Kodi Solutions IPTV: Какво е Kodi Solutions? Това ли е следващото ви IPTV?

Kodi Solutions IPTV стана популярна сред потребителите, които желаят да избегнат високата цена на услугата за кабелна и сателитна телевизия. С колекция от канали от цял ​​свят на цена от само 5 долара на месец, изглежда като голяма работа. Но мнозина се чудят дали Kodi Solutions може да остане в бизнеса, докато предлага толкова много канали на толкова ниска цена.

Kodi Solutions IPTV

Резюме на Kodi Solutions IPTV

Ще разгледаме по-подробно за Kodi Solutions по-долу, но тук е бърз процес на това, което трябва да знаете: Kodi Solutions IPTV е много евтин, но приложенията му могат да се изтеглят само от източници на трети страни и може да имат проблеми със сигурността. Освен това Kodi Solutions предлага голямо разнообразие от канали, но там е трудно да се определи как услугата е в състояние да предложи каналите си на ниска цена, като същевременно плаща и понякога скъпите мрежи за препродаване на такси като ESPN често таксуват.

Приложението Kodi Solutions също е малко рисковано за използване. Абонатите, които разчитат на него, ще трябва да предприемат допълнителни стъпки, за да се предпазят от потенциална злонамерена дейност от приложението, прослушване на интернет доставчика и бързо спиране, атаки от хакери и други проблеми с поверителността и сигурността.

Отказ от отговорност: Comparitech не одобрява или насърчава нарушаване на авторски права, включително стрийминг на видео от пиратски IPTV източници. Моля, обмислете местните закони, жертви и рискове от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Предупреждение: Винаги използвайте VPN с вашата IPTV услуга

Съществуват определени рискове за сигурността на използването на IPTV услуги. Например, вашият интернет доставчик може да регистрира цялото ви онлайн поведение, включително какви програми гледате и откъде ги предавате. След това той може да продава тази информация на трети страни, стига първо да ви уведоми за тази промяна в споразумението си за услуга по имейл. Ако вашият интернет доставчик е хакнат, тази информация може да бъде открадната, разкривайки пред света лична информация за вас.

Ако вашият интернет доставчик знае, че предавате видео, може също така да намали скоростта на вашия Интернет, за да спести честотна лента.

Поради тези причини винаги трябва да използвате VPN, когато използвате IPTV услуги. VPN ще кодира данните, които изпращате и получавате от вашата IPTV услуга или от друг уебсайт, запазвайки вашата онлайн активност частна и ви предпазва от проникване на интернет доставчици и хакери.

Тествахме доста VPN услуги и установихме, че ExpressVPN е най-бързият и сигурен. Разполага с приложения за телевизионни устройства, компютри, смартфони и таблети. Той има над 140 сървъра в 90+ страни. Не съхранява журнали. Това е чудесен начин да запазите поверителната и поверителната си активност.

Опитайте това без риск: Вземете 3 месеца безплатно тук с годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че ще получите пълно възстановяване на сумата, ако не сте удовлетворени.

Какво представлява услугата IPTV на Kodi Solutions?

Kodi Solutions IPTV предлага стотици телевизионни канали, включително канали от САЩ (Bloomberg, Bravo, Animal Planet, ESPN, Fox Sports и др.), Великобритания (BBC One, iTV, Sky ONE, SSHD Premier League и други), Индия , Франция, Бангладеш, Германия, Канада (CBC Montreal, Comedy Gold, Sportsnet One и други), Пакистан, Армения и Португалия.

Освен това носи премиум филмови канали (HBO, Cinemax) и спортни канали (MLB Extra Innings, NFL Pass, NBA Pass и др.).

  Коди Солутионс ИПТВ: Шта је Коди решења? Да ли је то твој следећи ИПТВ?

Стартовият пакет на Kodi Solutions струва $ 5 на месец за един поток на едно устройство. За стрийминг на до три устройства едновременно цената е 8 долара на месец. Можете да предавате поточно Kodi Solutions на до 5 устройства едновременно за $ 10 / месец.

Приложението Kodi Solutions има меню, което предлага категории като САЩ – Развлечения, Великобритания – Забавления, САЩ – Филми и други. 

Приложението Kodi Solutions е достъпно само за устройства с Android. Не може да се стартира на компютър, Mac, iPhone, iPad или Roku. Има обаче добавка на Kodi за тази услуга, която ще ви позволи да предавате поточно от всяко устройство, което може да изпълнява Kodi.

Ако използвате Kodi Solutions IPTV?

Предвид ниската цена на услугата и огромния брой канали, има много въпроси относно това как Kodi Solutions IPTV е в състояние да остане в бизнеса, докато плаща понякога скъпите такси за превоз, изисквани от мрежите. Някои услуги, подобни на Kodi Solutions IPTV, като Fab TV и други, бяха отнети офлайн след съдебни дела, в които се твърди, че не са платили тези такси за превоз. В случая на Fab дори препоръчваше потребителите му да не искат или може да се сблъскат с юридически последици поради незаконния характер на тяхната услуга. 

kodi решения iptv fab iptv

Няма начин да се разбере дали това е така и за Kodi Solutions IPTV. Въпреки това, има някои факти, които трябва да се вземат предвид относно услугата за всеки, който се интересува от регистрация.

Повечето законни IPTV услуги таксуват най-малко 25 долара за пакет канали, който не включва премиум филм или спортни канали. За да получи пакет с всички филми и спортни канали, включително HBO, Showtime, Cinemax, MLB Extra Innings, NBA Pass и други, потребителят обикновено трябва да плаща над $ 100 / месец. Това не включва чужди канали, което би струвало още повече.

Причината, поради която тези канали са толкова скъпи, е, че IPTV услугите трябва да плащат за правото да ги ретранслират. Колкото повече канали предлага една IPTV услуга, толкова по-скъпо е услугата да предостави пакета. В резултат на това добре познатите IPTV услуги като Sling TV, fuboTV, DirecTV Now и други се опитват да компенсират тези разходи, като таксуват потребителите повече за допълнителни канали.

За разлика от тях, Kodi Solutions таксува потребителите само въз основа на броя устройства, които те предават едновременно, а не на броя канали, до които имат достъп. Това означава, че вероятно потребителите се таксуват за широчина на честотната лента, а не за пращането за препродаване. В допълнение, цената на пакета е абсурдно ниска за броя на предлаганите канали, което повдига някои забележителни и без отговор въпроси относно бизнес модела и устойчивостта на Kodi Solutions като компания..

Възможно е Kodi Solutions по някакъв начин да проверява услугата и е открил начин да предостави канали на по-ниска цена от конкурентите като Sling TV. Kodi Solutions обаче не е представила информация, която да обясни как работи. Тъй като услуги, подобни на Kodi Solutions IPTV, са се сблъсквали с възмездие в миналото, потенциалните потребители трябва да бъдат предпазливи.

Проблеми със сигурността на Kodi Solutions

В допълнение към тези въпроси, Kodi Solutions apk и Kodi addon носят рискове за сигурността. Намерихме приложението Kodi Solutions за Android на множество уебсайтове, като всички те изглежда нямат връзка със самата услуга за стрийминг. Всъщност текущо търсене в Google за „Kodi Solutions .apk“ дори не връща официалния уебсайт в първите четири резултата. Това увеличава вероятността потребител да изтегли случайно злонамерен файл, представящ се като Kodi Solutions apk.

В допълнение, официалният уебсайт съдържа не по-малко от осем различни файла на своята под-страница apk, което затруднява определянето на кой потребител трябва да разчита за използване на услугата. Това прави приложението още по-рисковано, защото насърчава потребителите да изтеглят файла от нелоялни сайтове, където е по-лесно да се изтегли вместо от официалния сайт.

  Террариум ТВ выключен: используйте эти 10 лучших альтернатив Террариум ТВ

Единственият начин да бъдете абсолютно сигурни, че някое от приложенията на Kodi Solutions е напълно безопасно е да стартирате антивирусен скенер на устройствата си с Android, след като изтеглите приложенията. Този метод може да изложи вашето устройство на риск, тъй като можете да инсталирате злонамерен софтуер, преди да определите дали приложението е безопасно, но тъй като Kodi Solutions няма приложение в официалния Google Play Store, една от апките е предварително проверена за злонамерен софтуер.

Има добавка на Kodi, която може да се използва с Kodi Solutions IPTV. Този добавка обаче е достъпен само от „Репото на Kodi Solutions“, което (подобно на другите сайтове за копиране) изглежда не е свързано със самата услуга.

Алтернативи на Kodi Solutions за телевизия на живо

Ако искате да гледате IPTV, без да поемате правните и рисковете за сигурността, свързани с Kodi Solutions, ето някои по-безопасни алтернативи.

FuboTV

fubo tv 2

Ако обмисляте Kodi Solutions за неговите спортни канали, FuboTV може да е алтернативната IPTV услуга, от която се нуждаете. Той предлага над 75 канала, включително Fox Sports South, Fox Sports Southeast, FS1, FS2, NBCSN, NFL Network, NBA TV, beIN Sports, PAC-12 Network, Golf Channel и други. Той също така включва не спортни кабелни канали като A&E, хранителна мрежа, CBSN, POP и други.

FuboTV се предлага на повечето телевизионни устройства, персонални компютри, смартфони и таблети. В допълнение към гледането на каналите на fuboTV на живо, можете също да използвате своето вход в fuboTV, за да отключите съдържание по заявка от приложения като AMC, FX, History Channel, Syfy и други. Това е основно предимство при използването на fuboTV над Kodi Solutions, тъй като Kodi Solutions предлага само живо съдържание.

Цената за основния пакет fuboTV е 39,99 долара за първия месец и 44,99 долара за всеки месец след първия. Можете също така да изпробвате услугата безплатно за седем дни.

Sling TV

прашка телевизия 2

Ако обмисляте Kodi Solutions главно за ниската си цена, Sling TV може да бъде добра алтернатива за IPTV услуга за вас. Той предлага 30-42 канала за $ 25 / месец. Има два варианта на основния пакет: Sling Orange и Sling Blue. И двамата носят популярни кабелни канали като CNN, FX, TBS, TNT и други. Въпреки това, Sling Blue има Disney и ESPN канали, докато Sling Orange вместо NBC, USA и SYFY.

Независимо кой основен пакет изберете, можете да добавите допълнителни комплекти спортни, комедийни, детски или лайфстайл канали за допълнителни 5 долара на месец. Sling също така предлага набори от филмови канали като HBO или Showtime за допълнителни $ 10 на месец на комплект.

Sling TV е наличен на всички основни платформи: Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Nvidia Shield, Android, iOS, PC или Mac.

FilmOn

филм 2

FilmOn е безплатна IPTV услуга с над 600 канала. Каналите са групирани по категории, включително телевизия на живо във Великобритания, спорт, ужаси, филми, музика, забавления, бикини бебе, комедия, деца, новини, екстремни спортове, боди & Soul, Lifestyle, Party TV, Urban и Fashion.

Има и категории за международни канали, включително канали от Франция, Германия, Русия, Словакия, Индия, Италия, Близкия Изток и Латинска Америка. Без значение от какво ви интересува, FilmOn вероятно има канал за вас.

FilmOn е наличен за Xbox, Android (включително Nvidia Shield), iOS, Roku, Apple TV, PC или Mac. Не е наличен в магазина за приложения на Amazon Fire TV, но версията за Android може да бъде „зареден“ на Fire Stick с помощта на Downloader или приложение за файлов мениджър. Повечето канали на FilmOn са достъпни и чрез добавката FilmOn Simple Kodi.

  آیا فیس بوک از جریان غیرقانونی سود می برد؟

USTVnow

ustvnow

USTVnow предлага както безплатен, така и премиум пакет IPTV. Безплатната услуга включва NBC, CBS, Fox, The CW, PBS и My9 (филиали в Ню Йорк). Премиум услугата включва допълнителни 18 канала, включително ESPN, Nickelodeon, SYFY, TLC и други за $ 29 / месец.

USTVnow се предлага за Roku и Apple TV, както и за всяко устройство, което има уеб-браузър. Потребителите на Amazon Fire TV могат да гледат тази услуга чрез добавката на USTV Now Kodi.

Pluto.tv

плутово тв 2

Pluto.tv е безплатна IPTV услуга с над 100 канала. Той носи канали, посветени на колежански спортове, смесени бойни изкуства, екстремни спортове, видео игри, настолни игри, азиатска драма, аниме, национални и международни новини, финансови новини, клюки за знаменитости, музика и много други.

Pluto.tv е наличен на повечето телевизионни устройства, персонални компютри, смартфони и таблети. Ако предпочитате да гледате с помощта на Kodi, в официалното хранилище на Kodi има отличен Pluto.tv добавка.

Най-добрите услуги по заявка за използване с IPTV

Независимо коя IPTV услуга сте избрали, може да не искате винаги да гледате предавания на живо. Така че е хубаво да имате някои приложения и за видео при поискване. Ето списък на някои от най-добрите видео приложения при поискване, които да се използват с IPTV услуги.

пукане

пукане

Crackle е безплатен уебсайт за телевизия и филми от Sony. Печели изцяло приходи чрез реклама.

Crackle носи няколко популярни оригинални телевизионни предавания. Те включват Започвам, която следва изпитанията на измислена криптовалута / блокчейн компания и Чистачи, бърза драма за две убийци на женски договор, които са преследвани от бивш работодател. Crackle също пренася мрежови и кабелни предавания, които са отменени, като например Черен списък: Redemptioн, Спаси ме, и Уокър: Тексас Рейнджър.

В допълнение, има много забележителни филми за Crackle, включително 50 първи срещи, анаконда, Лесно, Борба за момичета, Празен човек, и други.

Въпреки че повечето сайтове за безплатни поточни видео файлове носят няколко заглавия с висока разделителна способност, Crackle е изключение. По-голямата част от каталога му е поне 720p.

Crackle се предлага на повечето компютърни, мобилни и телевизионни платформи. Ако предпочитате да пропуснете рекламите, можете да го направите с добавката Crackle Kodi.

Hulu

hulu 2

Hulu е първокласен сайт за стрийминг на видео, който носи наградени оригинални предавания като Приказката на слугинята. Той също така носи големи мрежови телевизионни предавания като Това сме ние, Сляпо петно, и Закон и ред: SVU. Hulu също носи популярни филми, включително Пристигане, Джак Ричър: Никога не се връщай, Hot Chick, Новият канал на императора, и още.

Hulu струва $ 7,99 / месец за абонамент, поддържан от реклама, или $ 11,99 / месец без реклами. Предлага се за iOS, Android, Amazon Fire TV, Xbox, Nvidia Shield, Roku или всяко друго устройство, което има уеб браузър.

Можете също да получите Hulu с Live TV за около 40 долара на месец. Това е решението на Hulu за нарастващото търсене на опции за телевизия на живо и е добър заместител на IPTV на Kodi Solutions. Дори се предлага услуга на Hulu по поръчка, обединена без допълнителни разходи.

Туби телевизор

Туби телевизионна нощ

Tubi TV е безплатно и по заявка видео приложение и уебсайт. Носи се мнение, че има вторият по големина каталог на всеки уеб сайт за стрийминг, ако не и най-големият. Условието с това обаче е фактът, че Tubi TV използва географско съдържание, блокиращо в регионите, където е достъпно (САЩ, Великобритания, Канада). За да отключите всички телевизионни предавания и филми, които услугата предоставя, ще трябва да се свържете към VPN сървър в една от тези страни.

В Tubi TV има общо над 50 000 заглавия. Това включва комедии, филми на ужасите, екшън филми, документални филми, чуждоезични филми, аниме, детски шоу програми, научнофантастични и фантастични филми, филми за бойни изкуства, комедия, романтични филми, криминална телевизия, телевизионни драми, инди филми и други.

Tubi TV има приложение за Roku, Apple TV, Xbox, Amazon Fire TV, PS4, Tivo, Android и iOS. Може да се гледа и чрез уеб браузър. Има и допълнение на Kodi TV Kodi.

About the author