kábelcsatornával. Két alapcsomagot kínál: Sling Blue és Sling Orange.

A Sling Blue 40+ csatornát kínál 25 dollárért havonta, beleértve az FS1, az FX, a Bravo, a National Geographic, a Cartoon Network és mások csatornákat. Annak érdekében, hogy a csomag költsége alacsony maradjon, a Sling Blue nem tartalmazza az ESPN-t és a Disney-t. A Sling Orange az ESPN 1-3 és a Disney szolgáltatást nyújtja, de összességében kisebb csatornákkal rendelkezik: alig több mint 30 csatorna 40+ felett. A Sling Orange ugyanolyan, mint a Sling Blue.

A fuboTV-hez hasonlóan, a Sling TV bejelentkezéssel is felhasználhatja az igény szerinti tartalom feloldását a kapott csatornáktól.

A Sling TV beállításához töltse le a hivatalos alkalmazást a Roku, az Amazon Fire TV, az Apple TV, a Windows PC, a Mac, az Android vagy iOS mobilkészülékre..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 38

Adblock
detector