27 страхотни добавки за филми и телевизии в Kodi, които действително работят през януари 2020 г.

най-добрите коди филмови добавки септември 2019 г.

Нашият списък с добавки за януари 2020 г. съдържа някои вълнуващи записи за потребителите на Kodi, които предават телевизия и филми на Kodi. Можете да прескочите направо към нашия пълен списък с най-добрите добавки за телевизия и филм Kodi за януари тук.

На разположение на Kodi има стотици телевизионни и филмови добавки, покриващи всеки жанр, който можете да си представите. Малцина обаче си заслужават усилията, необходими за инсталирането им. Докато други сайтове препоръчват опции на трети страни като Seren и Fen, официалните добавки като Crackle, Tubi, Xumo и други предоставят най-доброто излъчване за филми и телевизия на Kodi. Претърсихме през голям брой хранилища, за да намерим 25+ най-добрите телевизионни и филмови добавки Kodi, които ще ви позволят да гледате филми и телевизия в Kodi до съдържанието на сърцето ви!

Contents

27 най-добри добавки на Kodi за филми и телевизия през януари 2020 г.

От това, което открихме, най-добрите добавки за филми на Kodi са:

 1. Xumo
 2. BBC iPlayer
 3. PlayOn Browser
 4. YouTube
 5. USTVnow
 6. Британският Пате
 7. FilmRise - YouTube
 8. пукане
 9. Интернет архив [Видео]
 10. Snagfilms
 11. Класическо кино
 12. Боливудски филми
 13. Sling TV
 14. Tubi
 15. Popcornflix
 16. Филми за действие
 17. BFI Player
 18. Черно-бели филми
 19. Документален Буря
 20. Зареждане! Телевизия на живо
 21. Comet TV Live
 22. Pluto.tv
 23. Shout Factory TV
 24. Amazon Prime Video
 25. Нетфликс
 26. Indy Darlings (борба)
 27. National Geographic

Ще ви разгледаме как да инсталирате всяка от тези добавки точно по-долу.

Как да гледате филми на Kodi

Можете лесно да гледате филми на Kodi, като направите следното:

 1. Инсталирайте най-новото приложение на Kodi от уебсайта на Kodi.tv.
 2. Отворете Kodi и отидете на Добавки
 3. Кликнете върху символа на пакета горе вляво и след това щракнете върху Инсталиране от хранилище
 4. Намерете хранилището за добавки Kodi и кликнете върху него
 5. Намерете и инсталирайте добавките, които искате
 6. Уверете се, че използвате VPN, за да поддържате сърфирането си частно, препоръчваме ви IPVanish

Това е толкова просто! Можете да заредите тези добавки от началния си екран. Преди обаче да предавате поточно някое от тези добавки, ще трябва да се уверите, че използвате виртуална частна мрежа или VPN. Вашият интернет доставчик може да се опита да намали скоростта на вашия интернет, когато предавате филми на Kodi. Освен това има някои рискове от използването на всеки Kodi addon, дори официални, тъй като тези добавки са били хакнати в миналото.

Внимание: Вашият интернет доставчик може да вижда сайтовете, които посещавате, и съдържанието, което предавате

За да защитите качеството и сигурността на потока си, когато използвате Kodi, препоръчваме VPN. Вашият интернет доставчик може да види какво предавате онлайн и в някои градове може да споделя тази информация с трети страни.

В последните промени в закона на САЩ означава, че тази информация може да се продава и споделя с други организации, длъжностни лица и компании. VPN криптира вашите данни, така че вашият интернет доставчик, хакери и други да не виждат вашата онлайн активност. IPVanish е една от по-надеждните опции, достъпни за потребителите на Kodi, бърза е, евтина за употреба и ви позволява да я инсталирате и стартирате едновременно на до 10 устройства едновременно.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

27 най-добри добавки за гледане на филми по Kodi

Най-добрите добавки за филми на Kodi могат да бъдат намерени в официалното хранилище на Kodi addon. За да гледате филми на Kodi, ще искате да инсталирате следните добавки:

Най-новата добавка за декември 2019 г.: National Geographic - по поръчка NatGeo съдържание безплатно!

natgeo best kodi tv addons Декември 2019

National Geographic е една от най-старите, най-известни компании, предлагащи програми и съдържание за природа и реалност. Благодарение на усилията на fraserc, плодовит разработчик на Kodi addon, сега можете да предавате поточно съдържание от уеб сайта Nat Geo директно през Kodi. И положително е, че има много безплатно съдържание за поточно предаване.

Този аддон прехвърли сборник във фондацията на Kodi и вече официално е част от хранилището на Kodi addon. 

Наличен е и голям брой други качествени добавки, с някои интересни нови записи в областта.

Можете да инсталирате този аддон директно от официалното хранилище на добавки Kodi.

Харесваме добавката на Charge TV Live (тук), която осигурява множество от класики на B филм.

Туби (тук) също е a качествен аддон, който разполага с повече заглавия от Netflix.

1. BBC iPlayer

BBC iplayer best kodi addons декември 2019г
Радио и телевизионните програми на BBC се предлагат под формата на iPlayer WWW като добавка за Kodi. Можете да гледате телевизия на живо, догонващи телевизионни програми и радио съдържание от уебсайта на BBC iPlayer. Имайте предвид, че повечето съдържание са само във Великобритания, така че ще трябва да зададете своя VPN на Обединеното кралство, за да го използвате. Не всички VPN работят, така че разгледайте нашата статия, в която биете BBC iPlayer VPN забраната.

BBC iPlayer е законно да се използва, ако сте жител на Великобритания с валиден телевизионен лиценз 

iPlayer WWW е наличен в Официално хранилище Kodi Addon. За да научите повече за това как да инсталирате и използвате iPlayer WWW на Kodi, щракнете тук.

2. PlayOn

Playon best kodi tv addons 2019
Ако искате да интегрирате платени поточни услуги като Netflix, Hulu и Amazon Prime Video в Kodi, най-доброто кросплатформено решение е PlayOn. За $ 2,50 на месец този поточен DVR записва видео файлове във формат MP4 за възпроизвеждане. Тя включва функция, която ви позволява автоматично да пропускате реклами. Ще ви е необходим компютър с Windows, за да запишете видеото с помощта на приложението PlayOn Media Server, но добавката Kodi работи на всяка операционна система.

PlayOn е напълно легален и интересен начин за свързване на вашите платени поточни акаунти и напълно интегрирана с медийния плейър Kodi.

Абонирайте се за PlayOn тук (включва 30-дневна гаранция за връщане на парите). Можете да намерите добавката PlayOn Kodi в официалното хранилище на Kodi Addon.

3. YouTube

youtube best kodi addons декември 2019г
YouTube остава популярен източник за телевизионни предавания и филми. Всяко филмово или телевизионно шоу, независимо дали са пълни епизоди или видеоклипове, които можете да намерите в YouTube, можете да намерите бързо и лесно в добавката към YouTube. Може би най-добрата част от използването на добавката в YouTube за достъп до сайта чрез уеб браузър или други опции е фактът, че можете да заобиколите всички досадно странични банери и видео предложения. Всъщност вие дори не получавате досадните реклами, които се възпроизвеждат и пред вашите видеоклипове.

Когато се опитвате да използвате добавката в YouTube, няма да имате достъп до съдържание, докато не сдвоите устройството си. Когато натиснете „Вход“, ще ви бъде даден код за активиране и ще бъдете подканени да отидете youtube.com/activate да се сдвои. Може да се наложи да направите това два пъти за да може тя да работи.

Ще намерите добавката на YouTube Kodi в Официалното хранилище на Kodi Addon.

YouTube е напълно легална опция за поточно видео. Въпреки че може да се натъкнете на пиратско съдържание в YouTube, това е рядкост и YouTube сравнително бързо се занимава с премахването на такова съдържание.

4. USTVnow

BBC iplayer best kodi tv addons 2019
USTV Now е интересна услуга. Въпреки че е по-специално разработен за мъже и жени и чуждестранни военнослужещи в САЩ, които са в чужбина, почти всеки може да се регистрира и използва услугата. USTV Now струва 19 долара на месец за 28 кабелни канала и ограничени DVR услуги. Можете да плащате 39 долара на месец за опция, която се придържа към неограничен DVR.

С USTV Now можете да получите достъп до стотици филми и телевизионни предавания. Независимо дали те показват, че сте запазени чрез DVR или преиграване при поискване, можете да получите достъп до това съдържание чрез добавката USTV Now.

Понастоящем USTV Now се счита за законна. Можете да го намерите в Официалното хранилище на Kodi Addon, но това е по-стара версия, която може да не работи. Щракнете тук, за да разгледате нашето ръководство за инсталиране USTNow.

За по-новата версия на този аддон можете да проверите хранилищата за добавки SuperRepo или Kodisrael.

5. Британският Пате

британски пате
Прочетете това: 85 000 видеоклипа. Точно така, британската добавка Pathe Kodi предлага достъп до британската Pathe и нейната обширна библиотека от класически и исторически видеоклипове от цял ​​свят. Можете да разгледате множество различни уникални колекции, включително тези, които обхващат война, профили на държави, сезонно съдържание, британски роялти, спортни и политически фигури. Можете също да разглеждате по десетилетие. Библиотеката на съдържанието е от 1890-те и има заглавия от 2000-2009 г. насам.

Обърнете внимание, че тази услуга не съдържа много по отношение на пълнометражните филми. Това обаче е благодат за привържениците на историята.

6. FilmRise - YouTube

filmrise

Търсите страхотна легална опция за стрийминг на филми с тонове филми, които да гледате? Малко известният добавка на FilmRise може би е точно това, което търсите. FilmRise е компания за разпространение на филми и телевизия, която придобива лицензи и предлага цялото това съдържание безплатно онлайн. FilmRise предлага над 7500 заглавия, лесно достъпни в YouTube и следователно лесно достъпни чрез Kodi. Има повече от един добавка на FilmRise Kodi, но този, който ще искате, е FilmRise - YouTube. Този предоставя достъп до цялото съдържание на FilmRise, което е достъпно в YouTube, което е много повече, отколкото вероятно ще знаете какво да правите.

Можете да намерите добавката FilmRise в официалното хранилище Kodi Addon.

7. Крек

Официален Crackle Kodi addon best kodi addons декември 2019г

Crackle addon подава безплатно библиотеката на филма Crackle директно на Kodi. Няколко думи идват на ум, когато става дума за Crackle. По-конкретно, тези думи са „как е нещо от този закон ??“. Чудесно, че всичко е напълно законно, тъй като Crackle е безплатна онлайн библиотека на Sony, предлагаща широка гама филми, лицензирани от Sony. Като се има предвид, че Sony е мощност на филми, не бива да се изненадвате, че намирате и тук висококачествено съдържание. Това включва бокс филма „Уил Смит“ Али, екшън филм „Лоши момчета II“ и римейк на комедията от 2005 г. „Познай кой“.

Няколко версии на Crackle съществуват в различни хранилища на Kodon addon. Но това, което искате, се намира в ерачнафобия хранилище.

8. Интернет архив [Видео]

интернет архив видео

В класически, без лиценз филми? Интернет архив [Видео] е добавката за вас. Интернет архивът е масивна онлайн база данни, пълна с всякакъв вид съдържание, от софтуер до музика. Подобно на Библиотеката на Конгреса за интернет, Интернет архивът също има огромна видео библиотека, до която можете да получите достъп чрез Kodi. Тъй като не е необходима платена стена или абонамент за преглед на съдържанието, ще можете да гледате класики като Неговото момиче петък и Както ви харесва с малко усилия.

Интернет архивът [Video] Kodi addon е напълно легален, но няма да го намерите в официалното хранилище на Kodi Addon. Вместо това ще трябва да се обърнете към хранилището за добавки MetalChris.

9. SnagFilms

snagfilms

SnagFilms е компания за разпространение на филми и телевизии с подобен бизнес модел като FilmRise. Подобно на FilmRise, SnagFilms придобива пълни лицензи за филми и телевизия и след това предлага голямо количество от това съдържание безплатно онлайн. Докато SnagFilms има малко по-малка библиотека, все още има огромни - над 5000 филма и телевизионни предавания са достъпни тук.

Можете да се насладите на голям избор от съдържание на SnagFilms свободно и законно, като използвате добавката SnagFilms Kodi. SnagFilms се предлага в официалното хранилище Kodi Addon.

10. Класическо кино

27 страхотни добавки за филми и телевизии в Kodi, които действително работят през януари 2020 г.

Класическото приспособление за кино за Kodi предлага достъп до десетки филми и сериали от началото на 20-ти век, включително някои разпознаваеми моментално заглавия като Дик Трейси и Океани 11. Няма нужда да се регистрирате и цялото съдържание е достъпно безплатно, което означава, че това е чудесен начин да се грижиш за класиката.

Ще намерите добавката за класическо кино Kodi в Официалното хранилище на Kodi Addon.

11. Боливудски филми

27 страхотни добавки за филми и телевизии в Kodi, които действително работят през януари 2020 г.

Боливудски филми изтрива безплатно гледане на индийски филми от YouTube. Има огромно разнообразие от съдържание, за да избирате, така че да сте сигурни, че ще намерите нещо интересно. Най-хубавото е, че много от наличните заглавия са презаписани на телугу, тамилски или хинди.

Kodi addon на Bollywood Movies Филми е безплатен, но не се намира в Официалното хранилище на Kodi Addon. Вместо това можете да намерите най-актуалната и надеждна версия в TVAddons Repository.

12. Sling TV

Sling TV kodi най-добрите филмови добавки

Ако сте жител на САЩ, Sling TV ще бъде чудесен вариант за съдържание по заявка. Sling TV ви позволява да гледате телевизия на живо, след като свържете акаунта си на Sling TV, но също така носи широк спектър от телевизионни предавания по заявка, филми и други, благодарение на партньорството си с доставчиците на канали и съдържание, предлагани чрез услугата му.

Можете да намерите добавката на Sling TV Kodi в официалното хранилище на Kodi addon.

13. Туби

27 страхотни добавки за филми и телевизии в Kodi, които действително работят през януари 2020 г.

Безопасно е да се каже, че инсталацията на Kodi е ефективно незавършена без Tubi. Тази безплатна услуга за стрийминг има над 50 000 заглавия, от филми до телевизионни предавания и обхваща гамата от всеки жанр, който можете да си представите. И въпреки че е безплатна услуга, тя все още има над 600 високо оценени телевизионни предавания и филми, много от най-добрите резултати на Rotten Tomatoes.

Очевидно Tubi TV е в състояние да предложи цялото това страхотно съдържание, защото се поддържа от реклами. Въпреки това, когато пускате телевизионните си потоци Tubi през Kodi, медийният плейър автоматично филтрира рекламите. Това означава, че можете да се насладите на Tubi, без рекламите да прекъсват вашето гледане.

Докато Tubi TV може да се похвали с голяма библиотека със съдържание, ще откриете, че различните региони имат определени заглавия, географски заключени. Освен това, добавката Tubi Kodi ви позволява да получите достъп до библиотеката със съдържание в САЩ, което означава, че ще трябва да използвате VPN, ако сте извън Америка.

Ще намерите добавката Tubi в официалното хранилище на Kodi Addon. Можете да прочетете повече за Tubi TV, като използвате нашето подробно ръководство за инсталиране.

14. Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Работейки подобно на Tubi TV, Popcornflix е безплатна за използване услуга за стрийминг на филми, която също можете да изтеглите и инсталирате безплатно на Kodi. Предлагайки както телевизионни предавания, така и филми, Popcornflix предоставя телевизионни предавания и филми във всеки жанр, на който може би искате да се насладите. Можете дори да намерите някои по-рядко срещани категории, включително Бра филми, азиатски екшън, вик! Фабричен телевизор, и празнична тематика Tis The Season.

Ще намерите добавката Popcornflix Kodi в Официалното хранилище на Kodi Addon.

Въпреки че Popcornflix не е съвсем на нивото на телевизията Tubi, той все още е отлично допълнение. В библиотеката му ще намерите няколко качествени клика, включително хитовия филм Там ще бъде кръв и японския филм, който „го направи първо“ преди да се появят Игрите на глада, Battle Royale.

15. Филми за действие

27 страхотни добавки за филми и телевизии в Kodi, които действително работят през януари 2020 г.

Филми за действие е интересна добавка. Той предлага достъп до широка гама от документални филми и късометражни филми, свързани с теми като социална справедливост, околна среда и неутралитет на мрежата. Въпреки че вероятно няма да се интересувате от всяка категория съдържание, има толкова много от него, че вие ​​сте длъжни да намерите нещо, което харесвате.

Можете да намерите филми за действие в официалното хранилище Kodi Addon.

16. BFI Player

филм kodi addons bfi

Ако никога не сте чували за Британския филмов институт, днес е вашият щастлив ден. Британският филм има дълга и интересна история, с много уникални и исторически произведения на съдържанието, които всеки студент по филм или филмов любимец трябва да гледа. Можете да гледате множество британски филми чрез BFI Player.

Чрез тази добавка можете да намерите документални филми, детски анимационни филми и политически коментари от миналото.

Можете да инсталирате този аддон директно от Официалното хранилище на Kodi Addon.

17. Черно-бели филми

Черно-бели филми Kodi addon

Ако той е с изтекъл срок на авторско право, можете да го намерите в черно-бели филми. Тези, които обичат по-старите филми, ще намерят „Черно-бели филми“ е качествена добавка на Kodi. Още по-добре е, че Черно-белите филми са една от малкото добавки на Kodi, които открихме, която ви позволява да изтегляте филми директно от Kodi.

Черно-белите филми са достъпни в хранилището на MetalChris.

18. Документална буря

документална буря най-добър филм коди адонсони

Документалните филми все още се считат за филми, нали? Разбира се, че го правят, особено ако обичате да сте в крак с това, което се случва по света. Има малко добавки за документални филми, които вършат по-добра работа от Документалната буря. С дузина категории и стотици филми, бракувани от мрежата, ще откриете, че Документалната буря е добра идея за добавка на Kodi, когато трябва да се образовате по света.

Можете да намерите Документална буря от хранилището на MetalChris.

19. Зареждане! ТВ на живо

Заредете kodi addon най-добрите добавки за филми

Sinclair Broadcasting Group наскоро пусна нов уебсайт, който излъчва безплатно съдържание по график. Мрежата също твърди, че има спортни забавления, но основният акцент е върху екшън филмите и телевизионните предавания. Много от филмите и телевизионните предавания са по-стари класики или B-филми, но въпреки това изборът е доста фантастичен. Зареждане! е напълно безплатен за гледане, което го прави перфектно допълнение към вашата гама Kodi addon.

За съжаление, таксуване! не се предлага никъде, освен в САЩ. Въпреки това, VPN ще работи, за да заобиколи съдържателните блокове Charge! наема.

Можете да намерите такса! Официално хранилище на Kodi Addon TV на живо.

20. Comet TV Live

комета телевизия

Освен това идва от Sinclair Broadcast Network, Comet TV Live е безплатна мрежа за научнофантастично излъчване на живо. Фокусът тук е по-скоро върху телевизионните предавания, отколкото върху филмите, но Comet TV предоставя справедлива комбинация от двете на потребителите. Както е характерно за безплатната научна фантастика, тук ще намерите огромно количество B-филмово съдържание, но също така, като фен на научната фантастика, може да сте напълно добре с тази перспектива. Има някои тежки хитове, като например оригиналният Mad Max, но също така ще намерите любими телевизионни предавания като Stargate SG-1 и Babylon 5.

Можете да инсталирате добавката на Kodet Live TV Kodi от официалното хранилище Kodi Addon.

Допълнителна забележка: Comet TV Live е проектиран да работи с Kodi версия 18 Leia, а също така използва инструмент за видео плейър, наречен InputStream Adaptive. По подразбиране InputStream Adaptive е деактивиран в Kodi v.18. В резултат на това, когато се опитате да инсталирате Comet TV Live, ще получите съобщение за грешка и неуспех да инсталирате.

За да активирате InputStream Adaptive, направете следното:

 • Отворете Kodi на началния екран
 • Отидете на Addons
 • Кликнете върху Моите добавки
 • В долната част на списъка кликнете върху VideoPlayer InputStream
 • Кликнете върху InputStream Adaptive и след това изберете Активиране

Готово сте! Вече трябва да можете да инсталирате и стартирате Comet Live TV.

21. Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Една от най-добрите IPTV услуги наоколо, Pluto.tv е напълно безплатна за изтегляне и използване. Ще намерите стотици телевизионни канали на живо чрез Pluto.tv, включително някои, които са предназначени единствено за възпроизвеждане на филми и класически телевизионни предавания. Pluto.tv е задължителен за всеки, който иска безпроблемно гледане на телевизия.

Ще намерите Pluto.tv в официалното хранилище на добавки Kodi.

22. Shout Factory TV

вика фабрика телевизия kodi addon

Можете да получите част от телевизионното съдържание на Shout Factory от Popcorn Flix, но ако сте в култови класически B-филми и телевизионни предавания, може просто да искате да го получите директно от източника. Shout Factory TV предлага стотици телевизионни предавания и филми, които ще ви накарат да стенете и търкаляте очи. Още по-добре ще можете да се смеете заедно с коментари благодарение на десетки епизоди на Rifftrax и MST3K, предлагани чрез този addon.

23. Amazon Prime Video

Amazon Kodi добавки

Благодарение на иновациите в DRM с Kodi срещу 18 Leia, Amazon Prime Video сега работи ефективно чрез Kodi! Ако имате акаунт в Amazon Prime, вече имате достъп до Prime Video, включен в цената. Използването на Amazon Prime Video с Kodi улеснява навигацията в системата Amazon Prime Video, която е доста сложна и неприветлива за потребителите през уеб браузър или дори чрез специални приложения за други операционни системи като Android на Amazon Firestick.

24. Netflix

27 страхотни добавки за филми и телевизии в Kodi, които действително работят през януари 2020 г.

Както при добавката за Amazon Prime Video, сега можете да гледате Netflix през Kodi благодарение на поддръжката на DRM на Kodi v.18. Ще получите достъп до цялата си библиотека на Netflix чрез тази добавка, включително функции за търсене. Обърнете внимание, че този аддон е в процес на завършване и може да е особено бъги.

Можете да инсталирате добавката на Netflix за Kodi v.18 чрез github на програмиста.

25. Ксумо

Xumo TV Kodi Addon

Добавката Xumo Kodi предлага всичко, което ще намерите в добавката Pluto.tv, поне по отношение на формата. Това е напълно безплатна и поддържана от телевизия телевизия на живо с голям брой канали, за да се поберат във всяка възможна ниша за гледане на телевизия.

26. Indy Darlings - борба на живо и по поръчка

най-добрите коди аддони

Като борба? Инди Дарлингс е може би един от най-добрите добавки за удари на Коди от доста време, особено за феновете по борба. Нещо повече, ще намерите много съдържание по заявка за вълнуващата нова лига за борба All Elites Wrestling. Добавката дори поддържа поточно предаване на живо, когато са налични потоци на живо и е напълно безплатно за изтегляне и използване.

Добавката Indy Darlings все още не е част от хранилище. Ето как да го получите:

 • Натисни тук за да изтеглите zip файла на плъгин за видеоклип на Indy Darlings
 • Отворете Kodi
 • Отидете на Addons
 • Кликнете върху символ на пакета (горе вляво)
 • Кликнете върху Инсталиране от цип
 • Намерете папката си за изтегляне във файла Explorer
 • Намери plugin.video.indydarlings Kodi addon и щракнете, за да инсталирате

Трейлър на филма Kodi addons

Търсите предстоящи филми? Има два страхотни варианта за улавяне на трейлъри на филми на Kodi.

YouTube добавка Kodi

Този донякъде е очевиден вариант. Можете лесно да използвате добавката на Kodi в YouTube, за да намерите и гледате всички най-нови трейлъри на филми. За да намерите трейлъри на филми с добавката за Kodi на YouTube, отидете в секцията „Търсене“ и въведете „филмови трейлъри“. След това отидете на „Канали“. Под „Канали“ ще видите дълъг списък от канали в YouTube, посветени на трейлъри на филми. Освен това можете да търсите конкретен филм, ако търсите нещо конкретно.

HD-Trailers.net Kodi addon

HD ремаркета

HD-Trailers.net е един от най-добрите уеб сайтове за трейлъри на филми наоколо. За щастие, има HD-Trailer добавка Kodi.

Можете да намерите този аддон в официалното хранилище на добавки Kodi.

Този аддон е невероятно лесен за използване. Потърсете ремаркета по Последни, Най-гледани, Библиотека (азбучен списък за всички ремаркета), Откриване тази седмица и Очаквайте скоро. HD-Trailers изтегля своите ремаркета от дълъг списък от източници, включително Apple.com, Yahoo.com, YouTube и директно от уебсайта HD-Trailers.net.

Какво е Коди?

Kodi, безплатният и отворен код за домашно кино, ви позволява да предавате медии от огромен набор от източници. Те обаче не са предварително инсталирани, така че ще трябва да инсталирате няколко добавки за филми на Kodi, преди да можете да започнете да гледате интересни филми и телевизионни предавания.

По време на вашето търсене на добавки за поточно предаване на филми и телевизия ще се натъкнете на два вида: официални добавки на Kodi, до които можете да получите достъп чрез Официалното хранилище на Kodi Addon, и добавки, които се предоставят чрез голям брой хранилища на трети страни, като напр. Изход или завет.

Добавките на трети страни носят значителни рискове спрямо онези, открити в Официалното хранилище на Kodi Addon. Адоните на трети страни могат да бъдат отвлечени от хакери и да се използват за шпиониране на потребителски поточни дейности. Те могат да носят и други форми на злонамерен софтуер, който може да бъде натиснат безшумно към потребителите, дори ако добавката е била инсталирана от привидно надежден източник. Тъй като добавките на трети страни не са напълно проверени, те носят значителни рискове за неприкосновеността на личния живот и сигурността.

Нашето ръководство ще разкаже как да гледате филми на Kodi и ще ви преведе през инсталирането на някои от най-добрите добавки за телевизионни и филмови потоци. Също така даваме преглед на проблемите с поверителността, свързани с популярните добавки за филми и телевизионни добавки.

В долната част на нашето ръководство ще намерите полезен преглед на най-популярните филми и добавки към телевизионни програми на Kodi, които може да видите препоръчани другаде. Предоставяме обяснение какво представляват тези добавки, как те предават съдържание и какъв вид съдържание предоставят.

Законите и правилата варират в различните страни, така че препоръчваме на всеки, който търси да предава съдържание чрез добавки на трети страни, които предлагат „безплатно“ съдържание, за да провери дали съдържанието е предлагано законно и дали е законно да преглежда такова съдържание във вашата страна.

Съвет на експертите: Без значение кои добавки сте избрали, горещо ви препоръчваме да използвате реномиран, бърз VPN, когато предавате видео на Kodi, за да сте сигурни и лични онлайн. Любим VPN с Kodi общността е IPVanish, който работи с всички добавки на Kodi и с всички най-популярни устройства, включително Fire Stick на Amazon. Можете да спестите до 60% от IPVanish планове тук.

Неофициални добавки от Kodi за стрийминг на телевизия и филми

Следните добавки са тези, които сме виждали изброени на други уебсайтове като добри препоръки. По-долу обясняваме какво представлява всеки добавка, как предоставя пиратско съдържание и защо не ви препоръчваме да го използвате.

Серен

Серен Коди Адон

Понастоящем Seren е най-горещото нещо в блока сред тълпата от добавки на Kodi addon. Изработен от разработчика, който е проектирал популярния добавка на Incursion Kodi, Seren вдигна доста антето. Тя се фокусира върху използването на интеграция с дебридни услуги, но също така се изтрива директно от някои популярни файлови шкафчета.

Накратко, Серен има малка полза за всеки, който търси законно предаване на филми и телевизионни предавания на Kodi. Серен дърпа от предимно незаконни източници. И въпреки че има някои видеоклипове, изтеглени легално от YouTube, повечето идват от неофициални източници, които нарушават авторските права.

Yoda

Сред многобройните вилици Exodus, Yoda е аддон, предназначен да изстърже чрез множество стрийминг източници, за да доставя съдържание чрез Kodi. Най-големият проблем, разбира се, е, че по-голямата част от съдържанието, до което има достъп, нарушава авторските права. Така че, въпреки че потребителите имат достъп до него за филми и телевизионни предавания, той не се препоръчва поради липса на проверено лицензиране.

реализатор

Debrid услуги, които предлагат достъп до файлови шкафчета на цена, са популярни сред потребителите на Kodi addon на трети страни. Понастоящем Realizer е една от най-популярните от тези видове услуги и тази, която трябва да се избягва. Debrid услуги таксуват пари, за да получат достъп до нелицензирано съдържание, а Realizer като цяло не предоставя никаква функционалност без акаунт Real-Debrid.

Premiumizer

Този добавка работи по същия начин като Realizer. Единствената разлика е, че услугата, с която се работи, работи. Тази услуга работи само с акаунти на Premiumizier, които също са популярни сред трейдъри на Kodi addon сървъри, но са също толкова нелегитимни и нарушаващи.

Как да инсталирате Kodi addons

За да инсталирате тези добавки на Kodi, първо трябва да настроите съответните им хранилища. Репозитория е като библиотека, пълна с добавки, които можете да инсталирате по желание от Kodi. Някои хранилища изискват ръчна инсталация, докато други като Fusion ви позволяват да използвате обикновен инсталатор на добавки.

Научете как да инсталирате хранилища на Kodi addon като SuperRepo, Smash, Kodil и Filmkodi тук.

Добавките, които можете директно да изтеглите чрез zip файл, не изискват първо да инсталирате хранилище.

Знаете ли за още добавки към телевизори и филми за Kodi, които трябва да добавим към този списък? Уведомете ни в коментарите!

Как да гледате Kodi TV & филми на Fire Stick, Android, iPhone или Mac

Kodi v18 „Leia“ е най-новата стабилна версия на Kodi, налична за изтегляне. На устройства със стандартни уеб браузъри просто изтеглете приложението от официалния уебсайт и го инсталирайте, за да започнете. След като инсталирате, можете да изтеглите добавки от официалното хранилище или да инсталирате нови хранилища. Вижте този урок за това как да настроите Exodus като пример. Това трябва да работи за Windows, MacOS и Android смартфони.

iOS е малко по-сложен, тъй като Kodi не се предлага от App Store. Ако искате да инсталирате Kodi на iPad или iPhone без да го нарушавате, препоръчваме да използвате приложението Cydia Impactor, за да преместите Kodi от десктоп на вашето iOS устройство.

Базираните на Android стрийминг устройства като Amazon Fire TV Stick и Roku изискват малко повече работа, за да инсталират Kodi да работи. За да изтеглите Kodi на Fire TV Stick, ще са необходими приложения за странично зареждане или чрез приложението Downloader. Единственият начин да накарате Kodi да работи на Roku без, е да „хвърлите“ или „огледало“ друго устройство.

Свързани: Имате ли проблеми с буферирането на Kodi? Вижте нашето ръководство за 2 бързи корекции на буфери Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 23

Adblock
detector