Sticky Password Premium áttekintés

A Sticky Password Premium, hasonlóan a többi jelszókezelőhöz, egy speciális program, melynek célja az összes jelszó tárolása egy központosított és titkosított adatbázisban..

Ismét, a legtöbb versenyhez hasonlóan, lehetőséget kínál arra, hogy automatikusan bejelentkezzen a webhelyekre, új bejelentkezési adatokat mentsen új fiókok létrehozásakor, böngésző-integrációt és saját jelszógenerátort..

De vajon jó??

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 50% -ot a ragadós jelszónál

Áttekintés

A Sticky Password Premium számos olyan funkciót kínál, beleértve az erős titkosítást (AES-256), egy fő jelszót és - nagyon hasznos módon - a jelszavak szinkronizálásának lehetőségét számos eszközön.

Telepítse a ragadós jelszót

Ezenkívül ez a jelszókezelő olyan segédfunkciókat is kínál, mint például a biztonságos emlékeztetők létrehozása és a weblapok könyvjelölése több böngészőből (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Thunderbird) egy helyen.

Számos platformon támogatott, köztük a Windows, a MacOS, az iOS és az Android. Az eszközök - amennyiben rendelkezésre állnak - felhasználhatók a program támogatására biometrikus hitelesítési funkcióikkal.

Meg kell vásárolni a Sticky Password prémium kiadását - egyesek szerint előny, mivel ez jobb támogatást garantálhat - bár jelenleg elérhető 50% -os megtakarítás.

Elkezdeni

A Sticky Password Premium kényelmesen elindítja a kezdeti szellőzést egy varázsló segítségével, amely segít az alapvető beállítások konfigurálásában..

A telepítési folyamat részeként felkérést kap arra, hogy jelentkezzen be egy meglévő Sticky fiókba - ha van -, vagy hozzon létre új fiókot e-mail címének megadásával és a megfelelő kihívásokkal teli jelszó kiválasztásával..

Sticky jelszó fiók

A rendszer arra is felkéri a felhőszinkronizálást, hogy a vállalat felhőszervereivel szinkronizált összes adatot titkosítson..

A futtatás után egyenesen beléphet, vagy kihasználhatja a Sticky Password Premium beépített oktatóprogramját, amely a program fő funkcionális részeit fedezi fel..

Jellemzők

Amikor egy jelszókezelőt választottam, annak elsődleges célja főleg engem érdekel, ám néhány ember rengeteg üzletben tartja azokat a kiegészítő funkciókat, amelyekre néhány vállalat megrázkódik.

Ebben a tekintetben a Stick Password Premium középkategóriába tartozik az általuk kínált kiegészítő szolgáltatások száma szempontjából.

A kiegészítő funkciók többsége nagymértékben hiányos - automatikusan új bejelentkezési hitelesítő adatok mentését, automatikus meglévő fiókokba történő bejelentkezést kínál akár az alkalmazáson keresztül, akár közvetlenül a böngészőn keresztül, valamint a létező fiókok különböző csoportjait..

Megadhat egy alapértelmezett böngészőt, amelyet az összes online fiók megnyitásakor használni kíván, és szükség esetén kiválaszthatja a hozzárendelt jelszó lejárati dátumát..

Sticky Password böngésző integráció

Ez a jelszókezelő lehetővé teszi az identitások mentését, ami alapvetően azt jelenti, hogy online űrlap kitöltőként működik, beillesztve a nevét, e-mail címét, címét stb., Ami hasznos időmegtakarító lehet..

A szinkronizálás egyértelműen praktikus szolgáltatás, amely lehetővé teszi a jelszavak szinkronizálását az összes eszközön Wi-Fi-n keresztül vagy a cég felhőszerverein keresztül. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a jelszavak, könyvjelzők, biztonságos emlékeztetők stb. Biztonsági mentését. Az eljárás biztonságosabbá tétele érdekében lehetősége van egyszeri PIN-kód használatára az új eszközök érvényesítéséhez, amikor hozzáadja őket a készlethez..

Mint már korábban említettük, az alkalmazás lehetővé teszi biztonságos emlékeztetők tárolását, amelyek tartalmazhatják az előre beállított lehetőségek egyikét, például a bankszámla adatait, vagy a szívetek kívánsága szerint újakat..

A beépített jelszókezelő minden bizonnyal hasznos - adja meg a szükséges jelszó hosszát, írja be a beillesztendő vagy kizárható karaktereket, majd üljön hátra és figyelje, hogy az alkalmazás valami megfelelőt javasol. A végeredményt egy jelszó-erőmérővel értékelik - csak ne felejtse el, hogy ne tegyen túl sok tárolót ezekbe, és csak útmutatóként használja őket.

Végül a szokásos adatbázis-lehetőségekkel rendelkezik - importálás és exportálás. A program be tudja vonni az adatokat más jelszókezelőkből, például a LastPassból és a Dashlane-ből, de nem mindig oly módon, hogy a folyamat zökkenőmentes legyen..

Felület

A Sticky Password Premium egy igazán szép felülettel kerül bemutatásra, amely ugyanolyan intelligens, mint ahogy nem szennyezett.

Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű hozzáférést a fő funkciókhoz, például a gyors hozzáféréshez a webhelyhez, a fiókokhoz, a könyvjelzőkhöz, az identitásokhoz és a feljegyzésekhez.

Ragadós jelszó felület

A „hamburger” gomb könnyű hozzáférést biztosít a konfigurációs beállításokhoz, az adatok importálásának és exportálásának lehetőségét, valamint a program zárolásának gyors eszközeit..

Biztonság és adatvédelem

A jelszavak titkosított adatbázisban való nyilvánvaló tárolása és a mesterhitelesítési hitelesítő adatok csak megjegyzésére vonatkozó követelményen túl a Sticky Password Premium további néhány biztonsági funkciót kínál a megjegyzéshez:.

Néhány példa: a webhelyek figyelmen kívül hagyása vagy bízása, a jelszó-adatbázis biztonsági mentése, egy bizonyos idő elteltével a másolt jelszavak automatikus eltávolítása a vágólapról, valamint a program gyors és egyszerű megnyitása, bezárása és bezárása az asztalról.

Önnek lehetősége lesz arra is, hogy automatikusan lezárja a programot, amikor a képernyővédő bekapcsol, és használjon egy virtuális billentyűzetet, amely megakadályozza a keyloggert, ha elég szerencsétlen, hogy rendelkezik ilyennel a rendszerben, és számos különböző közül választhat. hitelesítési mechanizmusok, például egy jelszó, Bluetooth csatlakoztatott eszközökön keresztül stb.

Következtetés

Összességében a Sticky Password Premium nagyon jó jelszókezelő. Az AES-256 használatával biztonságos jelszó-adatbázist kínál, amely messze és messze az ilyen program elsődleges célja.

A kiegészítő funkciók nem annyira kiterjedtek, mint a verseny néhány szereplője, ám ennek ellenére nagyszerűek.

A felület tiszta és nagyon könnyen érthető, így ez nagyon jó választás a kezdő jelszókezelő felhasználók számára, valamint azok számára, akik korábban már használtak.

Mi a jó

A jelszavak nyilvánvaló biztonságos tárolása mellett ezen programok legjobb tulajdonságai a könnyen kezelhető felület és a böngésző integrációja, amit nem fogsz találni az összes jelszókezelőben.

A kiegészítő funkciók, mint például egy kattintással történő hozzáférés a webfiókokhoz és a biztonságos emlékeztetőkhöz, stb., Mind intuitív módon kezelhetők, és minimális felhasználói beavatkozással.

Mi nem olyan meleg

A Sticky Password Premium lehetőséget kínál arra, hogy adatokat importáljon más jelszókezelőktől, amelyeket már használhatott a múltban, ami természetesen praktikus funkció. Azonban az, ahogyan ez történik, gyakran nem elegendő a „elvégzett munka” kifejezéshez, így az esemény után megfelelő mértékű takarításra és szerkesztésre van szükség. Ez nem sokban különbözik a többi összehasonlítható programtól, hogy tisztességes legyen, de ezt tudnia kell.

Egy másik probléma, amellyel szembesültem - ritkán - az volt, hogy nem sikerült megfelelő módon megnyitni egy internetes fiókot a ragadós jelszóban található linkről. Egy kisebb jelentőségű kérdés, amely csak a Safarira vonatkozott, ezt nem vizsgáltam túl sokat, így nem tudom megmondani, hogy a probléma volt a végem (jelenleg a MacOS Sierra béta verzióját futtatom), vagy egy jelszóval kapcsolatos nagyobb probléma jelzése maga a menedzser.

Tehát általánosságban mit tettem a Sticky Password Premium-ról?

Nagy hatással volt rám.

Ez a jelszókezelő egy szép, tiszta és könnyen használható program, amely jó és biztonságos felhasználói élményt nyújt.

Az a tény, hogy 50% -os megtakarítást kínál, sokan meggyőzik arról, hogy érdemes egy kis pénzt költeni arra, ami kiváló eszköz az alternatívák ingyenes felszabadításához..

Látogassa meg a Sticky Password Premium oldalt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 43 =

Adblock
detector