1Channel Kodi addon: Što je, je li to sigurno, postoje li bolji dodaci?

Ako tražite način gledanja filmova i TV emisija bez pretplate za kabel, možda ste čuli za dodatak 1Channel Kodi. Ovaj članak govori o dodatku 1Channel, uključujući je li sigurno instalirati i koristiti i koje postoje alternative.


1Channel Kodi addon

Kodi je besplatni program za preuzimanje kodi Foundation. Može reproducirati mnoštvo formata video datoteka, uključujući MP4, AVI, WMV i mnoge druge. Osim toga, možete ga koristiti za streaming videozapisa s bilo kojeg mjesta na Internetu instaliranjem Kodi dodataka.

Kodi se može instalirati na većinu popularnih TV uređaja, uključujući Apple TV. Ako imate Roku, možete mu prenositi Kodi videozapise tako što ćete "zrcaliti" svoj Android ili iOS telefon.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

VPN-ove često koriste ljudi koji žele neslužbeni sadržaj strujati putem Interneta. No upotreba VPN-a korisna je svima koji struji videozapis.

VPN štiti vas od protupožarnih internetskih brzina, blokiranja geografskog sadržaja i napada čovjeka u sredini. Daje vam slobodu da struji video s bilo kojeg mjesta koje želite, bez uplitanja hakera, vašeg davatelja internetskih usluga ili drugih uljeza.

Svi VPN-ovi imaju tendenciju da donekle usporavaju brzinu veze. Međutim, neki su VPN-ovi sporiji od drugih. Pored toga, mnogi VPN-ovi vode evidenciju aktivnosti korisnika, zamjenjujući jedan skup privatnih i sigurnosnih rizika drugim.

Ovo su razlozi zbog kojih uvijek preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. IPVanish ne bilježi vaše aktivnosti i koristi vlastitu fizičku mrežu za održavanje brzina. To čuva vaš videozapis privatnim i bez međuspremnika. Također ima svoju izvornu aplikaciju za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield, što instalaciju čini jednostavnom.

PROČITANJE ČITALA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za privatnost.

Što je 1Channel Kodi addon?

1Channel je Kodi dodatak treće strane koji briše informacije s PrimeWire-a. PrimeWire je popularna baza podataka za filmske i TV emisije koja sadrži veze na video streamove iz cijelog svijeta. Budući da PrimeWire ima široku paletu veza sa različitim sadržajem, 1Channel je postao vrlo popularan u usporedbi s drugim Kodi dodacima.

Rizikovi sigurnosti i privatnosti 1Channela

Nekoliko je stvari o 1Channelu što korisniku omogućuje instalaciju. Prvo, gotovo sav sadržaj koji pruža 1Channel sastoji se od neprijavljenog, piratskog materijala. Na primjer, dodatak trenutno omogućava korisnicima da struju cijelu zbirku Igra prijestolja epizode bez da ih platite. Budući da HBO Now naplaćuje 10 USD mjesečno za gledanje istog sadržaja, sumnjivo je da su pristali na to.

Slični naslovi su također dostupni pomoću addon-a, uključujući Grey's Anatomy, Vampirski dnevnici, i Moderna obitelj. Ovisno o tome iz koje zemlje se ovaj sadržaj struji, izvori koji ga pružaju možda krše zakon. Ako je to slučaj, vlasti ih će vjerojatno zatvoriti, što dovodi do struje u neispravnosti. Budući da objavljuje veze na ove piratske streamove, i sam PrimeWire može biti ugašen, što 1Channel čini beskorisnim..

Pored toga, ovaj se sadržaj nalazi na slučajnim web lokacijama koje se nalaze putem Interneta na koje PrimeWire jednostavno povezuje. To stvara ozbiljan sigurnosni rizik, jer nije poznato tko pruža tokove i koju razinu sigurnosti nude njihovi poslužitelji. Svi podaci koji se prenose između vašeg računala i tih izvora mogu biti u opasnosti od presretanja, dajući hakerskom pristupu vašem uređaju i, možda, vašoj cijeloj kućnoj mreži.

Sam addon nije dio službenog skladišta Kodi. Nije imao isti postupak provjere kroz koji službeni dodaci obično prolaze. To predstavlja dodatni rizik da ga instalirate, jer bi ga programer ili napadač mogao upotrijebiti ranjivo u sebi za izmjene na vašem računalu ili TV uređaju.

Zbog ovih razloga, mi u Compartiech-u ne preporučujemo instaliranje dodatka 1Channel Kodi. Umjesto toga, preporučujemo dolje navedene alternative.

Najbolja alternativa 1Channelu: Playon Kodi addon

Playon Kodi addon

Ako želite gledati najnovije TV emisije i filmove koristeći svoj Kodi, najbolji način da to učinite legalno i sigurno je instaliranje PlayOn Kodi dodatka. PlayOn je DVR usluga koja vam omogućuje legalno snimanje filmova i emisija iz različitih servisa za streaming, uključujući DirecTV Now, HBO Now, Hulu, Netflix i mnoge druge.

Za upotrebu PlayOna potrebna vam je pretplata na jednu od usluga kompatibilnih s njom. Potrebna vam je i pretplata na sam PlayOn, koji košta doživotnu pretplatu od 30 USD ili 49,99 USD. Međutim, ove se snimke mogu zauvijek sačuvati, čak i ako otkažete uslugu streaminga ili sam PlayOn.

Kao rezultat toga, PlayOn vam omogućuje gledanje cijele sezone emisije na HBO, Showtimeu ili nekom drugom premium kanalu, dok plaćate samo pretplatu za mjesec dana, sve dok ste spremni pričekati da sezona završi s emitiranjem. Na isti način, PlayOn se može koristiti za dobivanje snimaka više filmova dostupnih na HBO Now, MAX Now ili drugim uslugama streaminga uz samo mjesec dana pretplate.

BESPLATNO ISPROBAJTE IGRU: Ovdje možete isprobati kompletnu uslugu besplatno.

Popis usluga dostupnih uz PlayOn

Ovdje su sve usluge čiji se sadržaj trenutno može pogledati putem dodatka Playon Kodi:

Netflix Hulu Yahoo View Amazonski video
Vudu Xfinity Spektar Time Warner kabel
Čarter Bright House House DirecTV Now HBO GO
HBO SADA Max Go Showtime nacionalna komunikaciona mreža
NBC Classics abeceda DZS LISICA
PBS CW CW sjeme YouTube
Pluto.TV Tubi.TV Pucketanje SyfyNow
USA Network Prostoručno TNT Drama TCM
AMC FxNow TBS National Geographic
PBS Kids ESPN Izboj, mladica ESPN 3
ESPN ACC Network Extra NFL igra pass MLB.com NHL.com
Prolaz za NBA ligu WWE.com NBC Sports Live Extra Fox vijesti
Fox posao CNBC CBS News HBO GO Latino
Pandora

Dodatak PlayOn Kodi može se naći u službenom spremištu Kodi.

VIDI TAKOĐER: 14 najboljih Kodi dodataka za TV i filmove.

Ostale alternative 1Channelu

Ako vas ne zanima mogućnost snimanja programa i ne želite plaćati dodatnih 30 USD godišnje za PlayOn, ove druge alternative 1Channelu su korisne..

YouTube

1Channel Kodi addon: Što je, je li to sigurno, postoje li bolji dodaci?

YouTube je uglavnom poznat po videozapisima sa snimanjima, komedijama i drugim kratkim videozapisima neovisnih producenata. Međutim, sadrži i ogroman katalog filmova o javnom domenu. Na primjer, YouTube kanali Popcornflix i Classic Movies sadrže preko 100 dugometražnih filmova u svojim katalozima, a postoji i mnoštvo drugih YouTube kanala koji imaju sličan sadržaj.

YouTubeov dodatak Kodi može se naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pucketanje

Iskrivite izbornik filma Kodi Addon

I za TV emisije i za filmove, Crackle Kodi addon može mnogo toga ponuditi. Sadrži puno mrežnih TV emisija koje su otkazane iz ovih ili drugih razloga, kao što su heroji i Štit. Te emisije često imaju dobre priče i sjajnu glumu iako nisu uspjele donijeti novac za svoje mreže. Ima puno visoko ocijenjenih filmova poput početak i Shutter Island također.

Uz ove izbore, Crackle proizvodi vlastite izvorne TV emisije i filmove, od kojih su neki dobili dobre kritike.

Dodatak Crackle Kodija može se naći u repo-u eracknaphobia.

Vezani članak: Kako instalirati Crackle za Kodi

PS Vue

1Channel Kodi addon: Što je, je li to sigurno, postoje li bolji dodaci?

Playstation Vue usluga je zamjene kabela koju nudi Sony. Pruža 49 popularnih TV kanala za 39,99 USD, uključujući AMC, TNT, Sci-Fi i druge filmske kanale. Osim toga, omogućuje vam spremanje omiljenih TV emisija na popis kako bi vas PS Vue mogao upozoriti kada su dostupne nove epizode. PS Vue vam omogućava i dodavanje kanala na popis vaših omiljenih kanala kako bi bili lako dostupni. A ako propustite neku emisiju ili film koji želite pogledati, programiranje će posljednjih nekoliko dana programiranje biti dostupno na zahtjev.

Sveukupno, PS Vue Kodi addon je odličan način za gledanje najnovijih TV emisija i filmova.

Dodatak PS Vue Kodi dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Zaključak

Ako ste željeli gledati TV emisije i filmove bez pretplate za kabel, možda ste razmislili o instaliranju popularnog dodatka 1Channel Kodi. Međutim, 1Channel ima značajne rizike u pogledu privatnosti i sigurnosti. Postoje i alternative koje nemaju ove nedostatke, pa vjerojatno nije dobra ideja instalirati 1Channel.

Širok raspon dodataka nema ograničenja 1Channela. Preporučujemo vam da pogledate naš vodič o 105 najboljih Kodi dodataka 2017 da biste dobili bolju predstavu o tome koliko raznolikosti Kodi može ponuditi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 25