A 15 legjobb Kodi bőr 2020-ra és hogyan telepítsük őket

Kodi bőr

Ha belefáradt, hogy ugyanazokat a régi képeket és ikonokat látja a Kodi-n, érdemes kissé jazz-ot csinálni egy másik borító telepítésével. Itt található egy útmutató arról, hogyan kell telepíteni a Kodi bőröket, amelyek a legjobbak, és amelyek azoktól, hogy távol maradjanak.

Kutatásaink közül a Kodi legjobb bőrjei a következők:

 1. Aeon Nox
 2. Chroma
 3. Átláthatóság
 4. Rendkívüli
 5. Horizont
 6. Utánzó
 7. FTV
 8. és sokan mások!

Szerencsére ezen nagyszerű Kodi bőrök többségét a hivatalos lerakatból találja meg.

Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány nyílt forrású videó médialejátszója. Alapértelmezés szerint lejátssza az eszköz merevlemezén tárolt fájlokat. A Kodi kiegészítőkkel videókat tölthet le a weben található különféle szolgáltatásokról. A Kodi-videókat egy Roku-ra továbbíthatják Android vagy iOS telefon segítségével. Telepíthető PC-re, Mac-re vagy Nvidia Shield-re is.

A médiában Kodit gyakran azzal vádolják, hogy kalózkodás miatt használják fel. Noha igaz, hogy erre a célra felhasználható, nagyon sok legitim streaming szolgáltatás is működik vele. Mindeközben az összes Kodi bőr biztonságos letöltés és használat, bár nem mindegyik telepítése biztonságos.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor az emberek a Kodit használják az engedély nélküli videofolyamok megtekintésére, általában VPN-t alkalmaznak, hogy titokban tartsák tevékenységeiket. Mindazonáltal minden Kodi-felhasználó részesülhet a VPN által biztosított adatvédelem és biztonság előnyeiből, függetlenül attól, hogy milyen tartalmat néznek.

A VPN-k megvédik a felhasználókat az ISP sebesség-fojtás által okozott Kodi-pufferolástól. Megakadályozhatják a MiTM hackerek támadásait. Feloldják a streaming szolgáltatások által blokkolt tartalmat a felhasználó földrajza alapján, beleértve a Netflixet is. Összességében a VPN kiváló eszköz a video streaming biztonságosabbá és élvezetesebbé tételéhez.

Sajnos néhány VPN nem olyan hatékony, mint mások. Egyesek naplók vezetésével támadják meg a felhasználók magánéletét, korlátozott kiszolgálókapacitással és lassú sebességgel rendelkeznek, vagy telepítésük fejfájása. Ezen problémák miatt minden Kodi felhasználó számára ajánljuk az IPVanish alkalmazást. Több mint 950 szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról, natív alkalmazással rendelkezik az Amazon Firestick és az Nvidia Shield számára, és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik..

READER DEAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan telepítsük fel a bőröket a Kodi-ra

Az unalmas kék-fekete „Estuary” Kodi bőrének valami másra változtatásához tegye a következőket:

 • A Kodi főmenüjében kattintson a fogaskerék ikonra a bal felső sarokban
 • Kodi fogaskerék ikonra
 • Választ interfész beállításai
 • A Kodi válassza az interfész beállításait
 • választ bőr
 • kettyenés bőr ismét a képernyő jobb oldalán
 • Kodi válassza a bőrt
 • Ha még soha nem telepített egy bőrt, akkor csak az „Estuary” és az „Estouchy” jelenik meg. Kattintson szerezz többet hogy mások láthassák
 • A 15 legjobb Kodi bőr 2020-ra és hogyan telepítsük őket
 • Válassza ki a telepíteni kívánt felületet. Kodi megváltozik az új bőrön, majd megkérdezi, meg akarja tartani a változást
 • Kodi bőr megerősítés
 • kettyenés Igen hogy elfogadja a bőrváltozást

Ehhez csak egy új Kodi bőr telepítéséhez van szükség. Az alapértelmezett „Estuary” felületre való visszatéréshez egyszerűen ismételje meg a folyamatot.

A legtöbb elérhető Kodi bőr előre telepítve van a Kodi alkalmazás letöltésével. Más bőr azonban csak további lépések elvégzése után érhető el. Az alábbiakban kifejtettük, hogy minden felület elérhető-e közvetlenül a Kodi addon hivatalos tárházából, vagy kell-e külön letölteni és feltölteni a Kodi-ra..

LÁSD MÉG: A legjobb 105 Kodi kiegészítő

A legjobb 15 Kodi bőr

Melyik bőr a Kodi számára a legjobb? A kérdésre adott válasz kissé szubjektív. Az a bőr, amelyet valaki látványosnak talál, másoknak csúnyainak tekinthető. Mégis vannak olyan elvek, amelyekre támaszkodhatunk, hogy mindenki egyetértené. Például, a bőr nem tönkreteheti Kodi-t, nem hozhat létre zavaró menüt, vagy nem tilthatja meg a felhasználó számára a funkciók elérését, amelyeket a legtöbb Kodi-felhasználó használ.

Ezeket az elveket szem előtt tartva, itt van egy lista azokról, amelyeket a 15 legjobb Kodi bőrnek találtam. Ezen alább felsoroltam néhány bőrt, amelytől távol lehet.

Rendkívüli

Kodi fenomenális bőr

A Fenomenalnak narancs, szürke és fekete színsémája van, néhány nagyon vonzó képpel. A menüelemek függőlegesen vannak elrendezve, ami megkönnyíti az alkalmazkodást azokhoz, akik megszokták az alapértelmezett Kodi-bőrt. Ezen felül a Phenomenal létrehoz egy mini-menüt a képernyő jobb alsó oldalán, a kurzor bal oldali pozíciója alapján. Ha például a kurzor „videók” -ra mozog, a jobb alsó sarokban megjelenik a video-kiegészítők listája. Ez a lista a jobb nyíl gomb megérintésével vagy (PC-n) az egér jobbra mozgatásával érhető el. Ez lehetővé teszi a szükséges kiegészítő gyors elérését.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Horizont

Kodi horizont bőr

A Horizontnak egy rózsaszín és szürke színsémája van, függőleges menüvel. A főmenü ikonjait, például hangjegyet használja a zene jelzésére, valamint kalapácsot és csavarhúzót a kiegészítők jelölésére. De az ikon fölé történő lebegés olyan szöveget eredményez, amely megmondja, hogy mit jelent az ikon, és megkönnyíti annak meghatározását, hogy mit csinál.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Utánzó

Kodi utánozza a bőrt

A Mimic színsémája kék és szürkésfekete, hideg, techno-orientált érzetet teremtve. Függőleges menüvel rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt az estuari felhasználók számára. Nincs háttérképe, elutasítva a vakut az egyszerűség kedvéért.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Olvass tovább: Hogyan lehet feliratokat működtetni a Kodi-on

FTV

Kodi Ftv bőr

A Ftv fekete háttérrel rendelkezik olyan szürke menüpontokkal, amelyek sárgára válnak, amikor fölé mutatnak. A menü függőleges. Az „kiegészítések” menüpont helyébe egy „alkalmazás” elem lépett, amely csak a program-kiegészítőket mutatja. A videofeltételek megtalálásához kattintson a gombra videó- akkor először video kiegészítők. Ez viszonylag könnyű hozzászokni.

Az Ftv egyetlen nagy hibája akkor jelentkezik, ha számítógépen használja. Ha PC-n használják, akkor a kurzor egy hatalmas üzenet, amely azt mondja: „Figyelem: Az egér nem támogatott, kérjük, tiltsa le”, annak ellenére, hogy az egér tökéletesen működik. Ha a Kodi készüléket olyan set-top streaming eszközön használja, amelyeken még nincs egér, ennek a problémának nem szabad felmerülnie.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Világváros

Kodi metropolisz bőr

A Metropolis sötétkék színvilágával hasonló, mint a Mimicé, de tartalmaz néhány mechanikus dolgok képeit, például kamerákat, fogaskerekeket és régi filmkamerákat, követve ezzel a hideg, robotikus világ témáját. Van egy függőleges menü almenükkel, amelyek a képernyő jobb oldalán jelennek meg. A Phenomenal-nal ellentétben a Metropolis almenüihez nem lehet közvetlenül hozzáférni. Először rá kell kattintania a főmenü elemre, hogy hozzájuk érjen. De legalább ezek az almenük áttekintést nyújtanak arról, hogy mi található az egyes menükben, megkönnyítve ezzel a Kodi rendszerében való navigálást..

A Metropolis színes ikonjai is vannak a beállítások menüben, köztük képregényhősök festményei, benzinkút, TV-készülék és egyéb tárgyak.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Magaslat

Kodi kiemelkedő bőr

Az Eminence fekete háttérrel rendelkezik, fehér ikonokkal, amelyek világossá válnak, amikor kiválasztják. Menüje vízszintes, így jobban megismerheti a régi Confluence bőr felhasználóit, amelyik a Kodi Jarvis számára alapértelmezés volt. Ugyanakkor az összes menüelem elfér egy képernyőn, mert annyira kicsi. Ez megkönnyíti a vertikális menükkel jobban ismerő felhasználók megszokását.

Az Eminence menükben nagyon részletes szöveget is tartalmaz, ami megkönnyíti a navigációt.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Kapcsolódó cikk: Hibaelhárítás a Kodi-on az Indigo addon segítségével

Bello 6

Kodi bello 6 bőr

Egy fekete & fehér színvázlat és képek nélkül, a Bello 6 egyszerűséget és könnyű kezelhetőséget biztosít a Kodi felhasználók számára. A menü vízszintes és nincs ikon, csak egy szöveg, amely világosan elmagyarázza, hogy hová viheti az elemek. Hasonlóan a Ftv-hez, a Bello 6 használata PC-n bosszantó kurzort fog figyelmeztetni, hogy az egér nem fog működni, annak ellenére, hogy igen. Ez a kurzor azonban egy kicsi, piros kör, rajta áthúzva egy egér, és így még mindig nem annyira elvonzó, mint amit a Ftv használ. Set-top streaming eszközön történő alkalmazás esetén ez a probléma nem fordulhat elő.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Sarki Zephyr

Kodi sarki Zephyr

Az Arctic Zephyr fehér és szürke színsémája egyszerű, felhőképpel jelenik meg a főmenüben, amely nagyon fényes, hívogató érzetet biztosít. Van egy vízszintes menü, amely csak szavakból áll, és ezzel könnyedén navigálhat. Hasonlóan a Ftv-hez, az Arctic Zephyr idegesítő figyelmeztetést is mutat kurzorként, ha egérrel használja.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Rács

Kodi rács bőr

A többi itt felsorolt ​​bőr legtöbbjével ellentétben a Grid a használt betűtípusnak köszönhetően buta, karikatúra jellegű. A főmenüben nagy, könnyen olvasható szöveg található. Az addon menü almenükre van bontva minden egyes addon típusra (videó, zene stb.), És az egyes almenükben felsorolja, hogy hány addon van ebben a kategóriában. Ez hasznos lehet, ha megpróbálja gyorsan megtalálni a megfelelő kiegészítőt.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Olvass tovább: A legjobb és legrosszabb Kodi repók

összefolyás

Kodi Confluence bőr

Ha egy ideje használja a Kodi-t, akkor inkább a Kodi Jarvis alapértelmezett felületét választhatja, a Kodi előző verziója. Összefolyás ez a bőr. Van egy vízszintes menüje hatalmas szöveggel, ami azt jelenti, hogy balról jobbra kell görgetnie az összes elem megtekintéséhez. De feltétlenül lenyűgözőnek tűnik, ezért talán megéri az extra munkát.

A Confluence kék és fekete színrendszerrel rendelkezik, háttérképként kék körökkel.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Borostyán

Kodi borostyán bőr

Ambernek sárga és fekete ikonjai vannak, sárgás árnyalatokkal a film orsókról, egy delfinről, egy akcióhősről és a háttérben lévő egyéb tárgyakról. Mint a Confluence-ben, az Ambernek is nagy a szövege a vízszintes menüben.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Aeon Nox

Kodi Aeon Nox bőr

Az Aeon Nox az egyik legnépszerűbb Kodi bőr. Ennek a bőrnek több változata is elérhető, köztük az Aeon NoQ, az Aeon Nox 5: Destiny, az Aeon Nox 5: Dragon, az Aeon Nox LEGO és a népszerű Aeon Nox Silvo..

Az Aeon Nox elrendezése hasonló a Confluence és az Amberhez, vízszintes menüvel és nagy szöveggel. A háttérkép egy űrhajósról szól, aki elvesztette holtteret az űrhajójához, és az űrbe repül, izgalom érzetét kelti. Elsődleges színei kék és fekete színűek. Hasonlóan a Ftv-hez, az Aeon Noxnek egy „app” menüpontja van a „addon” helyett, tehát a video kiegészítőket a kattintással kell megtalálnia. videó- ezt követi video kiegészítők.

Az Aeon Nox legtöbb verziója a hivatalos Kodi addon lerakaton keresztül érhető el. Ha azonban szeretne kezét venni az Aeon Nox Silvo verzióin, akkor le kell töltenie az Aeon Nox tárolóit.

Javasoljuk a TVAddons Git böngészőjének használatát, majd keressen a „mikesilva164” kifejezésre. Innentől töltse le és telepítse az Aeon Nox tárolókat. Később bőre elérhető lesz a felületről > Bőr menü.

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi sport-kiegészítők

Chroma

Kodi kroma bőrA Chroma lime-zöld és fekete színvilággal rendelkezik mutatós képekkel. Van egy vízszintes menü nagy szöveggel. A háttérkép megváltozik, amikor a kurzor mozog.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

Átláthatóság

Kodi átlátszó bőr

Az Átlátszóság függőleges menüje lenyűgöző, művészi képeket tartalmaz, amelyek attól függően változnak, hogy melyik elem mozgatja a kurzort. Elsődleges színei: fekete és kék. A beállítások menüben különösen könnyű navigálni, az egyes menüelemekhez eltérő kép van, és nagy szövegű, amely megmutatja, mit csinál az elem. Sajnos az „addon” menü nem tartalmazza az összes kiegészítőt, hanem inkább hasonlít a Ftv és az Aeon Nox „apps” menüjére. Mint ezek a többi bőr, az Átlátszóság lehetővé teszi, hogy egy almenüben megtalálja a video kiegészítőit.

Forrás: a Kodi Addon Hivatalos Repository

A Kodi bőrét elkerüli

Adonic

Kodi Adonic bőr

Az Adonic üres, fekete háttérrel rendelkezik. A képernyő alján található menüelemeket ábrázoló ikonokkal rendelkezik. Ezek közül az ikonok almenüket nyitnak megismételve új ikonokkal. Például, amikor először telepíti a bőrt, és a Kodi megkérdezi, hogy tartsa meg a változtatást, csak egy jelölés és egy X helyett ellenőrző jelek és X-ek vannak a képernyőn vízszintesen nyújtva..

Hasonlóképpen, amikor megnyitja a videó menüt, több lehetőség is létezik, de csak két ikon van: egy fájlmappa és egy filmtekercs. Ez zavaró, mert azt jelenti, hogy csak két lehetőség létezik, ha valójában több is van. Összességében ez nagyon zavaró bőr. Nem ajánlanám, hacsak valóban kihívást akar.

Doboz

Kodi Box bőr

A Boxnak van egy szép, egyszerű, kék háttér, ikonok, de nincs kép. Sajnos azonban egyáltalán nincs kiegészítők menü. Valójában úgy tűnik, hogy nincs mód a Box használatára, kivéve a fájlok lejátszását a saját eszközén. Mivel a legtöbb Kodi-felhasználó legalább néhány fájlt az internetről játszik le, ez a legtöbb ember számára használhatatlanná teszi. Nem ajánlom a Box-ot, hacsak nem kizárólag a saját eszközén játszik.

Xperian 180

A tesztelésem során ez a bőr Kodi összeomlását okozta. Nem ajánlom, hacsak nem hajlandó vállalni azt a kockázatot, hogy újraindítania kell a Kodi-t, miután lefagy.

Biztosíték (NEAU)

Az Xperian 180-hez hasonlóan ez a bőr Kodi-t is összeomlott a tesztelésem során. Nem ajánlom, hacsak nem hajlandó vállalni ezt a kockázatot.

A Kodi bőröket csak megbízható forrásokból telepítse

Az egyik dolog, amelyet szem előtt kell tartani, az, hogy a bőröket ugyanúgy feltörhetik, mint a kiegészítők. Ezért a legjobb, ha nem ismeri és bízik a fejlesztőben, akkor távol maradjon a hivatalos gyűjteményben nem található bőrtől. Az e cikkben felsorolt ​​legtöbb bőr a hivatalos Kodi bőrgyűjteményből származik.

Következtetés

Ha unod ugyanazt a régi, torkolatú Kodi bőrt, kövesse az útmutatóban szereplő utasításokat a legjobb Kodi bőr telepítéséhez, és kerülje el a legrosszabbat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector