A 2017-es legjobb anime Kodi kiegészítések, és néhány, amit el kell kerülni

Kodi_anime_addons_funimation_now

Noha az Anime japán eredetű, az egész világon meglehetősen népszerűvé vált. A Kodi egy ingyenes médialejátszó szoftver számos más streaming műfaj mellett lehetővé teszi a felhasználók számára az Anime élvezetét.

Akár a Málna Pi, a Roku, az Apple TV, az Android TV eszköz vagy az Amazon Fire TV tulajdonosa van, a Kodi segítségével beveheti kedvenc epizódjait..

Kodi v17.4 “Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető.

Ha szeretné élvezni a kedvenc anime-válogatásait, biztos lehetsz benne, hogy vannak Kodi kiegészítések, amelyek ezt lehetővé teszik. Az addonok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különféle forrásokból folytassák a tartalom továbbítását. Általában telepítésre van szükség a streaming megkezdése előtt. Egy kis türelemre van szükség, mielőtt felkelne és fut.

Ez az útmutató kiemeli a legfontosabb hivatalos Kodi kiegészítőket, amelyek segítségével az anime eredetileg megnézhető. A végén néhány külső gyártó kiegészítőit is felfedezzük.,

Felhívjuk figyelmét, hogy bár néhány harmadik fél által létrehozott kiegészítők tartalmazhatnak ingyenes tartalmat, a felhasználóknak óvatosnak kell lenniük, mivel ezt a tartalmat főként nem hivatalos csatornákon keresztül nyerik.

Lásd még: A legjobb Kodi kiegészítők filmekhez.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mielőtt elkezdenénk: Hogyan kell biztonságosan és magánkézben használni a Kodi-t?

Az online biztonság és adatvédelem rendkívül fontos. A Virtuális magánhálózat (VPN) használata a Kodi-vel elrejtheti személyazonosságát online, és védelmet nyújthat a rosszindulatú támadásoktól és a különféle biztonsági kockázatoktól, például a közép-ember támadásoktól. Egy ilyen támadás azt jelenti, hogy internetkapcsolatát egy rosszindulatú fél elhallgatta, amely hozzáférni kíván drága adataihoz.

Ezenkívül a rosszindulatú kódok rosszindulatú felek beépíthetnek a Kodi-kiegészítésekbe. A rosszindulatú kóddal ellátott kiegészítés pusztíthatja a számítógépet, ha nem azonnal állítja le. Mivel a VPN átirányítja a forgalmat, segíthet elkerülni a beágyazott rosszindulatú kóddal rendelkező Kodi-kiegészítők által okozott kockázatot..

A VPN használata azt is jelenti, hogy elrejtheti online tevékenységeit az Internet szolgáltatótól (ISP). VPN nélkül az internetszolgáltató szabadon megfigyelheti online tevékenységeit, amelyek adatvédelmi szempontból nem ideálisak. Az internetszolgáltatók néha lelassították a sok videót közvetítő ügyfelek kapcsolatát. Előfordultak olyan esetek is, amikor az internetszolgáltatók figyelmeztető leveleket küldtek a nem hivatalos forrásokból videókat streamáló ügyfeleknek. Ha VPN-t használnak, akkor az internetes tevékenységeit az internetszolgáltató takarja el, végül nagyobb szabadságot adva a tartalom élvezéséhez..

Megfelelő VPN-re van szükség ahhoz, hogy megfeleljen a Kodi-tartalom streaming követelményeinek. A streaming video nagyon sok sávszélességet igényel, tehát erős, stabil és gyors kapcsolat szükséges, sok VPN annyira lelassítja a sebességet, hogy a Kodi használhatatlanná válik. A magánélet védelme érdekében erősen ajánlott egy olyan VPN, amely nem naplózza az Ön tevékenységét. Javaslatunk a kritériumoknak megfelelő VPN-re az IPVanish, amely rendkívül népszerű a Kodi közösség körében. Az IPVanish minden népszerű eszközzel működik, és az egyetlen VPN, amelyet egyszerűen telepíthet egy Firestick-re. Az IPVanish a legfontosabb ajánlásaink, de vannak más VPN-k a Kodi felhasználók számára.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A legjobb anime Kodi kiegészítők: hivatalos kiegészítők

A rendelkezésre álló sok anime Kodi-kiegészítő közül az alábbiak nemcsak legálisak, hanem kiváló minőségű tartalmat kínálnak lenyűgöző HD minőségben.

Funimation most

anime kodi addons funimation

A Funimation Now gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a kedvenc angol szinkronizált anime címeihez. Amíg elérhető egy ingyenes előfizetési csomag, a teljes Funimation Now könyvtárhoz való teljes hozzáférés érdekében fizetnie kell az előfizetésért. Havonta 5,99 dollárért teljes hozzáférést szerezhet. 59,99 USD teljes hozzáférést biztosít egy évre.

Az írás idején a Funimation Now egy teljesen legális lehetőség. Bár a kiegészítőt nem hivatalosan a Funimation hozta létre, legálisan és közvetlenül a weboldalra fér hozzá. Az angol szinkronizált anime-epizódokat kínálja a show eredeti sugárzását követő 2-4 héten belül. A prémium előfizetések tartalmat biztosítanak 720P és 1080P HD formátumban.

Crunchyroll

kodi_anime_crunchyroll_main

A Crunchyroll egy másik lehetőség az anime címek széles választékának eléréséhez. Ez a megállás, ha inkább angol felirattal szeretné nézni, mint az angol szinkronizált anime-t. A Funimation Nowhoz hasonlóan, ahhoz, hogy hozzáférhessen a teljes animekatalógushoz a Crunchyrollon, fel kell fizetnie egy prémium csomagra. A Crunchyroll prémium csomagjai havonta 6,95 dollárra indulnak.

Az írás idején a Crunchyroll teljesen legális lehetőség az anime tartalmak streamingjéhez. Prémium előfizetés esetén a legújabb anime-epizódok már az eredeti japán adás után 1 órával élvezhetik. A prémium előfizetések tartalmat biztosítanak 720P és 1080P HD formátumban is és hirdetések nélkül szállíthat tartalmat.

Daisuki

kodi_anime_daisuki

A Daisuki jelenleg magas színvonalú hivatalos hozzáférést biztosít az anime-hez. A Daisuki nagyszerű választás az angol feliratokkal ellátott kedvenc anime eléréséhez. A weboldalon egy közösségi rész található, amely fórum az anime szerelmeseinek, és egy online áruház, amely lehetővé teszi anime emléktárgyak vásárlását.

Noha azt javasoljuk a Daisuki-t, mivel az hivatalos eszközökkel hozzáférést biztosít az anime-hez, a webhely október 31-től megszűnik. Bár most megnézheti, kérjük, tervezze meg, hogy hamarosan kipróbálhatja az egyik másik hivatalos Kodi kiegészítőt az Ön anime-igényeihez.

Legjobb anime Kodi kiegészítők: nem hivatalos kiegészítők

A következő harmadik féltől származó kiegészítéseket gyakran más helyeken ajánlják. Nem javasoljuk ezeket a kiegészítőket kalóz tartalom felhasználása miatt, de itt felsoroljuk azokat azzal, hogy magyarázzuk, miért kellene kerülni őket.

AnimeGo

Kodi_anime_go

Mi az? Az AnimeGo kiterjedt anime-epizódokat és anime-filmeket tartalmaz. A tartalom úgy van elrendezve, hogy mindent könnyen megtalálhasson. Ha azonban HD minőségű tartalmat keres, akkor a Funimation Now és a Crunchyroll a legjobb.

Miért kerülje el a használatát?? Az AnimeGo hozzáférést biztosít a tartalomhoz olyan linkeken keresztül, amelyeket az eredeti tartalom készítői nem szankcionáltak. Ezért nem javasoljuk, hogy az Anime-ot az AnimeGo-n keresztül folytassa.

Szövetség

anime kodi addons szövetség

Mi az? Bár a Covenant nem egy külön Kodi anime addon, de van egy dedikált anime szakasz, több mint 400 különféle választással. A választott linktől függően előfordulhat, hogy HD-tartalomhoz fér hozzá, de ez nem garantált. Minden animehez egy leíró rész tartozik, amely nagyon hasznos azoknak a műsoroknak, amelyekkel Ön még nem ismeri.

Miért kerülje el a használatát?? A Szövetségen keresztül továbbított anime kalóz patakokból származik. Mivel a Szövetség a megfelelő műsorszóró jogok nélkül támaszkodik forrásokra, nem javasoljuk annak használatát.

Bővebben itt olvashat a Kodi Egyezmény kiegészítésén.

Kivonulás

anime kodi addons exodus

Mi az? Az Exodus számos tartalomhoz hozzáférést biztosít, hasonlóan a Szövetséghez. Van egy dedikált Anime szakasz, a fő alatt Filmek, és TV műsorok szakaszok. A HD stream-ek szintén a forrástól függenek. Annak ellenére, hogy nem az anime elérésének biztosítására törekszik, az Exodus továbbra is erős választékkal rendelkezik, több mint 400 különféle címmel elérhető. Minden anime rövid leírással jelenik meg, amely nagyszerű bevezetés az első nézők számára.

Miért kerülje el a használatát?? Az Exodus nagyrészt kalóz patakokra és ezért nem javasoljuk ennek használatát Hozzáad.

További információ itt található a Kodi Exodus addon.

Mi a rajongói klub? Rossz dolgok?

Azok számára, akik angolul beszélnek, de szeretik a japán anime-t, a nézés két lehetősége az angol szinkronizált sorozat vagy az angol feliratozott sorozat. Az angol dub-ek az anime sorozat terjesztéséért felelős médiaházak. Ezek a vállalatok általában feliratokat is biztosítanak.

A feliratokat azonban nem mindig a szankcionált médiaházak biztosítják. A rajongók körében az anime sorozat rajongói feliratozják az epizódokat más rajongók javára. Ezeket a nem hivatalos feliratokat ezután egy sorozat különféle epizódjaira átfedik, és az online anime-szerető közösség élvezetére különféle online csatornákon keresztül biztosítják..

Az előcsatornás anime-epizódokat rendszerint hamarosan megjelenik az eredeti japán közvetítés után, különösen a népszerű sorozatok esetében. Meg kell azonban jegyezni, hogy a videofájlokat nem hivatalos csatornákon keresztül szerezzék be. Ez jogi kérdést vet fel.

Bár kényelmes hozzáférés a rajongói ágyakhoz, ők az illegálisan beszerzett videofájlokra támaszkodnak. Ezért nem javasoljuk a rajongói klubokat, és javasoljuk, hogy hagyja jóvá hivatalos csatornáit, például a FunimationNow és a CrunchyRoll, hogy hozzáférjen a kedvenc animehöz. Az anime megtekintéséhez hivatalos csatornákkal biztosíthatja, hogy támogatja az alkotókat. Ez olyan környezetet teremt, ahol félelmetes anime-epizódok és sorozatok folyamatosan megjelenhetnek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 79

Adblock
detector