Područje 51 IPTV: Što je Area 51 IPTV i trebate li ga koristiti?

Područje 51 postalo je vrlo popularna IPTV usluga. Pristalice službe kažu da ona pruža stotine kanala za samo 5 dolara, pa kako bi čovjek mogao pogriješiti? No, postoje neka pitanja o tome kako Area 51 IPTV može donijeti zaradu i je li to slučaj „previše dobrog da bi bio istinit“. U nastavku istražujemo što IPTV područje 51 može ponuditi i vrijedi li se prijaviti za uslugu.

područje 51

Područje 51 IPTV - Sažetak

U nastavku ćemo istražiti opširnije detalje o području 51. Općenito, aplikacija Area 51 i Kodi addon mogu predstavljati rizik, dok usluga u cjelini ima nekoliko odgovora na pitanja, posebno zbog niskih troškova u usporedbi sa stvarnim troškovima ponude kanala koje pruža. Neke usluge koje nude IPTV na sličan način, poput Set TV-a i Fab TV-a, oba su izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. To ne znači da će i područje 51 IPTV biti dobro, ali postoji mnogo pitanja koja postoje zbog tih sličnosti.

Zbog tih razloga ne preporučujemo IPv uslugu Area 51.

Korisnici iz područja 51 morat će primijeniti dodatnu zaštitu i zaštitu privatnosti tijekom korištenja usluge, uključujući poduzimanje koraka za sprečavanje praćenja ISP-a, hakiranja zlonamjernih programera i druge sigurnosne prijetnje.

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje autorskih prava, uključujući streaming videa iz piratskih IPTV izvora. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, uzmite u obzir lokalne zakone, žrtve i rizike od piratstva.

Upozorenje: Uvijek koristite VPN uz svoju IPTV uslugu

Sve IPTV usluge predstavljaju određene sigurnosne i privatne rizike i korisnici ih moraju biti svjesni. Ako koristite IPTV uslugu, vaš davatelj internetskih usluga može zabilježiti podatke o onome što gledate i odakle ga struji. Također se može smanjiti brzinu na temelju puke činjenice da struji video.

Ako koristite Internet putem javnog WiFi (na primjer, u kafiću ili teretani), hakeri također mogu ući u vaš uređaj i ukrasti lozinke i podatke o kreditnoj kartici.

VPN će šifrirati podatke koje šaljete i primate s vaše IPTV usluge ili bilo koje druge web stranice koju posjetite, čineći svojim internet davateljem usluga gotovo nemogućim znati što gledate ili čak i tok koji struji video. Ovo će ponašanje vašeg strujanja zadržati privatnim, pomoći u smanjenju brzine prigušivanja i povećati zaštitu od hakera.

Od svih dostupnih VPN-ova otkrili smo da je ExpressVPN najbolji za IPTV korisnike. Ima programe za većinu TV uređaja, munja je brz i ne vodi evidenciju o aktivnostima korisnika. Izvrsno je sredstvo za IPTV korisnike kako bi zaštitili svoju privatnost tijekom streaminga.

ISPROBAJTE TVOJ RIZIK: Ostvari ovdje besplatno 3 mjeseca uz godišnji plan ExpressVPN-a. Ugovor uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez obračuna, pa ćete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

Što je Area 51 IPTV usluga?

Područje 51 nudi preko 500 kanala iz najrazličitijih zemalja, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Indiju, Kanadu, Australiju, Novi Zeland, Rusiju, Pakistan i druge. Iz SAD-a ima kablovske kanale poput SYFY, TBS i truTV; premium sportski kanali poput NFL nedjeljne karte i NBA propusnice; i filmski kanali poput Starza i HBO-a. Iz Velike Britanije stiže svi BBC i ITV kanali, Sky News, Sky Sports i mnogi drugi.

Cijena ovog ukupnog paketa kanala iznosi samo 5 USD mjesečno. Oznaka cijene od 5 USD uključuje mogućnost strujanja na dva uređaja istovremeno. Dodatni uređaji dodatno koštaju.

Softver Area 51 može se izvoditi samo na Android uređajima. Ne postoje verzije za Apple TV, Roku, PC, Mac ili iOS. Međutim, postoji dodatak Kodi koji se može koristiti za pristup usluzi na bilo kojem uređaju na kojem će se izvoditi Kodi.

Ako koristite područje 51 IPTV?

Područje 51 upravlja uslugom sličnom drugim IPTV uslugama koje su preuzete izvan mreže, poput Set TV-a, Fab TV-a i nekolicine drugih. Te su službe razne vlasti teretile za nezakonite gusarske operacije. To ne znači da i Area 51 IPTV također vodi svoje poslovanje na sličan način. Međutim, postoji mnogo neodgovorenih pitanja.

Prvo, čini se da područje 51 ne naplaćuje korisnike na odgovarajući broj kanala koje nudi. Umjesto toga, korisnike naplaćuje isključivo prema broju uređaja s kojih korisnik struji.

Za korištenje IPTV usluge, on mora platiti mrežama i nositeljima autorskih prava za pravo na ponovno emitiranje. To znači da pružanje većeg paketa kanala korisnicima košta više usluge. Zbog ovog troška, ​​poznate IPTV usluge poput Sling TV, DirecTV Now ili fuboTV uglavnom naplaćuju veću pretplatu za svoje kanalne pakete. To postavlja pitanje kako je Area 51 uspio ponuditi ove kanale kao ovako niske cijene, dok druge usluge naplaćuju više.

Drugo, trošak pretplate na Area 51 tako je nizak da je nejasno kako bi tvrtka mogla ostvariti dobit ako plati prava na emitiranje. Na primjer, Wall Street Journal izvijestio je da ESPN košta TV davatelje više od 6 USD po korisniku. Budući da Area 51 nudi svoj cijeli paket za 5 USD, to znači da bi usluga trebala gubiti 1 USD po korisniku samo zato što nosi ESPN. Svi ostali kanali koje koristi trebali bi uzrokovati da se izgube još više.

Naravno, moglo bi se dogoditi da Područje 51 prihvati ove gubitke. Međutim, Area 51 ostavlja mnoga pitanja bez odgovora i do sada nije pokušala odgovoriti na ta pitanja koja smo vidjeli. Smatramo da korisnici IPTV-a moraju biti svjesni ove zabrinutosti, jer bi Area 51 mogao krenuti izvan mreže zbog gubitka novca ili zbog drugih povezanih razloga.

Pitanja sigurnosti u području 51

Pored ovih problema, postoje značajni problemi u vezi s privatnošću i sigurnošću u vezi s korištenjem područja 51. Kako bi koristili Area 51, korisnici općenito trebaju preuzeti kopiju apk datoteke Area 51. No, Googleova potraga za „Area 51 apk“ trenutno pruža rezultate trgovine Google Play sa samo negativnim recenzijama s 1 zvjezdicom na prvom mjestu. Ovi pregledi kažu da je aplikacija lažna, pa će i ako se preuzme, uređaj korisnika biti hakiran. Osim toga, u opisu aplikacije tvrdi se da je besplatna usluga, što očito nije točno.

Budući da tražilice vode korisnike do tih pogrešnih rezultata, postoji velika vjerojatnost da će mnogi korisnici završiti s preuzimanjem zlonamjernih datoteka pokušavajući pronaći ispravnu. To može oštetiti uređaje korisnika i koštati ih vremena i / ili novca.

Ovaj bi problem mogao lako riješiti davatelj usluga ako bi na svom web mjestu trebao objaviti vjerodostojnu kopiju apk datoteke. Međutim, na početnoj stranici područja 51 nema veze s apk datotekom, a usluga ne daje informacije o tome gdje korisnici mogu pronaći službenu kopiju datoteke.

Korisnici mogu instalirati dodatak Kodi umjesto aplikacije Android za gledanje IPTV područja 51. Međutim, ovaj Kodi dodatak dostupan je samo s trećim spremištem koje nije baš dobro poznato. Koliko znamo, ovaj je Kodi dodatak razvio netko tko nije povezan s Area 51.

Ako želite znati neke alternativne IPTV usluge koje su sigurnije i pouzdanije, pročitajte više u nastavku.

Alternativa području 51 za TV uživo

Evo nekoliko alternativa usluzi Area 51 IPTV. Sve sljedeće usluge pružaju službene aplikacije na njihovim web stranicama ili u službenim trgovinama platformi (Google Play Store, Amazon Fire TV Store, Apple TV Store itd.). Osim toga, te aplikacije imaju visoku ocjenu, pozitivne kritike korisnika i nemaju poznate pritužbe zlonamjernog softvera ili drugih sigurnosnih problema.

FuboTV

fubo tv 2

FuboTV je IPTV usluga posebno namijenjena ljubiteljima sporta. U osnovnom paketu od 44,99 USD mjesečno ima preko 70 kanala. To uključuje Fox Sports South, Fox Sports Jugoistok,

FS1, beIN Sportska mreža, CBS Sports, History Channel, USA Network, Sundance TV, Fox Business, FUSE, POP i mnogi drugi.

Uz ovaj osnovni paket, fuboTV nudi i "International Sports Plus" paket s pet dodatnih kanala (Fox Soccer Plus, GolTV Engleski, GolTV španjolski, Tyc Sports, Motorsport.tv), "fubo Biciklizam" paket s istim kanalima plus Fubo Biciklizam, "Sports Plus" paket s 21 dodatna sportska kanala i "Adventure" paket za ljubitelje vanjskih prostora. Cijena ovih paketa kreće se od 5 do 12 dolara mjesečno. Svih devet kanala Showtimea dostupno je i za dodatnih 10,99 USD mjesečno.

Ima aplikacije za Roku, Apple TV, Amazon Fire TV i Android TV. FuboTV će se pokrenuti i na bilo kojem uređaju koji ima web preglednik.

Vaše vjerodajnice za prijavu na fuboTV mogu se koristiti za otključavanje sadržaja iz aplikacija povezanih s bilo kojim kanalom na koji ste pretplaćeni. Na primjer, osnovni paket će vam omogućiti da otključate premium sadržaje iz aplikacija History Channel i USA Network aplikacija. Ovo je posebna prednost korištenja fuboTV-a nad Area 51 jer Area 51 ne sadrži sadržaj na zahtjev.

FuboTV nudi besplatnu probnu inačicu sedam dana, a prvi mjesec za nove pretplatnike je 5 dolara snižen od redovne cijene.

Sling TV

praćka tv 2

Sling TV je IPTV usluga namijenjena korisnicima koji žele nekoliko odabranih kanala po niskoj cijeni. Pruža dva osnovna paketa za različite publike. Za korisnike koji žele ESPN i Disney kanale, Sling nudi paket pod nazivom „Sling Orange“ koji sadrži ESPN 1-3, Disney Channel i 28 drugih američkih kablovskih kanala. Za korisnike koji žele kanale u vlasništvu NBC-a, Sling nudi paket pod nazivom "Sling Blue" koji uključuje NBC na zahtjev, NBC Sports, SAD, SYFY i 38 drugih kanala.

Bez obzira koji je osnovni paket odabran, cijena iznosi samo 25 USD mjesečno. Dodatni kanali nude se kao dodatak paketima koji mjesečno koštaju 5 do 10 dolara. Na primjer, paket "Comedy Extra" nudi MTV, MTV2, Paramount Network, CMT, Logo, Revolt, GSN i TV Land za dodatnih 5 dolara mjesečno, a paket "Kids Extra" nudi Nicktoons, TeenNick, Boomerang i BabyTV za istih dodatnih 5 USD mjesečno.

Sling TV ima aplikacije za Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, AirTV Player i Android telefone i tablete. Osim toga, može se koristiti na bilo kojem uređaju koji ima web preglednik. Poput fuboTV-a (gore), Sling TV može se koristiti za otključavanje sadržaja na zahtjev iz aplikacija TV kanala poput USA, SYFY, History, itd..

Xumo

xumo tv

Xumo je besplatna IPTV usluga koja stvara streaming kanala strugajući videozapise s mrežnih web stranica. Na usluzi je dostupno preko 100 kanala, uključujući CBSN, MSNBC, Fail Army, Pet Pet Collective, People TV, HooplaKidz, Sports Illustrated, Futurism i još mnogo toga..

Xumo ima aplikacije za iOS i Android uređaje (uključujući Android TV i Nvidia Shield). Aplikacija Android može se pokrenuti na uređaju Amazon Fire TV, ali prvo je trebate "prebaciti" pomoću programa Downloader ili aplikacije za upravljanje datotekama.

USTVnow

ustvnow_guide

USTVnow je IPTV usluga namijenjena američkoj vojsci stacioniranoj u inozemstvu. Nudi besplatan paket koji uključuje njujoršku podružnicu svih američkih mrežnih kanala: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, The CW i My 9. Za 29 USD mjesečno nudi dodatnih 18 kanala, uključujući AMC , Discovery, Fox News, FX, National Geographic, Nickelodeon, TLC i drugi.

USTVnow ima aplikacije za Roku i Apple TV. Može se izvoditi i putem web preglednika. Nema Android ili Amazon Fire TV aplikacija dostupnih za USTV Now, ali mnogi korisnici Android / Fire TV TV-a oslanjaju se na Kodi kako bi pogledali njegovo programiranje.

Najbolje usluge na zahtjev za korištenje s IPTV-om

Iako gornje IPTV usluge djeluju izvrsno za gledanje televizije uživo, ponekad možete poželjeti gledati filmove ili emisije koji nisu dostupni uživo ili nisu ni u besplatnim aplikacijama mreža. Evo nekoliko sjajnih aplikacija pomoću kojih možete dobiti još više sadržaja na zahtjev.

Popcornflix

popcornflix

Popcornflix je besplatna video usluga na zahtjev stvorena u Screen Media Ventures. Nudi veliki katalog filmova, uključujući filmove horora, drame, trilere, romantike, misterije, zapadnjake, obiteljske filmove i druge filmske žanrove. Uključeno je nekoliko značajnih naslova Djevojka s tetovažom zmaja, Zodijak, Kratki rok 12, Lov za crveni listopad, Rock of School, i Teror Amityville.

Popcornflix je dostupan na Roku, Apple TV, Amazon Fire TV i putem web preglednika na PC-u, Mac-u ili mobilnom uređaju.

Tubi TV

Tubi TV noć

Tubi TV ima jedan od najvećih kataloga bilo kojeg web mjesta na zahtjev, uspoređujući s Netflixom. Oglas je podržan i ne zahtijeva pretplatu. Ti se oglasi mogu zaobići ako upotrebljavate verziju Kodi aplikacije. 

Ima tisuće filmova koji su raspoređeni u mnogim žanrovima, uključujući filmove na stranom jeziku, kultne klasike, indie filmove, borilačke vještine, trilere, romantiku, sci-fi i fantasy i mnoge druge. Njegova velika knjižnica uključuje Wayneov svijet 2, Jasna i sadašnja opasnost, glasnici vjetra, banditi, Svjetski trgovački centar, Hotel Ruanda, Showgirls, Progoni Amy, i mnogi drugi popularni naslovi.

Tubi TV također ima veliku zbirku TV emisija, uključujući Dinastija patki, Vučja krv, Mrtva zona, Sudski spisi, i više.

Usluga je dostupna na većini TV, mobilnih i osobnih računala. Također ima različite biblioteke sadržaja u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi, ali možete koristiti VPN da biste zaobišli njegova ograničenja geografskog sadržaja i dobili pristup celoj dostupnoj biblioteci sadržaja.

Pucketanje

pucketanje

Crackle je TV usluga na zahtjev u vlasništvu Sonyja. Ima stotine filmova i predstava, od kojih je većina u visokoj razlučivosti. Značajni naslovi uključuju Talladega Nights: Balada o Rickyju Bobbyju, Odrasli, Robotech, Terminator: Kronike Sarah Connor, Stanovno zlo: Osveta, i Godzilla (1998) među mnogim drugima.

Crackle je dostupan na većini TV platformi, mobilnih uređaja i osobnih računala, uključujući Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Android i iOS.

Zbog velikog broja oglasa, preporučujemo vam da koristite Kodi dodatak za Crackle koji će preskočiti oglase umjesto vas.

Viewster

viewster

Viewster je VOD usluga sa sjedištem u Švicarskoj koja je specijalizirana za igranje i anime sadržaje. Neki od njegovih popularnijih naslova uključuju Maricraft, Cromartie High School, Street Fighter: Novi izazovi, i Beckiijev život.

Viewster je dostupan na Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android, iOS i u web pregledniku.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =

Adblock
detector