7-те най-добри добавки на Kodi за деца през 2023 г.

thomas и приятели kodi addon

Търсите подходящи за деца добавки Kodi? В тази статия ние изследваме някои от най-добрите Kodi добавки, включващи анимационни филми и телевизионни предавания за деца.

Kodi е изключително персонализирано, много преносимо приложение за медиен център. Той може да бъде инсталиран на почти всяка популярна платформа, включително Nvidia Shield, Roku и Amazon Fire TV устройства. Още по-добре е, че почти няма функционално несъответствие между платформите. Ако добавката работи на вашия настолен компютър, вероятно ще работи и на вашия мобилен телефон или таблет.

Kodi е напълно легална за използване, но е наблюдавала значителна негативна преса заради добавки на трети страни, които предлагат достъп до нелицензирано съдържание. Всички добавки, които препоръчваме по-долу, предоставят правилно лицензирано съдържание и насърчаваме нашите читатели да използват само официални източници, когато стрийминг онлайн.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои хора се свързват към виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това, VPN имат много законни приложения, които могат да се възползват от тези, които се предават само от официални източници.

VPN мрежите работят чрез маршрутизиране на мрежовия ви трафик през криптиран тунел. Това прави вашите данни нечетливи от злонамерени трети страни и също така пречи на вашия интернет доставчик да използва вашите онлайн дейности, за да оправдае ограничаването на скоростта на вашата мрежа..

Всеки VPN ще забави връзката ви до известна степен, но някои имат по-голямо влияние върху скоростта на сърфиране от други. В най-лошите случаи може да откриете, че става почти невъзможно да използвате интернет, когато сте свързани. По-лошото е, че някои доставчици на VPN поддържат подробни дневници за трафик, които могат да проследят вашите дейности обратно към вас. Поради тези причини изборът на правилния VPN е от изключително значение.

Препоръчваме IPVanish. Той има минимално въздействие върху скоростта на връзката ви и ви позволява да се свързвате със сървъри в повече от 50 държави. Освен това IPVanish е един от най-лесните VPN за инсталиране, благодарение на огромната му многоплатформена поддръжка. IPVanish има специални версии за най-популярните операционни системи и е единственият основен VPN, включен в магазина за приложения на Amazon Fire Stick.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

  NHL.tv Kodi addon: วิธีการติดตั้ง NHL.tv สำหรับ Kodi

Кои са най-добрите Kodi добавки за деца?

Kodi има множество добавки, които предлагат забавления за деца. Някои от тези добавки предлагат разнообразно съдържание както за деца, така и за възрастни, докато други са чисто ориентирани към децата. Следните добавки са безплатни за използване и съдържат много съдържание, подходящо за деца.

Ето нашия списък с най-добрите добавки Kodi за деца:

1. FilmRise-YouTube

FilmRise Kodi addon install

FilmRise е независим дистрибутор на филми и телевизионни предавания. Всъщност има две добавки на FilmRise, но FilmRise-YouTube има по-голяма библиотека. Това е така, защото изтегля съдържание от официалните канали на YouTube в компанията.

FilmRise може да се похвали с впечатляваща колекция от безплатни за гледане заглавия, всички категоризирани по жанр. Има някои леки организационни проблеми като дублиращи се категории, но библиотеката е достатъчно лесна за разглеждане, въпреки липсата на функция за търсене.

Тук има достатъчно, за да забавляват децата с часове. Наистина, няма много известни заглавия, но има пълни сезони на няколко предавания, включително Млада Дракула и Популярна механика за деца.

Добавката FilmRise-YouTube е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

2. Томас и приятели

thomas и приятели kodi addon

Ако детето ви харесва Томас двигателят на танка, Тодон и приятели Коди адон би бил чудесен избор. Сега тази добавка не включва пълни епизоди на шоуто, но предлага стотици клипове и компилационни видеоклипове.

Този аддон страда от объркваща структура на менюто. Клиповете са грубо групирани въз основа на техния главен герой или филма, от който произхождат, но наистина няма начин да намерите нещо конкретно. В резултат на това този аддон би бил най-подходящ за деца, които не могат да седят неподвижно, без да играят на телевизора.

Томас и приятели е на разположение от хранилището на TVAddons.co.

3. PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Pids Kids addon има библиотека от повече от 40 детски телевизионни предавания. Всяко предаване има около четири епизода, но тук има достатъчно разнообразие, за да задържат децата дълго време. За разлика от повечето други безплатни, насочени към деца добавки, PBS Kids ви позволява да гледате в HD.

PBS Kids има много прост дизайн. Всички налични заглавия се показват на една страница и щракването върху тях ви позволява да изберете конкретен епизод, който да гледате. Няма опции за конфигуриране и видеоклиповете се зареждат много бързо. Трябва да се отбележи, че ще трябва да сте в Америка или да имате американски IP адрес, преди да можете да гледате каквото и да било.

PBS Kids addon е достъпен от официалното хранилище на добавки Kodi.

4. Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms е стрийминг платформа, която събира независими филми и документални филми. В момента има на разположение над 5000 заглавия за гледане. Въпреки че няма функция за търсене, Snagfilms най-вече се грижи за по-малко известни филми, така че тази функция не би помогнала много.

  Kako gledati ožujsko ludilo 2023. na Kodi

Медийната библиотека на Snagfilms е групирана по категории. Въпреки това има няколко въпроса с организацията му, които трябва да знаете. Първо, категориите „Анимация“ и „Деца и семейство“ съдържат специфични филми, които не са подходящи за малки деца.

Добавката Snagfilms може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

5. YouTube

добавки за балончета kodi

Всички знаят за YouTube, но с истории за канали, за които се предполага, че децата имат смущаващо съдържание, по-важно от всякога е да разберат какво гледат, че е подходящо за възрастта. За щастие има хиляди перфектно безопасни и забавни канали, които децата ви да гледат и ние сме изброили няколко от тях по-долу.

улица Сезам

Официалният улица Сезам YouTube каналът съдържа хиляди клипове и музикални видеоклипове от шоуто.

TVOKids

TVOKids е образователен канал, който също предлага пълни епизоди на детски телевизионни предавания като Артър и Отличен отряд.

Клуб майка

Този канал е по-насочен към много малки деца. Съдържа стотици видеоклипове, които помагат на децата да се научат да броят и заклинания, както и някои продължителни музикални видеоклипове за заспиване.

YouTube добавката Kodi запазва по-голямата част от функционалността на уебсайта. Все още можете да „харесвате“ видеоклипове и да преглеждате препоръчано съдържание, но не можете да преглеждате или добавяте коментари. Това каза, предвид известността на секциите за коментари на YouTube, това всъщност може да бъде благословение в маскировка.

YouTube добавката е достъпна от официалното хранилище на добавки Kodi.

6. Binky TV

binky tv kodi addon

Телевизионната добавка Binky предлага повече от 50 различни предавания, насочени към малки деца. Самият аддон е много прост, с папка за всяко шоу и без опции за конфигуриране. Има няколко случая, в които източник има собствена папка, но това не усложнява твърде много неща.

Трябва да се отбележи, че не всеки раздел съдържа пълни епизоди. Например папката Cartoon Network предлага кратки клипове от по-дълги предавания. Тъй като по-голямата част от съдържанието на телевизия Binky е предназначена за деца в предучилищна възраст, това едва ли ще е проблем.

Binky TV предлага добра комбинация от развлечение и фокусирано върху образованието съдържание. Докато някои от заглавията са сравнително малко известни, има и класици като Барни, Пощальон Пат, и Четене на Дъга. Въпреки че няма телевизионни предавания на чужд език, има раздел, пълен с видеоклипове, за да помогнете на детето си да научи английски.

Binky TV обикновено се предлага от репото на DandyMedia, но това в момента е намалено. По-стара, работеща версия е достъпна от хранилището SuperRepo.

7. Туби телевизор

TubiTV Kodi addon

Tubi TV Kodi addon е версията на addon за едноименната стрийминг услуга. С изтеглянето и свързването с Tubi TV чрез Kodi дори можете да заобиколите рекламите. Tubi TV е напълно безплатна, така че никога няма да ви се налага да плащате и стотинка за многобройните детски телевизионни предавания и филми.

И ние имаме предвид товари! Tubi TV има стотици телевизионни предавания и филми за деца от всички възрасти и за семейни филмови вечери.

  Как установить Kodi на Xbox One

Tubi TV налага някои ограничения за географско съдържание, така че ще получите различно съдържание, ако имате достъп от САЩ, Канада или Великобритания. Въпреки това, ако използвате VPN, докато се свързвате, можете да отключите цялата библиотека на Tubi TV.

Как да направим Kodi удобен за деца

Ако използвате Kodi на специално предназначено за стрийминг устройство, може да сте малко притеснени от типа съдържание, до което децата ви могат да имат достъп, докато го използват. Като се има предвид, че някои от добавките, които сте инсталирали, може да осигурят достъп до съдържание с тематика за възрастни, може да се стремите да заключите Kodi, за да не допуснете децата от определени телевизионни предавания и филми.

Има няколко начина за това, които ще разгледаме подробно по-долу.

Вариант 1: Създайте отделен профил за деца и възрастни

Във версии на Kodi 17+ можете да създадете отделни профили за различни потребители. Можете също така да защитите с парола различните профили, така че децата ви да не могат да превключват профили.

За да създадете профил за децата си, направете следното:

Първо щракнете върху символ на предавката горе вляво на началния екран.

След това щракнете върху Профили

профили kodi

Сега изберете Добавете профил, и създайте нов профил за вашите деца. Имете го всичко, което искате (например „Деца“)

профили kodi

След това щракнете Добре в следващите два екрана. Ще променим някои от настройките след създаването на профила

Накрая изберете Започнете прясно на следващите два изскачащи прозорци

Профили Kodi

Сега изберете новосъздадения си профил и изберете Предпочитания за заключване

Оттам изберете хора с увреждания и го променете, като изберете тип парола. След това се уверете, че всички опции са заключени

деца деца

Детският ви профил вече трябва да бъде заключен, така че настройките му да не могат да се променят. Това означава, че само някой с паролата може да промени настройките или по-важното - да добави или изтрие нови добавки.

Също така ще искате да сте сигурни, че основният профил също е заключен. Просто следвайте същите стъпки, като щракнете върху главния профил от екрана с профили и коригирате настройките за заключване.

Сега се върнете на главния екран Профили и изберете Общ. От там ще искате да включите „Покажи екран за вход при стартиране“.

Kodi детски добавки

След това напълно излезте от Kodi и рестартирайте приложението. Сега трябва да видите екран за вход с различни профили:

Коди деца

Можете да създадете множество профили за различни цели с помощта на този метод и това е лесен начин да защитите приложението си Kodi, за да държите децата си далеч от съдържанието за възрастни.

заключение

Kodi може да предложи много по отношение на семейните забавления. Това каза, ако търсите нещо, което да гледате сами, може да се заинтересувате от нашите ръководства за намиране на най-добрите добавки за спорт, филми и аниме. Можем дори да ви покажем как автоматично да следите историята на вашите гледания с добавката Trakt.

Kodi е много адаптивен, но това означава, че може да бъде доста обезсърчително за новодошлите. Ако се мъчите да накарате Kodi да работи правилно, може да искате да разгледате нашите ръководства за отстраняване на неизправности при Kodi и намаляване на буферирането.

About the author

Comments

  1. исококачествено съдържание, включително анимационни филми и телевизионни предавания за деца. 2. Томас и приятели Тази добавка е специално създадена за малките фенове на Томас и приятели. Тя предлага много епизоди от популярната анимационна серия, както и други забавления за деца. 3. PBS Kids PBS Kids е добавка, която предлага много образователно съдържание за деца. Тя включва много анимационни филми и телевизионни предавания, които са забавни и образователни едновременно. 4. Snagfilms Snagfilms е добавка, която предлага много филми и телевизионни предавания за деца. Тя включва много анимационни филми и други забавления за деца. 5. YouTube YouTube е един от най-големите онлайн видео портали в света. Той предлага много анимационни филми и телевизионни предавания за деца, които могат да бъдат гледани безплатно. 6. Binky TV Binky TV е добавка, която предлага много анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Тя е специално създадена за малките зрители и предлага много забавления за тях. 7. Туби телевизор Туби телевизор е добавка, която предлага много анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Тя е безплатна за използване и предлага много забавления за малките зрители. В заключение, Kodi е много полезно приложение за медиен център, което може да бъде използвано за гледане на анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Всички добавки, които сме препоръчали, предоставят правилно лицензирано съдържание и насърчаваме нашите читатели да използват само официални източници, когато стрийминг онлайн.

  2. крайни филми и телевизионни предавания за деца, включително “Малката русалка”, “Том и Джери” и “Скуби Ду”. 2. Томас и приятели Тази добавка е идеална за малки деца, които обичат Томас и приятели. Тя предлага безплатен достъп до епизоди на любимите им герои, както и до музикални клипове и игри. 3. PBS Kids PBS Kids е добавка, която предлага безплатен достъп до популярни телевизионни предавания като “Даниел Тигър”, “Кръгъл град” и “Майкъл Мускулест”. Тя също така предлага игри и забавни активности за деца. 4. Snagfilms Snagfilms е добавка, която предлага безплатен достъп до много анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Тя има голяма библиотека от безплатни филми, които могат да бъдат гледани без да се налага да се регистрирате. 5. YouTube YouTube е един от най-големите източници на видео съдържание в интернет. Той предлага безплатен достъп до много анимационни филми и телевизионни предавания за деца. 6. Binky TV Binky TV е добавка, която предлага безплатен достъп до много анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Тя има голяма библиотека от безплатни филми, които могат да бъдат гледани без да се налага да се регистрирате. 7. Туби телевизор Туби телевизор е добавка, която предлага безплатен достъп до много анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Тя има голяма библиотека от безплатни филми, които могат да бъдат гледани без да се налага да се регистрирате. Как да направим Kodi удобен за деца Вариант 1: Създайте отделен профил за деца и възрастни Ако искате да направите Kodi удобен за деца, можете да създадете отделен профил за тях. Това ще ви позволи да ограничите достъпа до определени добавки и съдържание, което не е подходящо за деца. Вариант 2: Използвайте допълнителни приложения за контрол на родителския контрол Съществуват много допълнителни приложения за контрол на родителския контрол, които могат да бъдат използвани за да направят Kodi удобен за деца. Тези приложения могат да ви помогнат да ограничите достъпа до определени добавки и съдържание, което не е подходящо за деца. Заключение Ако търсите подходящи за деца добавки Kodi, има много опции на разположение. Най-доб

  3. Препоръчваме нашите читатели да използват само официални източници, когато стрийминг онлайн с Kodi. В статията се представят някои от най-добрите Kodi добавки, включващи анимационни филми и телевизионни предавания за деца. Kodi е много преносимо приложение за медиен център, което може да бъде инсталирано на почти всяка популярна платформа. Всички добавки, които се препоръчват, предоставят правилно лицензирано съдържание. Ние също така препоръчваме нашите читатели да използват VPN, за да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги. В статията се представят някои от най-добрите Kodi добавки за деца, като FilmRise-YouTube, Томас и приятели, PBS Kids, Snagfilms, YouTube, Binky TV и Туби телевизор. Накрая, препоръчваме да създадете отделен профил за деца и възрастни, за да направите Kodi удобен за деца.

Comments are closed.