Kako postaviti IPTV na Perfect Player

Perfect Player IPTV

Upozorenje: Uvijek koristite VPN s IPTV-om

Prije nego što počnete koristiti IPTV usluge, važno je poduzeti korake kako biste zaštitili svoju privatnost.

Vaš ISP može vidjeti sve IPTV podatke koje šaljete ili primate putem mreže. To znači da vaš davatelj internetskih usluga može bilježiti ono što prikazuje ili filmove koje gledate i odakle ih prenosite. Također može umanjiti brzinu Interneta na temelju činjenice da struji video. Osim toga, ako koristite javni wifi, hakeri koji dijele vašu mrežu mogu lako vidjeti lozinke, podatke o kreditnoj kartici i druge osobne podatke koje šaljete putem Interneta.

VPN šifrira vaše podatke što otežava hakerima, vašem davatelju internetskih usluga ili bilo kome drugom da znaju što radite. Ovo zadržava vaše privatno ponašanje upravo to: privatno.

Nisu svi VPN-ovi dobri za IPTV korisnike. Većina nema aplikacija za TV uređaje, a mnoge su prespor za strujanje HD videozapisa. ExpressVPN ima aplikaciju za Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Android TV i Odroid. Uz to, otkrili smo da je jedan od najbržih i najsigurnijih VPN-ova u okolici.

ISPROBAJTE TVOJ RIZIK: Ostvari ovdje besplatno 3 mjeseca uz godišnji plan ExpressVPN-a. Ugovor uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez obračuna, pa ćete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje autorskih prava, uključujući streaming videa iz piratskih IPTV izvora. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, uzmite u obzir lokalne zakone, žrtve i rizike od piratstva.

Kako instalirati Perfect Player

Prije nego što postavite Perfect Player da radi s vašom IPTV uslugom, morat ćete ga preuzeti i instalirati. Trenutno je Perfect Player dostupan samo za Android uređaje. Uputa za njegovo instaliranje ovisit će o vrsti Android uređaja koji imate.

Evo kako instalirati Perfect Player na Android telefon, tablet ili televizor, kao i na Amazon Fire TV / Stick 1., 2. ili 3. generacije..

Android TV kutija, telefon ili tablet

Ako imate Android telefon, tablet ili Android TV kutiju s pristupom Google Playu, instaliranje Perfect Player-a je jednostavno. Jednostavno otvorite aplikaciju Google Play i potražite Savršeni igrač. Ima plavozeleni logotip, a razvio ga je Niklabs Software. Također možete kliknuti ovu vezu unutar svog uređaja da biste tamo izravno otišli.

Kada stignete na stranicu Savršeni igrač u trgovini Google Play, samo kliknite instalirati da ga instalirate na svoj uređaj.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Android kutije

Amazon Fire TV / Stick (1. i 2. generacija)

Nekada je Perfect Player tako jednostavno instalirao na vatreni televizor kao i instaliranje na Android telefonu. Međutim, Amazon je nedavno uklonio Perfect Player iz trgovine aplikacija Amazon, što ga otežava instalaciju. Da stvar bude još gora, Niklabs Software na svojoj web stranici ne nudi apk datoteku programa.

Unatoč ovom problemu, još uvijek je prilično jednostavno instalirati Perfect Player na Amazon Fire TV prve ili druge generacije pomoću Android telefona ili tableta. Evo upute za to:

  • Na svom Android telefonu ili tabletu otvorite Google Play trgovina app
  • Potražite i instalirajte Savršeni igrač
  • Potražite i instalirajte Apps2Fire
  • Idite na uređaj Amazon Fire TV postavke → uređaj → mogućnosti programera. Upaliti aplikacije iz nepoznatih izvora i Uklanjanje pogrešaka ADB-a
  • Pritisnite gumb za povratak da biste se izvukli iz opcija za programere i vratili se na uređaj izbornik. Odande odaberite Oko
  • Zapišite IP adresa za vaš Amazon Fire TV uređaj
  • Na svom telefonu ili tabletu Android otvorite Apps2Fire. Vidjet ćete vertikalni popis aplikacija u donjem dijelu zaslona i vodoravni izbornik pri vrhu.
  • Pomaknite prstom ulijevo kako biste vidjeli desnu stranu izbornika. Odaberi postaviti
  • Upišite IP adresu Amazon Fire TV
  • Pomaknite prstom udesno, ponovno otkrivajući lijevu stranu izbornika. Odaberi lokalne aplikacije
  • Na popisu aplikacija odaberite Perfect Player. Instalirat će se na vaš Fire TV za minutu ili dvije

Amazon Fire TV / Stick (3. generacija)

Otkad je Apps2Fire postao popularan, Amazon je prešao da spriječi njegovu upotrebu. Korisnici novijih modela Fire TV uređaja otkrili su da Apps2Fire proizvodi poruku o pogrešci koja kaže "Neuspjelo povezivanje s Fire TV-om. Je li pokrenuta i je li IP adresa točna? ”Svaki put kad se pokušaju povezati. Kao rezultat toga, nije moguće koristiti prethodnu metodu za instaliranje Perfect Player-a na 3. generaciju Fire TV uređaja.

Bez obzira na to, Perfect Player možete i dalje instalirati na Amazon Fire TV treće generacije ili Fire Stick. Jedina zamisao je da vam trebaju i Android telefon ili tablet i računalo to učiniti. Evo kako instalirati Perfect Player na Amazon Fire TV / Stick treće generacije:

 • Na svom telefonu ili tabletu s Androidom otvorite Google Play trgovina app
 • Potražite i instalirajte Savršeni igrač
 • Potražite i instalirajte MyAppSharer
 • Otvorite MyAppSharer. Vidjet ćete popis aplikacija koje su instalirane na vašem Android uređaju
 • Odaberi Savršeni igrač
 • Dodirnite ikonu u donjem desnom kutu koja izgleda kao tri crte s točkicama na kraju povezane zajedno. Trebat će nekoliko sekundi da MyAppSharer stvori apk datoteku za Perfect Player
 • Odaberite metodu „dijeljenja“ (sa sobom) koju želite koristiti. Otkrili smo da je najbolja e-pošta poslala samu apk datoteku, a zatim pomoću PC-a da bismo je preuzeli s e-pošte. Ali ako možete izvoziti na SD karticu na posao, to bi trebao biti jednostavniji od e-pošte
 • Nakon što nabavite apk datoteku na računalu, odspojite Fire TV / Stick iz televizije i utičnice. Uključite ga u računalo pomoću USB kabela uređaja TV Fire
 • Pričekajte da Windows ili Mac OSX učitaju upravljački program za uređaj. Kad završi, otvorite lokaciju datoteke i povucite je i ispustite na Fire TV
 • Odspojite Fire TV / Stick i uključite ga u utičnicu i TV
 • Nakon što se vatrogasna televizija pokrene, idite na postavke → uređaj → mogućnosti programera. Upaliti aplikacije iz nepoznatih izvora i Uklanjanje pogrešaka ADB-a
 • Potražite aplikaciju zvanu ES File Explorer. Instalirajte ovu aplikaciju
 • Učitajte ES File Explorer. Klik unutarnja pohrana
 • Dođite do mjesta gdje ste spremili datoteku i kliknite je
 • Kad vas program ES File Explorer pita što učiniti s datotekom, kliknite instalirati. Perfect Player trebao bi se instalirati u roku od nekoliko sekundi

Vidi također: Najbolji VPN za Firestick

Kako postaviti IPTV na Perfect Player

Nakon što instalirate Perfect Player, vrijeme je da ga postavite sa svojom IPTV uslugom. Prvo pogledajte dokumente podrške za IPTV uslugu i pronađite M3U URL i EPG URL. Neke IPTV usluge nemaju EPG URL adrese jer nemaju elektroničke programske vodiče. Ako je vaša usluga jedna od ovih, pronađite M3U URL. Za upotrebu Perfect Player potreban je M3U URL, pa ako ga vaša usluga ne pruži, nećete moći koristiti Perfect Player za gledanje njegovih kanala.

Sada kada imate ove informacije, otvorite Perfect Player. Vidjet ćete glavnu upravljačku ploču s tipkama za reprodukciju i zaustavljanje itd. Pomaknite pokazivač skroz udesno tako da označi ikona zupčanika. Kliknite ovu ikonu da otvorite postavke zaslon.

Perfect Player 2

Kada se otvori zaslon s postavkama, vidjet ćete popis opcija, uključujući "općenito", "GUI", "reprodukciju" i "otključavanje pune verzije". Kliknite Općenito za otvaranje izbornika općih postavki.

Kako postaviti IPTV na Perfect Player

Sada kliknite popis za reprodukciju (URL ili put datoteke) i unesite svoj M3U URL u ponuđeni okvir.

Savršeni igrač X

Ako imate više od jedne IPTV usluge, možda biste željeli unijeti ime za ovu da je ne biste miješali s drugima. U tom slučaju pomaknite pokazivač na Naziv (nije obavezno) i upišite prikladan naziv za uslugu.

Kad završite s unosom URL-a M3U i (izborno) ime, kliknite u redu da biste zatvorili okvir za dijalog. Ako imate EPG URL, kliknite EPG (URL ili put datoteke) i unesite te podatke, a zatim kliknite u redu opet.

Sada kliknite gumb za povratak dok se ne vratite na glavnu upravljačku ploču Perfect Player-a. Trebali biste vidjeti poruku koja kaže "ažuriranje". Pričekajte nekoliko sekundi da se izbornik vašeg kanala učita u Perfect Player.

Perfect Player 5

To je sve što je za postavljanje IPTV usluge s Perfect Playerom.

Brzo pretraživanje Googlea trebalo bi vam pristupiti popisima službenih URL-ova koje možete priključiti u svoju aplikaciju Perfect Player. Te se veze često mijenjaju, pa ćete možda trebati redovito ažurirati veze koje ste uparili s vašom aplikacijom.

Kako stvoriti vlastiti popis kanala IPTV (datoteka M3U)

Da biste stvorili vlastiti popis kanala IPTV, započnite otvaranjem programa s običnim tekstom, poput Notepad-a ili TextEdita. Upišite # EXTM3U pri vrhu dokumenta. U ostatku dokumenta navedite vezu m3u8 za svaki kanal koji želite na listi. Ove m3u8 veze mogu se naći na IPTV forumima i web lokacijama orijentiranim na IPTV, a mi ćemo navesti nekoliko njih da biste započeli u nastavku.

Kad završite, imat ćete dokument koji izgleda ovako.

popis kanala iptv

Spremite datoteku. Sada otvorite preglednik i pomaknite se do web mjesta pastebin.com. U polju gdje piše nova pasta, izrežite i zalijepite sadržaj tekstualne datoteke.

pastebin 2

Pomaknite se prema dnu i gurnite gumb stvoriti novu pastu dugme.

pastebin 3

Ako dobijete odgovor koji kaže da je "vaša pasta pokrenula automatski filter za otkrivanje neželjene pošte", popunite captcha i kliknite podnijeti. Sada biste trebali dobiti poruku koja kaže da je "vaša pasta za goste je postavljena."

pastebin 4

Kopirajte URL na vrhu zaslona i spremite ga negdje na sigurno. Ovo je URL za novi popis IPTV kanala koji ste upravo stvorili. Sada možete unijeti ovaj URL u Perfect Player u polje "playliste (URL ili put datoteke)" unutar postavke → općenito za početak gledanja vaše nove IPTV usluge.

Previše posla? Isprobajte ove Perfect Player alternative

Upotreba Perfect Player-a daleko je od savršenog iskustva gledanja televizije. Ako ustanovite da je potrebno malo previše napora u postavljanju i korištenju Perfect Player-a, razmislite o isprobavanju nekih od ovih alternativnih opcija televizora uživo.

FuboTV

Fubo TV 3

FuboTV je IPTV usluga namijenjena ljubiteljima sporta, iako ima i mnogo ne-sportskih kanala. Nudi preko 80 kanala, uključujući NBCSN, NFL mrežu, NBA TV, SAD, FX, SYFY i mnoge druge. Besplatno je besplatno probno razdoblje dostupno prvih sedam dana, a prvi mjesec usluge dolazi s popustom od 5 USD. Cijena svakog mjeseca nakon prvog iznosi 44,99 USD.

Postavljanje fuboTV-a je jednostavno. Samo preuzmite aplikaciju za Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV ili mobilne uređaje Android ili iOS. Ako želite gledati svoje kanale na računalu, spojite se na web stranicu fuboTV koristeći standardni web preglednik.

Osim TV kanala uživo, možete koristiti i svoju prijavu za fuboTV za gledanje sadržaja na zahtjev s History Channel-a, AMC-a, FX-a, HGTV-a i drugih kanala koje primate. Ovo je posebna prednost korištenja fuboTV-a u odnosu na većinu IPTV usluga, jer ove usluge obično ne nude sadržaj na zahtjev.

USTVnow

USTVnow 3

USTVnow nudi i besplatnu i premium IPTV uslugu namijenjenu američkoj vojsci stacioniranoj u inozemstvu, ali svatko može stvoriti račun pružanjem imena i adrese e-pošte. Besplatni TV paket uključuje njujoršku podružnicu glavnih američkih televizijskih mreža: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, CW i My 9. Premium paket dodaje još 18 kanala tim kanalima, uključujući USA, Fox News, Comedy Central, History, Lifetime i drugi, za cijenu od 29 USD mjesečno.

Postavljanje USTVnow-a zahtijeva preuzimanje ili službenu aplikaciju za Roku ili Apple TV, gledanje putem web-preglednika ili korištenje dodatka USTVnow Kodi. Bez obzira koju od ovih metoda koristite, postavljanje USTVnow-a znatno je jednostavnije od korištenja Perfect Player-a.

Pluto.tv

pluto tv 2

Pluto.tv je besplatna IPTV usluga s preko 100 kanala, uključujući CBSN, Bloomberg, Anime All Day, DramaFever, World Poker Tour i mnoge druge. Da biste na svoj uređaj postavili Pluto.tv, jednostavno se povežite pomoću web preglednika ili preuzmite službenu aplikaciju za Roku, Amazon Fire TV, Apple TV ili mobilni uređaj Android ili iOS.

Xumo

xumo tv 2

Xumo je još jedna besplatna IPTV usluga slična Pluto.tv. Nudi preko 140 kanala, uključujući Sports Illustrated, MMAjunkie, TMZ, People TV, TYT Network, Time, CNET, Wired, Vogue, Cooking Light, Southern Living i mnoge druge. Xumo TV ima aplikaciju za Android, iOS i Roku. Da biste gledali na uređaju Amazon Fire TV, preuzmite Silk preglednik za Fire TV, a zatim ga otvorite i pomaknite se do xumo.tv.

Sling TV

Sling TV 3

Sling TV je vrhunska IPTV usluga namijenjena korisnicima koji žele nisku cijenu sa samo nekoliko kabelskih kanala. Nudi dva osnovna paketa: Sling Blue i Sling Orange.

Sling Blue nudi 40+ kanala za 25 USD mjesečno, uključujući FS1, FX, Bravo, National Geographic, Cartoon Network i druge. Da bi cijena paketa bila niska, Sling Blue ne uključuje ESPN i Disney. Sling Orange nudi ESPN 1-3 i Disney, ali sveukupno ima manji broj kanala: nešto više od 30 kanala umjesto 40+. Sling Narančasta košta isto koliko i Sling Blue.

Kao i kod fuboTV-a, možete upotrijebiti svoju prijavu za Sling TV kako biste otključali sadržaj na zahtjev s primljenih kanala.

Da biste postavili Sling TV, preuzmite službenu aplikaciju za mobilni uređaj Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Windows PC, Mac ili Android ili iOS.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 60

Adblock
detector