Terrárium TV leállítása: Használja ezeket a top 10 terrárium TV alternatívát

A népszerű Android-alapú IPTV szolgáltatás, a Terrarium TV végül elérhetővé vált. Sok felhasználója egy ideje látta a vért a vízben, mivel a szolgáltatás lassan elvesztette a gőzt, és a frissítések ritka. A fejlesztő figyelmeztetése alapján, hogy azonnal távolítsa el az alkalmazást, most a megfelelő alkalom, hogy megkezdjem néhány Terrárium TV alternatíva felkutatását..

Terrárium TV-képernyőképei

A Terrárium TV jó állapotban van? Az egyszerű válasz igen.

A fejlesztő úgy döntött, hogy leállítja az alkalmazás frissítését, és leállítja az alkalmazás adatfolyamát. Számos terrárium TV-alternatíva létezik, amelyeket felfedezhet, amelyek azonban továbbra is rengeteg élő TV-t jelentenek Android-eszközén vagy bármilyen más eszközön, amelyet streaminghez használsz.

Nem hivatalos terarium TV-alternatívák

Néhány Terrarium TV alternatíva, amelyet megpróbálhat használni, a következők:

  • Mobdro
  • TeaTV
  • Showbox
  • Pattogatott kukorica idő
  • Mozi doboz
  • MovieBox HD
  • Kodi

Sokan mások is úsznak online. Arra számíthat, hogy sok Terrarium TV-klón felbukkan. Nem javasoljuk a terarium TV használatát vagy ezen alternatívák bármelyikét. Ezeknek az „APK-knek” mindegyike, amint gyakran nevezik, jelentős kockázatokkal jár, amelyeket később megvizsgálunk.

Figyelem: Az Android APK-kat és az IPTV-t csak olyan tartalomhoz szabad használni, amelyhez törvényes hozzáféréssel rendelkezik. A Comparitech nem támogatja az APK vagy IPTV használatát a kalózkodáshoz.

Az alábbiakban bemutatunk néhány hivatalos alternatívát, amelyeket érdemes fontolóra venni.

Az IPTV-felhasználók vigyázzanak: Az új törvények azt jelentik, hogy az internetszolgáltató eladhatja és megoszthatja böngészési adatait

Amikor olyan alkalmazásokat használ, mint a Terrárium TV vagy a Terrárium TV alternatívák, akkor nem csak azt sugározza, amit éppen néz, hanem azt is, ahol néz. Az internetszolgáltató a legutóbbi törvényváltozásoknak köszönhetően rögzítheti és eladhatja online adatait. Ez azt jelenti, hogy minden, amit online csinál, a legmagasabb licitálók elé kerül.

Az adatfolyamokat bármilyen helyen, otthoni vagy nyilvános wifi-vel védheti az internetszolgáltatótól VPN használatával. A VPN egy erősen titkosított adatcsatornán továbbítja a kapcsolatot, amely megakadályozza, hogy az internetszolgáltató vagy a hálózatot megosztó bárki láthassa az Ön streaming tevékenységeit..

Az IPTV adatfolyam-biztonságának és adatvédelmének tesztelésére szolgáló lehetőségek közül az ExpressVPN az első választásunk.

Az IPTV legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

Függetlenül attól, hogy nem hivatalos IPTV streaming alkalmazásokat használ, például a Terrarium TV, vagy olyan hivatalos alkalmazásokat, mint a fuboTV, az online böngészés magánélettel és biztonsággal járhat.

Az adatok nemcsak ki vannak téve az internetszolgáltatónak, de magában hordozza annak kockázatát is, hogy adatait ellopják, miközben a nyilvános wifi-en keresztül közvetítik, vagy a rosszindulatú alkalmazás miatt, amelyet a Google Play áruház kívülről telepítettek..

Ezenkívül a „Közép-középpontban” támadások lehetővé teszik a hackerek számára, hogy bármilyen adatot lefuttassanak a streaming alkalmazás felhasználói számára, például pénzügyi információkat, helyadatokat és egyebeket. Ez az információ a sötét interneten értékesíthető és személyazonosság-lopás céljából felhasználható.

A szilárd VPN titkosítja az Ön adatait, miközben különféle előnyöket is kínál, például a földrajzi tartalom blokkjainak megkerülésére, amelyeket sok IPTV szolgáltatás bevezet..

A tesztelt lehetőségek közül az ExpressVPN nyújtja a legnagyobb felhasználói élményt, a magánélet védelmét és a biztonsági funkciókat. A szolgáltatásnak ezrei is vannak szerverekkel szerte a világon, így könnyű megtalálni a gyors kapcsolatot és a geo-hop-ot több mint 90 országban világszerte..

Próbáld ki kockázat nélkül: Töltsön 3 hónapot ingyenesen az ExpressVPN éves tervével. Az ügylet 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, így teljes visszatérítést kap, ha elégedetlen..

A 10 legnépszerűbb terarium TV-alternatíva

Mint korábban kifejtettük, azok, akik olyan alkalmazást keresnek, mint a Terrarium TV, valószínűleg online is megtalálja őket, bár kizárólag a Google Play Áruházon kívül működő webhelyekről. Az ilyen lehetőségek nemcsak nem biztonságosak, hanem nem megbízhatók is.

A terrárium TV erre kiváló példa. A szolgáltatás szeptemberi 2018. szeptemberi leállítását követően a fejlesztő, a NitroXenon később bejelentette, hogy valószínűleg feladja a felhasználói adatokat, ha azt kérik. A történetet elrontó TorrentFreak szerint a NitroXenon állította,

"Csak az igazat mondom." - mondta TF-nek. „Szinte minden alkalmazás nyomon követi a felhasználó IP-címét. És ha el kell juttatnom az információkat a hatóságoknak, akkor megteszem. "

Ezen kockázatok miatt a terarium TV alternatívái, mint például a ShowBox, a TeaTV, a Mobdro és mások, a hivatalos Google Play Áruházban nem érhetők el. Fejlesztõik ugyanolyan megbízhatatlanok a felhasználói adatok védelme szempontjából, így a VPN különösen fontos.

Ezenkívül a nem hivatalos apk-letöltéseket kínáló webhelyek esetleg megváltoztathatják az alkalmazásokat a rosszindulatú programok telepítésére az eszközére. Az ilyen alkalmazás-eltérítés a felhasználó tudta nélkül történhet. 2018. szeptemberében az ESET szoftverbiztonsági cég jelentést tett közzé, amely szerint számos tévék és filmek nézésére használt népszerû Kodi-kiegészítõkbe érmékbányászatban malware került befecskendezésre. A felhasználók hónapokig nem voltak tudatában, és potenciálisan több tízezer felhasználót érintettek.

Míg ez a probléma csak néhány olyan Kodi-felhasználót érintette, akik néhány kiegészítést (GAIA és Bubbles) használtak, az IPTV alkalmazások, mint például a Terrarium TV, nem immunisek ezekre a kockázatokra. Tilos joguk miatt a Terrarium TV és hasonló alkalmazások futtatásához használt alkalmazások könnyen veszélybe sodorhatók.

A következő, hivatalos Terrarium TV alternatíváknak több nyugalmat és sok nagyszerű élő és igény szerinti tartalmat kell biztosítaniuk a felhasználók számára. A VPN-eket is felhasználhatja a tartalom blokkolásának megkerülésére ezen szolgáltatások bármelyikével, hogy több tartalomhoz hozzáférjen, vagy folyamokhoz férjen hozzá, amikor külföldre utazik..

fuboTV

A fuboTV egy sportközpontú streaming szolgáltatás, amely több mint 100 csatornát kínál az amerikai lakosok számára. Tekintettel arra, hogy a sportra összpontosít, a fuboTV elsősorban a szükségszerű sporthálózatokat szolgálja, mint például a beIN Sports, a FOX Sports, az NBC Sports, a Pac-12 hálózatok, az NFL hálózat, az NBA TV, a Big Ten Network és még sok más. A szolgáltatásnak helyi TV-leányvállalatai vannak a FOX, NBC, CBS és mások számára, valamint számos szórakoztató csatorna, például az FX, az Lifetime, a SYFY, a TruTV, a Cartoon Network és az AMC..

A szolgáltatás ingyenes felhőalapú DVR-t és több eszközön keresztül történő streaming-et kínál fiókonként legfeljebb két eszköz számára. 80 csatornánként havonta 45 dollárért havonta fuboTV-t kaphat, havonta pedig 50 dollárral fubo Extra, amely magában foglalja a kínált csatornák teljes felsorolását.

Sling TV

Jelenleg az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb IPTV szolgáltatása, a Sling TV két kulcscsatorna-csomagot és nagyszámú kiegészítő csatornát is kínál. Havonta 25 dollárért regisztrálhat a Sling Blue vagy a Sling Orange címre. Mindegyikük kissé eltérő csatornák választékát kínálja.

A Sling Orange 28 csatornával rendelkezik, különös tekintettel az ESPN és a Disney hálózatokra. A Sling Blue 40+ csatornát biztosít a Fox Sports és az NBC Sports középpontjában, más szórakoztató csatornák mellett, mint például a Bravo, a History, az AMC és a Comedy Central..

Mind a Sling Orange, mind a Sling Blue havonta 40 dollárért kombinálható.

A Sling TV 20 órás felhőalapú DVR-t kínál havonta további 5 dollárért, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az élő TV-t egyszerre több eszközön közvetítsék. (Sling kék és Sling Orange + csak kék).

YouTube TV

A Google végül YouTube TV szolgáltatásával lépett be az IPTV piacára. Ez a szolgáltatás remek funkciókkal jár, beleértve 3 egyidejű adatfolyamot, fiókonként 6 egyedi felhasználói profilt és korlátlan felhő-DVR-t, amely a költségbe tartozik (9 hónapos lejárati idő).

A YouTube TV 60 éven felüli kábel- és helyi TV-hálózatait havonta 40 dollárért kaphatja meg. Az összes többi tulajdonsága felár nélkül is bekerül a szolgáltatásba. Népszerű hálózatok, például ESPN, The CW, FOX Sports, AMC, SYFY, TNT, Disney XD, BBC America és még sok más elérhetők, valamint olyan kiegészítő filmcsatornák, mint a Showtime és a HBO..

Philo

Olcsó és kiváló csatornaválasztékkal érkezik, a Philo csak szórakoztató jellegű IPTV szolgáltatás, amely 40+ csatornát kínál havonta 16 dollárért. Van még egy havonta 20 dolláros opció, amely néhány további csatornát felvesz.

A Philo-n keresztül hozzáférést kaphat a Paramount Networks (amely Bellator MMA szimulátumokat szállít), History Channel, Discovery Channel, Science Channel, A&E, AMC, Comedy Central, HGTV, IFC és így tovább.

A Philo ingyenes, korlátlan, 30 napos felhőalapú DVR-rel, több ezer igényes műsorral, 72 órás visszatekercseléssel az összes élő TV-adáshoz és egyidejű streaminghez több eszköz számára. Nem fogsz találni semmilyen sporthálózatot a Philo-n, de ez is segíti a szolgáltatást csatornáinak ilyen alacsony áron történő biztosításában.

Hulu

A legtöbb ember ismeri a Hulu igény szerinti szolgáltatását, de sokan nem tudják, hogy a Hulu most is élő TV-lehetőséget kínál. A Hulu igény szerint és a Hulu IPTV szolgáltatása egy csomagként is megvásárolható, havonta 40 dollárért. Ez a csomag több mint 60 csatornát, 50 órás felhő DVR tárolást, 2 egyidejű adatfolyamot és lehetőséget ad a hozzáadásra olyan filmhálózatokon, mint a Showtime és a HBO..

Hulu levágja a nem népszerű hálózatok nagy részét, ehelyett elsősorban azokra a csatornákra összpontosít, amelyeket az emberek meg akarnak nézni. Megtalálja az NBC, ABC, CBS, FOX, ESPN, FOX Sports, History Channel, FX, HGTV, National Geographic, TBS, SYFY, USA és a Travel Channel, és még sokan mások.

PlayStation Vue

A PlayStation Vue hasonló szolgáltatással rendelkezik a Hulu-val élő TV-vel, YouTube TV-vel és Sling TV-vel. Ez azonban azon kevés hivatalos és fizetett IPTV szolgáltatás egyike, amelyhez működőképes Kodi addon keresztül kapcsolódhat.

A PS Vue többcsatornás csomagokat kínál, kezdve az áron havi 45 dollárról 45+ csatornák esetén, havonta 80 dollárig 90 és több csatornán. Ez a PlayStation Vue-t feltétlenül magasabb szintre helyezi az ár szempontjából, de a szolgáltatás magában foglal egy felhő-DVR-t, 6 egyidejű adatfolyamot, valamint azt a lehetőséget, hogy több felhasználói profilt hozzon létre fiókonként.

DirecTV most

Az DirecTV Now és a PlayStation Vue, amelyek gyorsan az Egyesült Államok legnépszerűbb IPTV szolgáltatásává válnak, a legszorosabb szolgáltatások ebben a listában. Mindkettő közel 100 csatornát biztosít egy magas szintű, magas költségű csomagon keresztül, de mindkettőnek alacsonyabb költségű csomagja is van azok számára, akik nem akarják fizetni ugyanazt az árat, mint a hagyományos kábeltelevízió esetében..

A DirecTV most 65+ népszerű sport- és szórakoztató TV-hálózatot kínál a legalacsonyabb költséggel, havonta 35 dolláros csatornacsomaggal. FOX Sports, ESPN, Cartoon Network, Comedy Central, SYFY, USA, NBC Sports, TNT, TLC és még sok más elérhető. A DirecTV Now rendelkezik egy 20 órás felhőalapú DVR-rel is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg 2 eszközön folytassák az adatfolyamot.

Plútó TV

Ha televíziós csatornák százaiból állsz utána, akkor a Pluto TV jól fog szolgálni téged. A teljesen ingyenes IPTV szolgáltatás, a Pluto TV sportot, híreket, szórakozást, zenét, gyerekek TV-jét és egyebet kínál. Bármit megnézhet, a népszerű filmektől a Pluto TV Movies csatornán egészen a sport kiemeléséig, visszajátszásáig, teljes játékáig és mérkőzésein olyan hálózatokon, mint a Stadion és a Harc.

A Pluto TV-nek van egy teljesen ellenőrzött Kodi-kiegészítő is, amely elérhető a hivatalos Kodi-kiegészítők-tárházon keresztül.

Xumo

Ha a Pluto TV nem igazán szereti az ön kívánságait, az Xumo nagyon hasonló ingyenes szolgáltatást nyújt. Több mint 100 ingyenes csatorna található, amelyek közül sok jelenleg elérhető a Pluto TV-n is, de mások Xumo-specifikusak. Előfordulhat, hogy az Xumo egyes csatornái, például a sci-fi nehézcsatorna Dust, olyan egyedi tartalmat nyújtanak, amelyet az interneten máshol nehéz megtalálni..

USTVNow

Az USTVNow egy kevéssé ismert ingyenes szolgáltatás, amely olyan népszerű hálózati TV-csatornákat közvetít, mint a FOX, NBC, CBS, ABC, My9 és még néhány. Az USTV Now egy fizetett opciót is tartalmaz, amely további tucat csatornát ad hozzá havonta 20 dollárért.

Az USTVNow elérhető élő közvetítésekhez egy webböngészőn, alkalmazásokon vagy egy külön Kodi kiegészítőn keresztül.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 50

Adblock
detector