15 najboljih Kodi-ovih kože za 2020. godinu i kako ih instalirati

Kodi kože

Ako vam je dosadilo vidjeti iste stare slike i ikone na svom Kodi-ju, možda biste htjeli to malo jazaviti instaliranjem druge kože. Evo vodiča o tome kako instalirati Kodi kože, koje su najbolje i koje su kože podalje od njih.

Iz našeg istraživanja, neke od najboljih Kodijevih koža uključuju:

 1. Aeon Nox
 2. Chroma
 3. prozirnost
 4. Fenomenalan
 5. Horizont
 6. imitirati
 7. FTV
 8. i mnogi drugi!

Srećom, većinu ovih sjajnih Kodijevih koža možete pronaći izravno iz službenog spremišta.

Što je Kodi?

Kodi je open-source video medija player Fondacije Kodi. Prema zadanom može reproducirati datoteke na tvrdom disku vašeg uređaja. Pomoću Kodi dodataka može i strujati videozapise s različitih servisa na Internetu. Kodi videozapisi mogu se prenositi u Roku koristeći Android ili iOS telefon. Može se instalirati i na PC, Mac ili Nvidia Shield.

Kodi se u medijima često optužuje da se koristi za piratstvo. Iako je istina da se može koristiti u tu svrhu, također postoji puno legitimnih streaming usluga koje rade s tim. U međuvremenu, sve Kodi skin-ove je sigurno preuzeti i koristiti iako ih nije sve sigurno instalirati.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kad ljudi koriste Kodi za gledanje nelicenciranih videopotoka, obično koriste VPN kako bi svoje aktivnosti čuvali u tajnosti. Međutim, svi korisnici Kodi-ja mogu imati koristi od privatnosti i sigurnosti koju nudi VPN, bez obzira na sadržaj koji gledaju.

VPN-ovi štite korisnike od punjenja Kodi-jem uzrokovanog brzim proturivanjem ISP-a. Oni mogu spriječiti napade MiTM-a od strane hakera. Otključavaju sadržaj blokiran strujanjem usluga na temelju korisničke geografije, uključujući Netflix. Općenito, VPN-ovi su izvrstan alat za video streaming sigurnijim i ugodnijim iskustvom.

Nažalost, neki VPN-ovi nisu tako učinkoviti kao drugi. Neki narušavaju privatnost svojih korisnika držeći se dnevnika, imaju ograničen kapacitet poslužitelja i male brzine ili su glavobolja za instaliranje. Zbog ovih problema preporučujemo IPVanish za sve Kodi korisnike. Ima preko 950 poslužitelja na lokacijama diljem svijeta, ima matičnu aplikaciju i za Amazon Firestick i Nvidia Shield i ima strogu politiku zapisivanja.

PROČITANJE ČITAČA: uštedite 60% na IPVanish-u

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako instalirati kože na Kodi

Da biste svoju dosadnu plavo-crnu "Estuarijsku" Kodi kožu promijenili u nešto drugo, poduzmite sljedeće korake:

 • U glavnom izborniku Kodi kliknite ikonu zupčanika u gornjem lijevom kutu
 • Kodi ikona zupčanika
 • izabrati postavke sučelja
 • Kodi select postavke sučelja
 • Odaberi koža
 • Klik koža opet na desnoj strani ekrana
 • Kodi select skin
 • Ako nikad prije niste instalirali kožu, vidjet ćete samo "Estuarij" i "Estouchy". Kliknite dobiti više vidjeti druge
 • 15 najboljih Kodi-ovih kože za 2020. godinu i kako ih instalirati
 • Odaberite kožu koju želite instalirati. Kodi će se prebaciti na novu kožu, a zatim će vas pitati želite li zadržati promjenu
 • Potvrda kodi kože
 • Klik Da prihvatiti promjenu kože

To je sve što je za instaliranje nove Kodi kože. Da biste se vratili na zadanu kožu "Estuarij", jednostavno ponovite postupak.

Većina dostupnih Kodi koža unaprijed se instalira uz preuzimanje aplikacije Kodi. Međutim, druge su kože možda dostupne samo nakon poduzimanja dodatnih koraka. U nastavku smo objasnili je li svaka koža dostupna izravno iz službenog skladišta Kodi addon-a ili je treba odvojeno preuzeti i učitati u Kodi.

VIDI TAKOĐER: Najbolji 105 dodataka Kodi

Najboljih 15 Kodi-ovih kože

Koje su kože za Kodi najbolje? Odgovor na ovo pitanje pomalo je subjektivan. Koža koja jedna osoba smatra vizualno privlačnom može se smatrati ružnom prema nekoj drugoj. No, još uvijek postoje neki principi na koje bismo se svi mogli složiti. Na primjer, koža ne bi trebala srušiti Kodi, stvoriti zbunjujući izbornik ili zabraniti korisniku pristup značajkama koje većina Kodi korisnika koristi.

Imajući ove principe na umu, evo popisa onoga za što sam smatrao da je 15 najboljih Kodi-ovih kože. Ispod njih nabrojao sam i nekoliko kože od kojih se želite držati podalje.

Fenomenalan

Kodi fenomenalna koža

Fenomenal ima narančastu, sivu i crnu shemu boja s nekoliko vrlo privlačnih slika. Stavke izbornika postavljene su okomito, što olakšava prilagodbu onima koji su navikli na zadanu Kodi kožu. Osim toga, Phenomenal stvara mini izbornik u donjem desnom kutu zaslona na temelju položaja pokazivača na lijevoj strani. Ako se pokazivač pomakne na "videozapisi", na primjer, u donjem desnom kutu prikazuje se popis dodataka za videozapise. Ovom popisu može se pristupiti dodirom tipke sa strelicom desno ili (na računalu) pomicanjem miša udesno. To vam omogućuje brzi pristup addonu koji vam je potreban.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Horizont

Kodi horizont kože

Horizon ima ružičastu i sivu shemu boja s vertikalnim izbornikom. Koristi ikone na glavnom izborniku, poput glazbene note za označavanje glazbe, a čekić i odvijač za označavanje dodataka. No ako lebdite iznad ikona, tekst vam govori što znači ikona, što olakšava određivanje onoga što radi.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

imitirati

Kodi oponaša kožu

Mimićeva shema boja je plava i sivkasto-crna, što stvara hladan, tehno orijentiran osjećaj. Ima vertikalni izbornik koji korisnicima Estuarija olakšava navigaciju. Nema pozadinske slike, odbacujući bljesak u korist jednostavnosti.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Čitaj više: Kako doći do titlova da rade na Kodi

FTV

Kodi Ftv kože

Ftv ima crnu pozadinu sa sivim stavkama izbornika koje požute žutim kada lebde iznad miša. Njegov je izbornik okomit. Stavka izbornika "addons" zamijenjena je stavkom "app" koja prikazuje samo programske dodatke. Da biste pronašli video dodatke, morate kliknuti na video prvo onda video dodaci. Na to se relativno lako naviknuti.

Velika mana Ftv-a pojavljuje se kada ga koristite na PC-u. Kad se koristi na računalu, pokazivač je divovska poruka koja kaže: "Upozorenje: Miš nije podržan molim vas onemogućite" iako miš radi savršeno u redu. Ako koristite Kodi na vrhunskom streaming uređaju na kojem nema miša, do ovog problema ne bi trebalo doći.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Metropola

Kodi metropolis kože

Metropolis ima tamnoplavu shemu boja sličnu onoj iz Mimika, ali sadrži neke slike mehaničkih stvari poput kamera, zupčanika i starih filmskih kamera, pa se drži u skladu s temom hladnog, robotskog svijeta. Ima vertikalni izbornik s podizbornicima koji se pojavljuju na desnoj strani zaslona. Za razliku od fenomenalnog, podmenijevima u Metropolisu ne može se pristupiti izravno. Prvo morate kliknuti na stavku glavnog izbornika kako biste došli do njih. Ali barem vam ovi podizbornici daju pregled onoga što se nalazi u svakom izborniku i olakšava vam kretanje kroz Kodijev sustav.

Metropolis također ima šarene ikone na izborniku postavki, uključujući slike junaka stripa, benzinsku stanicu, TV prijemnik i druge predmete.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Eminencija

Kodi eminence kože

Eminencija ima crnu pozadinu s bijelim ikonama koje postaju svijetloplave kada su odabrane. Njegov je izbornik vodoravni, što ga čini poznatijim korisnicima stare kože Confluence koja je Kodi Jarvis bila zadana postavka. Međutim, sve stavke izbornika mogu se smjestiti na jedan zaslon jer su tako male. Ovim se olakšava navikavanje na korisnike koji su više upoznati s vertikalnim izbornicima.

Eminencija također ima vrlo detaljan tekst u svojim izbornicima, što ga čini jednostavnim za kretanje.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Vezani članak: Rješavanje problema s Kodi dodatkom Indigo

Bello 6

Kodi bello 6 kože

S crnom & bijela shema boja i bez slika, Bello 6 korisnicima jednostavnosti i jednostavnosti upotrebe. Njegov je izbornik vodoravni i nema ikone, samo tekst jasno objašnjava kuda će vas predmeti odvesti. Poput Ftv-a, korištenje Bello 6 na PC-u stvorit će dosadni kursor koji će vas upozoriti da miš neće raditi, iako to čini. No, ovaj je pokazivač mali crveni krug sa kosom kosom kroz njega i mišem unutar njega, tako da još uvijek nije tako ometajući kao onaj koji koristi Ftv. Kad se koristi na set-top streaming uređaju, do ovog problema ne bi trebalo doći.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Arktički zefir

Kodi arktički Zefir

Arktički Zephyr ima bijelu i sivu shemu boja s jednostavnom slikom oblaka na glavnom izborniku, pruža vrlo svijetao, privlačan osjećaj. Ima vodoravni izbornik koji se sastoji samo od riječi, a omogućuje navigaciju bez napora. Poput Ftv-a, Arctic Zephyr će proizvesti neugodno upozorenje kao kursor kada se koristi mišem.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

rešetka

Kodi grid skin

Za razliku od većine ostalih ovdje navedenih koža, Grid ima blesav, "crtani" osjećaj zahvaljujući korištenom fontu. Glavni izbornik sadrži veliki tekst koji se lako čita. Izbornik addon-a raščlanjen je na podizbornike za svaku vrstu dodavanja (video, glazba itd.), A svaki podizbornik unutar njega navodi koliko dodataka imate u toj kategoriji. Ovo može biti korisno kada pokušavate brzo pronaći pravi dodatak.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Čitaj više: Najbolji i najgori Kodi repos

ušće

Kodi Confluence kože

Ako Kodi već neko vrijeme upotrebljavate, možda ćete radije koristiti zadanu kožu za Kodi Jarvis, prethodnu verziju Kodija. Sotočje je ova koža. Ima vodoravni izbornik s ogromnim tekstom, što znači da ćete se morati pomicati s lijeva na desno kako biste vidjeli sve stavke. Ali to definitivno izgleda zapanjujuće, pa se možda dodatni posao isplati.

Sotočje ima plavu i crnu shemu boja s plavim krugovima kao pozadinskom slikom.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

jantar

Kodi jantarne kože

Amber ima žute i crne ikone sa slikama žutosmeđih filmova, dupina, akcijskog junaka i drugih predmeta u pozadini. Poput Confluencea, Amber ima veliki tekst u vodoravnom izborniku.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox kože

Aeon Nox jedna je od popularnijih Kodi-ovih kože. Dostupno je i više varijacija ove kože, uključujući Aeon NoQ, Aeon Nox 5: Destiny, Aeon Nox 5: Dragon, Aeon Nox LEGO i popularni Aeon Nox Silvo.

Izgled Aeon Noxa sličan je rasporedu Confluence and Amber, s horizontalnim izbornikom i velikim tekstom. Slika u pozadini je astronauta koji je izgubio privez svog svemirskog broda i leti u svemir, stvarajući osjećaj uzbuđenja. Za svoje primarne boje ima plavu i crnu. Poput Ftv-a, Aeon Nox ima stavku izbornika "app" umjesto "addon", pa svoje adone za video morate pronaći klikom video slijedi video dodaci.

Većina verzija Aeon Noxa dostupna je putem službenog spremnika Kodi addon-a. Međutim, ako želite primiti Silvo verzije Aeon Noxa, morat ćete preuzeti njegova Aeon Nox spremišta.

Preporučujemo korištenje preglednika Git s TVAddons-a, a zatim tražite "mikesilva164". Od tamo preuzmite i instalirajte spremišta Aeon Nox. Nakon toga njegove će kože biti dostupne na interfejsu > Izbornik koža.

VIDI TAKOĐER: Najbolji dodaci za Kodi sport

Chroma

Kodi Chroma kožeChroma ima vapneno-zelenu i crnu shemu boja s blistavim slikama. Ima horizontalni izbornik s velikim tekstom. Pozadinska slika se mijenja kako se kursor kreće.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

prozirnost

Kodi Transparentnost kože

Transparentnost ima vertikalni izbornik sa zadivljujućim umjetničkim slikama koje se mijenjaju ovisno o tome nad kojim stavkom se kurs kreće. Osnovne su mu boje crna i plava. U izborniku s postavkama posebno je lako kretati se, za svaku stavku izbornika i veliki tekst govori što radite. Nažalost, izbornik "addon" ne sadrži sve addon-ove, već je više kao izbornik "aplikacija" na Ftv-u i Aeon Nox-u. Kao i ove druge kože, Transparentnost vam omogućuje pronalaženje video dodataka kroz podizbornik.

Izvor: Službeno skladište Kodi Addon

Kodi kože koje treba izbjegavati

Adonic

Kodi Adonic kože

Adonic ima praznu, crnu pozadinu. Na dnu zaslona su ikone koje predstavljaju različite stavke izbornika. Mnoge od ovih ikona otvaraju podizbornike pun ponavljajućih novih ikona. Primjerice, kad prvi put instalirate kožu i Kodi vas upita hoće li zadržati promjenu, kvačice i X se horizontalno protežu po zaslonu umjesto samo jedne kvačice i jednog X.

Isto tako, kada otvorite izbornik videozapisa postoji više opcija, ali samo dvije ikone: mapa datoteka i filmski kolut. Ovo je zbunjujuće jer podrazumijeva da postoje samo dvije mogućnosti ako ih zapravo postoji nekoliko. Sve u svemu, ovo je vrlo zbunjujuća koža. Ne bih ga preporučio osim ako stvarno ne želite izazov.

kutija

Kodi Box kože

Kutija ima lijepu, jednostavnu, plavu pozadinu sa ikonama, ali bez slika. Međutim, nažalost, uopće nema izbornik sa dodacima. Zapravo, čini se da ne postoji način da se koristi Box osim za reprodukciju datoteka na vlastitom uređaju. Budući da većina Kodi korisnika reproducira barem neke datoteke s Interneta, većina ih to čini beskorisnim. Ne bih preporučio Box osim ako se isključivo ne igrate s vlastitog uređaja.

Xperijan 180

U mom ispitivanju, ova koža je uzrokovala pad sustava Kodi. Ne bih ga preporučio osim ako niste spremni riskirati da ćete morati ponovo pokrenuti Kodi nakon što se smrzne.

Osigurač (neau)

Poput Xperiana 180, i ova je koža prilikom mog testiranja propala Kodi. Ne bih vam ga preporučio osim ako niste voljni riskirati.

Instalirajte samo Kodi kože iz renomiranih izvora

Jedna stvar koju treba imati na umu je da se kože mogu hakirati baš kao što mogu biti i dodaci. Iz tog razloga, najbolje je ostati podalje od kože koje nisu u službenoj kolekciji, osim ako programer ne znate i ne vjerujete u njega. Većina koža navedenih u ovom članku iz službene je kolekcije kože Kodi-a.

Zaključak

Ako vam je umorna ista, stara koža Estuary Kodi, slijedite upute u ovom vodiču za instaliranje najboljih Kodi kože i izbjegavanje najgorih.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector