27 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek valóban 2020 januárjában működnek

legjobb kodi film-kiegészítők 2019. szeptember


A 2020 januári kiegészítő listánk néhány izgalmas bejegyzést tartalmaz azoknak a Kodi felhasználóknak, akik TV-t és filmeket közvetítenek a Kodi-on. Itt egyenesen felkeresheti a januári legjobb TV és film Kodi kiegészítők teljes listáját.

Több száz TV és film-kiegészítő található a Kodi-n, amely minden műfajt lefed. Kevés azonban megéri megtenni a telepítéshez szükséges erőfeszítéseket. Míg más, harmadik fél által ajánlott webhelyek, például a Seren és a Fen, a hivatalos kiegészítők, például a Crackle, a Tubi, a Xumo és mások a legjobb streaming élményt nyújtják a filmeken és TV-n a Kodi-on. Nagyszámú tárolóhelyen keresettünk, hogy megtaláljuk a 25+ legjobb TV és film Kodi kiegészítéseket, amelyek lehetővé teszik, hogy filmeket és TV-t nézzen a Kodi-on a szíve tartalma szempontjából.!

27 legjobb Kodi-kiegészítő filmhez és TV-hez 2020 januárjában

Amit megtalálunk, a legjobb Kodi-filmek kiegészítései:

 1. Xumo
 2. BBC iPlayer
 3. PlayOn böngésző
 4. Youtube
 5. USTVnow
 6. Brit Pathe
 7. FilmRise - YouTube
 8. Ropogás
 9. Internetes archívum [Videó]
 10. Snagfilms
 11. Klasszikus mozi
 12. Bollywood filmek
 13. Sling TV
 14. Tubi
 15. Popcornflix
 16. Akciófilmek
 17. BFI Player
 18. Fekete-fehér filmek
 19. Dokumentumvihar
 20. Díj! Élő tv
 21. Comet TV Live
 22. Pluto.tv
 23. Kiabálni a gyári TV-t
 24. Amazon Prime Video
 25. Netflix
 26. Indy Darlings (birkózás)
 27. National Geographic

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan telepítheti ezeket a kiegészítőket.

Hogyan nézhetek filmeket a Kodi-on

Könnyen filmeket nézhet a Kodi-on a következő műveletek végrehajtásával:

 1. Telepítse a legújabb Kodi alkalmazást a Kodi.tv webhelyről.
 2. Nyisd ki Kodi-t és menj oda Kiegészítői
 3. Kattintson a bal felső sarokban lévő csomag szimbólumra, majd kattintson a gombra Telepítés a lerakatból
 4. Keresse meg a Kodi kiegészítő tárolót, és kattintson rá
 5. Keresse meg és telepítse a kívánt kiegészítőket
 6. Ügyeljen arra, hogy VPN-t használjon a böngészés magántulajdonához, javasoljuk az IPVanish alkalmazást

Ez ennyire egyszerű! Töltse le ezeket a kiegészítőket az otthoni képernyőn. Mielőtt ezeknek a kiegészítőknek a továbbítását tovább folytatná, győződjön meg arról, hogy virtuális magánhálózatot vagy VPN-t használ. Az internetszolgáltató megpróbálhatja beállítani az internet sebességét, amikor filmeket közvetít a Kodi-on. Ezenkívül vannak bizonyos kockázatok bármely Kodi-kiegészítő használata esetén, akár hivatalos is, mivel ezeket a kiegészítőket már a múltban is feltörték.

Figyelem: Az internetszolgáltató láthatja a meglátogatott webhelyeket és az Ön által közvetített tartalmat

A streaming minőségének és biztonságának védelme érdekében a Kodi használatakor VPN-t ajánlunk. Az internetszolgáltató láthatja, amit online közvetít, és néhány megyében megoszthatja ezeket az információkat harmadik felekkel.

Az Egyesült Államokban a legutóbbi törvényváltozások azt jelentik, hogy ezeket az információkat eladhatják és megoszthatják más szervezetekkel, tisztviselőkkel és vállalatokkal. A VPN titkosítja az Ön adatait, így az internetszolgáltató, a hackerek és mások nem látják az online tevékenységet. Az IPVanish az egyik legmegbízhatóbb lehetőség, amely a Kodi felhasználók számára elérhető, gyors, olcsó használata, és lehetővé teszi telepítését, és egyszerre akár 10 eszközön történő futtatását..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot a Kodi-felhasználók kedvencévé. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

27 legjobb kiegészítő a filmek nézéséhez a Kodi-on

A legjobb Kodi film-kiegészítők mind a Kodi addon hivatalos lerakatában találhatók. A Kodi filmeinek megtekintéséhez telepítenie kell a következő kiegészítőket:

Legújabb kiegészítő 2019 decemberére: National Geographic - igény szerint NatGeo tartalom ingyen!

natgeo legjobb kodi tv-kiegészítések, 2019. december

A National Geographic az egyik legrégebbi, legismertebb cég, amely a természet és a valóság programozását és tartalmát kínálja. Köszönet a fraserc, egy termékeny Kodi addon fejlesztő, most a Nat Geo webhelyről közvetlenül a Kodi-on keresztül közvetítheti a tartalmat. És pozitív módon, nagyon sok ingyenes tartalom közvetíthető.

Ez a kiegészítő átkerült a Kodi Alapítványon, és hivatalosan a Kodi addon lerakat része. 

Nagyon sok más minőségi kiegészítő is elérhető, néhány érdekes új bejegyzéssel a mezőbe.

Ezt a kiegészítőt közvetlenül a hivatalos Kodi addon lerakatból is telepítheti.

Szeretjük a Charge TV Live (itt) kiegészítőt, amely rengeteg B-film klasszikusot kínál.

Tubi (itt) szintén a minőségi kiegészítő, amely több címmel rendelkezik, mint a Netflix.

1. BBC iPlayer

A BBC iplayer legjobb kodi kiegészítői 2019. december
A BBC rádió- és TV-műsorai iPlayer WWW formájában jelennek meg, mint Kodi kiegészítője. A BBC iPlayer webhelyről élő TV-t, felzárkóztató TV-műsorokat és rádiós tartalmakat nézhet. Ne feledje, hogy a legtöbb tartalom csak az Egyesült Királyságban van, ezért a használatához a VPN-t az Egyesült Királyságba kell állítania. Nem minden VPN működik, tehát olvassa el a cikkünket, amely legyőzte a BBC iPlayer VPN tilalmát.

A BBC iPlayer jogszerűen használható, ha Ön érvényes tv-engedéllyel rendelkezik Egyesült Királyságban 

Az iPlayer WWW elérhető a Hivatalos Kodi Addon Repository. További információ az iPlayer WWW telepítéséről és használatáról a Kodi-on, kattintson ide.

2. PlayOn

A legjobb 2019-es kodi tv-kiegészítések
Ha a fizetett streaming szolgáltatásokat, például a Netflix, Hulu és az Amazon Prime Video szoftvert integrálni szeretné a Kodi-ba, a legjobb platformközi megoldás a PlayOn. Havi 2,50 dollárért, ez a streaming DVR a videofájlokat MP4 formátumba menti a lejátszás céljából. Tartalmaz egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a hirdetések automatikus kihagyását. Szüksége lesz egy Windows PC-re a videó rögzítéséhez a PlayOn Media Server alkalmazás használatával, de a Kodi addon működik minden operációs rendszeren.

A PlayOn teljesen legális és érdekes módja a fizetős streaming-fiókok összekapcsolásának, és teljes mértékben integrálódik a Kodi médialejátszóba.

Iratkozzon fel a PlayOn-ra itt (egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz). A PlayOn Kodi addon megtalálható a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban.

3. YouTube

youtube legjobb kodi kiegészítők 2019. december
A YouTube továbbra is népszerű TV-műsorok és filmek forrása. Bármely film vagy TV-show, akár teljes epizódok, akár videoklipek, amelyeket a YouTube-on talál, gyorsan és egyszerűen megtalálható a YouTube-kiegészítőn. A YouTube-kiegészítő használatának valószínűleg a weboldal böngészőn keresztül történő elérése vagy más lehetőségek használatának a legjobb része az a tény, hogy megkerülheti az összes kissé idegesítő oldalsó szalaghirdetést és video javaslatot. Valójában nem kapja meg a bosszantó hirdetéseket sem, amelyek a videóid előtt jelennek meg.

A YouTube-kiegészítő használatának megkísérlésekor csak az eszköz párosításakor férhet hozzá tartalomhoz. Amikor megérinti a „bejelentkezés” lehetőséget, akkor kap egy aktiválási kódot, és felszólítja a felhasználót youtube.com/activate párosítani. Lehet, hogy ezt meg kell tennie kétszer hogy működjön.

A YouTube Kodi kiegészítőt a Kodi Addon Hivatalos Repository-ban találja meg.

A YouTube a video streaminghez teljesen törvényes lehetőség. Noha előfordulhat, hogy kalóz tartalmat keresel a YouTube-on, ez ritka, és a YouTube meglehetősen gyorsan elhárítja az ilyen tartalmat.

4. USTVnow

BBC iplayer legjobb 2019-es kodi tv-kiegészítések
Az USTV Now érdekes szolgáltatás. Bár kifejezetten az amerikai katonai szolgálatot végző férfiak, nők és külföldön élők számára készültek, szinte bárki feliratkozhat és felhasználhatja a szolgálatot. Az USTV most 19 dollárba kerül havonta 28 kábelcsatorna és korlátozott DVR szolgáltatások számára. Havonta 39 dollárt fizethet ki egy olyan lehetőségért, amely korlátlan DVR-re vonatkozik.

Az USTV Now segítségével több száz filmhez és TV-műsorhoz férhet hozzá. Függetlenül attól, hogy a DVR-en keresztül mentették meg, vagy az igény szerinti visszajátszásokon keresztül érheti el ezt a tartalmat, az USTV Now addon keresztül érhető el..

Az USTV Now jelenleg legálisnak tekinthető. Megtalálhatja a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban, ez azonban egy régebbi verzió, amely nem működik. Kattintson ide, hogy megnézze a USTNow telepítési útmutatónkat.

A kiegészítő újabb verziója esetén ellenőrizze a SuperRepo vagy a Kodisrael kiegészítő tárolókat.

5. Brit Pathe

brit patche
Olvassa el ezt: 85 000 videó. Így van, a British Pathe Kodi addon hozzáférést kínál a British Pathe-hez és annak klasszikus és történelmi videóinak kiterjedt könyvtárához a világ minden tájáról. Böngészhet számos különféle gyűjteményben, beleértve a háborút, az országprofilokat, az idénytartalmat, a brit jogdíjat, a sportot és a politikai szereplőket. Böngészhet évtizedenként is. A tartalom könyvtára az 1890-es évekre nyúlik vissza, és 2000-2009-es címeivel rendelkezik.

Vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás nem tartalmaz sok elemet a teljes hosszúságú filmekkel kapcsolatban. Ez azonban a történelem kedvelőinek áldása.

6. FilmRise - YouTube

filmrise

Nagyszerű, legális filmek streaming lehetőségét keresi rengeteg megnézhető filmmel? Lehet, hogy a kevéssé ismert FilmRise kiegészítőt keresed. A FilmRise egy film- és TV-terjesztő cég, amely licenceket szerez és teljes tartalmat ingyenesen, online módon kínál. A FilmRise több mint 7500 címet kínál, könnyen elérhetővé a YouTube-on, és ezért a Kodi-n keresztül könnyen elérhető. Egynél több FilmRise Kodi-kiegészítő is van, de a kívánt FilmRise - YouTube. Ez hozzáférést biztosít a YouTube-on elérhető összes FilmRise-tartalomhoz, ami sokkal több, mint amit valószínűleg tudsz, mi köze.

A FilmRise addon megtalálható a hivatalos Kodi Addon Repository-ban.

7. Crackle

Hivatalos Crackle Kodi addon legjobb kodi kiegészítők 2019. december

A Crackle-kiegészítő ingyenesen továbbítja a Crackle-film könyvtárat közvetlenül a Kodi-nak. Néhány szó eszébe jut, amikor Crackle-ről szól. Pontosabban, ezek a szavak „hogyan lehet ennek a legálisnak?” Csodálatos módon mindegyik tökéletesen legális, mivel a Crackle a Sony ingyenes online videokönyvtára, amely a Sony által engedélyezett filmek széles skáláját kínálja. Mivel a Sony egy film-erőmű, nem szabad meglepődnie, hogy itt is kiváló minőségű tartalmat talál. Ez magában foglalja a Will Smith Ali filmet, a Bad Boys II akciófilmet és a Guess Who 2005-ös komédiajátékát..

A Crackle számos verziója létezik a különböző Kodi addon tárolókban. Azonban a kívánt megtalálható az eranapnaphobiaban raktár.

8. Internetes archívum [Video]

internetes archív videó

Klasszikus, licencmentes filmekbe? Az Internet Archive [Video] a kiegészítő. Az Internet Archive egy hatalmas online adatbázis, amely tele van mindenféle tartalommal, a szoftvertől a zenéig. Olyan mint az Internet Kongresszusi Könyvtár, az Internetes Archívumnak van egy hatalmas videókönyvtára is, amelyhez a Kodi-en keresztül lehet hozzáférni. Mivel a tartalom megtekintéséhez nincs szükség fizetőfalra vagy előfizetésre, kevés erőfeszítéssel megnézheti a klasszikusokat, mint például a Girl Girl Friday és ahogy tetszik..

Az Internet Archívum [Videó] Kodi-kiegészítő teljesen törvényes, de a Kodi Addon hivatalos tárházában nem találja meg. Ehelyett a MetalChris addon tárolójához kell fordulnia.

9. SnagFilms

snagfilms

A SnagFilms film- és tv-terjesztő cég, hasonló üzleti modellel, mint a FilmRise. A FilmRise-hez hasonlóan a SnagFilms teljes film- és TV-licenceket is megszerez, majd nagy mennyiségű tartalmat kínál online. Noha a SnagFilms könyvtárának valamivel kisebb, még mindig óriási - több mint 5000 film és TV-műsor érhető el itt.

A SnagFilms Kodi addon segítségével szabadon és legálisan élvezheti a SnagFilms tartalmak széles választékát. A SnagFilms elérhető a hivatalos Kodi Addon Repository-ban.

10. Klasszikus mozi

27 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek valóban 2020 januárjában működnek

A Kodi klasszikus mozi-kiegészítője tucatnyi filmhez és sorozathoz érhető el a 20. század elejétől, beleértve néhány azonnal felismerhető címet, például Dick Tracy és az Oceans 11. Nincs szükség regisztrációra, és az összes tartalom ingyenesen elérhető, ami azt jelenti, hogy ez egy nagyszerű módszer a klasszikusok ápolására.

A Klasszikus Mozi Kodi kiegészítőt a Kodi Addon Hivatalos Repository-ban találja meg.

11. Bollywood filmek

27 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek valóban 2020 januárjában működnek

A Bollywood Movies ingyenesen nézhető indiai filmeket készít a YouTube-ról. Nagyon sokféle tartalom közül lehet választani, így biztosan talál valami érdekeset. A legjobb az egész, hogy a rendelkezésre álló címek közül sokat szinkronizáltak telugu, tamil vagy hindi nyelven.

A Bollywood Movies Kodi addon ingyenes, de nem található a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban. Ehelyett megtalálhatja a legfrissebb és legmegbízhatóbb verziót a TVAddons Repository.

12. Húzza a TV-t

Sling TV kodi legjobb film-kiegészítők

Ha USA-ban él, a Sling TV nagyszerű választás lehet az igény szerinti tartalom megjelenítésében. A Sling TV lehetővé teszi az élő TV-nézés lehetőségét, amikor csatlakoztatja a Sling TV-fiókot, de széles skáláját kínálja TV-műsorok, filmek és még sok más számára, köszönhetően a szolgáltatáson keresztül kínált csatornákkal és tartalomszolgáltatókkal való partnerségének..

A Sling TV Kodi-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban.

13. Tubi

27 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek valóban 2020 januárjában működnek

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Kodi telepítése Tubi nélkül gyakorlatilag hiányos. Ez az ingyenes streaming szolgáltatás több mint 50 000 címmel büszkélkedhet, a filmektől a TV-műsorokig, és minden műfaj skáláját lefedi. És bár ez ingyenes szolgáltatás, mégis több mint 600 magasan értékelt TV-műsorral és filmmel rendelkezik, amelyek közül sok a Rotten Tomatoes legjobb eredményei.

Nyilvánvaló, hogy a Tubi TV képes ezt a nagyszerű tartalmat kínálni, mivel hirdetés-támogatott. Amikor azonban a Tubi TV-streameket a Kodi-on keresztül futtatja, a médialejátszó automatikusan kiszűri a hirdetéseket. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a Tubi-t anélkül, hogy a hirdetések megszakíthatnák a megtekintési élményt.

Míg a Tubi TV nagy tartalomkönyvtárral büszkélkedhet, meg fogja tapasztalni, hogy a különböző régiók földrajzilag bizonyos címekkel vannak zárolva. Ezenkívül a Tubi Kodi addon csak az USA tartalomkönyvtárához fér hozzá, vagyis VPN-t kell használnia, ha Amerikán kívül tartózkodsz..

A Tubi-kiegészítő megtalálható a Hivatalos Kodi Addon-tárházban. A Tubi TV-ről bővebben a telepítési útmutatónk segítségével olvashat.

14. Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

A Tubi TV-hez hasonlóan működve a Popcornflix egy ingyenesen használható film-streaming szolgáltatás, amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet a Kodi-on. A TV-műsorokat és a filmeket egyaránt kínáló Popcornflix TV-műsorokat és filmeket kínál minden műfajban, amelybe valószínűleg élvezni szeretné. Még néhány ritkább kategóriát is talál, köztük a Bro filmek, ázsiai akció, Shout! Gyári TV, és egy ünnepi témájú Ez a szezon.

A Popcornflix Kodi kiegészítőt a Kodi Addon Hivatalos Repository-ban találja meg.

Bár a Popcornflix nem egészen a Tubi TV szintjéhez tartozik, ez mégis kiváló kiegészítés. A könyvtárában néhány kiváló minőségű mozdulat található, köztük a Ott lesz a vér című film, valamint a japán film, amely „először csinálta”, mielőtt a The Hunger Games megjelentek, a Battle Royale.

15. Akciófilmek

27 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek valóban 2020 januárjában működnek

A Filmek for Action érdekes kiegészítő. Hozzáférést kínál széles körű dokumentumfilmekhez és rövidfilmekhez, amelyek olyan témákkal kapcsolatosak, mint a társadalmi igazságosság, a környezet és a hálózatsemlegesség. Noha valószínűleg nem fogja érdekelni a tartalom minden kategóriája, annyira sok van benne, hogy köteles találni valamit, ami tetszik.

A Filmek forgatásra a Kodi Addon hivatalos tárházában található.

16. BFI Player

film kodi addons bfi

Ha még soha nem hallottál a British Film Institute-ról, ma a szerencsés napod. A brit film hosszú és érdekes történelemmel rendelkezik, számos egyedi és történelmi tartalommal, amelyet minden film hallgató vagy filmet megnézni kell. A BFI Player segítségével számos brit filmet nézhet.

Ezen a kiegészítőn keresztül dokumentumokat, gyerekek rajzfilmeit és politikai kommentárokat találhat az elmúlt időszakból.

Ezt a kiegészítőt közvetlenül a Hivatalos Kodi Addon Repository-ból is telepítheti.

17. Fekete-fehér filmek

Fekete-fehér filmek Kodi addon

Ha lejárt szerzői joga van, akkor megtalálhatja a Fekete-fehér filmek oldalon. Azok, akik szeretik a régebbi filmeket, megtalálják a Fekete-fehér filmeket, amelyek egy kiváló Kodi-kiegészítő. Még jobb, ha a fekete-fehér filmek egyike azon kevés Kodi-kiegészítőknek, amelyet találtunk, és amely lehetővé teszi a filmek letöltését közvetlenül a Kodi-tól.

A fekete-fehér filmek elérhetők a MetalChris tárházában.

18. Dokumentumvihar

dokumentumfilm vihar legjobb film kodi kiegészítők

A dokumentumfilmek továbbra is filmeknek számítanak, igaz? Természetesen igen, különösen, ha szeretsz lépést tartani a világ minden tájáról. Kevés olyan dokumentumfilm-kiegészítő van, amelyek jobban teljesítenek, mint a Documentary Storm. Egy tucat kategóriában és több száz, az internetről kicsomagolt filmben találhatja meg, hogy a Documentary Storm jó alkalom a Kodi-kiegészítőre, amikor oktatnod kell magad a világról..

A Documentary Storm a MetalChris Repository-ban található.

19. Töltse fel! TV Live

Töltse a filmekhez a Kodi addon legjobb kiegészítőit

A Sinclair Broadcasting Group nemrégiben kiadott egy új weboldalt, amely az ütemterv szerint ingyenes tartalmat közvetít. A hálózat azt állítja, hogy sportos szórakozással is rendelkezik, de elsősorban az akciófilmekre és TV-műsorokra összpontosít. Sok film és TV-műsor régebbi klasszikus vagy B-film, de a választás ennek ellenére elég fantasztikus. Díj! teljesen szabadon megtekinthető, így tökéletesen kiegészíti a Kodi addon felépítését.

Sajnos, töltse fel! csak az Egyesült Államokban érhető el. A VPN azonban a Charge! Tartalomblokkok megkerülésére fog törekedni. alkalmaz.

Megtalálhatja a Charge-t! TV Live hivatalos Kodi Addon Repository.

20. Comet TV Live

üstökös tv

A Sinclair Broadcast Networkből érkező Comet TV Live egy ingyenes, élő közvetítésű tudományos fantasztikus hálózat is. Itt a hangsúly inkább a TV-műsorokon, mint a filmeken van, de a Comet TV mindkettő tisztességes keverékét kínálja a felhasználók számára. Mint az ingyenes sci-fi-re jellemző, itt izgalmas mennyiségű B-film tartalmat fog találni, de sci-fi rajongóként valószínűleg rendben is lehet ezzel a kilátással. Van néhány nehéz ütő, például az eredeti Mad Max, de rajongók által kedvenc TV-műsorokat is talál, például a Stargate SG-1 és a Babylon 5.

A Comet Live TV Kodi kiegészítőt a Kodi Addon Hivatalos tárházából telepítheti.

Kiegészítő megjegyzés: A Comet TV Live programot a Kodi 18-as verziójával való együttműködésre tervezték, és az InputStream Adaptive nevű videólejátszó eszközt is használja. Alapértelmezés szerint az InputStream Adaptive le van tiltva a Kodi v.18-ban. Ennek eredményeként, amikor megpróbálja telepíteni a Comet TV Live programot, hibaüzenetet és a telepítés sikertelenségét kapja.

Az InputStream Adaptive engedélyezéséhez tegye a következőket:

 • Nyissa meg a Kodi-t az otthoni képernyőn
 • Menj kiegészítések
 • Kattintson Saját kiegészítéseim
 • Kattintson a lista alján VideoPlayer InputStream
 • Kattintson InputStream adaptív majd válassza a lehetőséget Engedélyezze

Végeztél! Most már képesnek kell lennie a Comet Live TV telepítésére és futtatására.

21. Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Az egyik legjobb IPTV szolgáltatás, a Pluto.tv teljesen ingyenesen letölthető és használható. Több száz élő TV-csatorna található a Pluto.tv-n keresztül, köztük olyanok, amelyek kizárólag a filmek és a klasszikus TV-műsorok lejátszására készültek. A Pluto.tv elengedhetetlen mindenki számára, aki gondtalan TV-élményt szeretne.

A Pluto.tv-t a Kodi addon hivatalos lerakatában találja meg.

22. Kiabálni a gyári TV-t

kiabálni gyári tv kodi addon

A Shout Factory TV-tartalmak egy részét a Popcorn Flix-ről is beszerezheti, de ha kultikus klasszikus B-filmekbe és TV-műsorokba készül, akkor érdemes azt közvetlenül a forrásból szereznie. A Shout Factory TV száz TV-műsorokat és filmeket kínál fel, amelyek felnyögnek és szemét forgatják. Még jobb, ha a Rifftrax és az MST3K epizódjainak tucatnyi epizódján keresztül, amelyet ezen a kiegészítőn keresztül kínáltak, köszönhetően nevethetsz a kommentárokon is..

23. Amazon Prime Video

Amazon Kodi kiegészítők

A Kodi v. 18 Leia DRM-beli újításának köszönhetően az Amazon Prime Video most hatékonyan működik a Kodi-n keresztül! Ha van Amazon Prime-fiókja, akkor már hozzáférhet a Prime Video-hoz, amely a költségbe beletartozik. Az Amazon Prime Video használata a Kodi-val megkönnyíti a navigációt az Amazon Prime Video rendszerben, amely meglehetősen bonyolult és felhasználóbarát egy böngészőn keresztül, vagy akár más operációs rendszerek, például az Amazon Firestick Android-alkalmazásai számára elkülönített alkalmazások révén..

24. Netflix

27 nagyszerű Kodi film- és TV-kiegészítő, amelyek valóban 2020 januárjában működnek

Az Amazon Prime Video addonhoz hasonlóan, a Kodi v.18 DRM támogatásának köszönhetően most már a Kodi-n keresztül is megnézheti a Netflixet. Ezzel a kiegészítéssel hozzáférhet a teljes Netflix könyvtárhoz, beleértve a keresési funkciókat is. Vegye figyelembe, hogy ez a kiegészítő folyamatban lévő munka és különösen hibás lehet.

Telepítheti a Netflix kiegészítőt a Kodi v.18 számára a fejlesztői gitubel.

25. Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Az Xumo Kodi addon mindent megtalál, amit a Pluto.tv addon talál, legalább formátumban. Ez egy teljesen ingyenes és hirdetéssel támogatott élő TV, nagyszámú csatornával, hogy illeszkedjen minden lehetséges tévékézethez.

26. Indy Darlings - Élő és igény szerinti birkózás

legjobb kodi kiegészítők

Mint a birkózás? Indy Darlings talán az egyik legfontosabb kiegészítő, amely hosszú ideje eltalálja Kodit, különösen a birkózó rajongók számára. Sőt, számos igényes tartalmat talál az izgalmas új All Elites Wrestling bajnokságban. Az addon még az élő közvetítést is támogatja, ha rendelkezésre állnak élő közvetítések, és teljesen ingyenesen letölthető és használható.

Az Indy Darlings addon még nem része a lerakatnak. Így szerezheti be:

 • Kattints ide az Indy Darlings video plugin zip fájljának letöltéséhez
 • Nyisd meg a Kodi-t
 • Menj kiegészítések
 • Kattintson a csomag szimbólum (bal felső)
 • Kattintson Telepítse a ZIP-ből
 • Keresse meg a letöltési mappát a fájlkezelőben
 • Találd meg plugin.video.indydarlings Kodi addon, és kattintson a telepítéshez

Film előzetes Kodi kiegészítők

Közelgő filmeket keres? Két nagyszerű lehetőség van filmelőzetesek elfogására a Kodi-on.

YouTube Kodi kiegészítő

Ez kissé nyilvánvaló lehetőség. Könnyen felhasználhatja a YouTube Kodi kiegészítőt a legújabb filmelőzetesek megkeresésére és megtekintésére. A YouTube-Kodi-kiegészítővel történő filmelőzetesek kereséséhez keresse meg a „Keresés” szakaszt, és írja be a „filmelőzetesek” elemet. Ezután lépjen a „Csatornák” menübe. A „Csatornák” részben a YouTube előző csatornáinak hosszú listája látható. Alternatív megoldásként egy filmet is kereshet, ha különösen valamit keres.

HD-Trailers.net Kodi addon

HD pótkocsik

A HD-Trailers.net az egyik legjobb filmelőzetes webhely. Szerencsére rendelkezésre áll egy HD-Trailers Kodi kiegészítő.

Ezt a kiegészítőt a Kodi kiegészítő hivatalos lerakatában találja meg.

Ez a kiegészítő hihetetlenül egyszerűen használható. Keresse meg a pótkocsikat a legújabb, a legfigyeltebb könyvtár (az összes pótkocsi ábécé szerinti felsorolása) szerint, a héten nyitva és hamarosan. A HD-Trailers a hosszú forráslistából, például az Apple.com, a Yahoo.com, a YouTube-ból, és közvetlenül a HD-Trailers.net webhelyről húzza pótkocsiját..

Mi az a Kodi??

A Kodi, az ingyenes és a nyílt forráskódú házimozi-szoftver lehetővé teszi a média streamingét sokféle forrásból. Ezek nem előre vannak telepítve, ezért telepítenie kell néhány Kodi film-kiegészítőt, mielőtt elkezdené az érdeklődő filmek és TV-műsorok nézegetését..

Film- és TV-streaming-kiegészítők keresése során kétféle típusra találkozhat: hivatalos Kodi-kiegészítőkkel, amelyek elérhetők a Hivatalos Kodi Addon-tárházon keresztül, és olyan kiegészítőkkel, amelyeket nagyszámú külső gyártó-tárhelyen keresztül lehet elérhetővé tenni, például Exodus vagy szövetség.

A harmadik féltől származó kiegészítők jelentős kockázatot hordoznak a Hivatalos Kodi Addon Repository-ban találtakkal szemben. A harmadik fél által létrehozott kiegészítőket a hackerek eltéríthetik, és a felhasználók adatfolyam-tevékenységeire kémkedhetnek. Más típusú rosszindulatú programokat is tartalmazhatnak, amelyeket csendben továbbadhatnak a felhasználóknak, még akkor is, ha a kiegészítőt látszólag megbízható forrásból telepítették. Mivel a harmadik féltől származó kiegészítőket nem ellenőrizték teljesen, jelentős adatvédelmi és biztonsági kockázatokat hordoznak.

Útmutatónk leírja, hogyan lehet filmeket nézni a Kodi-n, és bemutatja, hogyan telepítheti a TV és film streaming legjobb kiegészítőit. Áttekintést adunk a népszerű harmadik fél filmjeinek és televíziós streaming-kiegészítéseinek adatvédelmi problémáiról is.

Útmutatónk alján talál hasznos áttekintést a legnépszerűbb gyártói Kodi filmekről és TV-műsor-kiegészítőkről, amelyeket másutt javasolhat. Magyarázatot adunk azokról, amelyek ezek a kiegészítők, hogyan továbbítják a tartalmat, és milyen tartalmat nyújtanak.

A törvények és a szabályok országonként eltérőek, ezért azt ajánljuk, hogy mindenki, aki „ingyenes” tartalmat kínáló harmadik fél által létrehozott kiegészítők segítségével szeretne streaming-t átvizsgálni, ellenőrizze, hogy a tartalmat legálisan kínálták-e, és törvényes-e az ilyen tartalmakat az Ön országában megtekinteni..

Szakértői tipp: Nem számít, milyen kiegészítőket választott, erősen javasoljuk, hogy alkalmazzon egy tiszteletre méltó, gyors VPN-t, amikor a Kodi-on video streaming-et folytat, hogy biztonságban és magántulajdonban maradjon az interneten. A Kodi közösség kedvenc VPN-je az IPVanish, amely az összes Kodi-kiegészítéssel és az összes legnépszerűbb eszközzel együtt működik, beleértve az Amazon Fire Stick-jét. Itt akár 60% -ot takaríthat meg az IPVanish terveken.

Nem hivatalos Kodi kiegészítők a TV és a filmek közvetítéséhez

Az alábbi kiegészítéseket láttuk jó ajánlásoknak a más webhelyeken. Az alábbiakban elmagyarázzuk, mi az egyes kiegészítések, hogyan nyújt kalóz tartalmat, és miért nem javasoljuk, hogy használja.

Seren

seren kodi addon

Seren jelenleg a legforróbb dolog a blokkban a harmadik fél Kodi addon tömegében. A fejlesztő készítette, aki a népszerű Incursion Kodi kiegészítőt tervezte. A debrid szolgáltatásokkal történő integrációra összpontosít, de közvetlenül néhány népszerű fájlszekrényről is lekaparja.

Rövid beszéd: Serennek nincs sok hasznát azok számára, akik filmeket és TV-műsorokat szeretnének legálisan közvetíteni a Kodi-on. Seren elsősorban illegális forrásokból származik. És bár vannak olyan videók, amelyeket legálisan húznak a YouTube-ról, a legtöbb nem hivatalos forrásból származik, amely megsérti a szerzői jogokat.

Yoda

A sok Exodus villából a Yoda egy olyan kiegészítő, amelyet több streaming-forrás átkaparására terveztek, hogy a tartalmat a Kodi-on keresztül továbbítsák. A legnagyobb probléma természetesen az, hogy a hozzáférhető tartalom nagy része szerzői jogokat sértő. Tehát, bár a felhasználók filmekhez és TV-műsorokhoz férhetnek hozzá, az ellenőrzött licencek hiánya miatt ez nem ajánlott.

Realizer

A harmadik féltől származó Kodi addon felhasználók körében népszerűek azok a Debrid-szolgáltatások, amelyek költséggel hozzáférést biztosítanak a fájltárolókhoz. A Realizer jelenleg az egyik legnépszerűbb ilyen típusú szolgáltatás, amelyet el kell kerülni. A Debrid-szolgáltatások pénzt számítanak fel az engedély nélküli tartalom eléréséhez, és a Realizer általában nem nyújt semmilyen funkciót Real-Debrid-fiók nélkül..

Premiumizer

Ez a kiegészítő ugyanúgy működik, mint a Realizer. Az egyetlen különbség az, hogy a debrid szolgáltatás működik együtt. Ez a szolgáltatás csak a Premiumizier fiókokkal működik, amelyek népszerűek a harmadik fél által gyártott Kodi addon szerpesztők körében, de ugyanolyan illegitívek és jogsértőek..

Hogyan telepítsük a Kodi kiegészítőket

Ahhoz, hogy ezeket a kiegészítőket telepítse a Kodi-ra, először be kell állítania a megfelelő tárolókat. A tároló olyan, mint egy olyan könyvtár, amely tele van kiegészítőkkel, amelyeket ön kívánság szerint telepíthet a Kodi-ból. Egyes adattárak kézi telepítést igényelnek, míg mások, például a Fusion lehetővé teszik egy egyszerű kiegészítő telepítő használatát.

Itt megismerheti a Kodi addon tárolóinak, például a SuperRepo, a Smash, a Kodil és a Filmkodi telepítését..

Azoknak a kiegészítőknek, amelyeket közvetlenül letölthet egy ZIP-fájl segítségével, nem kell először telepíteniük a tárolót.

Tud-e több további TV és film-kiegészítőt a Kodi számára, amelyeket hozzá kell adnunk ehhez a listához? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Hogyan nézhetem a Kodi TV-t & filmek Fire Stick, Android, iPhone vagy Mac számítógépeken

A Kodi v18 “Leia” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető. Normál böngészővel rendelkező eszközökön egyszerűen töltse le az alkalmazást a hivatalos webhelyről, és telepítse az induláshoz. A telepítés után letöltheti a kiegészítőket a hivatalos lerakatból, vagy új lerakatot telepíthet. Nézze meg ezt az oktatóprogramot az Exodus példaként történő beállításáról. Ennek működnie kell a Windows, a MacOS és az Android okostelefonokon.

Az iOS egy kicsit trükkösebb, mert a Kodi nem érhető el az App Store-ból. Ha azt szeretné, hogy a Kodi egy iPad vagy iPhone készülékre telepítésre kerüljön, azt javasoljuk, hogy a Cydia Impactor alkalmazás segítségével helyezze át a Kodi egy asztalról az iOS készülékre..

Az Android alapú streaming eszközök, például az Amazon Fire TV Stick és a Roku kissé több munkát igényelnek, hogy a Kodi telepítse a futást. A Kodi Fire TV Stick-re történő letöltéséhez alkalmazások letöltése vagy a Downloader alkalmazás használata szükséges. Az egyetlen módja annak, hogy Kodi Roku nélkül futhasson, egy másik eszköz “leadása” vagy “tükörképezése”.

Összefüggő: Kodi pufferelési kérdései vannak? Nézze meg a 2 gyors Kodi pufferelés-javítás útmutatóját.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 42