15-те най-добри коди коди за 2020 г. и как да ги инсталирате

Коди кожи

Ако ви е писнало да виждате едни и същи стари изображения и икони на вашия Kodi, може да искате да го джазирате малко, като инсталирате различна кожа. Ето ръководство за това как да инсталирате Kodi кожи, кои кожи са най-добрите и кои кожи да стоите далеч от.

От нашето изследване някои от най-добрите коди кожи включват:

 1. Aeon Nox
 2. Chroma
 3. прозрачност
 4. феноменален
 5. хоризонт
 6. имитатор
 7. FTV
 8. и много други!

За щастие, можете да намерите повечето от тези страхотни коди кожи направо от официалното хранилище.

Какво е Коди?

Kodi е видео плейър с отворен код от Фондация Kodi. По подразбиране той може да възпроизвежда файлове, съхранявани на твърдия диск на устройството ви. С добавките на Kodi той може да предава видеоклипове от различни услуги в мрежата. Видеоклипове на Kodi могат да бъдат предавани на Roku с помощта на телефон с Android или iOS. Може да се инсталира и на PC, Mac или Nvidia Shield.

Коди често е обвинен в медиите, че се използва за пиратство. Въпреки че е вярно, че може да се използва за тази цел, има и много законни стрийминг услуги, които работят с него. Междувременно всички кожи на Kodi са безопасни за изтегляне и използване, въпреки че не всички са безопасни за инсталиране.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Когато хората използват Kodi за преглед на нелицензирани видео потоци, те обикновено използват VPN, за да запазят дейността си в тайна. Всички потребители на Kodi обаче могат да се възползват от поверителността и сигурността, предлагани от VPN, независимо какво съдържание гледат.

VPN мрежите защитават потребителите от буфериране на Kodi, причинено от скоростно заглушаване на ISP. Те могат да предотвратят MiTM атаки от хакери. Те отключват блокирано съдържание чрез поточни услуги въз основа на географията на потребителя, включително Netflix. Като цяло VPN мрежите са отличен инструмент за превръщането на видео потока в по-сигурно и приятно изживяване.

За съжаление, някои VPN не са толкова ефективни, колкото други. Някои нахлуват в поверителността на своите потребители, като водят журнали, имат ограничен капацитет на сървъра и бавна скорост или са главоболие за инсталиране. Поради тези проблеми, препоръчваме IPVanish за всички потребители на Kodi. Той има над 950 сървъра на места по целия свят, има собствено приложение както за Amazon Firestick, така и за Nvidia Shield, и има строга политика за без регистрация.

ПРОГРАМА НА ЧИТАТА: Спестете 60% на IPVanish

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Как да инсталирате кожи на Kodi

За да промените скучната си синьо-черна кожа "Estuary" Kodi на нещо различно, направете следните стъпки:

 • От главното меню на Kodi щракнете върху иконата на зъбно колело в горния ляв ъгъл
 • Икона на зъбно колело Kodi
 • Избирам настройки на интерфейса
 • Kodi изберете настройки на интерфейса
 • Изберете кожа
 • Кликнете кожа отново от дясната страна на екрана
 • Kodi select skin
 • Ако никога досега не сте инсталирали скин, ще видите само „Устие“ и „Естухия“. Кликнете получите повече за да видите други
 • 15-те най-добри коди коди за 2020 г. и как да ги инсталирате
 • Изберете кожата, която искате да инсталирате. Kodi ще се промени на новата кожа и след това ще ви попита дали искате да задържите промяната
 • Потвърждение за кожата на Kodi
 • Кликнете да да приеме промяната на кожата

Това е всичко, което е да инсталирате нова кожа на Kodi. За да се върнете към стандартната кожа „Estuary“, просто повторете процеса.

Повечето налични коди на Kodi идват предварително инсталирани с изтеглянето на приложението ви Kodi. Други скинове обаче могат да бъдат достъпни само след предприемане на допълнителни стъпки. По-долу сме обяснили дали всяка кожа е достъпна директно от официалното хранилище на Kodi addon или дали тя трябва да бъде изтеглена и заредена в Kodi отделно.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите 105 Kodi добавки

Най-добрите 15 коди кожи

Кои кожи за Kodi са най-добрите? Отговорът на този въпрос е някак субективен. Кожата, която един човек намира за визуално привлекателна, може да се счита за грозна за някой друг. Все пак има някои принципи, на които можем да разчитаме, с които всички биха се съгласили. Например, кожата не трябва да срива Kodi, да създава объркващо меню или да забранява на потребителя достъп до функции, които повечето потребители на Kodi използват.

Имайки предвид тези принципи, ето списък на това, което намерих за 15-те най-добри коди коди. Под тях изброих и някои кожи, на които да се пазим.

феноменален

Kodi феноменална кожа

Phenomenal има оранжева, сива и черна цветова схема, с някои много привличащи вниманието изображения. Елементите от менюто са разположени вертикално, което улеснява адаптирането към тези, които са свикнали с кожата по подразбиране Kodi. В допълнение, Phenomenal създава мини меню в долната дясна част на екрана въз основа на позицията на курсора от лявата страна. Ако курсорът се премести на „видеоклипове“, в долния десен ъгъл се показва списък с добавки към видеоклипове. След това този списък може да бъде достъпен чрез докосване на клавиша със стрелка надясно или (на компютър) преместване на мишката надясно. Това ви позволява бързо да получите достъп до нужния ви аддон.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

хоризонт

Коди на хоризонт

Horizon има розова и сива цветова схема с вертикално меню. Той използва икони в главното меню, като музикална нота за означаване на музика и чук и отвертка за означаване на добавки. Но ако задържите курсора върху иконите, създавате текст, който ви казва какво означава иконата, което улеснява определянето на това, което прави.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

имитатор

Kodi имитира кожата

Цветовата схема на Mimic е синя и сивкаво-черна, създавайки студено, техно-ориентирано усещане. Тя има вертикално меню, което улеснява навигацията на потребителите в Estuary. Той няма фонови изображения, отхвърляйки светкавицата в полза на простотата.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

Прочетете още: Как да накарате субтитрите да работят върху Kodi

FTV

Kodi Ftv кожа

Ftv има черен фон със сиви елементи от менюто, които стават жълти, когато ги наведете. Менюто му е вертикално. Елементът от менюто „addons“ е заменен с „app“, който показва само добавки на програмата. За да намерите видео добавките, трябва да кликнете върху видео първо тогава видео добавки. Това обаче е сравнително лесно да свикнеш.

Единственият голям недостатък на Ftv идва, когато го използвате на компютър. Когато се използва на компютър, курсорът е гигантско съобщение, което гласи „Предупреждение: Мишката не се поддържа, моля деактивирайте“, въпреки че мишката работи отлично. Ако използвате Kodi на устройство за поточно предаване, което няма мишка, този проблем не трябва да възникне.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

метрополия

Kodi metropolis skin

Metropolis има тъмносиня цветова схема, подобна на тази на Mimic, но съдържа някои изображения на механични неща като камери, зъбни колела и стари филмови камери, като по този начин се съобразява с темата за студен, роботизиран свят. Тя има вертикално меню с подменюта, които се появяват от дясната страна на екрана. За разлика от Phenomenal, подменютата в Metropolis не могат да бъдат достъпни директно. Първо трябва да кликнете върху елемента от главното меню, за да стигнете до тях. Но поне тези подменюта ви дават преглед на това, което е във всяко меню, което улеснява навигацията в системата на Kodi.

Метрополис също има цветни икони в менюто с настройки, включително картини на герои от комикси, бензиностанция, телевизор и други предмети.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

възвишение

Kodi eminence skin

Високопреосвещенността има черен фон с бели икони, които стават светлосини, когато са избрани. Менюто му е хоризонтално, което го прави по-познато за потребителите на старата кожа на Confluence, която по подразбиране беше Kodi Jarvis. Всички елементи от менюто обаче могат да се поберат на един екран, тъй като са толкова малки. Това улеснява свикването с потребителите, по-запознати с вертикалните менюта.

Eminence също има много подробен текст в своите менюта, което го прави лесна за навигация.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

Свързана статия: Отстранете проблема с вашия Kodi с добавката Indigo

Bello 6

Kodi bello 6 skin

С черно & бяла цветова схема и без изображения, Bello 6 осигурява простота и лекота на използване на потребителите на Kodi. Менюто му е хоризонтално и няма икони, просто текст ясно обяснява къде ще ви отведе артикулите. Подобно на Ftv, използването на Bello 6 на компютър ще създаде досаден курсор, който ви предупреждава, че мишката няма да работи, въпреки че го прави. Този курсор обаче е малък червен кръг с наклонена черта през него и мишка в него, така че все още не е толкова разсейващ, колкото този, който използва Ftv. Когато се използва на устройството за поточно предаване, този проблем не трябва да възниква.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

Арктически зефир

Kodi Arctic Zephyr

Arctic Zephyr има бяла и сива цветова схема с просто изображение на облак в главното меню, осигуряващо много ярко, приветливо усещане. Тя има хоризонтално меню, състоящо се само от думи, което прави безпроблемна навигация. Подобно на Ftv, Arctic Zephyr ще създаде досадно предупреждение като курсор, когато се използва с мишка.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

решетка

Коди решетка кожа

За разлика от повечето от останалите изброени тук кожи, Grid има глупаво „карикатурно“ усещане благодарение на използвания шрифт. В главното меню има голям, лесен за четене текст. Менюто на addon е разбито на подменюта за всеки тип addon (видео, музика и т.н.), а всяко подменю в него изброява колко добавки имате в тази категория. Това може да бъде полезно, когато се опитвате бързо да намерите подходящия аддон.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

Прочетете още: Най-добрите и най-лошите Kodi repos

сливане

Kodi Confluence кожата

Ако използвате Kodi от известно време, може да предпочетете скин по подразбиране за Kodi Jarvis, предишната версия на Kodi. Съединение е тази кожа. Тя има хоризонтално меню с огромен текст, което означава, че ще трябва да превъртате отляво надясно, за да видите всички елементи. Но определено изглежда зашеметяващо, така че може би допълнителната работа си заслужава.

Съединението има синя и черна цветова схема със сини кръгове като фоново изображение.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

кехлибар

Коди кехлибарена кожа

Кехлибарът има жълти и черни икони с изображения с жълто-нюанси на филмови барабани, делфин, екшън герой и други предмети на заден план. Подобно на Съединението, Амбър има голям текст в хоризонтално меню.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox кожа

Aeon Nox е една от най-популярните коди коди. Налични са и множество вариации на тази кожа, включително Aeon NoQ, Aeon Nox 5: Destiny, Aeon Nox 5: Dragon, Aeon Nox LEGO и популярното Aeon Nox Silvo.

Оформлението на Aeon Nox е подобно на това на Съединение и Кехлибар, с хоризонтално меню и голям текст. Фоновото изображение е на астронавт, който е загубил връзката на космическия си кораб и излита в космоса, създавайки усещане за вълнение. Той има синьо и черно за основните си цветове. Подобно на Ftv, Aeon Nox има елемент от менюто „app“ вместо „addon“, така че трябва да намерите видео добавките си, като щракнете върху видео следван от видео добавки.

Повечето версии на Aeon Nox са достъпни чрез официалното хранилище на добавки Kodi. Ако обаче искате да вземете ръцете си за Silvo версиите на Aeon Nox, ще трябва да изтеглите неговите хранилища на Aeon Nox.

Препоръчваме да използвате браузъра Git от TVAddons, след което да потърсите „mikesilva164“. Оттам изтеглете и инсталирайте хранилищата на Aeon Nox. След това кожите му ще бъдат достъпни от интерфейса > Меню от скинове.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите спортни добавки Kodi

Chroma

Kodi Chroma кожаChroma има варо-зелена и черна цветова схема с ефектни изображения. Има хоризонтално меню с голям текст. Фоновото изображение се променя с движението на курсора.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

прозрачност

Коди Прозрачност на кожата

Прозрачността има вертикално меню със зашеметяващи, художествени изображения, които се променят в зависимост от това върху кой елемент курсорът се премества. Основните му цветове са черно и синьо. Менюто за настройки е особено лесно за навигиране, като има различно изображение за всеки елемент от менюто и голям текст, който ви казва какво прави елементът. За съжаление, менюто „addon“ не съдържа всички добавки, но е по-скоро като менюто „apps“ на Ftv и Aeon Nox. Подобно на тези други кожи, Transparency ви позволява да намерите видео добавки чрез подменю.

Източник: Официално хранилище Kodi Addon

Коди кожи, които да избягваме

Adonic

Kodi Adonic кожата

Adonic има празен, черен фон. Той има икони, представящи различните елементи от менюто в долната част на екрана. Много от тези икони отварят подменюта, пълни с повтарящи се нови икони. Например, когато инсталирате първо кожата и Kodi ви подканва дали да запазите промяната, има отметки и Xs, простиращи се по екрана хоризонтално, вместо само една отметка и един X.

По същия начин, когато отворите менюто за видео, има множество опции, но само две икони: папка с файлове и макара с филм. Това е объркващо, защото предполага, че има само два варианта, когато всъщност има няколко. Като цяло това е много объркваща кожа. Не бих го препоръчал, освен ако наистина не искате предизвикателство.

Кутия

Kodi Box кожа

Кутията има приятен, прост, син фон с икони, но без изображения. За съжаление обаче то изобщо няма меню за добавки. Всъщност, изглежда, няма начин да използвате Box, освен да възпроизвеждате файлове на собственото си устройство. Тъй като повечето потребители на Kodi възпроизвеждат поне някои файлове от Интернет, това го прави безполезен за повечето хора. Не бих препоръчал Box, освен ако не играете изключително от собственото си устройство.

Xperian 180

При моето тестване тази кожа предизвика срив на Kodi. Не бих го препоръчал, освен ако не сте готови да поемете риска да се наложи да рестартирате Kodi, след като той замръзне.

Предпазител (neau)

Подобно на Xperian 180, и тази кожа накара Kodi да се срине при моето тестване. Не бих го препоръчал, освен ако не сте готови да поемете този риск.

Инсталирайте Kodi кожи само от реномирани източници

Едно нещо, което трябва да се има предвид, е, че кожи могат да бъдат хакнати точно както могат да бъдат добавките. Поради тази причина е най-добре да стоите настрана от кожите, които не са намерени в официалната колекция, освен ако не знаете и не се доверите на програмиста. Повечето от изброените в тази статия кожи са от официалната колекция на кожата Kodi.

заключение

Ако ви е писнало от същата, стара кожа на Estuary Kodi, следвайте инструкциите в това ръководство, за да инсталирате най-добрите коди кожи и да избегнете най-лошите.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 15

Adblock
detector