14 új Kodi kiegészítés a televízióhoz és a szórakoztató játékhoz 2023-ban

hogyan lehet filmeket nézni a Kodi krypton 17-en

Ingyenes Kód és egy ingyenes szoftver, amely házimozi-sorozatban jelenik meg, többszörözve a multimédiás készülékeket, amelyek egységesen átalakíthatók. Nincsenek bécsi előadások, a lovak nem szükségesek az instalar algoritmusokhoz, amelyek kiegészítik a Kodi előzetes verzióját és a kedvelt televíziós sorozatokat.

Az összes kiegészítést az átviteli tételek és a televíziós programok között, valamint a tippek beillesztésével kapcsolatban: egységes szerkezetbe foglalva, a Kodi kiegészítõ hatóságai számára, amelyek a csatlakozási szándékot kiegészítik. A második lado, a komplementek közzéteszik a terceros lerakatok áttekintését, az Exodus vagy a szövetség kombinációját.

A teljes komplexum az érintett területekkel kapcsolatban jelentősen megtörténik, ha a Kodi porcelán kiegészítő adatait kiegészítik a nyilvántartott adatgyűjtő listákkal, különös tekintettel arra, hogy a hackerek használják a hackereket és a hackereket, különös tekintettel a tevékenységekre és a replikákra. A También Pueden tartalmazza a rosszindulatú szoftverek beépítésének befejezését, a beépített információkat pedig teljes körűen illeszthetővé kell tenni. Dado que los papildos de terceros no están aprobados del todo, conllevan riesgos figyelembe vehető de privacidad y seguridad.

Az összes olyan vámpírokból, amelyek egységes szerkezetbe foglalták, és a Kodi és a szokásos illesztőprogramok kiegészítésére szolgálnak a televízió és a videó átvitelére. También trataremos las cuestiones de privacidad relacionadas con komplemento de terceros populares para ese tipo de transmisiones.

Az utolsó végleges útmutatás a retrospektív egységes szerkezetbe foglalt kiegészítésekről az USA többi TV-jének sorozatához és a TV-sorozathoz, a Kodi Queue Puedes ver ajánlásához és a webes megtekintéshez. Incluimos egyértelművé téve mindenképp az egyetemet, továbbadva a contenidos y que tipo de contenidos ofrecen.

Las leyes és normák mindenképpen. Por ello ajánlásai szerint a reproducir contenidos a komplexum elvesztése az „ingyenes” terceros keresetből, amely a jogi szabályozás helyreállítása és a törvényes, illetve a También és a jogi verziók közötti összefüggések bejelentése..

Consejo de los expertos: tengeri cual sea el kiegészítés que elijas, javasoljuk, hogy használja a VPN bizalmas és gyors átviteli módot a Kodi. Así mantendrás tu seguridad y privacidad online. Az IPVanish egy olyan VPN-kedvezmény, amely a Kodi szokásait tartalmazza. A funkcionális társaságok kiegészítik a kiegészítőket és a lakosság többi eszközét, beleértve az Amazon Fire Stickjét. Puedes ahorrar vízszükséglet 60% -ban, az IPVanish repülőgépénél.

Érvényes: a VPN használatához

Az instalares kiegészítő kiegészítő elemek a Kodi necesitas configurar sus Restivosios Repositorios számára. Az egyetemi nyilvántartások és a Biblioteca teljes gyűjteményei, amelyek a Kodi legújabb, teljes körű listáját tartalmazzák. Algunos repositorios exigen instalación manual, mientras que otros, como Fusion, of the centre and simple asistente de instalación con el que hacerlo.

A Kodi nagyszámú felhasználója a VPN-hez hasonlóan az interneten (ISP) működő hitelesített felhasználók számára. Nincs obstanta, széna también muchas razones legítimas por las que conarie usar a VPN with Kodi. A Quizá una de la más importálja a tengeri védelem védelmét. Az összes descargar és instalar, valamint a Kodi puedes komplexum, amely kifejezetten a hackerek és az espiak felszerelésére szolgál. Lehetséges a módosított állapotú vírus hozzáadása és a rendszer. También para llevar adelante hackeos llamados „a közepén álló ember”, amely lehetővé teszi a hackerek descubrir-ját, hogy sorba lépjenek hagas y todos tus datos-kal, beleértve az ususario y kontraseñas-t is.

Además, los servicios de pago or suscripción tienen a menudo korlátozó szegmensek az ubicación, lo que jelentése que solo funcionan en ciertos países. Ha a VPN nem oldja meg a kényelmetlenségeket, ha az internetes vezeték nélküli hozzáférést vagy a bizonyítást megkönnyíti, az egész internetes szolgáltató nem rendelkezik az internetszolgáltatóval. Aunque todo caso tendras que ser muy cauteloso and antivirus an antivirus de an detear esetleg egészít ki maliciosos, esos sistemas de privacidad de las VPN pueden prevenir también los ataques de un intermediario.

OFERTA PARA NUESTROS OSZTÁLYOK: a 60% -a az IPVanish, a Kodi társaság által támogatott VPN szolgálat.

Aviso: solo deberías usar Kodi para contenido al que tengas derecho a csatlakozó legálisan. Ni la Fundación Kodi ni Comparitech, amely a kalózok számára definiált.

Kodi kiegészítők televíziós és pelikákra

A Todi los papildos listados abajo pueden encontrarse et en repositorio de ametos de podiles et de délios de la cares. A legfontosabb, hogy elfogadjuk a legális tartalmakat, a kalózokat. Ajánlott további kiegészítők a porcelánkezelő társaságok számára az algoritmus hivatalos, továbbított tartalmak és a valószínűsíthető, hogy várhatóan várhatóan várják meg, hogy privatizálják.

BBC iPlayer

BBC iplayer
Lehetséges csatlakozó a televíziós és a BBC rádióprogramjaihoz, amely kiegészíti a iPodi WWW-kódot. Itt élvezheti a televíziókészüléket, és közvetlenül lejátszhatja a televíziós programokat és a BBC iPlayer internetes rádióját. Tíz év, amely a polgármester részét képezi, és a Reino Unido közszolgáltatásainak restrikcióját, a VPN használatát és a jelen ügyfelek szolgálatait. Nem érhető el a VPN működése a jelen szolgáltatással kapcsolatban, mivel ez a funkció a képernyőn megjelenik, és újszerű műfajú VPN-t tartalmaz, amely a BBC iPlayer teljes körű blokkolását eredményezi..

A legális BBC iPlayer minden lakóhelyről rendelkezik, a Reino Unido és a Televízió Váloda licencével. 

Az iPlayer WWW elérhetővé teszi a Kodi kiegészítő hivatalos kiegészítő adatait. Az összes iPlayer WWW-hez hasonlóan illeszkedő, egyszerűen használható eszköz.

Játszani

Játszani
A PlayOn és a multiplataforma integrált megoldásai, valamint a Netflix, a Hulu vagy az Amazon Prime Video Kodi szolgáltatásainak áttekintése. A teljes 2,50 USD-ból a DVR továbbítja a kamerákat, és az MP4 formátumú lejátszót újratervezheti. Tartsa be az opción que permite saltarse anuncios automáticamente-t. Szükség van egy PC-re a Windows operációs rendszerhez, amely a PlayOn Media Server alkalmazás meditációját jelenti, teljes kiegészítésként a Kodi és a funkcionális rendszerhez, valamint az operációs rendszerhez..

A PlayOn egy egyedülálló opciót és egységes szerkezetbe foglalt törvényt tartalmaz, amely a Kodi multimédia reprodukciójának tökéletesítését szolgálja..

Suscríbete aquí a PlayOn (beleértve a 30 díjkoncepciót is). Puedes vállalkozó a PlayOn teljes kiegészítéséhez, a Kodi hivatalos kiegészítő adataival.

  Pazite na novo ažuriranje dodataka Exodus! Novo spremište Kodi addon-a nije nesigurno

Youtube

Youtube
A YouTube jelképe a legnépszerűbb televíziós sorozat és a legjobbak közül. A YouTube kiegészítése a Kodi podrás vállalkozókkal, valamint a sorozattal és a YouTube futópartnerekkel, valamint a tambiénnel és a YouTube-on, a teljes verziókkal és a teljes videóval együtt. A teljes magyarázat a teljes kiegészítéshez, a kérelem elkészítéséhez, illetve a második módhoz való hozzáálláshoz, a várható érkezési sorozathoz tartozó mozgalom-sorozat megküldésekor pedig a második oldalról az anuncios laterales és az otros vídeos-okhoz kapcsolódik. De hecho, hasta te ahorras también los molestos anuncios que aparecen al principio del propio vídeo.

Si úgy dönt, hogy teljes mértékben kiegészíti a YouTube-ot, a felhő szabadság nélkül, ha nincs csatlakozási lehetőség a tartalomhoz, mégpedig akkor, ha a készüléken szeretne dolgozni. Al pulsar „jelentkezzen be” (iniciar sesión), aktiválja az aktiválást és a pedirán que entres en youtube.com/activate para hacer ese emparejamiento. Quizá tengas que hacerlo dos veces para que funcione.

A YouTube teljes kiegészítése a Kodi-hez, valamint a hivatalos kiegészítő adattárak.

A YouTube egy opcionálisan teljes, legális eszköz az újjáalakítók számára. Aunque en él puedas contraido contenido pirateado, es algo poco común y YouTube suele darse prisa en eliminarlo.

USTV most

BBC iplayer
Az USTV most egy érdekes szolgáltatást nyújt. Jelentkezzen be a nyilvántartásba vétel és a gyakorlatba vétel céljából, és ezáltal a különleges orientációt az Egyesült Államok militárjaiban vagy a külföldön élők extrádiáiban jelenítse meg. Első dollár 19 dollárral, a 28 kábelcsatornából és a DVR korlátozott szolgálatából (digitális digitális videó). A 39 USD-es lejárat az összes elemet tartalmazza, amely a DVR-lejátszóval együtt használható.

A filmek és a televízió sorozatának elérése. A széria sorozatának ábrázolása a DVR-ből, illetve a program igényeinek megfelelő reprodukciója, lehetőség szerint csatlakozási lehetőségei középpontjában a megfelelő tartalomhoz.

En estos momentos, USTV Most ez tekinthető legálisnak. Puedes encontrarlo en el repositorio hivatalos kiegészítés a Kodi-hez, egészen a que széna változatáig, anti anti és y quizá nem funcione. Haz click aquí Az új verzió az USTV Now instalación.

A teljes körű elfogadhatóságról szóló leírás, a SuperRepo és a Kodisrael kiegészítő adattárainak áttekintése.

PlayStation Vue (PS Vue kiegészítő)

playstation vue
A PlayStation elérhetővé teszi a PlayStation Vue televíziókészülékének lejátszását. Jelentkezzen be a PS Vue podrás csatlakozójának csatlakozási pontjáról és a Kodi útmutatásból, valamint a PlayStation Vue delfin kiegészítő csomagjához A Kodi kiegészítő hivatalos adattára. Karbantartás és poco caro (39,99 USD összegben), a solo lejátszása nélkül, a DVR opcionális sorozatánál, a guardar sorozaton, a kínai átadásokon keresztül, a como la que podrías encontrar en a service service in a cable.

A PlayStation Vue egy teljesen legális opció, és csak akkor használja a Kodi szervizját, ha a szerzői jogokat nem sérti. Solo puedes conectarte a PS Vue tras crear a cuenta és azonosítás con tus datos de acceso.

FilmRise – YouTube

filmrise

¿Andas buscando una buena opción para reproduducir legalmente películas y tener una gran selección? Az El poco conocido kiegészítése FilmRise quizá sea justo lo que necesitas. A FilmRise egy ingyenesen terjeszthető és televíziós csatornát állít össze az online engedélyekkel, és az online tartalmakkal együtt ingyenesen jelenik meg. A Cuenta con 7500 könnyen elérhetővé teszi a YouTube-on való keresést, amellyel mindenki megtalálhatja, ha a También en Kodi-t szeretné elkészíteni. Ellenőrizze a FilmRise új nevét, és töltse le a FilmRise láma interakcióját – YouTube. Ese es el que da hozzáférést biztosít a YouTube tartalmához. Es tanto que valószínűleg a sabrás por dónde empezar.

Como en los casos anteriores, es lehetséges szállítók a FilmRise kiegészítésével, valamint a Kodi kiegészítéseinek hivatalos adataival.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle teljes körű kiegészítése a Kodi Bibliatervezésével. Al verzió Crackle, egyedülállóan „cómo puede ser esto legális” pregunta. A növekvő sorban áll, és teljes mértékben tökéletes, és a Crackle és a Biblioteca online ingyenesen elérhetővé vált a Sony és a Sony hitelképességének egységes szerkezetbe foglalt licencével. A Siendo Sony egy nagyszabású disztribúcióval, nem pedig extra extra que pueda-val foglalkozik, hanem a kaliforniai Alkoholszövetség tartalmával, melyet Will Smith készít, és akutón keresztül Dospolitikák lázadói okiratokat készítenek 2005. október 1-jén. Adivina quién.

Crackle est disponible en varios repositorios de terceros, pod podras encontrar su mejor versión en el az eracknaphobia adattára.

Internetes archívum [Videó]

internetes archív videó

¿Lo que te va es ver películas antiguas sin tener que pagar nada? Internetes archívum [Videó] ideális kiegészítés. Keresse meg az online adatbázist, és töltse ki a tartalom típusát, a zeneszámokat a legfrissebb szoftverekkel tekintheti meg. Algéria egységesen a Kongresszusi Biblioteka internetes verzióját, a Kodi tragédia útján elérhető videóval. Y puesto que no széna que kiterjed az időtartamra, amikor ezt a tartalmat felülvizsgálják, a sok bűncselekményt pedig Luna nueva vagy Como gustéis veszi körül..

A Kodi internetes archívum teljes kiegészítése [Videó] Teljesen legális, a Kodi hivatalos nyilvántartása nem áll rendelkezésre. Csatlakozzon a SuperRepo kiegészítő adataihoz. Tíz olyan, mint a SuperRepo, amely kiegészíti a hivatalos hatóságokat és a hivatalos hatóságokat, mivel a tanácsadói tanácsok egységes szerkezetbe lépnek..

SnagFilms

snagfilms

A SnagFilms a filmek és a televíziók hasonló filmje, mint a FilmRise. Minden jog fenntartva, a SnagFilms engedélykérelmekkel kiegészítve a teljes programokat és a televíziós programokat, valamint az online ingyenes online listát, amely a legfontosabb csatornákból áll. Aunque a SnagFilms vízi könyvtárának könyvében, más néven másolatként, jelöléssel: 5000 másolatból és a televíziós sorozatból.

Használja egészen a Kodi Puedes-hez, ha ingyen és legálisan választja ki a tartalmat. Ez az addon est disponible en el repositorio oficial de kiegészés para Kodi.

Viewster

Kodi Viewster információk

Tekintse meg az átviteli szolgáltatásokat és a televíziós ingyenes Suiza-sorozatot. Ha nem állnak rendelkezésre karakterisztikumok, és nem lehet több, mint egyéni szokás. Viewster está disponible para internacional audiencia y y se se encuentra bloqueado según tu país o región. Aunque eso no se app in a quienes vivan en lugares donde haya censura de contenidos, como ocurre en Kínában. Lo mejor de Viewster és az anime tartalmának bélyegzője, hasonlóan a sorozathoz és a televíziós licencekhöz, amely nem tartalmazza a vállalkozást,.

A teljes nézegető elem a Kodi számára elérhető, és a Kodi kiegészítéseinek hivatalos adatai.

Big Star filmek

Big Star filmek Kodi

A nagy csillag filmeket és a „fantasztikus” filmeket ismerteti. Ez a tökéletes kiegészítés a nagy csillagok filmeinek ingyen letölthető könyvéhez. Ofrece televíziós és películas únicas sorozat, amely tartalmazza a tipikus géneros populációkat. Además, afortunadamente, kiegészíti a Kodi szervezeti egységet, és biztosítja a weboldal legfontosabb kategóriáit. A Big Star Movies kiegészítő tartalma, ezúttal nem adható meg teljesen elérhető meditáció a Kodi-kiegészítőkhöz. Nem lehet széna formájában kezdeményezni a Big Star-et, ha a Kodi felkutatja a csatlakozót.

  SuperRepo Kodi-tároló: Hogyan telepítsük a SuperRepo-t a Kodi-ra

Ez az illesztés a legális és ingyenes, a Kodi hivatalos nyilvántartása nem elérhető. Pero puedes descargar su versión más moderna y fiable del MetalChris Repository.

ITV

ITV Kodi addon

A BBC iPlayer nem látja el a Reino Unido televízióját. Csak akkor, ha egy alternatív várakozási sorozat van a nemzeti szintű tartalomról, az ITV kiegészítése a Kodi hivatalának televíziós közvetítésével és közvetlen sorozatával, valamint a televízió és a kérelem sorozatával. Como decimos, conseguirás to ITesse Contenido de ITV Player Mediante for Supplemento, incl. USA sorozat ITV licenc sorozat, az Padre de pereia y El precio de la historia. Az egész, a BBC iPlayer sorozatában, az ITV tartalmi részében, az ubicaciónban. Az ITV-hez nemcsak televíziós engedély szükséges, hanem csatlakozzon a tartalomhoz. Csatlakozzon a VPN-hez, amely egybeesik a Reino Unido szolgáltatójával, és ezúttal a legfontosabb eseményekről szól..

Puedes vállalkozó az ITV kiegészítésével Kodi en noobsandnerds Addon Repository.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon
Nézze meg a Kodi instalación döntését, és a Tubi TV-ben nem jeleníti meg a teljes listát. A legfrissebb ingyenes streaming szolgáltatás 50 000 db, beleértve a televíziós sorozatokat és a televíziós sorozatokat a tengeri kulturális tengeren, a közép-tengeri buszok között. Ingyenes kiszámíthatatlan kiszolgálási szolgáltatás, valamint 600 televíziós sorozat, amely sorozatban szerepel, és amely a rothadt paradicsomhoz tartozik.

Válassza ki a Tubi TV-t, amely lehetővé teszi a nyilvános tartalmak megjelenítését. Az embargó, a Tubi TV használata Kodi és a Kodi közvélemény-nyilvántartásba vételével automatikusan elérhető. Amint a Tubi TV műsorát kinézte, amellyel a sokféleség közreműködik.

A Tubi TV-műsor egy nagyszerű biblioteka, a széna alapú régiókban jelenik meg, ha nem érkezik. Ezzel a feltétellel a VPN-hez való teljes kiegészítéshez szükség van a Biblioteca elérhetőségére. Encontrarás contenido diferente en las bibliotecas de Estados Unidos, Canadá y Reino Unido entre otros países.

A Tubi TV teljes kiegészítése elérhető a hivatalos Kodi Addon Repository-ban. Para Sabre Más sobre Tubi TV egységesen áttekinthető, részletes ismertetője az instalaciónnak.

Popcornflix

A Popcornflix a legjobb Tubi TV-vel. Ingyenes Egy ingyenes streaming szolgálatot también puedes descargar és instalar de forma in en Kodi. Ingyenes Közvetlen televíziós sorozat a televíziós tengeri kulturális tengerekhez, a középkori buszokhoz. Algunas kategóriák y canales fiú poco comunes, como películas para chicos, películas asiáticas de acción, Shout! Gyári TV y una sección de películas de Navidad.

A Popcornflix kiegészítése a Kodi-féle hivatalos Kodi Addon-tárházban.

Az Aunque Popcornflix nem jelenik meg a Tubi TV-n, kiváló minőségű opcióval. Cuenta con películas muy buenas como Pozos de ambición y la película japonesa Battle royale, que sacó la idea de los juegos del hambre.

USTVCatchup

ustvcatchup

Per Van valamelyik tévékészülék-előadása az Egyesült Államok kedvenceinek? Ez az esetlegesen létező lehetőség, egy teljesen távoli jegyzet, amely tartalmazza az USTVCatchup kódját. A kiegészítés a továbbiakban: desde fuentes legales y gratuitas. Az esetleges ügyvivő polgármester a házirendek elvégzéséhez szükséges kábeleket nem írja elő. A legoptimálisabb fiatalemberi peri de buena calidad, valamint a HGTV, az Élelmiszer Hálózat és az Utazási Csatorna importálási programjai.

Puedes vállalkozás az USTVCatchup teljes kiegészítéséhez és el TVAddons Addon Repository o Közvetlen középszintű teljes indigó.

Kodi kiegészítések a tríileres de películas számára

Estás buscando estrenos de cine? Tienes dos buenas opciones a películas és a Kodi tráileres vállalkozók számára.

A YouTube kiegészítője Kodi-ban

Este es bastante obvio. A Puedes usar fácilmente ese addon para localizar y ver todos los tráileres de los estrenos más recientes. A hacerlo, a „búsqueda” a YouTube kiegészítéseként, a Kodi és a „tráileres de películas” kifejezésekkel. Luego ve a „Canales”. A jelenlegi YouTube-csatornák listája és a hármas csatornák listája. Otra opción es buscar la película concreta que te interese.

Komplemento HD-Trailers.net Kodi

HD pótkocsik

A HD-Trailers.net egy olyan webes weboldal, amely a weboldal elkészítéséhez tartozik. Por suerte, ofrece además and add Kodi. Puedes encontrarlo en su repositorio oficial de kiegészités.

Es facilísimo de usar. A permita buszok három külön kritériumot tartalmaznak, mint például az összes többi felnőtt, az összes más, a legfontosabb, a semana vagy az első sorozat. A HD-pótkocsik többféle tartalommal bírnak, beleértve az Apple.com, a Yahoo.com, a YouTube vagy a HD-Trailers.net webhelyét..

Komplementos no Kodi oficiales de Kodi para televisirón y películas

A Los Siguientes kiegészíti a fiút, a los que hemos visto ajánlásokkal, weboldalakhoz. Abajo magyarázata loe que hada cada uno, cómo ofrecen contenido pirata y que nosotros no recomendamos usarlos.

Kivonulás

kodi exodus
¿Qué es? Exodus es un kiegészítés az átvitelre és a televízióra, különös tekintettel a népszerű társaságokra, amelyek a legfrissebb hírek a továbbiakban. Este addon extra (gyűjtési gyűjtés) tartalmak különféle webes sorai az első átváltók és az olvasók számára a Mestra en Kodi.

Por qué deberías evitarlo? A disztribúciót lehetővé tevő polgármester az Exodus Estátio Pirateado Ilegalmente, aunque en él puedas encontrar contenidos legales y nosujetos a autor derechos de en dominio público Es eljátszva 1962-ben az Agy, amely nem fog meghalni, akkor a szerzői jogok nyilvántartásba vételével nem kell egyértelműen regisztrálnod a domini público-t. Lehetséges csatlakozás a mediterrán tartalomhoz, amely kiegészíti az összetevőket, a PlayStation Vue játékot.

Szövetség

Mik az Exodus villás kiegészítők?

¿Qué es? Egyezségoktatási megállapodása, amely kiegészíti a Kodi más népszerű juntoját az Exodusról. Az összes változatlan változat, amely az Exodus dejara de ser desarrollado sorozatához tartozik. Egyezségokmány, amely megfelel az illesztés és a televízió sorozatának, valamint a Kodi a hivatalos felek részéről.

Por qué deberías evitarlo? Las Razones para evitar A szövetségi fia nem létezik Exodusban. Dado que es un klón de es e komplement a permodeles en transmisiones ilegales de contenidos con copyright, nincs ajánlott Kodi egyezségokmány.

Genesis Reborn

Genesis Reborn
¿Qué es? A Genesis Reborn és a „renacimiento” egy másik antigózis-kiegészítés a Kodi orientados és az átadott kalózok számára. Este addon se basa en un modelle hasonló Exodus, minden más haber también kaparási weboldalak tartalmak pirateados que luego átalakítja a Kodi.

Por qué deberías evitarlo? A Poco Puede a Genesis Reborn kedvességét fejezi ki, és úgy tesz, mintha a manöner tus manos limpias lett volna elfogadva, egyedülállóan tartalmilag eloszlathatatlan, törvényes. Nincs obstante, ofrece algunos en dominio público que no han renoviso su copyright, como esta versión de 1939 in Los viajes de Gulliver. A legfrissebb polgármesteri hivatalban lévő televíziókészülékek és televíziók sorozatai egyszerűen elérhetők a kalózok számára, valamint a legfontosabb hírek. Válassza ki a másik alternatívát a PlayStation Vue-ról vagy az USTV-ről. Most csatlakozzon a követelményekhez.

  Как смотреть мультфильмы на Kodi и какие дополнения безопасно использовать

Elízium

kodi-Elysium
¿Qué es? Elysium és teljes kiegészítő információk a televíziók és a televíziók számára a Kodi que-ból, amely magában foglalja a kalózok legfontosabb tartalmát. Extrae sus fuentes de varios in the Internet and las kategorijas. Conocido antes como Zen, hasonló módon működik, mint az Exodus y Genesis Reborn.

Por qué deberías evitarlo? A vasárnapi vasárnapi díj ellenében. Hay contenidos legales, megfelelő televíziós és televíziós sorozat, valamint a televíziós sorozat, a per os tendenciák a buscarlos és a kontrasztúrok között, más fegyverekkel együtt, azért, hogy ne állítsák össze a ley de tu paísot. Deberías evitar cualquier contenido que no esté de verdad en dominio público. Dado que Elysium nem veszi fel a tartalmat és a legális és a legmegfelelőbb kalózok, mindenképpen, hogy teljes mértékben kiegészítse az opciót, és csatlakozzon az alternatív hivatalos hivatalok listájához..

SALTS

kodi sók
¿Qué es? A Sók és a komplement más népességű használói általánosságban ismertek. Az összes adatforrás átadása (transzmite todas las fuentes) és az összes más destacados versenyvizsga kérvényezője, hogy teljesítsék a transzmissziók ilegales és a Kodi útját.

Por qué deberías evitarlo? Toca második vez repetirnos como un disco rayado. A SALTS ofrece principmente transmisiones de contenido pirata. Ha az ön várakozási ideje alatt áll, lehetséges, hogy az ajánlattevők elé állítsák a középiskolai legalacsonyabb szavakat, az 1962-es terrorszövetet, a Tierra legfrissebb híreit. Elöl, ismétlődő sorozat teljes kiegészítése és egyértelművé téve az átadott személyek kiegészítését, miután megtörtént a hivatalos polgármester hivatalos terveinek kidolgozása. Una vez más, te ajánlja az opariák adatait és kiegészítse a hivatalos listát.

SPECTO

SPECTO
¿Qué es? Speciálisan kiegészíti az Exodus y Genesis Reborn misma ismeretlen családját. Aunque Exodus sea el heredero oficial, Specto está también basado en Genesis addon de Genesis. Speciálisan kiegészítik a Kodi que no solo permite transmisiones pirate-t, a sinon que ofrece también-et egy oscura opción de des des des de laveses.

Por qué deberías evitarlo? Dado que el simmo modelle que Genesis Reborn, Exodus y otros simlesres, Képzelt que se centra también sobre todo en transmisiones pirata, solo and the pequeña porción de contenidos legales disponibles. Junto a esos pocos recursos en dominio público, a széna mérföldeket és a televíziós kalózok sorozatát, ha a Speciális Egyezmény összeállítása törvényes. En lugar, opta tambaén las opciones listas en la Sección de de la fernicales.

Gurzil

Gurzil
¿Qué es? A Gurzil kiegészítés a Kodi alapvető listájához és az Exodus és a működéshez, amely kifejezetten az első népszerű kiegészítés. Gurzil descarga contenidos desde varios sitios pirata y los muestra en Kodi paraducitar su reproducción.

Por qué deberías evitarlo? Dicho en pocas palabras, Gurzil titnes los mismos kellemetlenségeket okoz, ha a komplexek teljes egészében terjednek át. Aunque of peresculas en dominio público, a polgármesteri hivatal nem használhatja fel. A legfontosabb, hogy teljes körűen megismerkedjünk, ya lobes, a pirate contenido. Nem ajánlott Gurzil, ha a nagy függőség és az átvitt pirata. 

Bob szabadon hagyta

bob szabadon hagyott bob korlátlan bob kodi kiegészítő

¿Qué es? Bob Unleashed és televíziókészülékének kiegészítése, valamint a noobsandner-ek szétválasztása. A Bob teljes felfedezése a válogatott mandátumok és a desszerelők számára. A Cada uno va aktualizo sus propias secciones con enlaces a varias fuentes de transmisión.

Por qué deberías evitarlo? Aunque su mantenimiento es aktivo y proviene de a fuente haste cierto punto respetable, Bob Unleashed a megfelelő választ, hogy tartalmi pirata legyen. Por esa razón nincs ajánlott instalarlo ni usarlo.

Halálfolyamok

halál stream Kodi addon

¿Qué es? A haláláramok és a televíziókészülékek teljes sorozatának és a televíziókészülékeknek a népszerûsítésére vonatkozó sorozatok, ahogyan a pirata de fuentes nem tartalmaz engedélyt. A SALTS változatlan változatai. Saca sus contenidos de los sitios web pirata más conocidos y permite navegar medittes ellos un menu bien szerveren.

Por qué deberías evitarlo? Ingyenes Debe de haber solo and opciones disponibles and Death Streams közzéteszi a licence de uso público. A helyi önkormányzat hozzáférhető medián, amely kiegészíti a szerzői jogok védelmére vonatkozó törvényt, és átadja azt. Por esa razón Nem javasoljuk, hogy a Death Streams hozzáadódjon a Kodi-hoz

Végzet

Nemesis kodi addon

¿Qué es? A Nemesis kiegészítése a Kodi-féle gombbal együtt nem jelenik meg… a szerzői jogok tulajdonában. A legfontosabb kiegészítés a hozzáféréshez, amely lehetővé teszi az átalakítások első sorozatának átalakítását. Nemesis también of televisión emisiones en directo desde varias fuentes.

Por qué deberías evitarlo? Para ser justos, széna que decir que en Nemesis no todo es malo. A teljes kiegészítés tartalmazza a továbbiakban a továbbiakban is, ha tökéletesen megkíséreljük megtekinteni a webkamerákat a rendőrség számára, és ezzel együtt előállítani az elektronikus szavakat. Pero repetimos que la inmensa polgármesteri hivatal, amely a forman transzmissziókra vonatkozik. Por esa razón nem ajánlott Nemesis a los usuarios de Kodi.

Goodfellas 2.0

Goodfellas Kodi addon

¿Qué es? Keresse meg a legújabb verziót a népszerű Goodfellas kiegészítővel. Esta versión 2.0 transmite televisión en directo, desmutes de algunas peléculalas or pieprasé sorozat. A polgármester nem rendelkezik licenciaszámmal, amely nem tartalmazza az első lépéseket.

Por qué deberías evitarlo? A Goodfellas 2.0 általánosan elfogadott összes ajánlat az ügyfelek számára a szerzői jogok meghosszabbításával jár. A szerzői jogok mindenképpen érvénytelennek bizonyulnak, mivel azok nem állnak fenn. Por esa razón Ajánlott a jó felhasználói felület, a Goodfellas 2.0.

Cómo instalar komplement de Kodi

Az instalares kiegészítő kiegészítő elemek a Kodi necesitas configurar sus Restivosios Repositorios számára. Az egyetemi nyilvántartások és a Biblioteca teljes gyűjteményei, amelyek a Kodi legújabb, teljes körű listáját tartalmazzák. Algunos repositorios exigen instalación manual, mientras que otros, como Fusion, of the central and simple asistente de instalación con que hacerlo.

A legfrissebb, legfontosabb kiegészítő adattárak a Kodi Como SuperRepo-ból, Smash, Kodil vagy Filmkodi.

A Los Addons descargables directamente en ZIP nem igényel előzetes adatszolgáltatást.

Összeállítja a kiegészítő kiegészítőket és a televíziókat a Kodi que debamos añadir listáján? ¡Dínoslo en los comentarios!

Telepítse a televíziót és a Kodi filmeket egy Fire Stick, Android, iPhone vagy Mac alkalmazásban

Kodi v17.3 „Krypton” és a Kodi diszponálható para descarga verse. A világ minden tájáról elérhető az internetes hírnév, a hivatalos weblap, amely a hivatalos weboldalon megtalálható, és amely a világ minden tájáról elérhető. Una vez instalado Kodi, ya podras descargar Papildos desde su repositorio oficial or instalar otros nuevos repositorios. A múzeum, az összes megjelenítés és az Exodus konfigurátorának megfelelő bemutatója. Ez a funkció a Windows, a MacOS és az Android telefonokhoz használható.

Az összes iOS-kozosz és bonyolult kártya, a Kodi nem tartalmazza az App Store áruházát. Ha a Kodi instalar és az iPhone vagy az iPhone böngészője egyszerű, és javasolja a Cydia Impactor alkalmazásának áttöltését, akkor a Kodi készüléket az iOS eszközhöz kell telepíteni..

Ez az eszköz az Android készülék átviteléhez, a Roku vagy az Amazon TV Stick Stick csatornáinak megjelenítéséhez, valamint a Kodi y Ponterlo és a Marcha telepített komplikátorokhoz. Kód letöltés és egy Tűz TV Stick alkalmazások átruházása az alkalmazásokra vagy a Downloader alkalmazására. El único modo de conseguir que Kodi funcione en Roku Sincer Hacker a jelenlegi „átvitel” vagy „duplicando” Kodi elsődleges eszköz.

Relacionado: ¿Tienes problemas de buffering en Kodi? Nézze meg a megfelelő útmutatót a média szűrőkészülékeinek a Kodi pufferolására.

About the author

Comments

  1. ámítását javasolja. A Kodi kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre a televíziós és film tartalmakhoz, beleértve a BBC iPlayer-t, a YouTube-ot, az USTV Now-t és a PlayStation Vue-t. Azonban fontos figyelembe venni a harmadik fél kiegészítők kockázatait, amelyek biztonsági és adatvédelmi problémákat okozhatnak. Ezért javasoljuk, hogy használjon VPN-t a Kodi használatakor, és csak megbízható forrásokból származó kiegészítőket telepítsen. Az IPVanish VPN ajánlott a Kodi felhasználók számára, és a kiegészítők telepítése előtt mindig ellenőrizze a jogi szabályozást és a tartalom típusát. A Kodi kiegészítők telepítése egyszerű, és a Fusion segítségével könnyen elvégezhető. Azonban mindig legyen óvatos és figyelmes a biztonsági és adatvédelmi kockázatokkal kapcsolatban.

Comments are closed.