1Channel Kodi addon: Ce este, este sigur, există suplimente mai bune?

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a vedea filme și emisiuni TV fără abonament prin cablu, este posibil să fi auzit despre addonul 1Channel Kodi. Acest articol aruncă o privire asupra addonului 1Channel, inclusiv dacă este sigur de instalat și utilizat și ce alternative există.


1Channel Kodi addon

Kodi este un software gratuit, descărcabil de la Fundația Kodi. Poate reda o multitudine de formate de fișiere video, inclusiv MP4, AVI, WMV și multe altele. În plus, îl puteți utiliza pentru a transmite videoclipuri de oriunde pe Web, instalând suplimente Kodi.

Kodi poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor TV populare, inclusiv Apple TV. Dacă aveți un Roku, puteți transmite videoclipuri Kodi la acesta prin „oglindirea” telefonului Android sau iOS.

Important: Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

VPN-urile sunt adesea folosite de către persoanele care doresc să transmită conținut neoficial de pe Internet. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN este utilă pentru oricine transmite video.

Un VPN vă protejează împotriva accelerării vitezei ISP, blocării conținutului geografic și a atacurilor omului în mijloc. Acesta vă oferă libertatea de a transmite video de pe orice site doriți, fără interferențe din partea hackerilor, ISP-ului dvs. sau a altor intrusi.

Toate VPN-urile au tendința de a încetini oarecum viteza de conectare. Cu toate acestea, unele VPN sunt mai lente decât altele. În plus, multe VPN-uri păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor, înlocuind un set de riscuri de confidențialitate și securitate cu altul.

Acestea sunt motivele pentru care recomandăm întotdeauna IPVanish pentru utilizatorii Kodi. IPVanish nu păstrează jurnalele activității dvs. și își folosește propria rețea fizică pentru a menține viteze mari. Astfel, videoclipul dvs. este privat și fără buffer. De asemenea, are propria aplicație nativă pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield, ceea ce facilitează instalarea.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru confidențialitate.

Ce este 1Channel Kodi addon?

1Channel este un addon Kodi de la o terță parte care scrâșnește informațiile din PrimeWire. PrimeWire este o populară bază de date de filme și emisiuni TV care poartă linkuri către fluxuri video din întreaga lume. Deoarece PrimeWire are o mare varietate de link-uri către conținut diferit, 1Channel a devenit foarte popular în comparație cu alte suplimente Kodi.

Riscurile de securitate și confidențialitate ale 1Channel

Există câteva lucruri despre 1Channel care fac riscul pentru instalarea unui utilizator. În primul rând, aproape tot conținutul furnizat de 1Channel este alcătuit dintr-un material piratat nesecționat. De exemplu, în prezent, addon-ul permite utilizatorilor să transmită fluxul întregii colecții Urzeala tronurilor episoade fără a plăti pentru ele. Deoarece HBO Now percepe 10 USD / lună pentru a vizualiza același conținut, este îndoielnic că au fost de acord cu acest lucru.

Titluri similare sunt de asemenea disponibile folosind suplimentul, inclusiv Anatomia lui Grey, Jurnalele Vampirilor, și Familie modernă. În funcție de ce țară este transmis acest conținut, sursele care îl furnizează pot încălca legea. În caz afirmativ, este posibil ca autoritățile să fie închise, ceea ce duce la defecțiuni ale fluxurilor. Deoarece postează link-uri către aceste fluxuri piratate, PrimeWire în sine poate fi de asemenea închis, ceea ce face ca 1Channel să fie inutil..

În plus, acest conținut este găzduit pe site-uri web aleatorii găsite pe Internet, la care PrimeWire face pur și simplu legături. Acest lucru creează un risc de securitate grav, deoarece nu se știe cine furnizează fluxurile și ce nivel de securitate este oferit de serverele lor. Orice date trecute între computerul dvs. și aceste surse ar putea fi în pericol de interceptare, oferind un hacker acces la dispozitivul dvs. și, eventual, la întreaga rețea de domiciliu..

Addon-ul în sine nu face parte din depozitul oficial Kodi. Nu a avut același proces de verificare prin care au trecut, de obicei, suplimentele oficiale. Acesta este un risc suplimentar de instalare, deoarece ar putea fi folosit de dezvoltator sau de un atacator care exploatează vulnerabilități în cadrul acestuia pentru a face modificări la computer sau dispozitivul TV.

Din aceste motive, noi, la Compartiech, nu recomandăm instalarea suplimentului 1Channel Kodi. În schimb, vă recomandăm alternativele enumerate mai jos.

Cea mai bună alternativă la 1Channel: Playon Kodi addon

Addion Playon Kodi

Dacă doriți să vizionați cele mai recente emisiuni TV și filme cu Kodi, cel mai bun mod de a face acest lucru legal și în siguranță este să instalați suplimentul PlayOn Kodi. PlayOn este un serviciu DVR care vă permite să înregistrați în mod legal filme și emisiuni de la mai multe servicii de streaming diferite, inclusiv DirecTV Now, HBO Now, Hulu, Netflix și multe altele.

Pentru a utiliza PlayOn, aveți nevoie de un abonament la unul dintre serviciile compatibile cu acesta. De asemenea, aveți nevoie de un abonament la PlayOn în sine, care costă 30 USD / an sau 49,99 USD pentru un abonament pe viață. Cu toate acestea, aceste înregistrări pot fi păstrate pentru totdeauna, chiar dacă anulați serviciul de streaming sau PlayOn în sine.

Drept urmare, PlayOn vă permite să vizionați un întreg sezon al unei emisiuni pe HBO, Showtime sau pe un alt canal premium, în timp ce plătiți doar abonamentul de o lună, atât timp cât sunteți dispus să așteptați până când sezonul va termina difuzarea. În același mod, PlayOn poate fi utilizat pentru a obține înregistrări ale mai multor filme disponibile pe HBO Now, MAX Now sau alte servicii de streaming cu abonament de doar o lună..

ÎNCERCAȚI PLAYON GRATUIT: Puteți încerca serviciul complet gratuit aici.

Lista serviciilor disponibile cu PlayOn

Iată toate serviciile al căror conținut poate fi vizualizat în prezent prin adaosul Playon Kodi:

Netflix Hulu Yahoo View Amazon Video
Vudu Xfinity Spectru Cablu avertizor timp
Cartă Rețele luminoase de casă DirecTV Acum HBO GO
HBO ACUM Max Go Arată timpul NBC
NBC Classics ABC CBS VULPE
PBS CW CW Seminte YouTube
Pluto.TV Tubi.TV pârâi SyfyNow
Rețeaua SUA Liber de la Drama TNT TCM
AMC FxNow TBS National Geographic
PBS Kids ESPN Germina ESPN 3
Rețea ACC ESPN Extra NFL Game Pass MLB.com NHL.com
NBA League Pass WWE.com NBC Sports Live Extra Știrile Fox
Fox Business CNBC CBS News HBO GO Latino
Pandora

Adăugarea PlayOn Kodi poate fi găsită în depozitul oficial Kodi.

VEZI SI: 14 dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru TV și filme.

Alte alternative la 1Channel

Dacă nu sunteți interesat să puteți înregistra programe și nu doriți să plătiți 30 USD în plus pentru PlayOn, aceste alte alternative la 1Channel sunt utile.

YouTube

1Channel Kodi addon: Ce este, este sigur, există suplimente mai bune?

YouTube este cunoscut mai ales pentru video-uri, schiuri de comedie și alte videoclipuri scurte de la producători independenți. Cu toate acestea, conține și un catalog uriaș de filme de domeniu public. De exemplu, canalele YouTube Popcornflix și filme clasice au fiecare peste 100 de filme în catalogele lor și există multe alte canale YouTube care au conținut similar.

Adăugarea YouTube Kodi poate fi găsită în depozitul oficial Kodi addon.

pârâi

Meniu de film de la Crackle Kodi addon

Atât pentru emisiuni TV cât și pentru filme, adaosul Crackle Kodi are multe de oferit. Poartă o mulțime de emisiuni TV de rețea care au fost anulate dintr-un motiv sau altul, cum ar fi Eroii și Scutul. Aceste spectacole au adesea povești bune și acțiuni grozave, chiar dacă nu au reușit să aducă bani pentru rețelele lor. Are o mulțime de filme foarte apreciate, cum ar fi iniţiere și Shutter Island de asemenea.

Pe lângă aceste selecții, Crackle își produce propriile emisiuni TV și filme originale, dintre care unele au obținut recenzii bune.

Adăugarea Crackle Kodi poate fi găsită în repozarea lui eracknaphobia.

Articol conex: Cum se instalează Crackle pentru Kodi

PS Vue

1Channel Kodi addon: Ce este, este sigur, există suplimente mai bune?

Playstation Vue este un serviciu de înlocuire a cablurilor oferit de Sony. Oferă 49 de canale TV populare pentru 39,99 USD, inclusiv AMC, TNT, Sci-Fi și alte canale de filme. În plus, vă permite să salvați emisiunile TV preferate într-o listă, astfel încât PS Vue vă poate avertiza atunci când sunt disponibile episoade noi. PS Vue vă permite, de asemenea, să adăugați canale la lista de „canale preferate”, astfel încât acestea să fie ușor accesibile. Și dacă îți lipsește un spectacol sau un film pe care vrei să-l vezi, acesta menține ultimele câteva zile de programare disponibile la cerere.

În general, PS Vue Kodi addon este o modalitate excelentă de a viziona cele mai recente emisiuni TV și filme.

Adăugarea PS Vue Kodi este disponibilă în depozitul oficial de addonuri Kodi.

Concluzie

Dacă ați dorit să vizionați emisiuni TV și filme fără abonament prin cablu, este posibil să fi luat în considerare instalarea popularului addon 1Channel Kodi. Cu toate acestea, 1Channel are riscuri semnificative pentru confidențialitate și securitate. Există, de asemenea, alternative care nu au aceste defecte, deci probabil că nu este o idee bună să instalați 1Channel.

O mare varietate de aditivi nu au limitele de 1Channel. Vă recomandăm să consultați ghidul nostru cu privire la cele mai bune 105 suplimente Kodi din 2017 pentru a vă face o idee mai bună despre cât de multă varietate are Kodi..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 27

Adblock
detector