A BBC iPlayer nézése a Kodi-on (bárhonnan)

A BBC iPlayer nagyszerű brit tartalom kincslelete. Az Egyesült Királyságon kívüli emberek számára sajnálatos dolog az, hogy az iPlayer-t csak az Egyesült Királyságban élő személyek számára kínálják. A BBC iPlayer Kodi addon (iPlayer WWW) azonban a Kodi iPlayer-hez bárhol hozzáférhet, bárhol elérhető internetkapcsolat..

A BBC iPlayer csak azok számára érhető el, akik érvényes BBC TV engedéllyel rendelkeznek. Ugyanakkor, még ha érvényes engedéllyel is rendelkezik, ha külföldi utazású brit lakóhellyel rendelkezik, akkor nem tud hozzáférni a tartalomhoz. A BBC a földrajzi tartalom blokkolását megakadályozza, hogy bárki hozzáférjen az Egyesült Királyság IP-címe nélkül.

Ennek ellenére, ha rendelkezik érvényes TV engedéllyel, és Ön egy brit lakos külföldön utazik, akkor a BBC iPlayerhez olyan VPN-sel férhet hozzá, mint az ExpressVPN. Ha elfelejtette bejelentkezési adatait, akkor is hozzáférhet az iPlayerhez, mivel a bejelentkezési információkat kérik, de nem kötelesek.

Kodi v17.6 “Krypton” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető

Telepítse a BBC iPlayer Addon (iPlayer WWW) programot Kodiban

Az iPlayer kiegészítő blokkolásának feloldása előtt először telepítenünk kell azt. A BBC iPlayer addon, az iPlayer WWW elérhető a hivatalos Kodi addon lerakaton keresztül.

Keresse meg először Kiegészítői majd válassza a Csomag szimbóluma a bal felső sarokban.

BBC iplayer www

Innentől válassza a lehetőséget Telepítés a lerakatból.

Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból

Ezután keresse meg a Kodi addon lerakat és válassza ki. Ezután válassza a lehetőséget Videó kiegészítők. Görgessen lefelé az iPlayer WWW kiegészítő kereséséhez. A BBC iPlayer nézése a Kodi-on (bárhonnan)

Innentől kattintson a Telepítés. Gomb. A képernyő jobb felső sarkában megjelenik egy sikeres telepítési üzenet.

A BBC iPlayer WWW bővítményének megtalálásához keresse fel a kiegészítések > Videó kiegészítők a Kodi kezdőképernyőjén.

Az ExpressVPN használatával megkerülheti az Egyesült Királyság korlátozását

Ha megpróbál egy műsort lejátszani az iPlayer WWW-vel az Egyesült Királyságon kívül, akkor egy hibaüzenetet kap, amely figyelmezteti, hogy a BBC iPlayer TV-műsorok csak az Egyesült Királyságban érhetők el..

iplayer www hibaüzenet

Szerencsére az ExpressVPN segítségével megkerülheted ezt. Amellett, hogy hatékony megoldást jelent a BBC iPlayer megtekintésére, az ExpressVPN számos szolgáltatást nyújt, beleértve a Netflixet is, és titkosítva és anonimként fogja tartani tevékenységeit a kíváncsiskodó szemtől..

A BBC iPlayer nézése a Kodi-on (bárhonnan)

választ Get ExpressVPN, amelyet a fenti kép kiemel, és végezze el a következő lépéseket.

iplayer expressvpn

A regisztráció befejezése után töltse le az ExpressVPN klienst a Windows rendszerhez.

A megfelelő klienst letöltheti a felhasználói fiók oldaláról.

expressvpn iplayer

A szoftver letöltése után telepítse azt, majd indítsa el az ExpressVPN klienst. Jelentkezzen be azon felhasználói adatokkal, amelyeket a szolgáltatás első regisztrálásakor hozott létre.

A belépés után egy egyszerű felületet talál a menüpontokkal, amelyek a bal oldali menügombbal érhetők el (a vízszintes vonalak)

expressvpn iplayer

Ha csatlakozni szeretne egy brit szerverhez, ugorjon a „Select Location” elemre..

expressvpn helyek

Kattintson duplán a kívánt helyre. Ön automatikusan csatlakozik. Az alkalmazás fő felhasználói felülete nem jelzi, hogy a VPN be van kapcsolva, és a képernyő alján megjeleníti a helyét.

expressvpn uk szerverek

Most menj tovább iPlayer WWW  ismét válassza ki a megtekinteni kívánt műsort.

BBC iplayer www

Voálá! Most felzárkózhat a The Graham Norton show kedvenc epizódjaiba!

A BBC iPlayer Kodi Addon nem működik? Íme néhány tipp

Előfordulhat, hogy a BBC iPlayer Addon nem fog megfelelően csatlakozni. Van néhány figyelemre méltó oka ennek, amelyeket itt átjárunk.

1. Olyan VPN-t használ, amely nem működik az iPlayer-rel

Ne mondd, hogy előre nem figyelmeztettünk! A teszteléssel azt találtuk, hogy a BBC hatékonyan blokkolja a legtöbb VPN-t odakint. Tehát ha ingyenes VPN-t használ (amit biztonságos és biztonsági okokból nagyon ajánlunk, akkor valószínűleg kapcsolódási problémák merülnek fel). Hasonlóképpen, sok fizetett VPN-szolgáltatás nem működik az iPlayer Kodi kiegészítővel vagy az iPlayer bármelyik verziójával. Az IPVanish itt egy figyelemre méltó példa.

Ha az üzenet összekapcsolása sikertelen, próbáljon meg regisztrálni egy ingyenes fiókot az ExpressVPN szolgáltatással, és tesztelje újra.

2. Az iPlayer WWW-kiegészítő elavult

Az iPlayer WWW számos változata lebeg, és a BBC iPlayer Kodi addon más változatai is vannak. Az iPlayer WWW használatát javasoljuk, mert az a verzió, amelyet találtunk, működik, de azt is ellenőriznie kell, hogy a legfrissebb verziót letöltötte-e a fent ajánlott forrásból..

3. Hitelesítő adatai nem működnek

Ha beírta a BBC iPlayer felhasználónevét és jelszavát a kiegészítőbe, akkor ellenőrizze, hogy mindkettő helyes-e. A felhasználónév és jelszó megadásához tegye a következőket:

  • Kattintson a jobb gombbal vagy tartsa lenyomva az iPlayer WWW bővítménylapját
  • Kattintson Beállítás
  • Adja meg vagy javítsa meg a bejelentkezési hitelesítő adatait

4. A beállítások helytelenek

Alternatív megoldásként használhatja a BBC iPlayer Kodi kiegészítőt anélkül, hogy megadná a bejelentkezési adatait. Ugyanakkor mindössze mindkettőt meg kell győződnie arról Engedélyezze a BBC iD-t és Automatikus bejelentkezes el vannak fordítva tovább a konfigurációs beállításokban.

Végső gondolatok

Noha ez az oktatóanyag elkülöníti a Windows 8 és 10 verzióját, az ExpressVPN számos más eszközön is használható a Kodi-vel együtt, például azokon, amelyekben a Mac OSX és az Android fut..

Mindaddig, amíg az eszköz képes futtatni a Kodi és az ExpressVPN szolgáltatásokat, ez a módszer működni fog. Itt áttekintést kaphat arról, mely eszközökről töltheti le az ExpressvPN-t, és itt láthatja, hogy mely eszközökre töltheti be a Kodi-t. Felhívjuk figyelmét, hogy az ExpressVPN telepítési folyamata az egész területen eltérő lehet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 5

Adblock
detector