14 buenos addons de Kodi pentru televiziune și filme care funcționează în 2018

cum să vizionezi filme pe Kodi krypton 17

Kodi este un software gratuit și de cod deschis pentru home cinema care permite reproducerea conținuturilor multimedia dintr-o cantitate mare de forțe. Dar nu există preinstalate, este necesar să instalezi unele componente de Kodi înainte de a putea darte un atracón de filmele tale și o serie de televizoare favorite..

În căutarea ta de suplimente pentru a transmite aceste filme și programe de televiziune, te găsești cu două tipuri: pentru o parte, completări oficiale de coduri pentru a accesa prin intermediul depozitului oficial de addonuri. Y by another side, se pot utiliza suplimente prin intermediul unui număr mare de depozite de terți, ca Exodus sau Pact.

Los complementos de nivel secundar implică riscul considerabil al primarilor care adaugă adăugarea din depozitul oficial al Kodi, deoarece este posibil să se completeze în alte niveluri, să poată folosi un hacker pentru a-și expune activitățile și reproducerea. De asemenea, pot fi incluse și alte tipuri de programe malware care pot fi infectate în mod silențios, chiar și dacă are instalat un complement dintr-o sursă care poate fi în mod evident. Dado care nu sunt aprobate de toate elementele suplimentare, riscul convergent al privacității și securității.

În acest ghid vă vom explica cum se vor descărca filme în Kodi și va instala câteva dintre cele mai bune complemente pentru transmisii de televiziune și video. De asemenea, pot fi tratate chestiuni legate de privacitate legate de complementare de terțe populații pentru acest tip de transmisii.

O ultimă revistă de pasare a revistei o recopilare utilă a adăugărilor de terți mai mult utilizate pentru filme și serii de televiziune în Kodi care pot aduce recomandări în alte site-uri web. Incluim o explicație a ceea ce face fiecare, cum transmitem conținutul și ceea ce tip de conținut oferă.

Las legile și normele în legătură cu diferitele țări. Este recomandabil să pretindă reproducerea conținutului prin intermediul unor elemente complementare de nivel terțial care oferă „gratis”, care să asigure tratarea unei oferte legale și a faptului că sunt și povești legale conținute în țara sa.

Consiliul experților: sea ​​cual sea sea el complement que elijas, recomandăm utilizarea unei VPN fiabile și rapide pentru a transmite video cu Kodi. Astfel, păstrați securitatea și securitatea online. IPVanish nu este unul dintre favoritele VPN ale comunității utilizatorilor de Kodi. Funcționează bine cu toți complementarii și cu dispozitivele mai multor populații, inclusiv pe stickul de foc al Amazonului. Puedes ahorrar aici până la un 60% în planurile de IPVanish.

Antes de empezar: USA siempre una VPN

Antes de putere instalează aceste completări în Kodi necesită configurarea depozitelor respective. Un repositoriu este o bibliotecă, precum o bibliotecă complementară care se instalează liber din Kodi. Algunos repositori exigen un manual de instalare, în timp ce alții, ca Fusion, oferă un asistent simplu de instalare cu ceea ce face.

Muchos utilizatorii de Kodi folosesc o VPN pentru ocultare care reproduce un furnizor de acces la Internet (ISP). Fără obstărație, nu există, de asemenea, multe rațiuni legitime pentru las care se utilizează o VPN cu Kodi. Testează una dintre cele mai importante protecția datelor tale. Descărcați și instalați un compliment de Kodi puedes să vă expuneți echipelor de hackeri sau spies. Este posibil să se modifice un addon pentru instalarea virusului în sistemul dumneavoastră. De asemenea, pentru a face adâncători hackeos numiți „ataques de intermediario” (om-în-mijloc), care permit un hacker să descopere tot ceea ce are și toate datele dvs., inclusiv numărul dvs. de utilizator și contraseñas.

În plus, serviciile de plată sau de susținere au o restricție în funcție de ubicație, ceea ce înseamnă că funcționează singur în țări deschise. O VPN nu poate rezolva ambele inconveniente și să cripteze tot traficul de internet care se îndreaptă către o sursă de proveniență, în mod similar unor părți terțiale ca și ISP, fără a controla monitorizarea lo-urilor online. Însă, în orice caz, există tendințe care să fie foarte cauteloso și să instaleze un antivirus pentru a ajuta la detectarea unor eventuale complicații malicioase, sisteme de confidențialitate ale VPN pot preveni și atașele unui intermediar.

OFERTA PARA NUESTROS LECTORES: ahorra până la un 60% în IPVanish, serviciul VPN favorit pentru comunitatea de Kodi.

Avis: solo ar trebui să utilizeze Kodi pentru conținerea căruia ar trebui să acceseze un acces legal. Nu la Fundația Kodi și nici Comparitech defienden pentru utilizarea piraților.

Complementele oficiale de Kodi pentru televiziune și filme

Toate elementele complementare listate mai jos se pot întâlni în depozitul oficial de completări de Kodi și alte locuri. Este important să spun că nu putem oferi conținut ilegal, piratat. Recomandăm aceste adăugări, deoarece se solicită să fie aprobate pentru orice organizație oficială, care să conțină conținuturi legale și să fie mai puțin probabile decât să ponganeze în privința ta.

BBC iPlayer

BBC iplayer
Este posibil să accesați programele de televiziune și radio ale BBC prin intermediul unui complet pentru Kodi denumit iPlayer WWW. Poate să difuzeze televiziunea în direct sau să facă o zi cu programele de televiziune și radio ale site-ului web de BBC iPlayer. Însă zece au în vedere că partea primară a conținutului conținut este restrânsă pentru utilizatorii din Regatul Unit, este foarte importantă pentru realizarea de tendințe care să facă VPN pentru a folosi un serviciu al țării respective. Fără toate funcțiile VPN care funcționează cu acest serviciu, așa că e un vizionare a unui articol despre ceea ce VPN conservează să salveze blocul de la BBC iPlayer.

Este legal să folosească iPlayer pentru rezidenți în Regatul Unit și cu o licență de televiziune válida. 

iPlayer WWW este disponibil în depozitul oficial de suplimente pentru Kodi. Pentru mai multe informații despre instalarea și utilizarea iPlayer WWW, nu dați clic aici.

Juca pe

Juca pe
PlayOn este cea mai bună soluție multiplatăformă și se integrează în Kodi servicii de transmitere a plăților ca Netflix, Hulu sau Amazon Prime Video. De 2,50 dolari pe lună, acest DVR de transmisie este protejat în format MP4, care poate reda reproducerea. Incluye o opțiune care permite să salteze anunțuri automat. Necesitas un PC cu Windows în care grabar pentru video prin aplicarea PlayOn Media Server, dar un complet pentru Kodi în funcționare în orice sistem operativ.

PlayOn nu este o opțiune bună și un mod complet legal de a-ți unifica conținuturile de servicii de transmitere a plăților și se integrează la perfecție cu reproducătorul multimedia de Kodi.

Suscríbete aici a PlayOn (inclusiv 30 de zile cu reembolso garantat). Puteți găsi complimentul PlayOn pentru Kodi în depozitul oficial de addonuri.

YouTube

youtube
Youtube sigue sending una fuente foarte populare din seriile de televiziune și filme. Conform complimentului YouTube pentru Kodi pot găsi toate seriile și filmele care pot găsi și în propriul YouTube, există o versiune completă a versiunilor complete sau a videoclipurilor sale. Cu toate acestea, ventilația de a folosi acest complement, o dată să facă căutarea în browserul sau un alt mod, este astfel păstrată pentru a evita o deschidere a cărții, care susține anunturile laterale și alte documente. De fapt, până la ahoruri, de asemenea, cele mai multe anunțuri care apar în principiul videoclipului propriu.

Dacă decide să folosească complementul de pe YouTube, se datorează sabia care nu poate accesa conținutul până la care se conservează dispozitivul. Al pulsar „conectați-vă” (sesiunea inițială), vă da un cod de activare și vă pedana care intră în youtube.com/activate pentru a face acea îmbrăcăminte. Quizá tengas que hacerlo dos de mai multe ori pentru funcție.

Înregistrează complimentul de YouTube pentru Kodi în depozitul oficial de addons.

YouTube este o opțiune complet legală pentru reproducerea videoclipurilor. Aunque en él puedas găsi conținut piratat, este ceva puțin obișnuit și YouTube surse darse prisa în eliminare.

USTV Acum

BBC iplayer
USTV Acum este un serviciu interesant. Puede se înregistrează și folosește aproape oricequiera, dar este mai specific orientat militar în Statele Unite sau expatriați din acea țară care este în străinătate. Plătește 19 dolari pentru 28 de canale de cablu și servicii limitate de DVR (înregistrare video digitală). Pagând 39 dolari pentru a alege o opțiune care include ilimitado DVR.

Da acces la sute de filme și serii de televiziune. Este deja în vigoare o serie de documente care poate fi însoțită de DVR sau de programe care pot reproduce cererea, este posibil să acceseze un conținut prin utilizarea unui corespondent complementar.

În aceste momente, USTV Acum este considerat legal. Puteți găsi un depozit oficial de completări pentru Kodi, dar versiunea care nu este antigă și nu necesită nicio funcție. Haz clic aici pentru a vedea ghidul nostru de instalare a USTV Acum.

Pentru a descărca versiunea mai multă recenzie a acestui complement, este disponibil în SuperRepo sau în depozitele de adăugări din Kodisrael.

PlayStation Vue (supliment de PS Vue)

playstation vue
PlayStation oferă acum o opțiune pentru transmisia televizată, denumită PlayStation Vue. Registratorul de trasuri o cont de PS Vue se poate accesa prin intermediul lui Kodi, folosind complimentul PlayStation Vue del depozit oficial de addons de Kodi. Este un serviciu puțin caro (39,99 USD în mes), dar nu oferă singure opțiunea de DVR pentru seriile de gardă și pelicule, dar se transmite și pentru cerere, cum ar putea să găsească un serviciu de suscriere prin cablu..

PlayStation Vue este o opțiune complet legală, folosind acest serviciu printr-un compliment pentru Kodi fără drepturi de autor. Solo se conectează la un PS Vue pentru a crea o cont și identifica cu datele dvs. de acces.

FilmRise - YouTube

filmrise

Și căutați o opțiune bună pentru a reproduce în mod legal pelicule și să aveți o mare selecție? Un compliment puțin cunoscut FilmRise quizá sea justo lo what nécessitas. FilmRise este o distribuție de filme și televiziune care cumpără licențele corespunzătoare și oferă online tot ceea ce conține în mod gratuit. Conține 7500 de titluri disponibile ușor prin intermediul YouTube și, atât de mult, ușor sunt disponibile și în Kodi. Exista mai mult de un compliment cu numele FilmRise, dar te interesează filmRise - YouTube. Acesta este accesul la conținutul prezent pe YouTube. Este atât de probabil, cât de probabil, nu poate fi angajat.

Ca în cazurile anterioare, este posibil să găsești un compliment al FilmRise în depozitul oficial de adaosuri de Kodi.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

El complement de Crackle se conectează gratuit la biblioteca de filme direct cu Kodi. Într-adevăr, Crackle, vine la unul la cap întrebarea „Cum se poate face acest lucru legal?”. Prin creșterea care parezca, totul este în vigoare perfect legal, că Crackle este biblioteca online gratuită de videoclipuri de la Sony și poate oferi un număr mai mare de filme licențiate pentru această companie. Siendo Sony una dintre cele mai mari distribuitoare de pelicule, nu este mai extras care poate găsi aici conținut de mare calitate, cum ar fi filmul despre boxeo Alí, caracterizat de Will Smith, filmul de acțiune Dos policías rebeldes 2 sau remake-ul din 2005 Adivina quién.

Crackle este disponibil în mai multe depozite de terți, dar puteți găsi cea mai bună versiune în el depozitul eracknaphobiei.

Internet Archive [Video]

video de arhivă internet

Îți spun că antivase pot fi filmate fără a plăti nimic? Internet Archive [Video] este complementul ideal pentru tine. Se tratează o bază uriașă de date online, completată de toate tipurile de conținut, de la software până la muzică. De asemenea, este o versiune de Internet a Bibliotecii Congresului, cu o mare videoteca accesibilă prin Kodi. Y puesto que no hay that pay or suscribirse for all that contenido, podrás disfrutar sin much esfuerzo of clásicos like Luna nueva or Como gustéis.

Un complement pentru Arhiva Internetului Kodi [Video] este complet legal, dar nu se poate descărca din depozitul oficial de Kodi. Aunque yes from the repositorio of addons of SuperRepo. Zece sunt în cont că în SuperRepo se completează mesaje oficiale și nu sunt oficiale, astfel încât să conțină un pic de atenție cu ceea ce descarcă din el.

SnagFilms

snagfilms

SnagFilms nu este distribuită de filme și televiziune cu un model de afaceri similar cu FilmRise. În egală măsură cu aceasta, SnagFilms achiziționează licențe complete de filme și programe de televiziune și de luare a ofertei online gratuite, o cantitate mare de conținut. Aunque biblioteca de videoclipuri de SnagFilms sea un puțin mai mică, sigure siendo enorm: oferă mai mult de 5000 de filme și serii de televiziune.

Folosind complimentul pentru Kodi se descurcă gratuit și legal de o mare selecție a tuturor acelui conținut. El este suplimentar disponibil în depozitul oficial de suplimente pentru Kodi.

Viewster

Informații despre Kodi Viewster

Viewster este un serviciu de transmisie cu sediul în Suiza care oferă filme și serii de televiziune gratuite. Una dintre cele mai bune caracteristici ale tale este cea care permite versiunea de la orice loc. Viewster este disponibil pentru o audiență internațională și nu poate fi blocat în funcție de țara dvs. sau de regiune. Aunque nu se aplică în condiții de viață în locuri în care există censură de conținut, cum ar fi în China. Cel mai bun de Viewster este o bibliotecă extinsă de conținut de anime, astfel încât filmele și seriile de televiziune licențiate, care nu se găsesc în niciun alt loc.

Complementul de Viewster pentru Kodi este disponibil în depozitul oficial de completări de Kodi.

Filme cu Big Star

Filme cu Big Star Kodi

La un cuvânt unic poate fi descris un Big Star Filme este „fabulos”. Complementul acesta permite accesul la o bibliotecă uriașă gratuită din site-ul filmelor Big Star. Ofertă de televiziune și filme unice de tot felul de genuri populare. În afară de aceasta, afortunadamente, este adițional pentru Kodi este bine organizat și este un subiect al categoriilor principale ale site-ului web oficial. Filmele Big Star de asemenea au un conținut suplimentar, dar nu sunt disponibile prin completarea lui Kodi. Nu există o formă de inițiere a sesiunii într-o cont de Big Star prin intermediul Kodi pentru accesarea unui tip de conținut.

Este adițional legal și gratuit, dar nu se poate găsi în depozitul oficial al Kodi. Pero puedes descarcă versiunea mai modernă și fiabilă din Depozitul MetalChris.

ITV

ITV Kodi addon

BBC iPlayer nu este opțiunea unică pentru televiziunea din Regatul Unit. Dacă și căutând o alternativă de ofecare, de asemenea, un monton de conținut de calitate, ITV-ul complementar pentru a oferi un mesaj de transmisii de televiziune în direct, serii de televiziune și filme pentru cerere. Cum ar fi, se ajunge la tot ceea ce conține jucătorului ITV prin completarea sa, include serii de licențe pentru Statele Unite ale Americii, precum un pachet de familie și prețul istoriei. Dar, în egală măsură, care se întâmplă cu iPlayer BBC, conținutul ITV este restringido conform ubicației. O diferență între ambele dintre ITV și ITV nu necesită o licență de televiziune pentru a accesa un conținut. Însă nu putem utiliza o VPN care să conecteze un serviciu al Regatului Unit, care este în afară acestei țări.

Puedes găsi addon de ITV pentru Kodi en noobsandnerds Addon Repository.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon
Se poate spune că instalarea Kodi nu este completă pentru tot Tubi TV. Este un serviciu gratuit de streaming oferit mai mult de 50 000 de titluri, incluzând filme și serii de televiziune pe mare, pe cât de mare este genero. Un rău de a fi un cont gratuit pentru mai mult de 600 de filme și serii de televiziune care au obținut o evaluare mare în tomate putrede.

În afară de asta, Tubi TV poate oferi tot ceea ce conține informații despre publicitate. Fără embargo, atunci când tubi TV folosind Kodi, reproducătorul elimină publicitatea automat. Astfel, se poate descoperi Tubi TV în ceea ce privește anunțurile pentru a întreprinde diversiunea.

Tubi TV contează cu o mare bibliotecă, dar există unele regiuni care blocează titluri deschise. Pentru a descărca acest lucru și a avea acces la o bibliotecă completă necesară pentru o VPN. Encontrarás conținut diferit în bibliotecile Statelor Unite, Canada și Regatul Unit între alte țări.

Complementul de Tubi TV este disponibil în depozitul oficial Kodi Addon. Pentru mai multe informații despre Tubi TV echa văzând un ghid detaliat de instalare.

Popcornflix

Popcornflix este foarte parfumat la Tubi TV. Este un serviciu gratuit de streaming care poate descărca și instala o formă gratuită în Kodi. Ofrece atât pelicule ca serii de televiziune pe mare, cât sea el género que buscas. Algunas categorías y canales son poco comunes, ca. pelicule pentru chicos, pelicule asiatice de acțiune, strigă! TV TV din fabrică y o secțiune de pelicule de Navidad.

Complementul de Popcornflix pentru Kodi este disponibil în Depozitul Oficial Kodi Addon.

Aunque Popcornflix nu este la un nivel mai înalt de Tubi TV, în timp ce sună o opțiune excelentă. Contul cu pelicule foarte bune ca Pozos de ambiție și filmul japonez Battle Royale, care a reprezentat ideea lui Los juegos of hambre.

USTVCatchup

ustvcatchup

Ai pierdut un episodiu din seria ta de televiziune favorită din Statele Unite? În acest caz, există posibilitatea, dar se poate remota, care se întâlnește în USTVCatchup. Suplimentarul oferă transmisii din forțe legale și gratuite. Această majoratură conține o dispoziție directă de la canale deschise, care nu necesită o suscriere prin cablu sau de plată. Las opțiuni care sunt destul de limitate, dar de bună calitate, și includ programe de cadouri importante ca HGTV, Network Network și Travel Channel.

Puedes găsi complimentul USTVCatchup în el Depozitul Addon TV sau se instalează direct prin complementul Indigo.

Addons de Kodi pentru trile de pelicule

Căutați estreni de cinema? Tienes două opțiuni bune pentru a găsi panouri de filme în Kodi.

Complement de YouTube pentru Kodi

Este destul de obvio. Puteți utiliza cu ușurință acest supliment pentru a localiza și pentru a vedea toate tráilerele dintre estreni mai reciente. Pentru a face acest lucru, utilizează „căutarea” completării YouTube pentru Kodi și scrie „tráileres de film”. Luego a fost un „Canales”. În această secțiune se găsește o mare listă de canale de pe YouTube dedicate unor tráileres. O altă opțiune este căutarea filmului concreta care te interesează.

Complement HD-Trailers.net pentru Kodi

Remorci HD

HD-Trailers.net este unul dintre cele mai bune site-uri web dedicate unor trilatere de filme. În plus, oferă un plus pentru Kodi. Puedes găsi în depozitul său oficial de completări.

Este facilísimo de utilizare. Permite căutarea de tráileres conform criteriilor cum ar fi cei mai recenți, cei mai vizionați, prin ordin alfabetic, estrenele din săptămâna sau proximos estrenos. HD-Trailers transmite conținuturile sale dintr-o multitudine de surse, incluzând Apple.com, Yahoo.com, YouTube sau propriul site de HD-Trailers.net.

Complementele nu sunt oficiale de Kodi pentru transmisia televiziunii și filmelor

Cei mai mulți adjuncți sunt fișa celor care a văzut deja recomandate în alte site-uri web. Mai jos explicăm ceea ce face fiecare, cum să oferim pirate și pentru ceea ce noi nu recomandăm utilizarea.

Exod

exodul kodi
¿Qué este? Exodul este un compliment pentru transmisia filmelor și televiziunii deosebit de popular între comunitatea de utilizatori care le permite transmiterea piratelor. Este adițional suplimentar (face răzuire) conținut de diferite site-uri web care oferă transmiteri și luare în evidență în Kodi.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? La majoratul conținutului disponibil în Exod este piratat ilegal, dar în el poate găsi unele conținuturi legale și nu există obiecte de drepturi de autor sau de dominiu public. Este un caz al filmului din 1962 The Brain That would’t Die, care, curios, nu a înregistrat un registru pentru drepturile de autor înainte de a trece la un domeniu public. Este posibil să accesați un conținut mult mai mare folosind un comentariu pentru comentarii și comentarii, ca PlayStation Vue.

Legământ

Ce sunt suplimentele cu furculita Exodus?

¿Qué este? Pactul este chiar același compliment al Kodi mai popular pentru a fi în exod. Se tratează o variantă suya care a surghit puțin după ce Exodul deja a fost dezvoltat. Pactul se folosește despre toate filmele și seriile de televiziune în Kodi pentru a începe să nu fie oficiale.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Las razones pentru a evita Pactul fiului nepotrivit pentru a nu folosi Exodul. Dado care este un clon al aceluiași alt compliment cu același lucru este față de transmisii ilegale de conținut cu drepturi de autor, nu se recomanda un pact al utilizatorilor de Kodi.

Geneza Reborn

Geneza Reborn
¿Qué este? Geneza Reborn este un „renacimiento” al unuia dintre cei mai antiguri complementari pentru Kodi orientați pentru transmisii pirata. Acesta se bazează pe un model similar cu Exodus, face și scraping de site-uri web cu conținut piratat care transmite un Kodi.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Poco poate decide o favoare de Genesis Reborn și pretinde că mențineți dvs. manos limpias accesând solo un conținut disponibil legal. Fără obstă, există câteva domenii publice care nu au fost renovate în materie de drepturi de autor, ca această versiune a 1939 a Los viajes de Gulliver. Cu toate acestea, primăria de mai multe mile de film și o serie de accesorii de televiziune sunt simplu piratate, și pentru el trebuie să evite. Puteți opta pentru alte alternative ca PlayStation Vue sau USTV Acum pentru accesarea unei transmisii prin cerere.

Elizeu

Kodi-Elysium
¿Qué este? Elysium este un compliment de transmitere de filme și televiziune pentru Kodi care include conținuturi ilegale piratate. Suplimentare suplimentară a mai multor site-uri de internet și a categoriilor. Conocido înainte ca Zen, funcționează în mod similar cu Exodus și Genesis Reborn.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Por las mismas razones que de costumbre. Există conținuturi legale, despre tot felul de filme și serii de televiziune în domeniu public, dar tendințe care să caute și să contrasteze cu alte forțe pentru asigurarea faptului că nu sunt în curs de realizare a țării tale. Deberiurile evită orice conținut care să nu fie valabil în domeniu public. Dado que Elysium nu distinge ceea ce conține legal și cuál este piratat, este mai bine să fie evitat pentru completarea acestei completări și a opțiunii în schimbarea unor alternative alternative oficiale listate sus.

SARURI

săruri de kodi
¿Qué este? SALTURI este unul dintre cei mai mulți adulți pentru populații utilizate pentru transmisii pirata. Numele său este acronimul de Stream All The Sources (transmite toate sursele) și este unul dintre cei mai importanți concurenți în ceea ce se referă la transmisii ilegale prin Kodi.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Toca otra vez repetirnos ca un disco rayado. VÂNZĂRI sunt disponibile transmiteri de conținut pirata. Dacă este posibil să găsești autobuze, este posibil să găsești conținuturi legale sau în domeniu public, precum filmul de teroare din 1962, titulat El ultimul hombre sobre Tierra. Un rău de ello, care se repetă este un exemplu clar de adăugare pentru transmiterea piratelor care obține imensa teorie a conținutului său din forțe ilegale. O dată mai mult, vă recomandăm optar pentru unele opțiuni date în lista de completări oficiale.

SPECTO

SPECTO
¿Qué este? Specto este un alt compliment pirata de aceeași familie ca Exodus și Genesis Reborn. Aunque Exodus sea the eredero oficial, Specto este de asemenea bazat în vechea adunare a Genezei. Spectoarea este un compliment pentru Kodi care nu permite doar transmisii pirata, dar poate oferi o opțiune de descărcare a videoclipurilor.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Dado que sigurează același model ca Genesis Reborn, Exodus și alte aspecte similare, care se pot concentra și despre tot ceea ce transmite piratele, cu o porțiune mică de conținut legal disponibile. Junto a esos pocos recursos in dominio public, hay miles of películas and series de televiziune piratate, este ceea ce convinge un spectru într-o opțiune necorespunzătoare pentru un conținut legal. În locul său, optează și pentru opțiunile listate în secțiunea de completări oficiale.

Gurzil

Gurzil
¿Qué este? El adaugă Gurzil pentru Kodi este bazat în Exod și funcționează exact ca același compliment popular. Gurzil descarcă conținuturi de la mai multe site-uri pirata și mostre în Kodi pentru a facilita reproducerea sa.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Dicho în pocas cuvinte, Gurzil are neconcordanțele inconveniente care au celelalte complicații de terț pentru transmiterea cererii. Aunque ofrezca pelicule în domeniu public, majoritatea utilizatorilor nu le folosește pentru eso. El este focal principal de complement este, dar este un lucru, transmisia de conținut pirata. Nu se recomandă utilizarea Gurzil, dada su dependență mare în transmisii pirata. 

Bob Dezlegat

bob unleashed bob fără restricții bob kodi add-on

¿Qué este? Bob Unleashed este un compliment pentru transmisia de televiziune și filme dezvoltate de echipa de noobsandnerds. Este un compliment de Bob Unleashed lo mantiene to day a puñado de dezvoltatori. Fiecare unul va actualiza secțiunile proprii cu anumite forțe de transmisie.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Cu toate că întreținerea lui este activă și asigură o forță până la un punct de respirație, Bob dezlănțuit oferă despre tot conținutul piratelor. Din această cauză nu se recomandă instalarea și utilizarea.

Curentele de moarte

fluxuri de moarte kodi addon

¿Qué este? Death Streams este un compliment de transmisie de filme și o serie de televiziune de popularitate în creștere care se concentrează asupra a tot ceea ce conține pirate de forțe fără licențe. Se tratează o nouă variantă a adunărilor SALTS. Saca sus conține câteva dintre cele mai multe site-uri web pirata mai cunoscute și permite naștere prin ele folosind un meniu bine organizat.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Debe de haber solo un puñado de opțiuni disponibile în Death Streams publicadas sub licență de utilizare publică. La majoritatea conținutului accesibil este accesibil prin acest complement și se transmite fără permisiuni ale proprietarilor drepturilor de autor. Din această cauză nu se recomandă utilizarea del addon Death Streams pentru Kodi

răzbunare

Nemesis kodi addon

¿Qué este? El complementul Nemesis pentru Kodi face un nume al său ... pentru drepturile de conținut cu drepturi de autor. Este adăugat un acces facil la mai multe site-uri de transmisie care adăpostesc conținuturi de acest tip, precum să fie licențiate pentru ello. Nemesis oferă, de asemenea, emisii de televiziune directă din mai multe forțe.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Pentru ser justos, nu putem spune că în Nemesis nu este totul rău. Este un complement care include transmisii perfect legal de la înregistrări și camere web ale poliției, astfel încât este posibilă reproducerea cărților electronice. Pero repetimos que the inmensa mayoría of his repertorio lo forman transmisions ilegales. Din această cauză nu ne recomandăm Nemesis a utilizatorilor de Kodi.

Goodfellas 2.0

Goodfellas Kodi addon

¿Qué este? Se tratează o versiune îmbunătățită a anterioarei și a adăugării populare Goodfellas. Această versiune 2.0 transmite televiziune în direct, în afară de câteva filme sau serii pentru cerere. Participarea la primăria respectivă nu este licențiată, dar unele persoane sunt legale.

Prin ceea ce ar trebui să evităm? Goodfellas 2.0 se folosește despre toate chestiunile care pot accesa păstrarea unui conținut licențiat și a drepturilor de autor. Se conectează principal cu forțele de transmitere care nu obțin niciun conținut al drepturilor legitime ale drepturilor de autor. Din această cauză recomandăm să ne folosim de evitați Goodfellas 2.0.

Cum se instalează complementos de Kodi

Antes de putere instalează aceste completări în Kodi necesită configurarea depozitelor respective. Un repositoriu este o bibliotecă, precum o bibliotecă complementară care se instalează liber din Kodi. Algunos repositori exigen un manual de instalare, în timp ce alții, ca Fusion, oferă un simplu asistent de instalare cu care să facă.

Vedeți cum se instalează depozite de completări pentru Kodi ca SuperRepo, Smash, Kodil sau Filmkodi.

Los addons descargables direct în ZIP nu necesită instalarea în prealabil a unui depozit.

Puteți conține alte suplimente de filme și televiziune pentru Kodi care ar trebui să adaugăm o listă? ¡Dínoslo en los comentarios!

Cum se face televiziune și filme de Kodi în Fire Stick, Android, iPhone sau Mac

Kodi v17.3 „Krypton” este ultima versiune de Kodi disponibilă pentru descărcare. În ceea ce privește dispozitivele care conțin navigatori de Internet standard, se descarcă de pe site-ul web oficial și se instalează pentru a pune în mișcare totul. O dată instalat Kodi, vă puteți descărca completări din depozitul oficial sau instalați alte noi depozite. Un mod de exemplu, echa un vistazo este un tutorial despre cum puteți configura Exodus. Există pasos care trebuie să funcționeze cu Windows, MacOS și telefoane Android.

În cazul în iOS, ceea ce este puțin mai complicat, deoarece Kodi nu este disponibil în App Store. Dacă doriți să instalați Kodi într-un iPad sau un iPhone fără a putea face un jailbreak, vă recomandăm să folosiți aplicația Cydia Impactor pentru a transfera Kodi de la echipamentul tău iOS.

În dispozitivele de transmisie bazate pe Android, cum ar fi Roku sau Fire TV Stick de Amazon, este, de asemenea, puțin mai complicat instalarea Kodi și a pune în mișcare. Descărcare Kodi în un Fire TV Stick necesită transferuri de aplicații deschise sau utilizează aplicația Downloader. Un singur mod de obținere a funcției de a face Kodi în Roku sau a face că este o „transmitere” sau „duplicare”.

Relacionado: Aveți probleme de tamponare în Kodi? Vedeți tutorialul nostru despre două metode rapide pentru repararea bufferingului în Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 37

Adblock
detector