Zona 51 IPTV: Ce este IPTV Area 51 și ar trebui să-l utilizați?

Zona 51 a devenit un serviciu IPTV foarte popular. Susținătorii serviciului spun că oferă sute de canale pentru doar 5 dolari, deci cum ar putea o persoană să greșească? Cu toate acestea, există câteva întrebări cu privire la modul în care Zona 51 IPTV poate obține un profit și dacă este sau nu un caz „prea bun pentru a fi adevărat”. Mai jos, vom analiza ce are de oferit IPTV Area 51 și dacă merită să vă înscrieți pentru servicii.

zona 51

Zona 51 IPTV - Rezumat

Vom intra în detalii mai detaliate despre zona 51 de mai jos. În general, aplicația Area 51 și Kodi addon pot prezenta un risc, în timp ce serviciul în ansamblu are câteva întrebări răspuns, în special datorită costului scăzut comparativ cu costul real al oferirii canalelor pe care le oferă. Unele servicii care oferă IPTV într-o manieră similară, precum Set TV și Fab TV, au fost ambele luate offline din cauza încălcării drepturilor de autor. Acest lucru nu înseamnă că zona 51 IPTV va fi la fel de bine, dar există multe întrebări care există din cauza acestor asemănări.

Din aceste motive, nu recomandăm serviciul IPTV Area 51.

Utilizatorii din zona 51 vor trebui să folosească protecții de securitate și confidențialitate suplimentare atunci când folosesc serviciul, inclusiv luarea de măsuri pentru a preveni monitorizarea ISP, accesul la programatori dăunători și alte amenințări pentru securitate.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate IPTV. Vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Avertisment: utilizați întotdeauna un VPN cu serviciul dvs. IPTV

Toate serviciile IPTV prezintă riscuri de securitate și confidențialitate, iar utilizatorii trebuie să fie conștienți de acestea. Dacă utilizați un serviciu IPTV, ISP-ul dvs. poate să înregistreze informații despre ceea ce urmăriți și de unde îl transmiteți. De asemenea, vă poate accelera viteza pe baza simplului fapt că transmiteți videoclipuri.

Dacă utilizați internetul prin WiFi public (într-o cafenea sau sală de sport, de exemplu), hackerii pot intra și pe dispozitivul dvs. și pot fura parolele și datele cardului de credit.

Un VPN va cripta datele pe care le trimiteți și le primiți de la serviciul dvs. IPTV sau de pe orice alt site web pe care îl vizitați, ceea ce face aproape imposibil pentru ISP-ul dvs. să știe ce urmăriți sau chiar că transmiteți video. Acest lucru vă va păstra comportamentul în flux privat, va ajuta la reducerea accelerației și la creșterea protecției împotriva hackerilor.

Dintre toate VPN-urile disponibile, am constatat că ExpressVPN este cel mai bun pentru utilizatorii de IPTV. Are aplicații pentru majoritatea dispozitivelor TV, se aprinde rapid și nu ține jurnalele de activitate ale utilizatorilor. Este un mijloc excelent pentru utilizatorii de IPTV pentru a-și proteja confidențialitatea în timp ce transmit streaming.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Ia 3 luni gratuit aici cu planul anual al ExpressVPN. Acordul include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Ce este serviciul IPTV din zona 51?

Zona 51 oferă peste 500 de canale dintr-o mare varietate de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, India, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, Pakistan și altele. Din SUA, are canale de cablu precum SYFY, TBS și truTV; canale sport premium precum NFL Sunday Ticket și NBA Pass; și canale de filme precum Starz și HBO. Din Marea Britanie, are toate canalele BBC și ITV, Sky News, Sky Sports și multe altele.

Costul pentru acest pachet total de canale este de doar 5 USD / lună. Această marcă de preț de 5 dolari include posibilitatea de a transmite simultan pe două dispozitive simultan. Dispozitivele suplimentare costă suplimentar.

Software-ul Area 51 poate fi rulat numai pe dispozitive Android. Nu există versiuni disponibile pentru Apple TV, Roku, PC, Mac sau iOS. Cu toate acestea, există un addon Kodi care poate fi utilizat pentru a accesa serviciul pe orice dispozitiv care va rula Kodi.

Dacă folosiți IPTV IP 51?

Zona 51 operează un serviciu care este similar cu alte servicii IPTV care au fost scoase offline, cum ar fi Set TV, Fab TV și o mână de altele. Aceste servicii au fost acuzate de operațiuni ilegale de pirați de către diferite autorități. Aceasta nu înseamnă că Zona 51 IPTV își desfășoară operațiunile într-un mod similar. Cu toate acestea, există multe întrebări fără răspuns.

În primul rând, zona 51 nu pare să încarce utilizatorii corespunzător pentru numărul de canale pe care le oferă. În schimb, acesta încarcă utilizatorii numai în funcție de numărul de dispozitive care curg de la utilizatori.

Pentru ca un serviciu IPTV să funcționeze, trebuie să plătească rețelelor și deținătorilor de drepturi de autor pentru dreptul la re-difuzare. Aceasta înseamnă că furnizarea unui pachet de canale mai mare către utilizatori costă mai mult serviciul. Datorită acestui cost, servicii IPTV binecunoscute precum Sling TV, DirecTV Now sau fuboTV, în general, percep o taxă mai mare de abonament pentru pachetele lor de canale. Acest lucru ridică problema modului în care Zona 51 a reușit să ofere aceste canale la un cost atât de scăzut, în timp ce alte servicii percep mai mult.

În al doilea rând, costul unui abonament la Zona 51 este atât de scăzut, încât nu este clar modul în care compania ar putea să obțină un profit dacă ar plăti drepturi de retransmisie. De exemplu, Wall Street Journal a raportat că ESPN costă furnizorilor de televiziune peste 6 USD pentru fiecare client. Întrucât Zona 51 oferă întregul său pachet pentru 5 dolari, acest lucru implică faptul că serviciul ar trebui să obțină o pierdere de 1 dolar per utilizator doar pentru că transportă ESPN. Toate celelalte canale pe care le poartă ar trebui să o facă să piardă și mai mult.

Desigur, ar putea fi ca zona 51 să ia aceste pierderi. Cu toate acestea, zona 51 lasă o mulțime de întrebări fără răspuns și până acum nu a încercat să răspundă la aceste întrebări pe care le-am văzut. Credem că utilizatorii IPTV trebuie să fie conștienți de aceste îngrijorări, întrucât Zona 51 ar putea ieși offline din cauza pierderii de bani sau din alte motive conexe

Probleme de securitate cu zona 51

În plus față de aceste probleme, există probleme importante privind confidențialitatea și securitatea asociate cu utilizarea zonei 51. Pentru a utiliza Zona 51, utilizatorii trebuie, în general, să descarce o copie a fișierului apk Area 51. Cu toate acestea, o căutare pe Google pentru „Area 51 apk” oferă în prezent un rezultat al magazinului Google Play, fără recenzii negative, de 1 stea, în primul loc. Aceste recenzii spun că aplicația este falsă și va duce la hacking-ul dispozitivului utilizatorului dacă este descărcat. În plus, descrierea aplicației susține că este un serviciu gratuit, ceea ce în mod clar nu este adevărat.

Deoarece motoarele de căutare conduc utilizatorii la aceste rezultate eronate, există o mare probabilitate ca mulți utilizatori să termine să descarce fișiere rău intenționate în timp ce încearcă să găsească unul corect. Acest lucru ar putea deteriora dispozitivele utilizatorilor și le poate costa timp și / sau bani.

Această problemă ar putea fi rezolvată cu ușurință de către furnizorul de servicii dacă ar urma să posteze o copie autentică a fișierului apk pe site-ul său web. Cu toate acestea, nu există niciun link către un fișier apk pe pagina principală a zonei 51 și serviciul nu oferă informații despre locația în care utilizatorii pot găsi o copie oficială a fișierului..

Utilizatorii pot instala un addon Kodi în locul aplicației Android pentru a urmări Zona 51 IPTV. Cu toate acestea, acest addon Kodi este disponibil numai folosind un depozit terț care nu este foarte cunoscut. Din câte ne putem da seama, acest addon Kodi a fost dezvoltat de cineva neafiliat cu Zona 51.

Dacă doriți să cunoașteți unele servicii IPTV alternative care sunt mai sigure și mai de încredere, citiți mai jos.

Alternative la Zona 51 pentru TV live

Iată câteva alternative la serviciul IPTV Area 51. Toate serviciile următoare oferă aplicații oficiale pe site-urile lor web sau în magazinele de platformă oficiale (Google Play Store, Amazon Fire TV Store, Apple TV Store etc.). În plus, aceste aplicații au ratinguri ridicate, recenzii pozitive ale utilizatorilor și nu există reclamații cu privire la malware sau alte probleme de securitate.

FuboTV

fubo tv 2

FuboTV este un serviciu IPTV special destinat fanilor sportivi. Poartă peste 70 de canale în pachetul său de bază de 44,99 USD / lună. Aceasta include Fox Sports South, Fox Sports Southeast,

FS1, BeIN Sports Network, CBS Sports, History Channel, USA Network, Sundance TV, Fox Business, FUSE, POP și multe altele.

Pe lângă acest pachet de bază, fuboTV oferă și un pachet „International Sports Plus” cu cinci canale suplimentare (Fox Soccer Plus, GolTV English, GolTV Spanish, Tyc Sports, Motorsport.tv), un pachet „Fubo Ciclism” cu aceleași canale plus Fubo Ciclism, un pachet „Sports Plus” cu 21 de canale sportive suplimentare și un pachet „Adventure” pentru pasionații de aer liber. Costurile pentru aceste pachete variază între 5 și 12 USD în plus pe lună. Toate cele nouă canale Showtime sunt de asemenea disponibile pentru un plus de 10,99 USD pe lună.

Are aplicații pentru Roku, Apple TV, Amazon Fire TV și Android TV. FuboTV va rula și pe orice dispozitiv care are un browser web.

Credențialele dvs. de autentificare fuboTV pot fi utilizate pentru a debloca conținut din aplicațiile asociate cu orice canal la care sunteți abonat. De exemplu, pachetul de bază vă va permite să deblocați conținut premium din aplicațiile History Channel și Network Network din SUA. Acesta este un avantaj distinct pentru utilizarea fuboTV în zona 51, deoarece aria 51 nu transportă conținut la cerere.

FuboTV oferă un proces gratuit timp de șapte zile, iar prima lună pentru noii abonați este de 5 USD cu prețul obișnuit.

Sling TV

sling tv 2

Sling TV este un serviciu IPTV care se adresează utilizatorilor care doresc selectarea câtorva canale la un preț scăzut. Oferă două pachete de bază care se adresează unor audiențe diferite. Pentru utilizatorii care doresc canale ESPN și Disney, Sling oferă un pachet numit „Sling Orange” care poartă ESPN 1-3, Disney Channel și alte 28 de canale de cablu din SUA. Pentru utilizatorii care doresc canale deținute de NBC, Sling oferă un pachet numit „Sling Blue” care include NBC On-demand, NBC Sports, SUA, SYFY și alte 38 de canale..

Indiferent de pachetul de bază ales, costul este de numai 25 USD / lună. Canalele adiționale sunt oferite ca parte a pachetelor suplimentare care costă 5-5 USD mai mult pe lună. De exemplu, pachetul „Comedy Extra” oferă MTV, MTV2, Paramount Network, CMT, Logo, Revolt, GSN și TV Land pentru 5 USD în plus pe lună, iar pachetul „Kids Extra” oferă Nicktoons, TeenNick, Boomerang și BabyTV pentru aceiași 5 $ în plus pe lună.

Sling TV are aplicații pentru Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, AirTV Player și telefoane și tablete Android. În plus, poate fi folosit pe orice dispozitiv care are un browser web. Ca și fuboTV (mai sus), Sling TV poate fi utilizat pentru a debloca conținut la cerere din aplicațiile de canale TV, cum ar fi SUA, SYFY, Istorie, etc..

Xumo

xumo tv

Xumo este un serviciu IPTV gratuit care creează canale de streaming prin răzuirea videoclipurilor de pe site-urile web ale rețelei Există peste 100 de canale disponibile pe serviciu, inclusiv CBSN, MSNBC, Fail Army, The Pet Collective, People TV, HooplaKidz, Sports Illustrated, Futurism și altele.

Xumo are aplicații pentru dispozitive iOS și Android (inclusiv Android TV și Nvidia Shield). Aplicația pentru Android poate fi rulată pe un dispozitiv Amazon Fire TV, dar mai întâi trebuie „sideloaded” folosind Downloader sau o aplicație manager de fișiere..

USTVnow

ustvnow_guide

USTVnow este un serviciu IPTV care se adresează militare americane staționate de peste mări. Oferă un pachet gratuit care include filialul New York al tuturor canalelor de rețea din SUA: NBC, ABC, CBS, Fox, PBS, The CW și My 9. Pentru 29 de dolari / lună, oferă 18 canale suplimentare, inclusiv AMC , Discovery, Fox News, FX, National Geographic, Nickelodeon, TLC și altele.

USTVnow are aplicații pentru Roku și Apple TV. Poate fi rulat și cu un browser web. Nu există aplicații Android sau Amazon Fire TV disponibile pentru USTV Now, dar mulți utilizatori Android / Fire TV se bazează pe Kodi pentru a vizualiza programarea sa.

Cele mai bune servicii la cerere pentru a fi utilizate cu IPTV

Deși serviciile IPTV de mai sus funcționează excelent pentru vizionarea TV live, poate doriți uneori să vizionați filme sau emisiuni care nu sunt disponibile în direct sau nu sunt chiar în aplicațiile gratuite ale rețelelor. Iată câteva aplicații grozave pe care le puteți utiliza pentru a obține și mai mult conținut la cerere.

Popcornflix

popcornflix

Popcornflix este un serviciu video gratuit la cerere creat de Screen Media Ventures. Oferă un catalog mare de filme, inclusiv filme horror, drame, thrillere, romanțe, mistere, westernuri, filme de familie și alte genuri de film. Câteva titluri notabile incluse sunt Fata cu tatuajul dragon, Zodiac, Pe termen scurt 12, The Hunt for Red October, Școala de rock, și Teroarea Amityville.

Popcornflix este disponibil pe Roku, Apple TV, Amazon Fire TV și printr-un browser web de pe un computer, Mac sau dispozitiv mobil.

Tubi TV

Noapte de film TV Tubi

Tubi TV are unul dintre cele mai mari cataloage ale oricărui site video la cerere, rivalizând cu Netflix. Este acceptat de anunțuri și nu necesită o taxă de abonament. Anunțurile pot fi ocolite dacă utilizați versiunea Kodi a aplicației. 

Are mii de filme răspândite pe mai multe genuri diferite, inclusiv filme în limbi străine, clasici de cult, filme indie, arte marțiale, thrillere, romantism, sci-fi și fantezie și multe altele. Biblioteca sa vastă include Wayne’s World 2, Pericol clar și prezent, Windtalkers, Bandits, Centrul mondial de afaceri, Hotel Rwanda, Showgirls, Urmărind Amy, și multe alte titluri populare.

Tubi TV are, de asemenea, o colecție extinsă de emisiuni TV, inclusiv Dinastia ratei, Sange de lup, Zona moarta, Dosare criminalistice, și altele.

Serviciul este disponibil pe majoritatea platformelor TV, mobile și PC. De asemenea, are diferite biblioteci de conținut din SUA, Marea Britanie și Canada, dar puteți utiliza o VPN pentru a ocoli restricțiile de conținut geografic și pentru a avea acces la biblioteca completă de conținut disponibil..

pârâi

pârâi

Crackle este un serviciu TV la cerere, deținut de Sony. Are sute de filme și spectacole, majoritatea fiind în definiție înaltă. Titlurile notabile includ Nopțile Talladega: Balada lui Ricky Bobby, Adulti, Robotech, Terminator: Sarah Connor Chronicles, Resident Evil: Retribution, și Godzilla (1998) printre multe altele.

Crackle este disponibil pe majoritatea platformelor TV, dispozitive mobile și computere personale, inclusiv Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Android și iOS.

Datorită numărului mare de anunțuri, vă recomandăm să utilizați suplimentul Kodi pentru Crackle, care va elimina anunțurile pentru dvs..

Viewster

viewster

Viewster este un serviciu VOD din Elveția, specializat în jocuri și conținut anime. Unele dintre cele mai populare titluri ale sale includ Maricraft, Liceul Cromartie, Street Fighter: The New Challengers, și Viața lui Beckii.

Viewster este disponibil pe Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Android, iOS și într-un browser web.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 75

Adblock
detector