7 najboljih dodataka Kodi za djecu u 2020. godini

thomas i prijatelji kodi addon

Tražite dodatke za Kodi prilagođene djeci? U ovom ćemo članku istražiti neke od najboljih Kodi dodataka koji sadrže crtane filmove i TV emisije za djecu.

Kodi je vrlo prilagodljiv, visoko prijenosni program za medijski centar. Može se instalirati na gotovo svakoj popularnoj platformi, uključujući Nvidia Shield, Roku i Amazon Fire TV uređaje. Što je još bolje, gotovo da i nema funkcionalne razlike između platformi. Ako dodatak radi na vašem stolnom računalu, vjerojatno će raditi i na vašem mobitelu ili tabletu.

Kodi je potpuno zakonit za korištenje, ali je vidio dosta negativnog tiska zbog dodataka trećih strana koji nude pristup nelicenciranom sadržaju. Svi dodaci koje preporučamo u nastavku nude pravilno licencirane sadržaje i potičemo naše čitatelje da koriste samo službene izvore pri streamingu na mreži.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se povezuju na virtualne privatne mreže (VPN-ove) kako bi prikrili nelicencirano strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Međutim, VPN-ovi imaju mnogo legitimnih aplikacija koje mogu imati koristi od onih koje se emitiraju samo iz službenih izvora.

VPN-ovi djeluju usmjeravanjem mrežnog prometa kroz šifrirani tunel. To čini vaše podatke nečitljivim od strane zlonamjernih trećih strana, a također sprečava vašeg davatelja internetskih usluga da koriste vaše mrežne aktivnosti kako bi opravdali ograničavanje brzine vaše mreže..

Svaki VPN usporit će vezu do određene mjere, ali neki imaju veći utjecaj na brzinu pregledavanja od drugih. U najgorim bi slučajevima mogli shvatiti da upotrebu interneta postaje gotovo nemoguće. Što je još gore, neki pružatelji VPN-a vode detaljne zapise o prometu koji mogu pratiti vaše aktivnosti. Iz tih je razloga odabir pravog VPN-a od najveće važnosti.

Preporučujemo IPVanish. Ima minimalan utjecaj na brzinu vaše veze i omogućuje vam povezivanje s poslužiteljima u više od 50 zemalja. Nadalje, IPVanish je jedan od najlakših VPN-a za instaliranje zahvaljujući ogromnoj podršci za više platformi. IPVanish ima namjenske verzije za najpopularnije operativne sustave i jedan je od glavnih glavnih VPN-ova uključenih u Amazon Fire Stick trgovinu aplikacija.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Koji su najbolji dodaci Kodi za djecu?

Kodi ima brojne dodatke koji nude zabavu za djecu. Neki od ovih dodataka nude raznovrstan sadržaj i za djecu i za odrasle, dok su drugi isključivo usredotočeni na dijete. Sljedeći su dodaci besplatni za upotrebu i sadrže mnoštvo sadržaja prilagođenih djeci.

Ovdje je naš popis najboljih dodataka Kodi za djecu:

1. FilmRise-YouTube

Instalirajte FilmRise Kodi

FilmRise je neovisni distributer filmova i TV emisija. Zapravo postoje dva dodatka FilmRise, ali FilmRise-YouTube ima veću biblioteku. To je zato što povlači sadržaj s službenih YouTube kanala tvrtke.

FilmRise se može pohvaliti impresivnom kolekcijom naslova besplatnih za gledanje, a sve kategorizirane po žanru. Postoje neki neznatni organizacijski problemi poput dvostrukih kategorija, međutim, knjižnica je dovoljno jednostavna za pregledavanje unatoč nedostatku funkcije pretraživanja.

Dosta je ovdje da se djeca zabavljaju satima. Doduše, nema mnogo poznatih naslova na raspolaganju, ali postoje i pune sezone nekoliko emisija, uključujući Mlada Drakula i Popularna mehanika za djecu.

Dodatak FilmRise-YouTube dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

2. Thomas i prijatelji

thomas i prijatelji kodi addon

Ako vam se dijete sviđa Thomas tenkov motor, Thomas i prijatelji Kodi addon bili bi odličan izbor. Sada ovaj dodatak ne sadrži nijednu cjelovitu epizodu emisije, ali nudi stotine isječaka i kompilacijskih videozapisa.

Ovaj dodatak pati od zbunjujuće strukture izbornika. Isječci su lako grupirani na temelju njihovog glavnog lika ili filma iz kojeg dolaze, ali stvarno nema načina da nađemo bilo što konkretno. Kao rezultat toga, ovaj bi dodatak bio najprikladniji za djecu koja ne mogu mirno sjediti bez da se nešto igra na televizoru.

Thomas and Friends dostupan je iz repozitorija TVAddons.co.

3. PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

PBS Kids addon ima knjižnicu s više od 40 dječjih TV emisija. Svaka emisija ima oko četiri epizode, ali ovdje je dovoljno raznolikosti da djeca budu dugo zauzeta. Za razliku od većine drugih besplatnih dodataka usmjerenih na dijete, PBS Kids omogućava gledanje u HD-u.

PBS Kids ima vrlo jednostavan dizajn. Svi dostupni naslovi prikazani su na jednoj stranici, a klikom na njih možete odabrati određenu epizodu za gledanje. Nema opcija konfiguracije i videozapisi se učitavaju vrlo brzo. Treba napomenuti da ćete morati biti u Americi ili imati američku IP adresu prije nego što možete gledati bilo što.

PBS Kids addon dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon.

4. Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms je streaming platforma koja sakuplja neovisne filmove i dokumentarne filmove. Trenutno je na raspolaganju više od 5000 naslova besplatnih za gledanje. Iako ne postoji funkcija pretraživanja, Snagfilms uglavnom služi za manje poznate filmove, tako da ova značajka ionako ne bi mnogo pomogla.

Medijska biblioteka Snagfilma grupirana je po kategorijama. Međutim, postoji nekoliko problema s njegovom organizacijom kojih biste trebali biti svjesni. Prvo, i kategorije „Animacija“ i „Djeca i obitelj“ sadrže specifične filmove koji nisu primjereni za malu djecu.

Dodatak Snagfilms možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

5. YouTube

dodaci mjehurići kodi

Svi znaju za YouTube, ali s pričama o kanalima koji navodno za djecu sadrže sadržaje uznemirujućeg sadržaja, važnije je nego ikad znati da li su oni koji gledaju, primjereno dobi. Srećom, postoji na tisuće savršeno sigurnih i zabavnih kanala koje će vaša djeca gledati, a mi smo nabrojali nekoliko sljedećih.

ulica sezama

Službeni ulica sezama YouTube kanal sadrži tisuće isječaka i glazbenih video zapisa iz emisije.

TVOKids

TVOKids je obrazovni kanal koji također nudi cjelovite epizode dječjih TV emisija poput Arthur i Neparni sastav.

Klub majki guska

Ovaj je kanal više usmjeren prema vrlo maloj djeci. Sadrži stotine videozapisa koji pomažu djeci da uče brojati i pisati, kao i neke duge glazbene videozapise zbog kojih mogu zaspati.

YouTubeov dodatak Kodi čuva većinu funkcionalnosti web stranice. I dalje možete "voljeti" videozapise i pregledavati preporučeni sadržaj, ali ne možete pregledavati ili dodavati komentare. To bi moglo reći, s obzirom na notornost YouTubeova komentara u komentarima, to može biti maskirani blagoslov.

YouTube Addon dostupan je iz službenog skladišta Kodi addon-a.

6. Binky TV

binky tv kodi addon

Televizijski dodatak Binky nudi više od 50 različitih emisija namijenjenih maloj djeci. Sam addon je vrlo jednostavan, s mapom za svaku emisiju i bez opcija konfiguracije. Nekoliko je slučajeva gdje izvor ima svoju mapu, ali to ne složuje previše stvari.

Treba napomenuti da nije svaki odjeljak sadrži cijelu epizodu. Na primjer, mapa Cartoon Network nudi kratke isječke duljih emisija. Budući da je većina Binky TV sadržaja namijenjena djeci predškolske dobi, to vjerojatno neće predstavljati problem.

Binky TV nudi dobar spoj zabavnog i obrazovnog sadržaja. Iako su neki naslovi prilično malo poznati, postoje i klasični sadržaji Barney, Poštar Pat, i Čitanje Rainbow. Iako nema TV emisija na stranom jeziku, postoji odjeljak pun videozapisa koji će vašem djetetu pomoći da nauči engleski jezik.

Binky TV obično je dostupan od repo-a DandyMedia, no trenutno je to manje. Starija, radna verzija dostupna je iz spremišta SuperRepo.

7. Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV Kodi addon je dopunska verzija za istoimenu streaming uslugu. Preuzimanjem i povezivanjem s Tubi TV putem Kodi-ja možete čak i zaobići reklame. Tubi TV je potpuno besplatan, tako da nikad nećete morati platiti ni za dječje TV emisije i filmove na raspolaganju.

I mislimo na teret! Tubi TV ima stotine TV emisija i filmova za djecu svih uzrasta i za obiteljske filmske večeri.

Tubi TV nameće određena ograničenja zemljopisnog sadržaja, tako da ćete dobiti drugačiji sadržaj ako pristupite iz SAD-a, Kanade ili Velike Britanije. Međutim, ako koristite VPN tijekom povezivanja, možete otključati cijelu knjižnicu Tubi TV-a.

Kako Kodi učiniti prijateljskim za djecu

Ako Kodi koristite na namjenskom streaming uređaju, možda ćete biti malo zabrinuti zbog vrste sadržaja kojem djeca mogu pristupiti dok ga koriste. S obzirom na to da neki dodaci koje ste instalirali mogu pružiti pristup sadržaju s temom za odrasle, možda želite zatvoriti Kodi kako bi spriječili djecu dalje od određenih TV emisija i filmova.

Postoji nekoliko načina da se to postigne, što ćemo detaljnije objasniti u nastavku.

1. opcija: stvorite zaseban profil za djecu i odrasle

U verzijama Kodi 17+ možete stvoriti zasebne profile za različite korisnike. Možete zaštititi i različite profile lozinkom tako da djeca ne mogu mijenjati profile.

Da biste stvorili profil za svoju djecu, napravite sljedeće:

Prvo kliknite na simbol zupčanika u gornjem lijevom kutu početnog zaslona.

Zatim kliknite na profili

kodi profili

Sada odaberite Dodajte profil, i stvorite novi profil za svoju djecu. Dajte mu ime što god želite (kao što je "Kids")

kodi profili

Zatim kliknite U redu u sljedeća dva ekrana. Promijenit ćemo neke postavke nakon izrade profila

Na kraju odaberite Počnite svježe na sljedeća dva skočna prozora

Kodi profili

Sada odaberite svoj novo stvoreni profil i odaberite Postavke zaključavanja

Odande odaberite Onemogućeno i promijenite ga odabirom vrste lozinke. Zatim provjerite jesu li sve mogućnosti zaključane

kodi djeca

Vaš Kids profil sada bi trebao biti zaključan tako da se njegove postavke ne mogu mijenjati. To znači da samo netko s lozinkom može promijeniti postavke ili, što je još važnije, dodati ili izbrisati nove dodatke.

Također ćete se morati uvjeriti da je glavni profil također zaključan. Jednostavno slijedite iste korake, klikom na glavni profil na zaslonu profila i podešavanjem postavki zaključavanja.

Vratite se na glavni zaslon Profili i odaberite Općenito. Od tamo ćete htjeti uključiti "Prikaži zaslon za prijavu pri pokretanju".

Kodi dječji dodaci

Zatim potpuno izađite iz Kodija, a zatim ponovno pokrenite aplikaciju. Sada bi trebali vidjeti zaslon za prijavu s vašim različitim profilima:

Kodi djeca

Ovom metodom možete stvoriti više profila u različite svrhe i to je jednostavan način da osigurate svoju Kodi aplikaciju kako biste svoju djecu držali podalje od sadržaja za odrasle.

Zaključak

Kodi može mnogo toga ponuditi u pogledu zabave za obitelj. To bi moglo reći da, ako tražite nešto što biste sami pogledali, možda će vas zanimati naši vodiči za pronalaženje najboljih dodataka za sport, filmove i anime. Čak vam možemo pokazati kako automatski pratiti povijest gledanja pomoću dodatka Trakt.

Kodi je vrlo prilagodljiv, ali to znači da početnicima može biti prilično zastrašujući. Ako se trudite da Kodi ispravno radi, možda biste trebali potražiti naše vodiče za rješavanje problema Kodi i smanjenje punjenja.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector