Terrarium TV închis: utilizați aceste top 10 alternative Terrarium TV

Celebrul serviciu IPTV bazat pe Android Terrarium TV s-a deconectat în cele din urmă. Mulți dintre utilizatorii săi au văzut sângele în apă de ceva vreme, deoarece serviciul a pierdut încet aburul și actualizările au devenit rare. Cu un avertisment din partea dezvoltatorului pentru a dezinstala aplicația imediat, acum este momentul potrivit pentru a începe explorarea unor alternative TV Terrarium.

Imagini de televiziune Terrarium

Terrarium TV este în jos? Răspunsul simplu este da.

Dezvoltatorul a ales să înceteze actualizarea aplicației și va închide fluxurile aplicației. Există însă un număr mare de alternative TV Terrarium pe care le puteți explora, care vă vor oferi totuși o mulțime de televiziuni live pe dispozitivul dvs. Android sau pe orice alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a transmite în flux.

Alternative neoficiale TV Terrarium

Unele alternative Terrarium TV pe care puteți încerca să le utilizați includ:

  • Mobdro
  • TeaTV
  • ShowBox
  • Popcorn Time
  • Cutie de cinema
  • MovieBox HD
  • Kodi

Există multe altele care plutesc și prin online. De asemenea, vă puteți aștepta ca multe clone TV Terrarium să apară. Nu recomandăm utilizarea TV-ului Terrarium sau a oricăreia dintre aceste alternative. Fiecare „apks”, cum sunt numite adesea, prezintă riscuri semnificative pe care le vom explora mai târziu.

Avertisment: aplicațiile Android și IPTV ar trebui utilizate numai pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Comparitech nu pledează pentru utilizarea apk-urilor sau IPTV pentru piraterie.

Mai jos sunt câteva alternative oficiale pe care poate doriți să le luați în considerare.

Utilizatorii IPTV sunt atenți: noile legi înseamnă că furnizorul dvs. de internet vă poate vinde și partaja datele de navigare

Când utilizați aplicații precum Terrarium TV sau Terrarium TV alternative, difuzați nu numai ceea ce vizionați, dar și unde îl urmăriți. ISP-ul dvs. vă poate înregistra și vinde datele online, datorită modificărilor recente din lege. Asta înseamnă că tot ceea ce faceți online este în funcție de cea mai mare ofertant.

Puteți proteja fluxurile de date de ISP-ul dvs. în orice locație, acasă sau wifi public, folosind un VPN. Un VPN vă orientează conexiunea printr-un tunel de date puternic criptat, care împiedică ISP-ul dvs. sau oricine care vă împărtășește rețeaua să vă vadă activitățile de streaming.

Dintre opțiunile pe care le-am testat pentru securitatea și confidențialitatea fluxurilor IPTV, ExpressVPN este alegerea noastră # 1.

Cel mai bun VPN pentru IPTV: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

Indiferent dacă utilizați aplicații de streaming IPTV neoficiale precum Terrarium TV sau cele oficiale precum fuboTV, navigarea online poate avea riscuri de confidențialitate și securitate.

Nu numai că datele dvs. pot fi expuse la ISP-ul dvs., dar aveți, de asemenea, riscul ca datele dvs. să fie furate în timpul difuzării prin wifi public sau din cauza unei aplicații dăunătoare instalate din afara magazinului Google Play.

În plus, atacurile Man-in-the-Middle permit hackerilor să deșine tot felul de date de la utilizatorii de aplicații de streaming, cum ar fi informații financiare, date despre locație și multe altele. Aceste informații pot fi vândute pe webul întunecat și pot fi utilizate în furtul de identitate.

O VPN solidă vă va cripta datele, oferind în același timp beneficii variate, cum ar fi posibilitatea de a ocoli blocurile de conținut geografic pe care multe servicii IPTV le-au pus la punct..

Dintre opțiunile pe care le-am testat, ExpressVPN oferă cea mai mare experiență a utilizatorului, protecții de confidențialitate și caracteristici de securitate. Serviciul are, de asemenea, mii de servere din întreaga lume, ceea ce face ușor să găsiți o conexiune rapidă și geo-hop în peste 90 de țări din întreaga lume.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Ia 3 luni gratuit aici cu planul anual al ExpressVPN. Acordul include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Top 10 alternative oficiale TV Terrarium

După cum am spus mai devreme, cei care caută apks precum Terrarium TV le pot găsi online, deși exclusiv de pe site-urile web care operează în afara magazinului Google Play. Astfel de opțiuni nu sunt doar nesigure, ci și de încredere.

Terrarium TV este un excelent exemplu în acest sens. După închiderea serviciului în septembrie 2018, dezvoltatorul, NitroXenon, a anunțat ulterior că va renunța probabil la datele utilizatorului, dacă va fi solicitat. Potrivit lui TorrentFreak, care a povestit povestea, a declarat NitroXenon,

"Spun doar adevărul", a spus el pentru TF. „Aproape fiecare aplicație urmărește adresele IP ale utilizatorului [adresele]. Și dacă trebuie să [dau] informația autorităților, o voi face. ”

Alternative din Terrarium TV precum ShowBox, TeaTV, Mobdro și altele nu sunt disponibile pe magazinul oficial Google Play din cauza acestor riscuri. Dezvoltatorii lor sunt de asemenea la fel de de încredere când vine vorba de protejarea datelor utilizatorilor, ceea ce face ca o VPN să fie deosebit de importantă.

În plus, site-urile web care oferă descărcări de aplicații neoficiale pot sau nu au modificat aplicațiile pentru a instala malware pe dispozitivul dvs. Un astfel de deturnare de aplicații se poate întâmpla fără cunoștințele utilizatorului. În septembrie 2018, compania de securitate software ESET a lansat un raport în care se arată că mai multe addon-uri populare Kodi folosite pentru a viziona televiziunile și filmele au fost injectate cu programe malware pentru minerit. Utilizatorii au fost lăsați în cunoștință de luni de zile și, probabil, zeci de mii de utilizatori au fost afectați.

În timp ce această problemă a afectat doar unii utilizatori Kodi care au utilizat câteva suplimente (GAIA și Bubbles), apk-urile IPTV precum Terrarium TV nu sunt imune la aceste riscuri. Datorită naturii lor ilicite, aplicațiile folosite pentru a rula Terrarium TV și aplicații similare pot fi ușor compromise.

Următoarele alternative oficiale TV Terrarium ar trebui să ofere utilizatorilor mai multă liniște sufletească, precum și o mulțime de conținut excelent în direct și la cerere. Puteți utiliza chiar și VPN-uri pentru a ajuta la ocolirea blocării conținutului cu oricare dintre aceste servicii, pentru a accesa mai mult conținut sau a accesa fluxurile lor în timpul călătoriei în străinătate.

fuboTV

Un serviciu de streaming centrat pe sport, fuboTV oferă rezidenților din SUA peste 100 de canale. Având în vedere concentrarea pe sport, fuboTV servește în primul rând rețelele sportive obligatorii, precum beIN Sports, FOX Sports, NBC Sports, Pac-12 Networks, NFL Network, NBA TV, Big Ten Network și multe altele. Serviciul are, de asemenea, filiale locale TV pentru FOX, NBC, CBS și altele, precum și multe canale de divertisment, precum FX, Lifetime, SYFY, TruTV, Cartoon Network și AMC.

Serviciul oferă DVR cloud gratuit și streaming multi-dispozitiv pentru până la două dispozitive pe cont. Puteți obține fuboTV cu 45 USD pe lună pentru 80 de canale sau 50 $ pe lună cu fubo Extra, care include gama completă de canale oferite.

Sling TV

În prezent unul dintre cele mai populare servicii IPTV din SUA, Sling TV oferă două pachete de canale cheie și un număr mare de canale suplimentare. Pentru 25 de dolari pe lună, vă puteți înscrie la Sling Blue sau Sling Orange. Fiecare oferă o selecție ușor diferită de canale.

Sling Orange are 28 de canale cu accent pe rețelele ESPN și Disney. Sling Blue oferă 40+ canale cu Fox Sports și NBC Sports care joacă rolul central, alături de alte canale de divertisment precum Bravo, History, AMC și Comedy Central.

Atât Sling Orange, cât și Sling Blue pot fi combinate pentru 40 de dolari pe lună.

Sling TV oferă un DVR cloud de 20 de ore pentru 5 USD suplimentar pe lună și le permite utilizatorilor să transmită în direct TV pe mai multe dispozitive simultan. (Sling Blue și Sling Orange + Blue).

YouTube TV

În cele din urmă, Google a intrat pe piața IPTV cu serviciul său de televiziune YouTube. Acest serviciu este livrat cu o mulțime de funcții excelente, inclusiv 3 fluxuri simultane, 6 profiluri de utilizator individuale pentru fiecare cont și DVR cloud nelimitat inclus în cost (data de expirare de 9 luni).

Puteți obține cele mai mult de 60 de rețele TV TV prin cablu și TV locale de 40 USD pe lună. Toate celelalte caracteristici ale acestuia sunt incluse în serviciu fără costuri suplimentare. Rețelele populare precum ESPN, The CW, FOX Sports, AMC, SYFY, TNT, Disney XD, BBC America și altele sunt disponibile, precum și canale de filme complementare precum Showtime și HBO.

Philo

Venind la costuri reduse și cu o selecție excelentă de canale, Philo este un serviciu IPTV dedicat doar divertismentului, care oferă 40+ canale pentru 16 dolari pe lună. Există, de asemenea, o opțiune de 20 de dolari pe lună care se adaugă în câteva canale suplimentare.

Prin Philo, veți avea acces la Paramount Networks (care poartă simulări MMA Bellator), History Channel, Discovery Channel, Science Channel, A&E, AMC, Comedy Central, HGTV, IFC și multe altele.

Philo vine cu un DVR cloud nelimitat gratuit de 30 de zile, mii de emisiuni la cerere, o derulare de 72 de ore pentru toate transmisiile TV în direct și streaming simultan pentru mai multe dispozitive. Nu veți găsi nicio rețea de sport pe Philo, dar acest lucru ajută și serviciul să-și ofere canalele la un cost atât de mic.

Hulu

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu serviciul la cerere al lui Hulu, dar mulți nu știu că Hulu oferă și o opțiune TV live. Puteți obține atât serviciul Hulu la cerere, cât și serviciul IP de la Hulu ca un pachet unic pentru 40 de dolari pe lună. Acest pachet include peste 60 de canale, 50 de ore de stocare DVR în cloud, 2 fluxuri simultane și opțiunea de a adăuga pe rețele de filme precum Showtime și HBO.

Hulu taie majoritatea rețelelor nepopulare, în schimb concentrându-se în principal pe canalele pe care oamenii doresc să le urmărească. Veți găsi NBC, ABC, CBS, FOX, ESPN, FOX Sports, History Channel, FX, HGTV, National Geographic, TBS, SYFY, SUA și Travel Channel și multe altele.

PlayStation Vue

PlayStation Vue are un serviciu similar cu Hulu cu TV live, YouTube TV și Sling TV. Cu toate acestea, este unul dintre puținele servicii IPTV oficiale și plătite la care te poți conecta printr-un addon funcțional Kodi.

PS Vue oferă mai multe pachete de canale, de la 45 USD pe lună pentru 45+ canale până la 80 USD pe lună pentru 90+ canale. Aceasta pune cu siguranță PlayStation Vue la un nivel mai ridicat din punct de vedere al prețului, dar serviciul include și un DVR cloud, 6 fluxuri simultane și opțiunea de a realiza mai multe profiluri de utilizator pe cont.

DirecTV Acum

Devenind rapid cel mai popular serviciu IPTV din SUA, DirecTV Now și PlayStation Vue sunt cele mai similare servicii din această listă. Ambele furnizează aproape 100 de canale printr-un pachet de nivel ridicat și costuri ridicate, dar ambele au un pachet mai mic pentru cei care nu doresc să plătească același preț ca și pentru TV-ul prin cablu tradițional..

DirecTV Now oferă peste 65 de rețele TV de sport și divertisment populare prin intermediul celui mai mic cost, pachet de 35 de dolari pe lună. FOX Sports, ESPN, Rețea de desene animate, Comedy Central, SYFY, SUA, NBC Sports, TNT, TLC și multe altele sunt disponibile. DirecTV Acum are, de asemenea, un DVR cloud de 20 de ore și permite utilizatorilor să transmită fluxuri pe 2 dispozitive în același timp.

Pluto TV

Dacă urmează sute de canale TV, Pluto TV vă va servi bine. Un serviciu IPTV complet gratuit, Pluto TV oferă sport, știri, divertisment, muzică, televiziune pentru copii și multe altele. Puteți viziona orice, de la filme populare de pe canalul de filme Pluto TV, până la cele mai importante momente sportive, reeditări și jocuri complete și meciuri pe rețele precum Stadium și Fight.

Pluto TV are, de asemenea, un addon complet Kodi, disponibil prin intermediul depozitului oficial Kodi addon.

Xumo

Dacă Pluto TV nu este pe placul dvs., Xumo oferă un serviciu gratuit foarte similar. Există peste 100 de canale gratuite, multe dintre acestea fiind disponibile în prezent și prin Pluto TV, dar și altele care sunt specifice Xumo. S-ar putea să descoperiți că unele canale de pe Xumo, cum ar fi canalul de sci-fi greu Dust, oferă conținut unic greu de găsit în altă parte online.

USTVNow

Un serviciu gratuit puțin cunoscut, USTVNow oferă fluxuri live de canale TV populare în rețea precum FOX, NBC, CBS, ABC, My9 și câteva altele. USTV Now include, de asemenea, o opțiune plătită care adaugă peste o duzină de canale suplimentare pentru 20 de dolari pe lună.

USTVNow este disponibil pentru a transmite fluxuri live printr-un browser web, aplicații sau printr-un addon Kodi dedicat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 54

Adblock
detector