A Crunchyroll Kodi Addon telepítése: Frissítve 2018. június

A Crunchyroll a legjobb anime az interneten, egy helyre gyűjtve és feliratozva angolul beszélő közönség számára. Ha unod, hogy kedvenc sorozatait a kis képernyőn nézi, a Crunchyroll Kodi addon segít a legfrissebb epizódok eljuttatásában a TV-n. Így állíthatja be a dolgokat.

Felhívjuk figyelmét, hogy ehhez a kiegészítőhöz szüksége lesz egy Crunchyroll prémium fiókra.

Nem tölthető le és nem telepíthető a Crunchyroll a Kodi-on? Itt van miért

2018. júniusától a Crunchyroll Kodi kiegészítő hivatalosan offline állapotba került.

Júniusban a Crunchyroll értesítést küldött a Githubnak, amelyben felszólította a Crunchyroll Kodi addon fejlesztőjét, a Yoshiofthewire-t, hogy távolítsa el a kiegészítőt. A Crunchyroll panasza az ügyben annak köré fordult, amelyet „rosszhiszeműnek” tekintett a kód másolatában a lerakat fájlokban..

Ahelyett, hogy harcolni kellene vele, a Yoshiofthewire úgy döntött, hogy jóvoltából leveszi a kiegészítőt. Részletesen elmagyarázta, hogy mi történt a kiegészítéssel a hivatalos Crunchyroll fórumokon, ahol a felhasználók nagy ellenszenvvel reagáltak..

Ez azt jelenti, hogy a Crunchyroll-kiegészítő jóvoltából eltűnt? Egyáltalán nem! A kiegészítőt többször és különféle helyeken forkolták. Frissítettük a telepítési útmutatót, hogy tükrözze a kiegészítő letöltésének több helyét, csak arra az esetre, ha azt más helyeken is eltávolítják.

Meg kell jegyeznünk, hogy a Crunchyroll Kodi kiegészítő egy ingyenes, legális kiegészítő. Az addon előfizetéshez szükséges a Crunchyroll, és nem sérti a szerzői jogokat. A Crunchyroll arra törekedett, hogy eltávolítsa a kiegészítőt olyan okokból, amelyek nem engedélyezett tartalmuk megsértése.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy olyan streaming media app, amely filmeket és műsorokat nézhet tévén vagy mobilkészülékén. Tartalmat adhat hozzá videóinak letöltésével vagy kiegészítők telepítésével egy hatalmas könyvtárból. Ez az előfizetési szolgáltatások, például a Netflix és a HBO Now gyors, egyszerű és ingyenes alternatívája. Az egyik legnagyobb ok, amit a Kodi-nak ajánlunk, hogy szinte bárhol fut, a játékkonzoloktól a Roku és a Fire TV készülékekig..

A Kodi legújabb verziója a 17.4, és ingyenesen letölthető itt.

Olvass tovább: Mi a Kodi és hogyan lehet használni??

Az anime biztonságos közvetítése a Kodi-val

Mielőtt elkezdené, gondolja át, hogyan védi a streaming media eszközöket.

Erősen javasoljuk, hogy tegyen intézkedéseket az Ön személyes adatainak és védelmének biztosítására. Az internetszolgáltatók megpróbálják megcáfolni a hálózatsemlegességet annak érdekében, hogy figyelemmel kísérjék, amit ügyfeleik az interneten néznek, és a hackerek rutinszerűen új és kifinomultabb támadásokat indítanak a közepén, a rosszindulatú programok telepítése és az információk ellopása érdekében..

Sok esetben az egyetlen lehetséges védelem a VPN használata. A rendelkezésre álló legnépszerűbb VPN-ek áttekintése után azt javasoljuk, hogy regisztráljon az IPVanish webhelyre, és telepítse azt a Kodi streaming eszközére.

Sok oka van annak, hogy miért ajánljuk kifejezetten az IPVanish alkalmazást, ám gyors kiszolgálóik és több mint 100 szerverhelyük lehetővé teszi őket az online streaminghez. Valójában az IPVanish az egyetlen VPN-ügyfél, amely támogatja az Amazon FireTV és Fire Stick verzióit.

Ezenkívül több ezer szervert kínálnak szerte a világon, segítve a szerpentőket a térséghez kötött tartalmak tisztességtelen korlátozásainak megkerülésében.

Ne kockáztasson, ha az internetszolgáltató korlátozza a sávszélességet, mert szerintetek túl sok Dragon Ball Super-t néznek. Miután letöltötte és telepítette az IPVanish-t, tekintse meg a Kodi VPN-sel való használatának útmutatóját.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish-on

A Crunchyroll Kodi kiegészítő telepítése

A Crunchyroll Kodi addon a Kodi lerakat video részéből tölthető le. Az induláshoz el kell indítania a Kodi-t, és nyitva kell hagynia a fő képernyőn.

Crunchyroll Kodi Addon - 1. telepítés

Ezután kattintson a addons menüpont a főmenüből a képernyő bal oldalán. Lehet, hogy több menübejegyzés van a Kodi-konstrukción, mivel sok olyan készüléket kikapcsoltam, amelyet nem használok a rendetlenség csökkentésére..

Crunchyroll Kodi Addon - 2. telepítés

Ezután kattintson a Letöltés menüpont a lista alján.

Crunchyroll Kodi Addon - 3. telepítés

Böngésszen a listán, amíg el nem jön Videó kiegészítők és kattintson rá.

Crunchyroll Kodi Addon - 4. telepítés

Görgessen a Kodi video-kiegészítők listáján, amíg meg nem találja a Crunchyroll-ot, majd rákattintva megnyissa a telepítési képernyőt.

Crunchyroll Kodi Addon - 5. telepítés

Kattints a Telepítés gombot a jobb alsó sarokban.

Crunchyroll Kodi Addon - 6. telepítés

Visszatérnek a Kodi video-kiegészítők listájához, és a Crunchyroll ikon megváltozik, amikor a letöltés megkezdődik.

Crunchyroll Kodi Addon - Telepítse a 7-et

A Crunchyroll Kodi kiegészítő telepítése után az ikon a fentiek szerint pipara vált.

Crunchyroll Kodi Addon - Telepítse a 8-at

Most, amikor a telepített kiegészítőket nézi a Kodi fő képernyőjén, látni fogja, hogy a Crunchyroll szerepel a többi videó kiegészítő mellett.

További Crunchyroll telepítési helyek

Ha úgy találja, hogy a Crunchyroll hiányzik, vagy nem telepíti a hivatalos lerakatból, itt találhatók néhány alternatív letöltési link a zip fájlhoz.

  1. MrKrabat

A Crunchyroll Kodi kiegészítéséhez további alternatív forrásokat fogunk hozzáadni, amint azok elérhetővé válnak.

A Crunchyroll Kodi kiegészítő beállítása

A Crunchyroll Kodi kiegészítő telepítése után néhány dolgot be kell állítania, mielőtt készen áll a használatra..

Crunchyroll Kodi Addon - 1. konfigurálás

Kezdje azzal, hogy megnyitja a Crunchyroll Kodi kiegészítőt a addons menü.

Crunchyroll Kodi Addon - 2. konfiguráció

A Crunchyroll Kodi kiegészítő első megnyitásakor hibaüzenet jelenik meg. Ez normális, mivel még nem adta meg a Crunchyroll prémium fiókjának bejelentkezési adatait.

Crunchyroll Kodi Addon - 3. konfiguráció

Az addon menü megnyitásának legegyszerűbb módja az egér mozgatása a képernyő bal oldalán, amíg a Crunchyroll nyitva van. Ez a helyi menü szintén az egyetlen módja a kedvenc anime név szerinti keresésére.

Egyelőre kattintson a addon beállítások menü tétel. Megnyílik a Crunchyroll beállítások képernyő.

Crunchyroll Kodi Addon - 4. konfiguráció

Most be kell írnia a Crunchyroll prémium számlaadatait a Felhasználónév és Jelszó területeken. Érdemes megváltoztatnia néhány más beállítást is, amíg itt van.

További Crunchyroll beállítások

Videó minőség valószínűleg a 360p alapértelmezett értékétől kell beállítani, kivéve, ha ezt nagyon kicsi képernyőn figyeli, vagy kétségbeesetten szükség van a sávszélességre. A Crunchyroll-t teszteltem mind az 1080p, mind a 720p esetében, és jól működtek, valódi puffer késleltetés nélkül.

Nyelvi változtatás kényszerítése beállíthatja, hogy melyik nyelvet szeretné olvasni a feliraton. Alapértelmezés szerint a Kodi beállításaiból húzza ki a kívánt nyelvet..

Sor típusa megváltoztatja a Crunchyroll sor megjelenítésének módját, epizódok szerint vagy évszakokra csoportosítva. Ez akkor lehet fontos, ha a Crunchyroll-sor rendkívül hosszú.

Ha kész, kattintson a Rendben gombra kattintva mentheti el a módosításokat és visszatérhet az előző képernyőre.

Crunchyroll Kodi Addon - 5. konfigurálás

A beállítások megváltoztatása után kattintson a képernyő bármely pontjára, és kényszerítse a Crunchyroll-ot, hogy megpróbáljon bejelentkezni a megadott számlainformációkkal. Tudni fogja, hogy működik, ha lát egy előrehaladási fonót.

Crunchyroll Kodi Addon - 6. konfiguráció

Most már böngészhet a Crunchyroll sorban, vagy görgethet minden elérhető műsoron. Véleményem szerint ez a kiegészítő valóban legjobban működik a Crunchyroll sorban. Van néhány szűrési lehetőség, így megpróbálhatja szűkíteni a dolgokat, és új műsorokat találhat, de a címek puszta mennyisége frusztrálóvá teheti.

A Crunchyroll Kodi addon segítségével

Most, hogy minden telepítve és konfigurálva van, a Crunchyroll Kodi addon segítségével megnézheti kedvenc epizódjait.

Crunchyroll Kodi Addon - 1. óra

A Crunchyroll Kodi kiegészítő alapértelmezett nézete egy nagy, hosszú lista. Ez kissé megkönnyíti a címek böngészését, de a következő oldalra való váltáshoz vissza kell görgetnie a tetejére, és kiválasztania a Töltsön tovább ... menü tétel.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 2

A Crunchyroll Kodi addon is poszter nézetet kínál. A bal oldali helyi menüben engedélyezheti a poszter nézetet, de ezt minden képernyőnél külön-külön kell megtennie. Alapértelmezés szerint listára van állítva, de azt hiszem, hogy a plakát nézete szebb lesz minden eszközön, amelyen teszteltem - az egyetlen panaszom az, hogy a csúnya filmtekercs ikon.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 3

Miután kiválasztotta a nézni kívánt címet, minden szezonban megjelenik az összes elérhető epizód. Kattintson bármelyik epizódra a streaming elindításához.

Crunchyroll Kodi Addon - Watch 4

A régi adatok azt mutatják, hogy csak a szabványos felbontású epizódok vannak leválasztva, bár néhány sorozat HD-remesztõket kapott. A Kodi lejátszóban az összes vezérlőegység működik, kivéve a feliratokat, amelyeket, amint valószínűleg elvársz, nem lehet kikapcsolni, mivel beleégetik őket a videóba.

Nézze meg kedvenc animeját a Crunchyroll segítségével a Kodi-on

Ehhez csak a Crunchyroll Kodi addon felállítását és futtatását kell elvégezni. Ha Crunchyroll prémium előfizető, akkor nincs ok arra, hogy ne kapja meg ezt a kiegészítőt. Az interfésznek némi munkára van szüksége, de feltétlenül megkapja a tv-készülék legújabb anime streamingjét.

Mindaddig, amíg elvégzi az ajánlott módosításokat, azt hiszem, igazán tetszik ez a kiegészítő. Gyors, érzékeny, stabil és nagyszerű feladat azáltal, hogy a Crunchyroll összes ezer anime címét a nappaliba vagy a mobil eszközre hozza..

Lásd még: A legjobb Anime kiegészítők Kodi számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 76

Adblock
detector