Kodi Solutions IPTV: Mi a Kodi Solutions? Ez a következő IPTV?

A Kodi Solutions IPTV az olyan fogyasztók körében népszerűvé vált, akik el akarják kerülni a kábel- és műholdas TV-szolgáltatások magas árait. A világ minden tájáról származó csatornagyűjtemény, amely havi 5 dollárba kerül, nagyon soknak tűnik. De sokan kíváncsi, hogy a Kodi Solutions továbbra is működhet-e az üzleti életben, miközben oly sok csatornát kínál ilyen alacsony áron.

Kodi Solutions IPTV

A Kodi Solutions IPTV összefoglalóan

Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk a Kodi Solutions-tal, de itt van egy gyors leírás arról, amit tudnod kell: A Kodi Solutions IPTV nagyon olcsó, de alkalmazásai csak harmadik féltől tölthetők le, és biztonsági problémákkal járhatnak. Ezenkívül a Kodi Solutions csatorna széles választékát kínálja, de nehéz meghatározni, hogy a szolgáltatás miként képes alacsony csatornákon kínálni csatornáit, miközben megfizeti az olykor drága retranslési díjakat, mint például az ESPN..

A Kodi Solutions alkalmazás szintén kissé kockázatos. Az előfizetőkre, akik erre támaszkodnak, további lépéseket kell tenniük, hogy megvédjék magukat az alkalmazástól származó potenciális rosszindulatú tevékenységektől, az internetszolgáltató szimatolástól és a sebességfojtástól, a hackerek támadásaitól és más adatvédelmi és biztonsági problémáktól..

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a videó streamingjét a kalóz IPTV forrásokból sem. Kérjük, vegye figyelembe a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy folyamolja.

Figyelem: Mindig használjon VPN-t az IPTV-szolgáltatással

Az IPTV-szolgáltatások használata bizonyos biztonsági kockázatokkal jár. Például az internetszolgáltató naplózhatja az összes online viselkedését, ideértve azt is, hogy mely programokat néz és hol továbbítja őket. Ezt követően értékesítheti ezeket az információkat harmadik feleknek, mindaddig, amíg először e-mailben értesíti Önt a szolgáltatási szerződés változásáról. Ha internetszolgáltatóját feltörték, akkor ezt az információt ellophatják, és a világnak felfedhetik magukról szóló személyes adataikat.

Ha az internetszolgáltató tudja, hogy videót streaming, akkor a sávszélesség csökkentése érdekében az internet sebességét is beállíthatja.

Ezen okokból mindig használjon VPN-t, amikor IPTV szolgáltatásokat használ. A VPN titkosítja az Ön IPTV szolgáltatásától vagy bármilyen más webhelytől küldött és fogadott adatokat, az online tevékenységet titokban tartja, és megvédi az internetszolgáltatók és a hackerek szimatolásától..

Nagyon sok VPN-szolgáltatást teszteltünk és megállapítottuk, hogy az ExpressVPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb. Tv-eszközökhöz, számítógépekhez, okostelefonokhoz és táblagépekhez elérhető alkalmazásokat kínál. Több mint 140 szerverrel rendelkezik több mint 90 országban. Nem tart naplókat. Ez egy remek lehetőség arra, hogy streaming-tevékenységeit privátként és biztonságosan megőrizze.

Próbáld ki kockázat nélkül: Töltsön 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

Mi a Kodi Solutions IPTV szolgáltatás?

A Kodi Solutions IPTV több száz TV-csatornát kínál, ideértve az Egyesült Államok (Bloomberg, Bravo, Animal Planet, ESPN, Fox Sports stb.), Az Egyesült Királyság (BBC One, iTV, Sky ONE, SSHD Premier League és mások), India csatornáit. , Franciaország, Banglades, Németország, Kanada (CBC Montreal, Comedy Gold, Sportsnet One és mások), Pakisztán, Örményország és Portugália.

Prémium filmcsatornákat (HBO, Cinemax) és sportcsatornákat (MLB Extra Innings, NFL Pass, NBA Pass stb.) Is hordoz..

A Kodi Solutions kezdőcsomagja havonta 5 dollárba kerül, ha egy eszközön egyetlen stream folyik. Legfeljebb három eszközön történő egyidejű streaming esetén a költség 8 USD / hó. A Kodi Solutions legfeljebb 5 eszközön közvetítheti egyszerre 10 dollárért / hó.

A Kodi Solutions alkalmazásnak van egy menüje, amely olyan kategóriákat kínál, mint például USA - Szórakozás, Egyesült Királyság - Szórakozás, USA - Filmek és mások. 

A Kodi Solutions alkalmazás csak Android készülékeken érhető el. Nem futtatható PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPad-en vagy Roku-n. Ehhez a szolgáltatáshoz azonban rendelkezésre áll egy Kodi-kiegészítő, amely lehetővé teszi az adatfolyamot bármilyen eszközről, amely a Kodi-t képes futtatni.

Ha a Kodi Solutions IPTV-t használja??

Tekintettel a szolgáltatás alacsony költségére és a csatorna nagyszámára, sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy a Kodi Solutions IPTV miként képes az üzleti életben maradni, miközben megfizeti a hálózatok által megkövetelt, néha drágább szállítási díjakat. Néhány, a Kodi Solutions IPTV-hez hasonló szolgáltatást, mint például a Fab TV és mások, offline módban vették igénybe perek után, amelyek azt állították, hogy nem fizették meg ezeket a szállítási díjakat. A Fab esetében azt is javasolta, hogy a felhasználók ne kérjenek, vagy pedig jogi következményekkel szembesülhetnek szolgáltatásuk tiltott jellege miatt. 

kodi solutions iptv fab iptv

Nem tudhatjuk meg, hogy ez a helyzet a Kodi Solutions IPTV-hez is. Van néhány tény, amelyet figyelembe kell venni a szolgáltatásról mindenki számára, aki érdeklődik a feliratkozás iránt.

A leginkább legitim IPTV-szolgáltatások legalább 25 dollárt számítanak fel olyan csatornacsomagért, amely nem tartalmaz prémium film- vagy sportcsatornákat. Ahhoz, hogy egy csomagot az összes film- és sportcsatornával megkapjon, beleértve a HBO-t, a Showtime-t, a Cinemax-ot, az MLB Extra Innings-et, az NBA Pass-t és másokot, a felhasználónak általában havonta 100 dollárt kell fizetnie. Ide nem tartoznak a külföldi csatornák, amelyek még többet fizetnének.

Ezek a csatornák annyira drágák, mert az IPTV-szolgáltatásoknak fizetniük kell azok továbbküldésének jogáért. Minél több csatornát kínál az IPTV szolgáltatás, annál költségesebb a szolgáltatás nyújtása a csomag számára. Ennek eredményeként olyan ismert IPTV-szolgáltatások, mint a Sling TV, a fuboTV, a DirecTV Now és mások, megpróbálják visszatéríteni ezt a költséget azáltal, hogy a fogyasztókat további csatornákért számolják fel..

Ezzel szemben a Kodi Solutions csak a fogyasztókat számítja fel az egyidejűleg streaming eszközök száma alapján, nem pedig az általuk hozzáférhető csatornák száma alapján. Ez azt jelenti, hogy a felhasználókat valószínűleg sávszélességért számítják fel, nem pedig az újraküldési jogokért. Ezenkívül a csomag ára abszurd módon alacsony a kínált csatornák száma szempontjából, ami néhány figyelemre méltó és megválaszolatlan kérdést vet fel a Kodi Solutions üzleti modelljével és a vállalat fenntarthatóságával kapcsolatban.

Lehet, hogy a Kodi Solutions valamilyen módon ellenőrzött szolgáltatást üzemeltet, és felfedezte a módját, hogy a csatornákat olcsóbban tudja biztosítani, mint a versenytársak, mint például a Sling TV. A Kodi Solutions azonban nem nyújtott be semmilyen információt, amely magyarázza működését. Mivel a Kodi Solutions IPTV-hez hasonló szolgáltatások a múltban megtérüléssel szembesültek, a potenciális felhasználóknak óvatosnak kell lenniük.

Biztonsági kérdések a Kodi Solutions céggel

Ezen kérdések mellett a Kodi Solutions apk és a Kodi kiegészítő biztonsági kockázatokat hordoz. Több webhelyen megtaláltuk a Kodi Solutions Android alkalmazást, amelyek úgy tűnik, hogy nincsenek kapcsolatban magával a streaming szolgáltatással. Valójában a „Kodi Solutions .apk” jelenlegi Google-keresése még az első négy eredményben sem adja vissza a hivatalos weboldalt. Ez növeli annak valószínűségét, hogy a felhasználó véletlenül letölt egy rosszindulatú fájlt, amely a Kodi Solutions apk néven jelenik meg.

Ezenkívül a hivatalos webhely nem kevesebb, mint nyolc különféle fájlt hordoz az APK aloldalán, megnehezítve annak meghatározását, hogy a felhasználó melyik szolgáltatásra támaszkodik. Ez még kockázatosabbá teszi az alkalmazást, mert arra ösztönzi a felhasználókat, hogy töltsék le a fájlt szélhámos webhelyekről, ahol egyszerűbb letölteni, nem pedig a hivatalos webhelyről..

Az egyetlen módszer, amellyel teljesen biztos lehet benne, hogy a Kodi Solutions alkalmazásai teljesen biztonságosak, az antivírusok leolvasójának futtatása Android-eszközökön az alkalmazások letöltése után. Ez a módszer veszélyeztetheti az eszközét, mivel telepítheti a rosszindulatú programokat, mielőtt megbizonyosodik arról, hogy az alkalmazás biztonságos-e, de mivel a Kodi Solutions nem rendelkezik alkalmazással a hivatalos Google Play Áruházban, az egyik alkalmazás előzetesen átvizsgálja a kártevőket.

Van egy Kodi-kiegészítő, amely használható a Kodi Solutions IPTV-vel. Ez a kiegészítő azonban csak a „Kodi Solutions repo” webhelyen érhető el, amely (hasonlóan a többi copycat webhelyhez) úgy tűnik, hogy nem kapcsolódik magához a szolgáltatáshoz.

Alternatívák a Kodi Solutions számára az élő TV-hez

Ha IPTV-t szeretne nézni anélkül, hogy vállalná a Kodi Solutions-hez kapcsolódó jogi és biztonsági kockázatokat, íme néhány biztonságosabb alternatíva.

FuboTV

fubo tv 2

Ha a Kodi Solutions sportcsatornáit fontolgatja, a FuboTV lehet az alternatív IPTV szolgáltatás, amire szüksége van. Több mint 75 csatornát kínál, köztük a Fox Sports South, a Fox Sports Southeast, az FS1, FS2, NBCSN, az NFL Network, az NBA TV, a beIN Sports, a PAC-12 hálózat, a Golf Channel és mások. Ide tartoznak a nem sport jellegű kábelcsatornák is, mint például az A&E, Food Network, CBSN, POP és így tovább.

A FuboTV a legtöbb TV-készüléken, PC-n, okostelefonon és táblagépen elérhető. A fuboTV csatornáinak élőben történő megtekintésén kívül a fuboTV bejelentkezési adatait felhasználásával feloldhatja az igény szerinti tartalmat az olyan alkalmazásokból is, mint például az AMC, FX, az History Channel, a Syfy és mások. Ez a fuboTV használatának kulcsfontosságú előnye a Kodi Solutions-hez képest, mivel a Kodi Solutions csak élő tartalmat kínál.

Az alapvető fuboTV csomag költsége az első hónapban 39,99 USD, az első után pedig minden hónapban 44,99 USD. Hét napig ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatást.

Sling TV

hevederes tv 2

Ha elsősorban a Kodi Solutions megoldást olcsóbbnak tekintette, a Sling TV jó alternatív IPTV szolgáltatás lehet az Ön számára. 30-42 csatornát kínál, havonta 25 dollárért. Az alapcsomagnak két változata van: Sling Orange és Sling Blue. Mindkettő olyan népszerű kábelcsatornákat hordoz, mint a CNN, FX, TBS, TNT és mások. A Sling Blue-nak azonban vannak Disney és ESPN csatornái, míg a Sling Orange-nak NBC, USA és SYFY van..

Függetlenül attól, hogy melyik alapcsomagot választja, havonta további 5 dollárért hozzáadhat további sport-, komédia-, gyerek- vagy életmód-csatornákat. A Sling filmcsatornákat is kínál, például HBO-t vagy Showtime-t havonta 10 dolláronként, szettenként.

A Sling TV minden nagyobb platformon elérhető: Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Nvidia Shield, Android, iOS, PC vagy Mac.

FilmOn

2. filmon

A FilmOn egy ingyenes IPTV szolgáltatás, több mint 600 csatornával. A csatornák kategóriák szerint vannak csoportosítva, beleértve az Egyesült Királyságban élő TV-t, sportot, horrorot, filmeket, zenét, szórakoztatást, Bikini csaj, komédia, gyerekek, hírek, extrém sportok, test & Lélek, életmód, Party TV, városi és divat.

Vannak kategóriák a nemzetközi csatornákra is, ideértve Franciaország, Németország, Oroszország, Szlovákia, India, Olaszország, a Közel-Kelet és Latin-Amerika csatornáit. Nem számít, mi érdekli Önt, a FilmOnnak valószínűleg van egy csatornája az Ön számára.

A FilmOn elérhető Xbox, Android (beleértve az Nvidia Shield), iOS, Roku, Apple TV, PC vagy Mac számára. Ez az Amazon Fire TV alkalmazásboltban nem érhető el, de az Android verzió letölthető egy Fire Stick eszközre Downloader vagy fájlkezelő alkalmazás segítségével. A legtöbb FilmOn csatorna a FilmOn Simple Kodi addon keresztül is elérhető.

USTVnow

ustvnow

Az USTVnow ingyenes és prémium IPTV csomagot kínál. Az ingyenes szolgáltatás magában foglalja az NBC, a CBS, a Fox, a CW, a PBS és a My9 (New York-i leányvállalatok) szolgáltatásait. A prémium szolgáltatás további 18 csatornát tartalmaz, köztük az ESPN, Nickelodeon, SYFY, TLC és más csatornákat 29 dollárért / hó..

Az USTVnow elérhető a Roku és az Apple TV számára, valamint bármely olyan eszközről, amely webböngészővel rendelkezik. Az Amazon Fire TV felhasználói ezt a szolgáltatást az USTV Now Kodi addon keresztül nézhetik meg.

Pluto.tv

Pluto tv 2

A Pluto.tv egy ingyenes IPTV szolgáltatás, több mint 100 csatornával. A főiskolai sportok, a vegyes harcművészetek, az extrém sportok, a videojátékok, a társasjátékok, az ázsiai dráma, az anime, a nemzeti és a nemzetközi hírek, a pénzügyi hírek, a hírességek pletykáinak, a zene és még sok más csatornáit közvetíti..

A Pluto.tv a legtöbb TV-készüléken, PC-n, okostelefonon és táblagépen elérhető. Ha inkább a Kodi használatával néz, akkor van egy kiváló Pluto.tv kiegészítő a hivatalos Kodi tárolóban.

Az IPTV-vel használható legjobb igény szerinti szolgáltatások

Függetlenül attól, hogy melyik IPTV szolgáltatást választja, lehet, hogy nem mindig akarja élőben nézni a műsorokat. Tehát örülök, hogy van néhány alkalmazás igény szerinti videóhoz is. Az alábbiakban felsoroljuk az IPTV-szolgáltatásokhoz használható legmegfelelőbb video-alkalmazások listáját.

Ropogás

ropogás

A Crackle egy ingyenes, igény szerint TV és filmes webhely a Sony-tól. A bevételt teljes egészében a reklám révén nyeri.

A Crackle néhány népszerű eredeti TV-műsorot hordoz. Ezek tartalmazzák üzembe helyezés, amely egy kitalált kriptovaluta / blockchain társaság megrendeléseit követi, és Tisztító, gyors tempójú dráma két olyan női szerződéses gyilkosról, akiket egy volt munkáltató vadász. A Crackle hálózati és kábel-műsorokat is folytat, például a Feketelista: Redemption, Ments meg, és Walker: Texas Ranger.

Ezen túlmenően számos figyelemre méltó film található a Crackle-on, beleértve a 50 első randi, Anakonda, Egyszerűen egy, Lány harc, Üreges ember, és mások.

Noha a legtöbb ingyenes streaming video-oldal néhány nagyfelbontású címet hordoz, a Crackle kivétel. Katalógusának nagy része legalább 720p.

A Crackle a legtöbb PC, mobil és TV eszköz platformon elérhető. Ha inkább kihagyja a reklámot, akkor ezt megteheti a Crackle Kodi addon segítségével.

Hulu

hulu 2

A Hulu egy prémium video streaming site, amely díjnyertes eredeti műsorokat, például a A Szukanő meséje. Ezenkívül nagy hálózati TV-műsorokat is folytat, mint például Ezek vagyunk mi, Vakfolt, és Törvény és rend: SVU. A Hulu népszerű filmeket is hordoz, beleértve Érkezés, Jack Reacher: Soha ne menj vissza, Jó csaj, A császár új barázdája, és több.

A Hulu egy hirdetéssel támogatott előfizetésért 7,99 USD / hónap, hirdetések nélkül pedig 11,99 USD / hónap. Ez elérhető iOS, Android, Amazon Fire TV, Xbox, Nvidia Shield, Roku vagy bármilyen más, böngészővel rendelkező eszköz számára..

Hulu-t élő TV-vel is megszerezhet havonta 40 dollárért. Ez a Hulu megoldása az élő TV-lehetőségek iránti növekvő keresletre, és helyettesíti a Kodi Solutions IPTV-t. Még a Hulu igény szerinti szolgáltatásához is tartozik, hozzáadott költség nélkül.

Tubi TV

Tubi tévé film este

A Tubi TV egy ingyenes, igény szerinti video alkalmazás és webhely. A pletykák szerint a streaming video-webhelyek második legnagyobb katalógusa van, ha nem a legnagyobb. Ezzel szemben az a tény, hogy a Tubi TV a rendelkezésre álló régiók földrajzi tartalmainak blokkolását alkalmazza (USA, Egyesült Királyság, Kanada). A szolgáltatás által nyújtott TV-műsorok és filmek feloldásához csatlakoznia kell egy VPN szerverhez ezen országok egyikében.

Összesen több mint 50 000 cím található a Tubi TV-n. Ide tartoznak a vígjátékok, horrorfilmek, akciófilmek, dokumentumfilmek, idegen nyelvű filmek, anime, gyerekshow-k, sci-fi és fantasy, harcművészeti filmek, stand up komédia, romantikus filmek, krimi-TV, TV-drámák, indie-filmek és még sok más.

A Tubi TV rendelkezik egy alkalmazással Roku, Apple TV, Xbox, Amazon Fire TV, PS4, Tivo, Android és iOS számára. Web böngészővel is megnézhető. Van egy Tubi TV Kodi kiegészítő is.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector