10 най-добрите разработки на Kodi до 2020 г. – Напълно тествани и одобрени

Kodi компилациите са предварително конфигурирани инсталации на Kodi. Създаването е отличен начин да улесните настройката на Kodi, като същевременно разширите това, което можете да направите с Kodi чрез допълнителни функции и интересна нова тема за оформление. Въпреки че можете да инсталирате Kodi на почти всяко устройство, като Apple TV, Chromecast или Roku, изграждането на Kodi може да бъде инсталирано само на конкретни устройства, като Amazon Fire TV или TV Stick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC или Nvidia Shield.

kodi лого

Най-добрите Kodi Builds 2020

Най-добрите разработки на Kodi Addon за 2020 г. включват:

 1. Без ограничения Magic Build
 2. BK Връзки изграждане
 3. Жътва изгражда
 4. Звярът
 5. Tombraider Build
 6. Evolution Build
 7. Durex Build
 8. Ultima 17 Build
 9. Fornite Build на Нимерия
 10. Макс Марио Билд

В мрежата има стотици надстройки на Kodi addon. Въпреки че не сме тествали всичко това, това са някои от най-добрите компилации, които ще намерите по отношение на персонализирани теми и опции.

СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА: Повечето компилации не се актуализират за най-новата версия на Kodi. Силно Ви препоръчваме САМО да използвате тези компилации за кожите и опциите за персонализиране и да изтриете всички добавки, които намерите в тях. 

Предупреждение: Коди изгражда може да съдържа зловреден софтуер

За съжаление, когато изтеглите изграждане на Kodi, няма начин наистина да знаете какви добавки или хранилища на добавки получават добавка към вашата инсталация на Kodi, докато не бъде инсталирана. В резултат на това можете да инсталирате злонамерен софтуер случайно на устройството си. Това се случи с един потребител и тестер на Kodi, който публикува предупреждение за това на популярния трети страни от Kodi Reddit форум, / r / Addons4Kodi. Този потребител установява, че е инсталирал криптовалута, обединяваща троянски език, докато тества различни конструкции.

Reddit Kodi изгражда

Препоръчваме да стартирате антивирусна програма на всяко устройство, което използвате с Kodi. Независимо дали използвате Kodi на Android, Windows, Linux, iOS или MacOS, добавките на Kodi идват с повишен риск от злонамерен софтуер за вашата система. Дори някои от популярните и най-използваните добавки, като GAIA и Bubbles, пренасят злонамерен софтуер и заразяват милиони потребители без тяхното знание.

Ще откриете, че има много висококачествени и безплатни антивирусни приложения за Windows, Mac и Android устройства.

При използване на Kodi надстройки

Kodi компилациите ще се предлагат вече с много добавки на Kodi. Въпреки това, повечето компилации ще се предлагат със смес от официални и неофициални добавки. Ще ви преведем през процеса на настройка на изграждане на Kodi, като също така ще предоставим лесни инструкции за премахване на неофициални добавки. Премахването на нежелани, неофициални добавки ще ви помогне да не предавате случайно пиратски материали.

Моля, бъдете предупредени: Въпреки че част от причината да използвате Kodi builds е да се наслаждавате на нови функции и по-интересна кожа, както и да си спестите време в опит да изтеглите и инсталирате добавки, може да получите плъгини, които предлагат неофициални потоци. Тук не предоставяме списък, описващ какви добавки съществуват в която и да е от тези компилации и не одобряваме или препоръчваме на потребителите да използват добавки, които пиратски съдържат. В по-голямата си част най-доброто изграждане там е онова, което сами правите.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Предупреждение: Вашият интернет доставчик може да вижда потоците ви Kodi

Въпреки че Kodi е самостоятелно приложение, добавките, които инсталирате чрез създаване, най-вече изстъргват популярни уебсайтове, за да получат своите потоци. В резултат на това вашият интернет доставчик може да види цялата си поточна активност Kodi.

Интернет доставчиците могат не само да събират и продават вашите данни за сърфиране, но също така могат да предават тези данни на трети страни, които го изискват. Това прави вашите поточни данни от Kodi изгражда несигурни.

VPN ще скрие цялата ви активност за поточно предаване зад силно криптиран тунел за лични данни. Когато се свържете с такъв, вашата поточна активност остава частна, както и истинското ви местоположение.

Сред най-добрите опции, които тествахме за потребителите на Kodi build, е IPVanish. Той не само използва военно криптиране, но също така има приложения за множество устройства, включително Amazon Fire TV стик. IPVanish може да се използва на до 10 устройства едновременно, което го прави добро решение за потребители на Kodi с множество инсталации.

Сделка за четене: IPVanish поддържа връзка, за да предложи на нашите читатели отстъпка до 60% от техните планове тук. За алтернативен избор вижте нашия списък с най-добрите VPN за Kodi.

Винаги трябва да извършите нов старт, преди да инсталирате Kodi build.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, когато започнете с изграждането, е да имате нова инсталация на Kodi. Можете да изтеглите нова инсталация на kodi.tv/download.

Нова инсталация ще ви помогне да предотвратите проблеми с инсталационните конфликти между инсталацията на сглобяване и други добавки, които може би вече сте инсталирали.

Как да изтриете нежелани пиратски добавки

Голяма причина, поради която инсталирате Kodi builds, е да получите допълнителни функции, които обикновено не се намират в гола инсталация на Kodi Media Center. Въпреки това, вие ще получите някои с нежелани и недоброжелателни добавки, които той обработва. За щастие, можете да изтриете тези добавки доста лесно.

Този процес ще изглежда различно в различни компилации, тъй като кожите променят начина, по който изглежда и се чувства вашия Kodi.

Независимо от това, можете да следвате този общ процес с почти всяко изграждане:

 • Намерете името на добавката, която искате да премахнете.
 • Кликнете с десния бутон върху добавката и след това щракнете върху Информация.
 • Сега ще видите екран, който ви дава опции, като „Деактивиране“, но най-важното, който казва „Деинсталиране“.
 • Кликнете върху Uninstall бутон.

Нежеланата ви добавка няма да бъде деинсталирана от вашата Kodi build. Имайте предвид обаче, че това всъщност няма да изтрие нежеланата добавка. Тя все още ще живее във вашата система. Ако искате напълно да изтриете добавката, ще трябва да намерите zip файла за инсталираната инсталация, да я отворите и напълно да изтриете приставката с името на добавката, която искате да изтриете.

Най-добрите Kodi Builds от 2020 г.

Когато говорим за „най-добрите“ надстройки по-долу, имаме предвид компилациите, които имат най-добрия потребителски интерфейс за Kodi и осигуряват най-доброто изживяване. Това са и конструкциите, за които всички говорят, което означава, че сме изброили само състави, които са силно одобрени от потребителя.

Kodi No Limits Magic Build

Размер на изтегляне на сглобяване: 431MB

nolimits kodi изгражда

Kodi No Limits Build се предлага в няколко вкуса, които включват версии, които имат секции за възрастни и такива, които не разполагат. Можете също да инсталирате Lite или Пълна версия на сборката, така че размерът на изтеглянето може да варира в зависимост от избраната от вас версия. Освен това, за разлика от някои други компилации, Kodi No Limits Build ви позволява да инсталирате над текущата си компилация, така че не е нужно напълно да изтривате или изтривате вече инсталирани добавки. Въпреки това, че инсталирането на надстройка над друга компилация може да счупи нещо в инсталацията, така че е добра идея да направите нова инсталация.

Вътре ще намерите секции за Телевизионни предавания, филми, спорт, телевизия на живо и други. Kodi No Limits Magic работи върху кожата на Aeon Nox SiLVO, която можете да изтеглите и инсталирате отделно от разработчика. Ако всичко, което търсите, е тази страхотна кожа на Kodi, без да се налага да преминавате през процеса на изтриване на нежелани добавки, препоръчваме да инсталирате кожата вместо изграждането.

BK Връзки изграждане

Размер на изтегляне на сглобяване: 430MB

bk връзки изграждат kodi изгражда

Построен върху кожата на Bello 6, BK Link Build се зарежда с добавки, предназначени за потребители, които искат филми и телевизионни програми по заявка, както и някои опции за телевизия на живо. Компилацията е заредена с някои от най-новите и най-популярните добавки на трети страни, като Placenta и Neptune Rising и други популярни добавки, които често се използват като зависимости, като SportsDevil и YouTube. Можете лесно да изтриете добавките на трети страни и да запазите официалните, за да увеличите максимално вашето преживяване и да увеличите скоростта на това сглобяване.

Жътва изгражда (база)

Размер на изтегляне на компилация: 175MB

жътва изгражда kodi изгражда

Простата компилация от Reddit Reaper, Reaper Builds може да бъде изтеглена или във версия Lite, Standard или Base. За разлика от повечето компилации, тази компилация не се предлага с много различни добавки или уникални кожи. Вместо това прави някои промени в менюто на Kodi, като елиминира много от опциите на менюто отляво до само Addons и Любими. Освен това, единствените добавки в тази компилация са GAIA, Magicality, Masterani Redux (аниме), Placenta, YouTube и Premiumizer. Ще искате да изтриете всички, освен YouTube в този, за да го запазите напълно легитимно. След това можете да изтеглите добавки от Официалното хранилище на Kodi Addon, като Tubi TV, Crackle или Xumo.

Титанова сборка

Размер на изтегляне на сглобяване: 171MB

най-добрите коди изгражда 2019г

Титан е построен от основата за скорост. Тази компилация е супер издръжлива, както подсказва името, и е създадена така, че вашето устройство да работи добре, докато продължава да предава качествено съдържание през Kodi.

Можете лесно да инсталирате тази конструкция на устройства с ограничени ресурси, като Amazon Firestick. Тази конструкция е проектирана и за най-новата версия на Kodi, версия 18 Leia. Дори и с размерите си, обаче, в тази конструкция има известна добавка, така че не забравяйте да преминете и да изтриете ненужните добавки, за да запазите красивата кожа.

Tomb Raider Build

Размер на изтегляне на сглобяване: 310MB

tombraider_buildupdates

Комплектът Tomb Raider се предлага с много добавки, които ви позволяват бързо да се насладите на любимите си предавания. Моделът Tomb Raider се предлага с добавки, които осигуряват много телевизионни предавания, филми, документални филми и дори съдържание на живо.

Това са добавките под ЗОНА ЕКСТРА категория на главния екран, който прави изграждането да изпъква. Ще намерите добавки като Проверка на превозни средства във Великобритания което ви позволява да проверите състоянието на Министерството на транспорта и данъчния статус на всяко превозно средство IK. Най- ГИМ СВЕТЪТ добавка също под ЗОНА ЕКСТРА също е приятно докосване и е чудесно за тези от нас, които обичат света на фитнеса.

Актуализациите дори могат да се извършват директно в рамките на компилацията.

Можете да получите достъп до любимото си съдържание и всички необходими инструменти и настройки чрез следните категории, включени в началния екран:

 • ТЕЛЕВИЗИЯ НА ЖИВО
 • ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРЕДАВАНИЯ
 • ФИЛМИ
 • СПОРТ
 • ЖИВИ СПОРТИ
 • ТОП ДОБАВКИ
 • ДЕТСКА ЗОНА
 • ЗОНА ЕКСТРА
 • ЛЮБИМИ
 • MUSIC
 • ДОБАВКИТЕ
 • ИНСТРУМЕНТИ
 • НАСТРОЙКИ
 • POWER

Evolution Build

Размер на изтегляне на компилация: 852MB

10 най-добрите разработки на Kodi до 2020 г. - Напълно тествани и одобрени

Evolution съдържа голямо количество добавки с голямо съдържание; от телевизия на живо до спорт, ще я намерите в Evolution. Това, което отличава Evolution от много други разработки, е, че той отделя висококачествения си HD 1080P & 3D филми се обособяват в отделна категория в началното меню на комплекта.

Категориите, включени в началното меню, са както следва:

 • ТЕЛЕВИЗИЯ НА ЖИВО
 • ТВ ХУБ
 • MOVIE HUB
 • 1080P HD & 3D филми
 • РАЗВЛЕЧЕНИЯ
 • ДЕТСКИ МЕДИИ
 • СПОРТ
 • ФУТБОЛ
 • MUSIC & КОНЦЕРТИ
 • ДОБАВКИТЕ
 • ПОДДРЪЖКА
 • НАСТРОЙКИ

Определение Leia Build

Размер на изтегляне на сглобяване: 365MB

най-добрите коди изгражда

Сграда, построена за Kodi v.18 Leia и споделяща същото име, Leia build е разкошна кожа, която улеснява навигацията до основните категории, които повечето потребители на Kodi искат. Тази кожа има невероятни анимации и дори има категории, специфични за феновете на научната фантастика.

Тази компилация е доста тежка за ресурси и има нужда от над 365MB пространство. Не трябва да използвате този на всяко устройство, което има ограничени ресурси, като Amazon Firestick или по-ниски класове за стрийминг на Android TV.

Lobo Build

Размер на изтегляне на сглобяване: 164MBнай-добрите коди изгражда

Директно от Onenation (същият разработчик за Max’d Mario), Lobo Build предлага лек и супер бърз дизайн, работещ върху кожата на Aeon Nox Silva. Поради своята скорост и ниско изискване за пространство, Lobo е добра конструкция за всеки, който работи с Kodi на Amazon Firestick.

Имайте предвид обаче, че Lobo понастоящем няма опция Kodi v.18. Ако искате да използвате Lobo, ще получите съобщение за грешка при опит да го инсталирате на Kodi v.18. Вместо това ще трябва да направите нова инсталация на Kodi 17.6.

Fortnite Build от Нимерия

Размер на изтегляне на сглобяване: 263MBnymeria fortnite build Kodi изгражда

Работещ върху кожата на Aeon Nox SiLVO, Fortnite Build на Nymeria е любовно писмо към всички неща Fortnite. Тази компилация е една от най-персонализираните конструкции, които ще намерите по отношение на темата. Просто казано, той е красив и интерактивен по всички начини, които правят Kodi уникален за използване.

Ще намерите секции музика, филми, телевизионни предавания, спорт, IPTV, многофункционални, документални филми и раздел „За децата“. Всеки аспект на тази компилация е персонализиран, за да даде пълно изживяване на Fortnite, дори и настройките, които много производители на изграждане са склонни да игнорират.

Въпреки че има добра шепа законно достъпни добавки в тази компилация, все още има шепа, която ще трябва да изтриете първо, за да доведете скоростта до надстройка, включително добавки като Supremacy, Aspis, Yoda, Real- Debrid, Loki, Planet MMA и няколко други. На разположение на Addons, които са чудесни за поддържане в тази компилация са BBC iPlayer, ITV, YouTube и няколко други.

Марио Марио изграждане на едно място

Размер на изтегляне за изграждане: 99MB

Максид Марио Коди изгражда

Много олекотена конструкция, предназначена за потребители на Kodi с деца, Max Maxo Mario има много тема, ориентирана към Марио, дори в настройките. Има раздел „Макс деца“ с филми, телевизионни предавания, аудио книги и караоке, както и секции за различни детски мрежи. В тази компилация има само две добавки: Deceit (добавка на трети страни) и YouTube. Ще искате да премахнете Deceit и да инсталирате други добавки, като Tubi TV, за да приведете тази велика надстройка до код.

Как да инсталирате Kodi Build

По принцип инсталирането на Kodi build следва същата процедура. Общите стъпки са следните:

 1. Добавете източник към файловия мениджър.
 2. Инсталиране на плъгин за хранилище. Тази стъпка обаче не е необходима в много случаи.
 3. Инсталиране на програмна добавка.
 4. Инсталирайте изграждането от съответния съветник.
 5. Рестартирайте Kodi. След приключване на процеса на инсталиране обикновено ще бъдете помолени да затворите силата на Kodi. В Windows, Linux и Mac OS, просто изберете OK. На устройства с Android и iOS изключете устройството си или затворете Kodi от мениджъра на задачите на вашето устройство.

Kodi No Limits Magic Build

За да инсталирате Kodi No Limits Magic Build, ще трябва да направите следното:

 • Отворете Kodi и отидете на Файлов мениджър чрез символа на предавката
 • Изберете Добавяне на източник и въведете следния уеб адрес: “https://nolimitsbuilds.com/kodi/". Не забравяйте да го назовете в долната част на този екран
 • Върнете се на началния екран и изберете Addons, след това отидете на символ на пакета горе вляво
 • Кликнете върху Инсталиране от цип и кликнете върху без ограничения за изграждане на връзка
 • Кликнете върху съветник без ограничения zip файл за инсталиране
 • След това отидете на Програмни добавки от началния екран на Kodi и кликнете върху Без ограничения съветник
 • Оттам изберете версията на No Limits, която искате да инсталирате и стартирайте съветника

BK Връзки изграждане

За да инсталирате BK връзките, направете следното:

 • От началния екран на Kodi щракнете върху символ на предавката горе вляво, след което щракнете върху Файлов мениджър
 • Изберете Добавяне на източник и след това въведете следния уеб адрес: “http://streamdigital.org/wiz/“И го наречете в долната част
 • Сега се върнете към вашия Addons от началния екран и изберете символ на пакета горе вляво
 • От там кликнете върху Инсталиране от цип и след това щракнете върху връзката ви с BK връзки, в зависимост от това, което сте го нарекли
 • Тук има един zip файл, така че кликнете върху него и го инсталирайте. Това ще инсталира Помощник за цифрово предаване
 • Изхвърлете изскачащите прозорци
 • Отидете на Програмни добавки и намерете съветника за цифров поток. Кликнете върху него, след което щракнете върху Builds
 • Намерете BK връзки и щракнете, за да стартирате съветника за инсталиране

Жътва изгражда

За да инсталирате Reaper Builds, ще трябва да направите следното:

 • Отидете на Файлов мениджър от настройките и добавете „https://reddit-reaper.github.io/repo”Като източник. Назовете го
 • Не, върнете се на началния екран и кликнете върху Addons
 • След това щракнете върху Инсталиране от цип и намерете вашата Reddit Reaper repo връзка
 • Кликнете върху хранилище zip файл за инсталиране
 • Върнете се на предишния екран и изберете Инсталиране от хранилище
 • Сега, отидете на Reddit Reaper Repository, изберете Програмни добавки, и тогава Съветник за жътва. Накрая щракнете Инсталирай
 • Игнорирайте всички изскачащи прозорци. Върнете се на началния екран, изберете Addons, тогава Програми Добавки и тогава Жътва изгражда
 • От там изберете (След) изгражда и след това изберете една от Reaper Builds (Base, Lite, Full), за да стартирате съветника за инсталиране

Титанова сборка

Конструкцията на Titanium може да бъде инсталирана чрез следните инструкции:

 • Когато Kodi е отворен, щракнете върху символ на предавката и изберете Файлов мениджър
 • Къде виждате , въведете следния уеб адрес "Http://repo.supremebuilds.com/" Не забравяйте да го назовете (като Supreme Builds)
 • Върнете се на началния екран на Kodi, след което щракнете върху Addons и след това символ на пакета горе вляво
 • Изберете Инсталиране от цип и намерете връзката си Supreme Builds. Щракнете върху връзката, след което изберете Supreme Builds repo, за да го инсталирате
 • След инсталирането на хранилището го отворете и отидете на Програмни добавки, и тогава Върховни сгради
 • В добавката щракнете върху Изгражда и намерете титан натрупване. Оттам направете или нова, или стандартна инсталация
 • След като инсталирате добавката, Kodi ще се затвори. Отворете го отново, за да получите новата си конструкция

Tomb Raider Build

За да инсталирате Tomb Raider Build, направете следното:

 • Добави "Http://ares-repo.eu" до източници в Файлов мениджър. Назовете източника.
 • Намерете източника и инсталирайте repository.tombraider.official-0.x.zip от Addons>Символ на пакета (горе вляво)>Инсталиране от zip файл.
 • Все още вътре Addons>Символ на пакета (горе вляво), изберете Инсталиране от хранилище и тогава Tomb Raider Repo, последвани от добавки на програмата. Изберете Tomb Raider изгражда съветника, хит Инсталирай и продължете, когато получите известието „Активирана добавка“.
 • отворено Tomb Raider изгражда съветника в ПРОГРАМИ и изберете TOMB RAIDER СГРАДИ ТУК. И накрая, изберете възмездие и го оставете да инсталира. Сега изберете TOMB RAIDER 2,48 JARVIS и изчакайте процеса на изтегляне и инсталиране да приключи.

Evolution Build

За да инсталирате Evolution Build, направете следното:

 • Добави "Http://repo.hackmykodi.com/wizards/" до източници в Файлов мениджър. Назовете източника.
 • Намерете източника и инсталирайте plugin.video.evolutionwizard.zip от Addons>Символ на пакета (горе вляво)>Инсталиране от zip файл.
 • Отидете на ПРОГРАМИ ДОБАВКИ и изберете evolutionwizard. Изберете еволюция и компилацията вече ще изтегли и инсталира.

Определение Leia Build

Сградата Leia може да бъде инсталирана чрез следните инструкции:

 • Отворете Kodi, след което щракнете върху символ на предавката и изберете Файлов мениджър
 • Къде виждате , въведете следния уеб адрес “http://onenation.info/Portal/". Не забравяйте да го назовете (като Onenation)
 • Върнете се на началния екран на Kodi, след което кликнете върху Addons и след това символ на пакета горе вляво
 • Кликнете върху Инсталиране от цип, изберете връзката Onenation и след това инсталирайте хранилището Onenation
 • След инсталирането на хранилището го отворете и отидете на Програмни добавки, и тогава Портал за единение
 • В портала Onenation кликнете върху Изгражда и намерете Лея натрупване. Оттам направете или нова, или стандартна инсталация
 • След инсталиране нулирайте Kodi, за да започнете да изграждате и работи

Lobo Build

За да инсталирате Lobo build, направете следното:

  • Отидете на Kodi, кликнете върху символ на предавката, и след това щракнете върху досие мениджър
  • В полето, в което пише , въведете следния уеб адрес “http://onenation.info/Portal/". Не забравяйте да го назовете (като Onenation)
  • Върнете се на началния екран в Kodi и отидете на Addons и след това символ на пакета горе вляво
  • Изберете Инсталиране от цип и след това изберете връзката Onenation
  • Намерете zip файла и щракнете, за да го инсталирате
  • След като хранилището е инсталирано, отидете на него и изберете Програмни добавки, и тогава Портал за единение
  • В портала Onenation кликнете върху Изгражда и намерете вид вълк натрупване. Onenation има само версия на сглобяването за Kodi версия 17.6
  • След инсталиране нулирайте Kodi, за да започнете да изграждате и работи

Fortnite Build на Нимерия (САМО Kodi версия 18 Leia)

За да инсталирате Nymeria's Fortnite Build на Kodi, направете следното:

 • Отворете Kodi и отидете на настройки (символ на предавката) и тогава Файлов мениджър
 • Където пише нито един, въведете следния уеб адрес: „http://miniaturelife67.co.uk/repo". Добавете името ezzermac за него в долната част
 • Сега от началния екран на Kodi щракнете върху Addons и след това на символ на пакета горе вляво
 • Кликнете върху Инсталиране от цип и след това намерете и щракнете върху връзката ezzermac
 • Инсталирайте Хранилище Ezzermacs zip файл от това място
 • След това се върнете на екрана за инсталиране на пакети и щракнете върху Инсталиране от хранилище
 • Оттам намерете хранилището Ezzermac и кликнете върху него, след което щракнете върху Програмни добавки раздел
 • Намерете и кликнете върху Ezzermac Wizard за да инсталирате съветника. Кликнете отхвърли при всички изскачащи прозорци
 • От началния екран на Kodi щракнете върху Addons > Програми Добавки и заредете съветника Ezzermac
 • Кликнете върху съветника и отхвърлете изскачащи прозорци. След това отидете на Изгражда и намерете Fortnite Build на Нимерика. Кликнете, за да инсталирате. 
 • Обърнете внимание, че темата на тази конструкция работи САМО на Kodi 18 Leia. В противен случай всичко, което ще получите, са добавките.

Макс Марио Билд

Можете лесно да инсталирате изграждането на Max’d Mario, като направите следното:

 • Отворете Kodi, щракнете върху символ на предавката, и след това щракнете върху досие мениджър
 • Въведете следния уеб адрес в  кутия: "http://onenation.info/Portal/". Уверете се, че го назовавате (например onenation)
 • Оттам се върнете на началния екран и отидете на Addons и след това символ на пакета горе вляво
 • Кликнете върху Инсталиране от цип и след това връзка за единение
 • Намерете zip файла и го инсталирайте, като щракнете върху него
 • След като получите успешното съобщение за инсталиране, отидете на Програмни добавки от твой Addons меню и кликнете върху Портал за единение
 • В добавката за портала Onenation отидете на Изгражда и намерете Макс Марио натрупване. Onenation има версия на сборката за Kodi версия 18 Leia или версия 17.6 Krypton. Изберете каквото искате въз основа на текущата си версия на Kodi
 • След инсталиране нулирайте Kodi, за да започнете да изграждате и работи
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 83 =

Adblock
detector