Kodi Solutions IPTV: Što je Kodi Solutions? Je li to tvoj sljedeći IPTV?

Kodi Solutions IPTV postao je popularan kod potrošača koji žele izbjeći visoke cijene usluga kablovske i satelitske televizije. S kolekcijom kanala iz cijelog svijeta po cijeni od samo 5 dolara mjesečno, čini se da je to puno. No mnogi se pitaju mogu li Kodi Solutions ostati u poslu dok nude toliko kanala po tako niskoj cijeni.

Kodi Solutions IPTV

Kodi Solutions IPTV ukratko

U nastavku ćemo podrobnije objasniti Kodi Solutions, ali evo kratkog rušenja onoga što trebate znati: Kodi Solutions IPTV je vrlo jeftin, ali njegove se aplikacije mogu preuzimati samo iz izvora treće strane i mogu imati sigurnosnih problema. Pored toga, Kodi Solutions nudi široku paletu kanala, ali tamo je teško odrediti koliko je usluga u mogućnosti ponuditi svoje kanale po povoljnim cijenama, a istovremeno plaćati ponekad skupe mreže za naknadu za emitiranje poput ESPN-a koje često naplaćuju.

Aplikacija Kodi Solutions također je malo rizično koristiti. Pretplatnici koji se oslanjaju na nju morat će poduzeti dodatne korake kako bi se zaštitili od potencijalnih zlonamjernih aktivnosti iz aplikacije, prisluškivanja ISP-a i brzog prebacivanja, napada hakera i drugih problema s privatnošću i sigurnosti.

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje autorskih prava, uključujući streaming videa iz piratskih IPTV izvora. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, uzmite u obzir lokalne zakone, žrtve i rizike od piratstva.

Upozorenje: Uvijek koristite VPN uz svoju IPTV uslugu

Postoje određeni sigurnosni rizici u korištenju IPTV usluga. Na primjer, vaš davatelj internetskih usluga može zabilježiti sve vaše mrežne ponašanja, uključujući programe koje gledate i iz kojih ih struji. Zatim može prodati te podatke trećim stranama, sve dok vas prvi put e-poštom obavijesti o ovoj promjeni ugovora o usluzi. Ako je vaš internetski ponuđač hakiran, te se informacije mogu ukrasti i svijetu otkrivaju osobne podatke o vama.

Ako vaš davatelj internetskih usluga zna da struji videozapis, također može ugasiti vašu internetsku brzinu radi uštede propusnosti.

Iz tih razloga uvijek koristite VPN kada koristite IPTV usluge. VPN će šifrirati podatke koje šaljete i primate s vaše IPTV usluge ili bilo koje druge web stranice, čuvajući vašu internetsku aktivnost privatnom i štiteći vas od preskakanja internetskih provajdera i hakera.

Isprobali smo dosta VPN usluga i otkrili smo da je ExpressVPN najbrži i najsigurniji. Ima aplikacije dostupne za TV uređaje, računala, pametne telefone i tablete. Ima preko 140 poslužitelja u 90+ zemalja. Ne zadržava trupce. Odličan je način da vaše streaming aktivnosti ostane privatna i sigurna.

ISPROBAJTE TVOJ RIZIK: Ostvari ovdje besplatno 3 mjeseca uz godišnji plan ExpressVPN-a. Ugovor uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez obračuna, pa ćete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

Što je IPTV usluga Kodi Solutions?

Kodi Solutions IPTV nudi stotine TV kanala, uključujući kanale iz SAD-a (Bloomberg, Bravo, Animal Planet, ESPN, Fox Sports itd.), Velike Britanije (BBC One, iTV, Sky ONE, SSHD Premier League i drugi), Indije , Francuska, Bangladeš, Njemačka, Kanada (CBC Montreal, Comedy Gold, Sportsnet One i drugi), Pakistan, Armenija i Portugal.

Također ima premium filmske kanale (HBO, Cinemax) i sportske kanale (MLB Extra Innings, NFL Pass, NBA Pass itd.).

Početni paket Kodi Solutions košta 5 USD mjesečno za jedan stream na jednom uređaju. Za streaming na do tri uređaja istovremeno trošak je 8 USD mjesečno. Možete streamirati Kodi Solutions na najviše 5 uređaja istovremeno za 10 USD mjesečno.

Aplikacija Kodi Solutions ima izbornik koji nudi kategorije poput SAD-a - Zabava, Ujedinjeno Kraljevstvo - Zabava, SAD - Filmovi i druge. 

Aplikacija Kodi Solutions dostupna je samo za Android uređaje. Ne može se pokretati na PC-u, Mac-u, iPhone-u, iPadu ili Roku-u. No dostupan je Kodi dodatak za ovu uslugu koji će vam omogućiti strujanje s bilo kojeg uređaja na kojem može pokrenuti Kodi.

Ako koristite Kodi Solutions IPTV?

S obzirom na nisku cijenu usluge i ogroman broj kanala, postavlja se mnogo pitanja u vezi s načinom na koji Kodi Solutions IPTV može ostati u poslu dok plaća ponekad skupe naknade za prijevoz potrebne mrežama. Neke usluge slične Kodi Solutions IPTV, poput Fab TV-a i druge, preuzete su izvan mreže nakon tužbi u kojima se navodi da nisu platili te troškove prijevoza. U slučaju Fab-a, čak je preporučio da njegovi korisnici ne traže ili bi se mogli suočiti s pravnim posljedicama zbog nezakonite prirode usluge. 

kodi rješenja iptv fab iptv

Nema šanse da se zna je li to slučaj i za Kodi Solutions IPTV. Međutim, postoje neke činjenice koje treba uzeti u obzir o usluzi za sve koji su zainteresirani za prijavu.

Većina zakonitih IPTV usluga naplaćuje najmanje 25 USD za paket kanala koji ne uključuju premium film ili sportske kanale. Da bi dobio paket sa svim filmskim i sportskim kanalima, uključujući HBO, Showtime, Cinemax, MLB Extra Innings, NBA Pass i druge, korisnik bi inače trebao plaćati više od 100 USD mjesečno. To ne uključuje strane kanale, što bi koštalo još više.

Razlog zašto su ovi kanali toliko skupi je taj što IPTV usluge moraju platiti za pravo njihovog emitiranja na mreži. Što više kanala nudi IPTV usluga, to je skuplja usluga za pružanje paketa. Kao rezultat toga, poznate IPTV usluge poput Sling TV-a, fuboTV-a, DirecTV Now-a i drugih pokušavaju nadoknaditi taj trošak naplaćujući više potrošačima dodatne kanale..

Suprotno tome, Kodi Solutions potrošače naplaćuje samo na temelju broja uređaja koji istodobno struju, a ne na broju kanala kojima imaju pristup. To podrazumijeva da se korisnicima vjerojatno naplaćuje propusna širina, a ne prava emitiranja. Povrh toga, cijena paketa je apsurdno niska za broj ponuđenih kanala, što dovodi do nekih zapaženih i neodgovorenih pitanja o poslovnom modelu Kodi Solutions i održivosti kao tvrtke..

Moglo bi se dogoditi da Kodi Solutions nekako upravlja provjerenom uslugom i otkrio je način pružanja kanala po nižim cijenama od konkurenata poput Sling TV-a. Međutim, Kodi Solutions nije objavio nikakve informacije koje bi objasnile kako funkcionira. Budući da su se usluge slične Kodi Solutions IPTV u prošlosti suočavale s odmazdom, potencijalni korisnici trebaju biti oprezni.

Pitanja sigurnosti kod Kodi Solutions

Pored ovih pitanja, Kodi Solutions apk i Kodi addon nose i sigurnosne rizike. Aplikaciju Kodi Solutions Android pronašli smo na više web lokacija, za koje se čini da nemaju veze sa samom uslugom streaminga. Zapravo, trenutna Googleova potraga za „Kodi Solutions .apk“ čak i ne vraća službenu web stranicu u prva četiri rezultata. To povećava vjerojatnost da će korisnik slučajno preuzeti zlonamjerenu datoteku koja se predstavlja kao Kodi Solutions apk.

Uz to, službena web stranica sadrži najmanje osam različitih datoteka na svojoj apk stranici, što otežava određivanje na koga se korisnik treba osloniti za upotrebu usluge. To čini aplikaciju još rizičnijom jer potiče korisnike da tu datoteku preuzmu s loših web mjesta s kojih je jednostavnije preuzimanje umjesto sa službene stranice.

Jedini način da budete potpuno sigurni da je bilo koja od aplikacija Kodi Solutions potpuno sigurna je pokretanje antivirusnog skenera na Android uređajima nakon preuzimanja aplikacija. Ova metoda može ugroziti vaš uređaj jer možete instalirati zlonamjerni softver prije nego što utvrdite je li aplikacija sigurna, ali s obzirom na to da Kodi Solutions nema aplikaciju na službenoj Google Play trgovini, jedan od apk-a prethodno je pregledan za zlonamjerni softver.

Postoji Kodi dodatak koji se može koristiti s Kodi Solutions IPTV. Međutim, ovaj je dodatak dostupan samo u odjeljku "Kodi Solutions repo", a čini se da (poput ostalih web mjesta copycat) nije povezan sa samom uslugom..

Alternativa Kodi Solutions za TV uživo

Ako želite gledati IPTV bez preuzimanja pravnih i sigurnosnih rizika povezanih s Kodi Solutions, evo nekoliko sigurnijih alternativa.

FuboTV

fubo tv 2

Ako ste razmišljali o Kodi Solutions za njegove sportske kanale, FuboTV može biti alternativna IPTV usluga koja vam je potrebna. Nudi preko 75 kanala, uključujući Fox Sports South, Fox Sports Southeast, FS1, FS2, NBCSN, NFL Network, NBA TV, beIN Sports, PAC-12 Network, Golf Channel i druge. Uključuje i ne-sportske kabelske kanale poput A&E, Food Network, CBSN, POP i još mnogo toga.

FuboTV je dostupan na većini TV uređaja, računala, pametnih telefona i tableta. Osim što ćete uživo gledati kanale fuboTV-a, možete koristiti i svoju prijavu na fuboTV za otključavanje sadržaja na zahtjev aplikacija poput AMC, FX, History Channel, Syfy i drugih. Ovo je ključna prednost upotrebe fuboTV-a nad Kodi Solutions-om, jer Kodi Solutions nudi samo živi sadržaj.

Cijena osnovnog paketa fuboTV iznosi 39,99 USD za prvi mjesec i 44,99 USD za svaki mjesec nakon prvog. Možete i besplatno isprobati uslugu sedam dana.

Sling TV

praćka tv 2

Ako ste Kodi Solutions razmišljali uglavnom o niskim cijenama, Sling TV bi mogao biti dobra alternativna IPTV usluga za vas. Nudi 30-42 kanala za 25 dolara mjesečno. Postoje dvije verzije osnovnog paketa: Sling Orange i Sling Blue. Oboje nose popularne kablovske kanale kao što su CNN, FX, TBS, TNT i drugi. Međutim, Sling Blue ima Disney i ESPN kanale, a Sling Orange umjesto NBC, USA i SYFY.

Bez obzira koji osnovni paket odaberete, za dodatnih 5 USD mjesečno možete dodati dodatne skupove sportskih, komedioloških, dječjih ili lifestyle kanala. Sling također nudi setove filmskih kanala kao što su HBO ili Showtime za dodatnih 10 USD mjesečno po setu.

Sling TV dostupan je na svim glavnim platformama: Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Nvidia Shield, Android, iOS, PC ili Mac.

FilmOn

filmon 2

FilmOn je besplatna IPTV usluga s preko 600 kanala. Kanali su grupirani po kategorijama, uključujući UK Live TV, Sport, Horror, Filmovi, Glazba, Zabava, Bikini Babe, Komedija, Djeca, Vijesti, Ekstremni sportovi, Body & Soul, Lifestyle, Party TV, Urban i Fashion.

Postoje i kategorije za međunarodne kanale, uključujući kanale iz Francuske, Njemačke, Rusije, Slovačke, Indije, Italije, Bliskog Istoka i Latinske Amerike. Bez obzira što vas zanima, FilmOn vjerojatno ima kanal za vas.

FilmOn je dostupan za Xbox, Android (uključujući Nvidia Shield), iOS, Roku, Apple TV, PC ili Mac. Nije dostupna u Amazon Fire TV trgovini, ali inačica Androida može se "spremiti" na Fire Stick pomoću Downloader-a ili aplikacije za upravljanje datotekama. Većina FilmOn kanala dostupna je i kroz dodatak FilmOn Simple Kodi.

USTVnow

ustvnow

USTVnow nudi i besplatni i premium IPTV paket. Besplatna usluga uključuje NBC, CBS, Fox, The CW, PBS i My9 (podružnice New Yorka). Premium usluga uključuje dodatnih 18 kanala, uključujući ESPN, Nickelodeon, SYFY, TLC i druge za 29 USD mjesečno.

USTVnow je dostupan za Roku i Apple TV, kao i s bilo kojeg uređaja koji ima web-preglednik. Korisnici Amazon Fire TV mogu gledati ovu uslugu kroz dodatak USTV Now Kodi.

Pluto.tv

pluto tv 2

Pluto.tv je besplatna IPTV usluga s preko 100 kanala. Nosi kanale posvećene koledž sportovima, mješovitim borilačkim vještinama, ekstremnim sportovima, video igrama, društvenim igrama, azijskim dramama, animeima, nacionalnim i međunarodnim vijestima, financijskim vijestima, tračevima slavnih, glazbi i mnogim drugima.

Pluto.tv je dostupan na većini TV uređaja, računala, pametnih telefona i tableta. Ako više volite gledati koristeći Kodi, u službenom spremištu Kodi nalazi se odličan Pluto.tv dodatak.

Najbolje usluge na zahtjev za korištenje s IPTV-om

Bez obzira koju IPTV uslugu odaberete, možda nećete htjeti uvijek gledati emisije uživo. Tako da je lijepo imati i nekoliko aplikacija za video na zahtjev. Ovdje je popis nekih najboljih video aplikacija na zahtjev za korištenje s IPTV uslugama.

Pucketanje

pucketanje

Crackle je besplatna Sony-jeva TV i filmska stranica. Prihod u potpunosti ostvaruje oglašavanjem.

Crackle nosi nekoliko popularnih originalnih TV emisija. Oni uključuju Stavljanje u pogon, koji slijedi naloge izmišljene kriptovalute / blockchain tvrtke i Sredstva za čišćenje, brza drama o dvije ubojice iz ugovora koje lovi bivši poslodavac. Crackle također nosi mrežne i kabelske emisije koje su otkazane, poput Crna lista: Redemption, Spasi me, i Šetač: Teksaški rendžer.

Pored toga, o Crackleu se može naći i nekoliko zapaženih filmova, uključujući 50 prvih spojeva, Anakonda, Lako, Djevojka Borba, Šuplji čovjek, i drugi.

Iako većina web stranica za besplatni streaming videozapisa sadrži nekoliko naslova visoke razlučivosti, Crackle je iznimka. Većina kataloga je najmanje 720p.

Crackle je dostupan na većini računarskih, mobilnih i TV uređaja. Ako radije preskočite reklame, to možete učiniti s dodatkom Crackle Kodi.

Hulu

hulu 2

Hulu je premium web mjesto za streaming videa koje nosi nagrađivane originalne emisije poput Priča o sluškinji. Ona također vodi velike mrežne TV emisije poput Ovo smo mi, Slijepa točka, i Zakon i red: SVU. Hulu nosi i popularne filmove, uključujući Dolazak, Jack Reacher: Nikad se ne vraćaj, Hot Chick, Carski novi utor, i više.

Hulu košta 7,99 USD mjesečno za pretplatu koja podržava oglas ili 11,99 USD mjesečno bez oglasa. Dostupan je za iOS, Android, Amazon Fire TV, Xbox, Nvidia Shield, Roku ili bilo koji uređaj koji ima web preglednik.

Hulu također možete dobiti s Live TV-om za oko 40 dolara mjesečno. Ovo je Huluovo rješenje sve veće potražnje za TV emisijama uživo i dobra je zamjena za Kodi Solutions IPTV. Dolazi čak i s Huluovom uslugom na zahtjev, koja je bez dodatnih troškova.

Tubi TV

Tubi TV noć

Tubi TV je besplatna video aplikacija i web stranica na zahtjev. Šuška se da su drugi najveći katalog bilo kojeg web mjesta za streaming videozapisa, ako ne i najveći. Međutim, uvjet za to je činjenica da Tubi TV koristi blokiranje geografskog sadržaja u svim regijama u kojima je dostupan (SAD, Velika Britanija, Kanada). Za otključavanje svih TV emisija i filmova koje usluga pruža, morat ćete se povezati s VPN serverom u nekoj od tih zemalja.

Na Tubi TV-u nalazi se preko 50 000 naslova. To uključuje komedije, horor filmove, akcijske filmove, dokumentarne filmove, filmove na stranom jeziku, anime, dječje emisije, znanstvene fantastike i fantastike, filmove o borilačkim vještinama, stand up komedije, romantične filmove, krimi TV, TV drame, indie filmove i još mnogo toga.

Tubi TV ima aplikaciju za Roku, Apple TV, Xbox, Amazon Fire TV, PS4, Tivo, Android i iOS. Također se može pregledavati putem web-preglednika. Tu je i dodatak za Tubi TV Kodi.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector