Терариум телевизор изключен: Използвайте тези 10 алтернативи за терариум телевизия

Популярната Android-базирана IPTV услуга Terrarium TV най-накрая излезе офлайн. Много от потребителите му виждаха кръвта във водата за известно време, тъй като услугата бавно губи пара и актуализациите стават рядко. С предупреждение от разработчика да деинсталирате приложението веднага, сега е най-подходящото време да започнете да проучвате някои алтернативи на Terrarium TV.

Терариумни екрани за телевизор

Загубен ли е Terrarium TV завинаги? Простият отговор е „да“.

Програмистът реши да спре актуализацията на приложението и ще изключи потоците му. Има голям брой алтернативи на Terrarium TV, които можете да проучите, но все пак ще ви доставят много телевизия на живо на вашето устройство с Android или всяко друго устройство, което използвате за поточно предаване.

Неофициални алтернативи на ТВ терариум

Някои алтернативи на Terrarium TV, които може да опитате да използвате, включват:

  • Mobdro
  • TeaTV
  • ShowBox
  • Време за пуканки
  • Кутия за кино
  • MovieBox HD
  • Коди

Има и много други, които се носят из онлайн. Можете също така да очаквате много телевизионни клонове на Terrarium да изскочат. Не препоръчваме използването на Terrarium TV или някоя от тези алтернативи. Всяко от тези „приложения“, както често ги наричат, идва със значителни рискове, които ще проучим по-късно.

Предупреждение: Android apks и IPTV трябва да се използват само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Comparitech не се застъпва за използването на apks или IPTV за пиратство.

По-долу са някои официални алтернативи, които може да искате да разгледате.

Потребителите на IPTV внимавайте: Новите закони означават, че вашият интернет доставчик може да продава и споделя данните ви за сърфиране

Когато използвате приложения като Terrarium TV или Terrarium TV алтернативи, вие излъчвате не само това, което гледате, но и къде го гледате. Вашият интернет доставчик може да записва и продава вашите онлайн данни благодарение на последните промени в закона. Това означава, че всичко, което правите онлайн, е за грабване на най-високата оферта.

Можете да защитите вашите потоци от данни от вашия интернет доставчик на всяко място, домашен или обществен wifi, като използвате VPN. VPN маршрутизира връзката ви през силно криптиран тунел за данни, който не позволява на вашия интернет доставчик или някой, споделящ мрежата ви, да вижда вашите поточни дейности.

От опциите, които сме тествали за IPTV поточна сигурност и поверителност, ExpressVPN е нашият избор №1.

Най-добър VPN за IPTV: ExpressVPN

ExpressVPN поточно видео

Независимо дали използвате неофициални IPTV поточни приложения като Terrarium TV или официални такива като fuboTV, сърфирането онлайн може да носи риск за поверителност и сигурност.

Не само вашите данни могат да бъдат изложени на вашия интернет доставчик, но и носите риск от кражба на вашите данни по време на поточно предаване през обществен wifi или поради злонамерено приложение, инсталирано извън магазина на Google Play.

Освен това атаките „Man-in-the-Middle“ позволяват на хакерите да пренесат всякакъв вид данни от потребители на поточни потребители, като например финансова информация, данни за местоположение и други. Тази информация може да се продава в тъмната мрежа и да се използва при кражба на самоличност.

Солидният VPN ще криптира вашите данни, като същевременно ще предлага предимства, като например възможността да се заобикаля блоковете с географско съдържание, които много IPTV услуги въвеждат.

От тестваните от нас опции ExpressVPN предоставя най-доброто потребителско изживяване, защита на поверителността и функции за защита. Услугата има и хиляди сървъри по целия свят, което улеснява намирането на бърза връзка и гео-хоп в над 90 страни по света.

Опитайте това без риск: Вземете 3 месеца безплатно тук с годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че ще получите пълно възстановяване на сумата, ако не сте удовлетворени.

Топ 10 алтернативи на ТВ терариум

Както беше посочено по-рано, онези, които търсят apk като Terrarium TV, вероятно могат да ги намерят онлайн, макар и изключително от уебсайтове, работещи извън Google Play Store. Такива опции са не само опасни, но и ненадеждни.

Терариумната телевизия е чудесен пример за това. След спирането на услугата през септември 2018 г., разработчикът, NitroXenon, по-късно обяви, че вероятно ще се откаже от потребителските данни, ако бъде поискано. Според TorrentFreak, който разби историята, заяви NitroXenon,

"Просто казвам истината", каза той пред TF. „Почти всяко приложение проследява IP [адресите] на потребителя. И ако трябва [да дам] информацията на властите, тогава ще го направя. "

Терариумните телевизионни алтернативи като ShowBox, TeaTV, Mobdro и други не са достъпни в официалния Google Play Store поради тези рискове. Техните разработчици са също толкова ненадеждни, когато става въпрос за защита на потребителските данни, което прави VPN особено важно.

Освен това уебсайтовете, предлагащи неофициални изтегляния на apk, могат или не са променили приложенията за инсталиране на зловреден софтуер на вашето устройство. Подобно отвличане на приложения може да се случи без потребителско знание. През септември 2018 г. компания за софтуерна сигурност ESET пусна доклад, показващ, че няколко популярни добавки Kodi, използвани за гледане на телевизия и филми, са инжектирани със злонамерен софтуер за добив на монети. Потребителите не бяха в течение на месеци и потенциално бяха засегнати десетки хиляди потребители.

Въпреки че този проблем засегна само някои потребители на Kodi, които използваха няколко добавки (GAIA и Bubbles), IPTV приложенията като Terrarium TV не са имунизирани срещу тези рискове. Поради незаконния си характер, приложенията, използвани за пускане на Terrarium TV и подобни apk, могат да бъдат лесно компрометирани.

Следните, официални алтернативи на Terrarium TV трябва да осигурят на потребителите по-спокойствие, както и много голямо съдържание на живо и при поискване. Можете дори да използвате VPN за да заобиколите блокирането на съдържание с която и да е от тези услуги, за да получите достъп до повече съдържание или да получите достъп до техните потоци, докато пътувате в чужбина.

fuboTV

Спортно-ориентирана услуга за стрийминг, fuboTV предлага на жителите на САЩ над 100 канала. Като се съсредоточи върху спорта, fuboTV основно обслужва задължително спортни мрежи, като beIN Sports, FOX Sports, NBC Sports, Pac-12 Networks, NFL Network, NBA TV, Big Ten Network и други. Услугата има и местни телевизионни филиали за FOX, NBC, CBS и други, както и много развлекателни канали, като FX, Lifetime, SYFY, TruTV, Cartoon Network и AMC.

Услугата предлага безплатен облачен DVR и многопоточен стрийминг за до две устройства на акаунт. Можете да получите fuboTV за $ 45 на месец за 80 канала или $ 50 на месец с fubo Екстра, която включва пълния набор от предлагани канали.

Sling TV

Понастоящем една от най-популярните IPTV услуги в САЩ, Sling TV предоставя два пакета ключови канали и голям брой допълнителни канали. За $ 25 на месец можете да се регистрирате в Sling Blue или Sling Orange. Всеки осигурява малко по-различен избор на канали.

Sling Orange има 28 канала с акцент върху ESPN и Disney мрежите. Sling Blue осигурява 40+ канала, като Fox Sports и NBC Sports заемат централно място, заедно с други развлекателни канали като Bravo, History, AMC и Comedy Central.

И Sling Orange, и Sling Blue могат да се комбинират за $ 40 на месец.

Sling TV предлага 20-часов облачен DVR за допълнителни 5 долара на месец и позволява на потребителите да предават телевизия на живо на няколко устройства наведнъж. (Sling Blue и Sling Orange + Blue само).

YouTube TV

Най-накрая Google навлезе на пазара на IPTV със своята YouTube TV услуга. Тази услуга се предлага с множество страхотни функции, включително 3 едновременни потока, 6 индивидуални потребителски профила на акаунт и неограничен облачен DVR, включен в цената (срок на изтичане 9 месеца).

Можете да получите 60+ кабелни и локални телевизионни мрежи на YouTube TV за $ 40 на месец. Всички други негови функции също се включват в услугата без допълнителни разходи. Налични са популярни мрежи като ESPN, The CW, FOX Sports, AMC, SYFY, TNT, Disney XD, BBC America и други, както и допълнителни филмови канали като Showtime и HBO.

Филон

Влизане на ниска цена и с отличен избор на канали, Philo е услуга за IPTV само за забавление, която предлага 40+ канала за $ 16 на месец. Има и опция $ 20 на месец, която добавя в няколко допълнителни канала.

Чрез Philo ще получите достъп до Paramount Networks (която носи Bellator MMA симулации), History Channel, Discovery Channel, Science Channel, A&E, AMC, Comedy Central, HGTV, IFC и други.

Philo предлага безплатен неограничен 30-дневен облачен DVR, хиляди предавания при поискване, 72-часова навивка за всички телевизионни предавания на живо и едновременно стрийминг за множество устройства. Няма да намерите спортни мрежи на Philo, но това също помага на услугата да предостави каналите си за толкова ниска цена.

Hulu

Повечето хора са запознати с услугата на Hulu при поискване, но мнозина не знаят Hulu също предлага опция за телевизия на живо. Можете да получите както Hulu по поръчка, така и IPTV услугата на Hulu като един пакет за $ 40 на месец. Този пакет включва над 60 канала, 50 часа съхранение в облачен DVR, 2 едновременни потока и опцията за добавяне към филмови мрежи като Showtime и HBO.

Hulu изрязва повечето от непопулярните мрежи, вместо това се фокусира предимно върху каналите, които хората искат да гледат. Ще намерите NBC, ABC, CBS, FOX, ESPN, FOX Sports, History Channel, FX, HGTV, National Geographic, TBS, SYFY, USA и Travel Channel и много други.

PlayStation Vue

PlayStation Vue има подобна услуга на Hulu с Live TV, YouTube TV и Sling TV. Това обаче е една от малкото официални и платени IPTV услуги, с които можете да се свържете чрез функциониращ добавка на Kodi.

PS Vue предлага множество канални пакети, вариращи в цената от $ 45 на месец за 45+ канала до $ 80 на месец за 90+ канала. Това определено поставя PlayStation Vue в по-високия край по отношение на цената, но услугата включва също облачен DVR, 6 едновременни потока и опцията да се правят множество потребителски профили на акаунт.

DirecTV сега

Бързо ставайки най-популярната IPTV услуга в САЩ, DirecTV Now и PlayStation Vue са най-сходните услуги в този списък. И двамата предоставят близо 100 канала чрез висококачествен, скъп пакет, но и двата имат пакет с по-ниска цена за онези, които не искат да плащат същата цена, както може би за традиционната кабелна телевизия.

DirecTV сега предлага 65+ популярни спортни и развлекателни телевизионни мрежи чрез най-ниската цена, $ 35 на месец канал пакет. Налични са FOX Sports, ESPN, Cartoon Network, Comedy Central, SYFY, САЩ, NBC Sports, TNT, TLC и други. DirecTV Now също има 20-часов облачен DVR и позволява на потребителите да стриймират на 2 устройства едновременно.

Плутонов телевизор

Ако стотици телевизионни канали са това, което търсите, Pluto TV ще ви служи добре. Напълно безплатна IPTV услуга, Pluto TV предлага спорт, новини, забавления, музика, детска телевизия и други. Можете да гледате каквото и да е - от популярни филми от канала на Плутон TV Movies до спортни акценти, повторения и пълна игра и мачове в мрежи като Stadium и Fight.

Pluto TV разполага и с напълно проверен Kodi addon, достъпен чрез официалното хранилище на Kodi addon.

Xumo

Ако Pluto TV не ви харесва, Xumo предоставя много подобна безплатна услуга. Има над 100 безплатни канала, много от които в момента са достъпни и чрез Pluto TV, но други са специфични за Xumo. Може да откриете, че някои канали на Xumo, като тежкия канал за фантастичен прах, предоставят уникално съдържание трудно да се намери другаде онлайн.

USTVNow

Малко известна безплатна услуга, USTVNow предоставя поточни предавания на живо от популярни мрежови телевизионни канали като FOX, NBC, CBS, ABC, My9 и няколко други. USTV Now включва и платена опция, която добавя над дузина повече канали за $ 20 на месец.

USTVNow е достъпен за поточни предавания на живо чрез уеб браузър, приложения или чрез специален аддиен Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 46

Adblock
detector