A 2020-as 10 legjobb Kodi-konstrukció – Teljesen tesztelt és jóváhagyott

A Kodi építések előre konfigurált Kodi telepítések. Az összeállítás kiváló módja annak, hogy megkönnyítsük a Kodi beállítását, miközben kibővítjük a Kodi használatát kiegészítő szolgáltatásokkal és egy érdekes új elrendezési témával. Bár a Kodi szinte bármilyen eszközre telepíthető, például Apple TV-re, Chromecastra vagy Roku-ra, a Kodi build csak meghatározott eszközökre telepíthető, például az Amazon Fire TV vagy TV Stick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC vagy Nvidia pajzs.

kodi logó

A legjobb Kodi 2020-ban készül

A Kodi addon legjobb építménye 2020-ra a következők:

 1. No Limits Magic Build
 2. BK Links Build
 3. Aratógép épít
 4. A fenevad
 5. Tombraider épít
 6. Evolution Build
 7. Durex Build
 8. Ultima 17 Build
 9. A Nymeria Fornite Build
 10. Max'd Mario Build

Több száz Kodi addon-készítmény érhető el az interneten. Noha ezeket még nem teszteltük, ezek a legjobb konstrukciók, amelyeket a testreszabott témák és lehetőségek tekintetében talál..

KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉS: A legtöbb verzió nem frissül a Kodi legújabb verziójára. Erősen javasoljuk, hogy CSAK ezeket az összetevőket használja fel a bőrre és a testreszabási lehetőségekre, és törölje az azokban található összes kiegészítőt.. 

Figyelem: A Kodi épít tartalmazhat rosszindulatú

Sajnos, amikor letölt egy Kodi-konstrukciót, addig nem lehet igazán tudni, hogy mely kiegészítők vagy kiegészítő-adattárak adják hozzá a kiegészítőt a Kodi-telepítéséhez, amíg az építkezés nem telepítve van. Ennek eredményeként véletlenül telepítheti a rosszindulatú programokat az eszközére. Ez történt egy Kodi-felhasználóval és tesztelõjével, aki errõl figyelmeztetést tett közzé a népszerû harmadik fél Kodi Reddit fórumán, / r / Addons4Kodi. Ez a felhasználó úgy találta, hogy telepítette a kriptovalutát, amely trójai megfertõzõdik, miközben a különféle építményeket teszteli.

Reddit Kodi épít

Javasoljuk, hogy minden olyan eszközön futtasson víruskereső programot, amelyet a Kodi-val használ. Függetlenül attól, hogy Kodi operációs rendszert futtat Android, Windows, Linux, iOS vagy MacOS rendszeren, a Kodi kiegészítések fokozott rosszindulatú program-kockázatot jelentenek a rendszerére. Még néhány népszerű és leggyakrabban használt kiegészítő, például a GAIA és a Bubbles, rosszindulatú programokat hordozott, és több millió felhasználóval fertőzött meg tudásuk nélkül..

Megállapítja, hogy számos kiváló minőségű és ingyenes víruskereső alkalmazás létezik a Windows, a Mac és az Android eszközökhöz.

A Kodi épít épít

A Kodi építményei már számos Kodi kiegészítővel szerepelnek. A legtöbb verzió azonban hivatalos és nem hivatalos kiegészítők keverékével jön. Kísérjük bennünket a Kodi build beállításának folyamatán, miközben egyszerű utasításokat nyújtunk a nem hivatalos kiegészítők eltávolításához. A nem kívánt, nem hivatalos kiegészítők eltávolítása segít abban, hogy véletlenül ne folytassa a kalóz anyagot.

Felhívjuk figyelmeztetést: Noha a Kodi építkezésének egyik oka az, hogy élvezze az új funkciókat és egy érdekesebb bőrt, valamint hogy időt takarítson meg kiegészítők letöltése és telepítése során, előfordulhat, hogy olyan bővítményeket kap, amelyek nem hivatalos adatfolyamokat kínálnak. Nem nyújtunk itt egy listát, amely leírja, hogy mi létezik a kiegészítőkben a fenti építmények bármelyikében, és nem engedjük meg, vagy javasoljuk a felhasználóknak, hogy kalóztartalmú kiegészítőket használjanak. Leginkább ott van a legjobb építkezés, amelyet saját magának készít.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Figyelem: Az internetszolgáltató láthatja a Kodi streameket

Noha a Kodi egy önálló alkalmazás, a telepítésen keresztül telepített kiegészítők többnyire népszerű webhelyeket kapnak le, hogy megkapják az adatfolyamukat. Ennek eredményeként az internetszolgáltató láthatja az összes Kodi adatfolyam-tevékenységet.

Az internetszolgáltatók nem csak a böngészési adataikat gyűjthetik és értékesíthetik, hanem ezeket az adatokat harmadik félnek is átadhatják, akik azt kérik. Ez a Kodi adatfolyam-adatát bizonytalanná teszi.

A VPN elrejti az összes streaming-tevékenységet egy erősen titkosított, magán adatátviteli alagút mögött. Ha csatlakozol egyhöz, a streaming-tevékenység privát marad, akárcsak az igaz helyed.

A Kodi build felhasználói számára tesztelt legjobb lehetőségek közül az IPVanish. Nem csak katonai titkosítást használ, hanem számos eszköz számára is tartalmaz alkalmazásokat, köztük az Amazon Fire TV-stábot. Az IPVanish akár 10 eszközön is használható egyszerre, így jó megoldás a több telepítésű Kodi felhasználók számára.

Olvasó üzlet: Az IPVanish felvette a kapcsolatot, hogy olvasóinak akár 60% -os engedményt kínálhasson a terveihez itt. Alternatív választási lehetőségeket a Kodi legjobb VPN-jeinek listájában talál..

A Kodi build telepítése előtt mindig újból indítson.

A legjobb dolog az építés kezdetén egy friss Kodi telepítés. Letölthet egy friss telepítést a kodi.tv/download webhelyen.

A friss telepítés segít megelőzni a telepítés és a már telepített kiegészítők közötti telepítési konfliktusokkal kapcsolatos problémákat.

Hogyan lehet törölni a nem kívánt kalóz kiegészítőket

A Kodi építkezéseinek telepítésének nagy oka az, hogy a nem jellemzően a csupasz Kodi médiaközpontba telepített extra funkciókat megkapja. A feldolgozás során azonban nem kívánt és kellemetlen kiegészítőkkel fog végezni. Szerencsére ezeket a kiegészítőket nagyon egyszerűen törölheti.

Ez a folyamat különbözik egymástól a különböző szerkezetekben, mivel a bőr megváltoztatja a Kodi kinézetét és érzelmét.

Ennek ellenére szinte bármilyen építkezésen követheti ezt az általános eljárást:

 • Keresse meg az eltávolítani kívánt kiegészítő nevét.
 • Jobb klikk kattintson a kiegészítőre, majd kattintson a gombra Információ.
 • Most egy képernyő jelenik meg, amely opciókat kínál, például „Letiltás”, de ami a legfontosabb, az „Eltávolítás”.
 • Kattintson a Eltávolítás gomb.

A nem kívánt kiegészítőt nem távolítják el a Kodi buildből. Vegye figyelembe, hogy ez valójában nem törli a nem kívánt kiegészítőt. Ez továbbra is a rendszeren él. Ha teljes mértékben törölni szeretné a kiegészítőt, akkor meg kell találnia a telepített csomag ZIP-fájlját, meg kell nyitnia, és teljesen törölnie kell a törölni kívánt kiegészítő nevét tartalmazó plugint..

A 2020-as legjobb Kodi-építmények

Amikor az alábbiakban a „legjobb” építményekről beszélünk, akkor azokra az építményekre gondolunk, amelyeknek a legjobb felhasználói felülete van a Kodi számára, és a legjobb élményt nyújtják. Ezek azok az épületek is, amelyekről mindenki beszél, azaz csak azokat a konstrukciókat soroltuk fel, amelyek erősen a felhasználó által jóváhagyottak.

Kodi No Limits Magic Build

Összetett letöltési méret: 431 MB

nolimits kodi épít

A Kodi No Limits Build többféle ízben kapható, ezek között vannak olyan feliratok, amelyek felnőtt szakaszokkal rendelkeznek, és azok, amelyek nem. Telepítheti a build Lite vagy Full verzióját is, így a letöltés mérete a választott verziótól függően változhat. Ezen túlmenően, a többi Kodi No Limits Build-lel ellentétben a Kodi No Limits Build lehetővé teszi az Ön jelenlegi verziójának telepítését, így nem kell teljesen törölnie vagy törölnie a már telepített kiegészítőket. Ugyanakkor nem az, hogy egy másik konstrukció felülmúlásának telepítése tönkretehet valamit a telepítésben, ezért érdemes megtenni a friss telepítést..

Belül megtalálja a következő szakaszokat: TV-műsorok, filmek, sport, élő TV és így tovább. A Kodi No Limits Magic az Aeon Nox SiLVO felületén fut, amelyet külön letölthet és telepíthet a fejlesztőtől. Ha csak azt a nagyszerű Kodi-bőrt keresed, amelyen nem kell végrehajtaniuk a nem kívánt kiegészítők törlését, azt javasoljuk, hogy a bőr telepítése helyett.

BK Links Build

Letöltési méret: 430 MB

bk links build kodi épít

A Bello 6 felületén épült BK Links Build kiegészítőkkel van ellátva, amelyeket azoknak a felhasználóknak terveztek, akik igény szerint filmeket és TV-műsorokat, valamint néhány élő TV-lehetőséget szeretnének. Az összeállítás tele van néhány, a legújabb és legnépszerűbb harmadik fél által létrehozott bővítménnyel, mint például a Placenta és a Neptune Rising, valamint más népszerű kiegészítőkkel, amelyeket gyakran függőségekként használnak, mint például a SportsDevil és a YouTube. Könnyen törölheti a harmadik féltől származó kiegészítőket, és megőrizheti a hivataloskat, hogy maximalizálja tapasztalatait és növelje ennek az építkezésnek a sebességét.

Aratógép épít (alap)

Összetett letöltési méret: 175 MB

aratógép épít kodi épít

Egy egyszerű szerkesztés a Reddit Reaperből, a Reaper Builds letölthető Lite, Standard vagy Base verzióban. A legtöbb építménnyel ellentétben ez az építkezés nem jár sok különféle kiegészítéssel vagy egyedi felülettel. Ehelyett néhány módosítást végez a Kodi menüben, és a bal oldali menüopciók nagy részét egyszerűvé teszi kiegészítések és Érdekes. Ezen felül az építkezés egyetlen kiegészítése a GAIA, a Magicality, a Masterani Redux (anime), a Placenta, a YouTube és a Premiumizer. A YouTube kivételével törölnie kell a YouTube-ot, azért, hogy teljes mértékben legitim maradjon. Ezután kiegészítőket tölthet le a Hivatalos Kodi Addon Repository-ból, például a Tubi TV, a Crackle vagy az Xumo.

Titán építés

Letöltési méret: 171 MB

a legjobb kodi 2019-ben épít

A titánt az alapoktól kezdve építették fel a sebesség érdekében. Ez a szerkezet szuper kemény, ahogy a neve is sugallja, és arra tervezték, hogy az eszköz jól működjön, miközben a Kodi-on keresztül minõségi tartalmat tovább streaming..

Könnyedén telepítheti ezt az építést korlátozott erőforrásokkal rendelkező eszközökre, például az Amazon Firestick-re. Ezt a felépítést a Kodi legújabb verziójának (Leia 18) is tervezték. Még méreténél is van néhány figyelemre méltó addon-felfúvódás ebben a szerkezetben, ezért ügyeljen arra, hogy menjen át és törölje a felesleges kiegészítőket, hogy megőrizze a gyönyörű bőrt..

Tomb Raider épít

Összetett letöltési méret: 310 MB

tombraider_buildupdates

A Tomb Raider felépítéséhez sok kiegészítő tartozik, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan élvezhesse kedvenc műsorait. A Tomb Raider felépítéshez kiegészítők tartoznak, amelyek sok TV-műsorot, filmet, dokumentumfilmet és még élő tartalmat is biztosítanak.

Ez a kiegészítő alatt található EXTRAS ZÓNA kategória a fő képernyőn, amely kiemeli az építést. Olyan kiegészítőket talál, mint a Egyesült Királyság jármű-ellenőrzése amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a IK közlekedési minisztériumának állapotát és adójogi helyzetét. Az GYM WORLD add-on is alatt EXTRAS ZÓNA ez is jó tapintású, és nagyszerű azok számára, akik szeretik a fitneszvilágot.

A frissítéseket közvetlenül az építkezésen keresztül is végrehajthatjuk.

A kezdőképernyőn található alábbi kategóriákkal érheti el kedvenc tartalmát, valamint a szükséges eszközöket és beállításokat:

 • ÉLŐ TV
 • TV MŰSOROK
 • VIDEÓK
 • SPORT
 • ÉLŐ SPORT
 • Felső kiegészítők
 • KIDS ZÓNA
 • EXTRAS ZÓNA
 • KEDVENCEK
 • ZENE
 • ADD-ONS
 • ESZKÖZÖK
 • BEÁLLÍTÁSOK
 • ERŐ

Evolution Build

Összetett letöltési méret: 852 MB

A 2020-as 10 legjobb Kodi-konstrukció - Teljesen tesztelt és jóváhagyott

Az Evolution nagy mennyiségű, nagy tartalommal rendelkező kiegészítőt tartalmaz; az élő TV-től a sportig, az Evolution-on találja meg. Ami az Evolution-t különbözteti meg sok más konstrukciótól, az az, hogy kiválóan kiváló minőségű 1080P HD-jét választja el & A 3D-filmek külön kategóriába kerülnek az építkezés otthoni menüjében.

A kezdőmenüben szereplő kategóriák a következők:

 • ÉLŐ TV
 • TV HUB
 • MOVIE HUB
 • 1080P HD & 3D FILMEK
 • SZÓRAKOZÁS
 • KIDS MEDIA
 • SPORT
 • FUTBALL
 • ZENE & KONCERTEK
 • ADD-ONS
 • KARBANTARTÁS
 • BEÁLLÍTÁSOK

Onneation Leia Build

Összetett letöltési méret: 365MB

a legjobb kodi épít

A Leia éppen a Kodi v.18-as verziójához készült és ugyanazzal a névvel, a Leia build egy gyönyörű bőr, amely megkönnyíti a navigálást azon fő kategóriákba, amelyek a legtöbb Kodi-felhasználó számára szükségesek. Ez a bőr néhány csodálatos animációval rendelkezik, sőt a sci-fi rajongók számára is különleges kategóriákat tartalmaz.

Ez a felépítés meglehetősen erőforrás-igényes, több mint 365 MB helyigénnyel. Ezt nem szabad olyan eszközökön használni, amelyek korlátozott erőforrásokkal rendelkeznek, például egy Amazon Firestick vagy alacsonyabb kategóriájú Android TV streaming boxoknál..

Lobo Build

Összetett letöltési méret: 164 MBa legjobb kodi épít

Közvetlenül az Onenation-tól (ugyanaz a fejlesztő a Max’d Mario-nak) a Lobo Build könnyű és szupergyors tervezést kínál az Aeon Nox Silva bőrén. Sebességének és alacsony helyigényének köszönhetően a Lobo jó felépítésű, mindenki számára, aki Kodi-t futtat egy Amazon Firestick-en.

Vegye figyelembe azonban, hogy Lobo jelenleg nem rendelkezik Kodi v.18 opcióval. Ha Lobo-t szeretne használni, akkor hibaüzenetet kap, amikor megpróbálja telepíteni a Kodi v.18-ra. Ehelyett újból telepítenie kell a Kodi 17.6 szoftvert.

A Nymeria Fortnite épülete

Összetett letöltési méret: 263 MBnymeria fortnite build Kodi épít

Az Aeon Nox SiLVO bőrén futva a Nymeria Fortnite Build minden szeretetnek szól a Fortnite szerelmi levele. Ez a konstrukció az egyik legjobban testreszabott konstrukció, amelyet a témához kapcsolódóan talál. Egyszerűen fogalmazva: gyönyörű és interaktív minden olyan módon, amely a Kodi használatát egyedivé teszi.

Megtalálja a zeneszámok, a filmek, a TV-műsorok, a sport, az IPTV, a többfunkciós eszközök, dokumentumfilmek és a „Gyerekeknek” című szakaszt. Az építkezés minden aspektusát úgy alakították ki, hogy teljes Fortnite élményt kapjon, még azoknak a beállításoknak is, amelyeket sok építési gyártó általában figyelmen kívül hagy.

Noha jó néhány maroknyi törvényesen elérhető kiegészítő található ebben az összeállításban, még mindig van néhány, amit el kell törölnie, hogy elősegítse a felépítést, beleértve olyan kiegészítőket, mint a Supremacy, Aspis, Yoda, Real- Debrid, Loki, Planet MMA és még néhányan. Az elérhető kiegészítők, amelyeket nagyszerű megtartani ebben az összeállításban, a BBC iPlayer, az ITV, a YouTube és néhány más.

Az Onenation Max'd Mario Build

Összetett letöltési méret: 99 MB

maxd mario kodi épít

A gyerekekkel készült Kodi-felhasználók számára tervezett, nagyon könnyű építmény, a Max'd Mario építésének egész Mario-központú témája van, akár a beállításokon is. Van egy „Max’d Kids” rész, amely filmeket, TV-műsorokat, hangoskönyveket és karaoke-t tartalmaz, valamint a különféle gyerekek hálózatainak szakaszai. Csak két bővítmény érhető el ebben az összeállításban: a Deceit (egy harmadik fél által létrehozott kiegészítő) és a YouTube. Eltávolíthatja a Deceit alkalmazást, és telepíthet más kiegészítőket, például a Tubi TV-t, hogy ez a nagyszerű felépítés kódolásra kerüljön.

A Kodi Build telepítése

Általában a Kodi build telepítése ugyanazt az eljárást követi. Az általános lépések a következők:

 1. Adjon hozzá forrást a fájlkezelőhöz.
 2. Telepítse a lerakat-bővítményt. Ez a lépés azonban sok esetben nem szükséges.
 3. Telepítse a program-kiegészítőt.
 4. Telepítse a build-t a megfelelő varázslóból.
 5. Indítsa újra a Kodi-t. A telepítés befejezése után rendszerint felkérik Önt, hogy végezzen egy Kodi-erõt. Windows, Linux és Mac OS esetén csak válassza az OK lehetőséget. Android- és iOS-eszközökön húzza ki az eszköz csatlakozóját vagy zárja be a Kodi eszközt a feladatkezelőből.

Kodi No Limits Magic Build

A Kodi No Limits Magic Build telepítéséhez a következőket kell tennie:

 • Nyisd meg a Kodi-t és menj a Fájl kezelő a fogaskerék szimbólumon keresztül
 • választ Forrás hozzáadása és írja be a következő webcímet: “https://nolimitsbuilds.com/kodi/„. Ne felejtsd el megnevezni a képernyő alján
 • Visszatérés a kezdőképernyőhöz, és válassza a lehetőséget kiegészítések, akkor menj a csomag szimbólum a bal felső sarokban
 • Kattintson Telepítse a ZIP-ből és kattintson a korlátozás nélküli kapcsolat létrehozására
 • Kattintson a nincs korlátozás varázsló zip fájl a telepítéshez
 • Ezután menj ide Program-kiegészítők a Kodi kezdőképernyőjén, és kattintson a gombra No Limits varázsló
 • Innentől válassza ki a telepíteni kívánt No Limits verziót, és futtassa a varázslót

BK Links Build

A BK Links build telepítéséhez tegye a következőket:

 • A Kodi kezdőképernyőjén kattintson a fogaskerék szimbólum a bal felső sarokban, majd kattintson a gombra Fájl kezelő
 • választ Forrás hozzáadása majd írja be a következő webcímet: “http://streamdigital.org/wiz/”, És nevezze el alul
 • Most térj vissza a kiegészítések szakasz a kezdőképernyőn, és válassza a lehetőséget csomag szimbólum a bal felső sarokban
 • Innentől kattintson a gombra Telepítse a ZIP-ből majd kattintson a BK Links kapcsolatára, attól függően, hogy mit neveztél
 • Itt található egy a ZIP-fájl, tehát kattintson rá és telepítse. Ez telepíti a Patak digitális varázsló
 • A megjelenő pop-upokat utasítsa el
 • Menj Program-kiegészítők és keresse meg a Patak digitális varázslót. Kattintson rá, majd a Épületek elemre
 • Keresse meg a BK Links felépítését, és kattintson a telepítővarázsló futtatásához

Aratógép épít

A Reaper Builds telepítéséhez a következőket kell tennie:

 • Menj Fájl kezelő a beállítások közül, és adja hozzá a „https://reddit-reaper.github.io/repoForrásként. Nevezd meg
 • Nem, térjen vissza a kezdőképernyőre és kattintson a gombra kiegészítések
 • Ezután kattintson a gombra Telepítse a ZIP-ből és keresse meg a Reddit Reaper repókapcsolatát
 • Kattintson a raktár zip fájl a telepítéshez
 • Visszatérés az előző képernyőhöz és válassza a lehetőséget Telepítés a lerakatból
 • Most menj ide Reddit Reaper Repository, választ Program-kiegészítők, és akkor Aratógép varázsló. Végül kattintson a gombra Telepítés
 • Hagyja figyelmen kívül az összes felbukkanó ablakot. Vissza a kezdőképernyőre, válassza a lehetőséget kiegészítések, azután Program-kiegészítők és akkor Aratógép épít
 • Innentől válassza a lehetőséget (Utóhatás) Épít majd válassza a Reaper Builds egyikét (Base, Lite, Full) a telepítővarázsló futtatásához

Titán építés

A Titanium build az alábbi utasítások szerint telepíthető:

 • A Kodi nyitva tartásával kattintson a fogaskerék szimbólum és válassza ki Fájl kezelő
 • Ahol látsz , írja be a következő webcímet „Http://repo.supremebuilds.com/” Ne felejtsd el nevezni (például a Supreme Builds)
 • Térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, majd kattintson a gombra kiegészítések majd a csomag szimbólum a bal felső sarokban
 • választ Telepítse a ZIP-ből és keresse meg a Supreme Builds kapcsolatot. Kattintson a kapcsolatra, majd válassza a Supreme Builds repo telepítését
 • Miután a tároló telepítve lett, nyissa fel és menjen a helyre Program-kiegészítők, és akkor Supreme Épít
 • A kiegészítőben kattintson a gombra épít és keresse meg a Titán épít. Innentől kezdve végezzen friss vagy szabványos telepítést
 • A kiegészítő telepítése után a Kodi bezáródik. Újra nyissa fel, hogy megkapja az új építkezését

Tomb Raider épít

A Tomb Raider Build telepítéséhez tegye a következőket:

 • hozzáad „Http://ares-repo.eu” forrásokhoz Fájl kezelő. Nevezze meg a forrást.
 • Keresse meg a forrást, és telepítse repository.tombraider.official-0.x.zip tól től kiegészítések>Csomag szimbóluma (bal felső rész)>Telepítés zip fájlból.
 • Még mindig be kiegészítések>Csomag szimbóluma (bal felső rész), választ Telepítés a lerakatból és akkor Tomb Raider Repo, majd Program-kiegészítők. választ A Tomb Raider varázslót épít, találat Telepítés és folytassa, amikor megkapja a „Kiegészítő engedélyezve” értesítést.
 • Nyisd ki A Tomb Raider varázslót épít ban ben PROGRAMOK és válassza ki A TOMB RAIDER ÉPÜLETEK ITT. Végül válassza ki Végzet és hagyja telepíteni. Most válassza ki TOMB RAIDER 2.48 JARVIS és várja meg, amíg a letöltés és a telepítés befejeződik.

Evolution Build

Az Evolution Build telepítéséhez tegye a következőket:

 • hozzáad „Http://repo.hackmykodi.com/wizards/” forrásokhoz Fájl kezelő. Nevezze meg a forrást.
 • Keresse meg a forrást, és telepítse plugin.video.evolutionwizard.zip tól től kiegészítések>Csomag szimbóluma (bal felső rész)>Telepítés zip fájlból.
 • Menj PROGRAMOK KIEGÉSZÍTŐI és válassza ki evolutionwizard. választ Evolúció és a build most letölt és telepíti.

Onneation Leia Build

A Leia build a következő utasítások alapján telepíthető:

 • Nyissa meg a Kodi-t, majd kattintson a fogaskerék szimbólum és válassza ki Fájl kezelő
 • Ahol látsz , írja be a következő webcímet:http://onenation.info/Portal/„. Ne felejtse el nevezni (például Onenation)
 • Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére, majd kattintson a gombra kiegészítések majd a csomag szimbólum a bal felső sarokban
 • Kattintson Telepítse a ZIP-ből, válassza ki az Onenation kapcsolatot, majd telepítse az Onenation tárolót
 • Miután a tároló telepítve lett, nyissa fel és menjen a helyre Program-kiegészítők, és akkor Onenation portál
 • Kattintson az Onenation portálon épít és keresse meg a Leia épít. Innentől kezdve végezzen friss vagy szabványos telepítést
 • A telepítés után állítsa alaphelyzetbe a Kodi-t, hogy megkapja a telepítést és a futást

Lobo Build

A Lobo build telepítéséhez tegye a következőket:

  • Menj Kodi-ba, kattints a fogaskerék szimbólum, majd kattintson a gombra fájl menedzser
  • A rovatban, amely azt mondja , írja be a következő webcímet:http://onenation.info/Portal/„. Ne felejtse el nevezni (például Onenation)
  • Visszatérés a kezdőképernyőhöz Kodi-ban és megy kiegészítések majd a csomag szimbólum a bal felső sarokban
  • választ Telepítse a ZIP-ből majd válassza az Onenation kapcsolatot
  • Keresse meg a ZIP-fájlt, és kattintson a telepítésre
  • Miután telepítette a lerakatot, ugorjon rá, és válassza a lehetőséget Program-kiegészítők, és akkor Onenation portál
  • Kattintson az Onenation portálon épít és keresse meg a Lobo épít. Az Onenationnak csak a Kodi 17.6-os verziója van
  • A telepítés után állítsa alaphelyzetbe a Kodi-t, hogy megkapja a telepítést és a futást

A Nymeria Fortnite épülete (CSAK a Kodi 18-as verziója)

A Nymeria Fortnite Build Kodi telepítéséhez tegye a következőket:

 • Nyisd meg a Kodi-t és menj a beállítások (fogaskerék szimbólum) és akkor Fájl kezelő
 • Hol mondja egyik sem, írja be a következő webcímet: “http://miniaturelife67.co.uk/repo„. Adja meg alul az ezzermac nevet
 • Most kattintson a Kodi kezdőképernyőjén kiegészítések majd a csomag szimbólum a bal felső sarokban
 • Kattintson Telepítse a ZIP-ből majd keresse meg és kattintson az ezzermac kapcsolatra
 • Telepítse a Ezzermacs tároló ZIP fájl erről a helyről
 • Ezután térjen vissza a csomagtelepítő képernyőjére, és kattintson a gombra Telepítés a lerakatból
 • Innentől keresse meg az Ezzermac tárolót, kattintson rá, majd kattintson a gombra Program-kiegészítők szakasz
 • Keresse meg és kattintson a gombra Ezzermac varázsló a varázsló telepítéséhez. kettyenés utasítsa bármilyen felbukkanó ablakban
 • A Kodi kezdőképernyőjén kattintson a gombra kiegészítések > Program-kiegészítők és töltse be az Ezzermac varázslót
 • Kattintson a varázslóra, és utasítsa el a felbukkanó ablakokat. Akkor menj ide épít és keresse meg A Nymerica Fortnite épülete. Kattintson a telepítéshez. 
 • Vegye figyelembe, hogy az építkezés témája CSAK a Kodi 18 Leia-n fog működni. Ellenkező esetben csak a kiegészítőket fogja kapni.

Max'd Mario Build

A következők segítségével könnyen telepítheti a Max'd Mario készítményt:

 • Nyissa meg a Kodi, kattintson a fogaskerék szimbólum, majd kattintson a gombra fájl menedzser
 • Írja be a következő webcímet a  rovat: “http://onenation.info/Portal/„. Ne felejtse el nevezni (például egység)
 • Innentől térjen vissza a kezdőképernyőhöz és menjen a kiegészítések majd a csomag szimbólum a bal felső sarokban
 • Kattintson Telepítse a ZIP-ből majd kapcsolódási kapcsolat
 • Keresse meg a ZIP-fájlt, és kattintson rá
 • Miután megkapta a sikeres telepítési üzenetet, ugorjon a Program-kiegészítők a te kiegészítések menüt, majd kattintson a gombra Onenation portál
 • Az Onenation Portal addon megy a épít és keresse meg a Max'd Mario épít. Az Onenationnak a Kodi 18-ból, Leia-ból vagy 17-ös verziójából, a Krypton verziója van. A jelenlegi Kodi verzió alapján választhat, hogy mit kíván
 • A telepítés után állítsa alaphelyzetbe a Kodi-t, hogy megkapja a telepítést és a futtatást
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector