Kodi Solutions IPTV: Ce este Kodi Solutions? Este următorul dvs. IPTV?

Kodi Solutions IPTV a devenit popular printre consumatorii care doresc să evite prețul ridicat al serviciilor TV prin cablu și TV prin satelit. Cu o colecție de canale din întreaga lume cu un cost de doar 5 dolari pe lună, pare o mare sumă. Dar mulți se întreabă dacă Kodi Solutions poate rămâne în afaceri în timp ce oferă atât de multe canale la un preț atât de mic.

Kodi Solutions IPTV

Kodi Solutions IPTV pe scurt

Vom intra în detalii mai multe despre Kodi Solutions mai jos, dar aici este o descriere rapidă a ceea ce trebuie să știți: Kodi Solutions IPTV este foarte ieftin, dar aplicațiile sale pot fi descărcate doar din surse terțe și pot avea probleme de securitate. În plus, Kodi Solutions oferă o gamă largă de canale, însă este greu de stabilit modul în care serviciul este capabil să-și ofere canalele la un cost scăzut, în timp ce plătește, de asemenea, rețelele de comision uneori costisitoare, precum ESPN care adesea se încarcă..

Aplicația Kodi Solutions este, de asemenea, un pic riscantă de utilizat. Abonații care se bazează pe acesta vor trebui să ia măsuri suplimentare pentru a se proteja împotriva potențialelor activități rău intenționate din aplicație, furtunile ISP și accelerarea vitezei, atacurile hackerilor și alte probleme de confidențialitate și securitate..

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate IPTV. Vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Avertisment: utilizați întotdeauna un VPN cu serviciul dvs. IPTV

Există anumite riscuri de securitate pentru utilizarea serviciilor IPTV. De exemplu, ISP-ul dvs. vă poate înregistra tot comportamentul online, inclusiv programele pe care le urmăriți și de unde le transmiteți. Poate apoi să vândă aceste informații către terți, atât timp cât vă anunță prima dată această modificare a contractului de servicii prin e-mail. Dacă ISP-ul dvs. este hacked, aceste informații pot fi furate, dezvăluind informații personale despre dvs. în lume.

Dacă ISP-ul dvs. știe că transmiteți videoclipuri, acesta poate, de asemenea, să accelereze viteza pe Internet pentru a economisi lățimea de bandă.

Din aceste motive, ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN atunci când utilizați servicii IPTV. Un VPN va cripta datele pe care le trimiteți și primiți de la serviciul dvs. IPTV sau de la orice alt site web, păstrând activitatea dvs. online privată și protejându-vă împotriva unor ISP-uri și hackeri.

Am testat destul de multe servicii VPN și am constatat că ExpressVPN este cel mai rapid și mai sigur. Are aplicații disponibile pentru dispozitive TV, PC-uri, smartphone-uri și tablete. Are peste 140 de servere în peste 90 de țări. Nu păstrează jurnalele. Este o modalitate excelentă de a vă asigura că activitatea de streaming este privată și în siguranță.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Ia 3 luni gratuit aici cu planul anual al ExpressVPN. Acordul include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Ce este serviciul IPTV Kodi Solutions?

Kodi Solutions IPTV oferă sute de canale TV, inclusiv canale din SUA (Bloomberg, Bravo, Animal Planet, ESPN, Fox Sports etc.), Marea Britanie (BBC One, iTV, Sky ONE, SSHD Premier League și altele), India , Franța, Bangladesh, Germania, Canada (CBC Montreal, Comedy Gold, Sportsnet One și altele), Pakistan, Armenia și Portugalia.

De asemenea, poartă canale premium de filme (HBO, Cinemax) și canale sportive (MLB Extra Innings, NFL Pass, NBA Pass etc.).

Pachetul de pornire al Kodi Solutions costă 5 USD / lună pentru un singur flux pe un dispozitiv. Pentru streaming pe până la trei dispozitive simultan, costul este de 8 USD / lună. Puteți transmite Kodi Solutions pe maxim 5 dispozitive simultan, pentru 10 USD / lună.

Aplicația Kodi Solutions are un meniu care oferă categorii precum SUA - Divertisment, Marea Britanie - Divertisment, SUA - Filme și altele. 

Aplicația Kodi Solutions este disponibilă numai pentru dispozitivele Android. Nu poate fi rulat pe un computer, Mac, iPhone, iPad sau Roku. Cu toate acestea, există un addon Kodi pentru acest serviciu care vă va permite să transmiteți fluxul de pe orice dispozitiv care poate rula Kodi.

În cazul în care utilizați Kodi Solutions IPTV?

Având în vedere costul scăzut al serviciului și numărul uriaș de canale, există multe întrebări cu privire la modul în care Kodi Solutions IPTV este capabil să rămână în afaceri, în timp ce plătește taxele de transport, uneori costisitoare, solicitate de rețele. Unele servicii similare cu Kodi Solutions IPTV, cum ar fi Fab TV și altele, au fost luate offline după procesele care au susținut că nu au plătit aceste taxe de transport. În cazul Fab, a recomandat chiar ca utilizatorii săi să nu solicite sau să se confrunte cu repercusiuni legale datorită naturii ilicite a serviciului lor. 

Solutii kodi iptv fab iptv

Nu există nicio modalitate de a ști dacă acesta este și cazul IPTV Kodi Solutions. Cu toate acestea, există anumite date care trebuie luate în considerare despre acest serviciu pentru oricine este interesat să se înscrie.

Majoritatea serviciilor IPTV legitime percep cel puțin 25 de dolari pentru un pachet de canale care nu include niciun film premium sau canale sportive. Pentru a obține un pachet cu toate canalele de film și sport, inclusiv HBO, Showtime, Cinemax, MLB Extra Innings, NBA Pass și altele, în mod normal, un utilizator ar trebui să plătească peste 100 USD / lună. Aceasta nu include canale străine, ceea ce ar costa și mai mult.

Motivul pentru care aceste canale sunt atât de scumpe este că serviciile IPTV trebuie să plătească pentru dreptul de a le redistribui. Cu cât mai multe canale oferă un serviciu IPTV, cu atât este mai costisitor să furnizeze pachetul. Drept urmare, servicii IPTV cunoscute precum Sling TV, fuboTV, DirecTV Now și alții încearcă să recupereze acest cost, percepând mai mult consumatorilor pentru canale suplimentare.

Spre deosebire, Kodi Solutions percepe consumatorii numai în funcție de numărul de dispozitive pe care le transmit simultan, nu de numărul de canale la care au acces. Acest lucru implică faptul că utilizatorii sunt probabil plătiți pentru lățimea de bandă, nu pentru drepturi de retransmisie. În plus, prețul pachetului este absurd scăzut pentru numărul de canale oferite, ridicând câteva întrebări notabile și fără răspuns cu privire la modelul de afaceri și la sustenabilitatea companiei Kodi Solutions..

S-ar putea ca Kodi Solutions să opereze cumva un serviciu verificat și să fi descoperit o modalitate de a furniza canale la un cost mai mic decât concurenții precum Sling TV. Cu toate acestea, Kodi Solutions nu a furnizat nicio informație care să explice modul în care funcționează. Deoarece serviciile similare cu Kodi Solutions IPTV s-au confruntat cu răscumpărarea în trecut, utilizatorii potențiali ar trebui să fie precauți.

Probleme de securitate cu Kodi Solutions

Pe lângă aceste întrebări, apk-ul Kodi Solutions și Kodi addon prezintă riscuri de securitate. Am găsit aplicația Android Kodi Solutions pe mai multe site-uri web, toate par să nu aibă nicio relație cu serviciul de streaming în sine. De fapt, o căutare actuală pe Google pentru „Kodi Solutions .apk” nu returnează nici măcar site-ul oficial în primele patru rezultate. Acest lucru crește probabilitatea ca un utilizator să descarce din greșeală un fișier rău intenționat ca apk Kodi Solutions.

În plus, site-ul oficial poartă nu mai puțin de opt fișiere diferite pe subpagina sa apk, ceea ce face dificilă determinarea pe care ar trebui să se bazeze utilizatorul pentru utilizarea serviciului. Acest lucru face ca aplicația să fie și mai riscantă, deoarece încurajează utilizatorii să descarce fișierul de pe site-uri necinstite, unde este mai simplu de descărcat în loc de pe site-ul oficial.

Singura modalitate de a fi absolut sigur că oricare dintre aplicațiile Kodi Solutions sunt complet sigure este să rulezi un scaner antivirus pe dispozitivele tale Android după descărcarea aplicațiilor. Această metodă ar putea pune dispozitivul dvs. în pericol, deoarece puteți instala malware înainte de a determina dacă aplicația este sigură, dar, deoarece Kodi Solutions nu are o aplicație pe Google Play Store oficial, unul dintre apk-uri este pre-ecranizat pentru malware..

Există un addon Kodi care poate fi utilizat cu Kodi Solutions IPTV. Cu toate acestea, acest addon este disponibil doar de la „Kodi Solutions repo”, care (ca și celelalte site-uri copycat) pare să nu fie afiliat cu serviciul în sine.

Alternative la Kodi Solutions pentru TV live

Dacă doriți să urmăriți IPTV fără să vă asumați riscurile legale și de securitate asociate cu Kodi Solutions, iată câteva alternative mai sigure.

FuboTV

fubo tv 2

Dacă aveți în vedere Kodi Solutions pentru canalele sale de sport, FuboTV poate fi serviciul alternativ IPTV de care aveți nevoie. Ofera peste 75 de canale, printre care Fox Sports South, Fox Sports Southeast, FS1, FS2, NBCSN, NFL Network, NBA TV, beIN Sports, PAC-12 Network, Golf Channel și altele. De asemenea, include canale de cablu non-sport ca A&E, rețea alimentară, CBSN, POP și multe altele.

FuboTV este disponibil pe majoritatea dispozitivelor TV, PC-urilor, smartphone-urilor și tabletelor. Pe lângă vizualizarea canalelor fuboTV în direct, puteți utiliza, de asemenea, autentificarea dvs. fuboTV pentru a debloca conținut la cerere din aplicații precum AMC, FX, History Channel, Syfy și altele. Acesta este un avantaj esențial pentru utilizarea fuboTV peste Kodi Solutions, deoarece Kodi Solutions oferă doar conținut live.

Costul pentru pachetul de bază fuboTV este de 39,99 USD pentru prima lună și 44,99 USD pentru fiecare lună după prima. De asemenea, puteți încerca serviciul gratuit timp de șapte zile.

Sling TV

sling tv 2

Dacă luați în considerare soluțiile Kodi în principal pentru costul său redus, Sling TV poate fi un bun serviciu alternativ IPTV pentru dvs. Oferă 30-42 de canale pentru 25 USD / lună. Există două versiuni ale pachetului de bază: Sling Orange și Sling Blue. Ambele au canale de cablu populare precum CNN, FX, TBS, TNT și altele. Cu toate acestea, Sling Blue are canale Disney și ESPN, în timp ce Sling Orange are NBC, SUA și SYFY.

Indiferent de pachetul de bază pe care îl alegeți, puteți adăuga seturi suplimentare de canale sport, comedie, copii sau stil de viață, pentru un plus de 5 dolari pe lună. Sling oferă, de asemenea, seturi de canale de film, precum HBO sau Showtime, pentru un plus de 10 dolari pe lună pe set.

Sling TV este disponibil pe toate platformele majore: Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Nvidia Shield, Android, iOS, PC sau Mac.

FilmOn

filmon 2

FilmOn este un serviciu IPTV gratuit cu peste 600 de canale. Canalele sunt grupate pe categorii, inclusiv TV în direct din Marea Britanie, sport, horror, filme, muzică, divertisment, gagica bikini, comedie, copii, știri, sporturi extreme, corp & Suflet, stil de viață, petrecere TV, urban și modă.

Există, de asemenea, categorii pentru canale internaționale, inclusiv canale din Franța, Germania, Rusia, Slovacia, India, Italia, Orientul Mijlociu și America Latină. Indiferent de ce te interesează, FilmOn are probabil un canal pentru tine.

FilmOn este disponibil pentru Xbox, Android (inclusiv Nvidia Shield), iOS, Roku, Apple TV, PC sau Mac. Nu este disponibil în magazinul de aplicații Amazon Fire TV, dar versiunea pentru Android poate fi „sideloaded” pe un Fire Stick folosind Downloader sau o aplicație manager de fișiere. Majoritatea canalelor FilmOn sunt disponibile și prin intermediul suplimentului FilmOn Simple Kodi.

USTVnow

ustvnow

USTVnow oferă atât un pachet IPTV gratuit, cât și premium. Serviciul gratuit include NBC, CBS, Fox, The CW, PBS și My9 (filialele din New York). Serviciul premium include 18 canale suplimentare, inclusiv ESPN, Nickelodeon, SYFY, TLC și altele pentru 29 USD / lună.

USTVnow este disponibil pentru Roku și Apple TV, precum și de pe orice dispozitiv care are un browser web. Utilizatorii Amazon Fire TV pot urmări acest serviciu prin intermediul USTV Now Kodi addon.

Pluto.tv

pluto tv 2

Pluto.tv este un serviciu IPTV gratuit cu peste 100 de canale. Acesta poartă canale dedicate sporturilor universitare, artelor marțiale mixte, sporturilor extreme, jocurilor video, jocurilor de masă, dramelor asiatice, anime-urilor, știri naționale și internaționale, știri financiare, bârfe de celebritate, muzică și multe altele..

Pluto.tv este disponibil pe majoritatea dispozitivelor TV, PC-urilor, smartphone-urilor și tabletelor. Dacă preferați să urmăriți folosind Kodi, în depozitul oficial Kodi există un addon Pluto.tv excelent.

Cele mai bune servicii la cerere pentru a fi utilizate cu IPTV

Indiferent de serviciul IPTV pe care îl alegeți, este posibil să nu doriți întotdeauna să vizionați spectacole în direct. Deci este plăcut să aveți și câteva aplicații pentru videoclipuri la cerere. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune aplicații video la cerere pentru a fi utilizate cu serviciile IPTV.

pârâi

pârâi

Crackle este un site de televiziune și filme la cerere gratuit de la Sony. Obține venituri în întregime prin publicitate.

Crackle poartă câteva emisiuni TV populare originale. Acestea includ Lansare, care urmează încercările unei companii de criptocurrency / blockchain fictive și Cleaners, o dramă rapidă despre două ucigașe contractuale de sex feminin care sunt vânate de un fost angajator. Crackle transportă, de asemenea, spectacole de rețea și de cablu care au fost anulate, cum ar fi Lista neagră: Redemption, Salveaza-ma, și Walker: Texas Ranger.

În plus, există multe filme notabile pe Crackle, inclusiv 50 Primele date, Anaconda, Usor, Lupta intre fete, Om gol, si altii.

Deși majoritatea site-urilor de streaming video gratuite poartă câteva titluri de înaltă definiție, Crackle este o excepție. Majoritatea catalogului său este de cel puțin 720p.

Crackle este disponibil pe majoritatea platformelor de PC, mobile și dispozitive TV. Dacă mai degrabă săriți reclame, puteți face acest lucru cu ajutorul addonului Crackle Kodi.

Hulu

hulu 2

Hulu este un site premium de streaming video care poartă emisiuni originale premiate, cum ar fi The Handmaid’s Tale. De asemenea, poartă emisiuni TV majore în rețea Aceștia suntem noi, Punct orb, și Legea și ordinea: SVU. Hulu poartă și filme populare, inclusiv Sosire, Jack Reacher: Nu te întoarce niciodată, Pui fierbinte, Noul Groove al împăratului, și altele.

Hulu costă 7,99 USD / lună pentru un abonament acceptat de anunțuri sau 11,99 USD / lună fără reclame. Este disponibil pentru iOS, Android, Amazon Fire TV, Xbox, Nvidia Shield, Roku sau orice dispozitiv care are un browser web.

Puteți obține, de asemenea, Hulu cu Live TV pentru aproximativ 40 USD pe lună. Aceasta este soluția Hulu la cererea din ce în ce mai mare de opțiuni TV live și este un bun înlocuitor pentru Kodi Solutions IPTV. Este livrat chiar și cu serviciul la cerere Hulu inclus în costuri suplimentare.

Tubi TV

Noapte de film TV Tubi

Tubi TV este o aplicație video gratuită, la cerere și un site web. Se zvoneste ca are al doilea cel mai mare catalog al oricarei site-uri de streaming video, daca nu chiar cel mai mare. Cu toate acestea, prevederea este că Tubi TV folosește blocarea conținutului geografic în regiunile în care este disponibil (SUA, Marea Britanie, Canada). Pentru a debloca toate emisiunile TV și filmele pe care le oferă serviciul, va trebui să vă conectați la un server VPN într-una dintre aceste țări.

Există în total peste 50.000 de titluri pe Tubi TV. Acestea includ comedii, filme horror, filme de acțiune, documentare, filme în limbi străine, anime, spectacole pentru copii, științe de ficțiune și fantezie, filme de arte marțiale, comedie în picioare, filme romance, televiziune criminală, drame TV, filme indie și multe altele.

Tubi TV are o aplicație pentru Roku, Apple TV, Xbox, Amazon Fire TV, PS4, Tivo, Android și iOS. Poate fi vizualizat și folosind un browser web. Există, de asemenea, un supliment Tubi TV Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 69 =

Adblock
detector