2019. F1: Hogyan nézhetem F1 élő közvetítést a Kodi-en

Hogyan nézhetem F1 élő közvetítést a Kodi-en

A Forma 1 verseny 2019. évadot indítja az ausztrál Grand Prix-mel, Melbourne-ben, március 15-én. Szerencsére a Kodi kiváló lehetőség a nemzetközi Grands Prix bármelyik élő eseményének megtekintésére, bár szüksége lehet egy VPN-re a teljes és névtelen hozzáféréshez. Útmutatónk bemutatja, hogyan kell ingyenesen megnézni a Forma 1-et, még külföldön is.

Fontos szempont, hogy útmutatónk csak megmutatja hogyan lehet a Forma-1 versenyét hivatalos források alapján nézni. Az olyan népszerű sportesemények, mint a Forma 1, gyakran nem hivatalos forrásokból érhetők el. A bemásolt streameket azonban általában olyan kiegészítőkön kínálják, amelyek rosszindulatú szoftvereket tartalmazhatnak, miközben ezek a nem hivatalos adatfolyamok sokkal inkább hajlamosak pufferelésre és kudarcra. Számos hivatalos forrás lehetővé teszi, hogy a Formula 1-et egy dollár fizetése nélkül közvetítse, az adatfolyamok pedig a Kodi-kiegészítőkön keresztül érhetők el.

A Forma 1 versenyek ingyenes megtekintéséhez VPN-re lehet szükség az Egyesült Államokban és más helyeken.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. A szolgáltatásnak nagy, gyors, nem feltöltött kiszolgálói hálózata van. Az IPVanish erős biztonsági, adatvédelmi és anonimitási funkciókat kínál, amelyek kiváló választást jelentenek a Kodi felhasználók számára, akik bármilyen eszközről, például az Amazon Fire TV Stick-en keresztül streamálhatnak. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan nézhetjük meg a Formula 1-et ingyen a Kodi-on VPN-sel

A VPN segítségével megkerülheti a Formula 1 tartalomblokkjait. Kövesse ezeket a lépéseket a Formula 1 GP-k Kodi-on történő megtekintéséhez a világ bármely pontjáról:

  1. Először jelentkezzen be a választott VPN-be. A Kodi felhasználók számára az IPVanish használatát javasoljuk, bár az ExpressVPN, NordVPN és a CyberGhost összehasonlítható, olcsó alternatívák..
  2. Töltse le VPN-alkalmazását a kívánt streaming-eszközön (győződjön meg arról, hogy van-e alkalmazás ehhez az eszközhöz)
  3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez egy olyan országban, ahol elérhető a Formula 1 streaming. Például, ha a tíz ausztráliai szabadon közvetített hálózatot figyeli, egy ausztrál szerver segít megkerülni a földrajzi tartalmi korlátozásokat.
  4. Próbálkozzon meglátogatni a kiválasztott webhelyet vagy szolgáltatást, vagy folytassa a kívánt Kodi-kiegészítést. Szinte azonnal be kell töltenie

Javasoljuk, hogy a fenti lépéseket jóval korábban, az ausztrál GP indulása előtt tegye át. A lehetőségek korai tesztelése segíthet megakadályozni, hogy a versenyző akciók hiányoznak.

A Forma 1 verseny sugárzási joga összetett. Nem fogja tudni figyelni az egyes országok Nagydíját a Kodi-n keresztül. Ez a lista tartalmazza a legnépszerűbb, ingyenesen közvetített vagy fizetett csatornák opcióit, amelyek a különféle Kodi kiegészítőkön keresztül elérhetők. 

Hogyan nézhetem F1 élő közvetítést a Kodi-en

Ha van TV-streaming eszköze, például az Amazon Fire Stick vagy az Apple TV, akkor érdemes böngésző helyett a Kodi-t használni az F1 versenyek nézéséhez. Ebben az esetben a lehetőségek közül választhat.

Zattoo Box Kodi addon

zattoo box kodi addon

A Zattoo Box Kodi addon segítségével webböngésző nélkül csatlakozhat Zattoo fiókjához. Ezenkívül megkerüli a Zattoo hirdetéseket (továbbra is maguk a csatornák jelennek meg). A telepítéshez töltse be a Kodi-t, majd kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Zattoo Box. Ezzel megnyílik a Zattoo Box információs képernyője. kettyenés telepítés a telepítés befejezéséhez.

A Zattoo Box első használatakor kattintson a jobb gombbal a kiegészítőre, majd kattintson a gombra beállítások. Írja be a Zattoo felhasználónevét és jelszavát a megadott mezőkbe. kettyenés rendben, azután nyisd ki hogy belépjen a főmenübe. A Channel 4 stream elérhető a LiveTV - minden csatorna menü.

IPTV AU-kiegészítő

PlayStation Vue Kodi kiegészítő

A Kodi Ausztráliában népszerű, ezért nem meglepő, hogy valaki kiegészítést készített az ingyenes ausztrál TV-csatornák megragadására, beleértve a 10 Play-et is. Ez a kiegészítő csak ingyenesen közvetíthető csatornákat szolgál fel, és a Kodi-on lesz az opció az Ausztráliai Nagydíjon, de csak

Ez az opció azonban csak az ausztrál Grand Prix-t viseli.

Telepítheti ezt a kiegészítőt a Matt Huisman repóból. További útmutatások elérhetők Matt Huisman személyes weboldalán.

PS Vue kiegészítő

PS_Vue_Main

Ha az ESPN-t a PlayStation Vue-n keresztül választja, van egy kényelmes Kodi-kiegészítő, amely jól működik a szolgáltatással. Hozzáférhet PlayStation Vue-fiókjához, és megnézheti a Grand Prix versenyek teljes Formula 1 sorozatát. A PS Vue kiegészítő akkor is működik, ha ingyenes próbaverziót használ a szolgáltatáshoz.

A PS Vue Kodi addon közvetlenül a hivatalos Kodi addon lerakatból is telepíthető.

Sling TV addon

Sling TV kodi fórum 1

Teljesen új, 2019-től, most működő kiegészítő van a Sling TV-felhasználók számára. Az Egyesült Államokban a Formula 1 versenyszurkolók számára a Sling TV a legolcsóbb lehetőség az ESPN online nézésére. 7 napos ingyenes próbaverzióval kaphat Sling TV-t havonta 15 dollárért, azután három hónapig, utána pedig 25 dollárért..

A Sling TV Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatán keresztül érhető el.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót az F1 élő közvetítések online vagy Kodi útján történő megfigyeléséhez. Ha további információt szeretne a legjobb TV-műsorok és filmek online megtekintéséről, érdemes elolvasnia néhány egyéb útmutatónkat. Ezek közé tartozik a Crackle Kodi kiegészítő telepítése, a Tubi TV legjobb VPN-jei, valamint a Premier League online vagy a Kodi-n keresztül történő nézése, többek között.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 26

Adblock
detector