5 cele mai bune telecomenzi Kodi pentru 2018/2019

Cele mai bune telecomenzi Kodi din 2017/2018

Căutați să o integrați mai bine pe Kodi în configurația home theater? Am cercetat piața și am cercetat cinci dintre cele mai bune telecomenzi Kodi, astfel încât nu trebuie.

Kodi este un software care face foarte ușor să-ți creezi propriul centru media pe dispozitive precum Amazon Fire TV și Apple TV. Cu toate acestea, utilizarea tastaturii și a mouse-ului poate fi greoaie atunci când dispozitivul Kodi se află în toată camera. Din fericire, există multe telecomenzi de înaltă calitate, care pot fi folosite cu Kodi. Acestea vă permit să vă controlați dispozitivul în același mod ca și televizorul sau cutia de cablu.

Pe măsură ce Kodi a devenit mai popular, piața a cunoscut un aflux de telecomenzi de calitate scăzută. Cercetarea fiecăruia dintre acestea individual necesită mult timp, astfel încât să ajutăm am ales cinci dintre cele mai bune telecomenzi Kodi din 2018 și 2019 și am evidențiat punctele forte și punctele slabe ale fiecăruia.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Înainte de a începe

Sfătuim cu tărie cititorii noștri să utilizeze o rețea privată virtuală (VPN) cu Kodi. Acestea pot ajuta la prevenirea atacurilor Man-in-the-Middle și la oprirea ISP-ului dvs. de a folosi obiceiurile de navigare pentru a justifica accelerarea conexiunii. VPN-urile vă permit, de asemenea, să ocoliți blocarea conținutului geografic conectându-vă la un server în locația potrivită. Vă recomandăm IPVanish. Nu păstrează jurnalele activităților dvs., are un impact minim asupra vitezei rețelei dvs. și poate fi instalat pe cele mai populare platforme, inclusiv Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe IPVANISH HERE, VPN-ul nostru cel mai bine cotat pentru Kodi

Criteriile noastre de evaluare

Înainte de a ajunge la recenzii în sine, vom explica modul în care am evaluat fiecare produs. De obicei, testăm personal fiecare produs pe care îl analizăm. Cu toate acestea, gama de telecomenzi Kodi disponibile înseamnă că, în acest caz, pur și simplu nu era posibil. În schimb, am avut în vedere mai multe criterii diferite și le-am folosit pentru a stabili baza recenziilor noastre de la distanță Kodi.

 • Număr de recenzii pozitive pe piețele online populare
 • Satisfacția cumpărătorului în timp
 • Opiniile altor recenzori profesioniști de produse
 • Preț
 • Caracteristicile și funcționalitatea telecomenzii

Merită menționat faptul că Kodi este cel mai experimentat cu o combinație de telecomandă și tastatură. Cu toate acestea, deoarece Kodi poate fi utilizat exclusiv cu o tastatură, poate doriți să vă gândiți să investiți într-una dintre acestea înainte de a trece la o telecomandă.

Cele mai bune telecomenzi Kodi

1. Rii MX3 Pro

Telecomanda Rii MX3 Kodi

La prima vedere, Rii MX3 Pro arată la fel ca o telecomandă TV obișnuită, dar partea inferioară ascunde o tastatură QWERTY completă. Acest lucru oferă MX3 posibilitatea de a controla toate aspectele Kodi de la navigare la introducerea textului.

Această telecomandă poate fi utilizată pentru a opera orice televizor folosind semnale infraroșii, dar majoritatea dispozitivelor Kodi nu au receptorul potrivit pentru acest lucru. Totuși, nu este o problemă, deoarece MX3 este dotat și cu un dongle de 2,4 GHz care poate fi conectat la orice dispozitiv cu port USB, inclusiv Raspberry Pi, Roku și PC-uri tradiționale pentru desktop..

MX3 include, de asemenea, funcționalitatea mouse-ului aerian. Aceasta permite utilizatorului să controleze cursorul de pe ecran prin mutarea fizică a telecomenzii. Există chiar și un buton care vă permite să faceți clic stânga, deși nu există nici o opțiune de clic dreapta.

Pentru un produs atât de avansat, este destul de accesibil. În prezent costă 11,99 USD de la Amazon, unde are peste 300 de recenzii și un rating general de 3,5 / 5. Unii cumpărători invocă lipsa tastelor retroiluminate ca motiv al ratingului scăzut, așa că este ceva de care trebuie să știți înainte de cumpărare.

Există câteva motive pentru acest preț scăzut: totuși, folosește baterii AAA în loc de cele interne reîncărcabile, de exemplu. Nu există niciun suport Bluetooth, ceea ce îl face impropriu pentru utilizare cu Amazon Firestick.

Singura problemă reală cu acest produs este lipsa unui buton de blocare a tastaturii. Deoarece luneta de dedesubt este atât de subțire, este posibil să atingeți accidental tastatura în timp ce folosiți butoanele de sus. Tastatura este ușor încastrată pentru a preveni acest lucru, dar probabil că va fi obișnuit.

Pro-uri

 • Foarte accesibil
 • Funcționalitate excelentă pentru preț
 • Asistență pentru o gamă bună de dispozitive

Contra

 • Fără suport Bluetooth
 • Se bazează pe bateriile AAA

Obțineți această telecomandă pe Amazon

2. Inteset INT-422

Telecomanda Inteset INT-422 Kodi

Inteset INT-422 este o telecomandă foarte populară, dintr-un motiv întemeiat. Poate fi asociat cu aproape orice dispozitiv și vine preconfigurat pentru a lucra cu Apple TV, Xbox One și Roku direct din cutie. Trebuie menționat, însă, că acest dispozitiv nu este livrat cu un receptor IR. Va trebui să cumpărați un receptor separat pentru ca acesta să funcționeze cu anumite dispozitive, cum ar fi Raspberry Pi și computer.

Această telecomandă permite utilizatorului să creeze macro-uri care rulează până la 32 de comenzi prin simpla apăsare a unui buton. De exemplu, puteți comuta INT-422 la sursa TV corectă, puteți crește volumul și regla luminozitatea automat.

Acest dispozitiv este foarte popular. În prezent, are peste 1200 de recenzii pe Amazon și un rating de 4,4 / 5 stele. Plângerea principală pare a fi cu procesul de configurare inițial, deși acest lucru este foarte simplu, cu excepția cazului în care aveți un dispozitiv mai puțin comun sau mai vechi.

INT-422 vine cu mai multe funcții concepute pentru a vă îmbunătăți experiența de vizualizare. În primul rând, toate tastele sunt retroiluminate. Avantajele cheie în acest sens sunt evidente: puteți modifica mai ușor setările atunci când luminile sunt stinse. Puteți alege, de asemenea, să blocați butoanele de volum și de canal pentru a preveni schimbarea accidentală a acestor filme din mijloc.

Există câteva probleme foarte minore cu această telecomandă. Anume, există atât de multe butoane încât telecomanda în sine pare aglomerată. Este posibil să aveți dificultăți în a găsi cheia pe care o căutați doar prin atingere, astfel încât orice schimbare pe care doriți să o faceți ar trebui să vă uitați departe de ecran. De asemenea, acest produs folosește baterii AA, care, deși este o problemă mică, este una pe care nu ne-am așteptat să o vedem într-o telecomandă de 25 de dolari.

Pro-uri

 • Taste macro personalizabile
 • Lumina din spate pentru o utilizare mai ușoară pe timp de noapte
 • O gamă largă de dispozitive acceptate

Contra

 • Niciun receptor IR inclus
 • Se bazează pe baterii AA

Obțineți această telecomandă pe Amazon

3. SANOXY PC-RC

Telecomanda Sanoxy Kodi

SANOXY PC-RC este o telecomandă ultra-simplă și mică pentru persoanele care doresc doar funcționalitatea de bază de navigare pentru dispozitivul lor Kodi. Este livrat cu butoane de redare media standard, tastele săgeată și chiar un buton de mouse care funcționează într-un mod similar cu un joystick.

Merită menționat că există anumite taste care nu funcționează în mod implicit în Kodi, inclusiv butoanele de e-mail și Internet Explorer. Cu toate acestea, acestea pot fi redirecționate în alte funcții, dacă doriți, iar majoritatea butoanelor funcționează așa cum este de așteptat, fără alte configurații. În plus, aspectul butoanelor este destul de simplu, cu tastele grupate pe categorii. Acest lucru face PC-RC ușor de utilizat chiar și în întuneric total.

Acest produs costă 11,99 USD și are sute de recenzii favorabile online. Ratingul său actual Amazon este de 3,5 / 5, în parte, deoarece telecomanda trebuie îndreptată direct către receptor. Presupunând că aveți o linie clară de vedere, totuși, aceasta nu ar trebui să fie o problemă uriașă.

Ne-a plăcut să-l vedem oferind suport Bluetooth, deoarece costă la fel ca Rii MX3 Pro mai avansat, dar, deoarece PC-RC este proiectat cu simplitate în minte, este greu să ne plângem prea mult. De asemenea, spre deosebire de alte produse de pe piață, PC-RC vine cu un receptor infraroșu USB, astfel încât să-l poți folosi imediat fără a fi necesar să cheltuiți bani în plus.

Pro-uri

 • Interfață simplă, curată
 • Funcționalitatea mouse-ului
 • Multe dispozitive compatibile

Contra

 • Este necesară unele configurații pentru Kodi
 • Mai puțin funcționalitate decât telecomenzile la prețuri similare

Obțineți această telecomandă pe Amazon

4. Telecomanda BT pentru accesorii Century

Century Accesorii Kodi la distanță

Telecomenzile anterioare au avut un lucru în comun: toate s-au bazat pe dongle wireless pentru a funcționa. Remote Century Accessory BT utilizează Bluetooth în schimb, permițându-i să se conecteze la dispozitive fără porturi USB, cum ar fi telefoane, tablete și Amazon Firestick.

Cu toate acestea, funcționalitatea Bluetooth crește prețul. Această telecomandă costă puțin sub 20 de dolari și oferă o cantitate foarte mică de control. Butoanele de redare standard media sunt incluse, la fel ca tastele de bază pentru navigare. Acestea fiind spuse, nu există nicio modalitate de a controla mouse-ul sau de a introduce text, iar butonul Siri funcționează doar pe platformele Apple.

Acest dispozitiv nu este la fel de cunoscut ca unii dintre ceilalți pe care i-am văzut. În momentul scrierii, acesta are 67 de recenzii Amazon și un rating general de 3,6 / 5. Principala plângere pare să fie că butoanele sunt prea „clic” și că construcția generală ar putea fi îmbunătățită. Este una dintre cele mai simple telecomenzi Bluetooth disponibile, dar ne-ar fi plăcut să o vedem construită puțin mai robustă.

Spre deosebire de celelalte dispozitive pe care le-am acoperit, această telecomandă folosește o baterie de ceas cu litiu. Cu toate acestea, oferă aproximativ 70 de ore de utilizare înainte ca bateria să fie înlocuită. Există un mod de repaus care ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei și un LED se aprinde atunci când bateria începe să funcționeze.

Asocierea se face apăsând un buton de pe partea inferioară a telecomenzii. Aceasta este situată ușor deasupra locului în care degetele utilizatorului s-ar odihni, astfel încât să nu vă descoperiți fără să știți să încercați să vă conectați cu un dispozitiv diferit la mijlocul filmului.

Pro-uri

 • Împerechere simplă
 • Funcționalitate Bluetooth
 • Durată de viață bună a bateriei

Contra

 • Destul de scump pentru ceea ce este

Obțineți această telecomandă pe Amazon

5. Ortek VRC-1100

Telecomanda Ortek Kodi

În sfârșit, avem Ortek VRC-1100, o telecomandă cu infraroșu care costă puțin peste 14 dolari. Acest produs reușește să limiteze numărul de butoane pe care le are, oferind în același timp un grad bun de versatilitate pentru utilizatorii Kodi.

Acesta include toate butoanele de control media la care te-ai aștepta, dar are și un buton de înregistrare. Aceasta este o caracteristică care lipsește de la majoritatea telecomenzilor cu infraroșu, așa că este sigur că va fi de neprețuit pentru persoanele cu sisteme DVR bazate pe Kodi.

Un alt lucru interesant despre această telecomandă este modul în care gestionează mișcarea mouse-ului. În loc să folosească gesturi sau un joystick, VRC-1100 are o zonă circulară în centru care funcționează ca un trackpad în miniatură. Poate fi un pic temperamental, dar în general funcționează suficient de bine. Există întotdeauna butoanele săgeată dacă aveți nevoie de o altă opțiune.

Chiar nu este prea mult de plâns aici. Această telecomandă are peste 1.000 de recenzii pe Amazon și un rating general de 4,5 / 5, astfel încât majoritatea oamenilor care au cumpărat-o sunt destul de mulțumiți. Singura problemă pe care o putem vedea cu VRC-1100 este că receptorul IR și telecomanda în sine nu arată ca făcând parte din același set; unul este din lemn fals, iar celălalt are un design modern, argintiu. Este posibil să nu fie cea mai plăcută estetică, dar în ceea ce privește funcționalitatea, acest dispozitiv este unul dintre cele mai bune disponibile.

Pro-uri

 • Face totul, cu excepția introducerii textului
 • Buton dedicat „înregistrare”
 • Accesibil

Contra

 • Receptorul IR nu se potrivește cu telecomanda în sine

Obțineți această telecomandă pe Amazon

Concluzie

Pe piață există numeroase telecomenzi Kodi de înaltă calitate. În cele din urmă, va trebui să luați în considerare modul în care utilizați Kodi înainte de a putea decide care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Cu toate acestea, după ce ai ales alegerea, vei putea experimenta tot ceea ce Kodi are de oferit din confortul canapelei tale.

Dacă vă interesează să găsiți conținut nou, poate doriți să consultați ghidurile noastre cu cele mai bune suplimente pentru filme, sport, TV în direct și anime. Nu vă faceți griji dacă aveți probleme cu Kodi; avem un articol de depanare care vă va ajuta să rezolvați eventualele probleme la un pas.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 61

Adblock
detector