A Chappa’ai Kodi kiegészítő telepítése és használata

telepítse a chappa'ai-t

Ha sok különböző Kodi-kiegészítő van telepítve, nehéz lehet nyomon követni, hogy mely filmek és műsorok érhetők el azokon a kiegészítőkön. Itt hasznos a Chappa’ai Kodi kiegészítő. A Chappa’ai lehetővé teszi, hogy egyszerre több kiegészítéssel keressen, és a kiegészítők tartalmát olyan kategóriák alapján rendezi, mint például „legjobban értékelt”, „legjobban lejátszott”, „népszerű” és mások.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell telepíteni és használni a Chappa’ai Kodi kiegészítőt.

Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány médialejátszó szoftvere. Ingyenesen letölthető és telepíthető. A Kodi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videóikat vagy zenét lejátsszanak az eszközükön. Ezenkívül „kiegészítőket” futtat, amelyek felhasználhatók az internetről történő tartalom streamingre.

Mivel a Kodi nem használ böngésző alapú flash lejátszókat a tartalom streamingjéhez, felhasználható az ingyenes video-streaming webhelyek hirdetéseinek megkerülésére. Ez tette népszerűvé azokat a „zsinórvágókat”, akik szeretnék online nézni TV-t egy Amazon Fire Stick, Nvidia Shield vagy Apple TV segítségével. A Kodi telepíthető Android telefonokra vagy táblagépekre, iPhone és iPad készülékekre, Windows, Mac vagy Linux PC-re.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor a Kodi segítségével videókat közvetít, a magánélet védelme érdekében mindig használjon VPN-t. Számos streaming video-oldal szeretné tudni, hogy hol tartózkodik, így megakadályozhatja a tartalom megtekintését, ha egy adott területen kívül él. A VPN használata megakadályozza őket abban, hogy megismerjék ezeket az információkat.

A VPN használata azt is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató tudja, hogy videót streaming. Ez gyakran megakadályozza őket abban, hogy fékezzék az internet sebességét. Ezenkívül a VPN segíthet megvédeni Önt a hackerek támadásaitól.

Ugyanakkor nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. Sokan nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységeiről, új adatvédelmi problémákat hozva létre, és elsősorban elmulasztják a VPN megszerzésének célját. A legtöbb VPN-n nincs olyan alkalmazás a Kodi-t futtató népszerű eszközökhöz. Az összes VPN egy kicsit lelassítja a kapcsolatot, de néhányuk túl lassú a HD minőségű videó lejátszásához, amellyel a Kodi felhasználók hozzá vannak szokva.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Szigorú politikája van a naplók vezetése ellen, és 1080p videókat játszik le, pufferolás nélkül a tesztekben. Ezen felül az IPVanish natív alkalmazással rendelkezik a Kodi közösség két legnépszerűbb TV-készülékéhez: az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield.

  Kako gledati Crtiće na Kodi i koji su dodaci sigurni za upotrebu

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Hogyan kell telepíteni a Chappa’ai Kodi kiegészítőt

A Chappa’ai Kodi-kiegészítő Blamo Repo része. Kétféle módon telepítheti. Az első és legegyszerűbb módszer egy böngésző használata a Blamo repo zip fájl letöltéséhez. A második módszer a Blamo repo url hozzáadása forrásként, és a fájl közvetlenül a Kodi-től történő telepítése. Ez a második módszer akkor hasznos, ha TV-készüléke nem rendelkezik webböngészővel. Így telepítheti a Chappa’ai Kodi kiegészítőt bármelyik módszerrel.

Megjegyzés: A Chappa’ai Kodi-kiegészítő egyszerűen egy segédprogram, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más kiegészítők által nyújtott tartalmat rendezzenek. Tehát maga Chappa’ai nem használható fel a szerzői jogok megsértésére. A Blamo repo azonban nyújt néhány Kodi kiegészítést, amelyek linkeket tartalmaznak a szerzői jogokat sértő folyamokra, beleértve a Neptune Rising, Placenta és SportsDevil. Nem javasoljuk ezen kiegészítők telepítését.

Hogyan telepíthetem a Chappa’ai Kodi kiegészítőt egy webböngészővel rendelkező eszközre?

Nyisson meg egy böngészőt, és keresse meg a hivatalos Blamo repo URL-t: http://repo.mrblamo.xyz/

Kattintson a blamo repo legújabb zip fájljára. Olyan címmel kell rendelkeznie, amely valamilyennek tűnik repository.blamo-x.x.x.zip. Ne feledje, hová menti ezt a fájlt

A Kodi főmenüjében kattintson a fogaskerek ikon hogy eljusson a beállítások menü

Kodi fogaskerék ikonra

Választ rendszerbeállítások

Kodi rendszerbeállítások

Vigye a kurzort a addons kiválasztás

A Kodi rendszerbeállítási kiegészítései

Ellenőrizze, hogy a csúszka nem megfelelő-e ismeretlen források engedélyezve. Ha nem, kattintson az engedélyezéshez

A Kodi 17 ismeretlen forrásokat enged

Menjen vissza a Kodi főmenübe és válassza a lehetőséget addons

Kodi kiegészítések

Kattints a csomag telepítő ikon, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz

Kodi nyitott doboz ikonra

választ telepítés zip fájlból

Kodi telepítés zip fájlból

Keresse meg azt a helyet, ahol mentette a fájlt, és kattintson a Blamo repo telepítéséhez

  Как да спрете Kodi Buffering (3 корекции, които действително работят)

blamo repo zip fájl

Miután a repót telepítette, válassza a lehetőséget telepítés a lerakatból

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

Válassza a Blamo repo lehetőséget

blamo repo

Választ video kiegészítők

blamo repo video kiegészítők

Kattintson a Chappa’ai elemre

válasszon chappa'ai kodi addon

Kattintson a telepítésre. A Chappa’ai Kodi kiegészítőnek néhány másodpercen belül települnie kell

telepítse a chappa'ai-t

A chappa'ai addon telepítve van

Hogyan telepíthetem a Chappa’ai Kodi kiegészítőt webböngésző nélkül?

Ha még nem tette meg, engedélyezze az ismeretlen források használatát a fogaskerek ikon, ezt követi rendszerbeállítások → kiegészítők → ismeretlen források

Menjen vissza a beállítások menübe, és kattintson az ikonra fájl kezelő

Kodi 17 fájlkezelő

választ forrás hozzáadása

kodi válassza a forrás hozzáadását

kettyenés

Kodi hozzáadása a forrás beviteli útjához

A „Írja be az elérési útvonalakat vagy keresse meg a médiahelyeket” mezőbe írja be http://repo.mrblamo.xyz/ (írja be pontosan úgy, ahogy látszik, különben nem fog működni)

kettyenés rendben

add source mr blamo

Válassza ki az alábbi mezőt, amelyben a következőt írja: „Adjon nevet ehhez a médiaforráshoz

add source mr blamo 2

típus Blamo repo vagy más név, amelyet emlékezni fogsz

kettyenés rendben újra

add forrás mr blamo 3

Visszatérés a Kodi főmenübe és kattintson a gombra kiegészítők → csomagtelepítő (nyitott doboz ikon) → telepítés ZIP-fájlból

kettyenés Blamo repo (vagy a nevet, amelyet megadtál ehhez a forráshoz) a források listájából

válasszon forrást a blamo repo-ról

Válassza ki a legújabb fájlt a Blamo repo számára. A címnek hasonlónak kell lennie repository.blamo-x.x.x.zip. A Blamo repo néhány másodpercen belül telepíthető

válasszon blamo zip fájlt

Választ telepítés a lerakatból → Blamo repo → videó kiegészítők → Chappa’ai

kettyenés telepítés. A Chappa’ai Kodi kiegészítőnek néhány másodpercen belül települnie kell

telepítse a chappa'ai-t

A chappa'ai addon telepítve van

Lásd még: Hogyan javítsuk meg a Kodi pufferelését az Amazon Fire Stick segítségével

Hogyan konfigurálhatjuk a Chappa Kodi-kiegészítőt

Mielőtt használni tudná a Chappa’ai-t, konfigurálnia kell azt. Először kattintson a jobb egérgombbal a Chappa’ai Kodi kiegészítőre a kezdőképernyőn. Megnyitja az addon helyi menüjét. Másodszor, kattintson a gombra beállítások a konfigurációs menü megnyitásához.

Chappa'ai beállítások

Miután megnyitotta a konfigurációs menüt, kattintson a gombra minden játékos engedélyezése. Ezután ismét nyissa meg a beállítások menüt, és görgessen le futtassa újra a teljes beállítást. Kattintson erre a választásra. Láthat egy üzenetet, amely felteszi a kérdést, hogy szeretne eltávolítani az összes létező lejátszót. Ha igen, kattintson a gombra Igen. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy lehetővé tegye a kiegészítő tartalmak böngészését a Chappa’ai-n.

  วิธีการติดตั้ง Kodi บน Fire TV Cube

A Chappa'ai eltávolítja a meglévő játékosokat

A Trakt segítségével figyelheti az összes megtekintett filmet és műsort, és ajánlásokat tehet a nézési szokások alapján. Ha integrálni szeretné ezt a szolgáltatást a Chappa’ai-val, nyissa meg a kiegészítőt és válassza a lehetőséget lejátszási listák → nézze meg lejátszási listáit. Felkérést fog kapni a készülék hitelesítésére, ha belép a Trakt webhelyre, beír egy kódot, és bejelentkezik a Trakt felhasználónevével és jelszavával.

Összekapcsolhatja Last.fm-fiókját a Chappa’ai-val is, ezzel megkönnyítve a zene böngészését. Ehhez először hozzon létre egy API-fiókot az alábbi űrlap kitöltésével: https://www.last.fm/api/account/create. Kap egy kulcsot, amelyet aztán kivághat és beilleszthet a Chappa’ai Kodi addonba beállítások menü alatt egyedi → LastFM API kulcs.

chappa'ai beállítások lastFM

Kapcsolódó cikk: Indigo Kodi addon, Hogyan telepítsük és miért kellene használni?

Hogyan kell használni a Chappa’ai Kodi kiegészítőt?

Miután a Chappa-t megfelelően konfigurálta, egyszerűen használható. Kattintson a kiegészítőre a főmenü megnyitásához. Könyvtára a következő kategóriákba tartozik: filmek, TV műsorok, zene, TV csatornák, és lejátszási listák. Van még egy lehetőség arra, hogy írja be a keresési karakterláncot, amely lehetővé teszi az összes kompatibilis kiegészítő keresését.

chappa'ai főmenü

Egy adott kategóriára kattintva megjelenik az alkategóriák listája, ideértve a következőket népszerű és legmagasabban értékelt szerint a themoviedb.org (TMDb), legtöbbet játszott, a legjobban figyeltek, népszerű, és felkapott a Trakt oldalon, és további kategóriákban a saját Trakt számláddal.

chappa'ai filmek menüje

Egy adott film, műsor vagy dal lejátszásához keresse meg a kategóriákat, amíg meg nem találja a lejátszani kívánt médiát, majd kattintson a lejátszás megkezdéséhez. Ez minden, ami a Chappa’ai Kodi kiegészítő használatához szükséges.

Lásd még: Hogyan telepítsük a Kodi bőröket és a legjobban használható eszközöket

Reméljük, hogy élvezte ezt a Chappa’ai Kodi-kiegészítő útmutatót. Ha további információt szeretne kapni a biztonságos és legális Kodi-kiegészítők megtalálásáról, akkor tekintse meg néhány további útmutatónkat, köztük a legjobb Kodi-kiegészítőket élő TV-hez, a YouTube telepítését a Kodi-hoz és a sportok nézését a Kodi-on.

About the author

Comments

 1. , ha nem rendelkezik webböngészővel rendelkező eszközzel. Mindkét módszerhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást és kattintson a „Beállítások” ikonra a főmenüben.

  2. Válassza a „Fájlkezelő” lehetőséget.

  3. Kattintson a „Forrás hozzáadása” gombra.

  4. Adja meg a Blamo repo URL-jét: http://repo.mrblamo.xyz/

  5. Adjon nevet a forrásnak, például „Blamo Repo”.

  6. Kattintson az „OK” gombra.

  7. Menjen vissza a főmenübe, és válassza a „Kiegészítők” lehetőséget.

  8. Kattintson a „Kiegészítő böngészése” gombra.

  9. Válassza a „Telepítés ZIP fájlból” lehetőséget.

  10. Keresse meg a letöltött Blamo repo zip fájlt, és kattintson rá.

  11. Várja meg, amíg a Blamo Repo települ.

  12. Válassza a „Telepítés a repository-ból” lehetőséget.

  13. Válassza a „Blamo Repo” lehetőséget.

  14. Válassza a „Video kiegészítők” lehetőséget.

  15. Keresse meg a Chappaai kiegészítőt, és kattintson rá.

  16. Kattintson a „Telepítés” gombra.

  17. Várja meg, amíg a Chappaai kiegészítő települ.

  Hogyan telepíthetem a Chappaai Kodi kiegészítőt egy webböngészővel rendelkező eszközre?

  1. Nyissa meg a webböngészőt, és látogasson el a Blamo Repo weboldalára: http://repo.mrblamo.xyz/

  2. Kattintson a „repository.blamo-0.1.6.zip” fájlra.

  3. Várja meg, amíg a Blamo Repo letöltődik.

  4. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, és kövesse az előző lépéseket 7-től 17-ig.

  Hogyan telepíthetem a Chappaai Kodi kiegészítőt webböngésző nélkül?

  1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, és kövesse az előző lépéseket 1-től 6-ig.

  2. Kattintson a „Telepítés ZIP fájlból” lehetőségre.

  3. Keresse meg a letöltött Blamo repo zip fájlt, és kattintson rá.

  4. Várja meg, amíg a Blamo Repo települ.

  5. Kövesse az előző lépéseket 12-től 17-ig.

  Hogyan konfigurálhatjuk a Chappa Kodi-kiegészítőt

  1. Nyissa meg a Chappaai kiegészítőt.

  2. Kattintson a „Beállítások” ikonra.

  3. Válassza ki a kívánt kategóriákat, például „Legjobban értékelt”, „Legjobban lejátszott”, „Népszerű” stb.

  4. Kattintson az „OK” gombra.

  Hogyan kell használni a Chappaai Kodi kiegészítőt?

  1. Nyissa meg a Chappaai kiegészítőt.

  2. Válassza ki a kívánt kategóriát.

  3. Kattintson a kívánt filmre vagy műsorra.

  4. Válassza ki a lejátszó opciót.

  5. Várja meg, amíg a tartalom betöltődik.

  6. Kezdje el nézni a filmet vagy a műsort.

  Összefoglalva, a Chappaai Kodi kiegészítő hasznos lehet, ha sok különböző kiegészítő van telepítve, és nehé

Comments are closed.