5 cele mai bune tastaturi Kodi pentru 2017/2018

Cele mai bune tastaturi Kodi

Kodi poate fi instalat pe o gamă uriașă de dispozitive, inclusiv Raspberry Pi, Amazon Fire TV și Roku. Cu toate acestea, instalarea suplimentelor și modificarea setărilor pe un dispozitiv de streaming set-top poate fi foarte dificilă fără o tastatură dedicată. În unele cazuri, puteți utiliza tastatura PC, dar nu toate dispozitivele funcționează cu o tastatură tradițională.

Datorită numărului mare de tastaturi Kodi de înaltă calitate pe piață, poate fi dificil să găsiți câteva produse care valorează de fapt timpul și banii dumneavoastră. Pentru a ajuta, am cercetat în detaliu piața și am ales cinci dintre cele mai bune tastaturi Kodi disponibile din noiembrie 2017.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Înainte de a începe

Vă recomandăm cu tărie să folosiți o rețea privată virtuală (VPN) cu Kodi. Acestea criptează traficul dvs. de rețea și vă protejează de atacurile Man-in-the-Middle și de interzicerea ISP. Un VPN vă permite, de asemenea, să vizionați conținut geolocat doar prin conectarea la un server din țara corectă, vă recomandăm IPVanish. Este un VPN rapid și stabil, care nu păstrează jurnalele activităților dvs. și poate fi instalat pe aproape orice platformă, inclusiv Amazon Firestick.

Criteriile noastre de evaluare

Înainte de a ajunge la revizuirile individuale ale tastaturii, este important să știm cum am ajuns la concluziile noastre. Deși de obicei testăm personal produsele pe care le analizăm, piața tastaturii Kodi este atât de largă, încât acest lucru nu a fost posibil în acest caz. În schimb, am luat în considerare alte câteva criterii și le-am folosit pentru a stabili o bază pentru recomandările noastre de la tastatura Kodi:

 • Număr de recenzii pozitive pe piețele online populare
 • Satisfacția cumpărătorului în timp
 • Opiniile altor recenzori profesioniști de produse
 • Preț
 • Caracteristicile și funcționalitatea tastaturii

Trebuie menționat că Kodi are cea mai bună experiență cu o telecomandă și o tastatură pentru introducerea textului. Vom scrie un articol de telecomandă în viitorul apropiat și vom face legătura cu acesta din acest articol. Cu toate acestea, Kodi poate fi folosit în întregime cu tastatura, făcând o tastatură dedicată primul articol pe care ar trebui să îl cumpărați pentru un nou sistem de home theater bazat pe Kodi..

Cele mai bune tastaturi Kodi din decembrie 2017

Rii i8 + 2.4GHz Mini Tastatură fără fir

rii i8 + tastatură wireless

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa despre Rii i8 + este forma sa neobișnuită. Este aproape ca un joypad, iar partea din față este atât de acoperită cu butoane încât rămâne foarte puțin spațiu. Acestea fiind spuse, acest produs oferă un control total asupra Kodi datorită tastaturii sale mici, care oferă gesturi și a tastaturii QWERTY complete. Această tastatură este și iluminată din spate, ceea ce o face perfectă pentru utilizarea Kodi cu luminile stinse.

Există două versiuni ale acestei tastaturi; unul folosește Bluetooth, celălalt folosește semnale radio de 2,4 GHz. Am decis că ultima versiune ar fi mai potrivită pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece nu se bazează pe un dispozitiv care are suport Bluetooth. Ca atare, această tastatură va funcționa pe orice dispozitiv cu port USB, inclusiv PC, Raspberry Pi și Amazon Fire TV.

Ambele versiuni folosesc un cablu Mini-USB pentru a încărca o baterie internă, iar versiunea de 2,4 GHz necesită un port USB gratuit pentru receptorul său.

În prezent, Rii 8+ are peste 1600 de recenzii pe Amazon și mai mult de jumătate dintre acestea sunt evaluări de cinci stele. Cu toate acestea, unii cumpărători s-au confruntat cu probleme în care touchpadul înregistrează gesturi atunci când niciunul nu este destinat, iar alții au descoperit că poate fi greu să găsești combinația de butoane potrivite pentru a introduce anumite caractere. Totuși, touchpad-ul poate fi blocat pentru a preveni acest lucru și este puțin probabil să fiți nevoit să reaprimați, deoarece toate tastele de punctuație sunt exact aceleași ca și pe o tastatură cu dimensiuni complete.

Pro:

 • Are o tastatură QWERTY completă
 • Tastele retroiluminate îmbunătățesc experiența de vizionare pe timp de noapte
 • Baterie reincarcabila

Contra:

 • Touchpad sensibil excesiv
 • Este predispus la dactilografieri datorită dimensiunilor mici

Momentan disponibil pe Amazon

Logitech K830

Tastatură wireless logitech k830

Logitech K830 este o tastatură mult mai tradițională decât Rii i8. Tastele sale sunt mult mai bine distanțate, astfel încât există șanse mai mici de a greși. Lumina de fundal verifică iluminarea din mediul dvs. înainte de a se regla automat. În modul automat, această lumină de fundal se va aprinde ori de câte ori se întunecă, ceea ce este o atingere frumoasă.

Această tastatură poate fi utilizată fie prin Bluetooth, fie prin radio și este compatibilă cu orice instalare Android, Windows, Linux sau ChromeOS Kodi. Are o baterie reîncărcabilă care durează trei ore la încărcare, dar are o durată de viață de 20 de ore. Aceste numere reprezintă 20 de ore de utilizare constantă, astfel încât, în realitate, va rezista probabil săptămâni între reîncărcări.

Există un buton mic în partea stângă a părții superioare. Acest buton face clic stânga și este conceput pentru a facilita o navigare web mai ușoară, cu două mâini. În ciuda plasării sale, acest buton nu este în special predispus la activarea accidentală și ar putea fi folosit pentru a naviga în meniurile Kodi mai comod decât prin utilizarea trackpad-ului și butoanele mouse-ului în stil laptop.

Această tastatură costă 39,99 USD. În ciuda prețului său mai mare decât media, în prezent se bucură de un rating de patru stele pe Amazon. După toate conturile, acesta ar trebui să funcționeze mult timp după cumpărare.

Există o cantitate mică, dar sensibilă de întârziere la utilizarea touchpad-ului. Având în vedere faptul că aceasta este comercializată ca o tastatură „living”, aceasta nu este concepută pentru utilizare grea și, ca atare, aceasta este o problemă relativ mică.

Pro:

 • Tastatură versatilă, multiplă platformă
 • Durată lungă de viață a bateriei
 • Lumina de fundal reglează luminozitatea automat

Contra:

 • Puțin mai scump decât tastaturile similare
 • Etichetele de funcție alternativă roșie sunt puțin înflăcărate

Disponibil pe Amazon

iClever Keyboard Bluetooth  

Tastatura Bluetooth wireless iClever

Kodi poate fi instalat pe dispozitive portabile, cum ar fi stick-urile USB și Raspberry Pis, deci are sens că ai nevoie de o tastatură cu un profil la fel de scăzut. Tastatura iClever are o lățime de doar 7 ”și laturile sale se pliază pentru a reduce acest lucru și mai mult.

Când este pliată, această tastatură intră în modul de repaus și o dată desfășurată, se trezește și se împerechează automat cu până la trei dispozitive. În ciuda dimensiunilor mici, tastele sunt bine dimensionate. Acest lucru ajută la reducerea la minimum a numărului de erori de dactilizare pe care le faceți - o caracteristică deosebit de importantă cu Kodi, deoarece o singură introducere tipă poate provoca erori atunci când vă conectați la surse suplimentare.

Corpul tastaturii iClever este confecționat din aluminiu. În plus. bateria internă durează până la 60 de ore la o singură încărcare. Aceste caracteristici fac din tastatura iClever o alegere excelentă pentru cei care caută un sistem Kodi cu adevărat portabil.

Această tastatură este mai scumpă decât multe altele, inclusiv unele care oferă o conectivitate mai bună sau o funcționalitate suplimentară. Acestea fiind spuse, plătiți cu adevărat capacitatea de a lua această tastatură oriunde mergeți. Deși iClever nu este la fel de cunoscut ca Logitech, acest produs este apreciat în mare măsură de mulți alți comentatori. Există chiar și o garanție pe viață în cazul în care ceva nu merge corect.

Pro:

 • Profil redus, design pliabil
 • Durată lungă de viață a bateriei
 • Perechi la trei dispozitive

Contra:

 • Preț mai mare decât media

Disponibil pe Amazon

Jelly Comb Mini tastatură wireless

jelly pieptene tastatură

Tastatura Jelly Comb are o lățime de 6 ”și este, în esență, o tastatură de telefon mobil întoarsă pe partea sa. Există totuși câteva diferențe. În primul rând, acest model are două bare spațiale și taste FN, una pe fiecare parte. În al doilea rând, există un touchpad, tastele săgeată și două butoane de mouse. Dimensiunea mică și gama largă de taste de la tastatură fac o alternativă mai puțin costisitoare la modelul iClever, dar compromisul este că aceasta este foarte mult o tastatură „acasă”..

Unul dintre motivele pentru aceasta este că îi lipsește funcționalitatea Bluetooth. În schimb, folosește frecvențe radio, iar receptorul necesită un port USB, ceea ce îl face impropriu pentru instalațiile iPhone și Android Kodi. Acestea fiind spuse, datorită designului său în stil de telecomandă, această tastatură se simte naturală de utilizat. Are peste 140 de recenzii strălucitoare pe Amazon, iar singura problemă este că trece în modul de repaus la fiecare cinci minute și durează câteva secunde pentru a se trezi..

Jelly Comb este cea mai puțin scumpă tastatură din lista noastră, la 19,99 USD. În mod surprinzător, deși este atât de ieftin, vine cu o garanție pe viață. O mare parte din recenziile acestui produs atestă că funcționează timp îndelungat, așa că, cu noroc, nu va trebui niciodată să folosești garanția..

Pro:

 • Mic și ușor de tastat cu
 • Foarte accesibil
 • Garantie pe viata

Contra:

 • Nu acceptă platformele mobile
 • Trece câteva secunde să se trezească din modul de veghe

Disponibil pe Amazon

Tastatură fără fir Microsoft N9Z-00001

tastatura wireless microsoft n9z

Microsoft N9Z-00001 este o tastatură multi-platformă, rezistentă la deversare, care este dotată cu un touchpad mărit și cu trei taste rapide personalizabile. Utilizează frecvențe radio pentru a vă conecta, astfel încât dispozitivul trebuie să aibă cel puțin un port USB pentru ca această tastatură să funcționeze. Din păcate, acest lucru înseamnă că nu va funcționa pe platformele mobile fără un convertor Micro-USB la USB, dar acceptă sistemele de operare Windows, Android, Mac și Linux..

Această tastatură are un design foarte simplu, lipsit de blocaje și dispunere înfundată care tind să plagie tastaturile wireless. De asemenea, este o tastatură cu dimensiuni complete, așa că tastând-o se simte natural și se asigură că acesta nu este strict un produs „doar pentru Kodi”. Poate fi folosit cu ușurință pentru muncă.  

Touchpad-ul este decent, dar este mai sensibil decât ne-am dori. Funcția „atingeți pentru a face clic” nu poate fi dezactivată și, din cauza dimensiunii mari a touchpad-ului, aceasta este adesea activată accidental. De asemenea, în ciuda acestei tastaturi care se așează perfect în bugetul mediu, se bazează pe bateriile AAA pentru a funcționa. Pentru a fi corect, acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcare și cu o durată de viață a bateriei de nouă luni, bateriile nu vor trebui înlocuite des.

Pro:

 • Curățați dispunerea tastaturii
 • O gamă bună de suport pentru platformă
 • Accesibil și polivalent

Contra:

 • Touchpad este ușor prea sensibil și nu poate fi blocat
 • Fără conectivitate Bluetooth

Disponibil pe Amazon

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 25

Adblock
detector