27 mari filme de film Kodi și addon-uri TV care funcționează de fapt în ianuarie 2020

cele mai bune filme de codi addons septembrie 2019

Lista noastră de suplimente din ianuarie 2020 conține câteva intrări interesante pentru utilizatorii Kodi care transmit TV și filme pe Kodi. Puteți sări direct la lista noastră completă cu cele mai bune suplimente Kodi TV și film pentru luna ianuarie aici.

Există sute de suplimente TV și filme disponibile pe Kodi care acoperă fiecare gen pe care ți-l poți imagina. Cu toate acestea, puțini merită efortul necesar pentru instalarea lor. În timp ce alte site-uri care recomandă opțiuni terțe precum Seren și Fen, suplimente oficiale precum Crackle, Tubi, Xumo și altele oferă cea mai bună experiență de streaming pentru filme și TV pe Kodi. Am căutat într-un număr mare de depozite pentru a localiza cele mai bune 25 de cele mai bune suplimente TV și filme Kodi care vă vor permite să vizionați filme și TV pe Kodi în conținutul inimii dvs.!

27 cele mai bune suplimente Kodi pentru filme și TV în ianuarie 2020

Din ceea ce am găsit, cele mai bune suplimente pentru filme Kodi sunt:

 1. Xumo
 2. BBC iPlayer
 3. Browser PlayOn
 4. YouTube
 5. USTVnow
 6. Pathe britanic
 7. FilmRise - YouTube
 8. pârâi
 9. Internet Archive [Video]
 10. Snagfilms
 11. Cinema clasic
 12. Filme Bollywood
 13. Sling TV
 14. Tubi
 15. Popcornflix
 16. Filme pentru acțiune
 17. BFI Player
 18. Filme alb-negru
 19. Furtună documentară
 20. Încărca! Televiziune in direct
 21. Cometa TV în direct
 22. Pluto.tv
 23. Shout Factory TV
 24. Amazon Prime Video
 25. Netflix
 26. Indy Darlings (Lupta)
 27. National Geographic

Vă vom descoperi cum să instalați fiecare dintre aceste suplimente chiar mai jos.

Cum să vizionezi filme pe Kodi

Puteți viziona cu ușurință filme pe Kodi făcând următoarele:

 1. Instalați cea mai recentă aplicație Kodi de pe site-ul web Kodi.tv.
 2. Deschideți Kodi și mergeți la Add-on-uri
 3. Faceți clic pe simbolul pachetului din stânga sus și apoi faceți clic pe Instalați din depozit
 4. Localizați Kodi-ul suplimentar Kodi și faceți clic pe el
 5. Găsiți și instalați suplimentele dorite
 6. Asigurați-vă că utilizați un VPN pentru a vă păstra navigarea privată, vă recomandăm IPVanish

Este atat de simplu! Puteți încărca aceste suplimente de pe ecranul de pornire. Cu toate acestea, înainte de a transmite oricare dintre aceste suplimente, veți dori să vă asigurați că utilizați o rețea privată virtuală sau VPN. ISP-ul dvs. poate încerca să vă accelereze viteza de internet când transmiteți filme pe Kodi. În plus, există unele riscuri de a utiliza orice addon Kodi, chiar și cele oficiale, deoarece aceste suplimente au fost hackate în trecut.

Avertisment: ISP-ul dvs. poate vedea site-urile pe care le vizitați și conținutul transmis

Pentru a vă proteja calitatea și securitatea streamingului atunci când utilizați Kodi, vă recomandăm un VPN. ISP-ul dvs. poate vedea ce transmite online și în unele județe poate partaja această informație cu terți.

În SUA, modificările recente ale legii înseamnă că aceste informații pot fi vândute și partajate cu alte organizații, oficiali și companii. Un VPN criptează datele dvs. astfel încât ISP-ul dvs., hackerii și alții nu vă pot vedea activitatea online. IPVanish este una dintre opțiunile mai de încredere disponibile pentru utilizatorii Kodi, este rapidă, ieftină de utilizat și vă permite să o instalați și să o executați simultan pe până la 10 dispozitive în același timp.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

27 Cele mai bune suplimente pentru a viziona filme pe Kodi

Cele mai bune suplimente pentru filme Kodi pot fi găsite în depozitul oficial de completări Kodi. Pentru a viziona filme pe Kodi, veți dori să instalați următoarele suplimente:

Cel mai nou addon pentru decembrie 2019: National Geographic - conținut NatGeo la cerere gratuit!

Natgeo Best Kodi TV addons decembrie 2013

National Geographic este una dintre cele mai vechi, cele mai cunoscute companii care oferă natura și realitatea programării și conținutului. Datorită eforturilor depuse fraserc, un dezvoltator prolific Kodi addon, puteți transmite acum conținut de pe site-ul Nat Geo direct prin Kodi. Și pozitiv, există o mulțime de conținut gratuit de transmis.

Acest addon a trecut de la Fundația Kodi și acum face parte oficial din depozitul Kodi addon. 

Există, de asemenea, un număr mare de alte suplimente de calitate, cu câteva intrări interesante în domeniu.

Puteți instala acest addon direct din depozitul oficial de addon Kodi.

Ne place addon-ul Charge TV Live (aici), care oferă o multitudine de clasice din filmele B.

Tubi (aici) este, de asemenea, un addon de calitate, care are mai multe titluri disponibile decât Netflix.

1. BBC iPlayer

Cele mai bune addon-uri pentru BBC iplayer decembrie 2019
Programele de radio și televiziune BBC sunt sub formă de iPlayer WWW ca un supliment pentru Kodi. Puteți viziona TV în direct, programe TV captive și conținut radio de pe site-ul BBC iPlayer. Rețineți că majoritatea conținutului este doar în Marea Britanie, așa că va trebui să vă setați VPN-ul în Marea Britanie pentru a-l utiliza. Nu toate VPN-urile funcționează, așa că consultați articolul nostru despre care a fost interzisă interzicerea VPN BBC iPlayer.

BBC iPlayer este legal de utilizat dacă sunteți un rezident din Marea Britanie cu o licență TV validă 

WWW iPlayer este disponibil în Depozitul oficial Kodi Addon. Pentru a afla mai multe despre cum se instalează și se utilizează iPlayer WWW pe Kodi, faceți clic aici.

2. PlayOn

Playon cele mai bune addon-uri tv Kodi 2019
Dacă doriți să integrați servicii de streaming plătite precum Netflix, Hulu și Amazon Prime Video în Kodi, cea mai bună soluție multiplă de platformă este PlayOn. Pentru 2,50 USD pe lună, acest DVR în streaming salvează fișiere video într-un format MP4 pentru redare. Include o caracteristică care vă permite să săriți automat anunțurile. Veți avea nevoie de un PC Windows pentru a înregistra videoclipul cu ajutorul aplicației PlayOn Media Server, dar suplimentul Kodi funcționează pe orice sistem de operare.

PlayOn este un mod complet legal și interesant de a conecta conturile de streaming plătite și se integrează pe deplin cu playerul media Kodi.

Abonați-vă la PlayOn aici (include o garanție de returnare de 30 de zile). Puteți găsi addonul PlayOn Kodi în Repositorul Oficial pentru Kodi Addon.

3. YouTube

youtube best kodi addons decembrie 2019
YouTube rămâne o sursă populară pentru emisiuni TV și filme. Orice film sau emisiune TV, indiferent dacă sunt episoade complete sau clipuri video, pe care le puteți găsi pe YouTube, le puteți găsi rapid și ușor pe addon YouTube. Poate că cea mai bună parte a utilizării addonului YouTube pentru accesarea site-ului printr-un browser web sau alte opțiuni este faptul că puteți evita toate bannerele laterale și sugestii video oarecum enervante. De fapt, nici măcar nu primiți reclame enervante care se redau înaintea videoclipurilor dvs..

Când încercați să utilizați addonul YouTube, nu veți putea accesa conținut până când nu vă asociați dispozitivul. Când atingeți „conectați-vă”, vi se va da un cod de activare și vi se va solicita accesarea youtube.com/activate să se împerecheze. Poate trebuie să faci asta de două ori pentru ca acesta să funcționeze.

Veți găsi suplimentul YouTube Kodi în Repositorul oficial Kodi Addon.

YouTube este o opțiune complet legală pentru streamingul video. În timp ce este posibil să apelați la conținut piratat pe YouTube, acesta este rar, iar YouTube este destul de rapid despre eliminarea unui astfel de conținut.

4. USTVnow

BBC iplayer cele mai bune addon-uri tv Kodi 2019
USTV Now este un serviciu interesant. Deși este special conceput pentru bărbați și femei din serviciile militare din SUA și pentru expatriații din străinătate, oricine poate să se înscrie și să folosească serviciul. USTV Acum costă 19 dolari pe lună pentru 28 de canale prin cablu și servicii DVR limitate. Puteți plăti 39 USD pe lună pentru o opțiune care se încadrează pe DVR nelimitat.

Cu USTV Now, puteți avea acces la sute de filme și emisiuni TV. Indiferent dacă vă arată salvat prin DVR sau replicile la cerere, puteți accesa conținutul respectiv prin intermediul suplimentului USTV Now.

USTV Now este considerat legal în acest moment. Îl puteți găsi în Repositorul oficial Kodi Addon, însă aceasta este o versiune mai veche care poate să nu funcționeze. Faceți clic aici pentru a vedea ghidul nostru de instalare USTNow.

Pentru cea mai nouă versiune a acestui addon, puteți verifica depozitele de suplimente SuperRepo sau Kodisrael.

5. Pathe britanic

pathe britanic
Citiți acest lucru: 85.000 de videoclipuri. Așa este, adjunctul britanic Pathe Kodi oferă acces la British Pathe și la biblioteca sa extinsă de videoclipuri clasice și istorice din întreaga lume. Puteți naviga printr-o serie de diferite colecții unice, inclusiv cele care acoperă război, profiluri de țară, conținut sezonier, regalitate britanică, sport și personalități politice. De asemenea, puteți naviga după zece ani. Biblioteca de conținut datează din anii 1890 și are titluri la fel de recente ca 2000-2009.

Rețineți că acest serviciu nu conține foarte mult în ceea ce privește filmele de lungă durată. Cu toate acestea, este o binefacere pentru amatorii de istorie.

6. FilmRise - YouTube

filmrise

Cauți o opțiune legală de streaming de filme cu tone de filme de vizionat? Micul cunoscut addon FilmRise poate fi doar ceea ce căutați. FilmRise este o companie de distribuție de filme și televiziune care achiziționează licențe și oferă tot acest conținut online gratuit. FilmRise oferă peste 7.500 de titluri, ușor puse la dispoziție pe YouTube și, prin urmare, ușor disponibile prin Kodi. Există mai multe adăugări FilmRise Kodi, dar cel pe care îl doriți este FilmRise - YouTube. Acesta oferă acces la întregul conținut FilmRise disponibil pe YouTube, ceea ce este mult mai mult decât știați probabil cu ce să faceți.

Puteți găsi addonul FilmRise în depozitul oficial Kodi Addon.

7. Crackle

Official Crackle Kodi addon best Kodi addons decembrie 2019

Adăugarea Crackle alimentează biblioteca de filme Crackle direct către Kodi gratuit. Câteva cuvinte îmi vin în minte când vine vorba de Crackle. Mai exact, aceste cuvinte sunt „cum este ceva legal?” În mod minunat, este absolut legal, întrucât Crackle este biblioteca video online gratuită a Sony, oferind o gamă largă de filme licențiate Sony. Având în vedere că Sony este o centrală de film, nu ar trebui să fiți surprinși să găsiți aici și un conținut de înaltă calitate. Acesta include filmul de box al lui Will Smith, filmul de acțiune Bad Boys II și remake-ul comediei din 2005 al lui Guess Who.

Există mai multe versiuni de Crackle în diferite depozite de adăugare Kodi. Totuși, cel pe care îl doriți se găsește în cel al lui eracknaphobia repertoriu.

8. Internet Archive [Video]

video de arhivă internet

În filme clasice, fără licență? Internet Archive [Video] este suplimentul pentru dvs. Internet Archive este o masivă bază de date online plină cu tot felul de conținut, de la software la muzică. Cum ar fi Biblioteca Congresului pentru internet, Internet Archive are, de asemenea, o vastă bibliotecă video pe care o puteți accesa prin Kodi. Întrucât nu este necesar nici un plan de plată sau abonament necesar pentru a vizualiza conținutul, veți putea urmări clasice precum Fata Lui Vineri și Cum Îți place cu puțin efort.

Arhiva Internet [Video] Adonarea Kodi este pe deplin legală, dar nu o veți găsi în Depozitul oficial Kodi Addon. În schimb, va trebui să apelați la depozitul de suplimente MetalChris.

9. SnagFilms

snagfilms

SnagFilms este o companie de distribuție de filme și televiziuni cu un model de afaceri similar cu FilmRise. La fel ca FilmRise, SnagFilms achiziționează licențe complete pentru filme și TV, apoi oferă o cantitate mare de conținut online gratuit. În timp ce SnagFilms are o bibliotecă ceva mai mică, este încă uriașă - peste 5.000 de filme și emisiuni TV sunt disponibile aici.

Vă puteți bucura de o gamă largă de conținut SnagFilms în mod liber și legal folosind suplimentul SnagFilms Kodi. SnagFilms este disponibil în Depozitul oficial Kodi Addon.

10. Cinema clasic

27 mari filme de film Kodi și addon-uri TV care funcționează de fapt în ianuarie 2020

Adăugarea la Classic Cinema pentru Kodi oferă acces la zeci de filme și seriale de la începutul secolului XX, inclusiv unele titluri de recunoscut instantaneu, cum ar fi Dick Tracy și Oceans 11. Nu este necesar să vă înregistrați, iar conținutul este disponibil gratuit, ceea ce înseamnă că este o modalitate excelentă de a te gândi la clasici.

Veți găsi suplimentul pentru Kodi Cinema Cinema clasic în Depozitul oficial Kodi Addon.

11. Filme Bollywood

27 mari filme de film Kodi și addon-uri TV care funcționează de fapt în ianuarie 2020

Filmele Bollywood scot filme indiene gratuite de vizionat de pe YouTube. Există o varietate uriașă de conținut din care să alegeți, așa că sunteți sigur că veți găsi ceva interesant. Cel mai bun dintre toate, multe dintre titlurile disponibile au fost dublate în limbile telugu, tamilă sau hindi.

Adaosul Bollywood Films Kodi este gratuit, dar nu se află în Depozitul Oficial Kodi Addon. În schimb, puteți găsi cea mai actualizată și de încredere versiune în Repositoriu TVAddons.

12. Sling TV

Cele mai bune suplimente pentru filme Sling TV kodi

Dacă sunteți rezident în SUA, Sling TV va fi o opțiune excelentă pentru conținut la cerere. Sling TV vă permite să vizionați TV live odată ce vă conectați contul Sling TV, dar de asemenea oferă o gamă largă de emisiuni TV, filme și multe altele datorită parteneriatului cu canalele și furnizorii de conținut oferite prin serviciul său.

Puteți găsi addonul Sling TV Kodi în depozitul oficial Kodi addon.

13. Tubi

27 mari filme de film Kodi și addon-uri TV care funcționează de fapt în ianuarie 2020

Este sigur să spunem că instalarea Kodi este complet incompletă fără Tubi. Acest serviciu de streaming gratuit are peste 50.000 de titluri, de la filme la emisiuni TV, și acoperă gama fiecărui gen pe care ți-l poți imagina. Și deși este un serviciu gratuit, acesta are în continuare peste 600 de emisiuni TV și filme foarte apreciate, dintre care multe dintre cele mai bune note pe Rotten Tomatoes.

În mod evident, Tubi TV este capabil să ofere tot acest conținut excelent, deoarece este acceptat de anunțuri. Cu toate acestea, atunci când rulați fluxurile TV Tubi prin Kodi, playerul media filtrează automat reclamele. Asta înseamnă că vă puteți bucura de Tubi fără ca reclamele să vă întrerupă experiența de vizionare.

În timp ce Tubi TV se mândrește cu o mare bibliotecă de conținut, veți constata că diferite regiuni au anumite titluri blocate geografic. În plus, adaosul Tubi Kodi vă permite să accesați numai biblioteca de conținut din SUA, ceea ce înseamnă că va trebui să utilizați un VPN dacă nu sunteți în afara Americii.

Adăugarea Tubi este disponibilă în Repositorul oficial pentru Kodi Addon. Puteți citi mai multe despre Tubi TV folosind ghidul nostru detaliat de instalare.

14. Popcornflix

Kodi Popcornflix addon principal

Funcționând în mod similar cu Tubi TV, Popcornflix este un serviciu de streaming gratuit de film pe care îl puteți descărca și instala gratuit pe Kodi. Oferind atât emisiuni TV cât și filme, Popcornflix oferă emisiuni TV și filme pe toate genurile de care v-ați bucura. Veți găsi chiar și câteva categorii mai puțin obișnuite, inclusiv Filme Bro, Acțiune asiatică, strigă! TV TV din fabrică, și o temă de vacanță Sezonul este.

Veți găsi addonul Popcornflix Kodi în Repositorul Oficial pentru Kodi Addon.

Cu toate că Popcornflix nu este chiar la nivelul Tubi TV, este totuși un plus excelent. În biblioteca sa veți găsi câteva flick-uri de calitate, inclusiv filmul de succes There Will Be Blood și filmul japonez care a „făcut-o mai întâi” înainte de apariția Jocurilor Foamei, Battle Royale.

15. Filme pentru acțiune

27 mari filme de film Kodi și addon-uri TV care funcționează de fapt în ianuarie 2020

Filme pentru acțiune este un addon interesant. Acesta oferă acces la o gamă extinsă de documentare și scurtmetraje referitoare la subiecte precum justiția socială, mediul înconjurător și neutralitatea netă. Deși probabil că nu veți fi interesat de fiecare categorie de conținut, există atât de mult, încât va fi obligat să găsiți ceva care vă place.

Puteți găsi filme pentru acțiune în depozitul oficial Kodi Addon.

16. Jucător BFI

filme de codi addons bfi

Dacă nu ai auzit niciodată de British Film Institute, astăzi este ziua ta norocoasă. Filmul britanic are o istorie lungă și interesantă, cu multe piese unice și istorice de conținut pe care orice student sau film de film ar trebui să le privească. Puteți viziona o mulțime de filme britanice prin BFI Player.

Prin acest addon, puteți găsi documentare, desene animate pentru copii și comentarii politice din trecut.

Puteți instala acest addon direct din Depozitul oficial Kodi Addon.

17. Filme alb-negru

Filme alb-negru Kodi addon

Dacă are un drept de autor expirat, îl puteți găsi în Filme alb-negru. Cei care adoră filmele mai vechi vor găsi Filme alb-negru este un addon de calitate Kodi. Și mai bine, Filme alb-negru este unul dintre puținele adăugări Kodi pe care le-am găsit care vă permite să descărcați filme direct din Kodi.

Filme alb-negru este disponibil în Depozitul MetalChris.

18. Furtuna documentară

documentar furtuna cele mai bune adrese de kodi din film

Documentarele mai contează ca filme, nu? Desigur, așa o fac, mai ales dacă îți place să ții pasul cu ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Există puține suplimente de filme documentare care fac o treabă mai bună decât Documentary Storm. Cu o duzină de categorii și sute de filme scos de pe web, veți găsi Documentary Storm este un bun acces la Kodi pentru când trebuie să vă educați despre lume.

Puteți găsi documentarul Furtună din Depozitul MetalChris.

19. Încărcați! TV live

Încărcați codi addon cele mai bune suplimente pentru filme

Sinclair Broadcasting Group a lansat recent un nou site web care transmite conținut gratuit într-un program. De asemenea, rețeaua susține că are divertisment sportiv, dar accentul principal este pe filmele de acțiune și emisiunile TV. Multe dintre filme și emisiuni TV sunt clasice mai vechi sau filme B, dar selecția este destul de fantastică, cu toate acestea. Încărca! este complet liber de vizualizat, făcându-l un plus perfect pentru alinierea dvs. Kodi addon.

Din păcate, încărcați! nu este disponibil nicăieri, dar în SUA Cu toate acestea, un VPN va funcționa pentru a ocoli blocarea conținutului Charge! angajează.

Poți găsi Charge! Repozitorul oficial Kodi Addon TV live.

20. Cometa TV în direct

cometa tv

Venind și de la rețeaua de difuzare Sinclair, Comet TV Live este o rețea de științe ficțiune gratuită, în direct. Concentrarea aici este mai mult pe emisiunile TV decât pe filme, dar Comet TV oferă un amestec corect atât pentru utilizatori. Așa cum este tipic în domeniul sci-fi-ului gratuit, veți găsi aici o cantitate foarte mare de conținut de filme B, dar, de asemenea, în calitate de fan de științe, este posibil să fiți în acord cu această perspectivă. Există câteva lovituri puternice, cum ar fi Mad Max original, dar veți găsi, de asemenea, emisiuni TV preferate de fani, cum ar fi Stargate SG-1 și Babylon 5.

Puteți instala Cometa Live TV Kod addon din Depozitul Oficial Kodi Addon.

Notă suplimentară: Comet TV Live este proiectat să funcționeze cu Kodi versiunea 18 Leia și, de asemenea, folosește un instrument de redare video numit InputStream Adaptive. În mod implicit, InputStream Adaptive este dezactivat în Kodi v.18. Drept urmare, atunci când încercați să instalați Comet TV Live, veți primi un mesaj de eroare și o eroare de instalare.

Pentru a activa InputStream Adaptive, efectuați următoarele:

 • Deschideți Kodi pe ecranul de pornire
 • Mergi la Adaosuri
 • Click pe Completele mele
 • În partea de jos a listei, faceți clic pe VideoPlayer InputStream
 • Click pe InputStream Adaptive apoi selectați Permite

Ați terminat! Acum ar trebui să poți instala și rula Comet Live TV.

21. Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Unul dintre cele mai bune servicii IPTV din jur, Pluto.tv este complet gratuit pentru a descărca și utiliza. Veți găsi sute de canale TV live disponibile prin Pluto.tv, inclusiv unele dedicate exclusiv redării de filme și emisiuni TV clasice. Pluto.tv este un must-have pentru oricine dorește o experiență de vizionare TV fără probleme.

Pe Pluto.tv îl veți găsi în depozitul oficial Kodi addon.

22. Shout Factory TV

strigă fabrica tv kodi addon

Puteți obține o parte din conținutul Shout Factory TV de la Popcorn Flix, dar dacă sunteți în filme clasice B și emisiuni TV, este posibil să doriți doar să-l obțineți direct de la sursă. Shout Factory TV oferă sute de emisiuni TV nad filme care vă vor face să gemeti și să vă rotiți ochii. Și mai bine, veți putea, de asemenea, să râdeți de comentarii, datorită zeci de episoade de Rifftrax și MST3K oferite prin intermediul acestui addon.

23. Amazon Prime Video

Suplimente Amazon Kodi

Datorită inovațiilor DRM cu Kodi v. 18 Leia, Amazon Prime Video funcționează acum eficient prin Kodi! Dacă aveți un cont Amazon Prime, aveți deja acces la Prime Video inclus în cost. Folosirea Amazon Prime Video cu Kodi simplifică navigarea sistemului Amazon Prime Video, care este destul de complex și ușor de folosit de utilizator printr-un browser web sau chiar prin aplicații dedicate pentru alte sisteme de operare, cum ar fi Androidul Amazon Firestick.

24. Netflix

27 mari filme de film Kodi și addon-uri TV care funcționează de fapt în ianuarie 2020

Ca și în cazul addonului Amazon Prime Video, puteți urmări acum Netflix prin Kodi, datorită suportului DRM de pe Kodi v.18. Veți avea acces la întreaga bibliotecă Netflix prin intermediul acestui addon, inclusiv funcțiile de căutare. Rețineți că acest addon este un lucru în desfășurare și poate fi deosebit de buggy.

Puteți instala Netflix addon pentru Kodi v.18 prin github-ul dezvoltatorului.

25. Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Suplimentul Xumo Kodi oferă tot ce veți găsi în addon-ul Pluto.tv, cel puțin în ceea ce privește formatul. Este un televizor în direct complet gratuit și acceptat de anunțuri, cu un număr mare de canale pentru a se potrivi cu fiecare nișă de vizionare TV posibilă.

26. Indy Darlings - Lupta live și la cerere

cele mai bune suplimente de kodi

Ca lupta? Indy Darlings este poate unul dintre cei mai buni aditivi pentru a-l lovi pe Kodi într-o lungă perioadă de timp, în special pentru fanii luptei. Mai mult decât atât, veți găsi o mulțime de conținut la cerere pentru noua captivantă ligă All Elites Wrestling. Adăugul acceptă chiar și transmisia în direct, atunci când fluxurile live sunt disponibile și este complet gratuit pentru a descărca și utiliza.

Adăugarea Indy Darlings nu face parte încă din niciun depozit. Iată cum se poate obține:

 • Click aici pentru a descărca fișierul zip al pluginului video Indy Darlings
 • Deschideți Kodi
 • Mergi la Adaosuri
 • Faceți clic pe butonul simbolul pachetului (stânga sus)
 • Click pe Instalați din fermoar
 • Localizați folderul de descărcare în exploratorul de fișiere
 • Găsi plugin.video.indydarlings Kodi addon și faceți clic pentru a instala

Trailerul filmului Kodi addons

Cauți filme viitoare? Există două opțiuni grozave pentru a prinde remorci de filme pe Kodi.

YouTube Kodi addon

Aceasta este oarecum o opțiune evidentă. Puteți utiliza cu ușurință addonul YouTube Kodi pentru a găsi și urmări toate ultimele trailere de filme. Pentru a găsi remorci de filme folosind suplimentul YouTube Kodi, accesați secțiunea „Căutare” și introduceți „trailere pentru filme”. Apoi, accesați „Canale”. În „Canale”, veți vedea o listă lungă de canale YouTube dedicate remorcilor de filme. Alternativ, puteți căuta un anumit film dacă căutați în special ceva.

HD-Trailers.net Kodi addon

Remorci HD

HD-Trailers.net este unul dintre cele mai bune site-uri web de trailer pentru film. Din fericire, există un addon Kodi HD-Trailers disponibil.

Puteți găsi acest addon în depozitul oficial de addonuri Kodi.

Acest addon este incredibil de ușor de utilizat. Căutați remorcile după cele mai recente, cele mai urmărite, bibliotecă (listare alfabetică pentru toate remorcile), deschiderea acestei săptămâni și în curând. HD-Trailers își trage remorcile dintr-o lungă listă de surse, inclusiv Apple.com, Yahoo.com, YouTube și direct de pe site-ul HD-Trailers.net.

Ce este Kodi?

Kodi, software-ul gratuit și gratuit de home theater, vă permite să transmiteți fluxuri media dintr-o gamă uriașă de surse. Cu toate acestea, acestea nu sunt preinstalate, așa că va trebui să instalați câteva suplimente pentru filme Kodi înainte de a putea începe vizionarea de filme și emisiuni TV interesante..

În timpul căutării dvs. de suplimente de streaming de filme și TV, veți găsi două tipuri: suplimente oficiale Kodi care pot fi accesate prin intermediul Depozitului oficial Kodi Addon și suplimente care sunt disponibile printr-un număr mare de depozite terțe, cum ar fi Exod sau legământ.

Componenții adiți de la terți prezintă riscuri semnificative față de cele care se găsesc în Repositorul oficial pentru adăugarea Kodi. Complementele terților pot fi deturnate de hackeri și folosite pentru a spiona activitățile de streaming ale utilizatorilor. De asemenea, pot transporta alte forme de malware, care pot fi reduse în tăcere către utilizatori, chiar dacă addon-ul a fost instalat dintr-o sursă aparent de încredere. Deoarece suplimentele terțe nu sunt verificate complet, acestea prezintă riscuri importante pentru confidențialitate și securitate.

Ghidul nostru va dezvălui cum să vizionați filme pe Kodi și vă va ajuta să instalați unele dintre cele mai bune suplimente pentru transmisiuni TV și filme. Oferim, de asemenea, o imagine de ansamblu a problemelor de confidențialitate legate de adjuncții populare pentru streaming de filme și TV.

În partea de jos a ghidului nostru, veți găsi o imagine de ansamblu utilă asupra celor mai populare filme Kodi și a unor show-uri TV care pot fi recomandate în alte părți. Oferim o explicație despre ce sunt acele suplimente, cum transmit fluxul de conținut și ce fel de conținut oferă.

Legile și regulile variază de la o țară la alta, așa că recomandăm oricui caută să transmită în flux conținut prin intermediul unor suplimente terțe care oferă conținut „gratuit” pentru a verifica dacă conținutul este oferit legal și dacă este legal să vizualizeze un astfel de conținut în țara dvs..

Sfat expert: Indiferent de suplimentele pe care le alegeți, vă recomandăm cu încredere să utilizați un VPN rapid de încredere atunci când transmiteți videoclipuri pe Kodi pentru a vă păstra online și în siguranță. Un VPN preferat al comunității Kodi este IPVanish, care funcționează cu toate addon-urile Kodi și cu toate cele mai populare dispozitive, inclusiv Fire Stick-ul Amazon. Puteți economisi până la 60% în planurile IPVanish aici.

Suplimente neoficiale Kodi pentru streaming TV și filme

Următoarele suplimente sunt cele pe care le-am văzut enumerate pe alte site-uri web ca recomandări bune. Mai jos, vă explicăm care este fiecare supliment, cum furnizează conținut piratat și de ce nu vă recomandăm să-l utilizați.

Seren

seren kodi addon

În prezent, Seren este cel mai tare lucru din blocul din rândul mulțimii Kodi. Realizat de dezvoltatorul care a conceput popularul Incursion Kodi addon, Seren crește destul de mult ante. Se concentrează pe utilizarea integrării cu serviciile debridare, dar, de asemenea, scrâșnește direct de la unele blocante populare de fișiere.

Scurt de poveste, Seren are prea puțin folos pentru oricine dorește să transmită în mod legal filme și emisiuni TV pe Kodi. Seren trage din surse ilegale în mare parte. Și deși există câteva videoclipuri trase legal de pe YouTube, majoritatea provin din surse neoficiale care încalcă drepturile de autor.

Yoda

Printre numeroasele furci Exodus, Yoda este un addon conceput pentru a razi prin mai multe surse de streaming pentru a furniza conținut prin Kodi. Cea mai mare problemă, desigur, este că majoritatea conținutului pe care îl accesează nu încalcă drepturile de autor. Deci, deși utilizatorii pot accesa-l pentru filme și emisiuni TV, nu este recomandat din cauza lipsei de licență verificată.

Realizer

Serviciile care oferă acces la închizătorii de fișiere cu costuri sunt populare în rândul utilizatorilor terți Kodi addon. Realizatorul este în prezent unul dintre cele mai populare dintre aceste tipuri de servicii și unul care ar trebui evitat. Serviciile debridare încasează bani pentru a avea acces la conținut licențiat, iar Realizer, în general, nu oferă nicio funcționalitate fără un cont Real-Debrid.

Premiumizer

Acest addon funcționează la fel ca Realizer. Singura diferență este cu serviciul de debridare. Acest serviciu funcționează numai cu conturi Premiumizier, care sunt, de asemenea, populare în rândul streamer-urilor Kodi de la terți, dar sunt la fel de nelegitime și care încalcă.

Cum se instalează suplimente Kodi

Pentru a instala aceste suplimente pe Kodi, va trebui mai întâi să configurați depozitele respective. Un depozit este ca o bibliotecă plină de suplimente pe care le puteți instala după bunul plac din Kodi. Unele depozite necesită instalare manuală, în timp ce altele precum Fusion vă permit să utilizați un simplu program de instalare a addon-urilor.

Aflați aici cum să instalați depozite Kon addon precum SuperRepo, Smash, Kodil și Filmkodi aici.

Adăugările pe care le puteți descărca direct printr-un fișier zip nu necesită mai întâi să instalați un depozit.

Știți despre mai multe suplimente TV și filme pentru Kodi pe care ar trebui să le adăugăm la această listă? Spuneți-ne în comentarii!

Cum să te uiți la Kodi TV & filme pe un Fire Stick, Android, iPhone sau Mac

Kodi v18 „Leia” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare. Pe dispozitivele cu browsere web standard, pur și simplu descărcați aplicația de pe site-ul oficial și instalați-o pentru a începe. După instalare, puteți descărca suplimente din depozitul oficial sau instalați noi depozite. Vedeți acest tutorial despre cum puteți configura Exodus ca exemplu. Acest lucru ar trebui să funcționeze pentru smartphone-urile Windows, MacOS și Android.

iOS este un pic mai complicat, deoarece Kodi nu este disponibil din App Store. Dacă doriți să instalați Kodi pe un iPad sau iPhone fără să-l prăbușească, vă recomandăm să folosiți aplicația Cydia Impactor pentru a muta Kodi de pe desktop pe dispozitivul dvs. iOS.

Dispozitivele de streaming bazate pe Android, cum ar fi Amazon Fire TV Stick și Roku, necesită ceva mai multă muncă pentru ca Kodi să fie instalat. Pentru a descărca Kodi pe un Fire TV Stick va fi nevoie de aplicații de reîncărcare sau folosirea aplicației Downloader. Singura modalitate de a face Kodi să ruleze pe Roku fără, este să „aruncați” sau să „oglindați” un alt dispozitiv.

Legate de: Aveți probleme de tamponare Kodi? Consultați ghidul nostru pentru 2 soluții tampon rapide Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 25

Adblock
detector