1Kodi csatorna-kiegészítő: Mi az, biztonságos, vannak-e jobb kiegészítők?

Ha filmet és TV-műsorokat szeretne megnézni kábel nélküli előfizetés nélkül, akkor hallhatott már az 1Channel Kodi kiegészítőről. Ez a cikk betekintést nyújt az 1csatornás bővítménybe, beleértve azt is, hogy biztonságos-e telepíteni és használni, és milyen alternatívák léteznek.


1Kodi csatorna addon

A Kodi ingyenes, letölthető szoftver a Kodi Alapítványtól. Számos videofájl formátumot képes lejátszani, beleértve az MP4, AVI, WMV és még sok más fájlt. Ezenkívül a Kodi-kiegészítők telepítésével bárhonnan a webről videofelvételeket tölthet le.

A Kodi telepíthető a legtöbb népszerű TV-eszközre, beleértve az Apple TV-t. Ha van Roku, akkor Kodi-videókat streamálhat rá Android- vagy iOS-telefonjának „tükrözésével”.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A VPN-eket gyakran használják az emberek, akik nem hivatalos tartalmat szeretnének streamálni az internetről. A VPN használata azonban hasznos mindenkinek, aki videót közvetít.

A VPN megvédi az internetszolgáltató gyors sebességének gátlását, a földrajzi tartalom blokkolását és a közepén lévő ember támadásaitól. Ez megadja a szabadságot a videó streamingjében bármilyen webhelyről, a hackerek, az internetszolgáltató vagy más betolakodók beavatkozása nélkül..

Az összes VPN hajlamos valamivel lecsökkenteni a kapcsolat sebességét. Egyes VPN-ek azonban lassabbak, mint mások. Ezen felül számos VPN nyilvántartást vezet a felhasználók tevékenységeiről, az egyik adatvédelmi és biztonsági kockázatot helyettesítve a másikkal.

Ez az oka annak, hogy miért mindig javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish nem tart naplót tevékenységeiről, és a saját fizikai hálózatát használja a magas sebesség megtartására. Ez megőrzi a videódat privátként és puffermentesen. Saját natív alkalmazásával rendelkezik az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára is, így a telepítés egyszerű.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi használatát a magánélet védelme érdekében.

Mi az 1Channel Kodi addon?

Az 1Channel egy harmadik féltől származó Kodi-kiegészítő, amely az PrimeWire-ből lekaparja az információkat. A PrimeWire egy népszerű film- és TV-show-adatbázis, amely linkeket tartalmaz a világ minden tájáról származó video stream-ekhez. Mivel a PrimeWire sokféle linket tartalmaz a különböző tartalmakhoz, az 1Channel nagyon népszerűvé vált a többi Kodi kiegészítéshez képest..

Az 1Channel biztonsági és adatvédelmi kockázata

Az 1Channel kapcsán néhány dolog van, ami kockázatosá teszi a felhasználó számára a telepítést. Először is, az 1Channel által biztosított tartalom szinte teljes egészében nem szelektált, kalóz anyagból készül. Például az addon jelenleg lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes gyűjtemény továbbítását Trónok harca epizódok anélkül, hogy fizetnék érte. Mivel a HBO Now 10 dollárt számít fel havonta ugyanazon tartalom megtekintéséhez, kétséges, hogy elfogadták-e ezt.

Hasonló címek is elérhetők a kiegészítő használatával, beleértve Gray anatómiája, Vámpírnaplók, és Modern család. Attól függően, hogy milyen országból sugározza ezt a tartalmat, az azt biztosító források megsérthetik a törvényeket. Ha igen, akkor a hatóságok ezeket valószínűleg leállítják, és a patakok működésképtelenné válnak. Mivel linkeket küld ezekhez a kalóz adatfolyamokhoz, maga a PrimeWire is leállhat, így az 1Channel használhatatlanná válik.

Ezenkívül ezt a tartalmat véletlenszerű weboldalakon tárolják az interneten, amelyekre a PrimeWire egyszerűen hivatkozik. Ez komoly biztonsági kockázatot jelent, mivel nem ismeretes, hogy ki biztosítja az adatfolyamokat, és milyen szintű biztonságot kínál kiszolgálóik. Bármilyen adat továbbítása a számítógép és ezek között a források között veszélyt jelenthet a lehallgatásra, amely hackerek számára hozzáférést biztosít az eszközéhez és esetleg az egész otthoni hálózathoz.

Maga az addon nem része a hivatalos Kodi-tárnak. Nem volt ugyanaz az ellenőrzési folyamat, mint a hivatalos kiegészítők általában. Ez további kockázatot jelent a telepítéskor, mivel azt a fejlesztő vagy egy támadó felhasználhatja, aki kihasználja a benne található sebezhetőségeket, hogy módosítsa számítógépe vagy TV-készüléke.

Ezen okok miatt, mi a Compartiechnél nem javasoljuk az 1Channel Kodi kiegészítő telepítését. Ehelyett az alább felsorolt ​​alternatívákat javasoljuk.

Az 1Channel legjobb alternatívája: Playon Kodi addon

Playon Kodi addon

Ha a legfrissebb TV-műsorokat és filmeket szeretné megnézni a Kodi segítségével, akkor a legmegfelelőbb módszer legálisan és biztonságosan erre a PlayOn Kodi kiegészítő telepítése. A PlayOn egy olyan DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi filmek és műsorok legális felvételét számos különböző streaming szolgáltatásból, ideértve a DirecTV Now, a HBO Now, a Hulu, a Netflix és még sok más szolgáltatást..

A PlayOn használatához előfizetésre van szüksége a vele kompatibilis szolgáltatások egyikére. Szüksége van előfizetésre magára a PlayOn-ra is, amely évente 30 dollárt vagy 49,99 dollárt fizet egy életen át tartó előfizetésért. Ezeket a felvételeket azonban örökre meg lehet őrizni, még akkor is, ha lemondja a streaming szolgáltatást vagy maga a PlayOn.

Ennek eredményeként a PlayOn lehetővé teszi, hogy egy műsor teljes évadát megnézhesd a HBO-n, a Showtime-en vagy más prémium csatornán, miközben csak az egy hónapos előfizetésért fizetnek, mindaddig, amíg hajlandó várni, amíg a szezon befejeződik. Ugyanígy a PlayOn felhasználható több film felvételének elérésére, amelyek elérhetőek a HBO Now, a MAX Now vagy más streaming szolgáltatások között, csupán egy hónapos előfizetéssel.

Kipróbáld a játékot INGYEN: Itt ingyenesen kipróbálhatja a teljes szolgáltatást.

A PlayOn-nal elérhető szolgáltatások listája

Itt található az összes szolgáltatás, amelynek tartalma jelenleg a Playon Kodi addon keresztül megnézhető:

Netflix Hulu Yahoo View Amazon Video
Vudu Xfinity színkép Time Warner kábel
különjárat Bright House Networks DirecTV most HBO GO
HBO MOST Max Go Showtime NBC
NBC Classics ABC CBS RÓKA
PBS A CW CW vetőmag Youtube
Pluto.TV Tubi.TV Ropogás SyfyNow
USA hálózat Szabad forma TNT dráma TCM
AMC FxNow TBS National Geographic
PBS Kids ESPN Hajtás ESPN 3
ESPN ACC Network Extra NFL Game Pass MLB.com NHL.com
NBA League Pass WWE.com NBC Sports Live Extra Fox hírek
Fox Business CNBC CBS News HBO GO Latino
Pandora

A PlayOn Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi lerakatban.

LÁSD MÉG: A 14 legjobb Kodi-kiegészítő TV és filmek számára.

Az 1Channel egyéb alternatívái

Ha nem érdekli a műsorok rögzítése, és nem akarja fizetni a PlayOnnak évente további 30 USD-t, akkor az 1Channel ezen alternatívái hasznosak.

Youtube

1Kodi csatorna-kiegészítő: Mi az, biztonságos, vannak-e jobb kiegészítők?

A YouTube elsősorban a videókat, a vígjátékokat és a független gyártók rövid videóit ismerteti. Ugyanakkor tartalmaz egy hatalmas, közhasznú filmek katalógusát is. Például a Popcornflix és a Klasszikus filmek YouTube-csatornáinak katalógusában több mint 100 játékfilm található, és sok más YouTube-csatorna is hasonló tartalommal rendelkezik.

A YouTube Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Ropogás

Crackle Kodi addon film menü

Mind a tévéműsorok, mind a filmek esetében a Crackle Kodi kiegészítő sok mindent kínál. Nagyon sok olyan hálózati TV-műsor hordoz, amelyeket valamilyen okból, például a Heroes és A pajzs. Ezek a show-k gyakran jó történetvonalakkal és nagyszerű színjátszással rendelkeznek, bár nem sikerült pénzt behozniuk hálózatukért. Rengeteg olyan magas színvonalú film, mint például kezdet és Shutter Island is.

Ezen kiválasztások mellett a Crackle saját eredeti TV-műsorokat és filmeket készít, amelyek közül néhány jó véleményt kapott.

A Crackle Kodi addon megtalálható az eracknaphobia repójában.

Kapcsolódó cikk: A Crackle for Kodi telepítése

PS Vue

1Kodi csatorna-kiegészítő: Mi az, biztonságos, vannak-e jobb kiegészítők?

A Playstation Vue a Sony által kínált kábelcserélő szolgáltatás. 49 népszerű TV-csatornát kínál, 39,99 USD-ért, beleértve az AMC, TNT, Sci-Fi és egyéb filmcsatornákat. Ezen felül lehetővé teszi a kedvenc TV-műsorok listába való mentését, hogy a PS Vue figyelmeztesse Önt, amikor új epizódok érhetők el. A PS Vue lehetővé teszi csatornák hozzáadását a „kedvenc csatornák” listájához, hogy azok könnyen hozzáférhetők legyenek. És ha hiányzik egy megtekinteni kívánt műsor vagy film, akkor a műsorkészítés utolsó néhány napja igény szerint elérhető.

Összességében a PS Vue Kodi kiegészítő kiválóan alkalmas a legújabb TV-műsorok és filmek megtekintésére.

A PS Vue Kodi addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Következtetés

Ha TV-műsorokat és filmeket akartál kábel előfizetés nélkül nézni, akkor fontolóra veheti a népszerű 1Channel Kodi kiegészítő telepítését. Az 1Channel azonban jelentős adatvédelmi és biztonsági kockázatokkal jár. Vannak olyan alternatívák is, amelyeknek nincsenek ezek a hibák, így valószínűleg nem jó ötlet az 1Channel telepítése.

A kiegészítők széles választéka nem rendelkezik az 1Channel korlátozásával. Javasoljuk, hogy olvassa el útmutatót a 2017. évi 105 legjobb Kodi-kiegészítésről, hogy jobb képet kapjon arról, hogy a Kodi mennyit kínál.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 62