27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

najbolji kodi film addons rujan 2023

Naš popis dodataka za siječanj 2023. sadrži uzbudljive unose za korisnike Kodija koji na Kodiu prenose TV i filmove. Ovdje možete preskočiti cijeli popis najboljih dodataka za TV i film Kodi za siječanj ovdje.

Na Kodi je dostupno na stotine TV i filmskih dodataka koji pokrivaju svaki žanr koji možete zamisliti. Međutim, malo je vrijednih truda potrebnog za njihovu instalaciju. Dok druge stranice koje preporučuju opcije trećih strana poput Serena i Fen-a, službeni dodaci poput Crackle, Tubi, Xumo i drugih pružaju najbolje iskustvo streaminga filmova i televizije na Kodi-ju. Pretražili smo veliki broj spremišta kako bismo pronašli 25+ najboljih dodataka za TV i film Kodi koji će vam omogućiti gledanje filmova i televizije na Kodiju prema sadržaju vašeg srca!

27 najboljih Kodijevih dodataka za filmove i TV u siječnju 2023. godine

Iz onoga što smo otkrili, najbolji dodaci Kodi filmova su:

 1. Xumo
 2. BBC iPlayer
 3. PlayOn Browser
 4. YouTube
 5. USTVnow
 6. Britanski Pathe
 7. FilmRise – YouTube
 8. Pucketanje
 9. Internetska arhiva [Video]
 10. Snagfilms
 11. Klasično kino
 12. Bollywoodski filmovi
 13. Sling TV
 14. Tubi
 15. Popcornflix
 16. Filmovi za radnju
 17. BFI Player
 18. Crno-bijeli filmovi
 19. Dokumentarni oluja
 20. Naplatiti! Televizija uživo
 21. Comet TV Live
 22. Pluto.tv
 23. Shout Factory TV
 24. Amazon Prime Video
 25. Netflix
 26. Indy Darlings (hrvanje)
 27. National Geographic

Provjerit ćemo vas kako instalirati svaki od tih dodataka odmah ispod.

Kako gledati filmove na Kodi

Na Kodiju možete lako gledati filmove na sljedeći način:

 1. Instalirajte najnoviju aplikaciju Kodi s web mjesta Kodi.tv.
 2. Otvori Kodi i idi do Add-ons
 3. Kliknite simbol za paket u gornjem lijevom kutu pa kliknite na Instalacija iz skladišta
 4. Pronađite skladište dodataka Kodi i kliknite ga
 5. Pronađite i instalirajte željene dodatke
 6. Obavezno koristite VPN da bi pregledavanje bilo privatno, preporučujemo IPVanish

To je tako jednostavno! Možete dodati te dodatke s početnog zaslona. No, prije nego što struji bilo koji od tih dodataka, provjerite upotrebljavate li virtualnu privatnu mrežu ili VPN. Vaš davatelj internetskih usluga možda će pokušati smanjiti brzinu interneta tijekom strujanja filmova na Kodi-ju. Uz to, postoje rizici upotrebe bilo kojeg Kodi addon-a, čak i službenih, jer su ti dodaci hakirani u prošlosti.

Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti web stranice koje posjećujete i sadržaj koji struji

Da biste zaštitili kvalitetu i sigurnost streaminga tijekom uporabe Kodi, preporučujemo VPN. Vaš davatelj internetskih usluga može vidjeti što struji na mreži, a u nekim županijama može podijeliti te podatke s trećim stranama.

U SAD-u nedavne izmjene zakona znače da se te informacije mogu prodavati i dijeliti s drugim organizacijama, dužnosnicima i tvrtkama. VPN kriptira vaše podatke tako da vaš davatelj internetskih usluga, hakeri i ostali ne mogu vidjeti vašu mrežnu aktivnost. IPVanish jedna je od pouzdanijih opcija koja je dostupna Kodi korisnicima, brz je, jeftin za upotrebu i omogućuje vam da ga instalirate i istovremeno pokrećete na do 10 uređaja istovremeno.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažna sigurnost i značajke privatnosti čine IPVanish favoritom za Kodi korisnike. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

27 najboljih dodataka za gledanje filmova na Kodiju

Najbolji dodaci za Kodi film mogu se naći u službenom spremištu Kodi addon-a. Za gledanje filmova na Kodi-u, morat ćete instalirati sljedeće dodatke:

Najnoviji dodatak za prosinac 2023.: National Geographic – na zahtjev NatGeo sadržaji besplatno!

natgeo best kodi tv addons prosinac 2023

National Geographic jedna je od najstarijih, najpoznatijih tvrtki koja nudi programe i sadržaje iz prirode i stvarnosti. Zahvaljujući naporima fraserc, plodan programer Kodi addon, sad možete strujati sadržaje s web stranice Nat Geo preko Kodi-ja. I pozitivno, postoji mnogo besplatnog sadržaja za streaming.

Ovaj dodatak je prešao u zbirku Kodi Foundation i sada je službeno dio skladišta Kodi addon-a. 

Na raspolaganju je i veliki broj drugih kvalitetnih dodataka, s nekoliko novih zanimljivih unosa u polje.

Ovaj dodatak možete instalirati izravno iz službenog spremnika Kodi addon-a.

Sviđa nam se dodatak Charge TV Live (ovdje) koji pruža mnoštvo B-filmskih klasika.

Tubi (ovdje) je također a kvalitetan dodatak koji ima na raspolaganju više naslova od Netflixa.

1. BBC iPlayer

BBC iplayer best kodi addons prosinac 2023. godine
BBC radio i TV programi dolaze u obliku iPlayera WWW kao dodatak Kodi-ju. S internetske stranice BBC iPlayer možete gledati TV uživo, prikazivačke TV programe i radio sadržaje. Imajte na umu da je većina sadržaja samo u Velikoj Britaniji, tako da ćete morati koristiti svoj VPN u Velikoj Britaniji da biste ga mogli koristiti. Ne rade svi VPN-ovi, pa provjerite naš članak u kojem je pobijedio BBC iPlayer VPN zabranu.

BBC iPlayer legalno je koristiti ako ste stanovnik Ujedinjenog Kraljevstva s važećom TV licencom 

iPlayer WWW dostupan je na web lokaciji Službeni spremnik Kodi Addon. Da biste saznali više o instaliranju i korištenju iPlayer WWW na Kodi, kliknite ovdje.

2. PlayOn

Playon best kodi tv addons 2023
Ako želite integrirati usluge platnog prijenosa kao što su Netflix, Hulu i Amazon Prime Video u Kodi, najbolje rješenje za više platformi je PlayOn. Za 2,50 USD mjesečno, ovaj streaming DVR sprema video datoteke u MP4 format za reprodukciju. Sadrži značajku koja vam omogućuje automatsko preskakanje oglasa. Trebat će vam Windows računalo za snimanje videozapisa putem aplikacije PlayOn Media Server, ali dodatak Kodi radi na bilo kojem operativnom sustavu.

  Kako gledati Crtiće na Kodi i koji su dodaci sigurni za upotrebu

PlayOn je potpuno legalan i zanimljiv način povezivanja vaših plaćenih streaming računa i potpuno se integrira s Kodi media playerom.

Pretplatite se na PlayOn ovdje (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca). PlayOn Kodi dodatak možete pronaći u službenom spremištu Kodi Addon-a.

3. YouTube

youtube best kodi addons prosinac 2023. godine
YouTube ostaje popularan izvor za TV emisije i filmove. Bilo koji film ili TV emisiju, bilo da je riječ o cjelovitim epizodama ili videoisječcima koje možete pronaći na YouTubeu, brzo i jednostavno možete pronaći u dodatku za YouTube. Možda je najbolji dio upotrebe dodatka YouTubea za pristup web mjestu putem web preglednika ili drugih opcija činjenica da možete zaobići sve pomalo neugodne bočne natpise i video prijedloge. U stvari, ni sami ne dobijate dosadne reklame koje se reproduciraju prije vaših videozapisa.

Kada pokušavate upotrebljavati dodatak YouTubeu, nećete moći pristupiti sadržaju dok ne uparite svoj uređaj. Kada pritisnete “prijava”, prikazat će vam se aktivacijski kôd i zatražiti da idete youtube.com/activate upariti. Možda ćete to trebati učiniti dvaput kako bi to uspjelo.

Nalaz na YouTubeu Kodi naći ćete u službenom spremištu Kodi Addon.

YouTube je u potpunosti legalna opcija za streaming videozapisa. Iako na YouTubeu možete naići na piratski sadržaj, ovo je rijetkost i YouTube prilično brzo skida takav sadržaj.

4. USTVnow

BBC iplayer best kodi tv addons 2023
USTV Now je zanimljiva usluga. Iako je posebno dizajniran za američke vojne službe i inozemstvo koji su u inozemstvu, gotovo svatko se može prijaviti i koristiti tu uslugu. USTV Now košta 19 dolara mjesečno za 28 kabelskih kanala i ograničene DVR usluge. Možete plaćati 39 dolara mjesečno za opciju koja se drži neograničenog DVR-a.

Pomoću USTV Now možete dobiti stotine filmova i TV emisija. Bez obzira prikazuju li vas spremljene putem DVR-a ili ponovnim reprodukcijom na zahtjev, tom sadržaju možete pristupiti putem dodatka USTV Now.

Trenutno se USTV Now smatra legalnim. Možete ga pronaći u službenom spremištu Kodi Addon, međutim, ovo je starija verzija koja možda neće raditi. Kliknite ovdje da biste provjerili naš vodič za instalaciju USTNow.

Za noviju verziju ovog dodatka možete provjeriti SuperRepo ili Kodisrael skladišta dodataka.

5. Britanski Pathe

britanska pathe
Pročitajte ovo: 85.000 videozapisa. Tako je, britanski dodatak Pathe Kodi nudi pristup britanskoj Pathe i širokoj knjižnici klasičnih i povijesnih videozapisa iz cijelog svijeta. Možete pregledavati nekoliko različitih jedinstvenih kolekcija, uključujući one koji pokrivaju rat, profile zemalja, sezonski sadržaj, britanske tantijeme, sportske i političke ličnosti. Možete i pregledavati po desetljećima. Sadržaj knjižnice seže do 1890-ih, a naslovi su najranije od 2000-2009.

Imajte na umu da ova usluga ne sadrži mnogo u pogledu cjelovečernjih filmova. To je blagodat za obožavatelje povijesti.

6. FilmRise – YouTube

filmrise

Tražite odličnu mogućnost legalnog streaminga filmova s ​​tonom filmova za gledanje? Mali poznati dodatak FilmRise možda je upravo ono što tražite. FilmRise je filmska i TV distribucijska tvrtka koja nabavlja licence i nudi sav taj sadržaj besplatno na mreži. FilmRise nudi preko 7.500 naslova, koji su lako dostupni na YouTubeu i stoga lako dostupni putem Kodija. Postoji više dodataka FilmRise Kodi, ali onaj koji želite je FilmRise – YouTube. Ovaj pruža pristup svim sadržajima FilmRise koji su dostupni na YouTubeu, što je puno više nego što ćete vjerojatno znati što učiniti.

Dodatak FilmRise možete pronaći u službenom spremištu Kodi Addon.

7. puknuti

Službeni Crackle Kodi addon najbolji kodi addons prosinac 2023. godine

Crackleov dodatak besplatno predaje knjižnicu filma Crackle izravno u Kodi. Nekoliko riječi dolazi u obzir kad je u pitanju Crackle. Konkretno, te su riječi: “kako je bilo što od ovog legalnog ??”. Izvrsno, sve je potpuno legalno, jer je Crackle besplatna Sony-ova besplatna internetska videoteka koja nudi širok spektar filmova licenciranih Sony-om. S obzirom da je Sony pokretač filmova, ne treba vas iznenaditi ako i ovdje pronađete neki kvalitetan sadržaj. To uključuje boksački film Alija Smitha Ali, akcijski film Loši dječaci II, i remake komedije iz 2005. Pogodi tko.

Nekoliko inačica Crackle postoji u različitim Kodi addon spremištima. Međutim, ono što želite naći je u eracknaphobiji skladište.

8. Internet arhiva [Video]

internetska arhiva video

U klasične filmove bez licenci? Internet Archive [Video] je dodatak za vas. Internet arhiv je ogromna internetska baza podataka koja obiluje svim vrstama sadržaja, od softvera do glazbe. Slično kao i Kongresna knjižnica za Internet, Internet Arhiva također ima veliku videoteku kojoj možete pristupiti putem Kodija. Budući da za pregled sadržaja ne morate platiti zid ili pretplatu, uz malo truda moći ćete gledati klasike poput Njegove djevojke u petak i Kako vam se sviđa.

Internet arhiva [Video] Kodi addon je u potpunosti legalna, ali nećete je pronaći u službenom spremištu Kodi Addon. Umjesto toga, morat ćete se obratiti skladištu dodataka MetalChris.

9. SnagFilms

snagfilms

SnagFilms je tvrtka za distribuciju filmova i televizije sa sličnim poslovnim modelom kao FilmRise. Kao i FilmRise, SnagFilms nabavlja kompletne filmske i TV licence, a potom nudi veliku količinu tog sadržaja besplatno na mreži. Iako SnagFilms ima nešto manju biblioteku, još uvijek je ogromno – preko 5000 filmova i TV emisija dostupno je ovdje.

Možete uživati ​​u velikom izboru SnagFilms sadržaja slobodno i legalno koristeći dodatak SnagFilms Kodi. SnagFilms je dostupan u službenom spremištu Kodi Addon.

10. Klasično kino

27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

Klasični dodatak Kino za Kodi nudi pristup desecima filmova i serijala s početka 20. stoljeća, uključujući neke prepoznatljive naslove poput Dicka Tracyja i Oceana 11. Nema potrebe za registracijom, a sav je sadržaj dostupan besplatno, što znači da je to sjajan način da se borite s klasikom.

Pronaći ćete dodatak Classic Cinema Kodi u službenom spremištu Kodi Addon.

11. Bollywoodski filmovi

27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

Bollywood Movies briše besplatno gledanje indijskih filmova s ​​YouTubea. Postoji velik izbor sadržaja za odabir tako da ćete biti sigurni da ćete pronaći nešto zanimljivo. Najbolje od svega, mnogi su dostupni naslovi prepisani na telugu, tamilski ili hinduističkom jeziku.

Kodi addon programa Bollywood Movies besplatan je, ali ne nalazi se u službenom skladištu Kodi Addon. Umjesto toga, možete pronaći najnoviju i najpouzdaniju verziju u TVAddons Repository.

12. Sling TV

Sling TV kodi najbolji dodaci filmova

Ako ste stanovnik SAD-a, Sling TV će biti odlična opcija za sadržaj na zahtjev. Sling TV omogućuje gledanje televizije uživo nakon što povežete svoj račun za Sling TV, ali također nudi širok raspon TV emisija na zahtjev, filmova i više zahvaljujući partnerstvu s kanalima i pružateljima sadržaja koji se nude putem njegove usluge.

Nalaz za Sling TV Kodi možete pronaći u službenom spremištu Kodi adona.

  Как да инсталирате Kodi на iPad или iPhone

13. Tubi

27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

Sigurno je reći da je vaša Kodi instalacija učinkovito nepotpuna bez Tubija. Ova usluga besplatnog streaminga sadrži više od 50.000 naslova, od filmova do TV emisija, i pokriva spektar svih žanrova koje možete zamisliti. Iako je besplatna usluga, ona još uvijek ima preko 600 visoko ocijenjenih TV emisija i filmova, od kojih su mnogi najbolji na Rotten Tomatoes.

Navodno je Tubi TV u mogućnosti ponuditi sav ovaj sjajan sadržaj jer ga podržavaju oglasi. Međutim, kad pokrećete svoje televizijske tokove Tubi kroz Kodi, medijski uređaj automatski filtrira oglase. To znači da možete uživati ​​u Tubiju bez da vam oglasi prekidaju doživljaj gledanja.

Dok se Tubi TV može pohvaliti velikom bibliotekom sadržaja, ustanovit ćete da različite regije imaju određene naslove koji su geografski zaključani. Nadalje, dodatak Tubi Kodi omogućava vam pristup knjižnici sadržaja u SAD-u, što znači da ćete morati koristiti VPN ako ste izvan Amerike.

Tubi dodatak pronaći ćete u službenom spremištu Kodi Addon. Više o Tubi TV možete pročitati pomoću našeg detaljnog vodiča za instalaciju.

14. Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Djelujući slično kao Tubi TV, Popcornflix je usluga besplatne streaming filmove koju na Kodi možete i besplatno preuzeti i instalirati. Nudeći TV emisije i filmove, Popcornflix nudi TV emisije i filmove u svim žanrovima u kojima biste mogli uživati. Pronaći ćete čak i neke manje uobičajene kategorije, uključujući Bro filmovi, azijska akcija, vičite! Tvornički TV, i prazničnih tema Ovo je sezona.

Pronaći ćete dodatak Popcornflix Kodi u službenom spremištu Kodi Addon-a.

Iako Popcornflix nije baš na razini Tubi TV-a, to je ipak odličan dodatak. U njezinoj biblioteci pronaći ćete kvalitetne filmove, uključujući hit film Tu će biti krv i japanski film koji je “to učinio prvi” prije nastanka Igara gladi, Battle Royale.

15. Filmovi za radnju

27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

Filmovi za akciju zanimljiv su dodatak. Nudi pristup širokom nizu dokumentarnih i kratkih filmova koji se odnose na teme poput socijalne pravde, okoliša i neutralnosti mreže. Iako vas vjerojatno neće zanimati svaka kategorija sadržaja, postoji toliko toga da ćete morati pronaći nešto što vam se sviđa.

Filmove za radnju možete pronaći u službenom spremištu Kodi Addon.

16. BFI Player

film kodi addons bfi

Ako nikada niste čuli za Britanski filmski institut, danas je vaš sretan dan. Britanski film ima dugu i zanimljivu povijest, s mnogim jedinstvenim i povijesnim djelima sadržaja koje bi trebao pogledati bilo koji student filma ili ljubitelj filma. Putem BFI playera možete gledati mnoštvo britanskih filmova.

Kroz ovaj dodatak možete pronaći dokumentarne filmove, crtane filmove za djecu i političke komentare iz prošlosti.

Ovaj dodatak možete instalirati izravno iz službenog skladišta Kodi Addon.

17. Crno-bijeli filmovi

Crno-bijeli filmovi Kodi addon

Ako ima autorsko pravo isteklo, možete ga pronaći na Crno-bijelom filmu. Oni koji vole starije filmove pronaći će Crno-bijeli film kvalitetan je Kodi dodatak. Što je još bolje, Crno-bijeli filmovi jedan su od rijetkih Kodijevih dodataka koji smo pronašli pomoću kojeg možete izravno preuzimati filmove unutar Kodija.

Crno-bijeli filmovi dostupni su u metalChrisovom skladištu.

18. Dokumentarni film Oluja

dokumentarna oluja najbolji film kodi addons

Dokumentarni filmovi i dalje se smatraju filmovima, zar ne? Naravno da jesu, pogotovo ako volite biti u toku s onim što se događa širom svijeta. Malo je dodataka dokumentarnom filmu koji rade bolji posao od Dokumentarne oluje. Uz desetak kategorija i stotine filmova skinutih s interneta, naći ćete da je Dokumentarni oluja dobar put za dodavanje Kodija kada se trebate educirati o svijetu..

Dokumentarnu oluju možete pronaći iz spremišta MetalChrisa.

19. Naplatite! TV uživo

Naplatite kodi addon najbolje addons za filmove

Sinclair Broadcasting Group nedavno je objavio novu web stranicu koja emitira besplatni sadržaj prema rasporedu. Mreža također tvrdi da ima sportsku zabavu, ali primarni fokus je na akcijskim filmovima i TV emisijama. Mnogi su filmovi i TV emisije stariji od B-filmova, ali izbor je prilično fantastičan. Naplatiti! je potpuno besplatan za pregled, što ga čini savršenim dodatkom vašoj Kodi addon liniji.

Nažalost, Charge! nije dostupna nigdje osim u SAD-u. Međutim, VPN će raditi na zaobilaženju blokova sadržaja Naplata! zapošljava.

Možete pronaći Naplatu! Službeni repozitorij Kodi Addon na TV Live.

20. Comet TV Live

kometa tv

Comet TV Live, koji također dolazi s Sinclair Broadcast Network, besplatna je mreža znanstvenih fantastika uživo. Fokus je ovdje više na TV emisijama nego na filmovima, ali Comet TV korisnicima pruža priličnu mješavinu. Kao što je tipično za besplatni sci-fi, ovdje ćete pronaći ogromnu količinu B filmova, ali kao ljubitelj znanstvene fantastike, možda ćete biti u redu s tim izgledom. Na raspolaganju su neki teški hit uređaji, poput originalnog Mad Maxa, ali naći ćete i omiljene TV emisije poput Stargate SG-1 i Babylon 5.

Možete instalirati dodatak Comet Live TV Kodi iz službenog spremišta Kodi Addon.

Dodatna napomena: Comet TV Live dizajniran je za rad s Kodi verzijom 18 Leia, a koristi i alat za videoplayer koji se zove InputStream Adaptive. InputStream Adaptive je prema zadanim postavkama onemogućen u programu Kodi v.18. Kao rezultat toga, kada pokušate instalirati Comet TV Live, dobit ćete poruku o pogrešci i neuspjeh instalacije.

Da biste omogućili InputStream Adaptive, napravite sljedeće:

 • Otvorite Kodi na početni zaslon
 • Ići addons
 • Kliknite na Moji dodaci
 • Pri dnu popisa kliknite na VideoPlayer InputStream
 • Kliknite na InputStream Adaptive a zatim odaberite Omogućiti

Gotov si! Sada biste trebali moći instalirati i pokrenuti Comet Live TV.

21. Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv, jedna od najboljih IPTV usluga u blizini, besplatan je za preuzimanje i korištenje. Naći ćete stotine TV kanala dostupnih putem usluge Pluto.tv, uključujući one koji su posvećeni isključivo igranju filmova i klasičnih TV emisija. Pluto.tv je nezaobilazan za sve koji žele doživljaj gledanja televizije bez problema.

Naći ćete Pluto.tv u službenom spremištu Kodi addon-a.

22. Shout Factory TV

vikati tvornički tv kodi addon

Neke od TV sadržaja Shout Factory možete dobiti od Popcorn Flixa, ali ako ste u kultnim klasičnim B-filmovima i TV emisijama, možda ćete ih htjeti preuzeti izravno iz izvora. Shout Factory TV nudi stotine TV emisija i filmova zbog kojih ćete stenjati i valjati očima. Što je još bolje, spavat ćete komentare zahvaljujući desecima epizoda Rifftraxa i MST3K-a ponuđenih kroz ovaj dodatak.

23. Amazon Prime Video

Amazon Kodi dodaci

Zahvaljujući inovacijama DRM s Kodi v. 18 Leia, Amazon Prime Video sada učinkovito djeluje putem Kodi-ja! Ako imate račun Amazon Prime, već imate pristup Prime Videouključenom u trošku. Korištenje Amazon Prime Video s Kodi-jem olakšava navigaciju Amazon Prime Video sustavom, koji je prilično složen i neprilagođen korisniku putem web preglednika ili čak kroz namjenske aplikacije za druge operativne sustave poput Android-a Amazon Firestick.

24. Netflix

27 sjajnih dodataka za film i TV Kodi koji zapravo djeluju u siječnju 2023. godine

Kao i uz Amazon Prime Video dodatak, sada možete gledati Netflix putem Kodija zahvaljujući DRM podršci na Kodi v.18. Putem ovog dodatka dobit ćete pristup svojoj čitavoj Netflix biblioteci, uključujući funkcije pretraživanja. Imajte na umu da je ovaj dodatak u tijeku i može biti posebno bučan.

  Вот как использовать браузер Kodi Github из TVAddons

Možete instalirati dodatak Netflix za Kodi v.18 putem gitub programera.

25. Xumo

Xumo TV Kodi Addon

Dodatak Xumo Kodi nudi sve što ćete pronaći u dodatku Pluto.tv, barem u pogledu formata. Potpuno je besplatan televizor uživo s podrškom za oglase s velikim brojem kanala kako bi se uklopio u svaku moguću nišu gledanja televizije.

26. Indy Darlings – hrvanje uživo i na zahtjev

najbolji kodi dodaci

Kao hrvanje? Indy Darlings možda je jedan od najboljih dodataka koji će dugo pogoditi Kodija, posebno za ljubitelje hrvanja. Štoviše, pronaći ćete puno sadržaja na zahtjev za uzbudljivu novu All Elites Wrestling ligu. Addon čak podržava live streaming, kada su dostupni streamovi uživo i potpuno je besplatan za preuzimanje i korištenje.

Dodatak Indy Darlings zasad nije dio nijednog spremišta. Evo kako to dobiti:

 • Kliknite ovdje za preuzimanje zip datoteke Indy Darlings video dodatka
 • Otvori Kodi
 • Ići addons
 • Klikni na simbol paketa (gore lijevo)
 • Kliknite na Instalirajte sa zip-a
 • Pronađite datoteku za preuzimanje u programu za provjeru datoteka
 • Naći plugin.video.indydarlings Kodi addon i kliknite da biste je instalirali

Trailer filma Kodi addons

Tražite nadolazeće filmove? Postoje dvije sjajne opcije za hvatanje filmskih najava na Kodi.

YouTubeov dodatak Kodi

Ovaj je pomalo očigledna opcija. Možete jednostavno koristiti dodatak YouTube Kodi da biste pronašli i pogledali sve najnovije filmske najave. Da biste pronašli filmske najave koristeći dodatak YouTube Kodi, idite na odjeljak “Pretraživanje” i upišite “filmske najave”. Zatim idite na “Kanali”. U odjeljku “Kanali” vidjet ćete dugačak popis YouTube kanala posvećen filmskim najavama. A možete i tražiti određeni film ako nešto posebno tražite.

HD-Trailers.net Kodi addon

HD prikolice

HD-Trailers.net je jedna od najboljih web stranica za prikolice filmova. Srećom, dostupan je Kodi dodatak HD-Trailer.

Taj dodatak možete pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

Ovaj dodatak je nevjerojatno jednostavan za korištenje. Potražite prikolice prema Najnovije, Najgledanije, Biblioteka (abecedni popis za sve prikolice), Otvaranje ovog tjedna i Uskoro. HD-prikolice vuče svoje prikolice s dugog popisa izvora, uključujući Apple.com, Yahoo.com, YouTube i izravno s web stranice HD-Trailers.net.

Što je Kodi?

Kodi, besplatni i otvoreni izvorni softver za kućno kino, omogućuje vam strujanje medija iz velikog broja izvora. Međutim, oni ne dolaze unaprijed instalirani, tako da ćete morati instalirati nekoliko dodataka Kodi filma prije nego što počnete gnjaviti i gledati zanimljive filmove i TV emisije.

Tijekom pretraživanja dodataka za streaming filmova i TV-a, naići ćete na dvije vrste: službeni dodaci Kodi-u kojima se može pristupiti putem službenog skladišta Kodi Addon-a i dodaci koji su dostupni preko velikog broja spremišta trećih strana, poput Izlazak ili savez.

Dodaci trećih strana nose značajne rizike u odnosu na službeni spremnik Kodi Addon. Dodatke treće strane hakeri mogu oteti i iskoristiti za špijuniranje korisničkih streaming aktivnosti. Također mogu prenijeti druge oblike zlonamjernog softvera koji se mogu tiho pritisnuti na korisnike čak i ako je dodatak instaliran iz naizgled pouzdanog izvora. Budući da dodaci trećih strana nisu u potpunosti provjereni, oni nose znatne rizike u pogledu privatnosti i sigurnosti.

Naš vodič će raščlaniti kako gledati filmove na Kodiu i provest ćemo vas kroz instaliranje nekih od najboljih dodataka za TV i filmske streaminge. Također dajemo pregled problema privatnosti povezanih s popularnim dodacima za emitiranje filmova i televizije.

Na dnu našeg vodiča naći ćete koristan pregled najpopularnijih Kodi filmova i dodataka TV emisija treće strane koji ćete možda vidjeti preporučeni drugdje. Mi dajemo objašnjenje što su ti dodaci, kako struju sadržaja i kakav sadržaj sadrže.

Zakoni i pravila razlikuju se od zemlje do zemlje, tako da preporučujemo svima koji gledaju strujanje sadržaja putem dodataka treće strane koji nude “besplatan” sadržaj da provjere je li sadržaj zakonito ponuđen i je li legalno gledati takav sadržaj u vašoj zemlji.

Savjet stručnjaka: Bez obzira koji dodatak odaberete, toplo vam preporučujemo da prilikom streaminga videozapisa na Kodiu koristite renomirani brzi VPN kako biste bili sigurni i privatni na mreži. Omiljeni VPN kod Kodi zajednice je IPVanish, koji radi sa svim Kodijevim dodacima i sa svim najpopularnijim uređajima, uključujući Amazonov Fire Stick. Ovdje možete uštedjeti do 60% na IPVanish planovima.

Neslužbeni Kodi dodaci za streaming televizije i filmova

Sljedeći dodaci su oni koje smo vidjeli na ostalim web stranicama kao dobre preporuke. U nastavku objašnjavamo što je svaki addon, kako pruža piratski sadržaj i zašto ne preporučujemo da ga upotrebljavate.

Seren

seren kodi addon

Seren je trenutno najgora stvar na bloku među gomilom treće strane Kodija. Napravio programer koji je dizajnirao popularni dodatak Incursion Kodi, Seren je poprilično podigao ante. Usredotočuje se na korištenje integracije s debridnim uslugama, ali i strugotine izravno s nekih popularnih ormarića za datoteke.

Ukratko, Seren ima malo koristi za one koji legalno emitiraju filmove i TV emisije na Kodiju. Seren izvlači iz uglavnom ilegalnih izvora. Iako postoje neki videozapisi koji su legalno povučeni s YouTubea, većina ih potječe iz neslužbenih izvora koji krše autorska prava.

Yoda

Među mnogim Exodus vilicama, Yoda je dodatak dizajniran za struganje kroz više izvora za streaming kako bi se isporučio sadržaj putem Kodi-ja. Najveći je problem, naravno, što većina sadržaja kojima pristupa krši autorska prava. Iako mu korisnici mogu pristupiti za filmove i TV emisije, to se ne preporučuje zbog nedostatka provjerenog licenciranja.

spoznati

Debrid usluge koje nude pristup ormarima datoteka po cijeni su popularne kod trećih korisnika Kodi addon-a. Realizer je trenutno jedna od najpopularnijih ovih vrsta usluga i ona koju treba izbjegavati. Debrid usluge naplaćuju novac za pristup nelicenciranom sadržaju, a Realizer, općenito, ne pruža nikakve funkcije bez Real-Debrid računa.

Premiumizer

Ovaj dodatak djeluje na isti način kao i Realizer. Jedina je razlika što se debriderska usluga radi. Ova usluga funkcionira samo s računima Premiumizier koji su također popularni među Kodi addon streamerima drugih proizvođača, ali su podjednako nelegitimni i krše..

Kako instalirati Kodi addons

Da biste ove dodatke instalirali na Kodi, prvo morate postaviti njihova spremišta. Repozitorij je poput knjižnice koja je puna dodataka koje možete instalirati po volji iz Kodija. Neka spremišta zahtijevaju ručnu instalaciju, dok druga poput Fusion omogućavaju upotrebu jednostavnog alata za instalaciju.

Ovdje možete saznati kako instalirati Kodi addon spremišta poput SuperRepo, Smash, Kodil i Filmkodi.

Dodaci koje možete izravno preuzeti preko zip datoteke ne zahtijevaju da prvo instalirate spremište.

Znate li za još dodatnih TV i filmskih dodataka za Kodi koje bismo trebali dodati na ovaj popis? Javite nam se u komentarima!

Kako gledati Kodi TV & filmove na Fire Stick-u, Androidu, iPhoneu ili Macu

Kodi v18 “Leia” najnovija je stabilna verzija Kodija dostupna za preuzimanje. Na uređajima sa standardnim web preglednicima jednostavno preuzmite aplikaciju sa službene web stranice i instalirajte je da biste započeli. Jednom instaliran, možete preuzeti dodatke iz službenog spremišta ili instalirati nova spremišta. Pogledajte ovaj vodič kako postaviti egzodus kao primjer. Ovo bi trebalo raditi za Windows, MacOS i Android pametne telefone.

iOS je malo zamršeniji jer Kodi nije dostupan u App Storeu. Ako želite instalirati Kodi na iPad ili iPhone, a da ga ne razbijete, preporučujemo da pomoću aplikacije Cydia Impactor premjestite Kodi sa radne površine na svoj iOS uređaj.

Android streaming uređaji poput Amazon Fire TV Stick i Roku zahtijevaju malo više posla kako bi Kodi instalirao rad. Za preuzimanje Kodija na Fire TV Stick-u trebat će aplikacije za bočno učitavanje ili upotreba aplikacije Downloader. Jedini način da se Kodi ne izvodi na Roku-u je „cast“ ili „ogledalo“ drugog uređaja.

Povezano: Imate li problema s međuspremnicima kodija? Pogledajte naš vodič za 2 brza Kodi ispravljanja punjenja.

About the author

Comments

 1. usluga ne može vidjeti što radite na mreži, a također vam omogućuje pristup sadržaju koji možda nije dostupan u vašoj zemlji. Stoga, ako želite sigurno i privatno strujati filmove i TV emisije na Kodi-ju, preporučujemo korištenje VPN-a poput IPVanish.

  Sve u svemu, popis dodataka za siječanj 2023. za Kodi je impresivan i nudi mnogo mogućnosti za gledanje filmova i TV emisija. Međutim, važno je biti oprezan prilikom instaliranja dodataka i koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i sigurnost tijekom strujanja.

 2. usluga ne može vidjeti što radite na mreži, a također vam omogućuje pristup sadržaju koji možda nije dostupan u vašoj zemlji. Stoga, ako želite sigurno i privatno strujati filmove i TV emisije na Kodi-ju, preporučujemo korištenje VPN-a poput IPVanish.

  S ovim popisom najboljih dodataka za TV i film Kodi za siječanj 2023., korisnici će imati širok izbor sadržaja za gledanje na Kodiju. Od službenih dodataka poput Crackle, Tubi i Xumo do nekoliko neslužbenih dodataka poput Seren, Yoda i Premiumizer, postoji nešto za svakoga. Važno je napomenuti da je korištenje bilo kojeg Kodi addon-a na vlastiti rizik, stoga uvijek koristite VPN i budite oprezni prilikom instaliranja dodataka.

 3. usluga ne može vidjeti što radite na mreži, a također vam omogućuje pristup sadržaju koji možda nije dostupan u vašoj zemlji. Stoga, ako želite sigurno i privatno strujati filmove i TV emisije na Kodi-ju, preporučujemo korištenje VPN-a poput IPVanish.

  Sve u svemu, popis dodataka za siječanj 2023. za Kodi je impresivan i nudi mnogo mogućnosti za gledanje filmova i TV emisija. Međutim, važno je biti oprezan prilikom instaliranja dodataka i koristiti VPN kako bi se osigurala sigurnost i privatnost tijekom strujanja.

Comments are closed.