5 legjobb Kodi távirányító a 2023/2023-es évre

A 2023/2023-as legjobb Kodi távvezérlők

Szeretne jobban integrálni a Kodi-ot házimozi beállításaiba? Megvizsgáltuk a piacot és megvizsgáltuk az öt legjobb Kodi távirányítót, így nem kell.

A Kodi olyan szoftver, amely nagyon egyszerűvé teszi a saját médiaközpont létrehozását olyan eszközökön, mint az Amazon Fire TV és az Apple TV. A billentyűzet és az egér használata azonban nehézkes lehet, ha a Kodi-eszköz a szobában van. Szerencsére számos kiváló minőségű távirányító létezik, amelyeket a Kodi-vel használhatunk. Ezek lehetővé teszik, hogy a készüléket pontosan ugyanúgy vezérelje, mint a tévét vagy a kábeldobozt.

Mivel a Kodi egyre népszerűbbé vált, a piacon alacsony minőségű távirányítók beáramlása tapasztalható meg. Ezek mindegyikének külön-külön történő kutatása sok időt vesz igénybe, ezért segítünk kiválasztani a 2023 és 2023 legjobb Kodi távirányítóját, és kiemeljük mindegyikük erősségeit és gyengeségeit..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mielőtt elkezdenénk

Erősen javasoljuk olvasóinknak, hogy használják a Kodi-val egy virtuális magánhálózatot (VPN). Ezek segíthetnek megakadályozni a középtávú támadásokat, és megakadályozhatják az internetszolgáltatóját abban, hogy a böngészési szokásait felhasználják a kapcsolat fojtásának igazolására. A VPN-k lehetővé teszik a földrajzi tartalom lezárásának megkerülését is, ha megfelelő kiszolgálóhoz kapcsolódik. Az IPVanish használatát javasoljuk. Nem tart naplót tevékenységeiről, minimális hatással van a hálózati sebességre, és telepíthető a legnépszerűbb platformokra, köztük az Amazon Firestick-re..

OLVASÓ OLDAL: 60% -T Takarítson meg IPAVAN ITT, a Kodi legjobban értékelt VPN-je

Minősítési kritériumaink

Mielőtt megismernénk a véleményeket, elmagyaráznánk, hogyan értékeljük az egyes termékeket. Általában minden felülvizsgált terméket személyesen tesztelünk. A rendelkezésre álló Kodi távirányítók köre azonban azt jelenti, hogy ebben az esetben ez nem volt megvalósítható. Ehelyett számos különféle kritériumot vettünk figyelembe, és ezek alapján képeztük a Kodi távoli áttekintéseink alapját.

 • Pozitív vélemények száma a népszerű online piacokon
 • Vevői elégedettség az idő múlásával
 • Más professzionális termékértékelők véleménye
 • Ár
 • A távirányító funkciói és funkcionalitása

Érdemes megemlíteni, hogy a Kodi legjobban a távirányító és a billentyűzet kombinációjával rendelkezik. Mivel azonban a Kodi kizárólag billentyűzettel használható, érdemes átgondolnia az egyikbe történő befektetést, mielőtt a távirányítóra lépne..

A legjobb Kodi távirányító

1. Rii MX3 Pro

Rii MX3 Kodi távirányító

Első pillantásra a Rii MX3 Pro ugyanúgy néz ki, mint egy szokásos TV távirányító, de annak alsó része elrejti a teljes QWERTY billentyűzetet. Ez lehetővé teszi az MX3 számára, hogy ellenőrizze a Kodi összes aspektusát, a navigációtól a szövegbevitelig.

Ez a távirányító bármely televízió infravörös jelekkel történő működtetésére használható, de a legtöbb Kodi-eszköznek nincs ehhez megfelelő vevője. Ez azonban nem jelent problémát, mert az MX3 egy 2,4 GHz-es donggel is rendelkezik, amely bármilyen USB-porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztatható, beleértve Raspberry Pi, Roku és hagyományos asztali PC-ket..

  Există o aplicație inteligentă Kodi TV? Puteți instala Kodi pe un televizor inteligent?

Az MX3 levegő egér funkciókat is tartalmaz. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a képernyőn megjelenő kurzor irányítását a távirányító fizikai mozgatásával. Még egy olyan gomb is van, amely lehetővé teszi a bal egérgombbal való kattintást, bár a jobb egérgombbal történő kattintás nem érhető el.

Egy ilyen fejlett termékhez meglehetősen megfizethető. Jelenleg 11,99 USD-t fizet az Amazon-tól, ahol már több mint 300 vélemény van, és összesen 3.5 / 5. Néhány vásárló a háttérvilágítású kulcsok hiányát említi alacsony értékelésük okaként, tehát ezt a vásárlás előtt tudnia kell.

Ennek az alacsony árnak azonban néhány oka van: például újratölthető belső akkumulátor helyett AAA elemeket használ. Nincs Bluetooth támogatás is, ezért az az Amazon Firestick-hez nem használható.

Az egyetlen igazi probléma ezzel a termékkel a billentyűzet-zároló gomb hiánya. Mivel az alsó előlap annyira vékony, a tetején lévő gombok használata közben véletlenül megütheti a billentyűzetet. A billentyűzet kissé be van süllyedve, hogy megakadályozzák ezt, de valószínűleg hozzászokik.

Előnyök

 • Nagyon megfizethető
 • Kiváló funkcionalitás az árért
 • Támogatás az eszközök széles skálájához

Hátrányok

 • Nincs Bluetooth támogatás
 • AAA elemekre támaszkodik

Szerezd meg ezt a távirányítót az Amazonon

2. Inteset INT-422

Az Inteset INT-422 Kodi távirányító

Az Inteset INT-422 nagyon népszerű távirányító, jó okból. Szinte bármilyen eszközzel párosítható, és előre konfigurálva van, hogy az Apple TV-vel, az Xbox One-val és a Roku-val egyenesen a dobozból működjön. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez az eszköz nem rendelkezik infravörös vevővel. Külön vevőkészüléket kell vásárolnia, hogy az kiválasztott eszközökkel, például a Raspberry Pi és a PC-vel működjön.

Ez a távirányító lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy gombnyomással akár 32 parancsot futtató makrókat hozzon létre. Például, ha az INT-422 kapcsolót a megfelelő TV-forráshoz kapcsolja, növelheti a hangerőt, és automatikusan beállíthatja a fényerőt.

Ez az eszköz nagyon népszerű. Jelenleg több mint 1200 véleménye van az Amazon-on, és 4,4 / 5 csillaggal rendelkezik. Úgy tűnik, hogy a fő panasz az eredeti telepítési folyamattal kapcsolatos, bár ez nagyon egyszerű, hacsak nincs ritka vagy régebbi eszköz.

Az INT-422 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja a néző élmény fokozása. Először az összes gomb háttérvilágítással rendelkezik. A legfontosabb előnyök ennek nyilvánvalóak: könnyebben megváltoztathatja a beállításokat, amikor a lámpák kialszanak. Kiválaszthatja a hangerő és a csatorna gombjainak lezárását is, hogy megakadályozzák a film közepén a véletlenszerű változtatásokat.

  Tubi TV: Cum să urmăriți Tubi TV pe Kodi și în afara SUA

Van néhány nagyon apró probléma ezzel a távirányítóval. Nevezetesen annyi gomb van, hogy maga a távvezérlő úgy tűnik, hogy rendetlen. Lehet, hogy nehezen találja meg a keresett kulcsot egyedül érintéssel, így a változtatásokhoz, amelyeket a képernyőn el szeretne nézni, el kell végezni. Emellett ez a termék AA elemeket is használ, amelyek, bár egy kis probléma, az egyik, amit nem számíthattunk a 25 dolláros távirányító látására..

Előnyök

 • Testreszabható makróbillentyűk
 • Háttérvilágítással a könnyebb éjszakai használat érdekében
 • Széles körű támogatott eszközök

Hátrányok

 • Nem tartalmaz IR vevőt
 • AA elemekre támaszkodik

Szerezd meg ezt a távirányítót az Amazonon

3. SANOXY PC-RC

Sanoxy Kodi távirányító

A SANOXY PC-RC egy rendkívül egyszerű és kicsi távirányító az emberek számára, akik csak alapvető navigációs funkciókat akarnak a Kodi készülékükhöz. Jön a szabványos médialejátszási gombokkal, nyílgombokkal és még egy egérgombbal is, amely hasonlóan működik, mint a joystick.

Érdemes megjegyezni, hogy vannak olyan kulcsok, amelyek alapértelmezés szerint nem működnek a Kodi-ban, beleértve az e-mail és az Internet Explorer gombokat. Ezeket azonban át lehet alakítani más funkciókba, ha szeretné, és a gombok többsége a várt módon működik további konfiguráció nélkül. Ezenkívül a gombok elrendezése meglehetősen egyszerű, a kategóriákba csoportosítva. Ezáltal a PC-RC könnyen használható még teljes sötétségben is.

Ez a termék 11,99 dollárba kerül, és több száz kedvező véleményt kap az interneten. Jelenlegi Amazon besorolása 3,5 / 5, részben azért, mert a távirányítót közvetlenül a vevő felé kell mutatni. Feltéve, hogy tiszta látókörünk van, ez nem lehet hatalmas probléma.

Szeretjük volna látni, hogy Bluetooth-támogatást kínál, mivel az ugyanolyanba kerül, mint a fejlettebb Rii MX3 Pro, de mivel a PC-RC-t az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték, nehéz túl sok panaszkodni. Ezenkívül, a piacon lévő más termékekkel ellentétben, a PC-RC USB infravörös vevővel rendelkezik, így azonnal felhasználhatja anélkül, hogy bármiféle extra pénzt költene.

Előnyök

 • Tiszta, egyszerű felület
 • Egér funkció
 • Sok kompatibilis eszköz

Hátrányok

 • Bizonyos konfiguráció szükséges a Kodi számára
 • Kevesebb funkcionalitás, mint a hasonló árú távirányítóknál

Szerezd meg ezt a távirányítót az Amazonon

4. Century tartozék BT távirányító

Századi kiegészítő Kodi távirányító

A korábbi távirányítóknak volt egy közös vonása: mind működtek vezeték nélküli dong-okon. A Century Accessory BT Remote a Bluetooth helyett használja, lehetővé téve USB-port nélküli eszközökhöz – telefonok, táblagépek és az Amazon Firestick – csatlakoztatását..

A Bluetooth funkció azonban növeli az árat. Ez a távirányító kevesebb, mint 20 dollárba kerül, és nagyon minimális irányítást kínál. A szokásos médialejátszási gombok, mint az alapvető navigációs gombok, a csomagban vannak. Ugyanakkor nincs mód az egér vezérlésére vagy a szöveg bevitelére, és a Siri gomb csak az Apple platformon működik.

  Что такое Stremio и как его использовать: руководство для начинающих

Ez az eszköz nem olyan jól ismert, mint a többiek közül, amelyeket látunk. Írásának időpontjában 67 Amazon-értékeléssel és 3,6 / 5-es általános értékeléssel rendelkezik. A fő panasz úgy tűnik, hogy a gombok túl „kattintottak”, és hogy az általános konstrukció javítható lenne. Ez az egyik legegyszerűbb elérhető Bluetooth távirányító, de szeretjük volna látni, hogy kissé szilárdabb.

A többi általuk lefedett eszközzel ellentétben ez a távirányító lítium órát használ. Mintegy 70 órás használatot kínál, mielőtt az akkumulátort ki kell cserélni. Az alvó üzemmód meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, és egy LED világít, ha az akkumulátor kezd lemerülni.

A párosítás a távirányító alján található gomb megnyomásával történik. Ez kissé fölé helyezkedik el, ahol a felhasználó ujjai pihenhetnek, tehát nem találja magát tudatosan, amikor megpróbál kapcsolódni egy másik eszközhöz a film közepén..

Előnyök

 • Egyszerű párosítás
 • Bluetooth funkció
 • Jó akkumulátor-élettartam

Hátrányok

 • Meglehetősen drága, ami az

Szerezd meg ezt a távirányítót az Amazonon

5. Ortek VRC-1100

Ortek Kodi távoli

Végül megvan az Ortek VRC-1100, egy infravörös távirányító, amely valamivel több, mint 14 dollárba kerül. Ez a termék képes korlátozni a gombok számát, miközben jó fokú sokoldalúságot biztosít a Kodi felhasználók számára.

Ez magában foglalja az összes médiavezérlő gombot, amelyre elvárja, de van egy felvevő gomb is. Ez egy olyan szolgáltatás, amely hiányzik a legtöbb infravörös távirányítótól, tehát biztos, hogy felbecsülhetetlen értékű a Kodi-alapú DVR-rendszerekkel rendelkezők számára.

Egy másik érdekes dolog ebben a távirányítóban az, hogy hogyan kezeli az egér mozgatását. Mozdulatok vagy joystick használata helyett a VRC-1100 közepén kör alakú terület található, amely miniatűr görgetőpadként működik. Lehet, hogy kissé temperamentumos, de általában elég jól működik. Mindig vannak a nyílgombok, ha más opcióra van szüksége.

Itt tényleg nincs sok panasz. Ennek a távirányítónak több mint 1000 véleménye van az Amazon-on, és általános értékelése 4,5 / 5, tehát a legtöbb vásárló ember nagyon elégedett. Az egyetlen probléma, amelyet a VRC-1100-kal láthatunk, az, hogy az infravörös vevő és a távvezérlő nem néz ki ugyanannak a készletnek; az egyik műfa, a másik modern, ezüst kivitelű. Lehet, hogy nem a legesztétikusabb távirányító, de a funkcionalitás szempontjából ez a készülék az elérhető legjobb eszközök közül az egyik.

Előnyök

 • Mindent megtesz, kivéve a szövegbevitelt
 • Dedikált „felvétel” gomb
 • Megfizethető

Hátrányok

 • Az IR vevő nem egyezik a távirányítóval

Szerezd meg ezt a távirányítót az Amazonon

Következtetés

Számos kiváló minőségű Kodi távirányító található a piacon. Végül meg kell fontolnia, hogyan használja a Kodi, mielőtt eldönti, melyik az Ön igényeinek leginkább megfelelő. A választás után azonban mindent megtapasztalhat, amit Kodi kínál, a kanapé kényelme alapján..

Ha érdekel új tartalom keresése, érdemes átnézni a filmek, sport, élő TV és anime legjobb kiegészítőinek útmutatóit. Ne aggódjon, ha Kóddal is problémák merülnek fel; van egy hibaelhárítási cikkünk, amely végigvezeti Önt a problémák lépésről lépésre.

About the author

Comments

 1. gy segít a Kodi jobb integrálásában a házimozi beállításokba. A Kodi egy nagyszerű szoftver, amely lehetővé teszi a saját médiaközpont létrehozását az Amazon Fire TV és az Apple TV eszközökön. Azonban a billentyűzet és az egér használata nehézkes lehet, ha a Kodi-eszköz a szobában van. Ezért nagyon hasznos, hogy a piacon számos kiváló minőségű távirányító létezik, amelyeket a Kodi-vel használhatunk. Az öt legjobb Kodi távirányító megvizsgálása segít a felhasználóknak a legjobb választás megtalálásában. Az MX3 Pro különösen figyelemre méltó, mivel egy teljes QWERTY billentyűzetet rejt az alsó részén, és levegő egér funkciókat is tartalmaz. Ez a távirányító megfizethető áron kapható, és nagyszerű választás lehet a Kodi felhasználók számára. Fontos megjegyezni, hogy a Kodi csak törvényesen hozzáférhető tartalomhoz használható, és javasoljuk a VPN használatát a biztonságosabb böngészés érdekében.

 2. hol az MX3 Pro értékelése 4,2 csillag az összesített vélemények alapján. Összességében a Rii MX3 Pro a legjobb választás a Kodi távirányítók között, mivel számos funkcióval rendelkezik, és megfizethető áron kapható. Az MX3 Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigáljanak a Kodi-ban, és a QWERTY billentyűzet lehetővé teszi a szövegbevitelt is. Ha jobban integrálni szeretné a Kodi-ot a házimozi beállításaiba, akkor érdemes kipróbálni ezt a távirányítót.

 3. azononon a Rii MX3 Pro távirányítóért, ami nagyon jó ár-érték arányt jelent. Összességében ez a távirányító nagyon sokoldalú és könnyen használható, így nagyszerű választás lehet a Kodi felhasználók számára. Az MX3 Pro egyértelműen az egyik legjobb Kodi távirányító a piacon. Azonban, mint mindig, fontos megjegyezni, hogy a Kodi csak törvényes tartalomhoz használható, és a VPN használata ajánlott a biztonság érdekében.

Comments are closed.